مشاهده نسخه کامل
: رده بندي جديد چجوريه؟
سلام ، دوستان رده بنديه جديد سايت چه جوريه ؟ پعني من هنوز پ خ فعال نشده ، هنوز عضو جديدم! يكي اين رده بندي هارو توضيح بده!
قبلا 20 پست ميشدي داره خودموني ميشه!:19:
Hadi King
28-12-2007, 06:51
راست ميگه چرا اينجوري شده....با 130 پست هنوز عضو جديده
نميدونم چرا اينقدر به رده بندي كار دارين ؟!
soleares
28-12-2007, 23:46
نميدونم چرا اينقدر به رده بندي كار دارين ؟!
بله
به نظر من هم ناعادلانه است !
کسی که کمتر از 50 تا پست داده عضو جدیده ...
نه این عزیزی که 130 پست ارسال کرده !
به نظر من پیغام خصوصی باید برای اعضای جدید هم فعال باشه با این تفاوت که حجم صندوقشون مثلا 20 پیغام باشه !
soleares
29-12-2007, 10:27
خب فکر کنم فهمیدم !
دیگه فکر نکنم به تعداد پستها تنها بستگی داشته باشه !
بلکه به مدت زمانی که ثبت نام کردید هم بستگی داره
دوستمون PB_Lover با اینکه پستهاش کمه ولی ماه اکتبر ثبت نام کرده همه چی براش فعاله !
ولی شما دسامبری هستی !
البته این نظر من بود ...
عده ای میرن تبلیغ سایت و بلاگشون رو میکنن از طریق پیغام خصوصی برای همین ادمین ها این امکان رو بستن تا دیگران نتون بعد از بن شدن سریع با 1 یوزر جدید بیان و تبلیغات خود را دنبال کنن
Arash_K7
29-12-2007, 13:18
عده ای میرن تبلیغ سایت و بلاگشون رو میکنن از طریق پیغام خصوصی برای همین ادمین ها این امکان رو بستن تا دیگران نتون بعد از بن شدن سریع با 1 یوزر جدید بیان و تبلیغات خود را دنبال کنن
درسته.
ولی من یک بار عوض یک انجمن شدم.هیچ کاری نکردما ولی منو بن کرد:41: من خواستم دوباره عضو بشم
تا یهش بگم ولی آی پی منو بسته بود.برای همین آی پی چنچر (Changer )نصب کردم ولی بازم نشد!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته.
ولی من یک بار عوض یک انجمن شدم.هیچ کاری نکردما ولی منو بن کرد:41: من خواستم دوباره عضو بشم
تا یهش بگم ولی آی پی منو بسته بود.برای همین آی پی چنچر (Changer )نصب کردم ولی بازم نشد!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون انجمنو بي خيال شو پي سي ورلد از همه بهتره:46:
درسته.
احتمالا وی بولتین بوده سیستم انجمن
ویبولتین از نظر امنیت همتا نداره:46:
eMerald1
29-12-2007, 23:45
غصه نخوز بابا حالا اونی که آخر فروم بازه چه گلی به سر خودش زده که من و شما بزنیم
ولش کن باور کن اصلا مهم نیست
من که دوست دارم همش عضو جدید باشم که همه یهم بگن خوش اومدی خانوم
تو دنیای واقعی تو چه رده ای هستی ؟؟این موهومه
غصه نخوز بابا حالا اونی که آخر فروم بازه چه گلی به سر خودش زده که من و شما بزنیم
ولش کن باور کن اصلا مهم نیست
من که دوست دارم همش عضو جدید باشم که همه یهم بگن خوش اومدی خانوم
تو دنیای واقعی تو چه رده ای هستی ؟؟این موهومه
نتیجه میگیربم شما دختری :27:
[RIGHT]
نتیجه میگیربم شما دختری :27:
نتیجه میگیریم شما هم یکی از نوابغی چون چشم بسته غیب میگی:27:
سلام با توجه به صحبتهاي شما نتيجه گرفتم خوب بيخيال همون عضو جديد بسي بهتر از آخر فروم بازه !
با تشكر از برو بچه ها كه جواب دادن.
و با تشكر از جواب هاي مديران عزيز كه بعد از 14 روز از گذشت اين تاپيك كلي جواب دادن به موضوع . واقعا مرسي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.