مشاهده نسخه کامل
: درخواست برنامه N73
1.انتقال برنامه sis ,jarاز طریق بلوتوث
2.نشان دادن عکس تماس گیرنده بصورت full screen
H.Operator
21-12-2007, 19:10
اين برنامه اولي هست كه ميخواستي رو n73 تست كردم و جواب داده.....تازه مخفي هم ميكنه به طوري كه كامپيوتر هم نمي تونه نشون بده...:5:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
X-plore.v1.00.S60.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (295.5
اينم برنامه دومي كه خواسته بودي...:10:
بازم بخواهي هستيم
آدرس دومی می تونی برام دوباره بذاری. نمیتونم دانلودش کنم.
H.Operator
25-12-2007, 15:28
پست بالا رو واست ويرايش كردم................(لينكش رو درست كردم)............
H.Operator
25-12-2007, 15:32
در ضمن اگر برنامه x-plore كد رجيستر خواست IMEI گوشيت رو وارد كن تا رجيستر بشه...........
amirkhan_20e20
25-12-2007, 18:39
خیلی توپ بود . دستت درد نگنه
ahoora_f1
26-12-2007, 00:37
سلام
من تازه يه N73 Music خريداري كردم با مشكل مواجه شدم
1- هر برنامه اي كه نصب ميكنم Expired رو ميده
2- اكه هم Expired رو نده ريجستر ميخاد ما به زحمت برنامه كركش رو بيىا ميكنيم حالا IMEI رو كه به برنامه ميدم ميكه اينطور سريالي وجود نداره
تاریخ موبایلتو یکی دو سال به عقب بر گردون.
هیچ کدوم از برنامه هارو اجرا نمیکونه
ahoora_f1
26-12-2007, 15:05
عشقیه یکی رو نصب میکنه ـ دو تا رو نمیکنه . بعضی وقتها هم پیغام Required Application Access Granted رو میده این مربوط به چی میشه ؟؟؟؟
H.Operator
26-12-2007, 16:11
سلام
2- اكه هم Expired رو نده ريجستر ميخاد ما به زحمت برنامه كركش رو بيىا ميكنيم حالا IMEI رو كه به برنامه ميدم ميكه اينطور سريالي وجود نداره
دوست عزيز گوشي شما هيچ مشكل و ايرادي نداره من هم مثل شما n73 دارم و با اين مشكلات زياد روبه رو شدم...........:27:
حالا راه حل::20:
ببين اصولا n73 گوشي كه به تاريخ خيلي حساس مثلا براي نصب بعضي برنامه ها بايد تاريخ گوشي رو دقيقا به شمسي تنظيم كني ولي واسه بعضي ديگه بايد تاريخ گوشيت رو به 2-3 ماه يا بيشتر برگردوني(مثل زماني كه پيام expired رو ميده)...........اين خاصيت اين گوشي....................در ضمن اگر تو نصب jar مشكل داشتي
(نصب نميكرد) حتمآ گوشيت رو با كد #7370#* فرمت كن تا مشكلات نرم افزاري رفع بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!:11:
H.Operator
26-12-2007, 16:16
سلام
دوست عزيز گوشي شما هيچ مشكل و ايرادي نداره من هم مثل شما n73 دارم و با اين مشكلات زياد روبه رو شدم...........:27:
حالا راه حل::20:
ببين اصولا n73 گوشي كه به تاريخ خيلي حساس مثلا براي نصب بعضي برنامه ها بايد تاريخ گوشي رو دقيقا به شمسي تنظيم كني ولي واسه بعضي ديگه بايد تاريخ گوشيت رو به 2-3 ماه يا بيشتر برگردوني(مثل زماني كه پيام expired رو ميده)...........اين خاصيت اين گوشي....................در ضمن اگر تو نصب jar مشكل داشتي
(نصب نميكرد) حتمآ گوشيت رو با كد #7370#* فرمت كن تا مشكلات نرم افزاري رفع بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.