ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوري براي گوشي موبايل برنامه جاوا بنويسم؟

javad2625
28-12-2007, 10:11
سلام
من از برنامه نويسي جاوا هيچي نمي دونم. فقط vb.net بلدم. ميخوام بدونم براي برنامه نويسي نرم افزارهاي موبايل، بايد از چه زبان يا نرم افزار (هايي) استفاده كنم؟
يه سي دي آموزش Java Script دارم. تمامش رو دوره كردم اما هيچ ربطي به موبايل پيدا نمي كرد. من ميخوام براي گوشي سوني اريكسون خودم يه فايل Jar بسازم كه نرم افزارم رو روي گوشي نصب كنه. براي شروع، يه نرم افزار ساده ميخوام بنويسم كه 2 عدد رو از كاربر بگيره و مجموع اونها رو نمايش بده.

متشكرم

z.siavash
28-12-2007, 13:20
شما اول به jreنیاز داری که virtual machine است از تو مخازن دیبیان می تونی نصب کن بعد wtk میخوای که میتونی تو یه ادیتور مثل gedit برنامتو بنویسی بعد تو wtk2.5.2 اجرا ش کنی جاوا اسکریپت کلن چیزدیگری است شما به جاوا موبایل نیاز داری

javad2625
28-12-2007, 14:39
شما اول به jreنیاز داری که virtual machine است از تو مخازن دیبیان می تونی نصب کن بعد wtk میخوای که میتونی تو یه ادیتور مثل gedit برنامتو بنویسی بعد تو wtk2.5.2 اجرا ش کنی جاوا اسکریپت کلن چیزدیگری است شما به جاوا موبایل نیاز داری
خيلي ممنون آقا سياوش.
من كه چيزي نفهميدم. ولي ميرم دنبالش ببينم چيزي پيدا مي كنم يا نه/

تشكر

m3hrz4d
28-12-2007, 20:53
اصولا جاوا اسکریپت هیچ ربطی به جاوا نداره...
واسه برنامه نویسی جاوا برای موبایل خودم کار نکردم اما تا اونجا که میدونم شما میتونین با استفاده از برنامه یJBuilder Mobile Edition که محصول شرکت Borland هست واسه موبایل برنامه ی جاوا بنویسین. در ضمن چند تا تاپیک پایین تر یه تاپیک در مورد برنامه نویسی موبایل با جاوا هست..

bad_boy_2007
29-12-2007, 11:05
برای شروع ، به نظر من از Midlet Pascal کارت رو شروع کن هم ساده است سینتکسش بسیار شبیه به Pascal هست و برنامه نویسیش هم بسیار ساده اگه نمونه پروژه هم میخوای بگو واست بزارم برای نصب هم اگه خواستی بگو بیشتر توضیح بدم .