مشاهده نسخه کامل
: تعیین نوع سال ...
mobilebaz
19-12-2007, 17:17
سلام دوستان
برای نوشتن یک تقویم نیاز به یه تابع برای تعیین نوع سال (منظور از نوع سال مثلا امسال سال چه حیوانی است)
دارم .از دوستان کسی اگه الگوریتمی داره که سال رو بگیره و اسم حیوان متناسب با آن سال را به ما بده ممنون میشم.
عجب سواله باحالی!
فکر کنم اگر یه سال رو مبنا بگیری ( مثلا امسال که خوک بود) و بعد هر 12 سال یک بار رو دوباره خوک در نظر بگیری با داشتن یه enumeration و مقدار دهی به هر کدام از این سالها بتونی پیاده سازیش کنی.
as13851365
19-12-2007, 19:38
موش و بقر پلنگ و خرگوش و شمار
زین چهار بگذرد و نهنگ آید و مار
وآنگاه به اسب و کوسفند است به سال
میمون و مرغ و سک و خوک و آخر کار
اگر دقت کنی می بینی که در این دو بیت شعر از یازده تا حیوان اسم برده شده است
البته این شعر را در کلاس سوم ابتدائی یک معلم خانوم داشتیم که به ما یاد داد تا جائی که یادم است به مار شماره صفر و یک را نثبت می دی و به ترتیت عمل می کنی
مار = 0 و 12
اسب = 1
کوسفند = 2
میمون = 3
مرغ = 4
سک = 5
خوک = 6
موش = 7
بقر = 8
پلنگ = 9
خرگوش = 10
نهنگ = 11
حال اگر !!!
نمی دونم ولی فکر کنم یک چیزی را به یک چیزی تقسم می کردیم بعد عدد باقی مانده برابر بود با یکی از این حیوانات
شرمنده ولی هر چی فکر می کنم یادم نمی آید!!!!
ولی اگر روزی یادم اومد دریق نمی کنم
mobilebaz
19-12-2007, 20:10
ممنون دوستان
لطفا يكم بيشتر راهنمايي كنيد .(دقيق تر بگيد)
خوب به 12 تقسیم کن عدد سال رو باقیمانده رو به عوان حیوان مورد نظر در نظر بگیر.
مثلا الان سال 2007 هست. اگر به 12 تقسیم کنی باقیمانده 3 میشه. سال بعدی هم که دوباره سال خوک هست سال 2019 هست که اون باقیماندش 3 میشه.
حالا یه سال زوج رو هم که در نظر بگیری مثلا 2006 -- باقیماندش به 12 میشه 2 سال تکرار اسمش 2018 هست که اونم باقیماندش 2 میشه.
پس دیدی ؟ حالا دقت داشته باش که مثلا همه سال های خوک باقیمتدشون 3 میشه. یا همه ی سال های پلنگ باقیماندشون 2 میشه.
امیدوارم حل شده باشه!
سلام
اگه ميخواين اسم سال جاري رو پيدا كنين از اين الگوريتم استفاده كنين:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- موش 2- گاو 3- پلنگ 4- خرگوش 5- نهنگ 6- مار 7- اسب 8- گوسفند 9- ميمون 10- مرغ 11- سگ 0- خوك
این رو دوست عزیز remixory قبلآ در امضاش قرار داده بودند.
موفق باشید
mobilebaz
20-12-2007, 16:22
سلام
ممنون دوست عزیز . دنبال همین بودم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.