مشاهده نسخه کامل
: جامپر هارد
من از کجا بفهمم جامپر هاردم رو اسلیو یا رو مستر پشت هاردو که نگا کردم چهارتا جای جامپر داشت اما مثل سی دس رم مشخض نکرده که هر کدوم مختص چه چیزیه ؟
چرا باید مشخص شده باشه معمولا روی Auto هستن اونا .. . .
بنی جان ( معمولا روی Auto هستن اونا .. . .) منظور تونو متوجه نمیشم . شما بایوس مادر بردو میگید؟
Doyenfery
29-12-2007, 07:18
اگه لیبل هاردت پاک شده ، باید یه هارد هم مدل و هم مارک پیدا کنی و ببینی طرز بستن جامپر برای حالت های مختلف چطوره ..
یا اینکه هربار یه طور بذاری (جامپر رو) و از تو بایوس چک کنی که الان ارتبااط به چه صورت برقراره .
مشکلی از بابات پاک شدن اطلاعات پیش نمیاد / خاطرت مطمئن / فقط ممکنه ویندوزت بالا نیاد (با جابجا کردن چامپر ها )
موفق باشی
Kolubive
29-12-2007, 08:06
برای تشخیص مستر یا اسلیو بودن هارد باید به پشت هارد یه نگاه بندازی
بسته به نوع هارد یه بست مشکی مانند که دو تا از پین ها رو پر میکنه به پشت هارد وصل میشه
هربار یه طور بذاری (جامپر رو) و از تو بایوس چک کنی که الان ارتبااط به چه صورت برقراره
این کارو انجام دادم تو بایوس دو تا اسلیو غیر فعال کردم و دو تا مسترو auto بعد جامپرو رو چهار حالت امتحان کردم از چهار حالت یه حالتش ویندوز بالا نیومد و سه بار دیگه بالا اومد.از راهنمایی همه دوستان ممنون.
Kolubive
31-12-2007, 02:59
یه سری به سایت سازنده ی هارد بزن بعد مدل هارد رو جستجو کن (اگه از رو سریال بشه که عالیه ) بعد بروشورش رو بگیر .... اگه داشته باشه البته
اونجا همه چی دقیق و مطمئنه
سلام دوست عزیز بگو هارد شما مال چه کارخونه ای تا بگم اسلیو یا مسترش کدومه یا علی
ABBAS(IRANIAN)2
10-01-2008, 20:11
معمولا اولين خانه هميشه مستر بوده واگر جامپر را خارج كني و ديگر بر رو ي هارد قرار ندهي اسليو است
سلام ببخشید کمی دیر شد از طر کابل پهن اگه روی جفت اول باشه مستر است و اگه اصلا جامپر نزاری میشه اسلیو یا علی
اين هم نحوه تنظيم جامپر ها با توجه به مدل هارد.
لطفا به لينك زير برويد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.