مشاهده نسخه کامل
: Ocz 800 یاcrucial 1066
با سلام خدمت دوستان میخواستم یه مقایسه بین
:40:CRUCIAL- Dual Channel 2GB - 1066-(2x1GB
و
:40:OCZ - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB
انجام بشه چرا که این دو رم تقریبا هم قیمت هستند وبهتره کدوم یکی خرید بشه البته از نظر out put CRUCIAL fبالاتره اما طبق یکی از تاپیکهای سخت افزار این رم در گارانتی برگشتی داره طبق لینک زیر حالا کدوم بهتره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست من رم های شرکتoczتقریبا حرف اول رو میزنند که رم های این شرکت از کارایی بسیار بالایی برخوردارند در نقطه مقابل شرکتcrucialهست که از اعتبار کمتری نسبت بهoczبرخورداره با اینکه رم شرکتcrucialدر فرکانس بالاتری کار می کنه ولی هم قیمت Oczهست من رم شرکتoczرو به شما پیشنهاد میدم.
شرکتcrucialهست که از اعتبار کمتری نسبت بهoczبرخورداره
اين حرف رو قبول ندارم. اصلا مقايسه اينطوري درست نيست و بايد بين دو محصول خاص از دو شركت مقايسه انجام داد نه بين اسم برند ها. بهتره يك دليل قانع كننده تر بياري...
MOHAMMAD2010
21-12-2007, 01:51
نظر من همون اولیه
CRUCIAL- Dual Channel 2GB - 1066
پاسخ Mezzo را باهاش موافقم .
در مورد رم هاي كروشال كم لطفي مي كني.. !
من هم با رمم مشکل زیاد دارم مثلا موقعی که میخوام تو Opera عکس Save کنم Error میده ...
ولی از نظر کارایی رم های خوبی هستن ....
درباره OCZ هم میخوام بگم که این رمها نسبت به قیمت شون کارایی پایینی دارند و فقط به خاطر تبلیغات گسترده ای که دارند مورد توجه اند ...
من که با رمم مشکل دارم ولی توی تست ها موفق بوده و توی اورکلاک هم همینطور مثلا با اینکه توی لود ویندوز صحفه ی مرگ نیاد ولی دیدم که مشکل از NOD32 بوده که توی Internet ام مشکل ایجاد میکرده و مودم رو که خاموش کردم درست شد و راحت بالا اومد ...
من هم فکر کردم رمم سوخته ولی نه چون تو تست ها هیچ اروری نمیداد باید بگم که من با MEMTEST تحت ویندوز و Bootable هم تست کردم و ارور نگرفتم ....
تازه ام اون آقا که پست زده الان سالمه مشکل نرم افزاری بوده ....
منظورم Mod Chip هست توی سخت افزار دات کام ...
مدل رم من هم توی امضام هست ...
من به شما Crucial رو توصیه میکنم اگر این رو هم نخواستی برو سراغ G-Skill که بهترین مارک هست توی اور و پرفورمانس به نظر من و سایت های معتبر سخت افزار ولی پیدا کردنش خیلی سخته ....
vahidhgh
21-12-2007, 20:52
ocz را با گارانتی انفورماتیک گستر نمیشه انتخاب نکرد
becareful
22-12-2007, 01:58
چرا؟منظورت اینه که انفورماتیک بده؟
فک کنم منظورش اینه
هم ocz خوبه هم افورماتیک گستر
من خودمCrucial Ballistix و OCZ داشتم و بايد بگم كروشيال جزو بهترين رمهايي بوده كه باهاشون كار كردم.
من هم با رمم مشکل زیاد دارم مثلا موقعی که میخوام تو Opera عکس Save کنم Error میده ...
چطور متوجه شديد اشكال از مموري هست؟
درباره OCZ هم میخوام بگم که این رمها نسبت به قیمت شون کارایی پایینی دارند و فقط به خاطر تبلیغات گسترده ای که دارند مورد توجه اند ...
اين تجربه شخصيه يا منبع خاصي اعلام كرده؟...
با سلام
من یه جای شندیم که Ballistix Tracer اوور شده هست وبه فرکانس 1066 رسیده آیا درست هست یا بعد آیا اگر من OCZ رو بگیرم و خودم اوور کنم تا 1066 بهتر نیست
من مشخصات کامل هر دو رو میزارم با تشکر از شما که وقت خودتون رو قرار میدید برای پاسخ گویی
OCZ - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
800MHz DDR2
CL 4-4-4-15
(CAS-TRCD-TRP-TRAS)
Available in 1024MB modules and 2GB (2x1024MB) Dual Channel Optimized Kits
Unbuffered
Platinum Mirrored XTC Heatspreader*
Lifetime Warranty
1.9 - 2.1 Volts
240 Pin DIMM
[LEFT]
CRUCIAL- Dual Channel 2GB - 1066-(2x1GB)
Model
Brand Crucial
Series Ballistix
Model BL2KIT12864AA1065
Type 240-Pin DDR2 SDRAM
Tech Spec
Capacity 2GB (2 x 1GB)
Speed DDR2 1066 (PC2 8500)
Cas Latency 5
Timing 5-5-5-15
Voltage 2.2V
Heat Spreader Yes
Recommend Use High Performance or Gaming Memory
من خودمCrucial Ballistix و OCZ داشتم و بايد بگم كروشيال جزو بهترين رمهايي بوده كه باهاشون كار كردم.
چطور متوجه شديد اشكال از مموري هست؟
اين تجربه شخصيه يا منبع خاصي اعلام كرده؟...
Error توش کد رم بود و بعدا فهمیدم که مشکل نر م افزاری و باگ ویستا بوده ...
که حالا Opera رو به FireFox تغییر دادم مشکلی نداشت ...
منبع خاصی نداره و نظر خودمه و Review ها ...
کلا قیمت جهانی این رمها هم نسبت به سایر رمها بالاترند . . .
OCZ تکنولوژی های خنک کنندگی جالبی داره که هر کسی رو مجذوب میکنه . . .
ولی به نظر من Crucial بهترینه . . .
برای اورکلاک شده بودن رم ها هم بگم که اره این درسته ولی به این معنا نیست که باس رم 800 باشه و تا 1066 اور شده باشه بیشتر رم ها اینطوری هستند البته OCZ هم فکر کنم همینطوری باشه ولی توی Default هم 1066 نشون میده ... من از این اسم گذاری ها و اور کلاک ها سر در نمیارم ولی فقط این میدونم رم 1066 Crucial پرفورمنس همون OCZ 1066 رو میده ...
حتی با اور کلاک هم باهاش میره جلو ...
با سلام
Beny-Nvidia دوست گرامی من تاپیک شما رو دیدم توی سایت سخت افزار که شما اونجا گفتید که مشکلتون حل شده همچنین Mod Chip . به هرحال من توی شک موندم که کدوم رو انتخاب از یک طرف در واقع هر لحظه یکی یه چیزی میگه آقا دوباره نظر ما هم عوض میشه همون طور که بالا نوشتم CRUCIAL با fsb 1066 و OCZ با fsb 800 هست کهCRUCIAL بالاتره اما تایمینگ رو چکار کنم که CRUCIAL 5-5-5-15 و OCZ CL 4-4-4-15 هست کهOCZ بالاتره و CRUCIAL با fsb 800 تنها 15 کمتر از CRUCIAL با fsb 1066 هست بعد به نظر شما منطقی هست که رم از یک برند اختلاف قیمت بین 800و 1066 تنها 15 باشه اون برند که نسبت به بقیه گرونتره
becareful
24-12-2007, 16:09
با سلام
Beny-Nvidia دوست گرامی من تاپیک شما رو دیدم توی سایت سخت افزار که شما اونجا گفتید که مشکلتون حل شده همچنین Mod Chip . به هرحال من توی شک موندم که کدوم رو انتخاب از یک طرف در واقع هر لحظه یکی یه چیزی میگه آقا دوباره نظر ما هم عوض میشه همون طور که بالا نوشتم CRUCIAL با fsb 1066 و OCZ با fsb 800 هست کهCRUCIAL بالاتره اما تایمینگ رو چکار کنم که CRUCIAL 5-5-5-15 و OCZ CL 4-4-4-15 هست کهOCZ بالاتره و CRUCIAL با fsb 800 تنها 15 کمتر از CRUCIAL با fsb 1066 هست بعد به نظر شما منطقی هست که رم از یک برند اختلاف قیمت بین 800و 1066 تنها 15 باشه اون برند که نسبت به بقیه گرونتره
کروشال رو بخر خودت رو راحت کن دیگه.اگه ocz بگیری هی باید اور کنی و از این کارا ولی کروشاله خودش از وقتی ویندوز میاد بالا تا وقتی خاموش میشه انگار که اور کلاکه.در مورد cl کروشال هم وقتی باس میاد بالا(یعنی 1066) cl هم میاد بالا و نگران نباش چون 1066 با cl4 4 4 15 نداریم اگه هم باشه که من اطلاع ندارم قیمتش زیاده.
با تشکر از همه دوستان گرامی
جناب Beny-Nvidia اگر بتونی دلیل بیاری که هیچ مشکلی با رمم خودتون ندارید به طور حتم گزینه اول کروشال میشه البته ببخشید که من یک همچین درخواستی از شما دارم با کمال پرویی ولی به حرحال شما خودتون را جای من بگذارید که میخواهید یه رم خوب وبدون دردسر بخرید ممنون میشم اگه جواب بدهید
becareful
24-12-2007, 23:19
با تشکر از همه دوستان گرامی
جناب Beny-Nvidia اگر بتونی دلیل بیاری که هیچ مشکلی با رمم خودتون ندارید به طور حتم گزینه اول کروشال میشه البته ببخشید که من یک همچین درخواستی از شما دارم با کمال پرویی ولی به حرحال شما خودتون را جای من بگذارید که میخواهید یه رم خوب وبدون دردسر بخرید ممنون میشم اگه جواب بدهید
هر گردی که گردو نمیشه .مگه برند های خوب کالای خرابی ندارن! بالاخره پیش میاد دیگه .اینقدر هم خودت رو اذیت نکن.
becareful با تشکر
پس به نظر شما به طور حتم CRUCIAL دیگه ، واین که نظری رو برند دیگه نداری
becareful
24-12-2007, 23:48
ببین فقط نظر من نیست بچه های دیگه هم نظیر actros جان و.... هم همین رو پیشنهاد دادن.حالا اگه خیلی از ocz خوشت میاد میتونی بخری ولی زحمت اوورکلاکش رو هم باید بکشی... یا اصلا از بالستیکس بدت میاد ؟ میتونی بری قیمت رم های 1066 برند هایی مثل corsair , gskill ,super talent , که cl در همون حد دارن رو بگیری و هر کدوم کمتر قیمت داشت رو بخری...
با تشکر از دوستانی که نظر و راهنمایی میکنن
من توی review ها دیدم که کرشال بالاتره اما تنها ترس من از دردسری هست کهMod chip و beny با آن مواجه بودند هست چون ocz به طور حتم کنسل شد و حالا بین Crucial Ballistix Tracer وG.Skill 2*1GB Buss 1066 HK 5.5.5.15 قرار گرفتم که قیمت Crucial Ballistix کمتر از gskil هست البته نه اونقدر ها میشه گفت برابر اما این Crucial Ballistix فعلا مشکل براش پیدا شده اونم طبق اظهارات Mod chip و beny به هر حال فعلا بیشتر تمایل برای خرید Crucial Ballistix دارم تا gskil چون توی review ها بالاتره
با تشکر از شما دوستان گرامی خواهشی که دارم اینکه راهنمایی کنید
چيپ هر دوشون Micron D9GMH است و از نظر كارايي تفاوت آنچناني ندارند ...
yasser1680
27-12-2007, 03:11
خوب مشکلی نیست اگه G-Skill گیر آوردی همونو بگیر!
Hitman67
10-01-2008, 15:48
خوب من خودم هم موندم كه آيا Ocz800 بگيرم يا كروشيال 1066 به نظر شما كدومو بگيرم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.