PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث در مورد اينترنت صبانت Saba Net

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

_Barbod_
22-02-2008, 02:16
سلام دوستان
به نظر شما مودم Dlink بگیرم یا ؟planet قیمت هر دو هم 35 تومنه.
سلام
اگر نظر شخصی من را بخواهی باید عرض کنم هیچ کدام
یه دونه USRobotics 9112 بگیر.خیلی عالی هست.قیمت هم حدود 55 تومان.
البته ببخشید جسارت کردم.
نظر شخصی خودم رو عنوان کردم.:27:

cinablue
22-02-2008, 03:36
اگه دقت کنید
من گفتم از نظر سرعت دانلود!

بعدش اینکه پارس انلاین از نظر کلی اوله
که اونم مثل صبا محدودیت حجمی گذاشته واسه بعضی سرویس هاش تا رقابت کنه
ولی بازم سرعت دانلودش پایین تره!!!

K A R I M I
22-02-2008, 06:30
سرعت دانلود صبا حرف نداره ، اینم یه نمونه عکس که همین الآن گرفتم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ship Storm
22-02-2008, 06:30
فعلا آره....

هم سرعتش خرابه(بیشتر روز)و هم قطع میشه!!!(اگه یاهو مسنجرت باز باشه یا تو کنفرانس باشی متوجه میشی)

بعضی وقتها هم ساعت 7 تا 8 شب برایه یه مدت کوتاه بین 5 الا 15 دقیقه قطع میشه

ای خدا بگم چکارشون کنه این چه وعضی هست دیگه :13:
من تو تاپیک ADSL گفتم از کی بخرم گفتن از SABANET بگیر :41:
ولی میگن سرعتش خوبه :31:

cinablue
22-02-2008, 06:51
یه چیزی که هست
اینه که بیشتر ما که adsl میگیریم برای دانلوده
بیشتریا از جمله خودم فیلم دانلود می کنیم
حالا بعضی وقت ها یه سری سرور هستند که سرعتشون پایینه!
مثلا من از یک سرور فیلم میگیرم با سرعت 56 ولی از یک سرور دیگه به علت شلوغی یا ضعیف
بودن سرور امکان داره سرعت رو 10 15 بیاد!
اینارو دیگه نمیشه تقصیر شرکت adsl انداخت

amirlovely
22-02-2008, 11:32
سلام
سرعت صبانت پنجشنبه . امروز جمعه امده پایین مثل دو سه هفته پیش شده یعنی 9 k.b
ماله شما هم اینطوری شده؟؟؟؟؟؟

Genjo
22-02-2008, 12:39
سلام

ماله من تمام روزهای خدا اینطوری:27:

darya_Sh
22-02-2008, 13:28
سلام

سرعت دانلود من همچنان نزدیک 60 kb

cinablue
22-02-2008, 13:37
سرعت دانلود من دیشب که داشتم دانلود میکردم بین 40 تا 60 متغیر بود

jooya
22-02-2008, 14:59
اگه اینطور باشه برای هر بار وصل مجدد باید اپراتور پشت سیستم باشه ؟

نیازی نیست با IDM میشه تنظیم کرد که هر وقت DC شد به صورت خودکار کانکت بشه

این قابلیت رو توی IDM چطوری باید فعال کنم ؟

تنظیمات خاصی داره ؟

cinablue
22-02-2008, 15:17

تنظیمات خاصی داره ؟
نیازی به idm نیست !
روی کانکشن کلیک راست کن propertis رو بزن
روی options برو

redial attempts رو بزار رو 20 (یا هر قدر که میخوای )
time between رو بزار رو 1 second
ok کن بیا بیرون حالا هر وقت dc بشی 1 ثانیه بعد دوباره وصل میشه خودکار!
در idm هم اغاز دانلود رو بزن تا dc شدی ادامه پیدا کنه
هرچند که بعضی سرور ها وقتی dc شه eror میدن ....

Genjo
22-02-2008, 15:19
سرعت دانلود من دیشب که داشتم دانلود میکردم بین 40 تا 60 متغیر بود

دست راستت .............رو سر ADSL من باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DrXoX
22-02-2008, 16:19

تنظیمات خاصی داره ؟

سلام

jooya جان

تو IDM از منوی Downloads-->Options ، بعد تب Dial Up رو انتخاب کنید

و تنظیمات رو مثل شکل زیر انجام بدین

موفق باشید

Genjo
22-02-2008, 18:01
سلام

jooya جان

تو IDM از منوی Downloads-->Options ، بعد تب Dial Up رو انتخاب کنید

و تنظیمات رو مثل شکل زیر انجام بدین

موفق باشید

مرسی دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piishii
22-02-2008, 23:26

تنظیمات خاصی داره ؟

سلام.
جویا جان من پیشنهاد میکنم از فلش گت استفاده کنی کاری که خودم برای مدت مدیدی دارم میکنم.
به نظر من قوی تر هستش .
و دیگه اینکه این خاصیت ری دیال رو میشه بهش دقیق بدی .
من شب ها که پی سی میاد بالا فلش گت خودش خودکار اجرا میشه ( توی استارت آپ هست ) دانلود رو شروع میکنه و با connection مجانیم هم وصل میشه و زمانی هم که دی سی دی میشه خودش ری دیال میکنه .
و البته چون من از رپید دانلود میکنم خیلی راحت با خیال تخت میخوابم .
یک کلام فلش گت بی نظیره .
گرچه طرفدار های idm هم زیاده هم فلش گت حرف نداره مخصوصا اگه توی تنظیماتش زیاد دست ببری بهترین خدمات رو بهت میده و دیگه خیلی چیز ها :27::27:
ولی به هر حال دانلود منیجر هم سلیقه ای شده دیگه :20:

stam
23-02-2008, 13:09
عجیبه ماکه اصلا هیچ مشکلی تا حالا نداشتیم حالا از دیشب تا حالا وقتی میخوام دانلود کنم اولش سرعتم روی همون 60 تا 65 هست ولی بعد از 10 15 ثانیه میاد روی 13 یا چهارده دانلود میکنه اعصابمو ریخته بهم از چند link server استفاده کردم بازم همینطوری بود
از دوستانی که هنوز سرعتشون خوبه تقاضا دارم این لینکو یه امتحان بکنن و سرعت دانلودو بعد تقریا 30 ثانیه به من بگن ممنون میشم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

stam
23-02-2008, 13:15
اینم همین الان از speedtest گرفتم به نظر شما چطوره؟

zed2
23-02-2008, 13:22
اینم همین الان از speedtest گرفتم به نظر شما چطوره؟

سرعتت که عالیه هم ارسال هم دریافت پینگت هم خوبه ولی برای چک لینک باید انهایی که صبا دارن چک کنن .من صبا ندارم.
می توانم یک سوال بپرسم . شما تو کدوم منطقه مخابراتی هستید؟

stam
23-02-2008, 13:47
سرعتت که عالیه هم ارسال هم دریافت پینگت هم خوبه ولی برای چک لینک باید انهایی که صبا دارن چک کنن .من صبا ندارم.
می توانم یک سوال بپرسم . شما تو کدوم منطقه مخابراتی هستید؟

خیلی ممنونم عزیزم ( سید الشهدا)

stam
23-02-2008, 13:49
عجیبه ماکه اصلا هیچ مشکلی تا حالا نداشتیم حالا از دیشب تا حالا وقتی میخوام دانلود کنم اولش سرعتم روی همون 60 تا 65 هست ولی بعد از 10 15 ثانیه میاد روی 13 یا چهارده دانلود میکنه اعصابمو ریخته بهم از چند link server استفاده کردم بازم همینطوری بود
از دوستانی که هنوز سرعتشون خوبه تقاضا دارم این لینکو یه امتحان بکنن و سرعت دانلودو بعد تقریا 30 ثانیه به من بگن ممنون میشم.

با اجازه اینم میارم تو این page که دوستان ببینند

sina1100
23-02-2008, 14:19
من دقيقا همين مشکلو دارم... تو 10 تا 15 ثانيه اول که عاليه 71 هم رسيده واسه من!! اما بعد از 15 ثانيه مياد رو 16 و 16 بالاتر نميره... ديگه دارم عصبي ميشم!

DrXoX
23-02-2008, 15:10
سلام

سرعت من هم همین طور شده چند ساعتی میشه:41:

البته فقط مشکل از این سرور نیست کلا سرعت برای تمام سرور ها کم شده چون چند تا لینک از سایت های

مختلف امتحان کردم همه همین طور بودن

موفق باشید

Genjo
23-02-2008, 16:11
سلام

سرعت من هم همین طور شده چند ساعتی میشه:41:

البته فقط مشکل از این سرور نیست کلا سرعت برای تمام سرور ها کم شده چون چند تا لینک از سایت های

مختلف امتحان کردم همه همین طور بودن

موفق باشید

منم با نظرت موافقم.چون منم امتحان کردم همین طوری بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

stam
23-02-2008, 16:54
خیلی عجیبه یعنی همه همین مشکلو پیدا کردن آخه برای چی توی سایت صبا که زده سرعت اینترنت افزایش یافت پس چرا مال ما کاهش یافت

stam
23-02-2008, 16:59
آقایون یه خبر بد
من همین الان زنگ زدم پشتیبانی گفت ما تا به امروز برای خونه 256 اداری میدادیم اما شرکت مخابرات به ما گیر داده و ما مجبور شدیم سرعتهای خونگی رو به 128 کاهش بدیم در این حالت بهترین سرعت دانلود هم 19 یا 20 هستش
خلاصه بعد از یه دعوای حسابی با پشتیبانی الان نشستم موندم با بدبختیم چکارکنم 3 گیگ دیگه دارم فقط 6 روز وقت دارم

stam
23-02-2008, 17:04
البته مطمئن باشید مخابرات به اینها گیر نداده این یه جور حقه بازیه ...اونا میخوان با این کار از چند روز دیگه 256 رو (یعنی همون سرعت قبلی)با قیمت بالاتری بفروشند تبلیغشونم که کردن حالا هرکی سرعت دانلود 60 میخواد باید دو برابر پول بده...
اونوقت میگن چرا ما جهان سوم هستیم خوب خودتون قضاوت کنین دیگه

djp@khmeh
23-02-2008, 17:08
تاييد ميشه!

isbn84
23-02-2008, 17:35
البته مطمئن باشید مخابرات به اینها گیر نداده این یه جور حقه بازیه ...اونا میخوان با این کار از چند روز دیگه 256 رو (یعنی همون سرعت قبلی)با قیمت بالاتری بفروشند تبلیغشونم که کردن حالا هرکی سرعت دانلود 60 میخواد باید دو برابر پول بده...
اونوقت میگن چرا ما جهان سوم هستیم خوب خودتون قضاوت کنین دیگه

دقیقا همین طوره ..من یادمه 5 ماه پیش بهشون زنگ زدم گفتن دولت به ما گیر داده برا همین سرعت اومده پایین...بعد دوباره برای یه مدت درست شد ... چقدر اینا دروغگو هستند.
تازه بعضی وقتا بهشون زنگ میزنی می گی ببخشید سرعت من 20 بالا تر نمی اد ... بعد می گن سرویستون چیه؟میگی: 256 ..میگه: طبیعیه باید همین قدر باشه پس می خاستین سرعتتون چقدر باشه؟ :21:

stam
23-02-2008, 18:35
با این تفاصیر فکر کنم صبانت هم مشتریاشو از دست بده من که خودم اولیشم

DrXoX
23-02-2008, 20:47
با این تفاصیر فکر کنم صبانت هم مشتریاشو از دست بده من که خودم اولیشم

سلام

اگر این قضیه صحت داشته باشه

من اولین ماهی بود که از صبا اشتراک گرفتم ،داره اشتراکم تموم میشه، می خواستم 3 ماه دیگه شارژ کنم

با این وضع من هم دومین نفری هستم که بیخیال صبا نت میشم

البته یه نکته ای هست اگر سرویس شبانش درست باشه میشه باهاش کنار اومد ولی اگر اونم سرعتش کم

شده باشه ، فکر کنم شرکت هایی که سرویس نامحدود دارن خیلی بهتر باشه ، اونا هم سرعتشون همین

حدوداست.

موفق باشید

Oracle_Eldorado
23-02-2008, 21:07
آخرش ما چیکار کنیم ؟!
سرعت ثابت میمونه یا کم میشه ؟
بعدشم مگه ما همه 128 نداریم ؟! چطوری 256 هست ؟!

DrXoX
23-02-2008, 21:11
آخرش ما چیکار کنیم ؟!
سرعت ثابت میمونه یا کم میشه ؟
بعدشم مگه ما همه 128 نداریم ؟! چطوری 256 هست ؟!

سلام

صبا نت به همه ی کاربراش یک پهنای باند میداد یعنی 128 و 256 و 512 فرقی نمی کرد (خدا بیامرزه)

دیگه تموم شد ، باید دنبال یک شرکت بهتر باشیم

سرعت دانلود 56 شده 16

موفق باشید

sina1100
23-02-2008, 21:21
همه ي اين شرکتاي که سرعت خوب ميدن فقط يه محدوده زماني کوتاهي عمر ميکنن! الان عمر پادشاهي صبانت هم تموم شده... الان ميگن فناوا خوب سرعت ميده... از 60 به هيچ عنوان پايين تر نمياد... من که ماه بعد از فناوا ميگيرم... خاک تو سرشون کنن با اين اينترنتشون! 10 گيگ من 2 گيگابايتش مونده! امشبم تموم ميشه مهلتش چون 4م بهمن گرفتم! يعني 2 گيگ پريد! کوفتشون بشه از گلوشون پايين نره اين پول من که هدر رفت! من که راضي نيستم... ميخواستم فيلم دانلود کنم ولي با اين وضع ميگه ميشه؟! فقط و فقط فناوا! پيشنهاد ميکنم شما هم دفعه بعد از فناوا بگيرين خيلي تعريف ميکنن!

_Barbod_
23-02-2008, 21:25
خیلی ممنونم عزیزم ( سید الشهدا)

من هم توی همین منطقه مخابراتی هستم و صبا نت داشتم.
الان مدتی هست که سپنتا گرفتم و خیلی هم راضی هستم.
به نظر من هر چی زودتر از یک شرکت دیگه سرویس بگیر

DrXoX
23-02-2008, 21:32
همه ي اين شرکتاي که سرعت خوب ميدن فقط يه محدوده زماني کوتاهي عمر ميکنن! الان عمر پادشاهي صبانت هم تموم شده... الان ميگن فناوا خوب سرعت ميده... از 60 به هيچ عنوان پايين تر نمياد... من که ماه بعد از فناوا ميگيرم... خاک تو سرشون کنن با اين اينترنتشون! 10 گيگ من 2 گيگابايتش مونده! امشبم تموم ميشه مهلتش چون 4م بهمن گرفتم! يعني 2 گيگ پريد! کوفتشون بشه از گلوشون پايين نره اين پول من که هدر رفت! من که راضي نيستم... ميخواستم فيلم دانلود کنم ولي با اين وضع ميگه ميشه؟! فقط و فقط فناوا! پيشنهاد ميکنم شما هم دفعه بعد از فناوا بگيرين خيلي تعريف ميکنن!

سلام

سینا جان درسته ، من هم شانس آوردم که شارژ نکردم ، امروز صبح با خودم گفتم بذار شارژ کنم ولی نکردم

می خواستم 3 ماهه شارژ کنم ولی با این وضع عمرا

بابت اون 2 گیگ با این جملت موافقم:

خاک تو سرشون کنن با اين اينترنتشون! 10 گيگ من 2 گيگابايتش مونده!

بریم دنبال فن آوا ببینیم چطوریاست اگر کسی فن آوا داره لطفا بگه سرعتش چطوره

موفق باشید

darya_Sh
23-02-2008, 21:34
دوستان من همچنان با سرعت kb 60 دانلود دارم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینقدر تبلیغات منفی نکنید . ( حالا من رو چشم نزنید ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

Genjo
23-02-2008, 21:39
سلام

صبا نت به همه ی کاربراش یک پهنای باند میداد یعنی 128 و 256 و 512 فرقی نمی کرد (خدا بیامرزه)

دیگه تموم شد ، باید دنبال یک شرکت بهتر باشیم

سرعت دانلود 56 شده 16

موفق باشید

منم موافقم.ولی کدوم شرکت بهتر از بقیه ست!!!

بعضی ها می گن "پارس آنلاین"تعرفه ی قیمت هاش بد نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DrXoX
23-02-2008, 21:40
دوستان من همچنان با سرعت kb 60 دانلود دارم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینقدر تبلیغات منفی نکنید . ( حالا من رو چشم نزنید ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

سلام

دوست عزیز منتظر باش چند روز پیش دوستانی می گفتن که سرعت کم شده ولی من همچنان با 60 دانلود

می کردم تا این که امروز بالاخره به مرکز مخابراتی ما هم رسید این طوفان

سرعت دانلود صبا نت از 56 شده 16

Genjo
23-02-2008, 21:41

نگو که بازم داغه دلم تازه شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Genjo
23-02-2008, 21:44
سلام

دوست عزیز منتظر باش چند روز پیش دوستانی می گفتن که سرعت کم شده ولی من همچنان با 60 دانلود

بازم طوفان دیر به منقطه ی شما رسید:31:

منطقه ی ما اولین جایی بود که حالت جنگ زده اعلام کردند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DrXoX
23-02-2008, 21:50

منطقه ی ما اولین جایی بود که حالت جنگ زده اعلام کردند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

یعنی سرعت شبانه هم کم میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

darya_Sh
23-02-2008, 21:52
سلام

من تمام امیدم به دانلود شبانه ی صبانت با این سرعته . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تازه 3 ماهه شارژ کردم ... :41:

zed2
نگو که بازم داغه دلم تازه شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هم میخواستم یک زمانی صبا نت بگیرم ولی چون از محدودیت خوشم نیومد از خیرش گذشتم و ظاهرا تا الان سود کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شانسم هم موقعی که می خواستم بگیرم یکی از منطقمون( از بچه های پی30 )گفت که اینجا صبانت مشکل داره نگیری بهتر است.و از ان موقع هم ممنونشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Genjo
جالبش اینجاست.......... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زنگ میزنی پشتیبانی بهت می گند :

"دارند فیبر نوری خلیج فارس رو عوض می کنند "

آخه یکی نیست بگه این دفعه فیبر نوری رو بهونه کردید ولی بعدا چی !!!

در ضمن:اگه دارند فیبر نوری رو عوض می کنند باید همه ی شرکت ها به این وضع دچار شده باشند نه فقط صبا نت!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستانی که از نت های دیگه استفاده می کنند همچین مشکلی دارند؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Genjo
23-02-2008, 21:58
سلام

یعنی سرعت شبانه هم کم میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام دوست عزیز.

اگه منظورت اینه که شب ها هم سرعتش کم !!!!

باید بگم آره.تازه اگه ساعت بین 3 نصفه شب تا 7 صبح باشه بدتر هم میشه(به دلیل دانلود کردن ممکنه قطع بشه ولی کم پیش میاد)

اما سرعتش کمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هم میخواستم یک زمانی صبا نت بگیرم ولی چون از محدودیت خوشم نیومد از خیرش گذشتم و ظاهرا تا الان سود کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شانسم هم موقعی که می خواستم بگیرم یکی از منطقمون( از بچه های پی30 )گفت که اینجا صبانت مشکل داره نگیری بهتر است.و از ان موقع هم ممنونشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوشبحالت. از شارژ من 2 ماهی مونده ولی در اولین فرصت میرم عوضش می کنم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DrXoX
23-02-2008, 22:04
جالبش اینجاست.......... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زنگ میزنی پشتیبانی بهت می گند :

"دارند فیبر نوری خلیج فارس رو عوض می کنند "

آخه یکی نیست بگه این دفعه فیبر نوری رو بهونه کردید ولی بعدا چی !!!

در ضمن:اگه دارند فیبر نوری رو عوض می کنند باید همه ی شرکت ها به این وضع دچار شده باشند نه فقط صبا نت!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستانی که از نت های دیگه استفاده می کنند همچین مشکلی دارند؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

این قضیه فیبر نوری واقعا موضوع جالبی شده

یکی نیست بگه آخه برادر من این فیبر نوری اصلا به اینترنت ایران کاری نداشته که فقط بعضی از کشورها مثل

مصر و... اینترنتشون قطعی داشته که فکر کنم تا الان چهار تا کابل فیبر نوری جای یکی گذاشته باشن

نکته ی بسیار جالب : یکی از دوستام پسر دائیش ایتالیا هستش زنگ زده بود بهش بعد بحث اینترنت پیش اومده

بوده ، پسر دائیش گفته تو ایران سرعت چطوره ، این دوست ما گفته خوبه بد نیست ، بعد دوستم گفته شما

اونجا این نوار لود پایین صفحه چقد طول می کشه که پر بشه :

پسر دائیش گفته کدوم نوار

حالا ما تازه با سرعت قبلی صبا نت که 56 تا 60 بود باز هم اینو می دیدیم ، خوش به حالشون واقعا

Age Of Empire
23-02-2008, 22:04
واقعا جالبه! من از صبا نت استفاده میکنم Adsl 256 دارم .. تا چند روز پیش میگفتن فیبر نوری قطعه و دو سه روز پیش گفتن حل شده زمانی که قیبر قطع بود سرعت دانلود من طبق معمول 70-60 بود اما الان که قیبر درست شده شده 16-17 اینا چرا بر عکس کار میکنن؟!

من 8 هر ماه میرم شارژ میکنم محدودیت 5 گیگ هست .. منم که 800 مگ دانلود دارم الان ( 1 گیگ محدودیتمون مونده) کاش زمانی که فیبر قطع بود DL میکردم ..:|

DrXoX
23-02-2008, 22:08
واقعا جالبه! من از صبا نت استفاده میکنم Adsl 256 دارم .. تا چند روز پیش میگفتن فیبر نوری قطعه و دو سه روز پیش گفتن حل شده زمانی که قیبر قطع بود سرعت دانلود من طبق معمول 70-60 بود اما الان که قیبر درست شده شده 16-17 اینا چرا بر عکس کار میکنن؟!

سلام

ایول دقیقا همینه :31::31: من هم موقعی که فیبر قطع بود سرعت 56 تا 63-62 متغیر بود الان که فیبر وصل

شده سرعتم شده 16

Genjo
23-02-2008, 22:12
سلام

این قضیه فیبر نوری واقعا موضوع جالبی شده

یکی نیست بگه آخه برادر من این فیبر نوری اصلا به اینترنت ایران کاری نداشته که فقط بعضی از کشورها مثل

مصر و... اینترنتشون قطعی داشته که فکر کنم تا الان چهار تا کابل فیبر نوری جای یکی گذاشته باشن

نکته ی بسیار جالب : یکی از دوستام پسر دائیش ایتالیا هستش زنگ زده بود بهش بعد بحث اینترنت پیش اومده

بوده ، پسر دائیش گفته تو ایران سرعت چطوره ، این دوست ما گفته خوبه بد نیست ، بعد دوستم گفته شما

اونجا این نوار لود پایین صفحه چقد طول می کشه که پر بشه :

پسر دائیش گفته کدوم نوار

حالا ما تازه با سرعت قبلی صبا نت که 56 تا 60 بود باز هم اینو می دیدیم ، خوش به حالشون واقعا

"پسر دایئش گفته کدوم نوار"

فقط ببین اونا کجان ....ما کجاییم!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Genjo
23-02-2008, 22:25

زدی تو خال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

faraz_n
23-02-2008, 22:33
من که بهشون زنگ زدم منطقمون رو پرسید بعد گفت منطقه شما خیلی شلوغه و ما هم که چون شیر میکنیم سرعتها میاد پایین
گفت به زودی حل میشه
حالا این به زودی چیه؟
الف ) تا 2-3 سال دیگه
ب ) یعنی همون به زودی
ج ) فیبر نوری قطع شده
د ) تقصیر آمریکاست
:31:

faraz_n
23-02-2008, 22:39
راستی دوستان امروز از یکی از رفقا که داتک داره پرسیدم اونم از دست سرعت آسی شده
بابا خیلیا اینجوری شدن
فقط صبا نیست
در ضمن صبا خیلی یوزر داره اینام که شیر میکنن خوب معلومه
تازه کدوم شرکت با این قیمت میده بابا؟

panther99
23-02-2008, 22:46
آقا مگه اینترنت خونگی 128 به بالا هم داریم ؟؟؟؟
اینترنت کلهم تو ایران تعطیله . متاسفم برای خودم با این ...

Genjo
23-02-2008, 22:48
من که بهشون زنگ زدم منطقمون رو پرسید بعد گفت منطقه شما خیلی شلوغه و ما هم که چون شیر میکنیم سرعتها میاد پایین
گفت به زودی حل میشه
حالا این به زودی چیه؟
الف ) تا 2-3 سال دیگه
ب ) یعنی همون به زودی
ج ) فیبر نوری قطع شده
د ) تقصیر آمریکاست
:31:

ی)هیچ کدام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Genjo
23-02-2008, 23:03
آقا مگه اینترنت خونگی 128 به بالا هم داریم ؟؟؟؟
اینترنت کلهم تو ایران تعطیله . متاسفم برای خودم با این ...

بله .صبا نت و پارس آنلاین تا 512 هم میدن!!!

ولی فعلا با این وضع سرعت ها اصلا فرقی نمی کنه که شما 64 داشته باشید یا 512 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

faraz_n
23-02-2008, 23:06
دوستان یه خبر بد:
همین الان با صبا نت تماس گرفتم تا بفهمم این قضیه کی حل میشه
یارو گفت متاسفانه مخابرات به خاطر اینکه به کاربر خانگی بالای 128 میدادن گیر داده و از این به بعد سرعت 128 شده
:41::41::41:

پرسیدم یعنی هیچ راهی نیست گفت فعلا نه

لعنت به این قانون مزخرف سرعت اینترنت در ایران:19::19::19:

Genjo
23-02-2008, 23:16
دوستان یه خبر بد:
همین الان با صبا نت تماس گرفتم تا بفهمم این قضیه کی حل میشه
یارو گفت متاسفانه مخابرات به خاطر اینکه به کاربر خانگی بالای 128 میدادن گیر داده و از این به بعد سرعت 128 شده
:41::41::41:

پرسیدم یعنی هیچ راهی نیست گفت فعلا نه

لعنت به این قانون مزخرف سرعت اینترنت در ایران:19::19::19:

ولی اگه بخواد با این وضع الانش باشه که 128 هیچ فرقی با 512 نمی کنه.....همون بهتر که نده!!!

ولی حیفه که ما تنونیم از امکاناتی که در همه جای دنیا استفاده می کنند بهره نبریم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

faraz_n
23-02-2008, 23:22
نه دیگه رفیق اصلا کلا سرعت واسه این کم شده
یعنی سرویسیم که تو داری من دارم همه شد 128

_Barbod_
23-02-2008, 23:35
سلام به همه دوستان
اگر از مشکلات بی پایان صبا خسته شدید و دنبال یک شرکت هستید که اینترنت نامحدود با سرعت بالا(هر سرعتی که دوست دارید)بگیرید خبرم کنید تا بهتون معرفی کنم.
نیاز به هیچ نامه و مدرکی نیست و کاربرهای خانگی هر سرعتی رو بخوان میتونن بگیرن.فقط برای ماه اول حتما" باید 128 بگیرید.
در ضمن دوستانی که نمیخوان زیاد هزینه کنند بی خیال بشن.چون این شرکت قیمت سرویسهاش نسبت به بقیه شرکتها بالاتر هست.

من هم روزی صبا داشتم اما بی خیالش شدم.از بس که مشکل داشت:19:

DrXoX
23-02-2008, 23:51
سلام

ای بابا این حرفا کدومه ، مخابرات فقط به صبا گیر میده؟ پس پارس آنلاین و ... چرا مخابرات بهشون گیر نمیده

یکی از دوستای من پارس آنلاین داره می گه سرعت دانلودش 70 هستش من چون مرکز مخابراتی که هستم

پارس آنلاین رو ساپورت نمی کنه نمی تونم از پارس آنلاین بگیرم:41:

اگر این طوری باشه که دیگه مگه مغز ... خوردم که از صبا نت بگیرم که هم خواب و خوراکم به هم بریزه ، هم

این که سرعتش کم باشه ، خیلی شرکت های دیگه هم هستند که adsl نامحدود دارن و سرعتشون مثل

الان صبا نت هستش مثل : داتک ، شهراد و ... خوب اینا که در مقایسه با این وضعیت صبانت خیلی بهترن:46:

stam
23-02-2008, 23:53
دوستان واقعا جالبه سرعت دانلود 50 . 60 توی جهان بخصوص کشورهای پیشرفته یک چیز مسخره به شمار می آید من بابام الان کانادا هستش ازش پرسیدم سرعت دانلودشون چنده میگفت1یا 2 مگابایت تازه برای مصارف خانگی و معمولیشون اونوقت توی ایران عزیز ما سرعت 50 رو واسه دانلود از مادریغ میکنند واقعا این انصافه تازه حالا از سرعتم که بگذریم اونم از وضع فیلترینگ هستش...
از یکی از نمایندگان(کاندیدها) سوال کرده بودند شما برای افزایش سرعت و کاهش قیمت adsl 2 برنامه ای دارین باورتون نمیشه ولی هنوز نمیدونسته adsl2 چی هست!!!!!
به هر حال الان isp ها مکان خوبی برای دزدی و پول درآوردن شده.
به امید ایرانی متمدن و پیشرفته

DrXoX
23-02-2008, 23:53
سلام به همه دوستان
اگر از مشکلات بی پایان صبا خسته شدید و دنبال یک شرکت هستید که اینترنت نامحدود با سرعت بالا(هر سرعتی که دوست دارید)بگیرید خبرم کنید تا بهتون معرفی کنم.
نیاز به هیچ نامه و مدرکی نیست و کاربرهای خانگی هر سرعتی رو بخوان میتونن بگیرن.فقط برای ماه اول حتما" باید 128 بگیرید.
در ضمن دوستانی که نمیخوان زیاد هزینه کنند بی خیال بشن.چون این شرکت قیمت سرویسهاش نسبت به بقیه شرکتها بالاتر هست.

سلام

باربد جان میشه معرفی کنید؟ خواستم پیغا خصوصی بدم که دیدم پ.خ شما بسته هستش نمیشه پ.خ داد

ممنون

Genjo
23-02-2008, 23:56
سلام به همه دوستان

سلام دوست عزیز.

ممنون میشم اگه اون شرکت رو معرفی کنی!!!

Actros
24-02-2008, 00:25
نمیدونم چرا من اصلا سرعتم کم نمیشه:27:

zed2
24-02-2008, 00:38
نمیدونم چرا من اصلا سرعتم کم نمیشه:27:
اخه باید از جونش سیر شده باشه هر کی که بخواد به شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خدمات نده . نه یک بار نه دو ی 4 بار میره زیر تریلی و کامیون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی بید جدی نگیر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

_Barbod_
24-02-2008, 00:41
سلام

باربد جان میشه معرفی کنید؟ خواستم پیغا خصوصی بدم که دیدم پ.خ شما بسته هستش نمیشه پ.خ داد

ممنون
آره پیغام خصوصی بسته هست.خیلی بده چون یک کاربر تازه وارد هستم اجازه ندارم پیغام خصوصی بدم:41:

سلام دوست عزیز.

ممنون میشم اگه اون شرکت رو معرفی کنی!!!

امیدوارم با این راه که معرفی میکنم مشکلی برای شرکت سپنتا پیش نیاد و همین موضوع باعث نشه که دیگه از این طریق سرعت بالا به کاربران عادی ندن.
البته برای من فرقی نداره با یه نامه کوچیک از هر شرکتی که بخوام سرعت بالا میگیرم.
خوب شرکتی که گفتم سپنتا هست که حتما" سایتش رو هم بلد هستید.
ابتدا به سایت سپنتا برید عضو سایت سپنتا بشید.دوستان توجه کنید که موقع ثبت نام باید همه سوالات رو دقیق و درست جواب بدید.مثل تاریخ تولد ..نام و نام خانوادگی ..شماره شناسنامه و غیره.بعد از همه این کارها فکر کنم 1 هفته زمان میبره تا عضویت شما به طور کامل فعال بشه.
با این کار شما میتونید نسبت به سطح کاربری خودتون از سایت خرید کنید بدون پرداخت پول و خیلی موارد دیگه...
نسبت به خرید شما از سپنتا سطح کاربری شما بالاتر میره و امتیازات بیشتری در اختیار شما قرار میگیره...همه اینها به کنار...
حالا وقت این هست که از سپنتا در خواست ADSL کنید.
ماه اول رو باید حتما" 128 بگیرید اما از ماههای بعدی میتونید سرویس خودتون رو از طریق اشتراکی که توی سایت دارید شارژ کنید و هر سرعتی که دلتون میخواد بگیرید.
دوستان توضیحات من زیاد شد شاید فکر کنید خیلی دردسر داره اما اصلا" سخت نگیرید فقط کافیه مشترک سپنتا بشید...همین:27:
قصد من تبلیغ نیست بلکه کمک به دوستانی هست که شرکتها به هر نوعی و از هر راهی سرشون رو کلاه میزارن:18:

DrXoX
24-02-2008, 00:49
خداحافظ صبانت

من میرم سراغ داتک

آخه سپنتا مرکز مخابراتی که هستم رو ساپورت نمیکنه

موفق باشید

_Barbod_
24-02-2008, 00:58
خداحافظ صبانت

من میرم سراغ داتک

آخه سپنتا مرکز مخابراتی که هستم رو ساپورت نمیکنه

موفق باشید
فقط حواس خودت رو جمع کن اگر خواستی سرویس 512 از داتک بگیری.
داتک دو نوع سرویس 512 داره که یکی 45000 تومان هست و دیگری نزدیک به 100000 تومان.
یه وقت گول نخوری اون سرویسی که 45000 تومان هست رو بگیری

DrXoX
24-02-2008, 01:01
فقط حواس خودت رو جمع کن اگر خواستی سرویس 512 از داتک بگیری.
داتک دو نوع سرویس 512 داره که یکی 45000 تومان هست و دیگری نزدیک به 100000 تومان.
یه وقت گول نخوری اون سرویسی که 45000 تومان هست رو بگیری

مگه بیشتر از 128 هم به خانگی میدن؟

_Barbod_
24-02-2008, 01:14
مگه بیشتر از 128 هم به خانگی میدن؟
نه نمیدن
فکر کردم نامه میخوای ببری:41:

K A R I M I
24-02-2008, 03:06
بیدار شدم تا یه عکس براتون بذارم که کیفیت شبانه صبا خوب هست ( برای من ) ، من این شرکت اصلا عوض نمی کنم ، کاملا راضی هستم ...
اینم عکس :

DrXoX
24-02-2008, 03:32
بیدار شدم تا یه عکس براتون بذارم که کیفیت شبانه صبا خوب هست ( برای من ) ، من این شرکت اصلا عوض نمی کنم ، کاملا راضی هستم ...
اینم عکس :

سلام

والا من هم تا دیشب راضی بودم ، ولی از امروز بعد از ظهر سرعت دانلودم از 60 اومده روی 16 همین الانم با

16 دانلود می کنم .

Amir_link
24-02-2008, 05:56
دوستان من می خوام شارژ 3 ماه کنم چون روزها زیاد استفاده ندارم می خوام 3ماه 2 گیگ بگیرم
یکی از دوستان تو همین انجمن گفته بود 3 ماه 2 گیگ بگیری (6 گیگ) .
4 گیگ هم خود صبانت میده میشه 10 گیگ حقیقت داره؟ یا همون 6 گیگ فقط

darya_Sh
24-02-2008, 06:35
دوستان من می خوام شارژ 3 ماه کنم چون روزها زیاد استفاده ندارم می خوام 3ماه 2 گیگ بگیرم
یکی از دوستان تو همین انجمن گفته بود 3 ماه 2 گیگ بگیری (6 گیگ) .
4 گیگ هم خود صبانت میده میشه 10 گیگ حقیقت داره؟ یا همون 6 گیگ فقط

صبانت 4 گیگ رو مجانی بده ؟ نه خیر حقیقت نداره همچین چیزی .

ehsanxx
24-02-2008, 11:49
در رابطه با کاهش سرعت دانلود من زنگ زدم گفتن یه ارگان دولتی دست گذاشته رو شرکت گفته سرعت بیاد پایین گفت فعلا درگیرن ببینن چی میشه
مملکت باحالیه ههههه
احتمالا برای اینه که عامل اصلی تصادفات سرعت بالا بوده برای حفظ جان کاربران اینترنت هم محدودیت سرعت اعمال شده خیروصلاح خودمونو میخوان بنده خداها
دستشون درد نکنه حتما میتونن که میکنن دیگه

stam
24-02-2008, 12:02
احتمالا برای اینه که عامل اصلی تصادفات سرعت بالا بوده برای حفظ جان کاربران اینترنت هم محدودیت سرعت اعمال شده خیروصلاح خودمونو میخوان بنده خداها
دستشون درد نکنه حتما میتونن که میکنن دیگه

اینو باهات موافقم

feri88
24-02-2008, 12:48
من هم 3 ماهه از صبا گرفتم میخوام عوض کنم از یک شرکت دیگه بگیرم احتمالا داتک یا سپنتا بدون محدودیت حجمی
دوستان کدام شرکت بهتره به نظرتون؟

DrXoX
24-02-2008, 12:53
من هم 3 ماهه از صبا گرفتم میخوام عوض کنم از یک شرکت دیگه بگیرم احتمالا داتک یا سپنتا بدون محدودیت حجمی
دوستان کدام شرکت بهتره به نظرتون؟

سلام

سپنتا بهتره اگر مرکز مخابراتی شما رو ساپورت کنه ، داتک هم خیلی ها راضی هستند

من خودم اگر صبا نت تا 2 یا 3 رو دیگه درست نشه به جمع داتک می پیوندم چون سپنتا منطقه ما رو ساپورت

نمی کنه

Genjo
24-02-2008, 13:27
سلام

من خودم اگر صبا نت تا 2 یا 3 رو دیگه درست نشه به جمع داتک می پیوندم چون سپنتا منطقه ما رو ساپورت

نمی کنه

من خودم شخصا از پارس آنلاین خوشم میاد!!!(امتحانش رو پس داده)

feri88
24-02-2008, 16:44
سلام

نمی کنه

مرکز مخابراتی ما سید الشهداء که سپنتا , شاتل, پارس انلاین , داتک , لایزر رو پوشش داده و فن آوا هم بزودی پوشش میده
راستی اینجا کسی از لایزر adsl2+ سروسی گرفته ؟ سرعتش خوبه؟

Age Of Empire
24-02-2008, 17:02
آقا من قبلا پارس آنلاین داشتم تبدیلش کردم به صبا نت 2 ماه طول کشید! الان اگه بخوام تبدیل کنم به داتک یا سپنتا باز 2 ماه طول میکشه؟!

&

یادمه یه نفر گفت مخابرات گفته بالای 128 به خانه ها نمیده ... من که دارم پول 256 میدم 5 گیگم محدودیت دارم سرعتمم کمتره میرم نامحدود سپنتا میگیرم دیگه! چه کاریه

zed2
24-02-2008, 18:11
آقا من قبلا پارس آنلاین داشتم تبدیلش کردم به صبا نت 2 ماه طول کشید! الان اگه بخوام تبدیل کنم به داتک یا سپنتا باز 2 ماه طول میکشه؟!

&

یادمه یه نفر گفت مخابرات گفته بالای 128 به خانه ها نمیده ... من که دارم پول 256 میدم 5 گیگم محدودیت دارم سرعتمم کمتره میرم نامحدود سپنتا میگیرم دیگه! چه کاریه
معمولا انهایی که محدودیت دانلود دارن سرعت بیشتری می دهند برای زودتر تموم شدن حجم.

Genjo
24-02-2008, 18:21
معمولا انهایی که محدودیت دانلود دارن سرعت بیشتری می دهند برای زودتر تموم شدن حجم.

ولی تا اونجایی که من میدونم اگه نا محدود باشه سرعتش کمتره!!!

zed2
24-02-2008, 18:29
خوب مگه من خلافش را گفتم؟

sina1100
24-02-2008, 18:42
ايشونم همينو گفتن ديگه! ISP هايي که محدودت دارن سرعت بيشتر و نامحدود ها سرعت کمتري رو به مشتري ميدن!

Genjo
24-02-2008, 19:00
خوب مگه من خلافش را گفتم؟

ايشونم همينو گفتن ديگه! ISP هايي که محدودت دارن سرعت بيشتر و نامحدود ها سرعت کمتري رو به مشتري ميدن!

بخشید . من اشتباه متوجه شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DrXoX
24-02-2008, 20:37
مرکز مخابراتی ما سید الشهداء که سپنتا , شاتل, پارس انلاین , داتک , لایزر رو پوشش داده و فن آوا هم بزودی پوشش میده

به نظر من پارس آنلاین بگیر ( چون هم زورش زیاده ،مثل صبا مخابرات نمی تونه بهشون گیر بده هم سرعتش خیلی خوبه دوستم داره واقعا راضی هستش)

موفق باشید

_Barbod_
24-02-2008, 21:30

سلام
من هم منطقه سیدالشهدا هستم.
اول صبا نت داشتم اما الان سپنتا 256 گرفتم و خیلی هم راضی هستم.
شرکتهای دیگه رو هنوز امتحان نکردم ولی فعلا" سپنتا تو منطقه ما خوب سرویس میده و سرعتش عالی هست.:27:

Genjo
24-02-2008, 23:08
به نظر من پارس آنلاین بگیر ( چون هم زورش زیاده ،مثل صبا مخابرات نمی تونه بهشون گیر بده هم سرعتش خیلی خوبه دوستم داره واقعا راضی هستش)

موفق باشید

تایید میشود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

isbn84
24-02-2008, 23:36
کدوم از این شرکت ها 512 می دن ...البته بدون نامه.....

Genjo
25-02-2008, 00:01

تا اونجایی که من میدونم ...

یه زمانی صبا نت و پارس آنلاین 512 هم میدادند ولی تازگی ازش خبری ندارم!!!

_Barbod_
25-02-2008, 00:39
اگر منظورت نامحدود هست که باید بگم هیچ شرکتی نمیده.
فقط یک شرکت هست که نامحدود بدون نامه هر سرعتی بخوای میده که اون هم در موردش توی چند صفحه قبل صحبت کردم و راهش رو گفتم.:21:

Genjo
25-02-2008, 00:55
اگر منظورت نامحدود هست که باید بگم هیچ شرکتی نمیده.
فقط یک شرکت هست که نامحدود بدون نامه هر سرعتی بخوای میده که اون هم در موردش توی چند صفحه قبل صحبت کردم و راهش رو گفتم.:21:

مرسی از راهنماییت.ولی میشه یه دفعه ی دیگه هم بگی:27:

آخه خیلی سخته بری تو این صفحات و دنباله چیزی بگردی که شبیه به همه:21:

_Barbod_
25-02-2008, 01:05
امیدوارم با این راه که معرفی میکنم مشکلی برای شرکت سپنتا پیش نیاد و همین موضوع باعث نشه که دیگه از این طریق سرعت بالا به کاربران عادی ندن.
البته برای من فرقی نداره با یه نامه کوچیک از هر شرکتی که بخوام سرعت بالا میگیرم.
ابتدا به سایت سپنتا برید عضو سایت سپنتا بشید.دوستان توجه کنید که موقع ثبت نام باید همه سوالات رو دقیق و درست جواب بدید.مثل تاریخ تولد ..نام و نام خانوادگی ..شماره شناسنامه و غیره.بعد از همه این کارها فکر کنم 1 هفته زمان میبره تا عضویت شما به طور کامل فعال بشه.
با این کار شما میتونید نسبت به سطح کاربری خودتون از سایت خرید کنید بدون پرداخت پول و خیلی موارد دیگه...
نسبت به خرید شما از سپنتا سطح کاربری شما بالاتر میره و امتیازات بیشتری در اختیار شما قرار میگیره...همه اینها به کنار...
ماه اول رو باید حتما" 128 بگیرید اما از ماههای بعدی میتونید سرویس خودتون رو از طریق اشتراکی که توی سایت دارید شارژ کنید و هر سرعتی که دلتون میخواد بگیرید.
دوستان توضیحات من زیاد شد شاید فکر کنید خیلی دردسر داره اما اصلا" سخت نگیرید فقط کافیه مشترک سپنتا بشید...همین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصد من تبلیغ نیست بلکه کمک به دوستانی هست که شرکتها به هر نوعی و از هر راهی سرشون رو کلاه میزارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Genjo
25-02-2008, 01:13
دوستان توضیحات من زیاد شد شاید فکر کنید خیلی دردسر داره اما اصلا" سخت نگیرید فقط کافیه مشترک سپنتا بشید...همین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصد من تبلیغ نیست بلکه کمک به دوستانی هست که شرکتها به هر نوعی و از هر راهی سرشون رو کلاه میزارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

feri88
25-02-2008, 12:29
سلام
من هم منطقه سیدالشهدا هستم.
اول صبا نت داشتم اما الان سپنتا 256 گرفتم و خیلی هم راضی هستم.
شرکتهای دیگه رو هنوز امتحان نکردم ولی فعلا" سپنتا تو منطقه ما خوب سرویس میده و سرعتش عالی هست.:27:

سرعت256 adsl دانلود سپنتا چقدره؟

Genjo
25-02-2008, 16:38

تا چند وقت پیش بین 40 تا 60 بود!!!(قبل از اینکه ADSL ها اینقدر وضعش خراب بشه)

جدیدا دوستم عوض کرده خبر ندارم!

seppeehr
25-02-2008, 17:24

ميتوني از سپنتا بگيري. 1 ماه اول رو 128 قرارداد ميبندي، بعد براي تمديدش كه از طريق خود سايته، هر سرعتي رو كه بخواي تا 2M سفارش ميدي، سيستمشون بعد از اتمام اون 1 ماه اول، پهناي باندت رو خودكار تغيير ميده.

Genjo
25-02-2008, 17:39
ميتوني از سپنتا بگيري. 1 ماه اول رو 128 قرارداد ميبندي، بعد براي تمديدش كه از طريق خود سايته، هر سرعتي رو كه بخواي تا 2M سفارش ميدي، سيستمشون بعد از اتمام اون 1 ماه اول، پهناي باندت رو خودكار تغيير ميده.

اگه اینطوری باشه که همه ی شرکت های مثل صبا نت و یا پارس آنلاین هم 512 میدن(فقط باید ماه اول ازشون 64 یا 128 بگیری بعدش می تونی)

_Barbod_
25-02-2008, 21:21
اگه اینطوری باشه که همه ی شرکت های مثل صبا نت و یا پارس آنلاین هم 512 میدن(فقط باید ماه اول ازشون 64 یا 128 بگیری بعدش می تونی)

عزیزم سپنتا سرویسهاش نامحدود هست.
من شرکتی رو سراغ ندارم که سرویس نامحدود با سرعت بالا بدون نامه و از این جور حرفها بده.
شما سراغ داری؟

_Barbod_
25-02-2008, 21:29
سلام
سرعت من بیشتر مواقع بین 30 تا 32 هست.
خیلی وقتها تا 40 و 50 هم میره.البته برای چند ثانیه.
اما همونطور که گفتم بین 30 تا 32 ثابت هست در اکثر مواقع.
عکس رو ببین...:21:

Genjo
25-02-2008, 21:30
عزیزم سپنتا سرویسهاش نامحدود هست.
من شرکتی رو سراغ ندارم که سرویس نامحدود با سرعت بالا بدون نامه و از این جور حرفها بده.
شما سراغ داری؟

بله .منم که گفتم اگه دفعه ی اول ازشون شارژ گرفته باشی ....

بعدا بخوای می تونی نامحدود هم بگیری.

اما پارس آنلاین تو تعرفه ی جدیدش از همون دفعه ی اول می تونی نه محدود بگیری(همین دیشب خوندم)

Genjo
25-02-2008, 21:32
سلام

خوش بحالت.:18:

اگه الان این صبا نت بود - 40 میزد(تازه باید یه چیزی هم دستی بدی تا بتونی دانلود کنی):27:

pars56
26-02-2008, 08:15
سلام . من 4 روز پیش از صبا سرویس گرفتم ولی تا امروز نتونستم connect بشم.مودم من D-link DSL-200 هستش.مشکل اینه که وقتی تنطیم Modulation رو میزارم روی T1.413 چراغ ADSL چشمک زن میشه و Nosignal میشم.اما وقتی روی MultiMode میزارم چراغ ثابت میشه ولی این بار بعد از Verify کردن Errore 691 مربوط به درست نبودن User,Password رو میده ! به صبا گفتم تا حالا چند بار Pass رو عوض کردن ولی درست نشد. تو مخابرات هم آشنا داشتم از مرکز تلفن ما (زارعی) هم کنترل کردن Test Line انجام دادن port رو هم یع بار عوض کردن ولی باز هم نشد !!! Splitter گرفتم. تمام تلفن های خونه رو هم کشیدم.کسی راه حلی سراغ داره !!!!

scanme
26-02-2008, 08:56
سلام . من 4 روز پیش از صبا سرویس گرفتم ولی تا امروز نتونستم connect بشم.مودم من D-link DSL-200 هستش.مشکل اینه که وقتی تنطیم Modulation رو میزارم روی T1.413 چراغ ADSL چشمک زن میشه و Nosignal میشم.اما وقتی روی MultiMode میزارم چراغ ثابت میشه ولی این بار بعد از Verify کردن Errore 691 مربوط به درست نبودن User,Password رو میده ! به صبا گفتم تا حالا چند بار Pass رو عوض کردن ولی درست نشد. تو مخابرات هم آشنا داشتم از مرکز تلفن ما (زارعی) هم کنترل کردن Test Line انجام دادن port رو هم یع بار عوض کردن ولی باز هم نشد !!! Splitter گرفتم. تمام تلفن های خونه رو هم کشیدم.کسی راه حلی سراغ داره !!!!
من یه راه بهت میگم

اما توجه کن چون گفتی از نظر فنی چک کردی و مشکلی نبوده این راه رو میگم چون خودمم صبا دارم

وقتی یوز و پسورد رو میدی گزینه ای هست که میگه ایا اینا رو سیو کنم یا نه ؟

شما تیک سیو رو بزن اما اون رو برای all user یا همنون anyone بذار
این طوری مشکل ارور یوسر نمیده .

اینو در صورتی گفتم که مشکل فنی نداشته باشی

pars56
26-02-2008, 10:30
من یه راه بهت میگم

اما توجه کن چون گفتی از نظر فنی چک کردی و مشکلی نبوده این راه رو میگم چون خودمم صبا دارم

وقتی یوز و پسورد رو میدی گزینه ای هست که میگه ایا اینا رو سیو کنم یا نه ؟

شما تیک سیو رو بزن اما اون رو برای all user یا همنون anyone بذار
این طوری مشکل ارور یوسر نمیده .

اینو در صورتی گفتم که مشکل فنی نداشته باشی

مرسی از جوابتون ولی این کار رو هم انجام دادم. نشد. ممکنه از سیم کشی داخل ساختمون باشه ؟

Genjo
26-02-2008, 14:03
مرسی از جوابتون ولی این کار رو هم انجام دادم. نشد. ممکنه از سیم کشی داخل ساختمون باشه ؟

خیلی بعید میدونم از سیم کشی ساختمون باشه!!!

ولی به نظر من یه دفعه ی دیگه کانکشن بساز شاید درست شد.

cinablue
26-02-2008, 14:25
سرعت دانلود افتضاحه
اگه قراره با سرعت 15 16 بخوایم دانلود کنیم و محدودیت هم داشته باشیم
بهتره از یه شرکت نا محدود 128 بگیریم
من اگه بخواد همینجوری پیش بره دیگه تمدید نمی کنم
بابا چرا انقدر ما ها کودن هستیم که از اینا حمایت می کنیم ؟
ما هم بیاین تو منگنه بزاریم این شرکت و مخابرات رو
جونه هر کی که دوست دارین یه ذره فکر کنین تا کی باید هر کاری خواستن با ما بکنن؟

Genjo
26-02-2008, 14:37
سرعت دانلود افتضاحه
اگه قراره با سرعت 15 16 بخوایم دانلود کنیم و محدودیت هم داشته باشیم
بهتره از یه شرکت نا محدود 128 بگیریم
من اگه بخواد همینجوری پیش بره دیگه تمدید نمی کنم
بابا چرا انقدر ما ها کودن هستیم که از اینا حمایت می کنیم ؟
ما هم بیاین تو منگنه بزاریم این شرکت و مخابرات رو
جونه هر کی که دوست دارین یه ذره فکر کنین تا کی باید هر کاری خواستن با ما بکنن؟

منم موافقم .ولی حالا می گی چی کار کنیم!!!

K A R I M I
26-02-2008, 14:54
شما باید زنگ بزنید پشتیبانی تا پهنای باند منطقه مخابراتی شما رو افزایش بدن ...
اگه کیفیت بد بود برای همه باید سرعت پایین باشه ، سرعت من امروز کمتر از 58 نمیومد !

Genjo
26-02-2008, 15:13
شما باید زنگ بزنید پشتیبانی تا پهنای باند منطقه مخابراتی شما رو افزایش بدن ...
اگه کیفیت بد بود برای همه باید سرعت پایین باشه ، سرعت من امروز کمتر از 58 نمیومد !

تا اونجایی که من خبر دارم تمامی مشترکین صبا نت هین مشکل رو دارن و فکر نکنم از پهنای باند باشه!!!

من الان یک ماه که دارم با سرعت حداکثر10 تا 15 دانلود می کنم و این در صورتی که قبل از این تا 50 KBS دانلود می کردم!!!

زنگ هم زدم ولی می گن یه زمانی مشکل از فیبر نوری بوده و حالا هم دارند سیستمشون رو عوض می کنند!!!

ولی من می گم اینا بیشتر از سهمشون اکانت به مردم میدن واین باعث میشه که سرعت اینقدر بیاد پایین.

تا چند وقت پیش صبا نت یکی از بهترین کمپانی ها بود .........ولی حالا:13:

K A R I M I
26-02-2008, 15:14
ولی سرعت من خیلی خوب هست ، دیگه نمیدونم !

cinablue
26-02-2008, 15:19
اقا بیاین یه گروه تشکیل بدیم تمدید نکنیم واسه یه مدت
اینا یه ذره از لحاظ مالی بهشون فشار بیاد مجبور میشن سرعت رو ببرن بالا
فقط چند دقیقه فکر کنید همین!
اگر خواستین گروه تشکیل بدین خبر بدین

Genjo
26-02-2008, 15:19

شما هم داری از صبا نت استفاده می کنی ولی سرعتت خوبه!!!:18:

Genjo
26-02-2008, 15:21
اقا بیاین یه گروه تشکیل بدیم تمدید نکنیم واسه یه مدت
اینا یه ذره از لحاظ مالی بهشون فشار بیاد مجبور میشن سرعت رو ببرن بالا
فقط چند دقیقه فکر کنید همین!
اگر خواستین گروه تشکیل بدین خبر بدین

شما لئون (حرفه ای) هستید و می تونید باهاشون بجنگید .من که اون دختره ماتیلدا هستم:31::31::31:

(باید از من محافظت کنی):27:

cinablue
26-02-2008, 15:45
تایید میشه!:5:
ولی اخرش در نری از کاناله تهویه :biggrin:
اگه لئون اینجا بود که وضعیت این نبود :11:

Genjo
26-02-2008, 16:03
تایید میشه!:5:
ولی اخرش در نری از کاناله تهویه :biggrin:
اگه لئون اینجا بود که وضعیت این نبود :11:

golden111
26-02-2008, 16:14
سلام سرعت صبا الان برای منم خیلی مزخرف شده من یه ایمیل برای شرکتشون فرستادم به نظر منم هم محدودیت سرعت و هم حجمی جالب نیست . البته مشخصه من اول که دانلود می کنم سرعت خیلی خوبه ولی بعد چند ثانیه تا 16یا 20 میاد پایین ...

cinablue
26-02-2008, 16:18
اقایون و خانم ها توجه کنید!!!!!
اطلاعیه مهم
دیتا تهران دستور داده که صبا سرعت رو بیاره رو 128
و دیگه بالا تر هم نمیره!:18:
از پشتیبانی میتونین بپرسین
خیاله همه راحت شد:41:

ما که ماه اخر بود که تمدید کردیم شما هارو نمی دونم

Genjo
26-02-2008, 16:25
اقایون و خانم ها توجه کنید!!!!!
اطلاعیه مهم
دیتا تهران دستور داده که صبا سرعت رو بیاره رو 128
و دیگه بالا تر هم نمیره!:18:
از پشتیبانی میتونین بپرسین
خیاله همه راحت شد:41:

ما که ماه اخر بود که تمدید کردیم شما هارو نمی دونم

البته دیگه برایه من هم فرقی نمی کنی منم این شارژم تموم بشه میرم یکی دیگه می گیرم!!!:13:

DrXoX
26-02-2008, 17:04

سلام

دوست عزیز همه مناطق سرعتش 128 شده بدون استثنا

شما کدوم منطقه هستید؟ که با این سرعت دانلود می کنید:18: در ضمن الان اگه زنگ بزنید صبانت فکر می

کنن پدرشون رو کشتی مثل..... باهات برخورد می کنن ، من زنگ زدم یک بار می گن یک ارگان دولتی گفته ، یه

بار می گن دیتای تهران اعلام کرده ، همش دزدی ، کلک ، حقه بازی ، تا کی ما مردم ایران می خواهیم سر

همدیگر رو کلاه بذاریم ، اگر دیتای تهران اعلام کرده ، چرا زورش به پارس آنلاین نمیرسه؟:31: چرا به

سپنتا گیر نمیده چون اونم زورش زیاده به هر حال متاسفم برای صبانت ، ما که کاری نمی تونیم بکنیم فقط

می تونیم تمدید نکنیم تا خودشون بفهمن ما این قدرها هم خنگ و کودن نیستیم که اونا فرض کردن.

به هر حال من به شخصه این آخرین باری بود که از صبا استفاده کردم

K A R I M I
26-02-2008, 17:11
پس دمشون گرم هنوز سرعت ما رو کم نکرده اند !!
یه دانلود برای چند دقیقه پیش :

Genjo
26-02-2008, 17:27
سلام

دوست عزیز همه مناطق سرعتش 128 شده بدون استثنا

شما کدوم منطقه هستید؟ که با این سرعت دانلود می کنید:18: در ضمن الان اگه زنگ بزنید صبانت فکر می

کنن پدرشون رو کشتی مثل..... باهات برخورد می کنن ، من زنگ زدم یک بار می گن یک ارگان دولتی گفته ، یه

بار می گن دیتای تهران اعلام کرده ، همش دزدی ، کلک ، حقه بازی ، تا کی ما مردم ایران می خواهیم سر

همدیگر رو کلاه بذاریم ، اگر دیتای تهران اعلام کرده ، چرا زورش به پارس آنلاین نمیرسه؟:31: چرا به

سپنتا گیر نمیده چون اونم زورش زیاده به هر حال متاسفم برای صبانت ، ما که کاری نمی تونیم بکنیم فقط

می تونیم تمدید نکنیم تا خودشون بفهمن ما این قدرها هم خنگ و کودن نیستیم که اونا فرض کردن.

به هر حال من به شخصه این آخرین باری بود که از صبا استفاده کردم

تایید میشه:10:

zed2
26-02-2008, 17:29

احتمالا لحظه ای است و هیچکی وصل نیست

Genjo
26-02-2008, 17:31

K A R I M I
26-02-2008, 17:41
آقا من چند تا فایل دیگه هم دانلود کردم ،سرعت من هنوز خوبه !! خدایا شکرت ... (دیگه چی بگم ؟ )

Genjo
26-02-2008, 17:49
:46:
آقا من چند تا فایل دیگه هم دانلود کردم ،سرعت من هنوز خوبه !! خدایا شکرت ... (دیگه چی بگم ؟ )

هیچی عزیز.

فقط می تونم بگم خوشبحالت:31:

ماکه داریم با سرعت 7 دانلود می کنیم!!!:27:

cinablue
26-02-2008, 18:06
دلیل اینکه چرا زورش نمیرسه اینه که صبا شرکت خصوصیه
اونا دولتی هستن اینکه دیگه جای تعجب نداره

Wisdom
26-02-2008, 18:30
من هم توی سرعت مشکلی ندارم
مثل سابق هستش !

موردی شاید افت سرعت باشه که اون هم طبیعی هستش و همیشه بوده

Genjo
26-02-2008, 18:32
دلیل اینکه چرا زورش نمیرسه اینه که صبا شرکت خصوصیه
اونا دولتی هستن اینکه دیگه جای تعجب نداره

یعنی کدوم شرکتا دولتی هستند!!!

پارس آنلاین هم دولتی یا خصوصی

Genjo
26-02-2008, 18:37
مثل سابق هستش !

چی بگم....

ما که تو این یه ماه از 10 بیشتر دانلود نکردیم:13:

sina1100
26-02-2008, 18:41
اصلا اسم واقعيشون رو اسم سايتشونه:
ngsnet = نجس نت!

kisiya
26-02-2008, 19:05
سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام به شما قیمت 256 سپنتا چنده خوش به حالت شب وروز ثابت هست در کدام منطقه مخابراتی هستید ایا اشنا در سپنتا دارید من اسیاتک دارم بیچاره شدم 128 مخبرات گیشا هستم همه اش سرعت دانلودم در روز 2-3 هست منتظر جوابتان در پیام خصوصی هستم

K A R I M I
26-02-2008, 19:11
مثل سابق هستش !

آخیش ، یکی پیدا شد که گفته های ما رو تایید کنه !!

seppeehr
26-02-2008, 19:14
سلام به شما قیمت 256 سپنتا چنده خوش به حالت شب وروز ثابت هست در کدام منطقه مخابراتی هستید ایا اشنا در سپنتا دارید من اسیاتک دارم بیچاره شدم 128 مخبرات گیشا هستم همه اش سرعت دانلودم در روز 2-3 هست منتظر جوابتان در پیام خصوصی هستم

سلام. قيمت 256 ماهانه سپنتا هست 49900 تومن. اما اگه سطح كاربريت بالا بره و با كارت اعتباري خريد آنلاين كني و يهو چند ماهه بخري، خيلي بهت تخفيف ميخوره. مثلا من سطح كاربريم طلائيه( پلاتين بالاترينشه) سه ماهه با يك هفته رايگان با كارت اعتباري برام دراومد 116 تومن.
انصافاً نمي‌دونم چرا اين جا كسي زياد به سپنتا توجه نداره. واقعا همه‌چيشون واقعيه، هم IP Static هستن، هم سرعتاشون واقعيه، هم كلي با مشتري كنار ميان! (ميتوني با توجه به سقف كاربريت بدون پول دادن خريد كني، مثلا الان براي من تا سقف 65000 تومن ميتونم خريد كنم، پولش رو هم اقلاً تا 2-3 هفته ندم)
البته گيشا رو نميدونم ساپورت ميكنه يا نه.

cinablue
26-02-2008, 19:17
اسیا تک پارس انلاین و ... همه ی اینا دولتی هستن
واسه همینه که قوانین به این سرعت روشون اعمال نمیشه

DrXoX
26-02-2008, 21:14
سلام

شاید : صبا نت برای کاربرای قدیمیش ، پهنای باند رو کم نکرده و کاربرای جدیدش مثلا اونایی که 1 یا 2 ماهه

استفاده می کنن اونا رو کم کرده باشه ، البته حدس میزنم

به هر حال زور و پول تو ایران حرف اول و آخر رو میزنه ،همین الان زنگ بزنی بگی 256 نامحدود یک ماه می خوام

رو هوا می زننت و منتت رو می کشن (سرعت دانلودت هم 60 به بالا میشه ) ولی زنگ بزن بگو 256 با محدودیت

می خوام میگن فعلا فیبر نوری قطعه ، دیتا تهران گفته سرعت کم بشه ، ارگان دولتی گیر داده ، درست میشه

فردا و ....و فعلا سرعت کمه .

darya_Sh
26-02-2008, 21:24
آخیش ، یکی پیدا شد که گفته های ما رو تایید کنه !!

من هم تایید می کنم نگران نباش . . . این مال دقایقی پیشه . . .

Wisdom
26-02-2008, 21:31
سلام

شاید : صبا نت برای کاربرای قدیمیش ، پهنای باند رو کم نکرده و کاربرای جدیدش مثلا اونایی که 1 یا 2 ماهه

به هر حال زور و پول تو ایران حرف اول و آخر رو میزنه ،همین الان زنگ بزنی بگی 256 نامحدود یک ماه می خوام

رو هوا می زننت و منتت رو می کشن (سرعت دانلودت هم 60 به بالا میشه ) ولی زنگ بزن بگو 256 با محدودیت

می خوام میگن فعلا فیبر نوری قطعه ، دیتا تهران گفته سرعت کم بشه ، ارگان دولتی گیر داده ، درست میشه

فکر نمیکنم

احتمالاً به مناطق مخابراتی مرتبط میشه
مرکز مخابراتی من پیروزی هستش

Genjo
26-02-2008, 22:13
سلام

شاید که اینطور که تو میگی باشه ولی من بازم شک دارم چون دوستم هم از صبا نت اکانت گرفته ولی سرعتش تو این چند وقته اصلا خوب نیست!!!!این در حالی که حدود 6 ماه که داره از این شرکت اکانت می گیره!!!

Genjo
26-02-2008, 22:17
اسیا تک پارس انلاین و ... همه ی اینا دولتی هستن
واسه همینه که قوانین به این سرعت روشون اعمال نمیشه

پارس آنلاین هم نا محدود میده ولی سرعتش به اندازه ی صبا نت خوب نیست(اون موقعه ی صبا نت).

آسیا تک چطوره ؟؟؟

نا محمدود میده؟؟؟

cinablue
26-02-2008, 22:59
پارس آنلاین هم نا محدود میده ولی سرعتش به اندازه ی صبا نت خوب نیست(اون موقعه ی صبا نت).

آسیا تک چطوره ؟؟؟

نا محمدود میده؟؟؟

اره اسیا تک نامحدود میده کلا
والا من یه مدت داشتم 128 ولی خیلی نوسان داشت
حالا نمی دونم دیگه
:10:

sina1100
26-02-2008, 23:03
طبق تحقيق و پرسش و جست و جو از دوستان و آشنايان و فاميل و اعضاي اين سايت و آن سايت!! دريافتم که وضعيت افت سرعت کنوني صبانت فقط مختص تهران بوده و سرعت مشترکان هموطن عزيز شهرستاني صبانت يه کوچولو هم دست نخورده و از 50 به هيچ عنوان پايين تر نيامده و به گفته خوشان گاه و بيگاه 70 نيز ميشود!

Actros
26-02-2008, 23:14
طبق تحقيق و پرسش و جست و جو از دوستان و آشنايان و فاميل و اعضاي اين سايت و آن سايت!! دريافتم که وضعيت افت سرعت کنوني صبانت فقط مختص تهران بوده و سرعت مشترکان هموطن عزيز شهرستاني صبانت يه کوچولو هم دست نخورده و از 50 به هيچ عنوان پايين تر نيامده و به گفته خوشان گاه و بيگاه 70 نيز ميشود!

بله درسته
سرعت دانلود من فعلا 50 تا 60 .و گاهی تا 70 هم میرسه

Genjo
26-02-2008, 23:15
اره اسیا تک نامحدود میده کلا
والا من یه مدت داشتم 128 ولی خیلی نوسان داشت
حالا نمی دونم دیگه

اگه بخواد نوسان داشته باشه ....

حتما بعدا هم می خواد مثله صبا نت بشه !!!

Genjo
26-02-2008, 23:17

اگه اینطور باشه که خیلی بده!!!:13:

stam
26-02-2008, 23:26
من هم تایید می کنم نگران نباش . . . این مال دقایقی پیشه . . .

عزیزم شماها هی چیرو بیخودی میاید تایید میکنید
خود شرکت داره تایید میکنه که ما دیگه سرعت بیشتر از 128 نمیدیم در حال حاظر هم سرعت دانلود نرمال روی 15 تا 20 باید باشه اینو خود شرکت میگه حالا هی شما و یکی دوتا از دوستان بیاید تایید کنید...من قول میدم تا آخر هفته صدای اپراتور رو رکورد کنم واستون بذارم گوش کنید...
در ضمن راجع به این عکساتونم که میذارید باید بگم که ماله منم همون اولش چند ثانیه روی 60 هست همون موقع میشه ازش عکس بگیرمو بعدشم بیام بگم......

Genjo
26-02-2008, 23:32
خود شرکت داره تایید میکنه که ما دیگه سرعت بیشتر از 128 نمیدیم در حال حاظر هم سرعت دانلود نرمال روی 15 تا 20 باید باشه اینو خود شرکت میگه حالا هی شما و یکی دوتا از دوستان بیاید تایید کنید...من قول میدم تا آخر هفته صدای اپراتور رو رکورد کنم واستون بذارم گوش کنید...
در ضمن راجع به این عکساتونم که میذارید باید بگم که ماله منم همون اولش چند ثانیه روی 60 هست همون موقع میشه ازش عکس بگیرمو بعدشم بیام بگم......

شاید شما درست بگی ولی ماله من از همون اولش رویه 3 شروع میشه و نهایتش اگه بخواد خیلی آقایی کنه به 7 می رسه!!!:13:

DrXoX
26-02-2008, 23:37

سلام

کاملا حق با Stam هستش ، واقعا چیرو تائید می کنید؟؟؟ من امروز برای بار چندم زنگ زدم ، رفتار پشتیبانی مثل ....

شده ، چی رو می خوان ثابت کنن خدا می دونه ، جالب اینجاست که هر بار یک موضوعی رو می گن ولی نمی

دونم

کسی بهشون گیر داده یا فیلم بازی می کنن به هر حال Adsl تهران 128 شده و دیگه هم تغییر نمی کنه وسرعت

من هم 12 تا 20 متغیر هستش ، در مورد عکس ها هم باید بگم که برای من هم 20 ثانیه روی 60 هستش ولی

بعدش سرعت میاد روی 12 تا 20 ، خواهشن بیخودی طرفداری نکنید که صبا نتی ها دارن بهمون می خندن و

پولمون رو می دزدن ، من که راضی نیستم

Genjo
26-02-2008, 23:50
سلام

کاملا حق با Stam هستش ، واقعا چیرو تائید می کنید؟؟؟ من امروز برای بار چندم زنگ زدم ، رفتار پشتیبانی مثل ....

شده ، چی رو می خوان ثابت کنن خدا می دونه ، جالب اینجاست که هر بار یک موضوعی رو می گن ولی نمی

دونم

کسی بهشون گیر داده یا فیلم بازی می کنن به هر حال Adsl تهران 128 شده و دیگه هم تغییر نمی کنه وسرعت

من هم 12 تا 20 متغیر هستش ، در مورد عکس ها هم باید بگم که برای من هم 20 ثانیه روی 60 هستش ولی

بعدش سرعت میاد روی 12 تا 20 ، خواهشن بیخودی طرفداری نکنید که صبا نتی ها دارن بهمون می خندن و

پولمون رو می دزدن ، من که راضی نیستم

تایید میشه.

من هم که همینو می گم من از روزه اولی که صبا نت گرفتم نتونستم بیشتر از 7 یا 9 دانلود کنم !!!

تازه اگه سرعتم خوب باشه اینه مگه نه مثله دیشب 3 یا 4 باید باشه و من هم بگم دستشون درد نکنه با این پشتیبانی کردنشون!!!

اولش می گفتند که از فیبر نوری که دارند تو خلیجه فارس عوض می کنند ولی حالا هزاران دلیل دیگه ولی راستشو نمی گن!!!!

منم راضی نیستم!!!:13:

K A R I M I
27-02-2008, 00:04
شبها افت سرعت بیشتره ؟
من از ساعت 3 تا 7 صبح از دانلود منیجرم فیلم می گیرم تا ببینید که نوسان نداره !! :دی

_Barbod_
27-02-2008, 00:12
سلام به شما قیمت 256 سپنتا چنده خوش به حالت شب وروز ثابت هست در کدام منطقه مخابراتی هستید ایا اشنا در سپنتا دارید من اسیاتک دارم بیچاره شدم 128 مخبرات گیشا هستم همه اش سرعت دانلودم در روز 2-3 هست منتظر جوابتان در پیام خصوصی هستم

سلام. قيمت 256 ماهانه سپنتا هست 49900 تومن. اما اگه سطح كاربريت بالا بره و با كارت اعتباري خريد آنلاين كني و يهو چند ماهه بخري، خيلي بهت تخفيف ميخوره. مثلا من سطح كاربريم طلائيه( پلاتين بالاترينشه) سه ماهه با يك هفته رايگان با كارت اعتباري برام دراومد 116 تومن.
انصافاً نمي‌دونم چرا اين جا كسي زياد به سپنتا توجه نداره. واقعا همه‌چيشون واقعيه، هم IP Static هستن، هم سرعتاشون واقعيه، هم كلي با مشتري كنار ميان! (ميتوني با توجه به سقف كاربريت بدون پول دادن خريد كني، مثلا الان براي من تا سقف 65000 تومن ميتونم خريد كنم، پولش رو هم اقلاً تا 2-3 هفته ندم)
البته گيشا رو نميدونم ساپورت ميكنه يا نه.

یک نکته از قلم افتاد...
شما میتونی از سایت برای ماه های بعدی هر سرعتی رو که دوست داری(مثلا" 256 یا 512)بدون نامه و این جور دردسرها شارژ کنید.

DrXoX
27-02-2008, 02:42
یک نکته از قلم افتاد...
شما میتونی از سایت برای ماه های بعدی هر سرعتی رو که دوست داری(مثلا" 256 یا 512)بدون نامه و این جور دردسرها شارژ کنید.

سلام
حیف که منطقه ما رو ساپورت نمی کنه:41:

darya_Sh
27-02-2008, 09:03

البته نیازی هم نیست شما حتما باور کنید . این هم مال الانه با اندازه حجم فایل و مدت زمانش گذاشتم ...

البته نگران نباشید . تا یکی دو روز دیگه من هم به سرنوشت شما دچار میشم . به قول یکی از بچه ها گفته بود این طوفان داره کم کم به همه مراکز مخابراتی حمله می کنه ... نوبت من هم می رسه قاعدتا ...

K A R I M I
27-02-2008, 09:30
اگه بخواد سرعت منم بیاد پایین من میرم OpenSat میگیرم !! :دی

Genjo
27-02-2008, 12:19
البته نیازی هم نیست شما حتما باور کنید . این هم مال الانه با اندازه حجم فایل و مدت زمانش گذاشتم ...

البته نگران نباشید . تا یکی دو روز دیگه من هم به سرنوشت شما دچار میشم . به قول یکی از بچه ها گفته بود این طوفان داره کم کم به همه مراکز مخابراتی حمله می کنه ... نوبت من هم می رسه قاعدتا ...

ولی بازم باید خدا رو شکر کنی !!!

این طوفان الان از روز اول به منطقه ی ما رسیده و تا الان هم نرفته :13:(با این وضع بعید میدونم که حتی فکر رفتن هم به سرش برسه!!!):13:

Nevissande
27-02-2008, 12:54

Nevissande
27-02-2008, 12:59
دوستان، اين صفحه در سايت صبانت، مخصوص ارسال شكايات و اعتراضات مشتركين است:
در اينجاهر چه فرياد هم بزنيد صدايتان به جايي نمي رسد.
برويد به همان صفحه، حرفتان را بزنيد
اگر به اعتراضمان ترتيب اثر دادند كه قراردادمان را تمديد مي كنيم
وگرنه ورشكستشان مي كنيم.

Genjo
27-02-2008, 13:15
دوستان، اين صفحه در سايت صبانت، مخصوص ارسال شكايات و اعتراضات مشتركين است:

در اينجاهر چه فرياد هم بزنيد صدايتان به جايي نمي رسد.
برويد به همان صفحه، حرفتان را بزنيد
اگر به اعتراضمان ترتيب اثر دادند كه قراردادمان را تمديد مي كنيم
وگرنه ورشكستشان مي كنيم.

عزیز ما بعضی وقتها زنگ میزنیم تا بگیم که بازم نت اومده پایین کم مونده فحشمون بدن بعد شما می گی بریم تو سایتش نظرمون رو بدیم!!!

پایه تلفون با خودشون صحبت می کینم چرت و پرت جوابمون رو میدن دیگه چی برسه به حالت مجازی!!!:13:

Nevissande
27-02-2008, 13:40
عزیز ما بعضی وقتها زنگ میزنیم تا بگیم که بازم نت اومده پایین کم مونده فحشمون بدن بعد شما می گی بریم تو سایتش نظرمون رو بدیم!!!

پایه تلفون با خودشون صحبت می کینم چرت و پرت جوابمون رو میدن دیگه چی برسه به حالت مجازی!!!:13:
اين كارمندهاش كه دلشون واسه صبانت نسوخته بيايند قربون صدقه تون بشوند.
تازه اگه دلشونم بسوزه وقتي روزي هزار تا امثال من و شما تماس بگيرند و اعتراض كنند خب اعصابي واسشون نمي مونه.
حداقل، ايميل زدن، خوبيش اينه كه معمولا مديران شخصا ايميل ها رو بررسي مي كنند.
و البته گاهي هم رسيدگي مي كنند.

darvish1900
27-02-2008, 13:44
دوست عزیز پشتیبانی برا اینکه به مشتری پاسخ بده نه فحش بده. شما با پشتیباین هادیگه تماس بگیر ببین کدوم اینجوری حرف میزنند.
پول میگیره جواب مشتری رو بده. این در همه پشتبانی ها چه اینترنت چه خودروسازها یکسان.

Genjo
27-02-2008, 13:50
دوست عزیز پشتیبانی برا اینکه به مشتری پاسخ بده نه فحش بده. شما با پشتیباین هادیگه تماس بگیر ببین کدوم اینجوری حرف میزنند.
پول میگیره جواب مشتری رو بده. این در همه پشتبانی ها چه اینترنت چه خودروسازها یکسان.

میدونم اما اینا که حالیشون نمیشه!!!

چون ملت زیاد زنگ میزنند فکر می کنند که الان هر کسی زنگ بزنه می خواد جبهه گیری کنه!!!!:13:

Age Of Empire
27-02-2008, 15:25
من زنگ زدم گفتن:
آیین نامه از طرف مخابراته .. احتمالا بعد از انتخابات درست بشه!

Genjo
27-02-2008, 15:37
من زنگ زدم گفتن:
آیین نامه از طرف مخابراته .. احتمالا بعد از انتخابات درست بشه!

به کدوم شرکت زنگ زدی!!!

تا الان هزاران هزار بهونه برامون آوردند که چرا فلان شده!!!:13:

VahidDG2007
27-02-2008, 19:12
ببخشید ولی چرا چرت و پرت میگید دیگه نامه از این معتبر تر خود صبانت داره میگه از عمد

سرعتو نزدیک به قرارداد کرده دیگه شما چی میگید تازه اگر به این نامه شک دارید اصلا

به خود صبانت (تهران) زنگ بزنید یا به لینک زیر بروید. من خودم شخصا شارژم که تموم شد

دیگه طرف صبانت نمی رم چون صبانت زرنگی کرد اول سرعت های بالا به همه داد بعد که

کاربراش زیاد شدن و حسابی پول در آورد و حال کرد بعد سرعتشو (طبق نامه و گفته ی خودش)

به میزان قرارداد رسوند در هر صورت کمال نامردی را در حق کاربرا کرد.

تلفن هاي روابط عمومي دفتر مركزي نداگستر صبا تهران جهت شكايت و پيگيري : 88553824-021 و 88553732-021

منم این همه خودمو ج.... دادم اما هیچ کسی حرف منو تحویل نگرفت البته بگذریم که الان سرعت من

خوب شده و اگه باز بخواد مثل دو سه هفته پیش بشه من خودم شخصا صبانت رو ج.......ر میدم (چقدر بی ادبم):31:

Genjo
27-02-2008, 19:51
منم این همه خودمو ج.... دادم اما هیچ کسی حرف منو تحویل نگرفت البته بگذریم که الان سرعت من

خوب شده و اگه باز بخواد مثل دو سه هفته پیش بشه من خودم شخصا صبانت رو ج.......ر میدم (چقدر بی ادبم):31:

چطور سرعتت خوب شده!!!:18:

ماله من که داره پسرفت می کنه بجایه اینکه پیشرفت داشته باشه!!!:27:

میشه یکم توصیح بدید:10:

DrXoX
27-02-2008, 19:56
سلام

بترکه چشم حسود برم یه اسپند دود کنم سرعت به روال گذشته برگشته حقا که برو بچ تا تماس های پی دی

پی خودشون باعث این موضوع شدن دست همگی درد نکنه خلاصه این عصبانیت من و دوستان دیگه داره

فروکش می کنه امیدوارم هیمن طوری باقی بمونه

موفق باشید

Genjo
27-02-2008, 20:41
سلام

بترکه چشم حسود برم یه اسپند دود کنم سرعت به روال گذشته برگشته حقا که برو بچ تا تماس های پی دی

پی خودشون باعث این موضوع شدن دست همگی درد نکنه خلاصه این عصبانیت من و دوستان دیگه داره

فروکش می کنه امیدوارم هیمن طوری باقی بمونه

موفق باشید

واقعا:18:

من برم امشب دانلود کنم ببینم سرعت چطوره!!!

هر چند که بعید می دونم برایه من هم خوب شده باشه.اگه از قانون ارشمیدس بخوای حساب کنی!!!

(برایه من اولین نفر خراب شد آخرین نفر هم درست میشه):27:

sina1100
27-02-2008, 20:57
سرعت منم در کمال ناباوري به حالت عادي برگشت!! دم صبا گرم که به شکايتا رسيدگي کرد!

Genjo
27-02-2008, 21:03
سرعت منم در کمال ناباوري به حالت عادي برگشت!! دم صبا گرم که به شکايتا رسيدگي کرد!

دعا می کنم که همینطور که میگید باشه !!!

می خوام شب یه فیلم DVD دانلود کنم:27:

Actros
27-02-2008, 23:15
ما که اصلا سرعتمون تغییر نکرده همون 55 تا 60

Genjo
27-02-2008, 23:41
ما که اصلا سرعتمون تغییر نکرده همون 55 تا 60

سرعت شما که خوبه دیگه چرا باید تغییر کنه:18:نکنه می خوای 1GB دانلود کنی:27:

Actros
28-02-2008, 00:47
سرعت شما که خوبه دیگه چرا باید تغییر کنه:18:نکنه می خوای 1GB دانلود کنی:27:

منظورم اینه که این تغییراتی رو که میگفتین ما نداشتیم
سرعت همین 55 بود و. هست

K A R I M I
28-02-2008, 01:00
خوبه ، حالا دیگه حرفای ممد کرمی رو باور می کنید ؟
دیدید که سرعت رو همون 512 کیلو بیت مونده ؟

DrXoX
28-02-2008, 03:18
خوبه ، حالا دیگه حرفای ممد کرمی رو باور می کنید ؟
دیدید که سرعت رو همون 512 کیلو بیت مونده ؟

سلام

ممد کریمی:46:

درسته ، ولی دو ، سه روزی روی 128 بود:11: که زیاد مهم نیست ، مهم اینه که اوضاع به حالت قبل برگشته

Genjo
28-02-2008, 13:30
:20:مثله اینکه کم کم صبا نت داره به روال قبل بر می گرده!!!:20:

cinablue
28-02-2008, 15:19
من یه روزی نبودم
الان سرعت دانلود اومده رو 30 40 باز خوبه

Genjo
28-02-2008, 17:00
من یه روزی نبودم
الان سرعت دانلود اومده رو 30 40 باز خوبه

تایید میشه.

راستی کسی نمی دونی مشکل از کجا بود!!!(که حالا صبا نت می گه حل شده)

cinablue
28-02-2008, 17:42
من که نفهمیدم
هرچی بود انگار به خیر گذشت :10:

hosseinrz
28-02-2008, 20:01
سلام
این چند روزه مشکل سرعت نداشتم (شیراز)
سرعت واقعا عالیه ولی از نظر قطعی پدر ما رو در آوردن !
تا 3 روز پیش روزی 2 یا 3 ساعت قطعی داشتیم و پیشتیبانی هم که آشغال
تلفن میزنی میگه آره فلان مرکز مشکل داره، خودم میدونم که مشکل داره
بعد میگه 10 دقیقه دیگه زنگ بزنین که اون موقع هم گوشی بر نمیدارن
هفته گذشته شاید 50 ساعتی قطع بودیم.
در حال حاضر سرعت دانلود با firefox حدود 22 کیلوبایت در ثانیه و با IDM متوسط 55 کیلوبایت در ثانیه هست.
(بین 45 تا 70 نوسان میکنه)
دیشب هم سرعتش خوب بود ساعت 3 اولش error لجن ppp protocol رو میداد ولی بعد از 3 4 دقیقه وصل شد
و با سرعت عالی دانلود داشتم.
اگر از صبا نت شکایت دارید چند نفر بشین، جدا جدا ازشون به سازمان تنظیم مقررات رادییویی شکایت کنید
یک شکایت خوب نیست جدا شکایت کنید.
سازمان هم بهشون مهلت میده تا فلات تاریخ جبران خسارت کنند، اگه نکنن قطعشون می کنه
این سازمان تنظیم اصلا شوخی نداره اگه مثلا به شما جواب سر بالا دادن اسمشون رو بپرسید
و حتما توی شکایت قید کنید.
امیدواریم که روزی اینترنت 1 مگ بشه ماهی 20 تومن
:دی

Genjo
28-02-2008, 21:56
من که نفهمیدم
هرچی بود انگار به خیر گذشت :10:

موافقم(به خیر گذشت):10:

isbn84
29-02-2008, 03:43
سلام
من یه سوال داشتم .. چرا قیمت سرویس ها در روش شارژ الکترونیکی بیشتر از شارژ به صورت حضوری است...مثلا 128 سه ماهه در اصفهان (یا هر شهرستانی ) 35000 تومان ولی با شارژ اینترنتی 46100 ...بعضی قیمت ها تا دو برابر تفاوت دارند....چرا این جوریه؟؟؟؟

Actros
29-02-2008, 04:06
سرعت دانلود من الان 30 تا 45 هست
البته اکانت مجانی شبانه و جمعه شب که شلوغه

Carl
29-02-2008, 07:18
سلام
من یه سوال داشتم .. چرا قیمت سرویس ها در روش شارژ الکترونیکی بیشتر از شارژ به صورت حضوری است...مثلا 128 سه ماهه در اصفهان (یا هر شهرستانی ) 35000 تومان ولی با شارژ اینترنتی 46100 ...بعضی قیمت ها تا دو برابر تفاوت دارند....چرا این جوریه؟؟؟؟
اینطوری نیست که شما می‌گی!

موقعی که حضوری برای شارژ بری، علاوه برپول شارژ، یه مقداری مالیات(مطمئن نیستم) و همچین مواردی رو ازت می‌گیرن که در مجموع می‌شه همون 46000 تومن :27:
---------------------

صبانت واسه من هنوز هم مشکل داره، همین الان دوباره قطع شده بود :13:

انقده ازش تعریف کردیم که....

_Barbod_
29-02-2008, 11:33

صبا نت همین جوری هست
یه روز خوبه 5 روز بد:27:

Genjo
29-02-2008, 12:39
صبا نت همین جوری هست
یه روز خوبه 5 روز بد:27:

البته این رو هم باید گفت که صبا نت 1 روز خوبه 10 روز بد:27:(البته اگه بخوای خیلی رویایی با قضیه بر خورد کنی)اگه نه برایه من 1 ماه بود که سرعت دانلودم 7 بود!!!:13:

isbn84
29-02-2008, 18:21

موقعی که حضوری برای شارژ بری، علاوه برپول شارژ، یه مقداری مالیات(مطمئن نیستم) و همچین مواردی رو ازت می‌گیرن که در مجموع می‌شه همون 46000 تومن :27:
---------------------

..

اتفاقا چیزی که من می گم بر عکس اینه ... یعنی حضوری ارزونتره....
شما خودت قیمت شارژ الکترونیکی و قیمتی که تو خود شرکت نوشته نگاه کن.
من خودم تو شهرستانی که دانشجو هستم 64 سه ماهه 20000 تومان می دم ولی همین سرویس تو شارژ الکتونیکی 30000 تومان هست.
اینم لینکش

سه ماهه 128 5 گیگ رو انتخاب کنید

Actros
01-03-2008, 00:36
اتفاقا چیزی که من می گم بر عکس اینه ... یعنی حضوری ارزونتره....
شما خودت قیمت شارژ الکترونیکی و قیمتی که تو خود شرکت نوشته نگاه کن.
من خودم تو شهرستانی که دانشجو هستم 64 سه ماهه 20000 تومان می دم ولی همین سرویس تو شارژ الکتونیکی 30000 تومان هست.
اینم لینکش

سه ماهه 128 5 گیگ رو انتخاب کنید

اون 20 تومن فقط پول اکانته و با ماهی 3000 تومن مالیات میشه همون 30000 تومن:20:

arman_linkin
03-03-2008, 07:19
اون 20 تومن فقط پول اکانته و با ماهی 3000 تومن مالیات میشه همون 30000 تومن
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اشتباه نمی کنید؟
میشه بپرسم شما کدوم شهرستانی هستید و از چه نماینده ای از صبا نت اشتراک گرفتید؟
اگه این طوری باشه که من می رم ........ صبا رو جلوی چشش می آورم!!!(چه خشن!)
راستی یه عکس که همین الان گرفتم

cinablue
03-03-2008, 18:04
بچه ها تا حالا دقت کردید که وقتی یه فایل مثلا 200 مگی رو دانلود می کنید بیشتر از 200 مگ میندازن؟
حجمتون رو اندازه بگیرین از
بعد اینکه دانلودتون تموم شد اینترنت رو dc کنید دوباره وصل بشید ببینید چقدر انداخته!:41:

Šepehr
03-03-2008, 18:38
بچه ها مودمتون رو چند بهتون دادن؟

من خودم مودمم رو از شرکت قبلی داشتم

الان یکی از دوستام میخواد از این شرکت بگیره
بهش گفتن 59 تومنه

زیاد بهش نگفتن؟
بعد تازه ارزونترین مارک رو ( planet) این قیمت میدن!

mse1445
03-03-2008, 19:21
planet 2 port combo 45

huawei هم 45 تک پورت هستش

Actros
04-03-2008, 00:11
گرونه 59 تومن اینجا huawie میدادن 45 تومن . من نگرفتم . رفتم DLINK گرفتم. الانم خودشون TP LINK 8811 میدن 45 تومن.

DrXoX
04-03-2008, 02:57
بچه ها مودمتون رو چند بهتون دادن؟

من خودم مودمم رو از شرکت قبلی داشتم

الان یکی از دوستام میخواد از این شرکت بگیره
بهش گفتن 59 تومنه

زیاد بهش نگفتن؟
بعد تازه ارزونترین مارک رو ( planet) این قیمت میدن!

سلام

خیلی زیاده ! بیرون 30-29 هستش که اگه قیمت همکار بگیری 28 میدن من خودم 28 گرفتم

پاساژ ایران ولیعصر بگو خودش بگیره البته مارکPlanet 2110A ( اینم بدون که مودم با مودم تو سرعت هیچ فرقی نمی کنه)

این مودمو دوستم بهم گفت بخرم ، من دارم 3 تا از دوستام هم دارن همشون راضی هستن

موفق باشید

amnhck123
04-03-2008, 04:22
دوست گرامی هیچ فرقی نداره.
شبانه و روزانه نداره !
128 یا 256 نداره !
شما هر چیزی که از صبا بگیری سرعت دانلودش یکیه
به جز سرویسهای نامحدودش.

آقا این حرفی که میزنی خیلی عجیبه . میتونی ثابت کنی ؟ یعنی 256 بگیری یا 64 بازم سرعت دانلودت همون 50-60 هست؟

tabriz-info
04-03-2008, 08:04
کسی میدونه چطور idm رو کلا میشه پاک رد از اول نصب کرد؟

Šepehr
04-03-2008, 08:29
مرسی از جوابهاتون

سلام

پاساژ ایران ولیعصر بگو خودش بگیره البته مارکPlanet 2110A ( اینم بدون که مودم با مودم تو سرعت هیچ فرقی نمی کنه)

موفق باشید

Vista رو ساپورت میکنه؟

Genjo
04-03-2008, 11:14
آقا این حرفی که میزنی خیلی عجیبه . میتونی ثابت کنی ؟ یعنی 256 بگیری یا 64 بازم سرعت دانلودت همون 50-60 هست؟

احتمالا یا ایشون صبا نت داشتن یا دارند از سرویس جدید پارس آنلاین استفاده می کنند.

mohamad.hejazi
04-03-2008, 12:13
سلام

موفق باشید
منم این مودم رو دارم راضیه راضی هستم.

Nevissande
04-03-2008, 12:28
آره دوست عزيز، اين از عجايب صبانت هست!
صبانت،به تمام مشتركانشان، از 64kb گرفته تا 512kb ، سرعت دانلود 512kb در اختيار مي گذارد!
مگر در مواقع بحراني نظير قطع شدن فيبر نوري، ترافيك شبكه و ...

Genjo
04-03-2008, 12:35
آره دوست عزيز، اين از عجايب صبانت هست!
صبانت،به تمام مشتركانشان، از 64kb گرفته تا 512kb ، سرعت دانلود 512kb در اختيار مي گذارد!
مگر در مواقع بحراني نظير قطع شدن فيبر نوري، ترافيك شبكه و ...

البته يه چند وقتي هست كه ديگه سرعت دانلود مثله سابق 60 تا 70 نمياد.ولي بهتر از 7 كيلو بايت دو سه هفته پيشه!

Oracle_Eldorado
04-03-2008, 13:39
ببخشید دوستان خواستم ببینم حجم شما هم تند تند کم میشه ؟!
من که فقط P30world میام و روزی 1 ساعت آنلاین بازی میکنم .

zed2
04-03-2008, 14:32
ببخشید دوستان خواستم ببینم حجم شما هم تند تند کم میشه ؟!
من که فقط P30world میام و روزی 1 ساعت آنلاین بازی میکنم .
استاد وقتی انلاین بازی می کنید همیشه درحال ارسال و دربافت هستید و کلی حجم کم میشه.

Genjo
04-03-2008, 14:42
استاد وقتی انلاین بازی می کنید همیشه درحال ارسال و دربافت هستید و کلی حجم کم میشه.

تایید میشه

Oracle_Eldorado
04-03-2008, 14:59

خوب عزیزم درسته که کم میشه ولی نه روزی 200 مگابایت !
پس چرا شرکت های دیگه اینطوری نیست ؟
من یکی از دوستام از حسابگر ( یه شرکت دیگه در کرمانشاه ) گرفته روزی 6 ، 7 ساعت آنلاین بازی میکنه .

hessam_sz
04-03-2008, 15:20
امروز ديگه شورش را در آوردن از صبح تا حالا 10 مرتبه adsl من قطع و وصل شده

mamad_chagho
04-03-2008, 15:21
من یکی از دوستام از حسابگر ( یه شرکت دیگه در کرمانشاه ) گرفته روزی 6 ، 7 ساعت آنلاین بازی میکنه .

سلام/:40:

حسابگر نمایندگی همون داتک!

PALHAM
04-03-2008, 17:25
با سلام به دوستان
مودم من D-Link DSL200 هست. و متاسفانه ویندوز ویستا این مودم رو نمی شناسه.کسی تونسته تو ویستا با این مودم کانکت شه؟

arman_linkin
04-03-2008, 17:26
سلام
در مورد اینکه حجمی که برای شما محسوب می شود بیشتر از حجم فایل دریافتی هست فکر کنم به این خاطر هست که شما وقتی دارید دانلود می کنید یک سری pachet هم ناخودآگاه به سرور می فرستید . مثلا من وقتی با idm دانلود می کنم سرعت دانلود هر چی باشه حدود 1.5 کیلوبایت در ثانیه هم همیشه سرعت upload هست.
البته این نظر من هست ولی مطمئن نیستم.

Šepehr
04-03-2008, 18:16
منم این مودم رو دارم راضیه راضی هستم.

Vista رو ساپورت میکنه؟

DrXoX
04-03-2008, 19:17

سلام

یک روز بازی نکن و فقط وب گردی کن ببین چقد کم میشه مطمئنن خیلی کمتر از 200 مگ مصرف میشه

موفق باشید

Oracle_Eldorado
04-03-2008, 19:24
آخه عزیزم نمیشه !!!!
تازه عضو یه کلن شدم 20 مسابقه داریم باید تمرین کنم!!!!
اشکال نداره .
عیدی هامو میدم دوباره شارژ میکنم !!!!!

1240
05-03-2008, 10:38
درود
عزیزان اینترنت پوکیده یا مشکل از سیستم ما هست؟
سرعت خیلی خیلی کم شده

darvish1900
05-03-2008, 11:18
با سلام به دوستان
مودم من D-Link DSL200 هست. و متاسفانه ویندوز ویستا این مودم رو نمی شناسه.کسی تونسته تو ویستا با این مودم کانکت شه؟

بیا دوست عزیز این درایو مودم در ویستا 32 بیت

از اینجا دانلود کنید
tinyurl.com/37ou73

Genjo
05-03-2008, 11:44
درود
عزیزان اینترنت پوکیده یا مشکل از سیستم ما هست؟
سرعت خیلی خیلی کم شده

از چه شرکتی اکانت گرفتی؟؟؟

یکم توضیح بدید!

tabriz-info
05-03-2008, 11:52
یکی از دوستام تند تند دیسکانکتن میشه کسی میدونه دلیلش چیه گفتن از مودمه کسی میدونه چیکار میشه کرد؟

darvish1900
05-03-2008, 11:57
احتمالا خط مشکل داره . خط نیوز داره یا یکی از گوشی ها ایراد داره

Genjo
05-03-2008, 12:46
احتمالا خط مشکل داره . خط نیوز داره یا یکی از گوشی ها ایراد داره

این رو هم اضافه کنم که اگه بعد از مدت طولانی ای که شما از مودم کار می کشید و داغ کرده تند تند قطع میشه .احتمالا مشکل از مودم هم می تونه باشه

این در مودم ها ی ASUS زیاد پیش میاد

1240
05-03-2008, 13:48
درود
صبا نت
از دیشب بد طور خوابیده سرعت
یاهو 1000 پینگ می ده

Genjo
05-03-2008, 15:54
درود
صبا نت
از دیشب بد طور خوابیده سرعت
یاهو 1000 پینگ می ده

اتفاقا برایه من که یک ماه خوابیده بود الان سرعتش خیلی خوب شده!!ولی بعضی موقعها قطع میشه و تا یه مدت سرعتش کمه ولی خوب میشه

mir@
05-03-2008, 16:44
سلام

مودم Dsl-200 در ويندوز Xp يك لحظه وصل ميشه بعد قطع ميشه براي ابد!!

ولي توي ويندوز Me مشكلي نداره ابداَ

كسي ميدونه چه مرگشه؟

ممنون

Genjo
05-03-2008, 19:49
سلام

مودم Dsl-200 در ويندوز Xp يك لحظه وصل ميشه بعد قطع ميشه براي ابد!!

ولي توي ويندوز Me مشكلي نداره ابداَ

كسي ميدونه چه مرگشه؟

ممنون

احتمالا از کانکشنته .باید یه دفعه پاک کنی و بعد یکی دیگه بسازی!!!شاید هم مشکل از ویندوز باشه که با پاک کردنش درست بشه ولی احتمالش کمه

tabriz-info
05-03-2008, 19:51
اولین باره نصب کردن

tabriz-info
05-03-2008, 20:12
سرعت من بدجور ضایع شده برا همه اینطوریه؟

Genjo
05-03-2008, 21:19
سرعت من بدجور ضایع شده برا همه اینطوریه؟

اکانت شما ماله کدوم شرکته!!!

persian.service
05-03-2008, 21:28
کسی از اسپیلیتر استفاده می کنه ؟

Šepehr
05-03-2008, 23:26
کسی از اسپیلیتر استفاده می کنه ؟

من استفاده می کنم
کلا هرکی کنار خط ای دی اس ال تلفن هم استفاده کنه اینکارو میکنه

البته اسم درستش میکروفیلتر هست

Actros
06-03-2008, 00:21
این رو هم اضافه کنم که اگه بعد از مدت طولانی ای که شما از مودم کار می کشید و داغ کرده تند تند قطع میشه .احتمالا مشکل از مودم هم می تونه باشه

این در مودم ها ی ASUS زیاد پیش میاد

من یه فن کوچیک پر قدرت گزاشتم کنار مودم.
مودم اصلا داغ نمیکنه . d link 520 مودم من

Genjo
06-03-2008, 13:39

متاسفانه من دیگه سر میزم جا ندارم.اما فکر خوبیه اگه تونستم حتما این کار رو انجام میدم.:46:

VahidDG2007
08-03-2008, 07:11
دوستان من یه موضوع بسیار عجیبی کشف کردم علت پایین بودن و نوسان بسیار بالا ی

سرعت دانلود SharedZilla به خاطره اینه که تمام کاربرای صبانت دارن از اونجا دانلود

می کنند و ترافیک بخاطر همین زیاد شده حالا چطوری فهمیدم دیگه بیخیال!

چون برای من یکی دانلود از SharedZilla بین 12 تا30 نوسان میکرد

Genjo
09-03-2008, 23:20
دوستان من یه موضوع بسیار عجیبی کشف کردم علت پایین بودن و نوسان بسیار بالا ی

سرعت دانلود SharedZilla به خاطره اینه که تمام کاربرای صبانت دارن از اونجا دانلود

می کنند و ترافیک بخاطر همین زیاد شده حالا چطوری فهمیدم دیگه بیخیال!

چون برای من یکی دانلود از SharedZilla بین 12 تا30 نوسان میکرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بدون شرح) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

solidworm
10-03-2008, 18:33
دوستان مشهدی صبانت، در حال حاضر متوسط سرعت دانلود چقدر است؟

khosro-parviz
10-03-2008, 18:37
مثل اينكه از دنيا عقبي، شما نيازي نيست كه شب بيدار باشي تا فيلم يا چيزي رو بذاري دانلود بشه. فقط كامپيوتر را تنظيم ميكني كه فلان ساعت روشن بشه و بعد از بالا آمدن ويندوز به اينترنت وصل بشه و فلان لينك رو دانلود كنه. من هميشه همين كار رو ميكنم و وقتي ساعت 7 پا ميشم ميام ميبينم فيلم يا نرم افزارم دانلود شده. البته بايد از نرم افزار استفاده كني كه اگر ديسكانكت بشه دوباره سريع وصل شه.

عجب این چیزی که شما گفتی به قدری جالب بود که گویا معجزه ای رخ داده . میشه به من هم یاد بدید؟

seppeehr
10-03-2008, 19:47
عجب این چیزی که شما گفتی به قدری جالب بود که گویا معجزه ای رخ داده . میشه به من هم یاد بدید؟

قبلا يكي از دوستان تو همين انجمن آموزشش رو در خلال آموزش برنامه Shut Down & Auto power on داده بودن، بگردي تو انجمن هست.يكي از بچه ها هم فايل PDFش رو تهيه كرده بود.

tabriz-info
10-03-2008, 20:41
کسی خبر داره نیم ساعت پیش چه بلایی سر صبا نت اومده بود ارور یوزر پس میداد

ashjaee
10-03-2008, 21:25
تو مشهد هم همین طوری بود.

cyrus_ln
11-03-2008, 11:42
من با این مثلث زرده مشکل دارم تو xp آی پی رو وارد میکنم درست میشه ولی تو ویستا نمیشه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟

Genjo
11-03-2008, 11:57
کسی خبر داره نیم ساعت پیش چه بلایی سر صبا نت اومده بود ارور یوزر پس میداد

فكر نكنم طوري شده باشه.فقط احتمالا شما رويه خط مونده بوديد و بايد يكم صبر مي كرديد تا دوباره كانت بشيد

K A R I M I
11-03-2008, 12:20
من با این مثلث زرده مشکل دارم تو xp آی پی رو وارد میکنم درست میشه ولی تو ویستا نمیشه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
اگه مثلث زده باشه مشکلی پیش نمیاد ولی اگر نتونستید با IP درستش کنید و دوست ندارید که تو سیس ترای باشه میتونید طبق شکل زیر تو xp عمل کنید ، تو ویستا رو نمیدونم !!

tabriz-info
11-03-2008, 12:26
فكر نكنم طوري شده باشه.فقط احتمالا شما رويه خط مونده بوديد و بايد يكم صبر مي كرديد تا دوباره كانت بشيد

نه بابا اون که با یه space حل میشه زنگ زدم گفتن سرور مشکل داره الانم قطع و وصل میشه

Genjo
11-03-2008, 12:27
اگه مثلث زده باشه مشکلی پیش نمیاد ولی اگر نتونستید با IP درستش کنید و دوست ندارید که تو سیس ترای باشه میتونید طبق شکل زیر تو xp عمل کنید ، تو ویستا رو نمیدونم !!

مرسي دوست عزيز

cyrus_ln
11-03-2008, 19:11

ممنون دوست عزیز
تو xp مشکلی ندارم
تو ویستا نمی تونم وصل بشم.

cyrus_ln
12-03-2008, 14:22

فکر بسیار خوبیه

این فن رو از پاور کامپیوترم برداشتم (پاور سوخته بود) وصلش کردم به یه آداپتور (شارژر) موبایل و مودم دیگه داغ نمی کنه.
دوستان هنوز تو ویستا مشکل دارم کسی نیست کمک کنه؟؟

kavoshm
13-03-2008, 03:35
سلام به همگی
چندتا سؤال دارم
آقا کسی از شرق تهران (7754) اکانت گرفته؟ اگه گرفته چه جورياست بگيريم يا نه؟
اينطوری که من فهميدم چه 64 بگيری چه 512 سرعت تقريباً 50 تا 60 Kb
اگه اينجوريه هيچ کس نميره 512 بگيره که؟؟؟؟؟
قضيه چيه؟؟

Nevissande
13-03-2008, 07:23
سلام به همگی
چندتا سؤال دارم
آقا کسی از شرق تهران (7754) اکانت گرفته؟ اگه گرفته چه جورياست بگيريم يا نه؟
اينطوری که من فهميدم چه 64 بگيری چه 512 سرعت تقريباً 50 تا 60 Kb
اگه اينجوريه هيچ کس نميره 512 بگيره که؟؟؟؟؟
قضيه چيه؟؟

فرق اينها با هم در ترافيك حجمي شان است.
هر مشترك، يك ترافيك حجمي خاصي نياز دارد.

kavoshm
13-03-2008, 15:51
فرق اينها با هم در ترافيك حجمي شان است.
هر مشترك، يك ترافيك حجمي خاصي نياز دارد.

يعنی فرقی نميکنه چه سرعتی رو بگيريم؟
هر سرعتی رو که بگيری سرعت دانلود يکسانه؟

golden111
14-03-2008, 07:43
سلام من می خواستم حسابمو شارژ کنم که دیدم قیمتها افزایش یافته ???

golden111
14-03-2008, 10:23

---------------------

نه اتفاقا قبلا من یه بار شارژ الکترونیکی کردم برای سه ماهه 64 همان 21000تومان بود اگه حضوری هم برم همان 21تومانو میگیرند مالیاتو که جدا روقبض تلفن باید پیاده بشیم الان دوباره که میخوام شارژ الکترونیکی بکنم قیمت اضافه شده و نوشته که مالیات هم روی قبض میاد
به هر حال شایدم شما درست میگید میرم شارژ کنم

merlin001
14-03-2008, 11:19
سلام رفقا. منم یه ماهی میشه صبا نت گرفتم. ده روز پیش وقتی داشتم دانلود میکردم از تعجب شاخ در آوردم؟ داشت با 170 دانلود میکرد. من تا حالا هم چین سرعتی ندیده بودم. حیف که یک بار این جوری شد و الان هم دیگه با اون سرعت دانلود نمکنه. سرعت متوسط من 50 تا 55 شبا هست و روزا هم 65 تا 60. من که راضی هستم البته فقط شباش رو

Genjo
14-03-2008, 12:23
سلام رفقا. منم یه ماهی میشه صبا نت گرفتم. ده روز پیش وقتی داشتم دانلود میکردم از تعجب شاخ در آوردم؟ داشت با 170 دانلود میکرد. من تا حالا هم چین سرعتی ندیده بودم. حیف که یک بار این جوری شد و الان هم دیگه با اون سرعت دانلود نمکنه. سرعت متوسط من 50 تا 55 شبا هست و روزا هم 65 تا 60. من که راضی هستم البته فقط شباش رو

سلام دوست عزیز.

صبا نت همینه.همیشه یه جاش (؟)علامت سوال:31:

ولی من تو این 3 ماه که دارم از صبا نت استفاده می کنم همچین موردی ندیده بودم(170):27:

اما یه دفعه که نسبتا خلوت بود داشت با 90 دانلود می کرد که زیاد هم طول نکشید(البته نه این که اولش یه دفعه با این سرعت شروع بشه و تو 3 ثانیه کم شه):46: