PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست كمك از دوستان در رابطه با بنر تبليغاتي

Spoilsman
24-12-2007, 14:13
با سلام
يكي از دوستان من يه بنر تبليغاتي براي كار من درست كرده با پسوندهاي swi و swf
البته هر دو فايل يكي هستند
حالا اين دوست ما يادش رفته آدرس وب سايت رو داخل فايل swf بياره
بخاطر همين از دوستاني كه توي كارهاي بنر خبره هستند خواهشي دارم. آدرس وب سايت رو توي فايل txt ضميمه كردم و خواهشم اينه كه اين آدرس رو وارد فايل swf كنند تا با كليك بر روي بنر به سايت مورد نظر بره

دريافت فايل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OranoX
24-12-2007, 17:49
مثل اين كه هيش كي نيست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OranoX
24-12-2007, 17:53
البته فكر كنم با كد بتوني اين كارو بكني ، مثل لينك ، به بنرت آدرس بده،نميشه؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spoilsman
25-12-2007, 01:54
من هيچي از بنر حاليم نيست. اين فايل رو هم دوستم طراحي كرده كه الان بهش دسترسي ندارم

Dolphin 7
25-12-2007, 14:01
با سلام
يكي از دوستان من يه بنر تبليغاتي براي كار من درست كرده با پسوندهاي swi و swf
البته هر دو فايل يكي هستند
حالا اين دوست ما يادش رفته آدرس وب سايت رو داخل فايل swf بياره
بخاطر همين از دوستاني كه توي كارهاي بنر خبره هستند خواهشي دارم. آدرس وب سايت رو توي فايل txt ضميمه كردم و خواهشم اينه كه اين آدرس رو وارد فايل swf كنند تا با كليك بر روي بنر به سايت مورد نظر بره

دريافت فايل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون فايله رو كه نتونسم كاريش بكنم چون فونتي كه متنا باش نوشته شده بودو نداشتم واسه همين تو فلش كه مي خواسم بيارمش به هم ريخته نشون مي داد اگه حتما مي خواي همون فايل باشه و فقط يه لينك بش اضافه شده باشه بايد فونتشو واسم آپ كني اسم فونتشم اينه ظاهرا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولي يه بنر واست درس كردم شبيه همون يعني سعي كردم افكت و فونت و اين حرفاش شبيه اون بنري كه دادي باشه لينكيم كه خواسه بودي واست اضافه كردم فايله رو دانلود كن ببين به درد مي خوره يا نه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spoilsman
25-12-2007, 22:02
اون فايله رو كه نتونسم كاريش بكنم چون فونتي كه متنا باش نوشته شده بودو نداشتم واسه همين تو فلش كه مي خواسم بيارمش به هم ريخته نشون مي داد اگه حتما مي خواي همون فايل باشه و فقط يه لينك بش اضافه شده باشه بايد فونتشو واسم آپ كني اسم فونتشم اينه ظاهرا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي يه بنر واست درس كردم شبيه همون يعني سعي كردم افكت و فونت و اين حرفاش شبيه اون بنري كه دادي باشه لينكيم كه خواسه بودي واست اضافه كردم فايله رو دانلود كن ببين به درد مي خوره يا نه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خيلي ازت ممنونم دوست عزيز
همين فايل عاليه
حالا اين فايل رو چطوري Save كنم؟
اگه ميتوني برام ايميل كن
spoilsman323@yahoo.com

Dolphin 7
25-12-2007, 22:28
خيلي ازت ممنونم دوست عزيز
همين فايل عاليه
حالا اين فايل رو چطوري Save كنم؟
اگه ميتوني برام ايميل كن
spoilsman323@yahoo.com

منظورت چيه چطوري سيو كني؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه منظورت اينه كه چطوري فايلو رو كامپيوترت دانلود كني بايد كل لينك پايينو كپي كني بعد تو آدرس بار (همون جايي كه آدرس سايت يا وبلاگو مي نويسي) پيست ( Paste ) كني بعد از رو كيبورد ، اينترو ( Enter ) بزني بعد يه صفه كوچيك مياد كه تو بايد كليد Save رو بزني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

flashman
14-01-2008, 17:09
سلام دوسته من

دانلود نرک افزار و کلیپ تصویری خفن در

1- اینجا انجمن فلشه

2- محل تبلیغ نیست

3- 1و2

موفق باشی