ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه دستگاه مناسب برای ضبط و پخش

salam110
26-12-2007, 11:02
سلام
من یه دستگاه خوب برای ضبط با لاین این و پخش با دستگاه اکو میخوام. معمولا سخنرانی و سرود ظبط میکنیم. میخواهیم موقع تکثیر آن مشتری راضی باشه. البت گاهی هم ممکنه به صورت ضبط با میکروفن از آن استفاده کنیم و میخواهم که زیاد هوا نگیره. ظرفیتش هم زیاد مهم نیست(در حد 512 مگ هم کارمون را راه میاندازه.)
در مورد رادیو اف ام هم اگه با کیفیت میگیره که نور علی نوره. البت ویژگی ضبط و پخش برام از هر چیزی مهمتره.
در ضمن آیا دستگاهی هست که خروجی به مانیتور یا پرژکتور داشته باشه؟ برای پخش کلیپ روی پرده البت با کیفیت کامپیوتر.

seymour
26-12-2007, 14:16
همه این جوابا بستگی به بودجه شما داره ...

برای line-in مدل zen v plus خیلی خوبه ... (1 گیگش حدود 90 تومن باید باشه) ... هرچند توصیه میشه 2 گیگش رو بگیری 105 تومن ... همین مدل FM خوبی هم داره ، اما نمی تونه FM رو ضبط کنه (نمی دونم اصلا نیازی به ضبط FM داری یا نه ، ولی گفتم که بدونی)

در مورد استفاده از میکروفون : تقریبا هیچ مدلی نیست که ورودی میکروفون داشته باشه .. اما اگه از میکروفون هایی استفاده بشه که pre amp دارن می تونی به Line in هم وصلشون کنی ...

در مورد پخش کلیپ : فقط مدلهایی می تونن این کار رو بکنن که خروجی ویدئو داشته باشن (video out) ... که میره سمت 200 تومن ... بنابراین بستگی به بودجه ات داره ...

salam110
26-12-2007, 16:39
مدل های 30 الی 40 هزار تومنی از لحاظ line-in با این مدلی که شما معرفی نمودید چه فرقی داره؟
آیا زد-سایبر از این لحاظ خوبه؟
البته رادیو و خروجی تصویر هم دیگه مهم نیست.
این voice recorder ها چه فرقی با این mp3 player ها دارند. بودجه هم تا حدود 60 الی 70 .

seymour
27-12-2007, 14:01
فرقشون اینه که همونقدر که پول بدی آش می خوری ، دوست من ... بهرحال اگه بودجه ات در حد 50 تومنه ، zen nano plus توصیه میشه از creative که با وجود قیمت پایینش ، کیفیت Line in و پخش و FM خیلی خوبی داره ...

زی سایبر یه مارک لب مزر حساب میشه ... یعنی روی مزر متفرقه بودنه ... گارانتی خوبی داره حداقل ...

voice recorder ها فقط صدا ضبط می کنن ... توی فرمت خاص ضبط می کنن ... قیمتشون هم معمولا از 100 تومن شروع میشه (مدل 100 تومنی کمیابه ... شاید یکی دوتا ICD از سونی توی بازار رضا پیدا بشه ... یا پاساژ پایتخت ... باید بگردی ...) ...