مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد خرید pmp
M E T A L
24-12-2007, 14:17
سلام دوستان.
لطفا منو در مورد خرید pmp یا mp4 player با مارک sony یا creative کمک کنید.
دستگاهی که حتما قابلیت ضبت صدا و تصویر را از تلوزیون و ----- داشته باشه.
قیمتش تا 130000 تومن باشه.
با تشکر.
با این قیمت , از یک برند معتبر فکر نمیکنم چیزی پیدا کنی که این کاره باشه .ولی MP3 پلیر, چیز خوبی میتونی بخری!
یه مدل هست از Z-cyber فکر کنم اسمش PMP باشه! برند معتبری نیست ولی گارانتی داره(مهرگان ماشین آسیا).تمام اون چیزهایی رو که میخوای داره! قیمت حدود 120000 تومان.
M E T A L
25-12-2007, 09:36
با این قیمت , از یک برند معتبر فکر نمیکنم چیزی پیدا کنی که این کاره باشه .ولی MP3 پلیر, چیز خوبی میتونی بخری!
یه مدل هست از Z-cyber فکر کنم اسمش PMP باشه! برند معتبری نیست ولی گارانتی داره(مهرگان ماشین آسیا).تمام اون چیزهایی رو که میخوای داره! قیمت حدود 120000 تومان.
مرسی از راهنماییت.
ولی من چند روز پیشا تو الا الدین یه دستگاه سونی دیدم که این کارها رو انجام میداد.
تازه یه دوربین 2 مگا پیکسلی هم داشت. قیمتش 120تومن بود.
دو مدل بودن.
تقریبا شبیه عکس زیر:
اگه میشه در مورد اینا یکم راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_ag
25-12-2007, 10:10
شك نكن تقلبيه
مدل سونی ای که دیدی تقلبیه (= اصلا سونی یه همچین مدلی نداره ) ... اگه ضبط تصویر می خوای (اصطلاحا : video in) ، توی دامنه قیمت پایین یه مدل نسبتا معتبر هست : z cyber studio ... کیفیت ضبط تصویرش بد نبود ... کار رو راه مینداخت .. ضمنا گارانتی خوبی هم داره...
اما کلا توصیه میشه که قید این قابلیت رو بزنی ، چون بین مدل های معتبر این دامنه قیمت (100 تا 200) پیدا نمیشه ... و باید بری سمت 250 تومن به بالا ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.