PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل جدیدمن

saviss
27-12-2007, 10:36
سلام
خیلی جالبه برام...
جدیدا چندوقتیه که هرتصویری روکه آپ میکنم (حتی توی چندتا آپلودسنترمختلف) نمیتونم توی پستم بزارمش!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کد IMGبرای من غیرفعاله؟؟؟
==========
ولی اگه مطلب رو از جائی کپی پیست کنم باعکس هاش میادتوی پست!!!
=========
مثلا این پست منوببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هرچی زورزدم نشدکه عکس رو توی پست قراربدم..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . (حتی درحالت پیش نمایش هم نشد!!!)..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
========
برای شماها چی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid-ar
27-12-2007, 18:22
سلام.

شما اگه نمیتونستید از تگ img استفاده کنید که الان شکلکا رو هم نمیتونستین بزارین.

در ضمن توی اون پست آدرس عکسا این جوری شده بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با مرورگر دیگه ای امتحان کردید؟

saviss
27-12-2007, 18:42
سلام.

شما اگه نمیتونستید از تگ img استفاده کنید که الان شکلکا رو هم نمیتونستین بزارین.

در ضمن توی اون پست آدرس عکسا این جوری شده بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا مرورگر دیگه ای امتحان کردید؟
سلام
ممنون ازتوجه
توی FFکه من چیزی نمی بینم(لینک ارسالی شمارو هم که مینویسه):
Not Found

The requested URL /[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] was not found on this server.
توی IEهم میزنه:
The page cannot be found

درمورد استفاده ازشکلک ها هم فکر کنم تگIMGکاری نداشته باشه...
استفاده ازشکلک ها یک جورائی مثل کپی پیست میمونه...
=====
خلاصه جالبه

saviss
27-12-2007, 18:46
اهه پس چرا اینجا درست شد؟
ویرایش:
فکرمیکنم توی کپی پیست ونقل قول ها بشه...اما توی پست هام نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست قبلی رو هم ویرایش نکردم
چون دلیلش معلومه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]