ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سيستم به طور خفني تركيد !‌ (‌ شايد ويروس ‌)

ParsiKade
24-12-2007, 18:45
سلام به همه ي دوستان،

راستش از ديشب همينطور كه داشتم با سيستم كار مي كردم خواستم يكي از برنامه هامو اجرا كنم ديدم اجرا نميشه ... واسه همين كامپيوترو Restart كردم ... وقتي كه ويندوز بالا اومد ديدم قالب ويندوز كلاسيك شده ( منظورم قيافه ي ظاهري Task Bar هست ... كه مثل ويندوز 98 ميشه ). رفتم توي تنظيمات كه به حالت استاندارد برش گردونم ديدم استاندارده ! ( ويندوزم ويستاس )

اومدم برم توي اينترنت ديدم مي گه هيچ كانكشني ندارم !
صداي سيستم قطع شده.
ويروس كشم غير فعال شده (‌ البته بايد ميشد !‌ چون اين ويروس كش McAfee روي سيستم بود و الان يك سال بود كه از روي خريد سيستم مي گذشت و هفته ي پيش بهم Mail زده بود McAfee كه بايد پول بدم براي شارژ سال ديگه وگرنه تا هفته ي ديگه مدت زمانش تموم ميشه :41:

حالا چي كار كنم ؟‌ از يكي پرسيدم گفت ويروس Win32 گرفتم !‌
آها راستي اين سيستم من لپ تاپه و شنيدم ويندوز اصلو ميشه Recovery كرد ... ولي Recovery هم كه خواستم بكنم گفت كه نميشه :19::19::19:

لطفا كمكم كنيد ... چي كارش كنم كل زندگيم روي Hard اينه !!

الان هم دارم يه Nod32 با يه سيستم ديگه دانلود مي كنم تا ببينم اگه روش نصب بشه ( چون واسه نصب McAfee ارور داد ) ببينم ويروسو مي كشه يا نه !

لطفا كمك كنيد !!

ParsiKade
24-12-2007, 19:02
مثل اينكه رسما بيچاره شدم ... Windows Installer هم نابود شده !
الان خواستم Nod32 نصب كنم باز هم نشد ... اصلا از طريق خود ويندوز ديگه كاريش نميشه كرد !

چه كار كنم ؟

اين هم يك عكس از Error :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1240
24-12-2007, 19:14
اقا تو فکرش نرو
آخرش این هست که ویندوز مشتی جدید نصب می کنی.

ParsiKade
24-12-2007, 20:14
جوابتون نا اميدم كرد كلا !!
پس اين همه مي گن Recovery ... كشكه ؟!

C0nd@ct0r
24-12-2007, 20:22
format کن ...................

ParsiKade
24-12-2007, 21:06
كجارو !؟!
درايو ويندوزو ؟!؟؟
اگه منظورتون اينه نمي تونم چون من دو تا درايو بيشتر ندارم يكيش مال ريكاوري يكيش هم مال ويندوز ... همه ي فايل هاي مورد نيازم هم توي درايو ويندوزه (‌ گفته شده با اين كار اگه ويندوز هر مشكلي پيدا كنه و ريكاوري كنم اين فايلها پاك نمي شند ...‌‌ )

راهي نيست كه از طريق Dos يا ... ريكاوري كنم ؟

hell_girly
24-12-2007, 22:12
می تونی باطری پشتیبان کامپیوتر را در بیاری بعد موقع بالا اومدنش کنترل های Alt+ctrl+delete یاCtrl+delete را بگیری و داخل Bootش بری و سیستم را از اونجا format کنی

ParsiKade
24-12-2007, 22:28
منظور شما از Format ،‌ پاك كردن درايوم هست ؟

mahdi7610
24-12-2007, 23:50
سلام
دوست عزیز ریکاوری کردن توی لپ تاپ ها مانند نصب مجدد ویندوز توی pc ها می باشد .
اگر شما ریکاوری کنید تمام برنامه های نصب شده و فایلهای خودتون را از دست خواهید داد .

شما از سیستم ریستور استفاده کرده اید ؟

ParsiKade
25-12-2007, 14:19
بله خواستم Restore كنم ولي Error داد و نشد !

negar2006
25-12-2007, 15:18
دوست عزیز
شما می توانید از Fast Boot ویندوز xp استفاده نمایید . برای این کار ابتدا cd ویندوز xp را داخل CD Rom گ
ذاشته سیستم را از روی CD بالا بیاورید پس از گذشتن از اولین صفحه در صفحه مربوط به انتخاب نام درایوها کلید F2 را زده سپس روش Fast Boot را انتخاب نمایید . در صورتیکه از این روش نتوانستید استفاده نمایید از همین طریق دوباره ویندوز xp را نصب کنید البته بدون فرمت . انشاء ا... مشکلتان حل می شود .
ضمنا پس از نصب مجدد ویندوز در صورتیکه بنا به هر دلیلی فایل هایتان پاک شده باشد می توانید از برنامه Recovery My Files استفاده نمایید .کارش خیلی عالیه!!!
negar2006

ParsiKade
25-12-2007, 18:38
سلام،

ويندوز من Vista رو خود لپ تاپ پوده ... خيلي راحت مي تونم Recovery كنم نيازي به عوض كردن نيست ...