مشاهده نسخه کامل
: چند سوال در زمينه Php-nuke
cheetoz_motori
25-12-2007, 00:03
با سلام چند سوال داشتم كه اگر لطف كنيد به حالت ساده براي من جواب دهيد ممنون مي شوم.يكي اينكه آيا اين Template هاي مانستر كه در بعضي از سايتها وجود دارد با Nuke هم سازگار هست؟اگر سازگار هست چگونه مي توان آنها را به عنوان قالب سايت نصب كنيم؟اگر ممكن هست نام چند سايت خوب كه قالبهاي سازگار با Nuke ترجيحاً فارسي داشته باشد با تنوع بالا به من معرفي كنيد.سوال ديگر اينكه بعضي از سايتها كه داراي چند زبان هستند چگونه اينكار را كرده اند؟آيا ماژولي در اين رابطه وجود دارد كه از آن استفاده مي كنند؟از اينكه به سوالات من جواب مي دهيد قبلاً متشكرم.
Mohsen khan
25-12-2007, 09:22
معمولا مانستر براي سيستم هاي مختلف تم اختصاصي داره
ولي كساني كه طراحي قالب بلد هستند مي توانند تم هاي را براي سيستم هاي مختلف تغيير دهند
در مورد سايت هاي چند زبانه بهترين كار نصب دو سيستم در دو مسير مختلف هست
cheetoz_motori
25-12-2007, 11:33
معمولا مانستر براي سيستم هاي مختلف تم اختصاصي داره
ولي كساني كه طراحي قالب بلد هستند مي توانند تم هاي را براي سيستم هاي مختلف تغيير دهند
در مورد سايت هاي چند زبانه بهترين كار نصب دو سيستم در دو مسير مختلف هست
خوب اين تغيير چگونه هست؟با چه برنامه اي؟در كدهاي آن قالب بايد تغييرات داد؟در مورد زبان سايت هم منظور شما اين هست كه آن سايتها كه بدين شكل هستند مثلاً يك سايت با زبان فارسي دارند و همان سايت را خودشان ترجمه كردند به زبان انگليسي و با كليك روي آيكون پرچم ايران سايت فارسي Load مي شه با زدن روي آيكون پرچم انگليس سايت انگليسي؟
Naser_helboy
25-12-2007, 17:51
برای تغییر قالب باید html &css بلد باشی
اما در مورد سوا دومت
فرض کنیم آدرس سایت شما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هستش
یه پوشه به اسم en تو روت میسازی و سیستم انگلیسیت رو اونجا نصب می کنی و سیستم فارسیت رو تو روت
حالا هر کی بزنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سیستم با زبان فارسی رو میبینه و میتونی یه لینکم بدی به سایت انگلیست تو آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرفتی یا بازم توضیح بدم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.