ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین آنتی ویروس

Oracle_Eldorado
21-12-2007, 10:44
با سلام .
اول از همه اینو بگم که میدونم تاپیک تکراریه ! واقعا عذز میخوام ولی مجبور شدم تاپیک بزنم .
من یه راهنمایی میخواستم در مورد این همه آنتی ویروس !
خواستم یه کمکی بهم بکنید و بگید کدوم آنتی ویروس رو نصب کنم که هم مشکلی در سرعت سیستم به وجود نیاره و هم سرعت سیستم رو برای بازی نگیره و موقع اینترنت هی نخواد آپدیت بشه .
فقط اسم آنتی ویروس رو بگید ممنون میشم .
با تشکر ، O R A C L E

zhina_gian
21-12-2007, 11:19
آپدیت اتوماتیک یک آنتی ویروس مربوط میشه به تنظیماتی که کاربر بر روی اون پیاده میکنه و ربطی به یک نوع خاص
از آنتی ویروس نمیشه. مثلا شما آنتی ویروسهایی مانند کسپرسکی. دکتر وب. آنتی ویر و یا ناد 32 رو میتونید طوری
تنظیم کنید که فقط در هنگام زدن دکمه آپدیت عمل آپدیت شدن آنتی ویروس انجام بشه.

گرفتن سرعت سیستم توسط یک آنتی ویروس هم به دلایل زیادی ممکنه باشه اما برای اجرای راحت بازی ها هیچ
آنتی ویروسی Avira antivir Premium 7 نمیشه و بعد از اون NOD32 و Dr.Web در رتبه های بعدی به ترتیب قرار
دارند.

کسپرسکی . بیت دفندر . نورتون . مک آفی اصلا به درد کسی که بخواد گیم اجرا کنه نمیخورند و بهتره اینها
رو فراموش کنی. البته خودم الان بر روی لپ تاپ کسپرسکی استفاده میکنم و بر روی پی سی ناد32. در قدرت
شناسایی و پاکسازی کسپرسکی شکی نیست اما فقط به درد بازی نمیخوره چون باعث اختلال در گرافیک بازی
میشه.

روی 3 آنتی ویروسی که بهت معرفی کردم فکر کن و کمی تحقیق در مورد کرک کردنشون.

farhadsafiri
21-12-2007, 12:07
سلام

الان با کرکی جدیدی که برای nod32 آمده راحت آپدیت میشه و

ورژن جدید سرعت سیتم را نمیگیرد.

به نظرم ورژن جدید nod32 از همه بهتر است.

Benygh
21-12-2007, 12:24
ورژن جدید NOD32 Smart Security 3.0.566 فک کنم این باشه از رم خیلی کم استفاده میکنه .....
سازندگان این انتی ویروس هم ادعای همچین کاری رو کردند که من واقعا راضیم ...
آپدیتش هم راحته با یک کرک که میتونی از بخش خودش بگیری ...

aa12
21-12-2007, 23:59
سلام

Avira Premium Security Suite 7.06.00.168

دریافت : dl1.antivir-pe.de/down/windows/prem_sec_winnt_en_hp.exe

Oracle_Eldorado
22-12-2007, 00:16
آپدیت اتوماتیک یک آنتی ویروس مربوط میشه به تنظیماتی که کاربر بر روی اون پیاده میکنه و ربطی به یک نوع خاص
از آنتی ویروس نمیشه. مثلا شما آنتی ویروسهایی مانند کسپرسکی. دکتر وب. آنتی ویر و یا ناد 32 رو میتونید طوری
تنظیم کنید که فقط در هنگام زدن دکمه آپدیت عمل آپدیت شدن آنتی ویروس انجام بشه.

گرفتن سرعت سیستم توسط یک آنتی ویروس هم به دلایل زیادی ممکنه باشه اما برای اجرای راحت بازی ها هیچ
آنتی ویروسی Avira antivir Premium 7 نمیشه و بعد از اون NOD32 و Dr.Web در رتبه های بعدی به ترتیب قرار
دارند.

کسپرسکی . بیت دفندر . نورتون . مک آفی اصلا به درد کسی که بخواد گیم اجرا کنه نمیخورند و بهتره اینها
رو فراموش کنی. البته خودم الان بر روی لپ تاپ کسپرسکی استفاده میکنم و بر روی پی سی ناد32. در قدرت
شناسایی و پاکسازی کسپرسکی شکی نیست اما فقط به درد بازی نمیخوره چون باعث اختلال در گرافیک بازی
میشه.

روی 3 آنتی ویروسی که بهت معرفی کردم فکر کن و کمی تحقیق در مورد کرک کردنشون.
دوست من این Avira چطوریه ؟ من تاحالا اسمشو نشنیده بودم . در ویروس یابی به اندازه ی Nod قوی هست ؟
راستی خواهشا یه FireWall هم معرفی کنید . چون واقعا نیاز دارم .
با تشکر O R A C L E

aa12
23-12-2007, 00:21
دوست من این Avira چطوریه ؟ من تاحالا اسمشو نشنیده بودم . در ویروس یابی به اندازه ی Nod قوی هست ؟
با تشکر O R A C L E

سلام

شما این پست و لینکی که در اون هست رو نگهی بینداز

forum.p30world.com/showpost.php?p=1621971&postcount=1

601
19-01-2008, 20:59
به نظر من آنتی ویروسzone alarm هم خوبه من خیلی وقته اونو دارم و در آپدیت هم هیچ مشکلی نداره و با تنظیمات کمی به صورت اوتوماتیک هم آپدیت می کنه و اختلالاتی هم در کامپیوتر ایجاد نمی کنه :11:

zhina_gian
19-01-2008, 21:24
به نظر من آنتی ویروسzone alarm هم خوبه من خیلی وقته اونو دارم و در آپدیت هم هیچ مشکلی نداره و با تنظیمات کمی به صورت اوتوماتیک هم آپدیت می کنه و اختلالاتی هم در کامپیوتر ایجاد نمی کنه :11:

1. آنتی ویروس داخل زون آلارم همان انجین کسپرسکی نسخه 6 آن است و فرقی با کسپرسکی از لحاظ شناسایی
نداره.

2. زون الارم هم سرعت سیستم و هم سی پی یو و هم سرعت لود شدن صفحات وب رو بشدت کاهش میده.
نسخه های جدید زون آلارم رو که اصلا باید فراموش کرد چون سیستم رو داغون میکنند اما نسخه های 5.5 و یا 6.5
تقریبا یکی از پایدار ترین نسخه های این برنامه بشمار میروند.

3. زون آلارم به دلیل اینکه یک برنامه OS است و تفریبا اکثر نقاط سیستم رو تحت کنترل قرار میده. از جمله فعال شدن
موس برای برنامه ای و یا فعال شدن گرافیک و غیره ... اصلا بدرد سیستمی که بخواد گیم اجرا کنه نمیخوره.

4. لطفا با دلیل حرف بزنید. با تشکر.

zhina_gian
19-01-2008, 21:29
با تشکر O R A C L E

اگر میخوای از Avira استفاده کنی نسخه Security Suite اون رو به هیچ عنوان نصب نکن. چون این نسخه هم فایروال
ضعیفی داره و هم دارای وب اسکنر است. البته وب اسکنر از لحاظ امنیتی یک قابلیت خیلی مهم برای جلوگیری از
اجرا شدن اکسپلویت ها است اما چون این شرکت تا بحال تجربه وب اسکنر رو نداشته مشکلاتی رو در اجرا و لود کردن
بعضی وب سایت ها داره.

بهترین نسخه این آنتی ویروس Avira Antivir Personal Premium نام داره و در تایپک مخصوص این آنتی ویروس من رگ
کی جهت رجیستر کردن و آپدیت کردن اون رو قرار دادم.

در ضمن این نسخه از آنتی ویر از لحاظ شناسایی و تشخیص آلودگی ها هم از کسپرسکی قویتره و هم از ناد32.

منبع >> Av-Comparative.com

Oracle_Eldorado
20-01-2008, 00:19
ممنون از راهنمایی همه ی دوستان .
همون Nod رو نصب کردم D: