مشاهده نسخه کامل
: هاست؟!...
lord_ashkan_z
28-12-2007, 12:56
با سلام ...
اول اینکه لطفا نگویید که تکراری و حداقل یه لینک بدهید اگر تکراری است
حالا سوال :
هاست چه جوری کار می کند. چعنی برای اینکه یک هاست بسازی باید چیزه خاصی داشته باشی، نمی دونم جایی پولی بدی یا همچین چیزی؟
ترفندی چیزی ،برای اینکه سرعت دانلود از هاستی که می سازی بالا بری، هست؟
Hamidreza66
09-01-2008, 23:18
سلام
منم یه تازه کارم اما یه چیزایی میدونم
هاست یا وب هاستینگ (میزبانی صفحات وب) به سرویس دهنده ای میگین که روی یه سرور قدرتمند (ویندوز یا لینوکس یا...) فضایی بسته به نیاز شما فراهم میکنه که اطلاعات سایت خودتون رو روی اون نگهداری کنید و هرکسی از هر کاجای دنیا وقتی وارد سایت شما مشه در اصل از از این کامپیوتر (سرویس دهنده- هاست تو) درخواست اطلاعات میکنه
بیشتر هاست ها اجاره ای هستند، و باید از طریق اینترنت خریداری بشن اما اگه سایت فارسی برای هاست میخوای برو به radcom.ir
هاست ها نوع های مختلفی دارند مثلا بعضی ها از زبان برنامه نویسی asp استفاده میکنند و این زبان رو پشتیبانی میکنند و بعضی ها Php و...
باید دقت کنی که هاستی که میگیری برنامه ها و زبانهایی که برای طراحی سایت نیاز داری رو ساپورت کنند
مثلا برای استفاده از بزنامه مدیریت محتوای جومفا (تو گوگل سرچ کن جومفا) نیاز یه ایجاد پایگاه داده mysql داری و و هاستت باید اینو ساپورت کنه
هاست ها امکانات و سرویس های مختلفی ارائه میدن
مثلا بعضی ها سرویس ایمیل یا ssl یا نصب خودکار و...
قیمت هاست هایی که php رو پشتیبانی میکنند از هاست هایی که asp ساپورت میکنند ارزونتر هست
برای شروع کار من پیشنهاد میکنم از برنامه هایی استفاده کنی که هاست مجازی هستند یعنی روی کلمپیوتر خودت نصب میکنی و سایت رو اونجا طراحی کن
اگه نیاز به هاست رایگان داشتی با من تماس بگیر
info@daf-iran.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.