interior_design
19-12-2007, 16:19
سلام دوستان.
راستش این موتور به این دلیل ساختم چون فایلی که هادی تو تاپیکش داده بود (همون موتور رو میگم) واسه من باز نمیشد.یعنی باز میشد ولی هنگ میکرد.
البته میدونم که به مدلسازی و رندر هادی نمیرسه. فعلا مدلینگش رو تموم کردم رندر نهایی و متریال مونده. لطفا نظر بدید در مورد مدلینگش و در مورد متریالشم بگید که چه رنگی کنم بهتر و قشنگتر میشه.
توضیحات در مورد کار :
نرم افزار مورد استفاده : 3DStudio Max 8
نام موتور رندر : V-ray ( البته احتیاجی به گفتن نداره. من تمام کارام با وی ری هستش)
زمان مدلینگ : 2 روز
زمان رندرینگ :48 دقیقه
نور پردازی : فقط از یه نور Direct Spot استفاده کردم.
شیوه مدلسازی : بدون بلوپرینت و از بت استفاده از تکنیک Box Modeling
در مورد متریال هم که شما باید راهنماییم کنید.ممنون و متشکر. نظر یادتون نشه.
وایر فریم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رندر آزمایشی و بدون متریال :
file:///D:/DOCUME%7E1/DANIAL%7E1.DAN/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg
file:///D:/DOCUME%7E1/DANIAL%7E1.DAN/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش این موتور به این دلیل ساختم چون فایلی که هادی تو تاپیکش داده بود (همون موتور رو میگم) واسه من باز نمیشد.یعنی باز میشد ولی هنگ میکرد.
البته میدونم که به مدلسازی و رندر هادی نمیرسه. فعلا مدلینگش رو تموم کردم رندر نهایی و متریال مونده. لطفا نظر بدید در مورد مدلینگش و در مورد متریالشم بگید که چه رنگی کنم بهتر و قشنگتر میشه.
توضیحات در مورد کار :
نرم افزار مورد استفاده : 3DStudio Max 8
نام موتور رندر : V-ray ( البته احتیاجی به گفتن نداره. من تمام کارام با وی ری هستش)
زمان مدلینگ : 2 روز
زمان رندرینگ :48 دقیقه
نور پردازی : فقط از یه نور Direct Spot استفاده کردم.
شیوه مدلسازی : بدون بلوپرینت و از بت استفاده از تکنیک Box Modeling
در مورد متریال هم که شما باید راهنماییم کنید.ممنون و متشکر. نظر یادتون نشه.
وایر فریم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رندر آزمایشی و بدون متریال :
file:///D:/DOCUME%7E1/DANIAL%7E1.DAN/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg
file:///D:/DOCUME%7E1/DANIAL%7E1.DAN/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]