ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : mp4

سانیا
22-12-2007, 03:18
سلام
می خوام یه mp4 بخرم بین محصولات creative و iriver موندم .نمی دونم creative 8 g خوبه ؟که از این نوع 2 مدل وجود داره کدوم بهتره ؟تازه قیمتهاش را دقیق نمی دونم .
میخوام قیمتش حدود 250 باشه.
در ضمن چون تو شهرمون این محصولات نیست می خو ام یه ادرس خیلی دقیق دا شته با شم که تو تهران از کجا بخرم؟ شرکت رایان صبا creative را داره ولی به نظرم گرونه .نمی دونم میشه کمکم کنید چون تو این هفته می خوام بیام تهران
ممنون میشم :11:

becareful
22-12-2007, 23:23
iriver clix جدید رو بگیر کار باهاش لذت بخشه! همون قدیمیشم با حاله.(البته قدیمی هم نیست منظورم ورژن قبلیشه)

Actros
23-12-2007, 00:13
creative zen
شگفت انگیز کوچک

Benygh
23-12-2007, 00:18
میتونی خرید انلاین کنی رایان صبا گرون میده من دروبین Canon S3 IS رو قیمت کردم زده بود 370 با گارانتی رفتم DIGIKALA زده بود 335 با 1 سال گارانتی ...

becareful
24-12-2007, 15:45
creative zen
شگفت انگیز کوچک
ااینم خوبه اونقدر ها هم کوچیک نیست. ولی رابط کاربری کلیکس یه چیز دیگس .سامسونگ p2 رو هم میتونی در نظر داشته باشی که مثل کلیکس تاچ سکرین هست. از نظر قشنگی هم که هر سه قشنگن ولی سامسونگه یه کم بهتره.حالا سلیقهی خودته.در ضمن سامسونگی رو که گفتم امکاناتش یه کم کمتره از اون دو تا دیگه.

Actros
25-12-2007, 13:34
mp3 player های creative فوقاالعاده هستن
مخصوصا این مدل zen
CREATIVE - ZEN 8GB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

brad pitt
25-12-2007, 15:02
میتونی خرید انلاین کنی رایان صبا گرون میده من دروبین Canon S3 IS رو قیمت کردم زده بود 370 با گارانتی رفتم DIGIKALA زده بود 335 با 1 سال گارانتی ...

با سلام
به نظر من هم از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید خرید کن . قیمتهاش خوبه
شیراز هم اگر آشنا داری خیلی mp4 قیمتای خوبی میدن

در خدمتم

becareful
28-12-2007, 02:01
mp3 player های creative فوقاالعاده هستن
مخصوصا این مدل zen
CREATIVE - ZEN 8GB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم مدل خوبی داره فقط یه عیب کوچیک داره که باطریش لیتیوم پلیمر نیست چون پلیمر از li-ion بهتره.یعنی عمرش بیشتره.باز برمیگرده به خود شخص اگه سیستم عامل خوبی میخاد که گفتم اگه فرمت پخش زیاد و حافظه زیاد که zen اگه زیبایی و کیفیت پخش با تکنولوژی های انحصاری سامسونگ رو میخاد که سامسونگ رو برمیداره. لازم به ذکره که سامسونگ برای خیلی برند های صاحب نام قطعات اصلی داخلی میزنه که باید مد نظر داشته باشیم.

sastwhc
28-12-2007, 12:28
سلام
دو ساله اخیر با دستگاه های زیادی کار کردم.iriver و iaudio قابل مقایسه با بقیه نیستن البته قیمتشون هم یه جورایی بالاتره!ولی بعد از 2 سال کار به این نتیجه رسیدم اگه از اول از این برندها میخریدم کمتر تو خرج می افتادم.یه نکته دیگه حتما اطلاعات مدل مورد نظرت رو از سایتش ببین من فروشنده مطلع ای ندیدم.(متاسفانه)
موفق باشی

becareful
29-12-2007, 22:16
سلام
دو ساله اخیر با دستگاه های زیادی کار کردم.iriver و iaudio قابل مقایسه با بقیه نیستن البته قیمتشون هم یه جورایی بالاتره!ولی بعد از 2 سال کار به این نتیجه رسیدم اگه از اول از این برندها میخریدم کمتر تو خرج می افتادم.یه نکته دیگه حتما اطلاعات مدل مورد نظرت رو از سایتش ببین من فروشنده مطلع ای ندیدم.(متاسفانه)
موفق باشی
دوست عزیز سامسونگ و آی پاد ها که بوق نیستن همچنین آی پاد هم قیمت بالا داره سامسونگ هم همین طور. مدل های سامسونگ مثلا یکیشون هیچی نداره قیمتش اندازه ی zen vision M هست که کلی امکانات داره.