مشاهده نسخه کامل
: آموزش: نیوک8.1 مشهد تیم از ابتدا تا انتها
شما باید در هاستت یک ساب دومین درست کنی به نام forum.site.com
و از امکانات اونجا اونو redirect کنی به آدرسی که مد نظرت هست
google trap هم آدرس رو کوناه میکنه مثلا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه احتمالا فعال هست روی نیوکه شما
ببین من الان اون ساب دومین رو درست کردم ... چند روزی هم هست که انجمن رو راه انداختم ... حالا می خوام تو سایتم که با نیوک هست ، به جای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا هر آدرس دیگه ای ، بشه forum.yoursite.com ... در ضمن انجمنم کلا از سایتم جداست ... یعنی نمی خوام با phpbb که خود نیوک نصب می کنم باشه ... ممنون ... خواهشا سریع جواب بدید !!!!
MeHrDaD_MeNaY
16-10-2008, 13:03
ببین من الان اون ساب دومین رو درست کردم ... چند روزی هم هست که انجمن رو راه انداختم ... حالا می خوام تو سایتم که با نیوک هست ، به جای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا هر آدرس دیگه ای ، بشه forum.yoursite.com ... در ضمن انجمنم کلا از سایتم جداست ... یعنی نمی خوام با phpbb که خود نیوک نصب می کنم باشه ... ممنون ... خواهشا سریع جواب بدید !!!!
خوب شما باید در قسمت Document Root ساب دومین، آدرسی که انجمن خودتون رو ریختید بدید مثلا publik_html/forums
یا اینکه از Redirection استفاده کنید و آدرس انجمن رو بهش بدید .اینتوری وقتی که ساب دومین رو میزنید انتقال داده میشه به اون آدرسی که نصب کردید
ببین آدرس انجمن من اینه ::: forum.masterking.net ..
و سیستمش هم در کل جدایه ...
حالا من می خوام تو سایتم ، تو لینک تالار گقتمان ، به جای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ، آدرس بالا نمایش داده بشه ... یعنی اصلا هیچ اثری از انجمن های خود نیوک وجود نداشته باشه !!!
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
چند تا سوال داشتم ...ممنون میشم جواب بدید
من سیستم نیوک 8.1 روی هاستم نصبه
ولی زیاد بلد نیستم باهاش کار کنم
به گفته یکی از دوستان نرم افزار ftp رو هم نصب کردم تا از اینجا بتونم مدیریت کنم ..ولی چند تا مشکل هست که خدمتتون عرض میکنم
من میخوام موضوع بندی کنم سایت رو ..ولی نمیدونم از کجا ...توی خود مدیریت فارسی که برام ریختن این کار رو میشه کرد ولی موضوعات رو توی سایت نشون نمیده ....فقط میشه موضوع بندی کرد ...ولی من میخوام موضوعات توی سایت نشون داده بشه ..مثل منوی اصلی که در سمت راست هر سایتی هست ..که با کلیک روی اون بخش های مربوطه میاد ...( امیدوارم منظورم رو رسونده باشم )
مورد بعدی این که یه هدر دارم نمیدونم این رو کجا باید قرار بدم ....
وقتی وارد کنترل پنل میشم ( منظورم کنترل پنل اصلی هست نه اونی که یکی برام فارسی کرده ) فونت های سایت به هم میخوره .. و وقتی خارج میشم به صورت اتوماتیک بعد از 10 دقیقه دوباره درست میشه .. نمیدونم دلیلش چیه
چهارم این که : ) اگه توجه کرده باشین کنار هر مطلب یه عکس کوچیک وجود داره که نشون دهنده موضوع هست ..برای مثال نوشته موزیک ایرانی یا نوشته موزیک خارجی ... چند تا از این عکس های پیش فرض توی خودش هست ...ولی میخوام عکس های جدید بزارم که موقعه موضوع بندی شکلش رو مشخص کنم متاسفانه این رو هم نمیدونم باید چی کار کنم و کجا بزارم
شرمنده خیلی سوال پرسیدم ...دیگه اینا مثل خوره افتاده بود به جونم :دی
ممنون میشم اگه جواب بدید
من هم چنان منتظر جوابتون هستم
ممنون
tabriz-info
17-10-2008, 09:47
ميشه لينك دانلود wamp رو بزارين ؟ اوني كه تو پست دوم هست تو مرورگر من مورد داره
خوب میتونید به سایتش برید و غیر مستقیم دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
tabriz-info
17-10-2008, 09:49
چجوری مطلب جدید ارسال کنم طوری که دیگه نیاز به تایید نداشته باشه ؟؟
شما اگر admin باشید نیازی به تاید ندارید
یعنی باید از صفحه مدیریت نیوک ارسال خبر کنید
آقا چجوری باید رنگ پس زمینه ی قسمت "پیام کوتاه" + رنگ خط توی همین قسمت رو عوض کنی ؟؟؟ ممنون ...
MeHrDaD_MeNaY
18-10-2008, 10:32
آقا چجوری باید رنگ پس زمینه ی قسمت "پیام کوتاه" + رنگ خط توی همین قسمت رو عوض کنی ؟؟؟ ممنون ...
توی قسمت admin برید به مدیریت پیغام کوتاه
اونجا توی تبه قالب فکر کنم میتونید اینارو تغییر بدید
انتظار داشتم زود تر از این ها جوابم رو توی پی سی ورلد بدن ....
ولی خوب من بیشتر مشکلاتم حل شد ... ولی یه مشکل اساسی دارم در مورد موضوع بندی سایت
شما ها که به موارد قبلی جواب ندادید ... لا اقل این یکی رو جواب بدید ...ممنون میشم
من میخوام موضوع های سایت رو برای مثال به شکل زیر در بیارم
+ خبر
موسیقی
حوادث
+ عکس
بازیگران
خوانندگان
من از تو خود مدیریت موضوع بندی میکنم ... ولی تو خود سایت نشون نمیده ... یه همچین چیزی میخوام در بیارم ...از یکی پرسیدم میگفت باید لینک ها رو به هم مرتبط کنی .... من نمیدونم باید این رو چجوری باسزم ..اصلا چه لینکی رو باید بدم ؟
اگه این رو کمک کنید ..دیگه مزاحمتون نمیشم
ممنون
درود بر شما
جماعت این ناک که این همه طرفدار پیدا کرده باور کنید خیلی راحت هک میشه
اونایی که پی اچ پی بلدن میدونند وقتی رجیستری گلوبال رو آن کنیم از لحاظ امنیتی چه مشکلاتی به وجود میاد
بهتره از این سیستم استفاده نکنید و اگر هم دلیل میخواهید فقط کافیست به سایت رسمی خود ناک (نه مشهد تیم) مراجعه کنید
از ما گفتن
آقا محمد تحویل بگیر
یه جوابی راه حلی، تاییدی، تکذیبی، چیزی
سلام.
چجوری باید یک قسمت به منو ها اضافه کرد ؟؟؟ مثلا به اسم "لوگوی ما" ؟؟؟ ممنون ...
در ضمن من هم منتظر جواب دو تا پست بالا هستم !!!
سلام
اقا يكي هم به داد ما برسه ما در خواست بلوك موضوعات نيوك رو دادم كه به صورت ارشيو موضوعات نيوك را نمايش بده اقا محممد هم زحمت كشيدن ومعرفي كردن اما اون چيزي نبود كه من در خواست دادم يك سري هم خودم پيدا كردم كه اين موضوعات را نشون ميده اما نظه نداره من مي خوام مثلا يك چيزي نوشته باشه دانلود نرم افزار بعد زيرش ليست موضوع ها مثلا نرم افزار مهندسي - گرافيك و... باشه وبعد دوباره نوشته بشه موبايل وباز زيرش موضوعات موبايل بياد و با نظم نشون بده دقيقا شبيه سايت كمياب انلاين هر چي هم دنبال گشتم نيافتم اين جوريشو فكر كنم خيلي ها اينو نياز دادن يك ادم مومني بياد اينو بزار همراه با اموزشش:10:
يا حق:11:
tabriz-info
24-10-2008, 18:11
سلام
اقا يكي هم به داد ما برسه ما در خواست بلوك موضوعات نيوك رو دادم كه به صورت ارشيو موضوعات نيوك را نمايش بده اقا محممد هم زحمت كشيدن ومعرفي كردن اما اون چيزي نبود كه من در خواست دادم يك سري هم خودم پيدا كردم كه اين موضوعات را نشون ميده اما نظه نداره من مي خوام مثلا يك چيزي نوشته باشه دانلود نرم افزار بعد زيرش ليست موضوع ها مثلا نرم افزار مهندسي - گرافيك و... باشه وبعد دوباره نوشته بشه موبايل وباز زيرش موضوعات موبايل بياد و با نظم نشون بده دقيقا شبيه سايت كمياب انلاين هر چي هم دنبال گشتم نيافتم اين جوريشو فكر كنم خيلي ها اينو نياز دادن يك ادم مومني بياد اينو بزار همراه با اموزشش:10:
يا حق:11:
f
بهتره از امکانات ایجاد بلوک جدید استفاده کنید و آرشیو مورد نظرتون رو با استفاده از کدهای html در بلوک جدید وارد کنید
tabriz-info
24-10-2008, 18:13
سلام.
چجوری باید یک قسمت به منو ها اضافه کرد ؟؟؟ مثلا به اسم "لوگوی ما" ؟؟؟ ممنون ...
در ضمن من هم منتظر جواب دو تا پست بالا هستم !!!
شما باید از طریق مدیریت ماژولها این کارو انجام بدید
و اون چیزی که میخواهید باید به عنوان یک ماژول تعریف شده باشه تلا بتونید در منو وارد کنید به صورت دستی هم میتونید کدهای بلوک منو رو ویرایش کنید
tabriz-info
24-10-2008, 18:20
دوستان من
اگر میبینید جوابی به سوالات داده نمیشه دلیلش اینه که سوال جدیدی نمیبینم
همه ی این سوالات که میپرسید باور کنید چندین بار پاسخ داده شده با یه جستجو کلیدی میتونید تو همین تاپیک پیدا کنید
در مورد هک و اینجور چیزا هم بله این درسته که نباید قثgister global در حالت روشن باشه برای همین هم به صورت پیش فرض بسته هست
من خودم چندین بار گفتم که حتما بعد از نصب ببندید و به حالت اول در بیارید
تازه چند بار تو توصیه های امنیتی به این موضوع اشاره کردم
در مورد هک شدن و اینجور چیزا قبل از اینکه یک حفره ای منتشر بشه پچ باگ از طریق سایت رسمی در اختیار دوستان قرار میگیره
در مورد امنیت در نیوک هم یه مقاله نوشتم که تو همین تاپیک هست اگر نگران هک شدن سایتتون هستید حتما اونو مطالعه کنید
f
بهتره از امکانات ایجاد بلوک جدید استفاده کنید و آرشیو مورد نظرتون رو با استفاده از کدهای html در بلوک جدید وارد کنید
اقا اگه ميشه راهنمايي كن وبگو چه جوري اينو بسازم يه نمونه و چيزي نداري كارم لنگ همينه
راستش من اصلا هيچي از ساخت بلوك نمي دونم
شما باید از طریق مدیریت ماژولها این کارو انجام بدید
و اون چیزی که میخواهید باید به عنوان یک ماژول تعریف شده باشه تلا بتونید در منو وارد کنید به صورت دستی هم میتونید کدهای بلوک منو رو ویرایش کنید
خب چجوری "به صورت دستی هم میتونید کدهای بلوک منو" رو ویرایش کنم ؟؟؟ کجا باید کدها رو وارد کنم ؟؟؟ کدها باید به چه زبانی باشند ؟؟ :11:
alirezakaman
28-10-2008, 16:01
با سلام . من فضايي خريداري كردم و قصد راه اندازي سايت از طريق نيوك رو دارم . اما در حين مراحل كار با مشكل مواجه شدم : FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it!طبق گفته شما :فايل htaccess را ديليت كردم البته در پوشه زيپ نيوك حجمش 26 كيلوبايت هست اما در هاست كه آپلود شد 500 بايت بود كه منم اونو ديليت كردم . اما با اكستركت مجدد nuke اون فايل دوباره منتقل نشد و فايل با نام htaccess ديگه وجود نداره و ميخوام اونو دوباره آپلود كنم قبول نميكنه؟در روش دستي هم :اما معني : فايل Config.php را در يك اديتور مناسب باز نماييد : رو نفهميدم . يعني چي يك اديتور مناسب و اين فايل كجاست ؟ در ضمن من اگر بخوام تمام فايلها رو پاك كنم . چه اوني كه نيوك زيپ رو آپلود كردم تو هاست و چه اين روش دستي كه اطلاعات رو وارد كردم . اگر بخوام همه چيز رو پاك كنم و از نو شروع كنم با توجه به تصاويري كه در زير هست بايد وارد كدام گزينه ها شوم و روش چيه . ممنون ميشم توضيح بدين . ميخوام كلا هاست رو مثل اولش كنم . و از نو شروع كنم .و در روش دستي بايد Config.php رو در كجا پيدا كنم و با چه اديتوري روش كار انجام بدم . متشكرم در مورد پاك كردن همه چيز از سرور هم توضيح بدين لطفا
alirezakaman
28-10-2008, 16:19
سلام قربان
خواستم بدونم من که بلوک ها و ماژول های زیادی روی نیوک نصب کردم هم میتونم پچ 2 رو نصب کنم
چه جوری دیتابیس منو که دیکه جدولاش با قبلی هم خونی نداره به روز میکنه؟؟؟
tabriz-info
11-11-2008, 11:41
این عکسها رو برای چی گذاشتید؟ انگار سوالتون یادتون رفته
tabriz-info
11-11-2008, 11:41
بقیه سوالات تکراری بودن جستجو کنید پچ 2 رو هنوز نصب نکردم نمیدونم از چه قراره
apadana.1001
12-11-2008, 02:56
سلام دوستان
من بعد از خوندن کامل این آموزش این نرم افزار رو ریختم رو هاستم تمام مراحل رو هم دقیق انجام دادمحتی فایل اینستال رو هم پاک کردم اما الان کل سایتم پاشیده اینم آدرس سایتم
تورو خدا کمکم کنید
سلام به همه دوستان.
من یه مشکل با ماژول پیغام ها دارم.
هرچی که اونجا وارد کنی از قدیمی به جدید توی صفحه اول قرار میگیره.
راهی هست که بشه چیدمام اون رو انتخابی کرد؟ که مثلا کدوم اول باشه و ....
Ehsanpark
13-11-2008, 20:09
چطوری میشه آواتار موضوعات رو از ادامه مطلب برداشت؟یعنی تو ادامه مطلب آیکون موضوعات نشون داده نشه ولی وجود داشته باشه و حذف نشده باشه؟
من با ارور FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it! برخورد کردم بعدش اون آموزش که گفته بود برید تو MyPHPAdmin رو هم خوندم ولی متوجه نشدم لطفاً بگید باید چکار کنم؟؟اینم عکسش لطفاً دقیق بگید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tabriz-info
17-11-2008, 11:12
سلام دوستان
من بعد از خوندن کامل این آموزش این نرم افزار رو ریختم رو هاستم تمام مراحل رو هم دقیق انجام دادمحتی فایل اینستال رو هم پاک کردم اما الان کل سایتم پاشیده اینم آدرس سایتم
تورو خدا کمکم کنید
فکر میکنم هاست شما رایگان هست خوب مسلما اون امکاناتی که لازم هست نداره
یا اینکه خطای رجیستر گلوبال رو به این شکل میده
tabriz-info
17-11-2008, 11:13
سلام به همه دوستان.
نه پیغام ها به این شکل قرار میگیرن ولی اگه میخواید به اون ترتیبی که میفرمائید باشه از قسمت اخبار استفاده کنید
tabriz-info
17-11-2008, 11:13
چطوری میشه آواتار موضوعات رو از ادامه مطلب برداشت؟یعنی تو ادامه مطلب آیکون موضوعات نشون داده نشه ولی وجود داشته باشه و حذف نشده باشه؟
tabriz-info
17-11-2008, 11:14
سلام
من با ارور FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it! برخورد کردم بعدش اون آموزش که گفته بود برید تو MyPHPAdmin رو هم خوندم ولی متوجه نشدم لطفاً بگید باید چکار کنم؟؟اینم عکسش لطفاً دقیق بگید
اصلا ربطی به phpmyadmin نداره خطای register global
به من مشکل برخوردم ...
وقتی آدرس سایتم رو میزنم یه صفحه میاد بعدش زیرش نوشته :
بروز خطای جدی! صفحه اول سایت ایجاد نشده
بعدش نوشته باری ایجاد صفحه اول به تنظیمات ماپوا بروید و یه لینک هم داده
اونجا یه سری چیز میز هست که کنار همشون هم نوشته نمایش در صفحه اصلی حالا من وقتی یکی از اونها رو انتخاب میکنم اون صفحه میاد به غنوان صفحه اصلی حالا من چطوری می تونم صفحه اول سایت خودم رو داشته باشم
ممون
MeHrDaD_MeNaY
17-11-2008, 16:34
فایل index.php رو دوباره آپلود کنید ببینید درست میشه ؟!؟
MeHrDaD_MeNaY
17-11-2008, 16:36
منظورت عکس article هست؟ این کار به راحتی انجام نمیشه باید کد ها رو تغییر داد
MeHrDaD_MeNaY
17-11-2008, 16:52
سلام به همه دوستان.
برید توی admin و در قسمت پیغام کوتاه ترتیب نمایشش رو عوض کنید
ممنون درست شد...
ببخشید فقط چندتا سوال دارم
چطوری کار کنم که لینک ها رو فقط اعضا ببینند
طوری میشه که وقتی یه کاربر مهمان وارد سایت میشه بهش پیغام بده
فعلاً همینا
ممنون
tabriz-info
17-11-2008, 17:59
ممنون درست شد...
ببخشید فقط چندتا سوال دارم
چطوری کار کنم که لینک ها رو فقط اعضا ببینند
طوری میشه که وقتی یه کاربر مهمان وارد سایت میشه بهش پیغام بده
فعلاً همینا
ممنون
از مدیریت ماژول ها ماژول اخبار رو مخصوص اعضا ویرایش کنید لینکها رو بزارید تو ادامه مطلب اینطوری کاربران مهمان نمیتونن لینکها رو ببینن
Ehsanpark
17-11-2008, 20:18
منظورت عکس article هست؟ این کار به راحتی انجام نمیشه باید کد ها رو تغییر داد
دقــــــــیقا منظورم همین بود.
حالا کجای کدشو باید تغییر داد؟
رفیق میشه فایل اصلی(بزرگ) آواتار لینکینتو واسم بفرستی؟؟؟؟
ممنون
tabriz-info
18-11-2008, 11:20
رفیق میشه فایل اصلی(بزرگ) آواتار لینکینتو واسم بفرستی؟؟؟؟
ممنون
چی؟ آواتار لینکینتو چیه؟
farzadshekoohi
18-11-2008, 13:29
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستنا عزیز من دو سوال داشتم
من در php nuke مثلاٌ 20 تا خبر گذاشتم حالا می خواستم مثلاٌ خبر 15 بیاد بشه خبر اول
این رو باید چکار کنم ( به غیر از اینکه 2 باره بنویسمش )
بعد چکار کنم که تو لاگین مثل vb اگه 5 بار یوزر و پس رو اشتباه زد بلوک شه ؟ یا کد امنیتی بخواهد مثلاٌ بعد 4 بار تا نتونند از برنامه های مثل brutus پسورد رو پیدا کنند
با تشکر
:8:
چی؟ آواتار لینکینتو چیه؟
با احسان بودم منظورم آواتار لینکین پارک هست:8:
سلام قربان
خواستم بدونم من که بلوک ها و ماژول های زیادی روی نیوک نصب کردم هم میتونم پچ 2 رو نصب کنم
میگم هنوزم نصب نکردی ما سوال بپرسیم:31:
من اگه همه ی فایل هایی که می خوام کاربرهام دانلود کنن رو روی روت اصلی بزارم سرعت سایت پایین نمیاد؟؟
Ehsanpark
27-11-2008, 16:21
آقا اونو که جواب ندادی اینو لااقل جواب بده.
من می خوام آمار سایتم اون سه قسمت آمار امروز ، دیروز و کل رو نشون نده و بقیه قسمت هارو نشون بده.باید چیکار کنم؟
سلام من محدوديت اينترنت دارم نميدونم جاي درستي سوال ميكنم يا نه ولي لطفا جواب بديد.
من يه لوگو gif طراحي كردم چطور ميتونم بزارمش بالاي سايت ميخوام يه تيكه باشه يعني كلا بالاي سايت رو بگيره قالبم لايت بو لو هست ممنون
آقا اونو که جواب ندادی اینو لااقل جواب بده.
من می خوام آمار سایتم اون سه قسمت آمار امروز ، دیروز و کل رو نشون نده و بقیه قسمت هارو نشون بده.باید چیکار کنم؟
به نظر من شما می تونی کلاً قسمت آمار رو غیر فعال کنی بعدش برید برای اون قسمت هایی که لازم دارید بلاک های جداگانه پیدا کنید..:10::10:
سلام من محدوديت اينترنت دارم نميدونم جاي درستي سوال ميكنم يا نه ولي لطفا جواب بديد.
من يه لوگو gif طراحي كردم چطور ميتونم بزارمش بالاي سايت ميخوام يه تيكه باشه يعني كلا بالاي سايت رو بگيره قالبم لايت بو لو هست ممنون
شما اون لوگویی که طراحی کردین رو سایزش رو برسونین به 983*186 بعد روی هدر الان سایت کلیک راست کنین و از Properties جزئیاتش رو نگاه کنین (نام وآدرسش) بعد برید به همون آدرس و فایلشو پاک کنین و فایل خودتون رو با همون اسم جایگذاری کنید.
من دقیقاً همین کارو برای قالب بلک انجام دادم.درست شد.
شما اون لوگویی که طراحی کردین رو سایزش رو برسونین به 983*186 بعد روی هدر الان سایت کلیک راست کنین و از properties جزئیاتش رو نگاه کنین (نام وآدرسش) بعد برید به همون آدرس و فایلشو پاک کنین و فایل خودتون رو با همون اسم جایگذاری کنید.
من دقیقاً همین کارو برای قالب بلک انجام دادم.درست شد.
احتمالا اين كاري كه شما ميگين فقط يه گوشه از بالاي كار رو مي گيره من ميخوام به صورت بزرگ در بالا باشه.راستي ميشه فايل فلش هم گذاشت؟
Ehsanpark
27-11-2008, 21:31
به نظر من شما می تونی کلاً قسمت آمار رو غیر فعال کنی بعدش برید برای اون قسمت هایی که لازم دارید بلاک های جداگانه پیدا کنید..:10::10:
نه دوست من ، می خوام همین کارو بکنم.
کجایی محـــــمد ؟؟
احتمالا اين كاري كه شما ميگين فقط يه گوشه از بالاي كار رو مي گيره من ميخوام به صورت بزرگ در بالا باشه.راستي ميشه فايل فلش هم گذاشت؟
من همین کارو کردم درست شد حالا هر جور دوست داری
تبریزی کجایی؟
چرا نمی آیی؟
من میخوام یه فلش بزارم بجای هدر سایتم توی خود فروم مشهد تیم هم رفتم جوابی پیدا نکردم اگه میشه یه نفر ما رو راهنمایی کنه قالبم هم لایت بلک هست....
tabriz-info
08-12-2008, 10:40
تبریزی کجایی؟
چرا نمی آیی؟
شاید این جمعه بیاید شاید !!!
من میخوام یه فلش بزارم بجای هدر سایتم توی خود فروم مشهد تیم هم رفتم جوابی پیدا نکردم اگه میشه یه نفر ما رو راهنمایی کنه قالبم هم لایت بلک هست....
خوب بزار مشکلت چیه؟
برو تو فایل ایندکس قالبت عکس رو پیدا کن پاکش کن به جاش فلش رو بزار کجا مشکل داری؟
Bill Gates
09-12-2008, 17:09
برو تو فایل ایندکس قالبت عکس رو پیدا کن پاکش کن به جاش فلش رو بزار کجا مشکل داری؟
ادامه صحبت :31: ... اگر هم کده قرار دادن فلش در سایت رو نمیدونید که به جای عکس توی قالب بزارید نوشته پررنگ شده رو جستجو کنید یه بحث چند صفحه ای با کد هایی قرار داده شده است ! :31:
تشکر//
niazeemrooz
10-12-2008, 15:37
این یک فایل نبوک8.1 کامل و بدن مشکله
خوب بزار مشکلت چیه؟
فایده نداشت نشد...:41::41:
farzadshekoohi
10-12-2008, 22:43
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز من یک سوال دارم در php nuke میشه پنل آمار رو دست کاری کرد . کدی چیزی وجود داره که مثلاٌ بازدید امروز رو بکنیم 10000 نفر ؟
با تشکر
pedramch
13-12-2008, 23:06
سلام.
برادرا یه مشکل عجیب پیدا کردم!
وقتی میخوام وارد کنترل پنل ادمین سایتم بشم کد امنیتی رو نمایش نمیده!
وقتی هم که شمارشو از روی properties پیدا میکنم و وارد میکنم بازم نمیتونم وارد شم!
چیکار کنم؟
ممنون
tabriz-info
14-12-2008, 12:41
سلام.
برادرا یه مشکل عجیب پیدا کردم!
وقتی میخوام وارد کنترل پنل ادمین سایتم بشم کد امنیتی رو نمایش نمیده!
وقتی هم که شمارشو از روی properties پیدا میکنم و وارد میکنم بازم نمیتونم وارد شم!
چیکار کنم؟
ممنون
نشون ندادن چند تا دلیل میتونه داشته باشه اینکه از propertise پیدا میکنید خوب کاملا کار غلطی هست چون با هر بار رفرش شدن شماره عوض میشه
شما تنظیمات سیستم رو چک کن درست باشه بعد برو فایل config.php رو باز کن توش کد ها هستن مربوط به gfx کد 7 رو انتخاب کن ببین درست میشه یا نه
نیوکتون رو اپدیت کردید یا نه؟
pedramch
14-12-2008, 13:42
نیوکتون رو اپدیت کردید یا نه؟
نه آپدیت نکردم!
برو فایل config.php رو باز کن توش کد ها هستن مربوط به gfx کد 7 رو انتخاب کن ببین درست میشه یا نه
اجازه بدین انجام بدم ببینم چی میشه!
pedramch
14-12-2008, 13:54
برو فایل config.php رو باز کن توش کد ها هستن مربوط به gfx کد 7 رو انتخاب کن ببین درست میشه یا نه
نه درست نشد!
اصلا چرا اینجوری شده؟
حالا چیکار کنم؟
تبریزی کجایی؟
چرا نمی آیی؟
حاجي حالا چه جمعه بيايي چه وقت ديگه اين پچ 2 رو نصب نكردي
سلام قربان
pedramch
16-12-2008, 15:00
کسی نبود جواب مارو بده؟!
بابا سایتم خوابیده...
tabriz-info
16-12-2008, 20:34
در مورد دیتابیس با این کاراش چیکار داری
اگه فکر میکنم نمیکنه یه بک اپ کلی بگیر تست کن
در مورد ادمین هم خوب ببین کد نخواد موقع ورود
pedramch
16-12-2008, 20:46
چیکار کنم؟!:دی
sagh_moha
20-12-2008, 00:29
آقا ادامه مطلب من کار نمیده ؟ چی کار کنم ؟ اندازه لوگو رو هم هرچی سایزش رو بیشتر میکنم اندازش نمیشه ...
من دارم یه سایت موزیک با نیوک راه میندازم ، کسی هست بتونه یه مقدار در انجام تنظیمات کمکم کنه ؟
tabriz-info
28-12-2008, 19:40
آقا ادامه مطلب من کار نمیده ؟ چی کار کنم ؟ اندازه لوگو رو هم هرچی سایزش رو بیشتر میکنم اندازش نمیشه ...
ادامه مطلب چه خطایی میده ؟
لوگو رو از کجا سایزش رو بیشتر میکنی؟
tabriz-info
28-12-2008, 19:40
من دارم یه سایت موزیک با نیوک راه میندازم ، کسی هست بتونه یه مقدار در انجام تنظیمات کمکم کنه ؟
چه تنظیماتی؟
سلام تبریز اینفو من شماره تماستونو نتونستم پیدا کنم باهاتون کار واجبی داشتم < این شماره تماس منه 09144009137 اصلانی > منتظرم Email" iranmp3@Yahoo.com
pedramch
03-01-2009, 10:17
وست عزیز شما نباید اطلاعات خصوصیتونو توی فروم قرار بدید..
اگه لازم هست میتونید برای محمد خان پ خ کنید...
pedramch
03-01-2009, 10:18
وست عزیز شما نباید اطلاعات خصوصیتونو توی فروم قرار بدید..
اگه لازم هست میتونید برای محمد خان پ خ کنید...
MeHrDaD_MeNaY
03-01-2009, 13:16
از phpmyadmin چطوری میتونم یوزر admin رو پسووردشو عوض کنم؟ یا که یه username خاص rename کنم
tabriz-info
03-01-2009, 13:27
از phpmyadmin چطوری میتونم یوزر admin رو پسووردشو عوض کنم؟ یا که یه username خاص rename کنم
برای ادمین تیبل nuke_authors رو brows میکنی و تو جدولی که میاد جلوی یوزر مورد نظر یک عکس مداد هست برای ویرایش روی اون کلیک میکنی یوزر نیم رو به راحتی میتونی عوض کنی ولی پسوورد هش شده هست و باید به جای پسورد جدید هش پسورد مورد نظر رو قرار بدی
hossein_dig
05-01-2009, 14:55
سلام
من یه سایت دارم که قبلا اینجا گفته بودم .من برای نصب این سایت مشکل داشتم که بعدا از دوست عزیزمون tabriz-info کمک خواستم ولی ایشون هم نتونست کاری بکنه .حالا که من سرور ها رو هم پاک و می خوام یه هوم پج ساد بزار بازم ارور
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@mobi-lap.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at mobi-lap.ir Port 80
این رو میده نمی دونم چیکار کنم به پشتیبانیش هم میل زدم میگه میخوای ریست کنم که 3500 خرجشه نظرتون چیه بدم ریست کنه
یا کسی راه بهتر بلده این سایت 9 ماه همین جوری افتاده
ممنون
tabriz-info
05-01-2009, 19:18
سلام
من یه سایت دارم که قبلا اینجا گفته بودم .من برای نصب این سایت مشکل داشتم که بعدا از دوست عزیزمون tabriz-info کمک خواستم ولی ایشون هم نتونست کاری بکنه .حالا که من سرور ها رو هم پاک و می خوام یه هوم پج ساد بزار بازم ارور
این رو میده نمی دونم چیکار کنم به پشتیبانیش هم میل زدم میگه میخوای ریست کنم که 3500 خرجشه نظرتون چیه بدم ریست کنه
یا کسی راه بهتر بلده این سایت 9 ماه همین جوری افتاده
ممنون
lk نتونستم دلیلش اینه که مشکل مربوط به سیستم نمیشه و فقط به سرور مربوطه
این هم اولین باره میشنوم برای ریست کردن سرور پول میخوان
این مشکل مربوط به سرور هست و باید به صورا رایگان حلش کنه
سلام . من کاربر حرفه ای در نیوک هستم .
چرا تمام مطالب را فقط برای بالا بردن درجه کاربری و یا .......
همین طور حتی بدون جابه جا کردن یک کلمه کپی پیست کرده اید .
حداقل نامی از سایت می بردید و تشکری می کردید . در هر صورت درجه کاربری خوبی رو کسب کرده اید . :41::41:
موفق و پیروز باشید .
من می خوام از آمار کاربری خوده نیوک قسمت تعداد اعضا و عضویت امروز و دیروز رو نشون نده چکار باید بکنم؟؟؟
jamy_khoshtip
06-01-2009, 15:43
من می خوام از آمار کاربری خوده نیوک قسمت تعداد اعضا و عضویت امروز و دیروز رو نشون نده چکار باید بکنم؟؟؟
سلام . در جواب باید بگم که شما باید بلوکی را که در پکیج نوک است و به نام Czuser-info است را ویرایش کنید .
tabriz-info
08-01-2009, 10:58
سلام . من کاربر حرفه ای در نیوک هستم .
چرا تمام مطالب را فقط برای بالا بردن درجه کاربری و یا .......
همین طور حتی بدون جابه جا کردن یک کلمه کپی پیست کرده اید .
حداقل نامی از سایت می بردید و تشکری می کردید . در هر صورت درجه کاربری خوبی رو کسب کرده اید . :41::41:
موفق و پیروز باشید .
من منظورت رو نفهمیدم
اگه منظورت به من بود یه هفته فرصت میدم اگه نتونی ثابت کنی بن میشی این اولا
دوما اگه شما کاربر حرفه ای نیوک هستید من مدیر phpnuke.ir هستم
jamy_khoshtip
08-01-2009, 12:09
عزیز اینجا که جای دعوا نیست و ولش کن 1 حرفی زد . خب منم دیدم جایی از سایت phpnuke.ir به عنوان منبع نام برده نشده است .
من رو که می شناسید با همین نام در نیوک فعالیت می کنم .
اشکالی ندارد توجه نکنید .
tabriz-info
08-01-2009, 20:00
عزیز اینجا که جای دعوا نیست و ولش کن 1 حرفی زد . خب منم دیدم جایی از سایت phpnuke.ir به عنوان منبع نام برده نشده است .
من رو که می شناسید با همین نام در نیوک فعالیت می کنم .
اشکالی ندارد توجه نکنید .
منبع چی؟
این مقاله و آموزش کلا یعنی دام میگم از ته ته کل آموزش توسط خودم تایپ شده برای اولین بار حتی قبل از نیوک اینجا تو این تاپیک نوشتم اونوقت چی منبع بزارم منع این اموزش کلا خودم هستم
میتونم ثابت کنم
کسی ادعا داره با مدرک باید حرف بزنه نه اینکه بیاد یه چیزی بپرونه
jamy_khoshtip
10-01-2009, 12:29
قبول . پس بچه های نیوک از این جا کپی کردن . بدون نام بردن منبع ؟
اشکالی نداره . شما به کارتون ادامه بدید منم می خوام این بخش ها را گسترش بدم . قالب نیوک و .....
جوملا و .....
خیلی چیزا .
موفق باشی . عصبانیم نشو . یارو 1 چیزی پروند.
سلام
من سعی کردم nuke رو نصب کنم اما به مشکل برخوردم
تمام databaseرو importکردم و مشکلی نبود
اما وقتی بعد از صفحه ی شروع نصب به صفحه ی وارد کردن اطلاعات دیتابیس می رم همه ی اطلاعات رو اونجا هم درست وارد می کنم اما بهم پیغام می ه:
توقف در نصب
خطا: اطلاعات وارد شده مشکل دارد,
لطفا روي بازگشتکليک کرده و اطلاعات را با دقت وارد کنيد
اطلاعاتی که من وارد می کنم:
سرور بانک اطلاعاتي: localhost
نام بانک اطلاعاتي :nuke
نام کاربري :root
کلمه عبور :
فقط یه چیزی من که دیتابیس رو import کردم اسم جداول با پیشوند nuke_ وارد بودند به همین دلیل پیشود جداول رو به صورت nuke_وارد کردم
اطلاعات فایل configهم به صورت زیر هستند:
$dbhost = "localhost";
$dbuname = "root";
$dbpass = "";
$dbname = "nuke";
$prefix = "_nuke";
$user_prefix = "nuke";
$dbtype = "MySQL";
می شه یکی لطف کنه راهنمایی کنه؟
hadidevil
17-01-2009, 16:04
ایا با مای بی بی هماهنگ میشه؟
MRW.REZAI
17-01-2009, 18:37
سلام دوست عزیز
چندتا سوال دارم اول اینکه نیوک را برای چی باید در هاست نصب کنیم واگه نصب بشه به چه درد میخوره من نیوک را روی سیستمم یعنی روی لوکال هاست نصب کردم آیا این قاب اصلی سایت ما میشه یعنی سایتی که من روی فرانت پیج طراحی کردم را نمی شه در هاست مجانی خودم قرار بدم . میشه در رابطه با نیوک و نقش آن در کدهای php توضیح بدید . ممنون میشم.
jamy_khoshtip
17-01-2009, 18:47
ایا با مای بی بی هماهنگ میشه؟
سلام . دوست عزیز اول از همه >>> از زدن پست تکراری و مکرر خود داری کنید .
2. بله هماهنگ می شود .
hadidevil
17-01-2009, 18:53
اول این تاپیک رو ندیدم توی اون تاپیک هم گفتم اگه مدیر گرامی لازم دونست پاک کنه
سلام میشه یکی جواب منو بدهplease?
tabriz-info
18-01-2009, 11:18
سلام
من سعی کردم nuke رو نصب کنم اما به مشکل برخوردم
تمام databaseرو importکردم و مشکلی نبود
اما وقتی بعد از صفحه ی شروع نصب به صفحه ی وارد کردن اطلاعات دیتابیس می رم همه ی اطلاعات رو اونجا هم درست وارد می کنم اما بهم پیغام می ه:
توقف در نصب
خطا: اطلاعات وارد شده مشکل دارد,
اطلاعاتی که من وارد می کنم:
سرور بانک اطلاعاتي: localhost
نام بانک اطلاعاتي :nuke
نام کاربري :root
کلمه عبور :
فقط یه چیزی من که دیتابیس رو import کردم اسم جداول با پیشوند nuke_ وارد بودند به همین دلیل پیشود جداول رو به صورت nuke_وارد کردم
اطلاعات فایل configهم به صورت زیر هستند:
$dbhost = "localhost";
$dbuname = "root";
$dbpass = "";
$dbname = "nuke";
$prefix = "_nuke";
$user_prefix = "nuke";
$dbtype = "MySQL";
می شه یکی لطف کنه راهنمایی کنه؟
ببین عزیزم روت شما یککلمه هست که باید قبل از _ اون رو هم وارد کنید
مثلا
mohammad_nuke
اگه نمیدونی چیه میتونی به phpmyadmin بری و از اونجا نام دیتا بیس رو مشاهده کنی
این کلمه هم باید قبل از نام دیتا بیس هم قبل از یوزر نیم وارد شده بشه
مثلا:
database: mohammad_nuke
username :mohammad_nuke
pass: nuke
MeHrDaD_MeNaY
18-01-2009, 13:38
سلام
من ماژول news رو بنا به دلایلی مجبور شدم اسمش رو عوض کنم
حالا توی google tap این ماژول هم ، امسش رو هم تغییر دادم اما لینکها بلند و طولانی اند هنوز انگار کار نمیکنه گوگل تپ
ممنون
ببین عزیزم روت شما یککلمه هست که باید قبل از _ اون رو هم وارد کنید
مثلا
mohammad_nuke
اگه نمیدونی چیه میتونی به phpmyadmin بری و از اونجا نام دیتا بیس رو مشاهده کنی
این کلمه هم باید قبل از نام دیتا بیس هم قبل از یوزر نیم وارد شده بشه
مثلا:
database: mohammad_nuke
username :mohammad_nuke
pass: nuke
سلام ممنون ولی مگه در قسمت username & password نباید اطلاعاتی رو وارد کرد که با اون ها به mysql وصل می شیم؟
در قسمت database هم اسم دیتابیس که import کردیم؟
tabriz-info
18-01-2009, 18:33
سلام ممنون ولی مگه در قسمت username & password نباید اطلاعاتی رو وارد کرد که با اون ها به mysql وصل می شیم؟
در قسمت database هم اسم دیتابیس که import کردیم؟
عزیزم اسم دیتابیس اونی که شما فکر میکنید نیست دیتا بیس perfix میگیره که همونی هست که قبل از _ قرار میدهیم
اینو باید در نظر بگیرید
MRW.REZAI
18-01-2009, 18:44
سلام دوست عزیز
چندتا سوال دارم اول اینکه نیوک را برای چی باید در هاست نصب کنیم واگه نصب بشه به چه درد میخوره من نیوک را روی سیستمم یعنی روی لوکال هاست نصب کردم آیا این قاب اصلی سایت ما میشه یعنی سایتی که من روی فرانت پیج طراحی کردم را نمی شه در هاست مجانی خودم قرار بدم . میشه در رابطه با نیوک و نقش آن در کدهای php توضیح بدید . ممنون میشم.
یک نفر تو این سایت نیست که جواب من را بده؟
pedramch
18-01-2009, 19:05
سلام.
نمیتونم مطلب ارسال کنم...
مشکل از مازول News هست؟؟؟
tabriz-info
18-01-2009, 19:40
یک نفر تو این سایت نیست که جواب من را بده؟
دوست عزیز نیوک یک سیستم مدیریت محتوا هست برای اینکه بدون نیاز به طراحی یک سایت اماده با امکانات فراوان داشته باشید
tabriz-info
18-01-2009, 19:42
سلام.
نمیتونم مطلب ارسال کنم...
مشکل از مازول news هست؟؟؟
چی شده که نمیتونی ؟
pedramch
18-01-2009, 20:00
چی شده که نمیتونی ؟
مطلبمو که مینویسم و آماده ارسال میکنم و روی ارسال مطلب میزنم منتقل میشم به صفحه ایندکس!
مطلب هم ارسال نمیشه...
ضمنا با ارسال و ویرایش پیغام ها هم همین مشکلو دارم/
tabriz-info
18-01-2009, 20:15
ممکنه از دیتابیس مشکل داشته باشی از اول نصب کن
راستی Sayid Jarrah تو lost کیه؟
pedramch
18-01-2009, 20:20
ممکنه از دیتابیس مشکل داشته باشی از اول نصب کن
چیو دوباره نصب کنم؟؟نیوکو؟؟؟!!
امکان نداره:دی
سایتم 6 ماهه داره فعالیت میکنه تازگیا اینجوری شده...
راستی sayid jarrah تو lost کیه؟
یه فرد خیلی باحال...
آخرشه...
یه سرباز عراقیه که تو جنگ عراق با آمریکا شکنجه گر بوده و مهندس الکترونیکه...
بیوگرافیشو میخوای؟:دی
tabriz-info
18-01-2009, 20:22
یه فرد خیلی باحال...
آخرشه...
آره البته چند تا سوال منظورش رو کامل نتونستم متوجه بشم شانسی زدم
یه بیوگرافی میدی ازش؟
MRW.REZAI
18-01-2009, 21:56
سلام دوست عزیزم
ممنون که بلاخره جواب من را دادید یک سوال داشتم واینکه من نیوک را روی سیستمم نصب کردم. در قسمت سیستم مدیریت در قسمت تنظیمات - ویرایش قالب وبلاگ من - غیر فعال است آیا مشیود فعال نمود . آیا میشود در قسمت بالای سایت آدرس و علامت نیوک را حذف نمود و آدرس سایت خودمان را قرار داد. با تشکر از شما
jamy_khoshtip
18-01-2009, 23:27
یه فرد خیلی باحال...
آخرشه...
سلام . اول جوابتون >>> شما از کدهایی استفاده می کنید که استاندارد نیست .
من 1 سوال دارم ؟ از چه مرورگری استفاده می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن در سایت از زدن این گونه متون خو دداری کنید .
یه فرد خیلی باحال...
آخرشه...
آقا یه تاپیک بزن بچه ها بیان بگن شبیه کدوم یکی از شخصیتها هستن!!!
من John Locke
pedramch
19-01-2009, 12:55
دوست عزیز اینجا جای صحبت درباره سریال لاست نیست..
لطفا به تاپیک مربوط به سریال لاست مراجعه کنید..
ممنون/
tabriz-info
19-01-2009, 13:03
سلام دوست عزیزم
ممنون که بلاخره جواب من را دادید یک سوال داشتم واینکه من نیوک را روی سیستمم نصب کردم. در قسمت سیستم مدیریت در قسمت تنظیمات - ویرایش قالب وبلاگ من - غیر فعال است آیا مشیود فعال نمود . آیا میشود در قسمت بالای سایت آدرس و علامت نیوک را حذف نمود و آدرس سایت خودمان را قرار داد. با تشکر از شما
شما از قسمت مدیریت سایت تنظیمات سیستم رو انتخاب کنید و از بخش عمومی و بخشهای دیگر تغییرات لازم رو اعمال کنید
MRW.REZAI
19-01-2009, 22:02
سلام دوست خوبم
من به قسمتهای که گفتیید رفتم ولی فایده نداشت کلا سیستم تغییر قالب غیر فعال است . آیا میشود کاری کرد؟
eimanpaladin
19-01-2009, 22:31
با سلام خسته نباشید آقا محمد شما در صفحه اول ادامه ((انتقال نیوک از لوکال به هاستو نگفتید)) اگه میشه کمک کنید
من سایتمو ساختم و حالا می خوام توسط یکی از هاست های مجانی اجراش کنم باید چیکار کنم لطفا جوایمو زودتر بدبد
با تشکر
jamy_khoshtip
20-01-2009, 10:32
سلام . آموزشش هست . هم در سایت و ....
eimanpaladin
21-01-2009, 00:11
سلام . آموزشش هست . هم در سایت . هم در سایت پشتیبان
نه فکر نمی کنم باشه اگه هم هست به صورت کامل نیست منظور من اینکه چطوری روی یه هاست رایگان ببرم مثل
این بخش آموزشی وجود نداره یکی هست اونم نه کامل صفحه اول , در ضمن مربوط به هاست های رایگان نیست
اگه میشه یه توضیحی بدبد من وب و آماده کردم بلد نیستم چه جوری بریزم. با تشکر
jamy_khoshtip
21-01-2009, 16:33
انتفال نیوک از لوکال یا سیستم شخصی به هاست:
خوب بعد از نصب نیوک بر روی لوکال هاست و اعمال تغییرات مورد نظر در آن نوبت به انتقال به هاست میرسد
(توضیح: تغییرات توسط قسمت Admin.php انجام میشود که در قسمت آخر کامل توضیح داده خواهد شد )
برای انتقال شما نیازمند یک نرم افزار برای ارتباط با هاست و انتقال فایل دارید
نرم افزار های زیادی برای این کار وجود دارد FTP
و کاری که این نرم افزار ها انجام میدهد ارتباط با هاست هست و رووت هست شما را نشان میدهد و شما به راحتی میتوانید فولدرها را دراگ کرده و اپلود کنید
(توضیح : شاید این سوال به ذهن برسد که چه ضرورتی برای استفاده از ابن نرم افزار وجود دارد برای پاسخ به این سوال این مثال را مطرح میکنم اگر به هاست خود بروید و بخواهید فولدر images را کامل اپلود کنید به اجبار باید یک شاخه در هاست با نام images درست کرده و فایلها را اپلود کنید برای جلوگیری از این کار از نرم افزارهای ftp استفاده میکنیم )
که البته یک راه دیگر نیز وجود دارد که بدون استفاده از نرم افزار های ftp نیوک را از لوکال به هاست انتقال دهید
و آن زیپ کردن روت نیوک می باشد
نیوک لوکال خود را زیپ کنید و بعد از انتقال آن به هاست انزیپ کنید
نحوه انزیپ کردن و کار با کنترل پنل هاست در مرحله 4 گفته خواهد شد
حال انتخاب با شماست
پس مرحله اول انتقال نیوک از لوکال به هاست کپی کامل نیوک از لوکال به روت هاست می باشد
سپس به phpmyadmin رفته از دیتابیس خود بک اپ بگیرید و انرا در دیتا بیس هاست import کنید
این مرحله نیاز به توضیحات زیادی دارد که به موقع عرض خواهم کرد
(پیشنهاد : یک پیشنهاد خودمونی در این مورد این مرحله همانطور که ملاحظه میکنید کمی پیچیده به نظر میرسه برای خلاصی از این مرحله بهتره نیوک را مستقیم بر روی هاست خود نصب کنید و فقط فایل ها و دیتا بیس هایی را که تغییر داده اید انتقال دهید )
حالا دیگه خودتون هر طور صلاح دونستید
ma4nafar
29-01-2009, 18:07
دوستان سایتی را با php-Nuke باز کردم چندماهی بهش سر نزدم اما حالا دیدم یک تصویر دیگه روی سایته و هیچ صفحه ای را هم نمیتونم باز کنم و در همه صفحات همین تصویر میاد. حتی وارد مدیریت سایت هم نمیتونم بشم .ولی میتونم وارد مدیریت هاست بشم چطور باید سایت را از دست این هکر دربیارم ؟؟:41:
hadidevil
29-01-2009, 22:23
من بعد از لوگین کردن برای ورود به کنترل پنل مدیرتی با سه صفحه سفید که فقط نوشته Begone (دور شو!) مواجه میشم!!
و مشکل دوم
من شنیدم نیوک با mybb هماهنگ میشه به همین خاطر خواستم توی پوشه Forums اون مای بی بی بریزم ولی اون هم مشکل دار بود (خطا برای آپلود فایل cash/index.php)
Warning: Saved filesize is less than uploaded filesize. Check quotas.
لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
tabriz-info
30-01-2009, 11:06
دوستان سایتی را با php-nuke باز کردم چندماهی بهش سر نزدم اما حالا دیدم یک تصویر دیگه روی سایته و هیچ صفحه ای را هم نمیتونم باز کنم و در همه صفحات همین تصویر میاد. حتی وارد مدیریت سایت هم نمیتونم بشم .ولی میتونم وارد مدیریت هاست بشم چطور باید سایت را از دست این هکر دربیارم ؟؟:41:
خوب پسوورد رو عوض کنید
tabriz-info
30-01-2009, 11:07
من بعد از لوگین کردن برای ورود به کنترل پنل مدیرتی با سه صفحه سفید که فقط نوشته begone (دور شو!) مواجه میشم!!
و مشکل دوم
من شنیدم نیوک با mybb هماهنگ میشه به همین خاطر خواستم توی پوشه forums اون مای بی بی بریزم ولی اون هم مشکل دار بود (خطا برای آپلود فایل cash/index.php)
warning: Saved filesize is less than uploaded filesize. Check quotas.
لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
با پر و ک س ی تست کنید یا ف ی ل ط ر شکن
hadidevil
30-01-2009, 15:56
با شکن هم فرقی نکرد باز (Begone) !!! ؟
حالا اگه مثلا من از قبل mybb رو نصب داشته باشم اونم توی پوشه Forum حالا بخوام نیوک رو بریزیم توی روت اصلی و با یه پایگاه داده آیا کاملا هماهنگ میشن چه از نظر آخرین ارسالی ها و چه عضویت و...؟
jamy_khoshtip
31-01-2009, 21:49
فرقی نمیکنه ولی به نظر من .
1 ساب دومین درست کن و بهترین کار رو کردی . ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
می خواستم بدونم قالب انگلیسی که با نیوک مشهد تیم بخونه از کجا می تونم گیر بیارم ؟ ( اگه مشهد تیم لایت بلو انگلیسی باشه خوبه)
یعنی میشه روی نیوک مشهد تیم قالب انگلیسی نصب کنم ؟
pedramch
02-02-2009, 13:52
سلام.
چطوری میتونم عضویت در سایت و ورود اعضا رو بردارم؟
یعنی اصلا توی سایت نمایش داده نشن!
(حذف هم بشن موردی نیست!!:دی)
Ehsanpark
02-02-2009, 18:00
من مي خوام در ادامه مطلب پست هام قسمت موضوعات مرتبط نمايش داده بشه.
مثلا IRHits و sOngBsOng لطفا كدش رو برام ويرايش كنيد.يا ياد بديد چيكار كنم.قالب وايت.
Ehsanpark
04-02-2009, 14:23
آقاي محمد !
روزي 10بار به اين تاپيك سرميزني ولي چرا جواب مارو نمي دي ؟
ma4nafar
04-02-2009, 20:18
خوب پسوورد رو عوض کنید
دوست عزیز پسوورد چی را عوض کنم . چون کلا نمیتونم وارد مدیریت سایت بشم و وقتی آدرس را وارد میکنم یعنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با همون صفحه عکس که در همه جا هست روبرو میشم و نمیتونم داخل شم.
اما برای ورود به هاستینگ مشکلی ندارم .
لطفا راهنمایی کنید :10:
می خواستم بدونم قالب انگلیسی که با نیوک مشهد تیم بخونه از کجا می تونم گیر بیارم ؟ ( اگه مشهد تیم لایت بلو انگلیسی باشه خوبه)
یعنی میشه روی نیوک مشهد تیم قالب انگلیسی نصب کنم ؟
بعد از گذشت 3 روز یعنی هیچ کسی نبود این جا جواب بده ؟؟؟:18::18::13:
tabriz-info
09-02-2009, 18:22
من مي خوام در ادامه مطلب پست هام قسمت موضوعات مرتبط نمايش داده بشه.
مثلا irhits و songbsong لطفا كدش رو برام ويرايش كنيد.يا ياد بديد چيكار كنم.قالب وايت.
بلوک مطالب مرتبط رو باید فعال کنی معمولا به صورت پیش فرض فعال هست نمیدونم شما چرا متوجه نشدید
tabriz-info
09-02-2009, 18:24
دوست عزیز پسوورد چی را عوض کنم . چون کلا نمیتونم وارد مدیریت سایت بشم و وقتی آدرس را وارد میکنم یعنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با همون صفحه عکس که در همه جا هست روبرو میشم و نمیتونم داخل شم.
اما برای ورود به هاستینگ مشکلی ندارم .
لطفا راهنمایی کنید :10:
از کنترل پنل هاست قسمت phpmyadmin را باز کنید و به دیتا بیس نیوک بروی و تیبل nuke_authors رو انتخاب کنید سپس brows کنید و در قسمتی که ادمین را نشان میدهد روی عکس مداد کلیک کنید تا قسمت ویرایش باز شود قسمت پسوورد که به صورت کد md5 هست را به پسووردی که در داخل سایت حphpnuke مطرح شده عوض کنید تو همین تاپیک هم اولاش اشاره کرده ام
tabriz-info
09-02-2009, 18:28
بعد از گذشت 3 روز یعنی هیچ کسی نبود این جا جواب بده ؟؟؟:18::18::13:
در واقع هسته نیوک انگلیسی هست که توسط گروه مش هد تیم ترجمه شده است و فایل lanquage دارد البته بعضی بلوکها انگلیسی ندارن و فقط فایل فارسی انها گذاشته شده
بهترین راه حل اینه که شما اول از سایت اصلی phpnuke.org هسته نیوک رو دانلود کنید که به صورت انگلیسی هست و فایل lanquage اون رو ویرایش کنید البته در این صورت شما نمیتوانید مستقیما از قالب نیوک ما استفاده کنید و باید قالب رو سازگار کنید
یه کم حوصله و تلاش میخواد کار چندان مشکلی نیست
tabriz-info
09-02-2009, 18:30
سلام.
چطوری میتونم عضویت در سایت و ورود اعضا رو بردارم؟
یعنی اصلا توی سایت نمایش داده نشن!
(حذف هم بشن موردی نیست!!:دی)
اول بلوک عضویت و ورود رو کامل غیر فعال کنید و بعد از تنظیمات سیستم عضویت رو غیر فعال کنید
فقط قالب اصلی لایت بلو در قالب خودش ورود و عضویت داره که اونو باید دستی از فایل theme.php حذف کنید
jamy_khoshtip
16-02-2009, 01:52
آقا جان من این جا رو مرتب کنید . من حالم داره بهم می خوره .
tabriz-info
16-02-2009, 10:39
آقا جان من این جا رو مرتب کنید . من حالم داره بهم می خوره .
یعنی چطوری؟
jamy_khoshtip
18-02-2009, 19:01
1 بخش کامل درست کنید برای نیوک و .....
بعد بخش بندی کنید .
این طوری مرتب تر است .
این انجمن به این خوبی. 1 ذره مرتب باشه و نظارت برش باشه . بهترین انجمن میشه .
دقت کنید همش تشکر و .... است .
رعایت کنید .
ممنونم.
pedramch
20-02-2009, 01:23
مشکل فوری فوری!
لطفا کمک کنید...
بخش های مدیریتی سایتم باز نمیشن!
وقتی توی پنل مدیریت میرم سایت قبل از لود شدن کامل Done میشه!
نمیتونم مطلب ارسال یا ویرایش کنم..
اصلا قسمت مربوط به اون نمیاد..
واسه پیغام ها همینطور..
چیکار کنم؟
tabriz-info
20-02-2009, 11:36
مشکل فوری فوری!
لطفا کمک کنید...
وقتی توی پنل مدیریت میرم سایت قبل از لود شدن کامل done میشه!
واسه پیغام ها همینطور..
چیکار کنم؟
]چی شد که اینطوری شد؟
مشکل فوری فوری!
لطفا کمک کنید...
وقتی توی پنل مدیریت میرم سایت قبل از لود شدن کامل Done میشه!
واسه پیغام ها همینطور..
چیکار کنم؟
با اجازه ی بقیه دوستان
من هم یک دفعه برام این مشکل بوجود اومد.
احتمالا بلوک خرابی نصب کردید :
و به طور کلی مشکل از دیتابیس تون هست (به نظر من)
باید قسمت های دیتابیس تون رو پاک کنید و جدیدترین بک آپ تون رو import کنید !
pedramch
20-02-2009, 16:40
ایمپورت دیتابیس که اخرین گزینه است ولی آخه هیچ کاری نکردم من..
خود به خود اینطوری شد...
من اصلا 5 روز بود که تو پنل مدیریتی نرفته بودم/
pedramch
20-02-2009, 21:02
ایناها...اینم عکس:
تورو خدا کمک کنید خیلی مهمه!
pedramch
20-02-2009, 21:39
سلام دوستان...درست شد!
آقا محمد فرموده بودن که واسه ی لغو قسمت عضویت ماژولش رو پاک کنم!
اشکال از اون بود.
الان دوباره ماژولو اپ کردم درست شد.
ممنون/
pedramch
20-02-2009, 21:51
حالا اینا هیچی...یه مشکل دیگه دارم:
اگه کپی پیست کنم مطلبم ارسال نمیشه!
حالا میخوام کد بذارم نمیتونم...
چیکار کنم؟
وقتی ارسال مطلب رو میطنم منتقل میشه به ایندکس!
هم واسه پست اینجوریه هم واسه پیغام ها....
jamy_khoshtip
21-02-2009, 17:33
حالا اینا هیچی...یه مشکل دیگه دارم:
اگه کپی پیست کنم مطلبم ارسال نمیشه!
حالا میخوام کد بذارم نمیتونم...
چیکار کنم؟
وقتی ارسال مطلب رو میطنم منتقل میشه به ایندکس!
هم واسه پست اینجوریه هم واسه پیغام ها....
سلام .
بدلیل این که یک سری کد یا لینک وجود داره که یا بلوک شده یا غیر محاز و یا نیوم اون رو ساپورت نمی کنه .
نکته : اگر با مر.رگر های دیگر هم همین است . دیگر .........
pedramch
21-02-2009, 21:00
آره.با همه مرورگر ها تست کردم نشد!
آخه فقط بحث کد نیست!
متن معمولی رو هم ساپورت نمیکنه:دی
jamy_khoshtip
21-02-2009, 21:40
1 ما زول داره . اون رو دوباره آژلود كن .
اسمش تو ذهنم نيست .
pedramch
21-02-2009, 22:42
اسمشو نمیشه یادت بیاد؟:دی
بابا یکی بگه من چیکار کنم!
persian_lord88
24-02-2009, 00:31
چطور میشه در نیوک منوهای آبشاری ساخت؟
sr_saeid
25-02-2009, 14:35
واقعا دستتون درد نکنه آموزش بسیار خوبی بود ولی باور کن سخت تر از کار شما که نوشتن مطالب باشه کار ماست که خوندن مطالبه
البته مشکل از این همه سوال تکراری و بی ربطه !!! به هر حال بخش اموزش مدیریت که کمی ناقص رها شد و بیشتر عزیزان توی مراحل نصب هنوز گیر کردند !!!!!!!!
فایل pdf هم که آماده نشده
ولی بازم ممنون
ama-amir
26-02-2009, 18:05
چطور میشه در نیوک منوهای آبشاری ساخت؟
اگه منظورتون همون دسته بندي موضوعات تو نيوك هست بايد بگم من چيزي به اين عنوان نديدم
ولي خودتون ميتونيد از طريق بلوكها موضوعات رو دسته بندي كنيد و به نظر من خيلي از جوملا آسونتره!
adrenalin
26-02-2009, 20:04
واقعا دستتون درد نکنه آموزش بسیار خوبی بود ولی باور کن سخت تر از کار شما که نوشتن مطالب باشه کار ماست که خوندن مطالبه
البته مشکل از این همه سوال تکراری و بی ربطه !!! به هر حال بخش اموزش مدیریت که کمی ناقص رها شد و بیشتر عزیزان توی مراحل نصب هنوز گیر کردند !!!!!!!!
فایل pdf هم که آماده نشده
ولی بازم ممنون
نصب نیوک اونقدر هم پیچیده نیست که کسی نتونه نصبش کنه:20:
نصب نیوک اونقدر هم پیچیده نیست که کسی نتونه نصبش کنه:20:
سخت که نیست. اما برای تازه کارها فکر کنم سخت باشه !!
tabriz-info
01-03-2009, 10:47
ببخشید ! من این فایلی که این ابتدا بود رو دانلود کردم ! نیوک 8.1 بود ! با کلی دردسر روی هاست آپلودش کردم که متوجه شدم اصلا فایلی به اسم install.php توش وجود نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خواهشا یکی کمک کنه !!!
-------
در ضمن کسی نیوک 8.2 رو داره ؟ فکر کنم خیلی وقته اومده ! چرا آموزش رو تغییر نمی دین ؟
آخرین نسخه نیوک
در ضمن آموزش به روز هست و فرقی نکرده
اگر نسخه ی جدید ارائه بشه حتما در تاپیک گزارش میشه
meisam317
07-03-2009, 22:32
من تو نصب نیوک با مشکل مواجه شدم رجیستر گلوبال که off بود طبق آموزش در فایل .htaccesss یه چیزی تایپ کردم که رجیستر گلوبال On بشه اما سایت دیگه نیومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینو بگم که من سایت رو تو شاخه اصلی root آپ کردم و توی اموزش اقا ممد توی فایل htaccesss کلی چیز میز نوشته اما تو هاست من این فایل خالی و هیچی توش نوشته نشده و باز هم من php_flag register_globals on رو دادم ولی درست نشد و این بار کلن نیاوردش
دوستان ( مخصوصا همشهری آقا محمد ) میتونن کمکم کنن ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jamy_khoshtip
11-03-2009, 21:14
سلام..
اگر به سایت پشتیبان نیوک مراجعه کنید به طور رایگان برای شما سیستم را نصب می کنند .
با تشکر
muhammadinfo
14-03-2009, 15:31
آقا توی سایت I r a n a c a d e m y در ساب دامین study من نیوک نصب کرده ام.
اما من نمیدونم چرا به هیچ عنوان نه میتونم آموزش اضافه کنم نه مطلب بدهم نه چیزی دیگر.
مطالب را میگیره اما بعد از زدن دکمه پایان میپره.
pinkishmilad
20-03-2009, 22:57
سلام
دوست عزیز یه دنیا تشکر واسه توضیحات عالی که دادی.
یه سوال یا بهتره بگم درخواست کمک داشتم ازتون:
من روی سایت یکی از دوستان نیوک فارسی را نصب کردم. بعد از چند وقت، قسمت پیغام از کار افتاده. به این صورت که وقتی داخل منو مدیریت پیغام جدید وارد میکنم ساخته میشه و در قسمت پیغامها در منوی مدیریت هم نمایش داده میشه ولی در صفحی اصلی هیچ خبری ازش نیست.
آدرس سایت هست azmouneh.ir
من سعی کردم فولدر ماژولها modules را از روی یک سایت دیگه که با نیوک درست کرده بودم و کار میداد کپی کنم و با این سایتی که مشکل داره replace کنم، ولی گویا باز هم تغییری نکرد.
اگر اطلاعات بیشتری نیاز هست ممنون میشم بگین.
خیلی خیلی ممنون. سال توپی داشته باشین...
pinkishmilad
20-03-2009, 22:58
تصحیح:
آدرس سایت هست azmouneh.com
:)
pinkishmilad
22-03-2009, 12:30
سلام دوستان!!. امیدوارم حالتون خوب باشه .شاید این سوال جاش اینجا نیست اما خواهش میکنم جوب بدید!!من یه مشکل داشتم میخواستم شما میتونید کمکم کنید:41:. من از دیروز یه مشکلی واسم پیش اومده !! وقتی میخوام مطلب ارسال کنم نمیتونم اون رو وسط چین کنم یا رنگش رو عوض کنم!!حتی نمیتونم عکس بزارم!!! میخواستم بدونم چی کار کنم درست شه دوست ندارم دوباره نوک به نصبم چون کله تنظیماتش به هم میخوره بازم خواهش میکنم کمکم کنید!!:40::11:
اگه بخوام نوک رو دوباره نصب کنم کلیه بلوک ها و تنظیمات بهم میخوره؟ اگه میخوره راهی هست که این اتاق نیوفته؟ممنون میشم اگه جوابمو بدید!
شما کافیه متن را یک بار داخل notepad قرار بدی و دوباره paste کنی داخل editor. می بینی که کار می کنه. به این میگن راهکار احمقانه ولی به درد بخور :46:
pinkishmilad
05-04-2009, 18:04
سلام مشکل بالا حل شد!
چطور مي توانم به phpmyadmin رفته از دیتابیس خود بک اپ بگیریم و انرا در دیتا بیس هاست import کنیم
اين مشكل باري من به وجود آمده علت چيست
Connection Strings
Perl $dbh = DBI->connect("DBI:mysql:irniswe_payam:localhost",
"irniswe_payam","<PASSWORD HERE>");
PHP $dbh=mysql_connect ("localhost", "irniswe_payam",
"<PASSWORD HERE>") or die('Cannot connect to the database because: ' . mysql_error());
mysql_select_db ("irniswe_payam");
اين مشكل براي من به وجود آمده علت چيست
connection strings
perl $dbh = dbi->connect("dbi:mysql:irniswe_payam:localhost",
"irniswe_payam","<password here>");
php $dbh=mysql_connect ("localhost", "irniswe_payam",
"<password here>") or die('cannot connect to the database because: ' . Mysql_error());
mysql_select_db ("irniswe_payam");
در ضمن سايت من
نگاه بياندازيد يه مشكل هم اونجا داره
B U L U T
28-04-2009, 19:46
من نیوک رو نصب کردم ولی فارسی نیست کسی میتونه
فایل فارسی داخل پوشه language
رو بده
کلا نیوک انکلیسی رو چطوری فارسی کنم
باید قالب فارسی + زبان هم باشه
pedramch
02-05-2009, 13:16
سلام.
من عکس های موضوعات رو از هاستم پاک کردم:دی
حالا نمیتونم موضوعاتمو ویرایش کنم چون حتما باید روی عکسا کلیک کنم که عکسها هم نیستن:دی
چیکار کنم؟
ممنون/
eblis_boy1386
02-05-2009, 19:50
سلام.
من عکس های موضوعات رو از هاستم پاک کردم:دی
حالا نمیتونم موضوعاتمو ویرایش کنم چون حتما باید روی عکسا کلیک کنم که عکسها هم نیستن:دی
چیکار کنم؟
ممنون/
خوب با توجه به اسم عكس ها . برو عكس هاي جديد با همون اسم موضوعات اپلود و جايگزين كن
pedramch
03-05-2009, 12:34
من مشکلمو حل کردم ولی این راهی که گفتید جواب نداد:دی
sسلام دوستان
بین نیوک و جوملا کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید ؟
برای یک وب سایت که بیشتر هدف آموزشی و دانلود مقالات داره ،
و این که هر کدوم چه مزیت هایی نسبت به اون یکی داره ، سیستم عضو گیری کدوم یکی قوی تره ؟! و امکانات بیشتر با کارایی ساده تری رو در اختیار کسانی که توی سایت عضو میشن قرار میده ؟!
Ehsanpark
03-07-2009, 15:45
سلام. آقا محمد اول یه خسته نباشید می گم واسه نسخه جدید نیوک. بعدش تو پست 406 همین تاپیک آموزش گذاشتن فاو آیکون داده بودی. باید یه فایل رو هم جایگزین کنیم. الان که نسخه جدید اومده اگه فایل جایگزین بشه مشکلی پیش میاد ؟ اگه میشه آموزش گذاشتن فاو آیکون واسه نسخه جدید رو هم بده. ممنون.
Elendil1
04-07-2009, 22:38
كمك در ساخت قالب براي نيوك 8.1فقط تعدادي سوال
با سلام،
بنده مدتي هست كه يك وبسايت راه اندازي كردم كه نيوك 8.1 هست، و مي خوام به خاطر همين قالب سازي و طراحي رو ياد بگيرم.دوستان اگر ميشه لطف كنيد و بگيد بايد چيزهايي براي ساخت يك قالب نيوك بلد باشم و آيا به كلاس رفتن نياز هست ؟ اگه هست چه كلاسي.لازم به ذكر من در اين امر كاملآ مبتدي هستم و اگر ميشه كامل توضيح بديد.
با تشكر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cdcenter
04-07-2009, 22:46
نیوک 8.2 هم که ارایه شد . بهتره تاپیکش راه اندازی بشه .
Ehsanpark
05-07-2009, 01:09
آقا محمد یه جوابی به ما میدی ؟
سلام
من نیوک 8.2 نصب کردم اما ادامه مطلب اش خرابه نمیره ! ماژول news رو هم دوباره ریختم باز هم درست نشد
مشکل از قالب هست می خواستم بدونم میشه با تغییر کدها درستش کرد؟
با سلام. خيلي ممنون از زحمتي كه مي كشيد ولي آخه اين كه آموزش نيست .! فقط توضيح برخي عملكرد هاست! به نظرم اگر كدهاي مخصوص قالبهاي آن، نحوه ي تغيير قالب و ... را بگيد و چيزهاي نو و جديد رو بگيد ميشه آموزش×××!!!!!!!!
( قصد توهين يا خداي نكرده كم ارزش كردن مطالب شما رو نداشتم!)
ولي باز هم خيلي ممنون هستم كه براي ما مبتدي ها مطالبي آموزنده نوشته ايد. بسيار ممنون.!!
Cyberlife
17-07-2009, 12:11
سلام ، من میخوام نیوک 8.2 رو روی free hostia نصب کنم ، فایل نیوک 8.2 رو به
صورت Zip شده روی Free Hostia آپلود کردم و با رفتن به قسمت Mysql یک
پایگاه داده ساختم اما موقع نصب و در صفحه اول که نام بانک اطلاعات به همراه یوزر
و پسوورد اون رو میدم و حتی آدرس سرور بانک اطلاعات رو طبق اون چیزی که در
سایت Free Hostia داده تغییر دادم همینطور یک بار هم Mysql را از لیست به
Mysql 4 تغییر دادم و اینم میدونم که برای سرورهای لینوکس باید نام بانک اطلاعات
را باید به صورت username_database name وارد کرد اما باز هم هنگام زدن
دکمه "صفحه بعد " با پیغام ختی روبرو میشم ، کسی از دوستان میتونه اشکال کار من
کجاست ؟ اگه میشه آموزش نصب نیوک رو حدالامکان به صورت تصویری بزاره ،
اگه امکانش نیست لااقل بگید مشکل کار من کجاست و چطور باید حلش کنم . ببخشید که
طولانی شد .
surpriser
17-07-2009, 23:57
سلام دوستان.من چطوری میتونم مطالبم رو موضوع بندی کنم؟ (مثل سایت های دانلود)
با تشکر
Cyberlife
20-07-2009, 13:05
ای بابا بخش سیستمهای مدیریت محتوا شده شهر ارواح ، کسی نیست به من کمک کنه ؟
pedramch
20-07-2009, 13:06
مشکلتون چیه؟
بگید شاید بتونم کمکتون کنم!
ممنون/:5:
surpriser
20-07-2009, 14:33
مشکلتون چیه؟
بگید شاید بتونم کمکتون کنم!
سلام دوست عزیز.من میخوام برای سایتم آرشیو موضوعی درست کنم.اگر ممکنه منو راهنمایی کنید.
با تشکر
Elendil1
20-07-2009, 14:45
كمك در ساخت قالب براي نيوك 8.1فقط تعدادي سوال
با سلام،
بنده مدتي هست كه يك وبسايت راه اندازي كردم كه نيوك 8.1 هست، و مي خوام به خاطر همين قالب سازي و طراحي رو ياد بگيرم.دوستان اگر ميشه لطف كنيد و بگيد بايد چيزهايي براي ساخت يك قالب نيوك بلد باشم و آيا به كلاس رفتن نياز هست ؟ اگه هست چه كلاسي.لازم به ذكر من در اين امر كاملآ مبتدي هستم و اگر ميشه كامل توضيح بديد.
با تشكر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100 رحمت شهر ارواح !! کسی نبود جواب بده ؟
Cyberlife
20-07-2009, 23:39
سلام ، من میخوام نیوک 8.2 رو روی free hostia نصب کنم ، فایل نیوک 8.2 رو به
صورت Zip شده روی Free Hostia آپلود کردم و با رفتن به قسمت Mysql یک
پایگاه داده ساختم اما موقع نصب و در صفحه اول که نام بانک اطلاعات به همراه یوزر
و پسوورد اون رو میدم و حتی آدرس سرور بانک اطلاعات رو طبق اون چیزی که در
سایت Free Hostia داده تغییر دادم همینطور یک بار هم Mysql را از لیست به
Mysql 4 تغییر دادم و اینم میدونم که برای سرورهای لینوکس باید نام بانک اطلاعات
را باید به صورت username_database name وارد کرد اما باز هم هنگام زدن
دکمه "صفحه بعد " با پیغام ختی روبرو میشم ، کسی از دوستان میتونه اشکال کار من
کجاست ؟ اگه میشه آموزش نصب نیوک رو حدالامکان به صورت تصویری بزاره ،
اگه امکانش نیست لااقل بگید مشکل کار من کجاست و چطور باید حلش کنم . ببخشید که
طولانی شد .
pedramch
21-07-2009, 00:00
سلام دوست عزیز.من میخوام برای سایتم آرشیو موضوعی درست کنم.اگر ممکنه منو راهنمایی کنید.
خوب مشکلت کجاست؟
ساختن موضوع که یه بحث ساده است!
توی جای خاصیش مشکل داری؟
surpriser
21-07-2009, 09:02
خوب مشکلت کجاست؟
ساختن موضوع که یه بحث ساده است!
توی جای خاصیش مشکل داری؟
سلام.من چون تا حالا در این زمینه کار نکردم اطلاعاتم خیلی کمه.مشکل اینجاست که اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم؟لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر
pedramch
21-07-2009, 09:06
ببین تو منوی مدیریت یه بخش هست به نام موضوعات...
رو اون کلیک کن...
بعد توی صفحه ای که باز میشه میتونی موضوعات رو معرفی کنی..
بعد هر پستی که ارسال میکنی متناسب با اون پست موضوع هم براش انتخاب میکنی (مثل وبلاگ)
surpriser
21-07-2009, 12:40
ببین تو منوی مدیریت یه بخش هست به نام موضوعات...
رو اون کلیک کن...
بعد توی صفحه ای که باز میشه میتونی موضوعات رو معرفی کنی..
بعد هر پستی که ارسال میکنی متناسب با اون پست موضوع هم براش انتخاب میکنی (مثل وبلاگ)
سلام دوست عزیز.ممنون از راهنماییتون. من منظورم یه چیز دیگه بود وگر اینو بلدم.منظورم اینه که چطوری رو سایتم یه بلوکی يا ماژولی درست کنم که موضوعات رو با زیر شاخه ها نشون بده.مثل سایت های دانلود که مثلا در شاخه سیستم عامل : ویندوز - لینوکس - مکینتاژ وجود داره یا مثلا در شاخه سرگرمی زیرشاخه هایی مثل فیلم و آهنگ و ... وجود داره.یعنی در کل منظورم منویی که موضوعات با زیرشاخه هاش توش قرار میگیره.
با تشکر
Cyberlife
22-07-2009, 14:53
سلام دوست عزیز.ممنون از راهنماییتون. من منظورم یه چیز دیگه بود وگر اینو بلدم.منظورم اینه که چطوری رو سایتم یه بلوکی يا ماژولی درست کنم که موضوعات رو با زیر شاخه ها نشون بده.مثل سایت های دانلود که مثلا در شاخه سیستم عامل : ویندوز - لینوکس - مکینتاژ وجود داره یا مثلا در شاخه سرگرمی زیرشاخه هایی مثل فیلم و آهنگ و ... وجود داره.یعنی در کل منظورم منویی که موضوعات با زیرشاخه هاش توش قرار میگیره.
با تشکر
احسنت ، منم مشکلم همینه بعد از اینکه نتونستم نیوک 8.2 روی freehostia نصب کنم ( که از کمک دوستان واقعا
ممنونم که به من در راه اندازی سایت روی سرور free hostia کمک کردن :2: :18: :19: ) رفتم سراغ هاستهای
رایگان ایرانی و نیوک رو نصب کردم ( اما free hostia یه چیز دیگه بود ، حیف که نشد ) ، خواستم مثل سایتهای دانلود
یک بلوک به همراه شاخه ها و زیر شاخه های اون رو بسازم اما به غیر از ساختن خود بلوک موفق به ساختن شاخه
های اصلی و زیر شاخه های اون نشدم ، یک نگاهی به این سایتها بندازید که با نیوک ساخته شده :
takmobile.org و aksfa.net چطوری این شاخه ها و زیر شاخه ها رو با نیوک درست کرده ؟ جان من این یکدفعه رو
جواب بدید چند روزه لنگ ساختن اینها شدم اما نتونستم بسازم .
Cyberlife
23-07-2009, 22:34
انا لله و انا الیه راجعون
جوان ناکام " انجمن سیستمهای مدیریت محتوا " به ملکوت اعلی پیوست .
روحش شاد و یادش گرامی
های .... اگر بار گران بودیم و رفتیم ، اگر نامهربان بودیم و رفتیم
شادی روحش جمیعا صلوات .
Elendil1
24-07-2009, 00:01
سلام،
برای این که بخوام موضوعات رو تقسیم بندی کنم ، باید به کدوم قسمت برم؟؟ من تازه واردم!!!!
منظورم شاخه بندیه!!! که هر تعداد موضوع تو یه شاخه قرار بگیرن!!
Elendil1
24-07-2009, 00:04
سلام،
برای این که بخوام موضوعات رو تقسیم بندی کنم ، باید به کدوم قسمت برم؟؟ من تازه واردم!!!!
منظورم شاخه بندیه!!! که هر تعداد موضوع تو یه شاخه قرار بگیرن!!
حسنت ، منم مشکلم همینه بعد از اینکه نتونستم نیوک 8.2 روی freehostia نصب کنم ( که از کمک دوستان واقعا
ممنونم که به من در راه اندازی سایت روی سرور free hostia کمک کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رفتم سراغ هاستهای
رایگان ایرانی و نیوک رو نصب کردم ( اما free hostia یه چیز دیگه بود ، حیف که نشد ) ، خواستم مثل سایتهای دانلود
یک بلوک به همراه شاخه ها و زیر شاخه های اون رو بسازم اما به غیر از ساختن خود بلوک موفق به ساختن شاخه
های اصلی و زیر شاخه های اون نشدم ، یک نگاهی به این سایتها بندازید که با نیوک ساخته شده :
takmobile.org و aksfa.net چطوری این شاخه ها و زیر شاخه ها رو با نیوک درست کرده ؟ جان من این یکدفعه رو
جواب بدید چند روزه لنگ ساختن اینها شدم اما نتونستم بسازم .
با تشکر
خدا وکیلی یه نفر تو این P30world.com نیست که این رو بلد باشه؟؟ و به ما کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Elendil1
24-07-2009, 00:25
یه جا این آموزش رو پیدا کردم،یکی دیگه بود،ولی سخت بود دی: هنوز خودم تست نکردم ولی تست می کنم!!
1- خوب ابتدا یه سایتی مثل پی سی دانلود که دوست دارید آرشیوتون
اونجوری باشه رو انتخاب و با کنید
2- برید تو پنل مدیریت -> بلوکها -> ایجاد بلوک جدید
3- نام بلوک رو وارد کنید (مانند آرشیو دسته ای )
4- فیلد های آدرس فایل و نام فایل رو بزارید همنجوری بمونه
5- تو بخش ایدتور متن (فیلد مقالات سایت) یه گزینه ای است که یا نوشته TEXT ویا HTML ، مطمئن باشید که روی HTML باشه
6- برید تو صفحه سایتی رو که قبلا تو شماره 1 انتخاب و باز کردید و محتویات (شاخه ها و موضوعات ) آرشیو موضو عات اونو کالا کپی کنید (فقط شاخه ها و نام موضوعاتی که تو قالب اون بخش هستش رو می گم )
7- بعدش برگردید به صفحه مدیریت سایت خودتون و تو فیلد "مقالات سایت " Past کنید
8- بعد می تونید با همون ادیتور شاخه ها یا موضوعات رو ویرایش کنید
9- بعد شاخه ها رو تو مدیریت ماژولها -> خبرها با همین نام ها ایجاد کرده
10 - سایت اصلی خودتون رو باز کنید و روی شاخه های ایجاد شده کلیک کرده و از بالا ادرس صفجه رو کپی کنید
11- بعدش تو همون بلوک ایجاد شده متن مورد نظر رو انتخاب و با ابزار Create Link ادرس رو تو بخش URL پیست کنید و Sumit رو بزنید
12- بقیه شاخه ها رو هم همینجور ادامه بدید!
pedramch
24-07-2009, 00:39
سلام...
این چیزی که میخواید بسازید من خودم هم خیلی دنبالش بودم ولی به نتیجه نرسیدم!
الان آرشیو موضوعی من رو تو سایتم ببینید..
اگه خوب بود بگید تا آموزش همینو براتون بذارم!
اسم سایت رو بدون فاصله ها تایپ کنید.
w w w . d l k a d e h . i r
Elendil1
24-07-2009, 11:07
یه جا این آموزش رو پیدا کردم،یکی دیگه بود،ولی سخت بود دی: هنوز خودم تست نکردم ولی تست می کنم!!
1- خوب ابتدا یه سایتی مثل پی سی دانلود که دوست دارید آرشیوتون
اونجوری باشه رو انتخاب و با کنید
2- برید تو پنل مدیریت -> بلوکها -> ایجاد بلوک جدید
3- نام بلوک رو وارد کنید (مانند آرشیو دسته ای )
4- فیلد های آدرس فایل و نام فایل رو بزارید همنجوری بمونه
5- تو بخش ایدتور متن (فیلد مقالات سایت) یه گزینه ای است که یا نوشته TEXT ویا HTML ، مطمئن باشید که روی HTML باشه
6- برید تو صفحه سایتی رو که قبلا تو شماره 1 انتخاب و باز کردید و محتویات (شاخه ها و موضوعات ) آرشیو موضو عات اونو کالا کپی کنید (فقط شاخه ها و نام موضوعاتی که تو قالب اون بخش هستش رو می گم )
7- بعدش برگردید به صفحه مدیریت سایت خودتون و تو فیلد "مقالات سایت " Past کنید
8- بعد می تونید با همون ادیتور شاخه ها یا موضوعات رو ویرایش کنید
9- بعد شاخه ها رو تو مدیریت ماژولها -> خبرها با همین نام ها ایجاد کرده
10 - سایت اصلی خودتون رو باز کنید و روی شاخه های ایجاد شده کلیک کرده و از بالا ادرس صفجه رو کپی کنید
11- بعدش تو همون بلوک ایجاد شده متن مورد نظر رو انتخاب و با ابزار Create Link ادرس رو تو بخش URL پیست کنید و Sumit رو بزنید
12- بقیه شاخه ها رو هم همینجور ادامه بدید!
بالاخره شاخه بندی کردم!!! همین روش جواب میده !!! عالی بود!! مشکل حل شد!! همین الان کارم تموم شد!!
نگاه کنید: Gigagame.ir
البته میتونید عکس و هرچیزی که خواستید بهش اظاف کنید که فعلآ حوصله نداشتم!! :D
Cyberlife
24-07-2009, 15:59
سلام Elindel و Pedramch ، دستتون درد نکنه بالاخره یکی بداد این انجمن رسید و از مرگ نجاتش داد ، کارتون خیلی خوب بود ، سایتها رو نگاه کردم ، حالا یک نگاه به این دو سایت بندازید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و
من میخوام آرشیو موضوعی رو مثل آرشیو موضوعی این دو سایت درست کنم ، توی این انجمن راه حلشو نوشته ، من خودم میرم امتحان میکنم اما اگه شما امتحان کردید و نتیجه داد آموزش درستش رو اینجا بگزاید .
Cyberlife
24-07-2009, 16:02
Pedram جان شما هم آموزش ساخت آرشیو موضوعی سایت خودت رو بذار ، از شما هم جالب و کاربردی بود .
Elendil1
24-07-2009, 19:49
من که همون آموزشی که گذاشتم کار داد و خوب بود:: شما یه نگاه به سایت بندازید::GiGaGame.ir
Cyberlife
25-07-2009, 12:37
Elendil جان فکر کنم از شما و پدرام مثل هم باشه ، درست نمیگم ؟
Elendil1
25-07-2009, 13:10
Elendil جان فکر کنم از شما و پدرام مثل هم باشه ، درست نمیگم ؟
نه ، من شاخه بندی کردم، ماله dl kade که نبود!!!!
Cyberlife
25-07-2009, 17:09
نه ، من شاخه بندی کردم، ماله dl kade که نبود!!!!
درسته ، درسته حق با شماست ، من نمیدونم امروز چرا همه چیزارو مثل هم میبینم.:18:
Cyberlife
25-07-2009, 21:11
6
ببخشید الندیل ، من اینو پیدا نکردم ، کدومه میشه شکلشو بذاری :13:
Elendil1
26-07-2009, 11:26
ببخشید الندیل ، من اینو پیدا نکردم ، کدومه میشه شکلشو بذاری :13:
یکی از اون عکسا همون جا هست، نیازی نیست ، به طور اتوماتیک روی HTML هست!!
با سلام خدمت دوستان
من نویسنده برای سایتم گرفتم وقتی هم میخوان بیان وارد بخش مدیریت نمی دونم از کجا باید بیان !!
میشه راهنماییم کنید؟
Cyberlife
27-07-2009, 14:35
با سلام خدمت دوستان
من نویسنده برای سایتم گرفتم وقتی هم میخوان بیان وارد بخش مدیریت نمی دونم از کجا باید بیان !!
میشه راهنماییم کنید؟
سلام ، من منظورتو از نویسنده متوجه نشدم ، سیستم مدیریت محتوای سایت شما چیه ؟ نیوک یا مامبو یا ورد پرس
Elendil1
28-07-2009, 15:48
با سلام خدمت دوستان
میشه راهنماییم کنید؟
دقیقآ از هومنجا که خودتون لاگین میشید!!
alisahaf70
03-09-2009, 10:10
با سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم چطوری با نیوک 8.2 یک صفحه ی خود سایت رو بگذارم تو منوی اصلی
ممنون
eblis_boy1386
03-09-2009, 20:03
با سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم چطوری با نیوک 8.2 یک صفحه ی خود سایت رو بگذارم تو منوی اصلی
ممنون
يكم توضيح بده نميفهمم
alisahaf70
04-09-2009, 14:53
من یک صفحه تو قسمت افزودن صفحه یک صفحه درست کردم حالا می خواهم لینکش تو صفحه ی اول نشان داده بشود ممنون
eblis_boy1386
04-09-2009, 14:59
من یک صفحه تو قسمت افزودن صفحه یک صفحه درست کردم حالا می خواهم لینکش تو صفحه ی اول نشان داده بشود ممنون
تا اونجا كه يادم مياد تو نيوك 8.2 ويرايش مشهد تيم خودش اون گوشه مياد!!
اگه نمياد برين بلوك دستي بسازيد و يا برين سايت مشهد تيم بلوكشو دانلود كنيد
alisahaf70
05-09-2009, 08:35
مشکل حل شد ممنون باید بلوکش رو فعال می کردم بعد یک سوال دیگر چطور می شود تو ادیتور خبرش از کد html استفاده کرد
eblis_boy1386
06-09-2009, 13:26
مشکل حل شد ممنون باید بلوکش رو فعال می کردم بعد یک سوال دیگر چطور می شود تو ادیتور خبرش از کد html استفاده کرد
ميخواي كد html بريزي توش موقعه پست گزينه كد داره .. كد هاي html بريز تو كد ؤ بعد دوباره روي كد كليك كن نوشته مياد.. كد html شما هم نشان داده ميشه
mojitak08
07-09-2009, 20:08
خوب مدیران و دوستان عزیز ممنون
اما من به مشکل برخوردم هاست من دایرکت ادمین اون فایل ویدویی رو دانلود کردم بع قدم به قدم پیش رفتم تا بعد از ایجاد دیتا بیس به مشکل خوردم اونجایی که میگه سایتتون رو بنویسید و بعد نیوک رو وارد کنید . اگه ممکنه راهنماییم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باز نمیشه
eblis_boy1386
08-09-2009, 02:00
خوب مدیران و دوستان عزیز ممنون
اما من به مشکل برخوردم هاست من دایرکت ادمین اون فایل ویدویی رو دانلود کردم بع قدم به قدم پیش رفتم تا بعد از ایجاد دیتا بیس به مشکل خوردم اونجایی که میگه سایتتون رو بنویسید و بعد نیوک رو وارد کنید . اگه ممکنه راهنماییم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باز نمیشه
شما بايد وارد mysql managet شويد جديد يك اكانت بسازيد و اطلاعات رمز و .. وارد كنيد
و بعد موقعه نصب اطلاعات وارد كرده رو درخواست ميكند و وارد كنيد.. direct admin خيلي راحته شما صحفه اي كه sql ساختيد بازنگه داريد و روش نصب رو قدم قدم طي كنيد
mojitak08
08-09-2009, 09:29
درست نشد . چیکار کنم . من زودتر میخوام سایت رو بیارم بالا . عزیزان بزارید از اول براتون توضیح بدم. ببین من اومدم لوکال هاست رو نصب کنم تا آخرش هم رفتم اما اونجایی که میگه در صفحه باز شده و قسمت Your Projects نام روت نیوک خود را انتخاب کنید
کلیک که میکنی اینو میگه : در حال حاضر مشکلي در ارتباط با تنظيمات بانک اطلاعاتي وجود دارد
خوب این یه مشکل بود . اما دومی هم که روشنه دیگه 2 پست بالاتره . ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرماین.
دوستان عزیز من نیوک 8.2 رو نصب کردم و الآن یک مشکل دارم
من می خوام منوی اصلی سایتم اینجوری بشه ولی بلد نیستم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک ماژول بود به نام ماژول شاخه ها که اونم نصب کردم ولی باز هم نتونستم
اگر دوستان بتونند راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم
اگر هم کسی نتونست راهنماییم کنه و قضیه پولی بود باز هم لطف میکنه اگر کمک کنه .
eblis_boy1386
10-09-2009, 17:24
درست نشد . چیکار کنم . من زودتر میخوام سایت رو بیارم بالا . عزیزان بزارید از اول براتون توضیح بدم. ببین من اومدم لوکال هاست رو نصب کنم تا آخرش هم رفتم اما اونجایی که میگه در صفحه باز شده و قسمت Your Projects نام روت نیوک خود را انتخاب کنید
کلیک که میکنی اینو میگه : در حال حاضر مشکلي در ارتباط با تنظيمات بانک اطلاعاتي وجود دارد
خوب این یه مشکل بود . اما دومی هم که روشنه دیگه 2 پست بالاتره . ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرماین.
اطلاعات رو برام بفرستيد تا براتون درست كنم
mojitak08
14-09-2009, 13:59
متوجه نشدم کدوم اطلاعات رو میگی . راهنمایی میکنید ؟
mojitak08
14-09-2009, 23:28
دوستان ممنونم از راهنمایی هاتون . مشکلم برطرف شد .
اما حالا یه سوال دیگه . من یه ساب دامین به نام فروم ایجاد کردم . مثلا forum.parsigame حالا میخوام که این فروم از سیستم همینی که پی سی ورلد استفاده میکنه باشه . آیا ممکنه یا که نه فقط باید فروم مربوط به نیوک باشه . اگر ممکنه روش نصب کردن اون رو توضیح دهید
دوستان ممنونم از راهنمایی هاتون . مشکلم برطرف شد .
اما حالا یه سوال دیگه . من یه ساب دامین به نام فروم ایجاد کردم . مثلا forum.parsigame حالا میخوام که این فروم از سیستم همینی که پی سی ورلد استفاده میکنه باشه . آیا ممکنه یا که نه فقط باید فروم مربوط به نیوک باشه . اگر ممکنه روش نصب کردن اون رو توضیح دهید
این ربطی به نیوک نداره ! باید از پنل ساب دامین رو درست کنی بعد به فولدری که تو فایل منیجر درست میشه بری و اونجا فایل های مربوط به ویبولتین رو آپلود کنی و بعد هم نصبش !
سلام
من نیوک 8.1 داشتم حالا میخوام 8.2 نصب کنم (نصب کردم)
میخوام دیتابیس 8.1 را که اکسپرت کردم روی دیتابیس 8.2 اینپورت کنم ولی نمیشه
ارور میده
حتی خواستم فقط کاربرا و امار رو ایمپورت کنم کخ اونم نشد
اقا محمد اگه میشه راهنمایی کنید
واقعا تبدیل به قبرستون شده
چند وقت پیشا که تازه نیوک 8.1 اومده بود تا یه سوال میکردیم 2 ساعت بعد اگه اقا محمد جواب نمیداد یکی بود که یه حرفی بزنه حالا درست یا اشتباه ولی الان حدودا 40 ساعته که این سوالو پرسیدم کسی جواب نداده
Elendil1
21-09-2009, 17:09
واقعا تبدیل به قبرستون شده
چند وقت پیشا که تازه نیوک 8.1 اومده بود تا یه سوال میکردیم 2 ساعت بعد اگه اقا محمد جواب نمیداد یکی بود که یه حرفی بزنه حالا درست یا اشتباه ولی الان حدودا 40 ساعته که این سوالو پرسیدم کسی جواب نداده
خب برو انجمن خود نیوک !! اینجا کسی جوابت نمیده !! چون کسی بلد نیست ، مدیری هم نداره که چیزی بلد باشه ! بلد هم باشن نمیگن !
eblis_boy1386
22-09-2009, 14:01
سلام
ارور میده
چرا راهتو دور ميكنيد
برو اپگريد كن ديگه .. فايل اپ بگير و اپگريد كن !!! :31:
سلام
ارور میده
من زیاد حرفه ای نیستم اما شاید مشکلت حل بشه
لازم نبود که دیتابیس عوض بشه یعنی دیتابیس رو نگه می داشتی و بعد از نصب 8.2 فایل کانفیگ رو عوض می کردی و اطلاعات دیتابیس قدیم رو می دادی
اما حالا که اینجوری شده : فایل هایی که تو دیتابیس هستند رو پاک می کنی و بعد ایمپورت می کنی ؟ چون اگه فایل های قبلی پاک نشه برای ایمپورت فایل های جدید ارور میده
خب برو انجمن خود نیوک !! اینجا کسی جوابت نمیده !! چون کسی بلد نیست ، مدیری هم نداره که چیزی بلد باشه ! بلد هم باشن نمیگن !
درسته که بهتره تو انجمن خود نیوک مطرح بشه اما حالا که سوال پرسیده باید جواب بدیم دیگه . چرا کسی که بلد باشه جواب نمیده ؟ :18:
سلام
ممنون از تاپیک بسیار عالی که ایجاد کردید
من با phpnuke 8.2 کمی مشکل دارم
با لپتاپ هرکار می کنم نمی تونم بانک اطلاعاتی ایجاد کنم
پیغام "the page cannot be displayed" میده
چکار کنم؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید
با تشکر
آقا چجوری میشه فوتر رو توی تغییر داد ! من که هرچی گشتم به جایی بر نخوردم !
می خوام این قسمت رو بهش چند خط اضافه کنم !
eblis_boy1386
07-10-2009, 19:35
آقا چجوری میشه فوتر رو توی تغییر داد ! من که هرچی گشتم به جایی بر نخوردم !
می خوام این قسمت رو بهش چند خط اضافه کنم !
اول بگم براي اضافه كردن بايد تنظيمات __ ته خط و سر خط برويد
براي برداشتن به THEME.PHP برويد و اين قسمت رو برداريد
اول بگم براي اضافه كردن بايد تنظيمات __ ته خط و سر خط برويد
براي برداشتن به THEME.PHP برويد و اين قسمت رو برداريد
آقا ممنون ! ولی من هر چی میگردم این قسمت و پیدا نمیکنم !:13:
میگم میشه از نوشته های بلگفا بک آپ گرفت بعد روی نیوک سوارشون کرد ؟ فکر کنم بلگفا با فرمت ورد بکاپ میده !
میگم میشه از نوشته های بلگفا بک آپ گرفت بعد روی نیوک سوارشون کرد ؟ فکر کنم بلگفا با فرمت ورد بکاپ میده !
تنظیمات سیستم -> ته برگ
نه فکر نکنم بشه
eblis_boy1386
08-10-2009, 14:49
ربطي نداره تيبل هاي نيوك اندازه يك اسمون با بلاگفا فرق داره .. نميدونم اصلا اين حرف كي زده !
naser_2006
04-11-2009, 11:54
سلام
من ميخوام نيوك رو هاست نصب كنم اما هركاري ميكنم اين ارور رو ميده
"در حال حاضر مشکلي در ارتباط با تنظيمات بانک اطلاعاتي وجود دارد"
فايل config رو هم تغيير دادم
كلا با روشي كه گفتين جلو رفتم اما نميدونم چرا مشكلم حل نميشه
amir_malas
20-11-2009, 11:34
سلام دوستان ...
به نظرتون استفاده از PHP Nuke بهتره یا جوملا یا وردپرس؟؟؟
قالب را در نیوک چه جوری تغییر بدم
توی مدیریت یایت رفتم ابزاری ندیدم
amir_malas
06-12-2009, 16:17
سلام...من نیوک PHPNuke82-MT-Edition رو دانلود کردم موقع نصب میزنه ارور توی خط 61 ...
کسی فایل install.php رو داره برام بذاره یا مشکل از چیز دیگست؟
سلام...من نیوک PHPNuke82-MT-Edition رو دانلود کردم موقع نصب میزنه ارور توی خط 61 ...
کسی فایل install.php رو داره برام بذاره یا مشکل از چیز دیگست؟
دوست عزیز مشکل را پیدا کردم!
احتمالا کنترل پنل شما هم مثل من directAdmin است اگر هم نیست این را امتحان کنید:
فایلی در فولدری که نیوک را در هاست آپلود کردید بدون نام است ولی با پسوند .htaaccess
که خطی وجود دارد به نام :
php_flag_register _globals on #
اگر دقت کنید در ابتدای این خط کاراکتر # وجود دارد که باید آنرا پاک کنید.
php_flag_register _globals on
همین!
دیگر آن خطا نمی آید.
یا علی
aquaquest
29-01-2010, 16:48
سلام
من قبلاً Wamp را دانلود کرده بودم ، ولی پیداش نمی کنم ، حالا خواستم دانلود کنم ، سایتش اجازه ی دانلود با آی پی ایران را نمی ده ، کسی لینک دیگه نداره ؟
سلام
من قبلاً Wamp را دانلود کرده بودم ، ولی پیداش نمی کنم ، حالا خواستم دانلود کنم ، سایتش اجازه ی دانلود با آی پی ایران را نمی ده ، کسی لینک دیگه نداره ؟
فقط کافیه توی گوگل یا سایت های دانلود دنبالش بگردی
ildk
توی نیوک برای تغییرات اساسی شما نیاز به دانش اچ تی ام ال ، سی اس اس و اندکی پی اچ پی دارین ولی تغییرات جزئی قابل انجامند
سلام دوستان ...
به نظرتون استفاده از PHP Nuke بهتره یا جوملا یا وردپرس؟؟؟
این به نظر خودتون بستگی داره چون اینا هر کدومش یه مزیتهایی دارن بهتر حداقل یه بار هر کدوم رو نصب کنی
سلام
من ميخوام نيوك رو هاست نصب كنم اما هركاري ميكنم اين ارور رو ميده
"در حال حاضر مشکلي در ارتباط با تنظيمات بانک اطلاعاتي وجود دارد"
فايل config رو هم تغيير دادم
كلا با روشي كه گفتين جلو رفتم اما نميدونم چرا مشكلم حل نميشه
شما میخاید روی هاستهای رایگان نصب کنید یا ...
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
دوستان سایتش ترکیده؟؟؟؟
به گفته ی مدیرانش تغییر سرور + اندکی تغییرات هست که به زودی درست میشه حالا کی معلوم نیست
pezhmantoop
09-02-2010, 18:54
سلام به همه
یه سوال داشتم
من نیوک 8.2 نصب کردم
و قالب mashhadteam-white رفتم
می خوام هدر سایتمو عوض کنم
می توانید آموزش کامل را بگید
در ضمن یه هدر که اون قسمت بالا را کامل پر کنه چه سایزی داره ؟
به صورت پیش فرض آدر بدهید لطفا
در ضمن آیا سایز از عکس معمولی بیشتر باشه مشکلی پیش می آد ؟
pezhmantoop
09-02-2010, 22:59
کسی نیست جواب بده
جواب را فوری می خوام
سلام به همه
یه سوال داشتم
من نیوک 8.2 نصب کردم
و قالب mashhadteam-white رفتم
می خوام هدر سایتمو عوض کنم
می توانید آموزش کامل را بگید
در ضمن یه هدر که اون قسمت بالا را کامل پر کنه چه سایزی داره ؟
به صورت پیش فرض آدر بدهید لطفا
در ضمن آیا سایز از عکس معمولی بیشتر باشه مشکلی پیش می آد ؟
سلام
ببین عزیز همون طور که خودتون گفتید میخاید هدر رو عوض کنید حالا یا فقط عکسش رو یا تغییرات کلی
برای عوض کردن عکس کافیه عکس مورد نظرتون رو جای عکس فعلی توی روت سایتتون بزارید
برای اعمال سایر تغییرات باید فایل ایندکس قالبتون رو دستکاری کنید
موفق باشید
دوستان توی 8.1 قسمت بلوک ها توی ادیتورش یه چیز داشت میزدی میتونستی html بنویسی ولی این یکی 8.2 نداره راهی نیست بشه ادیتورشو درست کرد؟؟؟؟؟
دوستان توی 8.1 قسمت بلوک ها توی ادیتورش یه چیز داشت میزدی میتونستی html بنویسی ولی این یکی 8.2 نداره راهی نیست بشه ادیتورشو درست کرد؟؟؟؟؟
سلام
کلید منبع دقیقا برای همین کاره
موفق باشید
KABOOTAREASIR
27-03-2010, 00:03
سلام دوستان من كلاً هنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگ كرم به دادم برسيد.
من نيوك رونصب ميكنم ما اصلا سايتم نمياد ((هاستم رايگانه))
aminreza_star
29-03-2010, 23:12
با عرض سلام و عرض ادب خدمت تمامي دوستان
آقايون من چطوري ميتونم phphnuke رو روي گيگفا(gigfa.com )نصب كنم؟
ممنون ميشم از هركي كه كمكم كنه.
در ضمن دوستان اگه مارو قابل دونستين تا جوابمون رو بديد حتما آموزش كاملش رو بديد.
مر30 از لطفتون
خسته نباشید،
من نیوک 8.2 رو نصب کردم ولی یه مشکل دارم،
توی نسخه های قبل تو صفحه مدیریت یه گذینه داشت به اسم "منوی اصلی" که میشد منوی اصلی رو عوض کرد ولی تو این نسخه نداره باید چکار کنم؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟!!
سلام دوستان من كلاً هنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگ كرم به دادم برسيد.
من نيوك رونصب ميكنم ما اصلا سايتم نمياد ((هاستم رايگانه))
پایین
با عرض سلام و عرض ادب خدمت تمامي دوستان
آقايون من چطوري ميتونم phphnuke رو روي گيگفا(gigfa.com )نصب كنم؟
ممنون ميشم از هركي كه كمكم كنه.
در ضمن دوستان اگه مارو قابل دونستين تا جوابمون رو بديد حتما آموزش كاملش رو بديد.
مر30 از لطفتون
توی هاستهای رایگان دیگه دیتابیستون لوکال هاست نیست و باید آدرس اونو از پی اچ پی مای ادمین گرفته و به جای لوکال هاست وارد کنید
خسته نباشید،
من نیوک 8.2 رو نصب کردم ولی یه مشکل دارم،
توی نسخه های قبل تو صفحه مدیریت یه گذینه داشت به اسم "منوی اصلی" که میشد منوی اصلی رو عوض کرد ولی تو این نسخه نداره باید چکار کنم؟
میتونید از برنامه های منو ساز کمک بگیرید
jafar1374
08-06-2010, 12:59
سلام
برای نصب رو لوکال بعد از اینکه فایل sql رو ایمپورت کردم بلافاصله نصب شد بدون اینکه از من بخواد برای مدیریت یوزر و پس تعریف کنم و محتویات سایت هم نامفهومه و ؟؟؟؟؟؟ اینجوریه
بدون فایل sql هم که نصب می کنم بعد از وارد کردن اطلاعات دیتابیس میگه
توقف در نصب خطا: اطلاعات وارد شده مشکل دارد,
mazhari74
21-06-2010, 14:49
سرور بانک اطلاعاتي چیست
من یه هاست لینوکس دارم و سی پنل هست میخوام نیوک نصب کنم ولی نمی دونم سرور بانک اطلاعاتي چیه؟ در ضمن دیتابیس درست کردم
از کجا سرور بانک اطلاعاتيمونو پیدا کنیم
خیلی عجله دارم.
sسلام به دوستان این سزویس رایگانه؟
MaLaS_shz
08-10-2010, 17:41
FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it!
چه کنم ؟؟
morteza69
10-11-2010, 21:43
farzam_h1982
07-01-2011, 00:00
دوستان عزیز مخصوصا tabriz-info
سلام و خسته نباشید .
بابت زحماتی که برای آموزش ها کشیدید ممنونم و بهتون تبریک میگم چون فوق العاده بودند .
من در حال حاضر یک انجمن دارم که با سیستم Mybb کار می کنه و قرار تا چند روز دیگه به سیستم vBulletin بریم . البته من تا الان که با Mybb کار می کردم یعنی در قسمت Admin به راحتی میتونستم هر کاری میخواستم رو انجام بدم منظورم اینه که از پس کاراش بر میومدم ولی الان که قراره بریم روی سیستم vBulletin نصب و راه اندازی اون رو شخص دیگری انجام میده و من فقط قرار Admin باشم .
میتونید من رو کمک کنید تا با محیط Admin سیستم vBulletin آشنا بشم یا حداقل آدرس یک منبع مفید رو بهم بدید .
از اینکه کمکم میکنید ممنونم
راستی به انجمن خودتون هم یه سری بزنید :
farzam_h1982
09-01-2011, 16:59
دوستان عزیز مخصوصا tabriz-info
سلام و خسته نباشید .
بابت زحماتی که برای آموزش ها کشیدید ممنونم و بهتون تبریک میگم چون فوق العاده بودند .
من در حال حاضر یک انجمن دارم که با سیستم Mybb کار می کنه و قرار تا چند روز دیگه به سیستم vBulletin بریم . البته من تا الان که با Mybb کار می کردم یعنی در قسمت Admin به راحتی میتونستم هر کاری میخواستم رو انجام بدم منظورم اینه که از پس کاراش بر میومدم ولی الان که قراره بریم روی سیستم vBulletin نصب و راه اندازی اون رو شخص دیگری انجام میده و من فقط قرار Admin باشم .
میتونید من رو کمک کنید تا با محیط Admin سیستم vBulletin آشنا بشم یا حداقل آدرس یک منبع مفید رو بهم بدید .
از اینکه کمکم میکنید ممنونم
راستی به انجمن خودتون هم یه سری بزنید :
دوستان اگر کسی میتونه منو کمک بکنه ممنون میشم زودتر جواب سوال من رو بده
farzam_h1982
15-01-2011, 17:35
خیلی ممنون از همتون که زورتون میاد یه جواب بدین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.