مشاهده نسخه کامل
: تستر مادربرد
elaheslh
26-12-2007, 13:48
با سلام خدمت همه دوستان
من يك دستگاه تستر مادربرد خريدم كه دفترچه راهنماي آن راهم دارم ولي آشنايي چنداني با نحوه كار با آن و تشخيص خطاها ندارم اگر كسي اطلاعاتي در اين مورد در رابطه با نحوه كار باآن كمكي به من بكند بينهايت ممنون مي شم :20:
elaheslh
26-12-2007, 13:52
كسي نيست به من كمك كنه
shahab54ir
29-12-2007, 23:17
سلام دوست عزیز
دستگاه تستر مادر بورد به درد مونتاژ کارها و بخش فنی مراکز کامپیوتر میخورد و من نمیدانم شما به چه دلیل آن را خریده اید. در هر حال این تستر دارای یک دفترچه راهنما با کدهای کاملی است که جلو هرکد نیز توضیحاتی داده شده و هروقت تستر شماره کدی را اعلام کرد با مرا جعه به دفترچه شماره کد را پیدا کرده و با خواندن توضیحات آن پی به مشکل مادر بورد یا قطعات متصل به آن میبرید.
سلام
کسی میتونه در این باره بیشتر توضیح بده
یعنی ی کارتی است که به مادربرد وصل میشه و ایراد سخت افزاریا پیدا میکنه
قیمتش چنده؟
يه كارت Pci هست كه به درگاه Pci وصل ميشه و علاوه بر Main قطعات ديگه را هم تست ميكنه..... قيمتش هم 120 تومان است............
يه كارت Pci هست كه به درگاه Pci وصل ميشه و علاوه بر Main قطعات ديگه را هم تست ميكنه..... قيمتش هم 120 تومان است............
سلام
خیلی ممنون
سلام
خیلی ممنون
خواهش.. اما به درد كاربر معمولي نميخوره........
Saha Software
03-06-2008, 00:27
سلام عرض شد
تستر مادر بورد وسیله به درد بخوریه ،البته اگر تو کار بستن سیستم باشی
ضمناً قیمتش هم دور و ور 20 -30 هزار تومان است نه 120تومن
سلام عرض شد
تستر مادر بورد وسیله به درد بخوریه ،البته اگر تو کار بستن سیستم باشی
ضمناً قیمتش هم دور و ور 20 -30 هزار تومان است نه 120تومن
بله قربان..... اوني كه شما ميگيد اسمش QPCI هست و فقط براي تست مادربورد هست.......
tofan_2050
30-06-2008, 13:52
با سلام
کسی دفترچه راهنمای تستر رو نداره ؟
به نام خدا
سلام
من مدل و قیمت را میخوام اگر کسی مدل خوبی داره معرفی کنه
ممنونم
120 تومان چه خبره من تستر خریدم 30 تومان بیشتر وقت ها هم این ایرور رو میدهffff اخرم معنی این ارور رو ندفهمیدم به هر حال دستگاه چرتی هست آدمو تو کار تمیرات گیج میکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.