ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال google earth ver3.0.0616

baba barghi
15-10-2005, 18:30
سلام
خوبین؟
من گوگل ارت پولی رو دانلود کردم حالا سریالشو می خوام ممنون می شم فقط نگید برو مفتی اونو دانلود کن

بای

sezar & sanaz
15-10-2005, 19:32
سلام من هم در به در دنبالش هستم يك بار دانلودش كردم كه سوخته بود دوباره دانلودش كردم سالم بود ولي 400 دلار بايد بدهم :sad: رفتم و مفتيش را دانلود كردم ولي نمي توان زوم كرد در داخل شهر آقاي شبخيز در كونالش در ماهواره مي گفت رفيقم زوم ميكرد در شهر و مي گفت پول بدي در خانه ي هر كي خواستي مي تواني بروي اگر طرض كار كردنش را مي داني برايم توضيح دهيد خواهش مييييييييييييييي كنم عجله كنيييييييد :sad: :sad: :sad:

مهدی 2007
15-10-2005, 20:00
شما ها فکر کنم Keyhole رو دانلود کردید چون من Google earth رو به طور کامل با حجم 10 مگابایت دانلود کردم و اصلا هم آزمایشی نیست شما می توانید google earth رو با اون حجم گفته شده در آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به طور فری دانلود کنید

baba barghi
15-10-2005, 21:01
با سلام
برای آقای علی سزار باید بگم که اولا باید سرعت اینترنت شما باید 128 کیلوبایت واقعی به بالا باشه یعنی Adsl که خدا را شکر تو مملکت ما داره راه میفته و یه چیزی بگم جنگ عراق با آمریکا به کمک همین برنامه بوده و با شرکت گوگل آمریکا قرارداد داشته و جای صدام رو هم تا حدودی به کمک این برنامه پیدا کردن و ...
در پاسخ آقا مهدی باید بگم که من نسخه ی رایگانشو دانلود کردم ولی حالا من هر طور شده می خوام پولیشو راه بندازم یه راهنمایی می کنم چرا نمی رید تو چت خارجی ها و سوال کنید که سریال اون رو دارند یا نه البته اگر دادن تو این تاپیک خبر ما هم بدید

بای

Mehdi_Best
15-10-2005, 21:46
دوست عزيز سلام
تاپيك تكراري است
لطف كنيد در اين تاپيك پيگيري نماييد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]