مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی در مورد اسکین های ویژوال بیسیک (خواهشا فوری چون وقتی نمونده)
Ship Storm
28-12-2007, 12:00
آقا من میخوام یه پروژه باری پایان ترم بنویسم که چهارشنبه باید تحویل بدم میخوام یه اسکین خوشگل داشته باشه ممنون میشم راهنماییم کنید که باید چکار کنم.
دوست عزیزم hoax3r زحمت کشیدند و راهنمایی کردند ولی نمیدونم چجوری باید اسکین رو بیارم روی صفحه.
2 تا لینک دادند روی لینک اولی 27 تا اسکین بود با پسوند URF و لینک دومی یه دونه skpro و skfree بود و یکی هم skpr-ocx و skfr-ocx
دانلودشون کردم و skfree نصب میشه ولی از skpro ایراد میگیره و وسط کار نصب ارور میده بگید چکار کنم و چجوری یه اسکین خوب و قشنگ رو اضافه کنم.
ممنون و با تشکر
لینک ها این ها بودند :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ship Storm
28-12-2007, 12:23
راستی چجوری دکمه های زیبا و کمبو باکس های خوشتیپ و خوشگل و تکست باکس های خوب میتونم درست کنم.
ممنون میشم
Ship Storm
29-12-2007, 10:06
دکمه های زیبا رو درست کردم فقط به یه مشکل خوردم:
یک انیمیشن با فرمت Gif دارم که میخوام بزارم توی محیط ویژوال بیسیک ولی وقتی میزارم اصلا انمیشن کار نمیکنه باید چکار کنم که کار کنه.
ممنون
majid_kntu
29-12-2007, 17:18
براي gif بايد ocx اونو طراحي يا دانلود كني
Ship Storm
29-12-2007, 21:07
مجید جان ممنون آیا برای قرار دادن فایل های Pdf هم باید Ocx گذاشت؟
Ship Storm
30-12-2007, 08:31
راستی میخوام یکسری قیمت سخت افزار رو توی پروژم قرار بدم به نظر شما بهترین راه که هم از نظر گرافیکی خوشگل باشه و هم از نظر پقابلیت ارائه مناسب باشه کدومه مثلا اگه درون یک تکست باکس مه قیمت ها رو بزارم بهتر میشه یا توی یه چیز دیگه در ضمن تکس باکس های گرافیکی رواز کجا میتونم بگیرم؟
majid_kntu
30-12-2007, 22:18
خواهش ميكنم!
والا به نظر من اگه به روش مايكروسافت عمل كني بهتره.....
مايكروسافت تو برنامههاش هميشه اصل user friendly رو اجرا ميكنه.پس من اگه جاي تو بودم از list box به جاي كنترلهاي ناآشنا براي كاربر استفاده ميكردم.
Ship Storm
30-12-2007, 22:27
خواهش ميكنم!
والا به نظر من اگه به روش مايكروسافت عمل كني بهتره.....
مايكروسافت تو برنامههاش هميشه اصل user friendly رو اجرا ميكنه.پس من اگه جاي تو بودم از list box به جاي كنترلهاي ناآشنا براي كاربر استفاده ميكردم.
ممنون
اونوقت برای لیست باکس ها هم ocx هست که خوشگل باشن و گرافیکی؟:20:
majid_kntu
30-12-2007, 22:31
منظورم ليست باكس خود وي بيه(Microsoft common controls 6) ....
كه فقط ميشه رنگبندي و اينجور چيزا شو دستكاري كرد ...اونم با كد نويسي
Ship Storm
31-12-2007, 07:47
منظورم ليست باكس خود وي بيه(Microsoft common controls 6) ....
كه فقط ميشه رنگبندي و اينجور چيزا شو دستكاري كرد ...اونم با كد نويسي
ممنون
پس لیست باکس ocx های گرافیکی قشنگ نداره و همونطوری که هستند باید استفاده بشند؟:20:
majid_kntu
31-12-2007, 16:16
چرا ميشه يه كارايي كرد ولي همونطور كه گفتم كدنويسي ميخواد....يه نگاهي به اين بنداز
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.