مشاهده نسخه کامل
: بحث در مورد اينترنت صبانت Saba Net
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
Gamemaster
24-05-2008, 18:01
اخه چقدر اين شكرتا سرعت دارن كه با هك اينقدر بشه
its Fake
ardalan_zapata
24-05-2008, 18:31
اخه چقدر اين شكرتا سرعت دارن كه با هك اينقدر بشه
its Fake
یرای اطلاعت باید بگم
خطوط تلفن حد اکثر میتونن تا 1.5 مگابیت در ثانیه رو از خودشون عبور بدن مگر اینکه دوستت از خونشون تا مخابرات فیبر نوری باشه:31:
دانلود از ADSL با چنین سرعتی غیرممکنه دوست عزیز. رفیقتان خوب سرکارتان گذاشته. برای اطمینان اینجا را ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هر چیزی که می شنوید باور نکنید.
دوستان عزیز بنده که شما رو مجبور نکردم که باور کنید
دوست داشتید باور میکنید و دوستم نداشتید نمیکنید
ولی اینقدر به این طرف اعتماد دارم که میدونم فیک نیست چون واقعا ازش بر میاد
خوب به نظر من هم اون 4 مگ دانلود اشتتباه است و یا از یک سایتی برداشته و اصلا غیر ممکنه
البته گاهی برای من قاطی می کنه و چند ثانیه ای مثلا 300 کیلو بایت دانلود می شه ولی بعد از 7 - 8 ثانیه دوباره میاد روی همون 60 خودمون
بچه ها تازگی ها احساس میکنم مشکلات دانلود و سرعت صبا نت بهتر شده و شاید فقط منطقه ما بهتر شده
چون اینجوری که من فهمیدم به منطقه مخابراتی و ترافیک اون منطقه هم ربط داره
mani6606
25-05-2008, 05:38
دوست عزیز میشه بگی در کدوم منطقه یا در کدوم شهر هستی؟
سلام به تمام دوستان خسته صبا .
باید خدمتتون عرض کنم متاسفانه من بعد سیاست این شرکت تثبیت سرعت دانلود به همین میزان خواهد بود.
من طی تماسی که با شرکت داشتم صراحتا اعلام کردند که سرعت دانلود برای سرویسهای 64k حدود6-7و برای 128 در حدود 16 کیلو بایت در ثانیه خواهد بود.و همچنین به این مساله اشاره داشتند که تا الان شرکت بصورت free سرعت دانلود رو بالا ارائه میداده.
من به شخصه بعد دوسال که مشترک این شرکت بودم تصمیم دارم دیگه با این شرکت ادامه ندم چون این سرعت با دایال آپ چندان تفاوتی نداره.
tabriz-info
25-05-2008, 12:11
اقا زمان اکانت من تموم شده راهی نیست تا زمانی که تمدید کنم استفاده کنیم؟
دوست عزیز میشه بگی در کدوم منطقه یا در کدوم شهر هستی؟
سلام - حکمت شعار
در مورد اون دوستی که گفت سرعت 128 می شود 16 باید بگم شاید بشود اما فعلا این طور نیست
در منطقه ما شبانه که همش روی 55 - 60 هست و کمتر نمیشه و روزانه هم گاهی اوقات 24 می شه و مابقی مواقع همون 55 هستش
mani6606
26-05-2008, 03:53
دوستان فن اوا هم چیزی مالی نیست. شرکت دیگه ای سراغ ندارین؟
ardalan_zapata
26-05-2008, 10:00
این صبا خیلی خیلی مزخرف شده
الان به زور کانکت شدم اصلا کانکت نمیشه
زنگ میزنم میگم چرا کانکت نمیشه میگه دارن پهنای باند اضاف میکنن
آخه ادم به اینا چی بگه؟
وضعیت ADSL فن آوا مشهد 64K ظهر 6 خرداد 87
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arman_linkin
26-05-2008, 14:45
وضعیت ADSL فن آوا مشهد 64K ظهر 6 خرداد 87
دوست عزیز عکستون نمایش داده نمی شه...
میتونید از tinypic.com استفاده کنید.
البته فکر نکنم از 11 کیلو بایت در ثانیه بیشتر باشه.
دوست عزیز پس چرا من درست و کامل میبینم؟! به هر حال چشم:
masoudtr
27-05-2008, 09:23
دوست عزیز پس چرا من درست و کامل میبینم؟! به هر حال چشم:
.................................................. ............................................؟
یعنی واقعیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت دانلود من هم خیلی کم شده و بین 4 تا 25 نوسان داره.(تهران)
m.active
27-05-2008, 12:39
سلام به همه
من منطقه 10 هستم.
تازه سفارش دادم.
3شنبه هفته بعد میان نصب می کنند.
کدوم مودم از همه بهتره؟ آیا انتخاب مودم تاثیری هم رو سرعت داره ؟
masoudtr
27-05-2008, 13:27
اگر كمی در نقشه جهان به سمت شرق برویم، با نگاه گذرایی به كشورهایی چون مالزی در خواهیم یافت كه سرعت اینترنت پر سرعت مالزی 1792 برابر ایران و قیمت اینترنت پر سرعتش تقریباً 16 هزار برابر كمتر از ایران است.
.................................................. ............................................؟
یعنی واقعیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا دوست عزیز حیرت کردی؟ هیچ تحفه ای نیست، تو دانلود زووووور میزنه 8 کیلو. فقط حال کردم 24 ساعته خط رو رانژه کردن!
سلام به همه
من منطقه 10 هستم.
تازه سفارش دادم.
3شنبه هفته بعد میان نصب می کنند.
کدوم مودم از همه بهتره؟ آیا انتخاب مودم تاثیری هم رو سرعت داره ؟
اول با ISP ت هماهنگ کن ببین اونا چی پیشنهاد میکنن. به نظرمن اینا خوبن ( به ترتیب کیفیت نیستا) :
1 - ASUS
2 - Planet
3 - DataSheen
4 - MicroNet
5 - Net Gear
از همه بهتر اگه گیر آوردی و پولشو داشتی Linksys ( همون Cisco )
flatrish
27-05-2008, 14:18
چرا دوست عزیز حیرت کردی؟ هیچ تحفه ای نیست، تو دانلود زووووور میزنه 8 کیلو. فقط حال کردم 24 ساعته خط رو رانژه کردن!
شما سرعت دانلود شبانتون چنده؟ منظورم فقط یه شب نیست، کلا چطوره؟ نوسان داره؟
Gamemaster
27-05-2008, 15:06
ديگه صبا مثل سابق نيست.
مال شما هم همينطوره؟
devil_ff2008
27-05-2008, 15:35
اول با ISP ت هماهنگ کن ببین اونا چی پیشنهاد میکنن. به نظرمن اینا خوبن ( به ترتیب کیفیت نیستا) :
1 - ASUS
2 - Planet
3 - DataSheen
4 - MicroNet
5 - Net Gear
از همه بهتر اگه گیر آوردی و پولشو داشتی Linksys ( همون Cisco )
D-Link از قلم افتاد
D-Link از قلم افتاد
البته D-Link ولی نه اوناییکه تو ایرانه اینو گیر آوردی درسته:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما سرعت دانلود شبانتون چنده؟ منظورم فقط یه شب نیست، کلا چطوره؟ نوسان داره؟
عین روزانه هیچ توفیری نداره! همون 6 تا 8
عین روزانه هیچ توفیری نداره! همون 6 تا 8
این که خیلی عالیه! به قول بعضی ها میتونید کتاب های 500 صفحه ای دانلود کنید! حتی کلیه نیازهای یک دانشگاه رو هم جواب می ده! پیشنهاد میکنم یک دانشگاه تاسیس کنید تا همه دانشجویان، از نعمت این اینترنت پرسرعت و روحانی بهره مند بشن و معنی Broadband را درک کنند و از اون فیض ببرند. ان شاء الله.
البته D-Link ولی نه اوناییکه تو ایرانه اینو گیر آوردی درسته:
مثل این میمونه که کت شلوار تر و تمیز با کراوات بپوشی و سوار قاطر شی
devil_ff2008
27-05-2008, 22:27
این که خیلی عالیه! به قول بعضی ها میتونید کتاب های 500 صفحه ای دانلود کنید! حتی کلیه نیازهای یک دانشگاه رو هم جواب می ده! پیشنهاد میکنم یک دانشگاه تاسیس کنید تا همه دانشجویان، از نعمت این اینترنت پرسرعت و روحانی بهره مند بشن و معنی Broadband را درک کنند و از اون فیض ببرند. ان شاء الله.
فکر بسیار جالبست
بگذارید مردم هم از این تکنولوژی پیشرفته استفاده کنند
amnhck123
27-05-2008, 22:32
من از بجنورد هستم سرعت روزانم یه مقدار اومده پاینن ولی سرعت شبانم مثل قبل هست همون 50-60
huti_421
27-05-2008, 23:00
به خاطر ترافیک خود آی اس پیه ... درست میشه
devil_ff2008
27-05-2008, 23:05
من از بجنورد هستم سرعت روزانم یه مقدار اومده پاینن ولی سرعت شبانم مثل قبل هست همون 50-60
ایول . بالاخره یه بجنوردی پیدا شد تو این فروم
شما از کیش آریا گرفتید؟
Gamemaster
28-05-2008, 00:18
ديگه از صبا نت نگيريد .افتضاح شده خطاش
مثل این میمونه که کت شلوار تر و تمیز با کراوات بپوشی و سوار قاطر شی
دوست عزیز این مودم دلینک که چیز عجیبی نیست یه ADSL2/2+ Ethernet/USB Modem مثل همین ASUS AM602 یا TPLINK TD-8811 که صبانت مشهد میده. ولی کیفیتش بالاتره من نمی دونم چرا فقط مدلای عتیقه DLINK تو ایران وارد میشه همشون ازون سریهای نقره ای رنگه ( 7 8 مدله ها ) ولی اگه به سایت DLINK دقت کنی میبینی محصولات روزش اصلا یافت می نشود جسته ایم ما!
Nevissande
28-05-2008, 13:33
حقيقت داره كه ميگن اخيرا صبانت، روي كافوي نوري هم سرويس ميده؟
دوست عزیز این مودم دلینک که چیز عجیبی نیست یه ADSL2/2+ Ethernet/USB Modem مثل همین ASUS AM602 یا TPLINK TD-8811 که صبانت مشهد میده. ولی کیفیتش بالاتره من نمی دونم چرا فقط مدلای عتیقه DLINK تو ایران وارد میشه همشون ازون سریهای نقره ای رنگه ( 7 8 مدله ها ) ولی اگه به سایت DLINK دقت کنی میبینی محصولات روزش اصلا یافت می نشود جسته ایم ما!
نکنه شما می خوای پاپیون زده سوار الاغ شی!
نکنه شما می خوای پاپیون زده سوار الاغ شی!
من منظور شما رو نمی فهمم دوست خوب. قبول دارم کیفیت اینترنت ( مثل بقیه چیزا ) تو ایران خیلی پایینه به دلایلی که هممون میدونیم ولی این دلیل نمیشه خودمون رو از خرید خوب محروم کنیم که.
Gamemaster
28-05-2008, 16:46
حقيقت داره كه ميگن اخيرا صبانت، روي كافوي نوري هم سرويس ميده؟
اره.از هفته اينده گفتن ميدن
ardalan_zapata
28-05-2008, 19:03
من کافو نوری هستم از دی ماه پارسال حدودا بود
adsl بهم دادن ولی بدبختیم اینه که فقط صبا ساپورتش میکنه و نمیتونم ISP عوض کنم
من امروز صبح پنجشنبه 9 خرداد رفتم خونه دوستم! ADSL از صبانت مشهد داره 128.تو بلوار صارمی مشهد، طرفای بلوار کوثر و پیروزی پیش شماره 882. سرعتش عالی بود دانلود مستقیم کردیم با opera حدود 20کیلو بایت با فلش گت راحت به 50 تا 55 می رسید! من بدبخت با این فن آوا ( آزادنت) در بهترین حالت 10 کیلو نمیشه سرعتم حالا شما ها باز میگین صبانت بده ! دوستی میگفت با 128 فقط 5 کیلو دانلود در ثانیه داره! مگه میشه اینهمه تفاوت؟؟؟
من امروز صبح پنجشنبه 9 خرداد رفتم خونه دوستم! ADSL از صبانت مشهد داره 128.تو بلوار صارمی مشهد، طرفای بلوار کوثر و پیروزی پیش شماره 882. سرعتش عالی بود دانلود مستقیم کردیم با opera حدود 20کیلو بایت با فلش گت راحت به 50 تا 55 می رسید! من بدبخت با این فن آوا ( آزادنت) در بهترین حالت 10 کیلو نمیشه سرعتم حالا شما ها باز میگین صبانت بده ! دوستی میگفت با 128 فقط 5 کیلو دانلود در ثانیه داره! مگه میشه اینهمه تفاوت؟؟؟
سلام
دوست عزیز ؛ کسی منکر این نیست که صبا نت سرعتش خوبه ولی: اگر دائمی باشه ، الان چند روزی میشه سرعت
دانلود من در بهترین شرایط 12 تا 16 میشه ، زنگ هم میزنی میگن ، درستش همینه !!!!!!!!!!!!!
mahramasrar2
29-05-2008, 12:06
بچه ها كسي مي دونه كه ميشه از اكانت هاي ديگران در سرويس دي اس ال مثلا در صبانت استفاده كرد يانه؟
من محدوديت داونلود دارم مي تونم از اكانت هاي مثلا دوستانم استفاده كنم؟ اونها هم صبانت دارند
راستي كسي اكانت رايگان سراغ نداره؟ يا يه اكانت بدون محدوديت داونلود؟ حالا سرعتش خيلي بالا هم نباشه مهم نيست مرسي
merlin001
29-05-2008, 14:13
بچه ها كسي مي دونه كه ميشه از اكانت هاي ديگران در سرويس دي اس ال مثلا در صبانت استفاده كرد يانه؟
من محدوديت داونلود دارم مي تونم از اكانت هاي مثلا دوستانم استفاده كنم؟ اونها هم صبانت دارند
راستي كسي اكانت رايگان سراغ نداره؟ يا يه اكانت بدون محدوديت داونلود؟ حالا سرعتش خيلي بالا هم نباشه مهم نيست مرسي
اگه یوزر و پسورد دوستت رو بدونی میتونی راحت با اکانت اونا آنلاین شی.
merlin001
29-05-2008, 14:20
راستی دوستان یه مقایسه:
کودوم شرکت توی ایران سرعتی مانند سرعت قبلی صبانت میداد؟ معلومه هیچ شرکتی همچین سرعتی نمیده. حداقل تو یشهر خودم (تبریز) که خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم.
صبانت اولش یه سرعتی داد تا واسه خودش مشتری جمع کنه و حالا هم دیگه اون سرعت رو نمیده چون مشتریهاش رو جمع کرده. چیزی هم از ما نگرفته. اون به ما تعهد داره که واسه 64 سرعت 8 تا 10 رو بده که اونم میده. پس لازم نیست زیاد شاکی باشین. چون اونا هیچ کار غیر قانونی نکردن.
به نظر من بهتره اونایی که دنباله یه سرعت خوب میخوان برن و 128 بگیرن یا ارتقا بدن. چون یه روزی این 128 رو هم محدود میکنن.
من خودم 64 بودم و حالا 128 گرفتم . یک ماهه با 2 گیگ محدودیت به قیمت : 14200 تومن.
به نظر من که خوب بود.
در ضمن من وقتی واسه شارژ اکانت به شرکت رفته بودم، بهشون گفتم که با این محدود کردن سرعت خیلی از مشتریانتون رو از دست دادید. اونا هم گفتن خوب ما که بهشون قول نداده بودیم که با سرعت 50 اکانت بدیم. حالا هم هر کی نمیخواد میتونی زود انظراف بده که بقیه بتونن اشتراک بگیرن.
دیدم راست میگه منم سکوت کردم...
سلام.
دوستانی که سرعتش دانلودشان برای دقایق اول خوب است، بعد افت پیدا می کند؛
برای بعضی سرورها چنین محدودیتی وجود ندارد مثل سرور eset یا reflexive
شما هم امتحان کنید ببینید برای شما هم چنین است
arman_linkin
29-05-2008, 16:12
راستی دوستان یه مقایسه:
کودوم شرکت توی ایران سرعتی مانند سرعت قبلی صبانت میداد؟ معلومه هیچ شرکتی همچین سرعتی نمیده. حداقل تو یشهر خودم (تبریز) که خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم.
صبانت اولش یه سرعتی داد تا واسه خودش مشتری جمع کنه و حالا هم دیگه اون سرعت رو نمیده چون مشتریهاش رو جمع کرده. چیزی هم از ما نگرفته. اون به ما تعهد داره که واسه 64 سرعت 8 تا 10 رو بده که اونم میده. پس لازم نیست زیاد شاکی باشین. چون اونا هیچ کار غیر قانونی نکردن.
به نظر من بهتره اونایی که دنباله یه سرعت خوب میخوان برن و 128 بگیرن یا ارتقا بدن. چون یه روزی این 128 رو هم محدود میکنن.
من خودم 64 بودم و حالا 128 گرفتم . یک ماهه با 2 گیگ محدودیت به قیمت : 14200 تومن.
به نظر من که خوب بود.
در ضمن من وقتی واسه شارژ اکانت به شرکت رفته بودم، بهشون گفتم که با این محدود کردن سرعت خیلی از مشتریانتون رو از دست دادید. اونا هم گفتن خوب ما که بهشون قول نداده بودیم که با سرعت 50 اکانت بدیم. حالا هم هر کی نمیخواد میتونی زود انظراف بده که بقیه بتونن اشتراک بگیرن.
دیدم راست میگه منم سکوت کردم...
من خودم 3 ماهه 128 دارم ولی هیچ فرقی با 64 نداره.بیخود دلتون رو صابون نزنید.
من با سرورهای مختلف امتحان کردم بیشتر از 16 کیلو جواب نداد.
البته شبانه کماکان سرعتش بالاست.
خلاصه اینکه فکر نکنم که خود صبا نت هم بدونه داره چی کار می کنه.
توی همین تاپیک یکی میگه داره با 55 کیلو دانلود می کنه ، یکی میگه به 8 کیلو نمی رسه ، یکی می گه یاهو رو به زور باز می کنه ، یکی میخواد دانشگاه بزنه ، یکی پاپیون می زنه سوار قاطر می شه ...:27:
hamidreza0007
29-05-2008, 20:15
سلام.
دوستانی که سرعتش دانلودشان برای دقایق اول خوب است، بعد افت پیدا می کند؛
برای بعضی سرورها چنین محدودیتی وجود ندارد مثل سرور eset یا reflexive
شما هم امتحان کنید ببینید برای شما هم چنین است
از من هم دقیقه اول خیلی خوبه اما یک دفعه کم میشه.البته این سرور eset یا reflexive رو که گفتید تست نکردم.از چند روز پیش که سرور خود صبا نت ریخته به هم تا حالا سرعت افتضاح شده.
sina1100
29-05-2008, 21:51
يه بار ديگه هم اينجوري شده بود بعدش درست کردن بعد از چند روز! ايندفعه يعني ديگه درست نميشه؟
masoudtr
30-05-2008, 12:22
دوست عزیز من چند بار گفتم بازم میگم.
سرعت در ابتدا که صفحه را باز کنی زیاد است مثلا 70-80 ولی بعد از یک دقیقه پایین میاید.البته الان بهتر شده ولی مثل سابق نیست.شما 50 مگ دانلود کن میفهمی چی میگم نه 20 کیلو بایت.
masoudtr
30-05-2008, 12:25
من خودم 3 ماهه 128 دارم ولی هیچ فرقی با 64 نداره.بیخود دلتون رو صابون نزنید.
من با سرورهای مختلف امتحان کردم بیشتر از 16 کیلو جواب نداد.
البته شبانه کماکان سرعتش بالاست.
خلاصه اینکه فکر نکنم که خود صبا نت هم بدونه داره چی کار می کنه.
توی همین تاپیک یکی میگه داره با 55 کیلو دانلود می کنه ، یکی میگه به 8 کیلو نمی رسه ، یکی می گه یاهو رو به زور باز می کنه ، یکی میخواد دانشگاه بزنه ، یکی پاپیون می زنه سوار قاطر می شه ...:27:
'گل مطلب را گفتی.:31:
masoudtr
30-05-2008, 12:27
من تاریخ شروعم 18 فروردین بود ولی حالا شده 1 اردیبهشت.اشتباه کردن یا مال همه را 2 هفته افزایش دادن؟
ما من هم دو هفته افزایش داده اند.
amir_rahmani
30-05-2008, 16:16
من سرعت دانلود 40 به بالا را می خوام کدوم خوبه؟
امروز جمعه از طرفای ساعت 1 ظهر هرکاری میکنم با فناوای مشهد کانکت نمیشه؛ کانکت میشه ولی رسیو ندارم، دفتر فن آوا مشهد فقط تا ساعت 14:30 باز هستن و پنج شنبه ها تا 13:30 !!! فقط روزای کاری هفته! برای پشتییبانی یه شماره به قول خودشون 24 ساعته از تهران!!! دادن که واقعا 24 ساعته اشغاله! سرعت آپلودم اینقدر پایینه که نمیتونم یه فایل بالای 300 کیلو بایت به میلم اتچ کنم! سرعت آپلودش بین 1 تا 3 کیلو بایت بر ثانیه !!! خلاصه الان من با اینترنت هوشمند دایال آپ اومدم! ( هوشمند برای سرویس دهنده که ساعتی 250 یا 300 تو پاچه مردم کنه!) یه روز جمعه اومدیم خیر سرمون بریم وب گردی.
دوستان امروز شنبه زنگ زدم دفتر فن آوا، شماره پشتیبانی 24 ساعته مشهد داشت من خبر نداشتم برای مشکلم هم در حد توان راهنماییم کردن خدا خیرشون بده شرمندشون شدم، بچه های خوبی بودن اطلاعاتشونم خوب بود، ایشالا روز بروز بهتر بشه.
mani6606
30-05-2008, 18:31
دوستان با این وضع شرکتها که از صبا بدتر باز هم گلی به جمال صبانت .
بابا این ارور ppp link terminal داره منو دیونه میکنه چرا اینجوری یه 10-15 بار باید دکمه کانکت رو بزنم تا کانکت بشه.
دوستان با این وضع شرکتها که از صبا بدتر باز هم گلی به جمال صبانت .
چه خوب شد فهمیدم فن اوا چجوریه . تازه میخواستم برم از فم اوا سرویس بگیرم که پشیمون شدم.
مانی جان فکر نکنی بقیه بهترن دوستم ماهی 40000 تومن میریزه تو شکم آفتاب ( نماینده پارس آنلاین مشهد ) با 128 سرعتش 12 تا 15 بیشتر نیست ( با فلش گت از سایت) . صبانت خوب بود که مدتیه وضعش بهم ریخته و معلوم نیست چی بشه همین دیروز خونه دوستم راحت تا 50~55 بافلش گت میگرفتیم ولی بعضیا میگن 5 کیلو هم ندارن. الان تو مشهد KCG ( نماینده لایزر) و آشنا( نماینده سروش رسانه صدا و سیما) هم هستن، نمی دونم کیفیتشون چطوره.
به نظر من روزانه اش زیاد تعریفی نداره
ولی برای کسانی که می خواهند دانلود داشته باشند و نمی خواهند پول زیاد بابت اکانت نا محدود بدن شبانه صبانت خوب است به مثال زیر توجه کنید
از ساعت 3 - الی 7.45 دقیقه میتونی دانلود داشته باشی یعنی 4.45 ساعت
اگر سرعت دانلود هم به طور متوسط 50 در نظر بگیریم داریم
50 * 60 * 60 = 180 مگابایت در ساعت
حالا برای 5 ساعت میشه 900 مگابایت
در صورتی که ای اس پی های دیگه که نامحدود می دن سرعت دانلودشون اگر خیلی خوب باشه مثلا 24 است
و برای دانلود 900 مگابایت باید نزدیک به 11 ساعت یعنی نصف روز رو باید دانلود کنی
برای کسانی که دانلود در همین حد 1 گیگ دارند فکر میکنم سرویس صبانت با توجه به 10 هزارتومن ماهیانه مناسب باشه
البته من دارم فقط سرویس شبانه رو میگم و خودم از مشکلات مابقی این شرکت خبر دارم و بعضی اوقات واقعا اعصاب آدم رو خورد میکنه
Nevissande
30-05-2008, 21:47
اگر سرعت دانلود هم به طور متوسط 50 در نظر بگیریم داریم
شما مطمئني كه سرعت شبانه، 50 است؟
شما مطمئني كه سرعت شبانه، 50 است؟
سلام
سرعت شبانه رو محدود نمی کنن ، و گرنه هیچ کس ازشون سرویس نمی گیره ، من فقط برای این دوباره تمدید کردم
چون سرعت شبانش تغییر نکرده ، ولی روزانه .... که صد البته مصرف روزانه من کم هستش و دانلود هم روزا ندارم
موفق باشید
_Barbod_
30-05-2008, 23:55
ای بابا..!
دوستان عزیز شما هنوز هم دارید درباره صبا نت بحث میکنید؟
یعنی واقعا" جای بحث داره؟
من خودم از صبا نت دل خوشی ندارم اما آدم باید حق رو بگه...
آقا یه مدت سرعت بالا دادن حالا دیگه نمیدن و سرعت واقعی میدن..
این که دیگه گلایه نداره.
برای داشتن یه سرویس پایدار و با کیفیت باید پول بیشتری پرداخت کنید..
مثل من :31:
البته لازم نیست مثل من همچنین سرعتی بگیرید اما از شرکتی سرویس بگیرید که مثلا" اگر 128 میده یه سرویس 128 عالی و با کیفیت بده.:27:
سرعت شبانه همچنان بالای 50 و 55 است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
m.active
31-05-2008, 09:25
بلاخره کدومشون با صبانت بیشتر مچند؟
huawei
dlink
asus
می خوام وقتی سرویس رو عوض می کنم مشکلی بابت مودم نداشته باشم.
ardalan_zapata
31-05-2008, 09:48
بلاخره کدومشون با صبانت بیشتر مچند؟
huawei
dlink
asus
می خوام وقتی سرویس رو عوض می کنم مشکلی بابت مودم نداشته باشم.
D-link از همش مچ تره
m.active
31-05-2008, 10:00
چه مدلی بگیرم ؟
kamran987456
31-05-2008, 10:06
با مودم های smc میشه؟
mahramasrar2
31-05-2008, 10:47
مال من كه شبانه اش 5 كيلوبايت بالاتر نميره
روزهاش هم اولش با سرعت 52كيلوبايت گاهي مي مونه ولي بعدش ميرسه به 8kbs ولي قبلا اين طور نبود از 52kbs پائين نمي اومد
به نظرم بستگي به ترافيك خطوط وميزان تقاضا در يك منطقه داره
من خودم هم 5 گيگ گرفتم ولي 800 مگ داونلود كرده بودم كه ديدم اكانتم تموم شد !!!
به شركته زنگ زدم گفت سند ورسيو با هم ميشه 5 گيگ تازه گفت بازكردن صفحات وب هم جزو ترافيك حساب ميشه
من مجموع فايلهائي كه داونلود كرده بودم در طول همون يك ماه اول رو در يك پوشه ذخيره مي كردم وحجم كلش شده بود 800 مگ
راستي بي انصافي نيست؟ حالا من موندم ودو ماه ديگه اون هم بدون اكانت وحالا دو ماهه كه فقط از شبها كه رايگانه استفاده مي كنم اون هم با سرعت 5 يا حتي 3 كيلوبايت راستي كه كفرم رو در مي ياره
مي خواستم بدونم كسي راهي بلد نيست كه دوره بعدي اين بلا سرم نياد؟ يعني فقط داونلود ها رو حساب كنه؟
دوستاي من چندتاشون اكانت گرفتند ولي استفاده اونها در طول 3 ماه فقط دوگيگ هستش چون فقط ايميل چك مي كنند من از مقداري از اكانت يكي از بچه ها با اجازه خودش استفاده كردم
ولي داشتم پيش خودم فكر مي كردم چه قدر شركت هستند كه اصلا از 5 گيگشون استفاده نمي كنند و فقط ايميل چك مي كنند و بعد از 3 ماه مابقي 5 گيگ ميزان اكانت اونها مي سوزه
من مي خواستم بدونم كسي نميدونه چطور ميشه شماره اين اكانت ها رو بدست آورد؟ يا راهي نداره كه اين اكانت ها رو ارزون تر از خود اين شركت ها بخريم؟ منظورم ساعات غير اداري هستش
امروز جمعه از طرفای ساعت 1 ظهر هرکاری میکنم با فناوای مشهد کانکت نمیشه؛ کانکت میشه ولی رسیو ندارم، دفتر فن آوا مشهد فقط تا ساعت 14:30 باز هستن و پنج شنبه ها تا 13:30 !!! فقط روزای کاری هفته! برای پشتییبانی یه شماره به قول خودشون 24 ساعته از تهران!!! دادن که واقعا 24 ساعته اشغاله! سرعت آپلودم اینقدر پایینه که نمیتونم یه فایل بالای 300 کیلو بایت به میلم اتچ کنم! سرعت آپلودش بین 1 تا 3 کیلو بایت بر ثانیه !!! خلاصه الان من با اینترنت هوشمند دایال آپ اومدم! ( هوشمند برای سرویس دهنده که ساعتی 250 یا 300 تو پاچه مردم کنه!) یه روز جمعه اومدیم خیر سرمون بریم وب گردی.
دوستان امروز شنبه زنگ زدم دفتر فن آوا، شماره پشتیبانی 24 ساعته مشهد داشت من خبر نداشتم برای مشکلم هم در حد توان راهنماییم کردن خدا خیرشون بده شرمندشون شدم، بچه های خوبی بودن اطلاعاتشونم خوب بود، ایشالا روز بروز بهتر بشه.
مال من كه شبانه اش 5 كيلوبايت بالاتر نميره
روزهاش هم اولش با سرعت 52كيلوبايت گاهي مي مونه ولي بعدش ميرسه به 8kbs ولي قبلا اين طور نبود از 52kbs پائين نمي اومد
به نظرم بستگي به ترافيك خطوط وميزان تقاضا در يك منطقه داره
به شركته زنگ زدم گفت سند ورسيو با هم ميشه 5 گيگ تازه گفت بازكردن صفحات وب هم جزو ترافيك حساب ميشه
من مجموع فايلهائي كه داونلود كرده بودم در طول همون يك ماه اول رو در يك پوشه ذخيره مي كردم وحجم كلش شده بود 800 مگ
راستي بي انصافي نيست؟ حالا من موندم ودو ماه ديگه اون هم بدون اكانت وحالا دو ماهه كه فقط از شبها كه رايگانه استفاده مي كنم اون هم با سرعت 5 يا حتي 3 كيلوبايت راستي كه كفرم رو در مي ياره
مي خواستم بدونم كسي راهي بلد نيست كه دوره بعدي اين بلا سرم نياد؟ يعني فقط داونلود ها رو حساب كنه؟
دوستاي من چندتاشون اكانت گرفتند ولي استفاده اونها در طول 3 ماه فقط دوگيگ هستش چون فقط ايميل چك مي كنند من از مقداري از اكانت يكي از بچه ها با اجازه خودش استفاده كردم
ولي داشتم پيش خودم فكر مي كردم چه قدر شركت هستند كه اصلا از 5 گيگشون استفاده نمي كنند و فقط ايميل چك مي كنند و بعد از 3 ماه مابقي 5 گيگ ميزان اكانت اونها مي سوزه
من مي خواستم بدونم كسي نميدونه چطور ميشه شماره اين اكانت ها رو بدست آورد؟ يا راهي نداره كه اين اكانت ها رو ارزون تر از خود اين شركت ها بخريم؟ منظورم ساعات غير اداري هستش
ببینم مگر موقعی که محدودیت حجمی تمام شود نباید ظرف 48 ساعت اکانت را دوباره شارژ کرد و گرنه می گفتن رانژه جمع میشه؟:13:
arman_linkin
31-05-2008, 12:50
ببینم مگر موقعی که محدودیت حجمی تمام شود نباید ظرف 48 ساعت اکانت را دوباره شارژ کرد و گرنه می گفتن رانژه جمع میشه؟:13:
نه.
اگر محدودیت حجمی تموم بشه ولی هنوز از زمان اکانت باقیمونده باشه قطع نمیشه و می شه از سرویس های شبانه استفاده کرد.
شما یک عکس از ریز مصرفتون در آدرس support.ngsnet.net/realms.aspx بگیرید ببینیم قضیه چیه.
من که خودم بعید می دونم این قضیه رو.
آخه درسته وجدان ندارند ولی اگه بخوان این کارا رو بکنند قضیه زود لو میره و ....
من خودم یک چنین موردی برام پیش اومد یک برنامه نمایش ترافیک شبکه نصب کردم دیدم همین جوری که کانکتم داره با سرعت 40 کیلو دانلود میشه.بعد فهمیدم سیستمم ویروسی شده.
نه.
mahramasrar2
31-05-2008, 14:03
اگه عكس رو آپلود كنم فايده اي هم داره؟
رفتم توي سايتش كلي عدد در همون سايت نوشته بود كه مربوط بود به همون يك ماه دوران داونلود من
ولي جالبه كه عدد هاش منطقي نبود مثلا در خيلي روزها نوشته بود مثلا 400 مگ در حالي كه توي اون روز من اصلا فايلي داونلود نكرده بودم فقط توي سايتها دنبال فايل مي گشتم !!
اين واقعا بي انصافي وخدانشناسي هستش كه شما فقط براي گردش در داخل وب سايتها وبدون ارسال يا داونلود فايلي كلي مبلغ ازت كم بشه
يكي ميگفت يه نرم افزار سراغ داره كه روي سيستم نصب ميشه و پورت هاي سيستم روچك مي كنه وموقع دانلود مگا بايت رو به صورت مجازي كيلوبايت نمايش ميده وبه ادرس سايت سرويس دهنده مي فرسته بنابراين با داونلود چند گيگ فقط چند مگ از اكانت ما كم ميشه !!!
البته نام نرم افزار رو نگفت
به نظرتون من رو گذاشته سر كار ؟ يا جدا اينقدر علم هك وكرك پيشرفت كرده؟
من دیگه واقعا خسته شدم.با اینADSL فن آوا یک عکس نمیتونم به میلم اتچ کنم. قبلا MP3 دوسه مگی آپلود می کردم تو 4shared با دایال آپ، الان یه فایل 300 کیلو بایتی نمیتونم آپلود کنم. زنگ می زنم پشتیبانی مشهد، دایورت میشه رو تهران! اونام میگن باید مشکلتون رو با دفتر مشهد حل کنین. دفتر فروش مشهد رو میگیرم میگن می خواین جای دانلود و آپلودتونو عوض کنیم؟؟؟؟!!! یعنی با 1 تا 3 کیلوبایت دانلود کنم! نمی دونم دیگه چکار کنم. سرعت دانلودش خوبه ها ولی آپلودش نمی دونم چرا اینجوریه؟ الان هر وقت بخوام عکس میل کنم مجبورم با دایال آپ بیام!!! جالبه ها اصلا با ارسال هر چیزی مشکل داره حتی وقتی میخوام connect شم ( از حالت bridge استفاده میکنم) 10 بار username password error میده تا connect بشه!
بلاخره امروز دوشنبه جوابمو درست دادن! باعذر خواهی و احترام گفتن مشکل از روتر هاشون بوده و نهایتا تا یک هفته دیگه درست میشه! دمشون گرم!
devil_ff2008
01-06-2008, 19:07
اگه عكس رو آپلود كنم فايده اي هم داره؟
رفتم توي سايتش كلي عدد در همون سايت نوشته بود كه مربوط بود به همون يك ماه دوران داونلود من
ولي جالبه كه عدد هاش منطقي نبود مثلا در خيلي روزها نوشته بود مثلا 400 مگ در حالي كه توي اون روز من اصلا فايلي داونلود نكرده بودم فقط توي سايتها دنبال فايل مي گشتم !!
اين واقعا بي انصافي وخدانشناسي هستش كه شما فقط براي گردش در داخل وب سايتها وبدون ارسال يا داونلود فايلي كلي مبلغ ازت كم بشه
عزيز من شما وقتي سايتي رو باز ميكنيد داريد اون صفحه از سايتو دانلود ميكنيد و دانلود شما اون چيزي نيست كه شما ميزنيد براي دانلود
يكي ميگفت يه نرم افزار سراغ داره كه روي سيستم نصب ميشه و پورت هاي سيستم روچك مي كنه وموقع دانلود مگا بايت رو به صورت مجازي كيلوبايت نمايش ميده وبه ادرس سايت سرويس دهنده مي فرسته بنابراين با داونلود چند گيگ فقط چند مگ از اكانت ما كم ميشه !!!
البته نام نرم افزار رو نگفت
به نظرتون من رو گذاشته سر كار ؟ يا جدا اينقدر علم هك وكرك پيشرفت كرده؟
احتمال بسيار قوي سركارتون گذاشته
چون شما درخواست دانلود رو به سرور Isp ميديد و از طريق اون دانلود ميكنيد و همونجا هم ثبت ميشه
دوستان من دیشب دانلودم با سرعت بالا بوده،برای بقیه هم همینجوری بوده؟
Nevissande
01-06-2008, 21:56
دوستان من دیشب دانلودم با سرعت بالا بوده،برای بقیه هم همینجوری بوده؟
مگه شبانه پايين آمده بوده كه حالا بخواد بره بالا؟
mahramasrar2
02-06-2008, 08:11
مال من كه شبانه از 5 كيلوبايت بالاتر نميره واقعا افتضاح هستش
سرعت شبانه همچنان برای من بالاست. (55)
سرعت روزانه هم گاهی مثل سابق می شود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
K A R I M I
02-06-2008, 09:04
منم باید فاتحه صبا رو بخونم ، سرعت منم اومده پایین !
سلام.
مثل اینکه یک عده مینالند یک عده راضی.
مشکل چیه خدا میدونه.
نکنه random این کار رو کردند آره ؟
من روزانه چون فقط پیج باز میکنم و دانلود کم دارم زیاد برام فرق نداره ( اما نه اینکه بشم مثل دیال آپ ! )
اما شبانم یکبار مثل سابق میشه یکبار هم مثل دیال آپ !
برای بازی آنلاین داتک 128بهتره یا صبا نت 128؟
می شه لتنسی هر کدوم رو بگین؟
مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــرسی
saeed_joon9
02-06-2008, 14:59
سلام به همه ی بچه های گل
اول بگم این زر زری که وزیر ict کرده مربوط به کاهش سرعت صبا نمیشه بلکه صبا نت اومد از اون حرفا سو استفاده کرد (خبر از یه منبع موثق)
ولی ظاهرا این افت سرعت بیشتر مربوط به 64 میشه که یه جورایی می خوان کاربرا رو به گرفتن 128 ترغیب کنند البته راجع به 128 نمیشه قطعی صحبت کرد اما چیزی که مربوط به 64 میشه اینه که هر چه بیشتر داره به dial up نزدیک میشه !
من خودم 64 داشتم تا اینکه 5 روز قبل درخواست 128 دادم و تمام این 5 روز رو هم صبر کردم تا به یه نتیجه ی ثابت در مورد اینترنتم برسم و اون اینکه من قبلا که با 64 فقط 7 k رسیو داشتم تو این چند روز ثابت روز 70 k و شب هم 80 رسیو داشتم ونمیدونم دوستان 128 دیگه چرا افت سرعت دارن بعضی ها هم مثل من سرعتشون عالیه ! عجیبه ! البته شایان ذکرست که منزل ما تا مخابرات 200 متر فاصله بیشتر نداره که خوب اینم تو سرعت تاثیر داره .
در هر صورت بازم صبا با این وضعیتش به خیلی جاها شرف داره وفقط اینکه دوستان 64 زود برن 128 بگیرن تا راحت بشن از این وضعیت.
masoudtr
02-06-2008, 20:07
itc نه ict
ضمنا فعلا خواستن بهت حال بدن خیلی زود کمش میکنند.
mahramasrar2
02-06-2008, 20:41
تفاوت قيمت 64 با 128 چقدر هستش؟
منظورم براي 3 ماه با ظرفيت 5 گيگ هستش
تفاوت قيمت 64 با 128 چقدر هستش؟
منظورم براي 3 ماه با ظرفيت 5 گيگ هستش
تفاوتش اینه که 5 گیگ خیلی کمه برا 3 ماه
1 ماه تموم میشه
mani6606
03-06-2008, 04:44
64 2100 تومان و 128 37500 تومان
golden111
03-06-2008, 05:08
سلام به همه ی بچه های گل
اول بگم این زر زری که وزیر ict کرده مربوط به کاهش سرعت صبا نمیشه بلکه صبا نت اومد از اون حرفا سو استفاده کرد (خبر از یه منبع موثق)
ولی ظاهرا این افت سرعت بیشتر مربوط به 64 میشه که یه جورایی می خوان کاربرا رو به گرفتن 128 ترغیب کنند البته راجع به 128 نمیشه قطعی صحبت کرد اما چیزی که مربوط به 64 میشه اینه که هر چه بیشتر داره به dial up نزدیک میشه !
من خودم 64 داشتم تا اینکه 5 روز قبل درخواست 128 دادم و تمام این 5 روز رو هم صبر کردم تا به یه نتیجه ی ثابت در مورد اینترنتم برسم و اون اینکه من قبلا که با 64 فقط 7 k رسیو داشتم تو این چند روز ثابت روز 70 k و شب هم 80 رسیو داشتم ونمیدونم دوستان 128 دیگه چرا افت سرعت دارن بعضی ها هم مثل من سرعتشون عالیه ! عجیبه ! البته شایان ذکرست که منزل ما تا مخابرات 200 متر فاصله بیشتر نداره که خوب اینم تو سرعت تاثیر داره .
در هر صورت بازم صبا با این وضعیتش به خیلی جاها شرف داره وفقط اینکه دوستان 64 زود برن 128 بگیرن تا راحت بشن از این وضعیت.
منم هم از نماینده صبانت توی قم همچین چیزیو شنیدم گفته 128 مثل سابقه اما با چند نفر که صحبت کردم 128 داشتند ناراضی بودند درکل صبا می خواد سود بیشتری ببره ....
اما مهم اینه که صبا هیچ اهمیت و احترامی برای کاربراش قائل نشده من الان چند تا ایمیل اعتراض به سایتشون زدم هیچ جوابی نگرفتم بعدش این که بدون اطلاع به کاربراش سرعتو آورده پایین حالا اگر یه نفر قراداد یکساله بسته با این مسئله که سرعت بالا هستش....چی کار میخواد بکنه
golden111
03-06-2008, 08:09
این وبسایت صبا جدیدتره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا این یکی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم ماله همین شرکتست؟
saeed_joon9
03-06-2008, 15:50
itc نه ict
ضمنا فعلا خواستن بهت حال بدن خیلی زود کمش میکنند.
عزیز من ict درست تره راحت هم تو گوگل پیدا میکنی (وزیر ict )
ببین ict: information & Communication Technology
همون جوری که میبینی میشه فناوری اطلاعات و ارتباطات.
اما itc : هزار تا مخفف داره(information technology certification) که نزدیک ترینش میشه همون :
information technology & communication
که از لحاظ گرامری باز هم ict درسته و همین هم بکار میره.
در ضمن مگه صبا عاشق چشم و ابروی منه که بهم حال بده درثانی من 1 سال و 3 ماهه که مشتری صبا هستم پس همین جوری یه چیزی نگو الانم ثابت 70 رسیو دارم
یه وقت فکر نکنی من کشته ی صبا نتم نه ! بلکه من فقط چیزی رو که تجربه کردم گفتم وگرنه من خودم زمان 64 اون اعتراض رو امضا کردم
masoudtr
03-06-2008, 22:42
عزیز من ict درست تره راحت هم تو گوگل پیدا میکنی (وزیر ict )
ببین ict: information & Communication Technology
همون جوری که میبینی میشه فناوری اطلاعات و ارتباطات.
اما itc : هزار تا مخفف داره(information technology certification) که نزدیک ترینش میشه همون :
information technology & communication
که از لحاظ گرامری باز هم ict درسته و همین هم بکار میره.
در ضمن مگه صبا عاشق چشم و ابروی منه که بهم حال بده درثانی من 1 سال و 3 ماهه که مشتری صبا هستم پس همین جوری یه چیزی نگو الانم ثابت 70 رسیو دارم
یه وقت فکر نکنی من کشته ی صبا نتم نه ! بلکه من فقط چیزی رو که تجربه کردم گفتم وگرنه من خودم زمان 64 اون اعتراض رو امضا کردم
دوست عزیز از دست ما ناراحت نشو.منم سرچ کردم دیدمict عمومی تره.ضمنا تجربه به من ثابت کرده سرویس دهندگان dslدر دو زمان سرعت را بالا می برند.
1در ابتدای اشتراک
2 در انتهای اشتراک تا باز هم از اونا سرویس بگیری
البته سرعت منم که 128 دارم الان بالاست(55-60)ولی........................................
ALI16437
04-06-2008, 10:05
سلام دوستان من 6 ماه پیش با ارائه کپی کارت دانشجوی اینترنت 256 صبا نت گرفتم تا چند وقت پیش راضی بودم
ولی الان یک هفته ای است که سرعت معمول من رو که 50-60 بود به مقدار بسیار زیادی کم شده وتا 18-20 کاهش
یافته من نمیدونم .
پشتیبانی هم جواب درستی نمیده.
با توجه به چیزهای که دوستان میگند من باید حداقل 100 تا سرعت دانلود با دانلود ممنجر داشته باشم.
راستی من نمیونم از کجا میشه فهمید که سرعت واقعی این اینترنت چوب سوزشون چنده
باتوجه به گفته های دوستان که با 128 50-60 تا سرعت میگیرند .
پس اینی که به ما دادن به اسم 256 در واقع 128 است.
ALI16437
04-06-2008, 10:16
ای بابا..!
دوستان عزیز شما هنوز هم دارید درباره صبا نت بحث میکنید؟
یعنی واقعا" جای بحث داره؟
من خودم از صبا نت دل خوشی ندارم اما آدم باید حق رو بگه...
آقا یه مدت سرعت بالا دادن حالا دیگه نمیدن و سرعت واقعی میدن..
این که دیگه گلایه نداره.
برای داشتن یه سرویس پایدار و با کیفیت باید پول بیشتری پرداخت کنید..
مثل من :31:
البته لازم نیست مثل من همچنین سرعتی بگیرید اما از شرکتی سرویس بگیرید که مثلا" اگر 128 میده یه سرویس 128 عالی و با کیفیت بده.:27:
دوست من شما از کجا گرفتید و چه سرعتی و چقدر دادید.
ما که در ارزوی 50-60 تا سرعت مردیم.
سلام.
سرعت من چند وقتی است مثل سابق شده است.
مال شما چطور؟
tabriz-info
04-06-2008, 20:37
اقا idm من خود به خود کلا بسته میشه کسی میدونه مشکلش چیه؟
سلام.
سرعت من چند وقتی است مثل سابق شده است.
مال شما چطور؟
سلام
20 ثانیه ی اول سرعت 56 هستش بعد میاد روی 18 تا 20 . :46:
البته شبانه تغییری نکرده و من فقط به خاطر دانلود شبانه می گیرم . روزا زیاد استفاده ندارم
موفق باشید
_Barbod_
04-06-2008, 21:39
عزیز این سرعت دانلود برای سرویس 2 مگ هست.
البته در مواقعی هست که ترافیک خیلی پایین هست که تا 300 داده.
از نظر قیمت هم باید عرض کنم ماهیانه 400 هزار تومان برای ADSL .
اگر با دیش بخوای این ÷هنای باند رو بگیری ماهیانه چیزی حدود 900 $ آب میخوره
kamran987456
04-06-2008, 22:30
2 مگ رو کدوم شرکت میده؟
_Barbod_
05-06-2008, 01:29
2 مگ رو کدوم شرکت میده؟
شاید شرکتهایی که 2 مگ میدن زیاد باشند اما من شرکت سپنتا رو میدونم که 2 مگ هم میده
mumiyaiii
05-06-2008, 11:03
صبا ، هر روز بد تر از دیروز .
ar.behnam
05-06-2008, 12:25
صبا ، هر روز بد تر از دیروز .
تاييد ميشه جز شبهاش! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت ADSL فن آوا گستر طوس مشهد 16 خرداد 1387 ساعت 12:13 دقیقه ظهر، اکانت 64 کیلوبایت
بخاطر تعطیلات نیمه خرداد افت سرعت داریم.
golden111
05-06-2008, 15:45
سلام
20 ثانیه ی اول سرعت 56 هستش بعد میاد روی 18 تا 20 . :46:
البته شبانه تغییری نکرده و من فقط به خاطر دانلود شبانه می گیرم . روزا زیاد استفاده ندارم
موفق باشید
درسته چند ثانیه اول سرعت بالاست بعدش میاد پایین تا انجایی که برای من به 5هم میرسه
golden111
05-06-2008, 15:57
راستی این که گفتند سرعت 128 مثل سابق بالاست درسته یا نه؟؟؟؟
masoudtr
05-06-2008, 17:22
راستی این که گفتند سرعت 128 مثل سابق بالاست درسته یا نه؟؟؟؟
سرعتش فعلا خوبه.سرعت دانلود من از 35 کمتر نمیشه.البته فعلا
Nevissande
05-06-2008, 20:05
سرعتش فعلا خوبه.سرعت دانلود من از 35 کمتر نمیشه.البته فعلا
شما چه اشتراكي از صبانت گرفتيد؟
ضمنا لطفا مستند حرف بزنيد: به اين صورت كه نتيجه تستتان را از سايت speedtest. net بگيريد و در اينجا قرار دهيد.
saeed_joon9
05-06-2008, 21:51
سلام مجدد
من با چند نفر از دوستان 128 که صحبت کردم تاکید کردن که سرعتشون مثل سابق خوب شده و من فکر کنم که وضعیت 128 درست شده و همون یه جورایی مدیران شرکت می خوان همرو به 128 سوق بدن !
Nevissande
06-06-2008, 07:35
سلام مجدد
من با چند نفر از دوستان 128 که صحبت کردم تاکید کردن که سرعتشون مثل سابق خوب شده و من فکر کنم که وضعیت 128 درست شده و همون یه جورایی مدیران شرکت می خوان همرو به 128 سوق بدن !
فرضا هم كه خوب شده باشد، از كجا معلوم كه در آينده، سرعت اين سرويس را هم كاهش ندهند تا كاربران را به
سمت سرويس 256 كيلو بيت سوق دهند؟
كلا ديگه به اين صبانت نميشه اعتماد كرد و قراردادهاي بلند مدت بست.
golden111
06-06-2008, 09:16
فرضا هم كه خوب شده باشد، از كجا معلوم كه در آينده، سرعت اين سرويس را هم كاهش ندهند تا كاربران را به
کاملا موافقم
شرکتی که هنوز ادعا میکنه و عمل نمی کنه و هیچ احترامی برای کاربراش قایل نشده هیچی ازش بعید نیست اگر همه طبق هر برنامه ای که اونا می خواهند عمل کنیم میشیم بازیچه و هرروز به بلای جدید بر سرمون میارند
یه چیزی بگم شاید جالب باشه :
یکی از رفقای ما از صبانت ADSL گرفته ، یه روز ما پیشش بودیمو ، تو اینترنت ، که یهو سرعت خوابید ،
من گفتم که چرا اینجوری شد ، ADSL که نباس سرعتش بخوابه ( اگه هم بخوابه دیگه انقد نمیشه که از dial up هم پایین تر ) ،
بعد رفیق ما گفت که وقتی شما ADSL میگیری مثه این میمونه که میای یه اتوبان براخودت میخری حالا اگه تو این اتوبان چند تا ماشینه دیگه هم بیاد ترافیک درست میشه ......حالا صبانت هم میاد این پهنای باندت رو که شخصیه به چند نفر دیگه هم میفروشه ، حالا نمیدونم اسم این کارو چی باس گذاشت ........ ؟ دیگه خودشون میدونن و خداشون .....
حالا نمیدونم اسم این کارو چی باس گذاشت ........ ؟اسم اینکار هست Share کردن خط
یک چیز عادیه دوست عزیز همه ی ISPها اینکار رو میکنند اما یکی ممکنه بگه من بین 3 نفر مشترک می کنم یکی بین 5 نفر!
صبانت برای خط 128 من مدتیه بطور معمول همون پهنای باند 40-48 کیلوبایت رو مثل قدیم برای دانلود گذاشته ولی فقط برای روزانه.شبانه فعلا خیلی پایین تره
ولی الان که با speedtest.net امتحان کردم 133کیلوبیت برای دانلود و 138 برای آپلود بود! ای بابا
ولی بلافاصله رفتم روی دانلود از رپیدشیر با Opera .سرعت دانلود بیشتر اوقات بین 25 تا 30 هست فقط یکبار بطور لحظه ای تا 14 رسید
ای بابا!
سلام مجدد
کی گفته 128 خوب شده. برای من که هر روز داره بدتر میشه. واقعا برای شرکت های بی مسئولیت ایرانی که هیچ چیز جز سودشون براشون مهم نیست و هیچ اطلاع رسانی درستی ندارن متاسفم.
کسی تمدید کرده برا سرعت 64؟
سرعت 64 ش به درد میخوره ؟ سرعت دانلودش چقدره؟
به قول یکی از دوستان که Pc اصلا نداره : «قربون خودم که خر ندارم از کاه و جوش خبر ندارم»
arman_linkin
06-06-2008, 18:16
به قول یکی از دوستان که Pc اصلا نداره : «قربون خودم که خر ندارم از کاه و جوش خبر ندارم»
والله به خدا .....
دوستان الکی هم نرید 128 بگیرید.
با 64 فرقی نداره....بعضی ها سرعتشون بالاست بعضی ها پایین ....
چه کرده این صبانت ................... به به !
Gamemaster
06-06-2008, 20:00
من كه با صبا قرارداد م رو تمديد نميكنم
masoudtr
06-06-2008, 23:34
شما چه اشتراكي از صبانت گرفتيد؟
ضمنا لطفا مستند حرف بزنيد: به اين صورت كه نتيجه تستتان را از سايت speedtest. net بگيريد و در اينجا قرار دهيد.
من b3 گرفتم دوست عزیز.ضمنا این سایت ها زیاد دقیق نیست چون همون اول را تست میکنه که برای صبا که اولش سرعتش بالاست فایده نداره.
من از سایت های مختلف فایل دانلود کردم و در هیچ لحظه ای از 35 کمتر نشد.البته همه فایل هام بالای 50 مگ بوده.
masoudtr
06-06-2008, 23:36
کاملا درسته
mumiyaiii
07-06-2008, 09:42
بهترین راه حل برای اینکه متوجه بشین که شرکتها چه سرویسی رو بهتون ارائه میدن اینه که داخل تنظیمات مودم upstrem و downstrem رو چک کنید .
تمام سرویسهای صبا 512-128 نشون می ده .
یعنی یه جور کلاه برداری .
اسم اینکار هست Share کردن خط
یک چیز عادیه دوست عزیز همه ی ISPها اینکار رو میکنند اما یکی ممکنه بگه من بین 3 نفر مشترک می کنم یکی بین 5 نفر!
صبانت برای خط 128 من مدتیه بطور معمول همون پهنای باند 40-48 کیلوبایت رو مثل قدیم برای دانلود گذاشته ولی فقط برای روزانه.شبانه فعلا خیلی پایین تره
ولی الان که با speedtest.net امتحان کردم 133کیلوبیت برای دانلود و 138 برای آپلود بود! ای بابا
ولی بلافاصله رفتم روی دانلود از رپیدشیر با Opera .سرعت دانلود بیشتر اوقات بین 25 تا 30 هست فقط یکبار بطور لحظه ای تا 14 رسید
ای بابا!
اینم آکونت شبانه با utorrent :
نکنه اینا هم مثل ایرانسلی ها دارن به بعضی یوزرها حال میدن و به بعضی فشار مضاعف میارن؟
ardalan_zapata
07-06-2008, 12:25
بهترین راه حل برای اینکه متوجه بشین که شرکتها چه سرویسی رو بهتون ارائه میدن اینه که داخل تنظیمات مودم upstrem و downstrem رو چک کنید .
تمام سرویسهای صبا 512-128 نشون می ده .
یعنی یه جور کلاه برداری .
چطوری؟؟:31:
masoudtr
07-06-2008, 19:23
چطوری؟؟:31:
اینجا که انجمن ماهواره نداره.شما چه طوری کاربر فعال اش هستی؟اگر دارد آدرسش کجاست؟
ardalan_zapata
07-06-2008, 20:51
اینجا که انجمن ماهواره نداره.شما چه طوری کاربر فعال اش هستی؟اگر دارد آدرسش کجاست؟
دست رو دلم نزار که خونه
یه موقعی انجمن ماهواره و --- داشت ولی بخاطر ف ی تری ن گ برداشته شد :19:
دست رو دلم نزار که خونه
یه موقعی انجمن ماهواره و --- داشت ولی بخاطر ف ی تری ن گ برداشته شد :19:
سلام.
اما من که میتونم ببینمش :31:
آقا من 64 صبا دارم سرعتش اول دانلود خوبه تا 700-800 کیلو اما بعد ازاون میاد روی 7-8
میخواستم بدونم اگه 128 بگیرم سرعتم دوبرابر یا حداقال 10-11 میشه ؟
Gamemaster
08-06-2008, 20:35
منم میتونم ببینمش اره ميشه
آقا من 64 صبا دارم سرعتش اول دانلود خوبه تا 700-800 کیلو اما بعد ازاون میاد روی 7-8
میخواستم بدونم اگه 128 بگیرم سرعتم دوبرابر یا حداقال 10-11 میشه ؟
سلام
دوست خوبم ، هیچ فرقی نمی کنه ، شما هر سرویسی بگیری همین طور هستش
صبانت چون تعداد کاربراش خیلی زیاد شده دیگه نمی تونه مثل قبل سرویس بده
موفق باشید
masoudtr
08-06-2008, 22:23
سلام.
آدرس بده منم ببینم.:11:
تهران - گیشا - مرکز مخابراتی شهید نصراللهی . 20 خرداد 1387 . ساعت 13:27 سرعت 1 KB آن هم بعد از 20 دقیقه تلاش برای کانکت شدن.
Gamemaster
09-06-2008, 13:00
دوست خوبم ، هیچ فرقی نمی کنه ، شما هر سرویسی بگیری همین طور هستش
freeandazad
09-06-2008, 21:27
با سلام خدمت دوستان
من یه چیزرو متوجه نشدم اخیرا دانلود شبانه ام خیلی خوبه همش بین 54و 64 درحالی که وقتی با یوزر خودم وارد میشم سرعتم افتضاحه در حد یه دیال آپ معمولی بین 4 تا 7 نمیدونم قضیه چیه و چرا اینطور شده بنظرم شرکت قاطی کرده یا میخواد مشتری جذب کنه یا اینکه ... بهرحال نمیتونم تفسیرش کنم نظر شما چیه؟
باتشکر
ardalan_zapata
09-06-2008, 21:40
سلام.
واسه همکارا بازه :19:
وضعیت ADSL فن آوا گستر توس مشهد ( از پهنای باند آزادنت)/ 20 خرداد 87 ساعت 23:50/ مودم Asus AM602/ مرکز تلفن قدس مشهد/ خط تلفن landline معمولی (فیبرنوری نیست)/ اشتراک 64 کیلوبیت 6 گیگابایت 3 ماهه 20000 تومنی:
Gamemaster
09-06-2008, 23:13
ping بالا دخل اون سرعتو مياره
masoudtr
11-06-2008, 14:21
دوستانی که صبانت دارند میدونند که اگر قبل از 6.45 قطع کنند و دوباره وصل کنند میتوانند 1 ساعت بیشتر وبا سرعت خیلی بهتر استفاده کنند.
حالا سوال من این است چطور می توان بطور خودکار وبدون نیاز به کاربر خود سیستم طوری شود که قبل از 6.45 قطع شود وبه طور خودکار دوباره وصل شود که ماهم بی خود از خواب نیفتیم.با چه نرم افزاری میشود؟
دوستان اگر میدانند دریغ نکنند
11-06-2008, 18:32
دوستانی که صبانت دارند میدونند که اگر قبل از 6.45 قطع کنند و دوباره وصل کنند میتوانند 1 ساعت بیشتر وبا سرعت خیلی بهتر استفاده کنند.
حالا سوال من این است چطور می توان بطور خودکار وبدون نیاز به کاربر خود سیستم طوری شود که قبل از 6.45 قطع شود وبه طور خودکار دوباره وصل شود که ماهم بی خود از خواب نیفتیم.با چه نرم افزاری میشود؟
دوستان اگر میدانند دریغ نکنند
11-06-2008, 19:56
من امروز چند بار به سایت صبانت مراجعه کردم و با وجود مصرف از اکانتم تو ریز مصرف تاثیری نذاشته بود O
من امروز چند بار به سایت صبانت مراجعه کردم و با وجود مصرف از اکانتم تو ریز مصرف تاثیری نذاشته بود O
منم 1 ماهه با 300 مگ دارم حال میکنم :5:
flatrish
12-06-2008, 00:56
واقعا سرعت صبانت درست شده؟ کاربرهای دیگه هم سرعتشون برگشته به حالت اول؟
اگه درست شده باشه من این ماه دیگه میرم از صبانت میگیرم.
سلام
سرعت اکانت روزانه من هم مثل قبل شده:31:
سلام
سرعت اکانت روزانه من هم مثل قبل شده:31:
شما کجا هستی؟
واسه من که همون افتضاحیه که قبلا بوده
شما کجا هستی؟
سلام.
اون روز من روزانه گذاشتم دانلود شه حدود 12 ساعت 360 مگ فقط !
و شب ها هم که بدتر همین طور
بگیر نگیر داره شبا یکبار برام خوبه تا صبح 300 یا کمی بیشتر میگیرم گاهی اوقات هم ماکزیموم 200 تا :19:
باید بگم البته این اعداد نسبت به شبانه های دوستان خیلی کمتر هست اما من از اول همین طوری برام بوده چون فاصلم با مرکز حدود 10 کیلومتر هم بیشتره:41:
Hamid Reza
12-06-2008, 13:53
سلام
دوستان از تهران کسی صبانت داره؟؟؟
وضعیتش چطوره؟؟؟
golden111
12-06-2008, 14:31
سرعت اکانت منم که هنوز افتضاح است تازه بعضی روزها شبانه ارور میده و وصل نمیشه به هر حال این اعتراض اگه به 500 تا میرسید خوب بود
Hossein Adeli
12-06-2008, 14:50
می شه دوستان در مورد ping time xxx ms یه توضیحاتی بدن و رابطه اون با سرعت داونلود
erfan koshti kaj
12-06-2008, 14:52
دوستان من فاصله ی خونمون تا مخابرات 600 متری هست...بنظرتون سرعت 128 صبا بگیرم یا نه ؟
فاصلمون خوبه یا زیاده ؟
شما کجا هستی؟
تهران (شهرری)
مرکز شهید عربسرخی با پیش شماره 3374
همین الان دوباره تست کردم :8:
amirlovely
12-06-2008, 15:10
سلام
بچه ها شما حداکثر چند مگابایت دانلودکردین تو سرویس شبانه تو1 شب ؟؟؟؟؟؟؟
تهران (شهرری)
مرکز شهید عربسرخی با پیش شماره 3374
همین الان دوباره تست کردم :8:
خوش به حالت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه حسی بهم میگه بزودی طرفهای ما هم اوضاع درست میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mumiyaiii
12-06-2008, 16:59
یکی از عوامل فروش صبا نت می گفت صبا نت براش ارزش نداره که بخواد پهنای باند اضافه کنه .
نباید ارزش هم داشته باشه ، تا زمانی که بی حساب و کتاب سرویس می دن ( از نظر سرعت سرویسها که هیچ فرقی نمی کنه ) باید شبکش شلوغ بشه و براش ارزش نداشته باشه .
Nevissande
12-06-2008, 19:18
Error 678 مربوط به چيه؟
از صبح امروز تا الان كه 8 بعد از ظهر است هر چه تلاش مي كنم تا به صبانت كانكت شوم با اين پيغام روبرو مي شوم:
مودم من Symphony 5500 هست.
اينهم تنظيمات كانفيگ LAN و كانكشنم است:
پشتيباني از پشت تلفن نتوانست مشكل مرا حل كند كه باعث شد خودِ مودم را پيششان ببرم.
ولي مشكل به قوت خود باقيست:41:
الانم با دايل آپ اومدم.
masoudtr
12-06-2008, 19:41
سلام
180 mاست..........
Gamemaster
12-06-2008, 20:10
Error 678 مربوط به چيه؟
از صبح امروز تا الان كه 8 بعد از ظهر است هر چه تلاش مي كنم تا به صبانت كانكت شوم با اين پيغام روبرو مي شوم:
مودم من Symphony 5500 هست
پشتيباني از پشت تلفن نتوانست مشكل مرا حل كند كه باعث شد خودِ مودم را پيششان ببرم.
الانم با دايل آپ اومدم.
Get help with "Error 678" message
Here are some reasons why you might see this error message, and suggestions for solving each problem:
<LI class=listItem>The modem (mshelp://windows/?id=dec945b0-2c55-4fb1-b31b-1c705f68104f#gtmt_modem_def) can't get a dial tone. If you don't hear the modem dialing, this is most likely the problem. Make sure your phone line is working properly. If necessary, contact your telephone service provider for assistance.
<LI class=listItem>The modem at the other end might not be answering. On a regular phone, dial the number. If you hear modem sounds, the modem is answering. If you don't hear sounds, contact a person at the destination computer to make sure that the computer and modem are working properly.
<LI class=listItem>You might be dialing the wrong number, or a long-distance code or access code might have been added to the phone number. Check the modem log to see what number is actually being dialed. Here's how to view the log:
<LI class=step>mshelp://help/?id=Microsoft.Windows.Resources.ShellExecuteTopicI conClick to open Phone and Modem Options. (shortcut:%25systemroot%25\system32\control.exe /name Microsoft.PhoneAndModemOptions)
If you haven't opened Phone and Modem Options before, a dialog box will appear, prompting you to type your area code and access codes.
<LI class=step>Click the Modems tab, select your modem from the list, and then click Properties.
Click the Diagnostics tab, and then click View log.
Note
If the Append to log check box is not selected, select it, try the call again, and then view the log.
If you need to change the phone number or add or remove codes, in Phone and Modem Options, on the Dialing Rules tab, click Edit.
<LI class=listItem>Your modem might not be able to connect with the modem at the other end before the allotted time is up. If you hear the modem connection noise but this message still appears, try increasing the allotted time before a call is canceled or decreasing the port speed. Here's how to do that:
<LI class=step>mshelp://help/?id=Microsoft.Windows.Resources.ShellExecuteTopicI conClick to open Phone and Modem Options. (shortcut:%25systemroot%25\system32\control.exe /name Microsoft.PhoneAndModemOptions)
If you haven't opened Phone and Modem Options before, a dialog box will appear, prompting you to type your area code and access codes.
<LI class=step>Click the Modems tab, select your modem from the list, and then click Properties.
<LI class=step>Click the Advanced tab, and then click Change Default Preferences.
Increase the number of seconds before a call is canceled, decrease the port speed, or make both changes.
<LI class=listItem>Your modem driver (mshelp://windows/?id=96c2c548-a56c-40c9-b3ad-5d2086966574#gtmt_driver_def) might not be compatible with the version of Windows that you are using. Contact the manufacturer of your modem for the latest compatible driver.
<LI class=listItem>There might be a problem with your Internet service provider (ISP). For assistance, contact your ISP.
Your modem's firmware or your computer's basic input/output system (BIOS) (mshelp://windows/?id=1a289187-1dc5-4a73-a0b5-abedc6e6d5a5#gtmt_basic_input_output_system__bios_ _def) might be out of date. Contact your modem manufacturer for modem firmware updates, or your computer manufacturer for BIOS updates.
ترجمه اش با خودتون شرمنده كار دارم
darvish1900
12-06-2008, 20:17
Error 678 مربوط به چيه؟
مودم من Symphony 5500 هست.
الانم با دايل آپ اومدم.
با کانکشن وصل می شی. یکبار کانکشنت رو پاک کن از اول بساز احتمال زیاد مشکل حل میشه
Error 678 مربوط به چيه؟
الانم با دايل آپ اومدم.
مال منم سیمفونی هست ولی 800C اما این پیغام میگه که ربطی به سیستمت نداره بلکه اشکال اصلی احتمالا از ISP شماست که پاسخ نمیده
با اینحال
همونطور که توی اون تاپیک دیگه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم پرسیدی و گفتند کانکشن فعلیت رو پاک کن و دوباره بساز
ولی قبل اون مودم رو 5 دقیقه خاموش کن و دوباره روشن کن و تست کن جواب نداد کانکشن رو بعدش پاک کن
قبل اون هم از ISP ات بپرس که اشکال کار اگه از اوناست مطمئن بشی و الکی تنظیمات شبکه رو دستکری نکنی
devil_ff2008
13-06-2008, 05:21
شما باید IP تونو رو اتومات بذاری و Capsulation رو هم روی PPPoE LLC بذاری
masoudtr
13-06-2008, 12:21
با برنامه Tronan Macro machine میشه هر کاری که عشقته انجام بدی
هر کاری:31:
یکم توضیح میدی چطور کار میکنه؟
iman_tala
13-06-2008, 16:43
سلام
من پست واسه اعتراض به کاهش سرعت شرکت صبانت گذاشتم
می خواستم بدونم چرا پاک کردین؟
masoudtr
13-06-2008, 19:11
سلام
من پست واسه اعتراض به کاهش سرعت شرکت صبانت گذاشتم
می خواستم بدونم چرا پاک کردین؟
برا اینکه قبلا یکی گذاشته بود
golden111
13-06-2008, 19:16
بچه ها اعتراض به 374تا رسید اما احساس می کنم خیلیها دیگه بدلیل اینکه صبا مثل اینکه به 128تای ها همون سرعت قبلیو داده (البته بعضی جاها) بی خیال شده اند
اما من که دیگه اصلا از صبا به خاطر بی احترامی و دروغی که تحویل مشتریاش میده خوشم نمیاد.....
راستی کسایی که قراردادشون با صبا کنسل کردند کیا هستند چند نفر شدند ؟
Gamemaster
13-06-2008, 21:05
بچه ها اعتراض به 374تا رسید اما احساس می کنم خیلیها دیگه بدلیل اینکه صبا مثل اینکه به 128تای ها همون سرعت قبلیو داده (البته بعضی جاها) بی خیال شده اند
اما من که دیگه اصلا از صبا به خاطر بی احترامی و دروغی که تحویل مشتریاش میده خوشم نمیاد.....
يكيش منم بعد از كتكاري با ......
منم به سرعت صبانت معترضم!
اولش سرعت خیلی خوب بود اما بعد از دو هفته سرعت رو کاهش دادند:19:
به این میگن کلاه برداری
sat2they
14-06-2008, 11:15
سلام
من شبها فیکس 700 مگابایت دانلود می کنم ولی روزها همچنان سرعت 6 تا هشته لعنت به صبا .
masoudtr
14-06-2008, 17:52
يكيش منم بعد از كتكاري با ......
پولت را پس دادن؟کلا تعریف کن چی شد؟
masoudtr
14-06-2008, 17:56
مطمئنی فایده داره آخه هر کس هر چند بار که بخواد میتونه اعتراض کنه وتعداد رابالا ببره.این طوری که رسمی نیست.
من میگم یک طوری باشه هرکی اعتراض میکنه یوزر خود را هم بزارد تا هم رسمی تر بشه.هم فکر نکنند همش یک تعداد کمی دارند مدام فورم پر میکنند.
Nevissande
14-06-2008, 19:53
وبسايت صبانت هك شد!
اگر در بخش گزارش مشكل وبسايت صبانت به آدرس:
مطلبي را درج كنيد و بر گزينه ارسال كليك كنيد به وبسايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (صلوات دات كام)
ريدايركت مي شويد!
پي نوشت: آخي دلم خنك شد...:21:
_Barbod_
14-06-2008, 20:12
وبسايت صبانت هك شد!
اگر در بخش گزارش مشكل وبسايت صبانت به آدرس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمطلبي را درج كنيد و بر گزينه ارسال كليك كنيد به وبسايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ريدايركت مي شويد!
پي نوشت: آخي دلم خنك شد...
حالا از کجا معلوم کار خودشون نباشه؟
کجای این رو میگن هک؟
پ.ن: خدا کنه نابود بشه:19:
Gamemaster
15-06-2008, 00:44
پولت را پس دادن؟کلا تعریف کن چی شد؟
نه بابا پول پس بدن؟چيرو تعريف كنم!
devil_ff2008
15-06-2008, 05:01
آقایون سرعت شبانتون چنده ؟
مال من داغونه از 11 بالاتر نمیره
Ehsan Studio
15-06-2008, 05:45
آقایون سرعت شبانتون چنده ؟
مال من داغونه از 11 بالاتر نمیره
دوست عزیز چرا اینقدر پایین.
مال من که همین الان روی 46Kb
سرعت دانلود شبانه مثل قبلا خوبه
50 تا 60
masoudtr
15-06-2008, 16:09
شبانه خوب روزانه بد مثل همیشه
golden111
15-06-2008, 18:07
مطمئنی فایده داره آخه هر کس هر چند بار که بخواد میتونه اعتراض کنه وتعداد رابالا ببره.این طوری که رسمی نیست.
من میگم یک طوری باشه هرکی اعتراض میکنه یوزر خود را هم بزارد تا هم رسمی تر بشه.هم فکر نکنند همش یک تعداد کمی دارند مدام فورم پر میکنند.
ببین شاید فایده نداشته باشه شایدم داشته باشه اما ما صبر میکنم اعتراض 500تا بشه بعدش هم لینک با تعداد امار به شرکت اطلاع میدیم و هم تماس میگیرم اگه همه همکاری کنند مطمئنا بی فایده نخواهد بود
گرچه بهترین اعتراض برای کسانی که می تونند انصراف از قراداده
amin_lni
15-06-2008, 18:59
شبانه خوب روزانه بد مثل همیشه
شما 128 هستید ؟؟
بد یعنی چند تا دانلود میکنید؟؟؟
:10:
masoudtr
15-06-2008, 20:49
شما 128 هستید ؟؟
بد یعنی چند تا دانلود میکنید؟؟؟
:10:
آره 128.
بعضی مواقع 50-60 بعضی مواقع مثل امروز اصلا وصل نمیشد یا اگر میشد 0 یا1
devil_ff2008
16-06-2008, 04:37
دوست عزیز چرا اینقدر پایین.
مال من که همین الان روی 46Kb
سلام
شما از کجا گرفتی ؟ (کیش آریا)
128 داری ؟
سرعتش چطوره ؟
Ehsan Studio
16-06-2008, 04:45
سلام
شما از کجا گرفتی ؟ (کیش آریا)
128 داری ؟
سرعتش چطوره ؟
آره دوست عزیز
البته به قول دوستان سرعت شبانه عالیه
اما سرعت روزانه افتضاح
من شبا بعضی وقتا حتی شده با سرعت 83kb دانلود کردم.
devil_ff2008
16-06-2008, 04:56
اینم سرعت شبانه من
همین الان گرفتم
Nevissande
16-06-2008, 07:53
اینم سرعت شبانه من
همین الان گرفتم
فقط 5.4 كيلو بايت؟
بابا اين كه از دايل آپ هم كمتره!
اگه اين خوبه پس سرعت روزانه تون چقدره؟!
amin_lni
16-06-2008, 09:52
فقط 5.4 كيلو بايت؟
ای بابا همه مثل ایشون هستن؟؟؟
من از اینجا دارم
سرعت دانلود 35 هست ولی محدودیت داره میخواستم برم رو صبا حالا چه کنیم؟؟؟
masoudtr
16-06-2008, 10:03
ای بابا همه مثل ایشون هستن؟؟؟
من از اینجا دارم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سرعت دانلود 35 هست ولی محدودیت داره میخواستم برم رو صبا حالا چه کنیم؟؟؟
صبا رفتی بدبخت شدی مثل ما.:19:
amin_lni
16-06-2008, 11:20
به نظرتون نامحدود با سرعت دانلود 16 خوبه؟؟
3ماه 40 تومن
فقط 5.4 كيلو بايت؟
تازه کجاشو دیدین . من خودم 5 روزه که 128 گرفتم شبانه سرعتم 4_3 کیلوبایت بیشتر نمیشه . رفتم نمایندگی گفتند که این یک سرویس رایگان هستش که صبا به شما میده و نباید توقعی ازش داشته باشید :27: گفتند شاید اصلا درست نشه :18: .....
ولی روزانه 50 کیلو دارم .
منم 1 ماهه با 300 مگ دارم حال میکنم :5:
من خیلی دوست دارم که حداقل اینجوری حقم را از صبانت بگیرم:31: چه جوری اینکار را میکنید ؟ روش خاصی داره ؟
من خیلی دوست دارم که حداقل اینجوری حقم را از صبانت بگیرم:31: چه جوری اینکار را میکنید ؟ روش خاصی داره ؟
نه روش خاصی نداره!
نمدونم چی شده خودشون ترییپ معرفت گزاشتن:20:
Gamemaster
16-06-2008, 22:18
تازه کجاشو دیدین . من خودم 5 روزه که 128 گرفتم شبانه سرعتم 4_3 کیلوبایت بیشتر نمیشه . رفتم نمایندگی گفتند که این یک سرویس رایگان هستش که صبا به شما میده و نباید توقعی ازش داشته باشید :27: گفتند شاید اصلا درست نشه :18: .....
با 128 روزانه 50kb ؟:18::18::18::18:
cinablue
16-06-2008, 23:12
من واقعا به این نتیجه رسیدم که هر چقدر پول بدی همونقدر اش میخوری....
devil_ff2008
17-06-2008, 03:52
فقط 5.4 كيلو بايت؟
روزانه هم تقریبا همینه
از 11 بالاتر نمیره
masoudtr
17-06-2008, 12:00
حسن تویی؟اگه هستی یک ندا به من بده.:31:
masoudtr
17-06-2008, 12:01
من واقعا به این نتیجه رسیدم که هر چقدر پول بدی همونقدر اش میخوری....
یعنی ما که 100 هزار تومان دادیم باید اندازه کارت اینترنت آش بخوریم:19:
Hamid Reza
17-06-2008, 12:15
یعنی ما که 100 هزار تومان دادیم باید اندازه کارت اینترنت آش بخوریم:19:
از کارت اینترنتم پایین تر
واقعا وضعه صبانت خرابه
بعده چند روز یهو سرعت نصف میشه:41:
حسن تویی؟اگه هستی یک ندا به من بده.:31:
به , تویی مسعود , خودتی ؟ شما کجا اینجا کجا :7:
....(ادامه در پیامهای خصوصی )...
با 128 روزانه 50kb ؟:18::18::18::18:
فعلا که اینجوریه :5: ولی بوش میاد که همینم از ما بگیرند :13:
mahdi17729
17-06-2008, 13:56
شرکتی که پشتیبانیه خوب نداشته باشه مفت نمی ارزه مثل همین صبا
خطه منو بخاطر 4 روز پول نریختن ( البته بخاطر نبودن در تهران و فراموش کردن ) از رانژه بودن قطع کردن
در صورتی که من در شرکت از شاتل گرفتم اگه پول نریزی یک روز کامل وصل میزارن بعدش بعد از چند روز زنگ میزنن میگن آقا پول بریزید که خط قطع نشه
ولی اینا بدون اطلاع قطع میکنن
قطع میکنن که بری 10 تومن دیگه بدی بهشون:5:
masoudtr
17-06-2008, 14:28
قطع میکنن که بری 10 تومن دیگه بدی بهشون:5:
این پول را اونا نمیگیرند مخابرات میگیره اولیور جان.
mohamad.hejazi
17-06-2008, 14:58
این پول را اونا نمیگیرند مخابرات میگیره اولیور جان.
10 هزار تومن یا 5 هزار تومن؟از من بار اول 18 هزار تومن گرفت.
Hossein Adeli
18-06-2008, 19:21
صبانتی ها لطف کنن در مورد سرعت داونلود روزانه و شبانه در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یک تستی بگیرن و به همراه شهر محل سکونت و زمان تست در اینجا قرار بدن
یا به نظرتون بهتر است یک تاپیک دیگه در این مورد بزنیم
golden111
19-06-2008, 12:14
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یک تستی بگیرن و به همراه شهر محل سکونت و زمان تست در اینجا قرار بدن
شبانه برای من سرعت خوبه حدود 50تا 60 اما روزانه رو با این سایت نمیشود اندازه گرفت برای اینکه تا چند ثانیه اول سرعت خوبه بعد میاد پایین (این هم از شگفتی ها صبا هست که اینطوری کلاه میزاره)
من ساعت 2 بعدازظهر از قم این جواب تستم شد:
وضعیت ADSL فن آوا گستر توس مشهد ( از پهنای باند آزادنت)/سرور باکو سایت speedtest.net / پنجشنبه 30 خرداد 87 ساعت 13:50/ مودم Asus AM602/ مرکز تلفن قدس مشهد/ خط تلفن landline معمولی (فیبرنوری نیست)/ اشتراک 64 کیلوبیت 6 گیگابایت 3 ماهه 20000 تومنی:
همین عکس 22.5 کیلوبایتی تو تاینی پیک آپلود نمی شد. 5 بار error داد! من قراردادمو باهاشون تمدید نمیکنم، هرفرومی هم بتونم میرم و به همه میگم چه وضعی داره تا همه بدونن.
از دوستانی هم که از درج مطالب مربوط به شرکتهای دیگر تو تاپیک غیر شاکی میشن عذر میخوام ولی باید بگم تا همه بدونن.
بچه ها یک سوال دارم:
چه جوری میشه مقدار ظرفیت دانلود باقی مونده رو تشخیص داد؟
آدرس سایت و.. می خوام
از مشهد - ساعت 14
وضعیت ADSL فن آوا گستر توس مشهد ( از پهنای باند آزادنت)/سرور باکو سایت speedtest.net / پنجشنبه 30 خرداد 87 ساعت 13:50/ مودم Asus AM602/ مرکز تلفن قدس مشهد/ خط تلفن landline معمولی (فیبرنوری نیست)/ اشتراک 64 کیلوبیت 6 گیگابایت 3 ماهه 20000 تومنی:
همین عکس 22.5 کیلوبایتی تو تاینی پیک آپلود نمی شد. 5 بار error داد! من قراردادمو باهاشون تمدید نمیکنم، هرفرومی هم بتونم میرم و به همه میگم چه وضعی داره تا همه بدونن.
از دوستانی هم که از درج مطالب مربوط به شرکتهای دیگر تو تاپیک غیر شاکی میشن عذر میخوام ولی باید بگم تا همه بدونن.
مشکل از سیستم خودت نیس ؟؟؟
شاید ویروسی شدی
.................................................. .........
بچه ها یک سوال دارم:
چه جوری میشه مقدار ظرفیت دانلود باقی مونده رو تشخیص داد؟
آدرس سایت و.. می خوام
باید برید سایت support.ngsnet.ir
بچه ها این رو نگاه کنین مال چند دقیقه بعدشه
باید برید سایت support.ngsnet.ir
خیلی ممنون
f.kh0511
19-06-2008, 14:16
منم مشهدی ام صبانتم استفاده میکنم اولا خیلی قطع می شد ولی الان بهترشده
Hossein Adeli
19-06-2008, 15:13
دوستان مثل اینکه همه 64 دارن چون سرعت ها خیلی پایین است
مشهد-ساعت 16:45
چرا انقدر سرعتا متغیره؟
دوستان مثل اینکه همه 64 دارن چون سرعت ها خیلی پایین است
من 128 گرفتم یعنی به نظرشما الان کمتر از اونیه که باید باشه؟
خب مگه نباید 128 باشه، این که الان 400 چرا میگین کمه؟
از مشهد - ساعت 14
سلام
دوست عزیز شگرد بسیار حرفه ای صبانت این هستش که فقط 30 تا 45 ثانیه ی اول سرعت بالاست بعد میاد پایین
تو این سایت هم که سرعت رو امتحان کردید ، تو 30 ثانیه اول که سرعت بالاست ، سرعت رو اینطور نشون میده
وصبا نت هم می دونه که هر سایتی هم که باشه تو 45 ثانیه باز میشه ، پس همه احساس می کنن که سرعت
بالاست ولی ، اگر تو دانلود امتحان کنید دقیقا متوجه موضوع میشید ، که بعد از 30 ثانیه سرعت میاد روی 15 تا 18
البته منطقه ای هستش ، مثلا منطقه ما 2 هفته سرعت کم بود ، بعد خوب شد ، باز دوباره کم شد و ....
اگر هم دقت کرده باشید ، دیدین که موقعی که بعضی از دوستان سرعتشون کم بوده ، بعضی از دوستان دیگر سرعتشوم خوب بوده
موفق باشید
سلام
دوست عزیز شگرد بسیار حرفه ای صبانت این هستش که فقط 30 تا 45 ثانیه ی اول سرعت بالاست بعد میاد پایین
تو این سایت هم که سرعت رو امتحان کردید ، تو 30 ثانیه اول که سرعت بالاست ، سرعت رو اینطور نشون میده
وصبا نت هم می دونه که هر سایتی هم که باشه تو 45 ثانیه باز میشه ، پس همه احساس می کنن که سرعت
بالاست ولی ، اگر تو دانلود امتحان کنید دقیقا متوجه موضوع میشید ، که بعد از 30 ثانیه سرعت میاد روی 15 تا 18
البته منطقه ای هستش ، مثلا منطقه ما 2 هفته سرعت کم بود ، بعد خوب شد ، باز دوباره کم شد و ....
اگر هم دقت کرده باشید ، دیدین که موقعی که بعضی از دوستان سرعتشون کم بوده ، بعضی از دوستان دیگر سرعتشوم خوب بوده
موفق باشید
ممنون از توضیحتون
Gamemaster
19-06-2008, 15:53
من ساعت 2 بعدازظهر از قم این جواب تستم شد:
عجب ping ي با اين وضع قطع نشين خوبه:18:
Hossein Adeli
19-06-2008, 16:11
فاطمه سرعت شما 54.4 است که در کادر DOWNLOAD نوشته و اون 400 که شما میگین ping time است
Hossein Adeli
19-06-2008, 16:16
DrXoX شما از کجا میگین صبانت در 30 ثانیه اول سرعت رو بالا میده
اگر هم اینتر باشه که برای وبگردی عالی است
masoudtr
19-06-2008, 17:38
فاطمه سرعت شما 54.4 است که در کادر DOWNLOAD نوشته و اون 400 که شما میگین ping time است
ping time چیه؟
freeandazad
19-06-2008, 18:15
با سلام
من متاسفانه بلد نیستم که چطوری تو اون سایت تست کنم ولی تصاویر دانلود خودمو میذارم فکر کنم خیلی گویا باشه
باتشکر
Nevissande
19-06-2008, 19:01
من متاسفانه بلد نیستم که چطوری تو اون سایت تست کنم
كاري نداره كه...
مي ري تو سايت speedtest . net
پس از چند ثانيه كه صفحه، بطور كامل لود شد
روي يكي از اون هرم ها كليك كن...
تمام شد
حالا لينك فروم تست را كپي كن و در اينجا پيست كن.
مشکل از سیستم خودت نیس ؟؟؟
شاید ویروسی شدی
اگه قرار باشه من ویروسی بشم پس همه ویروسین! چون رو XP آخرین نسخه ESET SmartSecurity رو دارم و روی ویستا هم Avira Premium که هر دوتاشون آپدیت میشن و اکتیون، هرهفته با هر دوتا اسکن میکنم، مشکل مودم هم نیست چون بعضی وقتا با همین فن آوا با 14 کیلوبایت دانلود میکنه ساعتها روشن میمونه و تا حالا یکبارهم هنگ نکرده، اگر از مرکز تلفن باشه هم نمی دونم؟
Hossein Adeli
19-06-2008, 19:57
freeandazad جان شما از دایال آپ استفاده می کنید یا از ADSL
سرعت شما اگه ADSL باشه واقعا ضایس
DrXoX شما از کجا میگین صبانت در 30 ثانیه اول سرعت رو بالا میده
اگر هم اینتر باشه که برای وبگردی عالی است
سلام
دوست خوبم ، چون خود من 6 ماهه از صبانت استفاده می کنم ، ولی من روزا زیاد استفاده ندارم ، البته باز تاکید می
کنم که منطقه ای هستش یعنی میشه گفت چرخشی هستش یک هفته مثلا یک منطقه کم و منطقه دیگه زیاده
بعد هفته ی بعد جابجا می شن . ولی در کل من چون دانلود روزانه ندارم راضی هستم
درسته برای وب گردی خوبه ولی محدودیت حجمی داره. البته من فقط برای دانلود شبانه اش می گیرم
3 تا 7:45 سرعت 56 تا 60 و هر شب یک فیلم کامل DVD دانلود می کنم ، سرعت شبانه رو کم نمی کنن اگر
قرار باشه اون رو هم کم کنن ، دیگه کسی ازشون سرویس نمیگیره.
موفق باشید
منکه میگم صبانت اومده یه نرم افزار هوشمند traffic shaping رو سیستمش نصب کرده که بصورت گردشی افت سرعت عمدی رو کاربراش در کل ایران اعمال میکنه، اینجوری هم کاربرا رو حسابی گیج کرده هم دشتش زیادتر شده.
masoudtr
19-06-2008, 23:51
سلام
دوست خوبم ، چون خود من 6 ماهه از صبانت استفاده می کنم ، ولی من روزا زیاد استفاده ندارم ، البته باز تاکید می
کنم که منطقه ای هستش یعنی میشه گفت چرخشی هستش یک هفته مثلا یک منطقه کم و منطقه دیگه زیاده
بعد هفته ی بعد جابجا می شن . ولی در کل من چون دانلود روزانه ندارم راضی هستم
درسته برای وب گردی خوبه ولی محدودیت حجمی داره. البته من فقط برای دانلود شبانه اش می گیرم
3 تا 7:45 سرعت 56 تا 60 و هر شب یک فیلم کامل DVD دانلود می کنم ، سرعت شبانه رو کم نمی کنن اگر
قرار باشه اون رو هم کم کنن ، دیگه کسی ازشون سرویس نمیگیره.
موفق باشید
شما کدام سرویس صبا را داری؟
sltavakoli
20-06-2008, 00:04
دوستان.من از صبا به صورت سفارشی اینترنت زیر رو گرفتم.به نظر شما می ارزه یا نه؟
1-سه ماه 30 هزار تومن.
2-سرعت: حداقل 16 حداکثر 26
3-محدودیت دانلود 5 گیگ (فکر کنم توی 3 ماه 5 گیگ باشه.شاید هم منظورشون توی 1 ماه بوده).
ardalan_zapata
20-06-2008, 00:13
اون 5 گیگ مال 3 ماه هست
بچه ها راستی الان یه مدت واسه من شبانش سر یک ساعت قطع نمیشه ولی بجاش سر یک ساعت Ip عوش میشه که دانلودا وا میسته
مال شما هم همینطوره؟
devil_ff2008
20-06-2008, 04:10
اون 5 گیگ مال 3 ماه هست
بچه ها راستی الان یه مدت واسه من شبانش سر یک ساعت قطع نمیشه ولی بجاش سر یک ساعت Ip عوش میشه که دانلودا وا میسته
مال شما هم همینطوره؟
آره
مال منم همینطوره
معمولا ساعت 5:20 و 6:20 قطع میشه
masoudtr
20-06-2008, 07:45
1-سه ماه 30 هزار تومن.
3-محدودیت دانلود 5 گیگ (فکر کنم توی 3 ماه 5 گیگ باشه.شاید هم منظورشون توی 1 ماه بوده).
نه 7 تومان بزار روش 3 ماهه 10 گیگ بگیر
freeandazad
20-06-2008, 10:51
freeandazad جان شما از دایال آپ استفاده می کنید یا از ADSL
سرعت شما اگه ADSL باشه واقعا ضایس
با سلام
دوست خوبم متاسفانه adsl از صبا هم گرفتم درسته خیلی ضایس ولی خوب چیکارکنم مجبورم تا پایان قرارداد باشم
تا ببینم چی میشه آخه بدتر از همه اینه که چند وقت قبل امیل زدند که داریم پهنای باند اضافه می کنیم درست میشه
باتشکر
والا نمیدونم من چشام عیب کرده یا اینکه با اون شرکت سروسری دارن بالاخره ما نفهمیدیم که دم خروسو باورکنیم یا قسم حضرت عباسو
من که نمیدونم
باتشکر
masoudtr
20-06-2008, 13:46
اون 5 گیگ مال 3 ماه هست
مال شما هم همینطوره؟
یعنی دیگه مثل سابق نمیتوان از شبانه استفاده کرد.؟فرقش با سر هر ساعت قطع شدن چیست؟
Hossein Adeli
20-06-2008, 14:18
1-سه ماه 30 هزار تومن.
سرعت اسمی سرویس شما 64 است یا 128 . اگر 64 است مگه سرعت صبا به سرعت اسمیش برنگشته
دوستان نظر شما چیه؟
Ship Storm
20-06-2008, 14:25
سرعت صبا نت کم شده؟ من قبلا 128 که داشتم 56 کیلوبایت سرعت دانلود میداد الآن یعنی شده16 کیوبایت؟
Hossein Adeli
20-06-2008, 15:04
سرعت صبا نت کم شده؟ من قبلا 128 که داشتم 56 کیلوبایت سرعت دانلود میداد الآن یعنی شده16 کیوبایت؟
بله من این طور شنیدم از نمایندگیش
Gamemaster
20-06-2008, 17:07
بله ديگه مثل سابق نيست
:8:
Ship Storm
20-06-2008, 18:14
پس میگم چرا دوستان از این صبانت بد میگن جدیدا نگو اینطوری شده ولی قبلا خیلی عالی سرعت میداد دوستان من از گیتی نت استفاده میکنند هنوز میگن 56 کیلوبایت سرعت دانلود رو دریافت میکنند
یعنی دیگه مثل سابق نمیتوان از شبانه استفاده کرد.؟فرقش با سر هر ساعت قطع شدن چیست؟
شبانه من که دیشب هر ساعت یک بار قطع شده. ساعت 6:44 آخرین باری بوده که وصل شده و فقط تا 7:00:35 وصل مونده! گویا دیگه نمیشه تا 7:44 وصل موند
Hossein Adeli
20-06-2008, 19:33
ساعت تماس شبانه فکر کنم 3 الی 7 است
karzar1 سرعت داونلود شبانه شما چطور است
روزانه چطور؟
از چه سرویسی استفاده می کنید؟
ساعت تماس شبانه فکر کنم 3 الی 7 است
karzar1 سرعت داونلود شبانه شما چطور است
روزانه چطور؟
از چه سرویسی استفاده می کنید؟
128K- سرعت شبانه متغیره بیشتر مواقع 55 ، بعضی شبها 20 تا 30 کیلوبایت در ثانیه. در ضمن این صبا حساب و کتاب نداره و به طور رندم یا مطابق یک قاعده ای که من ازش اطلاعی ندارم، سرعت بعضی یوزرها رو میاره پایین. این رو موقع چت با یکی از رفقا که اون هم صبا 128 داره متوجه شدم. من با 55 دانلود داشتم و اون بعد از 900KB اول سرعتش به 10KB رسید.
Hossein Adeli
20-06-2008, 20:49
سرعت روزانه چطوره؟
reza_212t
20-06-2008, 21:02
سلام
من قبلا 64 داشتم
بعد سرعت دانلود 40 بود ولی اولای سال اومد رو 2 تا 8
بعد دو ماه پیگیری گفتن اکانتتو عوض کن 128 بگیر
الان 128 دارم سرعت دانلودم 50 هستش
ولی قطعیش زیاد شده
sat2they
20-06-2008, 21:02
1-سه ماه 30 هزار تومن.
شما چند سالته :31:
می شه بپرسم 54.4 رو از کجا خوندین؟؟؟
مگه ننوشته دانلود 400 و...؟؟؟!!!
می شه بپرسم 54.4 رو از کجا خوندین؟؟؟
مگه ننوشته دانلود 400 و...؟؟؟!!!
سلام
درسته سرعت دانلود 400 ولی ؛ 400 بیت در ثانیه که برای این که به بایت در ثانیه تبدیل بشه باید تقسیم بر 8 بشه
یعنی اگر سرعت رو نوشته باشه 400 میشه 50=400/8 ؛ چون هر بایت معادل 8 بیت هستش
پس شما اگر بخواین سرعت دانلود و آپلود رو بدست بیارید باید عدد مورد نظر را تقسیم بر 8 کنید
موفق باشید
persia007
21-06-2008, 09:52
128.... سرعت دانلود 50 كيلوبايت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اينطوري باشه ديگه 512 واسه چيه ؟؟
من 128 پيشگامان داشتم سرعت دانلودم به زور تا 12كيلوبايت بر ثانيه مي رفت..
دوستان کسی هست به من بگه چرا:
یه کانکشن Adsl داریم (فن آوا مشهد) سرعت دانلودش خوبه، تا 13 14 بالا میره ولی صفحه بزور و به کندی باز میکنه!
ترو خدا کمکم کنین اعصابم دیگه ریخته به هم :2:
128.... سرعت دانلود 50 كيلوبايت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اينطوري باشه ديگه 512 واسه چيه ؟؟
من 128 پيشگامان داشتم سرعت دانلودم به زور تا 12كيلوبايت بر ثانيه مي رفت..
سلام
دوست عزیز صبانت سرعت اینترنتش برای همه سرویس هاش یکسان هستش قبلا هم چندین بار دوستان دیگر هم گفتند: 128 ، 256 ، 512
و... در صبانت هیچ تفاوتی نداره
از ساعت 3 شب تا 7:45 که رایگان هم هست ، سرعت عالیه 56 تا 60
موفق باشید
Hossein Adeli
21-06-2008, 13:53
دوست عزیز صبانت سرعت اینترنتش برای همه سرویس هاش یکسان هستش قبلا هم چندین بار دوستان دیگر هم گفتند: 128 ، 256 ، 512
و... در صبانت هیچ تفاوتی نداره
از ساعت 3 شب تا 7:45 که رایگان هم هست ، سرعت عالیه 56 تا 60
شما مطمعن هستی سرعتا همش یکسان هست چون شنیدم جدیدا همشون به سرعت اسمیشون برگشته
سعات رایگانی شبانه مگه 3 تا 7 نیست؟
شما مطمعن هستی سرعتا همش یکسان هست چون شنیدم جدیدا همشون به سرعت اسمیشون برگشته
سعات رایگانی شبانه مگه 3 تا 7 نیست؟
سلام
بله مطمئنم ، ولی .......... قبلا هم گفتم ، کاهش سرعت منطقه ای هستش ، مثلا برای خود من 2 هفته سرعت
اومد پایین که زنگم زدم گفتن کلا سرعت کم شده ؛ تو همین روزا می دیدم که بعضی از دوستان تو هیمن فروم
سرعتشون رو بالا ذکر می کردن ، هفته بعدش سرعتم دوباره عین اولش شد! نمی دونم صبانت داره چه کار می کنه
ولی هر کاری می کنه به نفع خودش کار می کنه . من بیشتر دلیلم سرعت شبانه صبا هستش که ازش سرویس می
گیرم.
شبانه 3 تا 7 هستش ولی اگر ساعت 6:45 دقیقه Dc کنی تا 7:45 کانکنت می مونه و به راحتی شبی 800 تا 900
مگ می تونی دانلود کنی
موفق باشید
reza_212t
21-06-2008, 14:33
من از صبا نت تا 85 هم گرفتم
ولی متوسط همون 50 تا 55
reza_212t
21-06-2008, 14:35
دوستان کسی هست به من بگه چرا:
یه کانکشن Adsl داریم (فن آوا مشهد) سرعت دانلودش خوبه، تا 13 14 بالا میره ولی صفحه بزور و به کندی باز میکنه!
ترو خدا کمکم کنین اعصابم دیگه ریخته به هم :2:
منم از صبا نت تو مشهد میگیرم
صبا نت رو یه امتحان بکن من الان 50 میگیرم
Hossein Adeli
21-06-2008, 15:09
بالاخره کسی نگفت چطوری از طریق نرم افزار داونلود مشکل شبانه صبات رو حل کنیم
منظورم داشتن حالت Auto connect & auto redial & auto download & ... است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.