ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک کمک و راهنمایی در مورد گرافیک های آلبترون

ماراتون
21-12-2007, 01:03
راستش در مورد کارت گرافیک برند Albatron سوال داشتم. من چند وقت پیش مدل 8600GT 256m GeForce برند آلبترون رو خریداری کردم. روی جعبه اون نوشته بود که از رم های DDR3 استفاده میکنه و Dual DVI هست. البته اول توجه نکردم تا برای یک سیستم دیگه یکی دیگه سفارش دارم. در مورد اول خصوصیت Dual DVI که روی جعبه نوشته بود را کارت نداشت. برای همین شک کردم. روی جعبه دوم برچسب های جدید زده بودند که روی برچسب جعبه قرار گرفته بود و زده بودند DDR2 و همیچنین DVI. وقتی که با استفاده از برنامه SiSoftware Sandra Professional Business XII و همچنین خود برنامه nVidia Control چک کردم دیدم که رم رو زده 512 در حالیکه در ابتدای بوت شدن سیستم میزنه 256M . البته شناسه درج شده روی دو تا جعبه هم باهم فرق داره (منظورم از شناسه همون شماره مخصوص محصول هست که میتونی مشخصات فنی کامل اون رو از سایت در بیارین) ولی توی سایت هم چیزی از شناسه نگفته (برخلاف XFX که هر محصول یک شناسه با مشخصات کامل داره).

حالا با این توضیحات میخواستم بدونم که آیا نرم افزاری هست که بتونه تشخیص بده کارت گرافیک از چه مدل رم استفاده میکنه. یا کسی در مورد این شناسه محصول آلبترون چیزی میدونه یا منبعی میشناسه یا سایتی که در اون مشخصات فنی اون طبق همین شناسه یا Part Model لیست شده باشه.

ممنون

yasser1680
21-12-2007, 02:30
با نرم افزار Gpu - z حتما تستش کن. تمامی مشخصاتو بهت میده با سی پی یو زد اشتباه نگیری(Cpu-z).

yasser1680
21-12-2007, 02:33
احتمالا آدرس سایت تو امضای من باشه.

ماراتون
22-12-2007, 16:14
l
با نرم افزار Gpu - z حتما تستش کن. تمامی مشخصاتو بهت میده با سی پی یو زد اشتباه نگیری(Cpu-z).
خیلی ممنون خیلی کمکم کرد. یعنی تمام مشخصات رو درآورد. برنامه عالی هست.
مشخصات کارت گرافیک من:
Albatron 8600 gt 256m ddr2 80nm G84