ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در session

hofa
22-12-2007, 17:36
سلام
یک مشکلی ایجاد شده برای من اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون می شم , وقتی من login می کنم و مقدار متتغیرها رو با post می گیرم سریع متغیر session رو پر می کنم و بین صفحات منتقل می کنم , حالا مشکل اینجاست که اگر فردی که وارد شده از یه قسمت logout کنه حالا بیاد دکمه back رو بزنه تا جایی که مقدار post مقداردهی شده بود برگرده دوباره session مقداردهی می شه , بنابراین کاربر در حالی که logout کرده ولی دوباره به همه صفحات دسترسی داره .
ممنون می شم اگه زودتر کسی به من کمک کنه

neopersia
23-12-2007, 00:47
اگه در هنگام logout سشن مربوطه رو unset کنی دیگه کاربر نمیتونه با زدن دکمه back مرورگر از سشن قبلی استفاده کنه چون اون دیگه معتبر نیست
ممکنه صفحات تو مرورگر کش بشه و بازدن دکمه back صفحه کش شده نمایش داده بشه که در این مورد هم قاعدتاً نباید مشکلی پیش بیاد چون وقتی به سرور متصل بشه و بخواد صفحه رو رفرش کنه یا هر چیز دیگه سشن اون معتبر نیست و کار نمیکنه

hofa
23-12-2007, 08:43
مشکل اینجاست که من سایت های دیگه رو دیدم درسته که وقتی logout می کنه و دکمه back رو می زنه می تونه صفحه قبل رو ببینه ولی دیگه اجازه نمی ده صفحات بعد رو ببینیم ولی مشکل من اینجاست که من وقتی با دکمه back بر می گردم به صفحه ای که مقادیر post وجود داشته اند دوباره مقادیر session ها پر می شند و مثل این هست که کاربر دویاره می تونه به تمام صفحات دسترسی داشته باشه بدون login کردن , در حالی که توی سایت های دیگه مثل همین سایت همچین اتفاقی نمی افته , یعنی وقتی کاربر logout می کنه ممکنه دکمه back رو بزنه و صفحه قبل رو ببینه ولی session ها دیگه پر نمی شن ,حالا من چکار کنم که دیگه session پر نشن ؟ امیدوارم توضیح من کامل باشه و یه راه حلی برام بنویسید

neopersia
23-12-2007, 15:37
فکر کنم دیگه گرفتم چی شده
منظورتون اینه که وقتی دکمه بک رو کلیک میکنید به اطلاعات login دوباره پست میشن و کاربر وارد میشه درسته؟
اگه مشکلتون اینه راه حلش مشکل نیست
میتونید تو اون صفحه ای که اطلاعات کاربر رو چک میکنه اگه اطلاعات درست بود سشن رو ست کنید سپس با کاربر ریدایرکت کنید به یک صفحه دیگه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینجوری دیگه با رفرش کردن و یا کلیک کردن دکمه بک اطلاعات دوباره ارسال نخواهند شد. و وقتی کاربر دکمه بک رو کلیک میکنه به جای باز کردن صفحه ای که سشنها رو ست میکنه فرم لوگین رو نمایش میده و سشنها دوباره مقدار دهی نمیشن

hofa
23-12-2007, 16:43
ممنون , کاملا مشکلم حل شد

neopersia
24-12-2007, 01:02
خواهش میکنم.

2521negar
27-12-2007, 02:34
سیی
یسی
زطزظ
زطظ
زطظ
زطظز
طظز
طز
طظ
زطظ
ز
طظز
ط
زط
ظز
طظز
ظط

ر
زطرزطررزطرزط

2521negar
27-12-2007, 02:37
منو ببخشید این فقط یکجور تست واسه ی خودم بود!!!!

neopersia
28-12-2007, 01:56
منو ببخشید این فقط یکجور تست واسه ی خودم بود!!!!
این تست شما ثابت میکنه که تالار طراحی وب پی سی ورد مدیر ندارد!

my friend
28-12-2007, 10:11
این تست شما ثابت میکنه که تالار طراحی وب پی سی ورد مدیر ندارد!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](18).gif
متاسفانه...

Hamidreza66
27-10-2008, 18:43
سلام ، آقا من یه مشکل 3 پیچ دارم، داره منو میترکونه، تو فروم برنامه نویس هم گذاشتم کسی جواب رو نداده
یه توضیح کوچیک بدم، من برای شناخت کاربرها از سیژن استفاده کردم، چند دفعه اول مشکلی نبود، نمیدونم به چه دلیل وقتی حالا میرم برای لاگین، نه اخطار پسورد میده، نه ورود به کاربر میکنه، انگار نه انگار که کاربر لاگین کرده
یه مشکل دیگه، کدی که تا چند ساعت پیش logout میکرد، حلا logout هم نمیکنه
مخم سوت میکشه، ترکیدم بابا یکی کمک کنه

این پستمو عینن کپی میکنم:

سلام، منم همین مشکل رو دارم، خیلی برام عجیبه چو رو localhost کار میکرد اما رو سرورم جواب نداد.
5-6دفعه اول مشکلی وجود نداشت، اما دفعات بعدی نمیدونم به چه دلیل اینطور شد.
البته من کلی ور رفتم یه چیزی فهمیدم. وقتی قبل login به قسمت logout میرم، مشکل session ها حل میشه و میتونم لاگین بشم،

اینم کد logout

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم کد login

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما شاید بگین کد unset session رو اول login بذارم حل مشه اما نشد، من دقیقاً کد رو زیر start_session(); گذاشتم

Bill Gates
27-10-2008, 19:17
سلام
نظر من اینه اینطوری استفاده کن :31: :

برای صفحه لوگین

برای خوندنش تو صفحات دیگه

نمیدونم حل میشه یا نه حالا یه تست کن :31:

jandedy
27-10-2008, 19:17
سلام ، آقا من یه مشکل 3 پیچ دارم، داره منو میترکونه، تو فروم برنامه نویس هم گذاشتم کسی جواب رو نداده
یه توضیح کوچیک بدم، من برای شناخت کاربرها از سیژن استفاده کردم، چند دفعه اول مشکلی نبود، نمیدونم به چه دلیل وقتی حالا میرم برای لاگین، نه اخطار پسورد میده، نه ورود به کاربر میکنه، انگار نه انگار که کاربر لاگین کرده
یه مشکل دیگه، کدی که تا چند ساعت پیش logout میکرد، حلا logout هم نمیکنه
مخم سوت میکشه، ترکیدم بابا یکی کمک کنه

این پستمو عینن کپی میکنم:

سلام، منم همین مشکل رو دارم، خیلی برام عجیبه چو رو localhost کار میکرد اما رو سرورم جواب نداد.
5-6دفعه اول مشکلی وجود نداشت، اما دفعات بعدی نمیدونم به چه دلیل اینطور شد.
البته من کلی ور رفتم یه چیزی فهمیدم. وقتی قبل login به قسمت logout میرم، مشکل session ها حل میشه و میتونم لاگین بشم،

اینم کد logout

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم کد login

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما شاید بگین کد unset session رو اول login بذارم حل مشه اما نشد، من دقیقاً کد رو زیر start_session(); گذاشتم

كد logout ات كه اشكال نداره ولي كد login به mysql ات connect نشدي . تازه چرا از

براي اندازه گيري تعداد بازگشتي ها و از

براي گرفتن ثمره استفاده نكردي ؟

ببخشيدا . session ، سِشِن خونده ميشه . نه سيشن و نه سيژن . تازه از انجمن برنامه نويس چيزي اينجا نگو :31: به نفعت هست :31:

Hamidreza66
27-10-2008, 21:07
كد logout ات كه اشكال نداره ولي كد login به mysql ات connect نشدي . تازه چرا از

براي اندازه گيري تعداد بازگشتي ها و از

براي گرفتن ثمره استفاده نكردي ؟

ببخشيدا . session ، سِشِن خونده ميشه . نه سيشن و نه سيژن . تازه از انجمن برنامه نويس چيزي اينجا نگو :31: به نفعت هست :31:

من میدونم انگلیسم ناشیه :31: حق با شماست، سیشین درسته،
من به mysql وصل شدم البته با include dbc.php اون تابعی که گفتیو خب بلد نبودم:44: اما در کل من جوابمو نگرفتم، ضمناً من گفتم، کدم چند دفعه اول جواب داد، و وقتی که logout رو اول اجرا میکنم بعدش میتونم لاگین کنم، اگه بازم کسی جواب نتونست بده لینک سایتو میذارم خودتون ببینید

سلام
نظر من اینه اینطوری استفاده کن :31: :

برای صفحه لوگین

برای خوندنش تو صفحات دیگه

نمیدونم حل میشه یا نه حالا یه تست کن :31:

کد من با کد تو چه فرقی میکنه؟ :13: من هم مقدار دادم به سیشین،
من فکر میکنم مشکل اینه که یه چیز کم نوشتم. ؟؟؟؟؟

jandedy
27-10-2008, 21:47
من میدونم انگلیسم ناشیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حق با شماست، سیشین درسته،
من به mysql وصل شدم البته با include dbc.php اون تابعی که گفتیو خب بلد نبودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما در کل من جوابمو نگرفتم، ضمناً من گفتم، کدم چند دفعه اول جواب داد، و وقتی که logout رو اول اجرا میکنم بعدش میتونم لاگین کنم، اگه بازم کسی جواب نتونست بده لینک سایتو میذارم خودتون ببینید

مطمئن باش انگليسي من زايع تر از تو مي باشد .

اگر چيزي رو بلد نيستي بگو ما جوابت رو مي دهيم . اگر اون دوتا تابع رو نفهميدي بگو كاملا برات بگم .

درباره جواب هم بايد بگم كه

آيا وقتي كد اجا ميشه ارور ميده يا نه
اگر ارور ميده چه اروري ميده
تنظيمات php.ini رو انجام دادي يا نه

Ultimator
27-10-2008, 22:01
فارسی تان نیز همی ! 

Hamidreza66
28-10-2008, 00:53

اگر چيزي رو بلد نيستي بگو ما جوابت رو مي دهيم . اگر اون دوتا تابع رو نفهميدي بگو كاملا برات بگم .

درباره جواب هم بايد بگم كه

آيا وقتي كد اجا ميشه ارور ميده يا نه
اگر ارور ميده چه اروري ميده
تنظيمات php.ini رو انجام دادي يا نه

من نمیدونم، من کلاً تازه کارم، اما یه چیزو خوب میدونم، کد چند دفعه کار کرد حالا که کار نمیکنه اخطار هم نمیده :41:
لینکشو به زودی میزارم خودتون ببینین.

فارسی تان نیز همی !
میدونم جاش نیست اما خدارو شکر من سوتی ندادم، من نمیدونم ما چه گناهی کردیم که چند چور س ت ه و... داریم، هدف رسوندن پیامه نه ... :20:
دم همه گرم مخصوصاً Bill Gates ، فروم دیگه احساس غربت میکنم اما اینجا نه :31:

neopersia
28-10-2008, 21:58
لطفاً تاپیک رو به انحراف نکشید!