مشاهده نسخه کامل
: آموزش مقدماتی Ajax (ای جکس)
سلام.
در این تاپیک به آموزش مقدماتی و بسیار پایه ای از Ajax می پردازیم.
همچنین، کتابهای مفید در رابطه با آموزش Ajax:
Ajax Programing ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ajax ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.
این روزها کسانی که برنامه نویسی وب انجام می دهند در بین اونها شما کمتر کسی رو می بینید که با ای جکس آشنایی نداشته باشه.شاید شما هم دوست داشته باشید بدونید این ای جکس اصلا چی هست. پس اگر می خواین یاد بگیرید از اینجا به بعد رو کامل بخونید.
AJAX چیه؟
این تکنیک مخفف Asynchronous JavaScript And XML هست و به مفهوم استفاده نامتقارن Javascript و XML بوده که به صورت ای جکس تلفظ می شه(بعضی ها به اشتباه این رو آژاکس تلفظ می کنن.). جالبه که بدونید مقدمات استفاده از این تکنولوژی از سالهای پیش در مرورگرهای وب قرار داده شده بود، ولی با وجود استفاده ی مایکروسافت از این تکنیک به صورت محدود در نرم افزار Outlook کسی به موارد استفاده از اون به صورت همه گانی پی نبرده بود.در حقیقت تاریخچه ی واقعی AJAX به عنصری مخفی با نام IFrame در HTML بر می گرده که با استفاده از اون برنامه نویسان وب می تونستند کارایی شبیه به AJAX انجام بدند.
برای درک بهتر AJAX به عنوان مثال فرض کنید که در Inbox ایمل تون در GMail هستید. و در اون موقع یک ایمی جدید، بدون این که شما بر روی دکمه ای کلیک کنید، به شما خبر می ده که یک ایمیل جدید دریافت کردید. تا قبل از AJAX برای با خبر شدن از تغییرات اعمل شده در صفحه حتما باید صفحه رو Refresh می کردید.
مفهوم عملکرد AJAX.
برای نوشتن ساده ترین کد ای جکس باید با مفاهیم HTML, Javascript,DOM و یک زبان سمت سرور مثل : ASP,PHP,ASP.NET و... آشنایی داشته باشید. اگر چه برای گسترش یک صفحه AJAX پیچیده داشتن مکفی در رابطه با XML,CSS نیز از ملزومات است.
همونطور که همه ی برنامه نویسان وب با خبر هستند، هر مرورگر وب مثل : IE,FF,Opera و... دارای تعداد زیادی Object (شئی) درونی به صورت API در زمینه های مختلفی چون DOM,CSS,HTML,XML و.. می باشد.
شاید جالب باشه بدونید سناریوی اصلی AJAX، حول محور یک Object به اسم XML[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می چرخه که اونو به نام مخفف XHR مشناسند. این شئی نقش اول و تقریبا همه کاره ی کدهای AJAX هست. این Object در یک کد Clinet-Side و با استفاده از Javascript اجرا شده و سپس در یک زمان معین، یک کد Server-Side رو بدون متوجه شدن بازدید کننده سایت، اجرا می کنه و نتیجه ی اجرای کد رو از سرور می گیره و مجددا بدون Refresh شدن صفحه وب، در اختیار مرورگر قرار می ده و بعد جاوا اسکریپت نتیجه ی باز گشتی رو به دلخواه برنامه نویس، مورد استفاده قرار می ده و یا در قسمتی از صفحه ی مقابل کاربر ( بدون Refresh شدن صفحه ) می ده.
برای نوشتن کدها شما می تونید از Notepad استفده کنید و کدهاتون رو درونش بنویسید و اون رو به نام AJAX.HTM ذخیره کنید.
اول این کدها رو بنویسید یا کپی کنید. ( اگر بنویسید بهتر متوجه می شید )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بررسی کدها:
اول برای گذاشتن یک کد جاوا اسکریپت در یک صفحه وب باید از تگهای <Script> برای شروع و </Script> به پایان می رسونید و با Language="Javascript" به مرورگر می فهمونیم که این اسکریپت از مسفر جاوا برای اجرا استفاده کنه. توجه کنید که کدهای جاوا اسکریپت به صورت Casesesitive هست و به کوچیک بزرگی حروف حساسه.
بعد یک تابع AJAX تعریف می کنیم که هیچ خروجی خاصی نداره، بعد شئی به نام XML[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود داره که همه کارهای AJAX رو به عهده داره. در ابتدای تابع AJAX یک نمونه ( Instance ) از شئی اشاره شده گرفته می شه و از این به بعد با استفاده از نام XHR، از متدها و خصوصیات شئی XML[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می شه.
این قسمت از کد همون شرط بدون IF با علامتهای ؟ و : که همون مفهوم رو داره برای کوتاه شدن کد استفاده کردیم. ما برای این که مرورگرها از عدم وجود استاندارد بین مرورگرها، ما از دستورات شرطی یا شبیه به این استفاده می کنیم. خوب بعد از ایجاد یک Instance به اسم XHR حالا به بررسی قطعه کد زیر می پردازیم.
در شئی مورد نظر، یک Property به نام onreadystatechange وجود داره که با استفاده از این ساختار به عنوان یک Event Handler مورد استفاده قرار می گیره. این رویداد، پس از فراخوانی یک کد Server-Side بلافاصله به طور خودکار صدا زده می شه و کدهای داخلش اجرا می شه. این شئی علاوه بر Property ذکر شده، یک Property دیگه داره به اسم ReadyState داره که از نوع عددی هست و نشون دهنده وضعیت عمل کرد Server در ارسال پاسخ است. در این Property عددی بین 0 تا 4 (به صورت خودکار) قرار میگیره که هر عدد مثل شکل زیر مفهوم خودش رو داره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که می بینید، با استفاده از این Property، به راحتی وضعیت درخواست ارسالی به سرور، قابل پیگیری هست. در این مثال شرطی رو نوشتیم که به محض قرار گرفتن عدد 4 در خصوصیت ReadyState کد زیر برای قرار دادن نتیجه کار به داخل Textbox دوم استفاده می شه.
شئی XML[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک Property دیگه داره به نام ResponseText و از نوع String است که نتیجه ی ارسالی از سرور، به طور خودکار توی اون قرار می گیره هم.نطور که می بینید سمت چپ علامت مساوی کد فوق از ساختار Document Object Model )DOM( استفاده شده که نتیجه ی ارسالی از سرور رو مستقیم در Textbox به نام time قرار می ده در فرم وبی به نام FormX از همین Document (صفحه ی وب) قرار می ده. حالا به بررسی دو متد مهم به نامهای open و send که عملیات ارسال درخواست به سرور رو انجام می ده می پردازیم.
متد open وظیفخ اعمال تنظیمات قبل از ارسال، و متد send وظیفه ارسال درخواست رو به عهده داره و با اینکه این دو خط کد، بعد از بلوک رویداد onreadystatechange قرار گرفتند، ولی تا زمانی که متد send شئی XHR فراخوانی شده، Event Handler فراخوانی نمی شه. ناگفته نمونه متد open دارای دو پارامتر ضروری ( دو پارامتر اول ) و یک پارامتر غیر ضروری ( پارامتر آخر ) است. در اولین پارامتر این متد، می تونید از دو مقدار GET و POST استفاده کرد، دومین پارامتر url ( نام و مسیر ) یک فایل Server رو تعیین می کنه که در مثال ما به نام time.asp توی همون پوشه ی فایل HTML است.
سومین پارامتر (که به صورت پیش فرض true است)، وضعیت نامتقارن بودن یا نبودن اجراری Event Handler مربوطه رو تعیین می کنه، در صورت قرار دادن مقدار true، پس از اجرای متد send بلافاصله رویداد onreadystatechange فراخوانی می شه، ولی در صورت false بودن، اول منتظر اتمام پردازش سرور رو ارسال پاسخ داده شده و سپس رویداد مورد نظر، فراخوانی مشه.
وحالا در نهایت متدی به نام send مقداری رو به صورت پارامتر به سمت سرور ارسال می کنه که در مثال ما، به دلیل عدم نیاز به ارسال مقادیری به سرور، از واژه null استفاده شده. حالا با تمام شدن توضیحات تقریبا کامل، حالا به توضیح فرم وب در کد Html می پردازیم.
همونطور که می بینید فرمی به نام FormX با 2 عدد Textbox که اسم یکی از ونها time است تعریف شده. در رویداد onchange اولین Textbox تابع AJAX رو فراخوانی می کنه. حالا شما باید یه فایل جدید با نام time.asp درست کنید با Notepad و این کدها رو درونش قرار بدید.
این کدها بسیار ساده است این کار رو که ساعت سرور رو از طریق تابع داخلی Time گرفته و به واسطه متد write توی خروجی نشون می ده. خوب کار ما تموم شد حالا باید فقط امتحانش کنید برای این کار شما باید این دوتا فایل AJAX.htm و time.asp رو درون یک پوشه ای که در یک سرور وب قرار بدید و فایل AJAX.htm رو اجرا کنید، بعد در Textbox سمت چپ یک کلمه رو تایپ کنید و بعد در Textbox سمت راست کلیک کنید می بینید که ساعت سرور به شما نشون داده می شه ولی بدون Refresh شدن صفحه. پایان
امیدوارم مورد قبول بوده باشه.
سلام
حیفه به تاپیک به این مهمی توجه نشه
متاسفانه تکنولوژی Ajax هنوز جایگاه مطلوبی تو ایران نداره .
کتابهای مرجع به زبان فارسی هم تعدادشون کمه .
امین عزیز دستتون درد نکنه ... کارتون عالیه
اگه ممکنه آموزشو ادامه بدید.
سلام
حیفه به تاپیک به این مهمی توجه نشه
متاسفانه تکنولوژی Ajax هنوز جایگاه مطلوبی تو ایران نداره .
کتابهای مرجع به زبان فارسی هم تعدادشون کمه .
امین عزیز دستتون درد نکنه ... کارتون عالیه
اگه ممکنه آموزشو ادامه بدید.
سلام.
مرسی:11:
خوش اومدی:10:
این آموزشی که من دادم خیلی مختصر بود یه E-Book فارسی هست، لینک دانلودش رو همین روزا می زارم آخه یکمی سرم شلوغه. توی همین انجمنها پیداش کردم و الان یادم نیست که از کی و کجا بود.
سلام.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک E-Book برای آموزش ای جکس که به صورت کامل از اول توضیح داده، کاملا فارسی پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید چون خیلی بدرد بخور هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](35).gif ، راستش لینک اصلی این رو که واسه ی دانلود گذاشته بود پیدا نکردم، به همین خاطر من آپلودش کردم
DaRiOuShJh
30-12-2007, 13:39
مرسی امین جان:11:
خیلی به کار میاد:12:
حجمشم تقریبا 1.9 مگابایت هست که میشه با دایال آپ حداکثر 7 دقیقه گرفتتش
ممنونم داریوش عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین جان من فایلش رو دانلود کردم ولی موقع unzip کردن میگه فایل corrupt هستش. چه کنم؟
DaRiOuShJh
31-12-2007, 22:28
من دانلود کردم مشکلی نداشت
احتمالا کامل دانلود نشده
دوباره امتحان کنید
IranianTools
03-01-2008, 23:45
The bandwidth or page view limit for this site has been exceeded and the page cannot be viewed at this time. Once the site is below the limit, it will once again begin serving as normal
امین جان با تشکر ولی لینک مشکل داره اگه میشه یک جا دیگه آپلودش کن !
ممنون, من گرفتم. مثل ساعت کار میکنه
سلام
ظاهرا بیشتر دوستان علاقمند به هک با بلوتوث هستند تا ای جکس
ممنون امین جان
اینم یه کتاب فارسی ای جکس
#[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمیدونم چرا آدرس لینک اینطوری کپی میشه
شرمنده
tak-info
06-01-2008, 09:08
دشمنت شرمنده باشه داداش،
اينجا يعني اين تالار، استفاده از لينك ها رو برداشته يعني شما نميتوني لينك بدي.
DaRiOuShJh
07-01-2008, 20:14
فقط لینک رو تو تگه code قرار بدید این موضوع حل میشه
ممنون
bagherigi
08-01-2008, 12:36
اقا اگه ممکنه یه کتاب خوب برای آجاکس معرفی کنید.
خیلی ممنون!!!!!!!!
ديگه آموزش تو اين تاپيك قرار نميگيره آقا امين !؟
سلام
ظاهرا بیشتر دوستان علاقمند به هک با بلوتوث هستند تا ای جکس
ممنون امین جان
سلام.
مرسی و به خاطر معرفی کتاب هم ممنون.
اقا اگه ممکنه یه کتاب خوب برای آجاکس معرفی کنید.
خیلی ممنون!!!!!!!!
والا کتاب خوبی رو سراغ ندارم.
این کتابهایی که معرفی کردیم و برای دانلود گذاشتیم هم خوب هستند.
ديگه آموزش تو اين تاپيك قرار نميگيره آقا امين !؟
این کتابها جای آموزش رو پر می کنن.
فعلا معلوم نیست شاید بشه شاید هم اصلا نشه.
DaRiOuShJh
08-01-2008, 18:42
امین جان بعدا رسیدی لینک ها رو هم تو پسته اول بزاری حرف نداره دیگه کارت
مرسی:12:
امین جان بعدا رسیدی لینک ها رو هم تو پسته اول بزاری حرف نداره دیگه کارت
مرسی:12:
ســــــلام آقا داریــــــــــــوش گـــــــــل.
همین الان این کار رو انجام می دم.
perjixen
22-04-2008, 17:20
میدونم تاپیک قدیمی هست..........!!!
اول امین جان ازت تشکر میکنم................. دوم ای مدیری که این تاپیک رو میبینی پست چرا مهم نیست انجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟ تنها مرجع کامل درباره جدیدترین نوع نگارش وب باید خاک بخوره؟؟؟؟
DaRiOuShJh
22-04-2008, 22:34
اگر فضولی نباشه منم با استیکی شدنه تاپیک موافقم بسی:12:
perjixen
22-04-2008, 22:43
آقایون این ای جکس به زبان جاواس یا ایکس ام ال یا نه همون html هست؟؟؟؟ یا گزینه چهارم؟؟؟
منظورم برای نوشتنش هست!!! البته میدونم امین یه مثال زده.............. ولی خوب چیزی نفهمیدم.
neopersia
22-04-2008, 23:01
یه پای قضیه جاوا اسکرپته
البته دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم برای VB Script هم یه چیزی شبیه Ajax وجود داشته باشه ولی این دیگه مایکروسافتی ها باید بگن
استیکی شدن این تاپیک فکر خوبیه ولی من فکر میکنم جای این تاپیک توی بخش صفحات داینامیک باشه نه اینجا
آقایون این ای جکس به زبان جاواس یا ایکس ام ال یا نه همون html هست؟؟؟؟ یا گزینه چهارم؟؟؟
منظورم برای نوشتنش هست!!! البته میدونم امین یه مثال زده.............. ولی خوب چیزی نفهمیدم.
AJAX = Asynchronous JavaSript and Xml
perjixen
23-04-2008, 12:10
اول تبریک...................
تا اینجا فهمیدم برای کار با ای جکس ، یابد به جاوا اسکریپت تسلط داشته باشم......... ( درسته دیگه؟؟؟).
میشه دوستان لطف کنن یه برآورد کنن بگن یادگیری ای جکس ، چطوره؟؟ سخت هست؟؟؟ لطفا از نظر کسی نگاه کنید سی بلده ، پاسکال بلده ، زحمت کشیده html یاد گرفته ، با ویژوالها کار کرده و...............
میشه یه کوچولو درباره فرق جاوا با جاوا اسکریپت هم تویضح بدین.
درنهایت:11: به همه.
Bill Gates
23-04-2008, 12:29
سلام
من دانلود کردم دارم شروع میکنم که بخوانم امیدوارم مفید باشه
تشکر//
توی همون قسمتی هم که آموزش داده بودم گفتم!! استفاده ی نامتقارن از جاوااسکریپت و ایکس ام ال
شما می تونید در کد ای جکسی که دارید اصلا از xml استفاده نکنید!! بستگی به نیازتون و نوع کارتون داره...
ولی درکل برای پیاده سازیش حتما باید از جاوااسکریپت استفاده کنی، که این یک ضعف محسوب می شه، چون در صورت غیرفعال بودن جاوااسکریپت، این روش اصلا ارزشی نداره!!! :27:
شما هر کجا که مشکل داری بپرس بنده و دوستان شما رو تا جایی که بتونیم راهنمایی تون می کنیم.:20:
اگر فضولی نباشه منم با استیکی شدنه تاپیک موافقم بسی:12:
به لطف شما دوستان این امر، امکان پذیر شد!:31::31:
یه پای قضیه جاوا اسکرپته
البته دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم برای VB Script هم یه چیزی شبیه Ajax وجود داشته باشه ولی این دیگه مایکروسافتی ها باید بگن
استیکی شدن این تاپیک فکر خوبیه ولی من فکر میکنم جای این تاپیک توی بخش صفحات داینامیک باشه نه اینجا
والا یاسر جان منم نمی دونم، ولی بعید هم نیست!!!
قبلاً داریوش جان هم اشاره کرده بودن، باید ببینم امکانش هست، نقل مکان کنه این تاپیک یا نه؟!؟!!؟!؟:20:
AJAX = Asynchronous JavaSript and Xml
ممنون.:46:
اول تبریک...................
تا اینجا فهمیدم برای کار با ای جکس ، یابد به جاوا اسکریپت تسلط داشته باشم......... ( درسته دیگه؟؟؟).
میشه دوستان لطف کنن یه برآورد کنن بگن یادگیری ای جکس ، چطوره؟؟ سخت هست؟؟؟ لطفا از نظر کسی نگاه کنید سی بلده ، پاسکال بلده ، زحمت کشیده html یاد گرفته ، با ویژوالها کار کرده و...............
میشه یه کوچولو درباره فرق جاوا با جاوا اسکریپت هم تویضح بدین.
درنهایت:11: به همه.
درسته... من همینجوری یه تخمینی می زنم، تا حد متوسط!:31:
ببین اگه جاوااسکریپت بلد باشی دیگه هیچ مشکلی نیست و خیلی سریع تو دور می افتی!! اگه C بلدی که خیلی خوبه و خیلی سریعتر می تونی جاوااسکریپت رو یاد بگیری... اگر هم که با ویژوال استودیو کار کرده باشی، می تونی خیلی راحت از این روش استفاده کنی با فریم ورک Atlas :8: ولی در کل فریم ورکها پیشنهاد نمی شه!! چون از اصل ماجرا چیزی نمی فهمید...:27:
خب این خیلی ساده ست!! نسخه ی کوچیک شده ی جاوا هست، اصلا به همین script توجه کنی حله!!
خیلی راحت می تونی از کدهای کوچیک شده استفاده کنی که برای مرورگرها به کار می ره...
در ضمن برای یاد گرفتن جاوا اسکریپت هم، این دوتا فراموش نشه:
سلام
من دانلود کردم دارم شروع میکنم که بخوانم امیدوارم مفید باشه
تشکر//
بخون مطمئن باش ضرر نمی کنی!!! :27:
قبلاً هم گفتم بنده و دوستان تا جایی که بتونیم هیچ کمکی رو ازتون دریغ نمی کنیم...
یه سوال:
میشه به آجاکس درخواست بی جواب داد؟
یعنی اینکه:
بره فلان سایت رو Open بکنه ولی منتظر آمدن جواب از سرور نشه و یه جوهایی ارتباطش رو با سرور قطع کنه؟
ممنون
سلام.
بـــله چرا نشه؟
دو راه داری:
یکی اینکه onreadystatechange رو خالی بزاری مثل این:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیکی دیگه اینه که ارتباطت رو قطع کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم منظورت رو درست فهمیده باشم...
خیلی ممنون.
فکر می کنم همین باشه. باید امتحان کنم.
سلام.
یه e-Book دیگه که مطئمنم خیلی خوبه!!! زبان اصلی.
8.75 MB
masoud_razor
29-06-2008, 14:30
خیلی ممنون اگه میشه حتما به اموزشتان ادامه بدید
ali_gamer
01-07-2008, 12:10
بررسی کدها:
این کدها بسیار ساده است این کار رو که ساعت سرور رو از طریق تابع داخلی Time گرفته و به واسطه متد write توی خروجی نشون می ده. خوب کار ما تموم شد حالا باید فقط امتحانش کنید برای این کار شما باید این دوتا فایل AJAX.htm و time.asp رو درون یک پوشه ای که در یک سرور وب قرار بدید و فایل AJAX.htm رو اجرا کنید، بعد در Textbox سمت چپ یک کلمه رو تایپ کنید و بعد در Textbox سمت راست کلیک کنید می بینید که ساعت سرور به شما نشون داده می شه ولی بدون Refresh شدن صفحه. پایان
امیدوارم مورد قبول بوده باشه.
من يه سوال دارم چه جوري اينا رو روي يه وب سرور بزارم
البته اينو مي دونم كه اول بايد يه هاست بخرم يا از هاست هاي رايگان استفاده كنم ولي بازم نحوه ي اجرا كردنشو رو هاست بلد نيسستم
گه مي شه اموزش اينم بده
مرسي
سلام.
برای اجرا کردن اون کدی که من دادم شما نیاز به هاستی داری تا ASP 3.0 رو پشتیبانی کنه، برای همین شما نیاز به سرور با سیستم عامل ویندوز دارین، برای قرار دادن روی هاست هم می تونید از ابزارهای FTP استفاده کنید، یا از IE ویندوز...
اگر می خوای توی کامپیوتر خودت اجراش کنی IIS رو نصب کن و اون فایلها رو توی این مسیر کپی کن:
amin2000
27-08-2008, 08:03
سلام
من یه اسکریپ نیاز داشتم که وقتی روی یک دکمه وایمیسته چند ثانیه بعد به صورت ای جاکسی منو بالا بیاد
سلام
من یه اسکریپ نیاز داشتم که وقتی روی یک دکمه وایمیسته چند ثانیه بعد به صورت ای جاکسی منو بالا بیاد
سلام.
حالا چه اصراری داری ای جکسی باشه؟
به نظر من واسه اینجور چیزها استفاده از ای جکس یه خرده غیر منطقیه!
amin2000
28-08-2008, 09:35
با کلاسه دیگه
با کلاسه دیگه
کلاس، ملاس رو ول لش!!!!
نظر من همونیه که گفتم پیاده سازیه منو اونم با ای جکس، یه خرده غیر منطقیه، حتی از ارزشهای سایتت هم کم می کنه!!!!
amin2000
30-08-2008, 09:54
وا پس با جاوا؟
وا پس با جاوا؟
پس با چی؟!؟!؟!
خود ای جکس هم بدون جاوااسکریپت هیچه!!!، ولی استفاده از جاوااسکریپت بدون دخالت ای جکس، پیشنهاد می شه...
amin2000
30-08-2008, 10:19
وا پس با جاوا؟
وا پس با جاوا؟
ببخشید قصد جسارت یا توهین ندارم، ولی یه خرده دارین زیاده روی می کنین.
amin2000
30-08-2008, 10:54
دوتا شد بابا اه ندیدم
همش تخصیر اینترنتمه دیگه
barajini
17-09-2008, 00:17
asp.net فرقش با اجاکس چیه برای طراح وب خوب شدن چه کار کنم
asp.net فرقش با اجاکس چیه برای طراح وب خوب شدن چه کار کنم
سلام.
جستجو کنید عزیز من!
این دوتا کی با هم فرق دارن، ASP.NET یک زبان سمت سرور هست ولی Ajax نه سمت کاربره یعنی رابط بین کاربر و سرور هست.
با جستجو می تونید به جواب سوالهاتون برسید.
محتواي پست حذف شد!!
ببخشيد دوستان حواسم نبود پست نامرتبط دادم. پاكش كردم.
سلام.
این کد اشتباه هست ...
این کد درسته :
form رو نبستید :
freshteh1382
21-10-2008, 00:30
سلام
من یک کد با آژاکس نوشتم که با IE کار میکنه ولی با Firefox کار نمیکنه ! میدونید چرا؟؟:2:
as13851365
21-10-2008, 09:06
من یک کد با آژاکس نوشتم که با IE کار میکنه ولی با Firefox کار نمیکنه ! میدونید چرا؟؟
مشکل بیشتر مربوط به فراخوانی توابع است من خودم قبلا خیلی کم خواستم باهاش کار کنم ولی چون اطلاعاتم خیلی کم بود ( جاوا اسکریپت و html و php ) تا طلاع ثانویه تعطیلش کردم !
ولی در اون زمان من هم چنین مشکلاتی داشتم یعنی نمی تونستم یک کدی رو در سه تا مرورگر به صورت صحیح اجرا کنم !
نکته آخری که می تونم بکم این است که اگر می خواهید صفحه ای رو تنظیم کنید بعد از هر تغییری در سورس برنامه با تمام مرورگرها چکش کنید بعد ادامه بدید ! اینجوری اگر مشکلی هم پیش بیاد در همان لحظه متوجه می شد!
سلام خسته نباشید
یک سوال درباره ajax در asp.net داشتم
میخوام یک عملی که توی سرور انجام شد ،وقتی تموم شد یه پیغام جاوااسکریپتی alert نشون کاربر بدم
مثلا یک textbox که با یک دکمه در database ذخیره میشه میخوام وقتی ذخیره شد یک پیغام مناسب به صورت alert به کاربر نشون بدم
با ScriptManager.RegisterStartupScript سعی کردم یه کارایی بکنم. پیغامم نشون میده ولی عملکرد صفحه بعد از پیغام دچار مشکل میشه
با php این کار خیلی راحته ولی نمیدونم چرا برا .net پیشبینی نشده
سلام
من یک کد با آژاکس نوشتم که با IE کار میکنه ولی با Firefox کار نمیکنه ! میدونید چرا؟؟:2:
سلام دوست عزیز ، مشکل از فراخوانی تابع است برای رفع این مشکل تابع های خود را به این صورت فراخوانی کن. { مشکلت حتماً رفع می شه }
var xml[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
try {
xmlhttp = new ActiveXObject('Msxml2.XMLHTTP'); // Sakht Motagheiere Lazeme Baraye Ajax
} catch (e) {
try {
xmlhttp = new
ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP'); // Dar Sorat Support Nakardan Motagheier Bala // Sakht Motagheiere Lazeme Baraye Ajax
} catch (E) {
xmlhttp = false;
}
}
if (!xmlhttp && typeof XML[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!='undefined') {
xmlhttp = new XML[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]();
}
نمونه دیگر :
آموزش Ajax بصورت کاربردی در PHP همراه با MySQL
من تازه این آموزشو دانلو د کردم خواستم تشکر کنم
سلام.
3 تا سوال آجاکسی دارم که به ترتیب پدر من رو در آوردن »
* سوال 1- همونطور که می دونید، تو FireFox (عزیز) ، یه متد اضافی تو XML[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست به نام sendAsBinary که میشه باهاش هر 256 کاراکتر رو بدون محدودیت فرستاد. (مثلاً محتوای یه تصویر رو)
ولی تو IE ,و غیره اصلاً همچین چیزی وجود نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب پس من چجوری می تونم با IE محتوای Binary (دو دویی) بفرستم؟؟!؟!؟!
البته منظورم این نیست که به صورت a=b&c=d کنمش که با یه encodeURIComponent همه چیز حل باشه.
مثلاً می خوام به صورت multipart بفرستمش (یه سرچ بکنید، می فهمید multipart چه شکلیه)
خودم کلی راه رو امتحان کردم.
یکی اش این بود که :
رو به محتوام اضافه کنم و محتوام رو ------ کنم و نتیجه این بود که سرور به صورت کاملاً ------ میگیره اش (=اتوماتیک تبدیلش نمی کنه[فرض رو بر این بگیرید که امکان decode کردنش برام وجود نداشته باشه])
و یه چیز دیگه که تو همه جا نوشتن اینه که escape ش کنم که باز هم Server خود به خود unescapeش نمی کنه!
و...
* سوال 2 - فرض کنید من یه متغیر با نام xhr دارم که توش آجاکس رو دارم.
حالا اگر بخوام تو رویداد onreadystatechange حذفش کنم باید چه کنم؟
و
رو امتحان کردم ولی نشد!
میگه الان نمی تونی حذفش کنی.
می خوام حذفش کنم که بار صفحه کم بشه. (فرض رو بر این بگیرید که 1000 بار تابع XML[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو new کرده باشم و تو 1000 تا متغیر گذاشته باشمش.)
* سوال 3- (فرض رو همون 1000 تای بالا بذارید) من تو رویداد onreadystatechange چجوری می تونم شیء XML[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] م رو داشته باشم؟
تو فایر (عزیز) اینجوری میشه:
که هر دوتاش همون xhr خودمه.
ولی تو IE (لعنت الله علیه! [شوخی بود. بهتون بر نخوره!]) ev وجود نخواهد داشت و this هم بهم شیء Windowم رو میده.
در ضمن window.event و this.event هم null ه!!!
این شما و این 3 سوال من. امیدوارم قبل از سال جدید بهم جواب بدید.
مرسی.
همونطور که می دونید، تو FireFox (عزیز) ، یه متد اضافی تو XML[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست به نام sendAsBinary که میشه باهاش هر 256 کاراکتر رو بدون محدودیت فرستاد. (مثلاً محتوای یه تصویر رو)
ولی تو IE ,و غیره اصلاً همچین چیزی وجود نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
ببین واقعیت اینه که sendAsBinary استاندارد نیست! و از طرف W3C تایید نشده. دلیل اینکه در مرورگری همچون فایرفاکس این متد اضافه شده اینه که، به developer های اکستنشهاش این امکان رو بده تا بتونن به این صورت اطلاعات رو بفرستن.
البته کار نشد نداره! ولی یه خرده محدود باشه، با کمی جستجو دیدم که تا حدودی می شه اینکار رو کرد. طبق استاندارد RFC نمی دونم شماره چندمش:31: هر فایلی که به سرور فرستاده می شه، یک boundary داره که سرور به این طریق می تونه فایلها رو دریافت کنه. البته بنده از مهندس بهروز راد این رو مطلع شدم. هنوز موفق به استفاده از این روش نشدم، فعلا دارم روش کار می کنم ببینم، چطوریاست! یه همچین شکلی داره:
راستی، این صفحه رو یه نگاه بنداز. البته این می خونه و نمی فرسته!
فرض کنید من یه متغیر با نام xhr دارم که توش آجاکس رو دارم.
حالا اگر بخوام تو رویداد onreadystatechange حذفش کنم باید چه کنم؟
نمی دونم اینو می خوای چیکار؟ آخه متدی که خودش وابسته به اون شی هست، چطور انتظار داری اینکار رو برات بکنه؟
به هر حال فکر می کنم اینا جواب بدن:
اگر جواب نداد، دوباره همونو new کن بریز تو متغیر xhr اینکار باعث می شه، یه شی دیگه ساخته بشه و متدهای قبلیش که مورد استفاده بوده، دیگه از کار می یافتن.
(فرض رو همون 1000 تای بالا بذارید) من تو رویداد onreadystatechange چجوری می تونم شیء XML[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] م رو داشته باشم؟
یه چیزی اول بهم بگو، تو این متغیر xhr رو سراسری تعریف می کنی؟ اگه اینطوریه پس خسته نباشی!:31:
به نظرم فکر نمی کنم راهی باشه، باید به همون صورت قبل استفاده کنی و this رو بیخیال شی!
راستی قبل سال بود آره؟:31:
اولاً : مرسی که جواب دادی
من دقیقاً از این روش استفاده کردم ولی شما با این روش باز هم می تونی ASCII های کوچکتر از 128 رو بفرستی (عدد و انگلیسی و...)
اگر با این روش بخوای یه عکس رو بفرستی، سرور به چیز بی معنی دریافت می کنه!
---
اون 2 تای دیگه رو هم اینجوری می گم:
فرض کن من این رو دارم:
برای onreadystatechange همشون هم یک تابع تعریف کردم.
یعنی:
OK؟
حالا تو myFunction م باید responseText کدوم رو بخونم؟
نکته اینجاست.
مثلاً اگر درخواست از طرف آقای xhr4 باشه، تو FF میشه با this شیء ش رو در دست داشت ولی تو IE؟؟؟
اون قضیه ی Delete کردن هم فقط برای کم کردن بار صفحه بود.
در کل می خوام مثلاً یک xhrم رو reset کنم یعنی responseTextش خالی بشه و...
آهان موضوع از این قراره که شما می خوای، از یه تابع برای تمامی شی های ساخته شده استفاده کنی... الان موضوع رو بهتر متوجه شدم.
Okayyy!:31:
من هم با استفاده this سعی کردم اینکار رو بکنم ولی نشد، این IE عجب خنگیه! شی رو می شناسه ولی وقتی می خوای از متدهاش استفاده کنی، هیچی دیگه می شه کشک.
تنها راهی که به نظر من می رسه اینه که برای تابع مریوطه یه آرگومان در نظر بگیری، و موقع صدا زدن اون آرگومان رو با شی های مورد مقدار دهی کنید:
برای Delete هم به همون روشی که گفتم کفایت می کنه:
قضیه ی Binary رو فراموش نکردم، فقط باید یکمی بیشتر بگردم، اگر تو هم به جاهایی رسیدی، مارو بی خبر نزار.
مرسی که جواب دادی.
ولی یه راه بهتر می خوام چون اینها رو دستی درست نمی کنم. با یه حلقه درست می کنم و تازه به همون تعداد هم تابع درست میشه. (از لحاظ Performanceی جالب نیست!)
+ مرسی که دنبال binary هستی.
++ عیدت مبارک!
neopersia
27-03-2009, 21:04
سلام
کد زیر یه کلاسه که من برای ایجاد درخواست ای جکس و ارسال و دریافت نتیجه درخواست استفاده میکنم. به هیچ عنوان نمیشه با کمک متغیرهای سراسری مشکلشو حل کرد چون توی هر صفحه به تعداد نامحدود درخواست ایجاد میشه!
توی هر مرورگری که داشتم کار کرد به جز مرورگرهای فایر فوکس 2 و اینترنت اکسپلورر 6
مشکلش هم تقریباً میدونم از کجاس ولی همچین حیرونم کرده چون هر مدلی هم که تغییرش دادم تا بشه در قالب همین کلاس متد onreadystatechange اونو بنویسم نشد که نشد!
درخواست درست فرستاده میشه و جوابش هم درست میگیره اما مرورگر نمیتونه وضعیت درخواست (readyState) رو تشخیص بده! یعنی توی متد this.req.onreadystatechange مقدار readyState برای اون دو تا مرورگر همیشه undefined هست!
اما اگر متدی رو که گفتم بی خیال شم و وضعیت رو بیرون از کلاس چک کنم درست کار میکنه! یعنی اینجوری کارمیکنه:
اما خوب اگر قرار باشه اینجوری استفاده کنم باید تعداد زیادی متد به هر کلاسی که یه درخواست میفرسته برای گرفتن پاسخ بنویسم که حجمش زیاد میشه!
حالا چه کنیم که این دو تا مرورگر هم رضایت بدن؟ میخوام هر چی هست در قالب همون کلاس ajaxObj باشه!
داداش من قبل از تو زنبیل گذاشتم!
اگر یکی 2 تا پست قبل رو می خوندی، می فهمیدی که من هم مشکلم با همین this ه.
که this یه جا class ت رو میده و یه جا XHR ت رو!
سلام
کد زیر یه کلاسه که من برای ایجاد درخواست ای جکس و ارسال و دریافت نتیجه درخواست استفاده میکنم. به هیچ عنوان نمیشه با کمک متغیرهای سراسری مشکلشو حل کرد چون توی هر صفحه به تعداد نامحدود درخواست ایجاد میشه!
توی هر مرورگری که داشتم کار کرد به جز مرورگرهای فایر فوکس 2 و اینترنت اکسپلورر 6
this.req.onreadystatechange = function() {
if(this.readyState==4) {
if(this.status!=200) {
alert(WRONG_[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
} else {
obj_page.handleResponseXML(this.responseXML);
}
covers.create(this).hide();
}
}
}
[/html]
مشکلش هم تقریباً میدونم از کجاس ولی همچین حیرونم کرده چون هر مدلی هم که تغییرش دادم تا بشه در قالب همین کلاس متد onreadystatechange اونو بنویسم نشد که نشد!
سلام.
:31:
اگر دقت کنی یکی از مشکلهای بالایی که مسیح داشت همین موضوعه! ظاهرا فعلا نمی شه هیچ کاریش کرد، یعنی توی متد onreadystatechange توی این مرورگر ها نمی شه، از اشاره گر this برای دسترسی به شیء xhr استفاده کرد! باید دقیق خودش رو صدا بزنی.
برای کار تو فکر همینجوری هم جواب بده:
به احتمال زیاد باید این روش جواب بده:31:
neopersia
27-03-2009, 22:31
ها شرمنده مسیح جون شلوغ پلوغ بود زنبیلتو ندیدم :31:
اگه بخوام از this.req.readyState توی onreadystatechange استفاده کنم فکر کنم توی مرورگرهایی که قبلاً مشکل نداشتن مشکل پیدا بشه ها! یعنی کلاً بی خیالش شم؟
برای شما میشه این کار رو کرد:
ولی برای من!
سلام
این کد ایجکس منه که به یه صفحه php وصل میشه و عددی رو که به صورت رندوم تو اون صفحه ایجاد شده میگیره و نشون میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه دکمه هست که با هر بار کلیک کردنه اون از صفحه php عدد رندوم گرفته میشهو نمایش داده میشه
تویه همه مرورگر ها کار میکنه به جز ie که فقط بار اول که کلیک میکنم یه عدد رو نشون میده و لی با کلیک دوباره عدده جدیدی جایگزین نمیشه
این اررور رو میده the data necessary to compelet this oprition is not yet available
neopersia
28-03-2009, 04:52
برای شما میشه این کار رو کرد:
ولی برای من!
نه اینم کار نمیکنه مجبور شدم کلاً ببرمش بیرون از این کلاس! خوشبختانه یه دونه parent داشتم برای همه صفحات گذاشتمش تو اون :31:
مشخص نیس این this به کجاش وصله؟ نه به window اشاره میکرد نه به کلاس اصلی ajax! با ie6 توی متد onreadystatechane مشکل دار آلرت میکردم یه تابع رو برام چاپ میکرد این مدلی:
یعنی دقیقاً کد تابعش رو! انگار که بهش استرینگ داده باشی!
اولاً:
xml[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه ورودی سوم هم داره که خیلی ربطی نداره.
دوماً:
شما باید چک کنی که readyStateش 4 باشه و statusش 200 باشه.
راستش من کد ها رو تویه wamp تست میکنم هر وقت این شرط
if(xml[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
if(xml[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!=200)
رو میزارم تو کد هام دیگه اصلا کار نمیکنه تو هیچ مرورگری
گفتم حتما به خاطر مشکلات سرور مجازیه بعد که آپلود کنم رو هاست حل میشه
برایه همین این شرط ها رو برداشتم و مشکل حل شد و برنامه کار میکنه فقط
این یدونه کد تویه ie با هر بار کلیک اطلاعاتش آپدیت نمیشه و فقط همون اطلاعات اولیه رو نشون میده
وقتی اررور کنسول رو باز میکنم از این خط اشکال میگیره
obj.innerHTML = xml[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تا حالا این کارو با ie انجام ندادید که با هر بار کلیک اطلاعات جدید رو نشون بده ؟
اینی که میگی احتمالاً مال cache شدنه.
این رو به آخر URL ت اضافه کن ببین چی میشه:
neopersia
28-03-2009, 16:26
راستش من کد ها رو تویه wamp تست میکنم هر وقت این شرط
if(xml[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
if(xml[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!=200)
رو میزارم تو کد هام دیگه اصلا کار نمیکنه تو هیچ مرورگری
گفتم حتما به خاطر مشکلات سرور مجازیه بعد که آپلود کنم رو هاست حل میشه
این یدونه کد تویه ie با هر بار کلیک اطلاعاتش آپدیت نمیشه و فقط همون اطلاعات اولیه رو نشون میده
obj.innerHTML = xml[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تا حالا این کارو با ie انجام ندادید که با هر بار کلیک اطلاعات جدید رو نشون بده ؟
اون قسمت که رنگیش کردم فکر کنم اشتباه تایپی شده. باید این باشه:
----------------------------------------------------
بچه ها یه مشکل دیگه!
فایر فوکس برای محتویات تگ xml محدودیت کاراکتر داره؟ من هر کاری کردم نشد که بیشتر از 4294 کاراکتر رو از یک تگ که با responseXML لود شده بود توی صفحه وارد کنم! کدم اینه:
با اینترنت اکسپلورر مشکلی نداره ولی اطلاعاتش چون حجم زیادی داره توی فایرفوکس آخرشو حذف میکنه!
اونو که اضافه میکنم not found میده
اگه ممکنه شما یه بار رو دستگاهت این صفحه رو اجرا کن ببینم مشکل از منه یا یه جایه دیگه
neopersia
28-03-2009, 22:28
اونو که اضافه میکنم not found میده
اگه ممکنه شما یه بار رو دستگاهت این صفحه رو اجرا کن ببینم مشکل از منه یا یه جایه دیگه
من تست میکنم ببینم میتونم مشکلشو پیدا کنم.
-----------------------
راستی این طور که فهمیدم فایر فوکس یه محدودیت 4 کیلوبایتی داره اون عددی هم که تو پست قبلی گفتم دقیقش 4096 بود که همون 4 کیلوبایته
حالا این محدودیته برا چیا اعمال میشه و چطوری میشه دورش زد رو نفهمدیم هنوز!
نه اینم کار نمیکنه مجبور شدم کلاً ببرمش بیرون از این کلاس! خوشبختانه یه دونه parent داشتم برای همه صفحات گذاشتمش تو اون :31:
مشخص نیس این this به کجاش وصله؟ نه به window اشاره میکرد نه به کلاس اصلی ajax! با ie6 توی متد onreadystatechane مشکل دار آلرت میکردم یه تابع رو برام چاپ میکرد این مدلی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی دقیقاً کد تابعش رو! انگار که بهش استرینگ داده باشی!
سلام.
نتونستم دیروز سر بزنم:31:
خوبه که مشکلت حل شده، ولی اگر هنوز می خوای تمام کارها رو توی کلاس انجام بدی به صورت زیر استفاده کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتابع this.req() رو توی constructor کلاست فرواخوانی کن. بعد اینجوری می تونی ازش استفاده کنی:
اول از همه باید، توی ie حتما از این شرط استفاده بشه تا دیگه ارور نده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشکل بعدی هم بخاطر کش شدن هست، که مسیح آموزشش رو گذاشت. دقیقا از همون راه استفاده کنید این مشکلتون حل می شه.
بچه ها یه مشکل دیگه!
فایر فوکس برای محتویات تگ xml محدودیت کاراکتر داره؟ من هر کاری کردم نشد که بیشتر از 4294 کاراکتر رو از یک تگ که با responseXML لود شده بود توی صفحه وارد کنم! کدم اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا اینترنت اکسپلورر مشکلی نداره ولی اطلاعاتش چون حجم زیادی داره توی فایرفوکس آخرشو حذف میکنه!
با متد POST هم همین محدودیت رو داره؟ یا نه هر دوتاشون رو تست کردی؟
neopersia
29-03-2009, 23:19
مثل اینکه فایرفوکس اجازه نمیده حجم هیچ نودی از 4 کیلو بایت بیشتر بشه و نودهایی رو که حجم بیشتری دارن اسپلیت میکنه به چند تا نود! منم میخواستم همه کد گرفته شده توی نود contents رو بگیرم و بریزم توی یه div
راه حلش هم پیدا کردم. توی فایرفوکس childNodes[0].nodeValue شامل 4 کیلوبایت اول هست و بقیه میره تو childNodes[1].nodeValue. امافایرفوکس textContent هم برای هر نود داره که همه داده های اون نود رو داره و اسپلیت هم نمیشه.
اینجوری حلش کردم:
راستی اسکرپت ای جکسم شد این:
this.req که اتوماتیک ساخته میشه دیگه نیازی به فراخوانی نداره! فقط میخواستم onreadyStateChange رو هم بزارم توی همین کلاس که نشد!
از اون روشی که گفتم استفاده کردی؟ از اون استفاده کن دیگه نیازی نیست onreadystatechange رو ببری بیرون از کلاس!
بعدش به این دلیل گفتم this.req رو فراخوانی کن، که ما چون داریم از this.xhr استفاده می کنیم، و این رو توی متد this.req مقدار دهی کردیم، باید اون رو فراخوانی کنیم که مقدار دهی بشه و اِلا کار نمی کنه.
سلام من ميخوام يه جدول جستجو بر اساس نام و يه كدي بسازم با php هم كار ميكنم ولي اينجاشو(برا جستجوش )بايد از Ajax كمك بگيرم چون با تايپ كاراكتر تو هر كدوم از تكست باكساي كد يا نام بايد بره روي همون نام يا كد تو جدوله. تو رو خدا كمكم كنين.جستجوشو با Php انجام دادم ولي كاري كه استاد از من ميخواد با Ajax حل ميشه و متاسفانه بلد نيستم. در ضمن ناما و كدارو از ديتابيسم تو جدول ميخونم.ديتابيسم mysqlهستش.
سلام من كتاب Ajax را از سايت Aminehelp گرفتم ولي با Asp توضيح داده من با php كار ميكنم چه كار كنم؟
كمكم كنيد
امین جون یه Help ی بده به بچه مردم دیگه!
من پشت کنکورم، زیاد وقت ندارم.
eli32 جان، یه Search فارسی تو گوگل بکنی، آموزشش ریخته!
سلام من رفتم فارسيم search كردم پيدا نكردم من هفت ماهه دارم رو پايان نامم كار ميكنم مثل شما ها هم تو يه محيط با امكانات نيستم .كسي هم نيست اشكالامو جواب بده.php رو مجبور بودم خودم ياد بگيرم بدون هيچ كلاس و استادي.فقط هر جا اشكال بر ميخوردم تو همين سايتا مطرح ميكردم كه دوستان جوابمو ميدادن.الآنم خواهش ميكنم اگه ميتونين كمكم كنين.
عزیز جان، فکر می کنم اینجا تقریباً همه همین شرایط رو دارند.
فوقش یه EBook هم خوندن!
مگه تو همون پست اول توضیح داده نشده؟ (من نخوندمش!)
سلام مرسي از توجهت داداشي يا آبجي فنتي نداره.چرا رفتم گرفتم يه كتابش كه دو بارم دانلود كردم باز نميكنه يكي ديگشم. با جاوا گفته فصل آخرشم باAspاست.
خواهش می کنم.
(با توجه به شرایط) شما همون داداشی رو اگر بگی بهتره.
ببین آبجی (یا داداش) گلم، شما داری 1 اشتباهی می کنی.
AJAXبه روایتی مخفف Async JAVASCRIPT And Xml ه.
و با توجه به اون قرمزه، نتیجه میگیریم که جناب آجاکس هیچ ربطی به PHP نداره.
آجاکس کاملاً در سمت کاربر (client side) اجرا میشه و به عنوان واسط بین کاربر و سرور عمل می کنه.
(همون طور که می دونید، نه زیونه، نه Framework ه و نه هیچی! فقط یه متد ه)
یعنی شما به یه صفحه HTML + یه اسکریپت کوچولو JavaScript نیاز داری که خدایی امین انقدر عالی توضیح داده که دیگه من جسارت نمی کنم دوباره توضیح بدم.
حالا این وسط نقش PHP چیه؟
هیچی!
مثلاً وقتی از GET تو آجاکس استفاده می کنی برای گرفتن صفحه forum.p30world.com/index.php، دقیقاً مثل این می مونه که آدرس اون صفحه رو خیلی ساده تو Web Browserت وارد کرده باشی.
واسه POST هم انگار یه فرم رو Submit کرده باشی.
اگر هنوز هم متوجه نشدی، بگو تا با یه روش دیگه (چک و لگد :27: - شوخی ه ها! ناراحت نشی!) یادت بدم
موفق باشی
سلام شما هم همون آبجي بگو.
مرسي.يعني من همون searchi كه قبلاًبا PHP نوشتمو همونجا جاي GET بذارم.البته آدرسشو به عنوان آرگومان دومي.آره؟
بازم مرسي
بله دقیقاً.
اگر مشکلی بود، همه دوستان در خدمتیم.
سلام اون كارو كردم ولي متاسفانه نشد.كتابي رو هم كه معرفي كردن خوندم،اگه درست متوجه شده باشم بايد برا جستجويي كه من ميخوام يه فايلايي رو به جاوا بنويسم كه باز اون به جاواسرولت بستگي داره.مثال آخر يه فصل به آخر كتاب تقريباً همونيه كه من ميخوام ولي تو جاواي دريم ويور نوشتمش بازم جواب نداد تو net beanam همين طور.
ببخشيد من اينقدر خنگم
اصلاً 1 کار دیگه:
شما بفرمایید دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق دقیق چی می خواید.
من براتون می نویسم.
تاپیک این بنده خدا، الکی شلوغ نشه.
سلام:
من تو ميهن بلاگ يك وبلاك دارم ميخوام ببينم ميشه تو وبلاگ از سيستم آژاكس استفاده كرد مثلا چجوري ميشه منوي موضوعات يا تماس با ما رو به صورت آژاكس در آورد؟
باتشكر
سلام:
من تو ميهن بلاگ يك وبلاگ دارم ميخوام ببينم ميشه تو وبلاگ از سيستم آژاكس استفاده كرد مثلا چجوري ميشه منوي موضوعات يا تماس با ما رو به صورت آژاكس در آورد؟
باتشكر
saeed258s
12-05-2009, 17:54
دروود
آیا حتمن برای بهرهگیری از آژاکس باید ازسرویسهای میزبانی ویندوزی بهره بورد؟
چگونه میتوان یک کاربرگ طراحی شدهدر فوتوشاپ را با آژاکس بر روی تارنما اجرا کرد؟
عزیز جان، شما هم دارید همون اشتباه الهام خانوم رو می کنید.
لطفاً پست 92 رو مطالعه کن.
اون Photoshop رو هم باید اول HTML ش کنی، بعد آجاکس رو توش پیاده کنی.
اگر هم فکر می کنی که تعداد لینک و فرم هات زیاده، می تونی از اسکریپت Ajax Injector استفاده کنی:
شرمنده برای تبلیغ! :دی
saeed258s
14-05-2009, 16:06
عزیز جان، شما هم دارید همون اشتباه الهام خانوم رو می کنید.
لطفاً پست 92 رو مطالعه کن.
اون Photoshop رو هم باید اول HTML ش کنی، بعد آجاکس رو توش پیاده کنی.
اگر هم فکر می کنی که تعداد لینک و فرم هات زیاده، می تونی از اسکریپت Ajax Injector استفاده کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشرمنده برای تبلیغ! :دی
با دروود
پست 92؟؟آیا اشتباهی نمی کنید ؟:18:
چگونه می فرمایید HTML ش کنیم؟اگر می شود قدم به قدم بفرمایید:11:
نه ،خیلی هم زیاد نیست،البته من می خواهم تازه آغاز به پیاده سازی یک تارنما بکنم،اگر بتوانید مراراهنمایی یکنید سپاسگزار می شوم
این تارنماقراراست،نقشه چند ده از ایران را داشته باشد(به گونه آژاکسی)که امکان جست و جو ،و با نزدیگک کردن اشاره گر به یک مکان،نماهایی از آن ماکان را به همراه یک پیوند برای آگاهی های بیشتر داشته باشد...
همچنین کاربرگهای دیگری نیز برای امکانهای دیگر...شاید بیشینه دارای 4 کاربرگ باشد
:11:
92 ديگه!
اين :
فكر كنم تو Photoshop يه چيزي داشت براي Save كردن فايل HTML و اين حرف ها!
من با طراحي حال نمي كنم، زياد وارد نيستم.
ولي مشكل برنامه نويسي داشتي در خدمتم.
saeed258s
16-05-2009, 19:41
دروود بر شما
خوب،حالا من کاربرگها رو درست کردم،اما هنوز آژاکسی نیستند!
آیا شما می توانید به من کمک کنید در این زمینه؟
سلام dagtag
شاید سوالام خیلی ابتدایی اما چه کنم شایدم نباید اینجا میپرسیدم اینم از کم سوادیه ببخشید
اگه بخوای با dreamveawer کار کنی بازم لازمه کهhtml وasp رو یاد بگیری؟
سلام.
من ميخوام يكي برام با آزاكس سايت بزنه.09125245797
يك سايت تبليغاتي .لطفا اونهايي كه حرفهاي هستند كمك كنن.ممنون
سلام و درود بر شما 3 عزیز
دروود بر شما
خوب،حالا من کاربرگها رو درست کردم،اما هنوز آژاکسی نیستند!
آیا شما می توانید به من کمک کنید در این زمینه؟
خیلی دوست دارم ولی 1 ماه هم کمتر مونده تا این کنکور #$%#%^$%^ !!! :41:
شما مشکل داشتی، بپرس. قطعاً من یا دیگر دوستان بهتون خواهند داد.
سلام dagtag
شاید سوالام خیلی ابتدایی اما چه کنم شایدم نباید اینجا میپرسیدم اینم از کم سوادیه ببخشید
اگه بخوای با dreamveawer کار کنی بازم لازمه کهhtml وasp رو یاد بگیری؟
شما مختارید هر سوالی از من 1 نفر بپرسید.
همین که دارید می پرسید یعنی از این به بعد می دونید و خیلی خوبه.
اول بگم به کارتون ربط داره که قسمت کلی جواب بشه.
و برای توضیحش بذارید با 1 چیز ملموس مقایسه کنم:
فرق dreamveawer با html مثل فرق سیم لخت کن اتوماتیک و لخت کردن سیم ه.
شما اگر بخواهید سیم معمولی رو لخت کنید، از اتوماتیک استفاده می کنید که خیلی ساده تر و سریع تر و دقیق تره.
ولی اگر یک سیم خاص داشته باشید که مثلاً 4 گوش باشه، دیگه نمی تونید از اتوماتیک استفاده کنید و باید اصول لخت کردن سیم رو بلد باشید.
فرقش با asp قدیمی یا asp .NET جدید مثل فرق خودکار با کارخانه تولید لوازم تحریر ه.
حالا تخصصی تر بگم: HTML یک زبون سمت کاربر ه و برای راحت تر تولید کردنش میشه از برنامه dreamveawer کمک گرفت.
ولی asp یا asp .NET زبان برنامه نویسی سمت سروره که در اکثر موارد بعد از همه ی کار ها، کد HTML رو تولید می کنه و تحویل میده.
الان تو همین انجمن، وقتی که ثبت نام می کنی یا پست می دی یا ... ، زبان سمت سرور همه ی پردازش ها رو انجام می ده و کد HTML که ظاهر سایت رو می سازه پس میده.
سلام.
من ميخوام يكي برام با آزاكس سايت بزنه.09125245797
يك سايت تبليغاتي .لطفا اونهايي كه حرفهاي هستند كمك كنن.ممنون
برادر یا خواهر گرامی.
تو این انجمن این چیز ها غیر قانونی ه.
اگر بخوای ما می تونیم کمک کنیم ولی برات نمی نویسیم.
ولی شاید 1 تماس گرفتم تا بتونم کمکی بکنم.
آرام جان گل
18-07-2009, 17:38
من در جریان بحث شما نیستم فقط خواستم از این تاپیکی که گذاشتید تشکر کنم برای من که خیلی مفید بود
كي مي تونه در رابطه با نصب تولكيت ajax كمك كنه ، نمي تونم تولكيت ها رو به تولباكسم اضافه كنم ، فايل dll رو به شاخه bin اضافه مي كنم ولي وقتي كه مي خوام به تولباكس اضافه كنم كامپوننت هاي مربوطه انتخاب مي شن ولي به تول باكس اضافه نمي شن .
لطفا راهنمايي كنيد
سلام:
من تو ميهن بلاگ يك وبلاگ دارم ميخوام ببينم ميشه تو وبلاگ از سيستم آژاكس استفاده كرد مثلا چجوري ميشه منوي موضوعات يا تماس با ما رو به صورت آژاكس در آورد؟
باتشكر
اکثر سرویس دهندگان وبلاگ این کار ها دارند و بعضی ها هم مثل بلاگفا اجازه این کد ها رو به جز کد های اصلی نمیدن ولی شما میتونین در کنار کد های اصلی از این قبیل کد ها رو هم به کار ببرید نمونه اش همین وبلاگ خودم که در زیر صفحه فرم ارتباطی گذاشتم البته الان هاست قابلیت خودش رو از دست داده برای تماشا خوبه دوست داشتی نگاه کن:27:
dousti_design
06-09-2009, 22:00
سلام
مرسی بابت تاپیک خوبتون
من توی آژاکس یه مشکلی دارم
میشه کمکم کنید؟
من میخوام یه لینک رو توی یه div باز کنم...
لطفا راهنماییم کنید خیلی فوریه
منتظرم
سلام دوستان راستش من ای جکس رو به صورت برنامه نویسی بلد نیستم و از DLL های خود مایکروسافت که ضمیمه visual studio شده استفاده میکنم
این فایل های پی دی اف که دادید رو دانلود کردم
یه دونش ارور میده
اما قبلش یه سوال داشتم؟؟
یادگیری ای جکس در همین حدی که تو سایت های ایرانی کاربرد داره نه خیلی حرفه ای در صورتی من بیشتر از هفته ای سه ساعت نمیتونم براش وقت بذارم چه مدت ممکنه طول بکشه
پ.ن - من چند زبان برنامه نویسی بلدم و پیش زمینه آموزشی دارم و کار با وب هم انجام دادم تا حدودی با چالش های وب آشنا هستم
اگر یه تخمین بزنید بگید برنامه نویسی ای جکس چه مدت یادگیریش ممکنه طول بشکه ممنون میشم
2-3 روز !!
اگه جاوا اسکریپت بلدی 2-3 ساعت!
من میگم در طول هفته کلا 3ساعت میتونم وقت بذارم
چه جوری میشه دو سه روز؟؟؟
:31::31:
همون 2-3 روز
هر روزش 2-3 ساعت بخونی بسه
مرسی جالب بود
فقط یه مسئله میمونه
اگه سیستم عامل لینوک بود یا مرورگر اینترنت اکسپلورر نبود چی؟:5:
مرسی جالب بود
فقط یه مسئله میمونه
اگه سیستم عامل لینوک بود یا مرورگر اینترنت اکسپلورر نبود چی؟:5:
خوب هيچي ميري IE رو نصب ميكني كه خدا رو شكر تو همه سيستم هاي ويندوز نصب هست در مورد لينوكس هم بايد بگم نميدونم كار ميكنه يا نه ولي فكر كنم كار كنه
سلام آیا کسی نرم افزار Dream weaver بلده؟
داداش اينجا همه اين كاره اند كارتون چي هست!!!
meghdad23
28-02-2010, 20:04
سلام
با توجه به این که میدونم این تاپیک قدیمیه اما باز سوالم را می پرسم خدا راچه دیدی شاید یکی جوابمون را داد
من در صفحه ام یک combo و یک گرید ویو و چند کنترل دیگه دارم
حالا می خوام گرید ویو بر اساس Selected value کمبو فیلتر بشه البته این کار فعلا درست انجام میشه با این مشکل که کل صفح رفرش میشه من شنیدم که میشه که این مشکل را با Ajax حل کرد که فقط همون گرید ویو و کمبو رفرش بشن
دوستان میتونن کمکم کنند
با تشکر
darya_66_12_12
10-08-2010, 18:12
سلام خوبید همگی؟
من 1 مشکل دارم
من 1 برنامه دارم که با ASP 2 نوشته شده و ajaxs 2 کار شده حالا میخوام با asp 2008 بازش کنم .
با توجه به اینکه تو asp 2008 خودش ajax داره باید چکار کنم.
چون به همه یajaxها ارور میده.:41:
لطفا بگید چکارکنم
m.m.m5651
28-08-2011, 20:56
میدونم تاپیک خیلی قدیمیه ولی اگر میشه لینک های جدید بذارید. همه ی لینک ها خرابن :(
با سپاس
البته اگر میشه روش ajax + php رو هم بذارین من asp بلد نیستم. :(
Mr Mohabat
03-10-2012, 16:32
سلام
یه سوال فنی
من با آژاکس کاراشو انجام دادم وقتی اطلاعات کامل میشه
یعنی readyState==4 میشه status==0 (گوگل کروم) وstatus==2 در اینترنت اکسپلورر میشه یعنی برابر 200 نمیشه
باید چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید
05-03-2013, 12:16
ميشه بفرماييد لينك دانلودش كجاس؟:n13:
water_lily
05-03-2013, 12:20
فك نكنم كسي جواب منو بده؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.