ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یاهو بازهم چت روم‏هایش را می‏بندد

arkadas
14-10-2005, 22:18
مقامات یاهو می‏گویند چت روم‏هایی برای سوء استفاده جنسی از کودکان، مورد سوء استفاده قرار گیرند را تعطیل می‏کنند. این شرکت همچنین قصد دارد استفاده از چت روم‏هایش را برای تمامی کاربران 18 سال به بالا محدود کند.
این اقدام پس از توافق یاهو و دادستان شهر نیویورک انجام می‏شود و هدف از این نیز محافظت از کودکان در برابر خطرات پنهان موجود در وب عنوان شده است. یاهو در راستای همین توافق از فیلتر نرم افزاری ویژه‏ای در چت روم‏هایش بهره خواهد گرفت.
یاهو پیش از این در ماه ژوئن به طور داوطلبانه تمام چت روم‏هایی را که توسط کاربران این سایت ایجاد شده بودند را تعطیل کرد، زیرا برخی از آنها برای فریب کودکان و تشویق آنها به برقراری ارتباط جنسی با افراد بزرگسال مورد سوء استفاده قرارگرفته بودند.
این شرکت همچنین قصد دارد گزارش‏های ارائه شده در مورد تهدیدات اینچنینی برعلیه کودکان را جدی‏تر بگیرد و محتویات آموزشی در این مورد را روی سایت خود قرار دهد و آگهی‏هایی را نیز در این مورد منتشر کند.

Ali_k
15-10-2005, 07:24
راست میگه منم امروز میخواستم برم که ارور داد . فقط بالاا18

Sphinx
15-10-2005, 08:20
این شرکت همچنین قصد دارد استفاده از چت روم‏هایش را برای تمامی کاربران 18 سال به بالا محدود کند.
.

ما تا کمتر 18 بودیم میگفتن محدودی حالا هم که 18 رو رد کردیم محدودی
راسته که میگن بدبخترین نسل همین نسل سوم نسل کوپنی نسل محدود نسل سوخته :sad:
حالا از کجا میفهمن 18 رو رد کردیم ؟

arkadas
15-10-2005, 22:42
ما تا کمتر 18 بودیم میگفتن محدودی حالا هم که 18 رو رد کردیم محدودی
راسته که میگن بدبخترین نسل همین نسل سوم نسل کوپنی نسل محدود نسل سوخته :sad:
حالا از کجا میفهمن 18 رو رد کردیم ؟

فکر کنم اون تاریخ تولدتو وقتی که ای دی رو داشتی میساختی طوری زدی که الان کمتر از 18 نشون می ده.

Sphinx
16-10-2005, 09:42
فکر کنم اون تاریخ تولدتو وقتی که ای دی رو داشتی میساختی طوری زدی که الان کمتر از 18 نشون می ده.

خوب اگر اینطور باشه که خوبه ولی خبری که گذاشتی میگه که برای 18 سال به بالا محدود میشه نه زیر 18 میل کوچولو جان

arkadas
17-10-2005, 01:32
بابا می دونم میگم که بالای 18 سال می تونند استفاده کنند منم گفتم که شاید الان ای دی تون سنش زیر 18 نشون بده.