مشاهده نسخه کامل
: یاری برای ساخت یه cms
delta-pt
25-12-2007, 10:44
سلام معلممون گغته برای پروژه پایانی یه سیسیتم مدیریت محتوی مثل جوملا البته ده ها برابر ساده تر بسازید میخواستم از اساتید کمک بگیرم و ببینم برای این کار باید چه زبانی بلد باشما و یکم یاریم کنید مثلا یه محیط مدیریت بانرها داشته باشه و یه محیط ارسال پست همین یا یکم پیشرفته تر تآکید میکنم کسی آماده بهم نده میخوام خودم درست کنم
my friend
25-12-2007, 12:49
پیشنهاد دوستانه ای که بهت میکنم اینه که پروژه ات رو عوض کنی...
چون تو یک دو روز و یکی دو ماه نمیشه برنامه نویس وب شد!
delta-pt
25-12-2007, 17:41
دستت درد نکنه ولی این پروژه اختیاری نبوده بعدش هم من گفتم یه چیزی خیلی ساده تر مثلآ در حد یک ارسال پست
Naser_helboy
25-12-2007, 17:43
ببین منم با نظر my friend یه شبه نمیشه ره صد ساله رو رفت
اگر برای پروزه می خوای و فقط قصدت اینه که نمره بگیری باید بدی یکی برات بنویسه ولی نه اگه می خوای یاد بگیری حالا حالا ها کار داری
اگه خواستی من میتونم برات بنویسم
ای دی من تو یاهو : matrys2003
delta-pt
25-12-2007, 18:14
دوست من شما که بلدید اگه یه مقاله ای چیزی داری بزار ممنون میشم ولی وقتی پروژه رو ببرم سوال میکنه تازه هیچی هم که بلد نیستم
Naser_helboy
25-12-2007, 18:22
php.net
اینجا هم یه سری مقاله هست
iranphp.com
pmjaberi
25-12-2007, 19:25
سلام معلممون گغته برای پروژه پایانی یه سیسیتم مدیریت محتوی مثل جوملا البته ده ها برابر ساده تر بسازید میخواستم از اساتید کمک بگیرم و ببینم برای این کار باید چه زبانی بلد باشما و یکم یاریم کنید مثلا یه محیط مدیریت بانرها داشته باشه و یه محیط ارسال پست همین یا یکم پیشرفته تر تآکید میکنم کسی آماده بهم نده میخوام خودم درست کنم
شما دانشجو هستيد ؟
بد اين چه مدلی هست که زبان درس نداده پروژه ميدن؟؟!؟!؟! :18:
بريد به معلمتون بگيد اگه خيلی علاقه به csm داری اول بايد يه زبان تحت وب و آموزش بدی database ها را ياد بدی بعدش خواستی پروژه بده . (دوست داشتی آخرش هم ميتونی بگی نکبت :31:)
اگر نه زبان را ياد دادن و نه واحد برنامه نويسی تحت وب داشتی (php, perl, .net....)
و نه database خوندی و استاد ازت همچين چيزی ميخواد من جای تو بودم انصراف ميدادم ! :5:
delta-pt
25-12-2007, 22:16
دیگه دیگه اگه شما منو یاری کنید اینو بسازم ممنون میشم راستی ببینم با چه زبونهایی باید بنویسمش؟
pmjaberi
25-12-2007, 22:54
دیگه دیگه اگه شما منو یاری کنید اینو بسازم ممنون میشم راستی ببینم با چه زبونهایی باید بنویسمش؟
شما بايد يکی از زبان های تحت وب را ياد بگيری مثله:
php, perl يا asp.net و بر حصبه اينا بايد تا حد خوبی يکی از انواع database هم بلد باشی مثله:
SQL برای .net
و يا MYsql برای PHP
پيشنهاد من کار با PHP هست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.