مشاهده نسخه کامل
: انجمن رایگان
سلام.
من آدرس چند تا سایت که تو اون بشه انجمن رایگان درست کرد رو می خواهم .
اگه طوری باشه که آدرسی که بهت می ده مثل آدرس زیر باشه چه بهتر.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بجز ایران کوریا و مقصد و آرپا فروم.:11:
اگه میشه زود تر بگید خیلی فوری است.:31:
منظورم این طوریه:
com.نام سرور دهنده.
اول سه تا W بعد اسمی که انتخاب کردی و بعد نام سرویس دهنده سپس دات کام.
یک چیز دیگه:
قیمت یک انجمن چه قدر است؟
چرا کسی جواب نمیده؟:40::19::19::2:
alishahbazi
23-12-2007, 11:24
سلام
وقت بخیر دوست عزیز !
این جوری که بنده سوال شما رو متوجه شدم ، شما میخواهید یک انجمنی بسازید مثلا به نام : Na.com درسته !
برای این کار شما نمیتوانید از انجمن های رایگان استفاده کنید . چراکه انجمن های رایگان بر روی یک سرور نصب شده اند و کسانی که در اینگونه سایت ها عضو شوند امکانات جالبی از قبیل ( انجمن ، وبلاگ ، محیط آپلود و ...) میدهد که همه ی این امکاناتبر روی سروری است که شما در آنجا عضو هستید . تا اینجا هیچ پولی پرداخت نکرده اید.
به عنوان مثال شما میتوانید به سایت :
مراجعه نمائید و پس از ثبت نام یک انجمن رایگان به شما میدهد و این نکته را هم باید بگم که نام انجمن شما به این شکل میشود .
برای اینکه نام سایت شما به این شکل تغییر یابد :
باید به فکر طراحی یک وب سایت باشید که ما این کار را برای شما انجام میدهیم. ( برای ارتباط با ما به آدرس سایت ما که در امضا من هست مراجعه و نمائید .)
DaRiOuShJh
23-12-2007, 13:23
عزیزم تو صفحه یه اصلی هم معرفی کردم هم توضیح دادم
یه نیگا به اونجا بنداز
amin2000
23-12-2007, 16:20
یکیش اینه اگه خراب نباشه :
سلام
وقت بخیر دوست عزیز !
این جوری که بنده سوال شما رو متوجه شدم ، شما میخواهید یک انجمنی بسازید مثلا به نام : Na.com درسته !
برای این کار شما نمیتوانید از انجمن های رایگان استفاده کنید . چراکه انجمن های رایگان بر روی یک سرور نصب شده اند و کسانی که در اینگونه سایت ها عضو شوند امکانات جالبی از قبیل ( انجمن ، وبلاگ ، محیط آپلود و ...) میدهد که همه ی این امکاناتبر روی سروری است که شما در آنجا عضو هستید . تا اینجا هیچ پولی پرداخت نکرده اید.
به عنوان مثال شما میتوانید به سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمراجعه نمائید و پس از ثبت نام یک انجمن رایگان به شما میدهد و این نکته را هم باید بگم که نام انجمن شما به این شکل میشود .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای اینکه نام سایت شما به این شکل تغییر یابد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباید به فکر طراحی یک وب سایت باشید که ما این کار را برای شما انجام میدهیم. ( برای ارتباط با ما به آدرس سایت ما که در امضا من هست مراجعه و نمائید .)
ببین به جز arpaforum.com دیگه نیست؟
من میخوام اینطوری باشه:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.