ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عکس سه بعدی متحرک

khosro_ba
19-12-2007, 11:09
سلام
میشه توضیح بدهید چطوری میشه از یک جسم در زاویه های مختلف عکس گرفت و اونها رو تو فلش به صورت یک عکس یا فلش سه بعدی در آورد منظور این است که بشود حول محور افقی یا عمودی اون را حرکت داد
نمونه عکسهای که تو این لینک هست من دنبال ساخت اینها هستم مثلا این کفش قرئز
که با حرکت موس اونهم حرکت می کند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SIMON137
19-12-2007, 18:03
سلام عزیز

نمی دونم تاحالا اسم این برنامه رو شنیدی یا نه ولی این تصاویر رو در آن برنامه می سازند و بع وارد فلش می کنند . این برنامه خود مخصوص فلش است. Swift 3D با امکانات و افکت های زیاد خود به راحتی ایجاد چنین حرکت هایی را برای کاربر محیا می سازد .

من هم یه عکس از داخل برنامه گرفتم ببینی:

اگر خود برنامه رو هم خواستی می تونی سرچ کنی و دانلود کنی و اگر پیدا نکردی بگو بهت لینکشو بدم.

لینک fla

arash_ots
19-12-2007, 18:51
اگه دوست دارین بیان با چت بهت میگم چی کار کنی

gharibe.ashena21@yahoo

Hаnnibal_ir
19-12-2007, 20:42
اره نرافزار خوبی هست

Dolphin 7
20-12-2007, 10:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرم اين يه اسكنر سه بعديه البته بهتره بگيم اسكنر 360 درجه چون به صورت 360 درجه اون چيزيو كه داخلش بذاريو اسكن مي كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون مكعب مشكيم كه عين يخچال فريزر هيمالياس همون اسكنره اس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه دقت كني يه فيش USB از پشتش مياد بيرون كه منظورش اينه كه با فيش USB به كامپيوتر وصل مي شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو اون عكسيم كه اون بالا گذاشتم كنار مونيتور همون جعبه رو مي بيني كه يه نور آبي رنگم از زير درش زده بيرون كه معنيش اينه در حال اسكن كردن يه چيزيه كه بعدا تصويرش مي ره تو كامپيوتر و با نرم افزار مخصوص تبديل به تصوير 360 درجه مي شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون كفش قرمز و سيب سبز و در بازكن و اون جوجه خوشگله ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رم با همين اسكنر اسكن 360 درجه كردن و با اون نرم افزار فك كنم ازش يه فيلم درس كردن بعد تو فلش با اكشن اسكريپتايي كه واسش نوشتن كه با جابجا كردن افقي موس فريما تغيير كنه كه كار زياد سختي نيس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه از اين اسكنرا داشته باشي ( كه فك نكنم داشته باشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كارت راحته ولي اگه نداشته باشي واسه درس كردن اين جور تصاوير فقط دو تا راه داري :

1- از زاويه هاي مختلف اون چيزي كه مي خواي ازش تصوير 360 درجه درس كني عكس بگيري كه البته هر چقدر تعداد عكسات بيشتر باشه و زاويه هات كمتر باشه و سعي كني زاويه هات مساوي باشه كارت تميز تر در مياد بعدش بايد اين عكسا رو تو يه برنامه تبديلش كني به فيلم و بعد ياريش تو فلش يا اينكه عكسا رو بياري تو فلش و هر كدومشو بذاري تو يه فريم تا كلا تبديل به فيلم شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- از اون چيزي كه مي خواي تصوير 360 درجشو داشته باشي فيلمبرداري كني البته تو اينكار بايد اون شيئو بذاري روي يه صفحه اي كه با سرعت مناسب مي چرخه و البته سرعتشم كم و زياد نشه چون اون موقه وختي موسو (Mouse) حركت مي دي كه با هر حركت افقيش فريما رو جلو و عقب ببره مي بيني اون شيئ يه جا بيشتر مي چرخه يه جا كمتر كه اين باعث مي شه تصويرت يه كم پرش داشته باشه و كارت زياد تميز در نمياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در هر سه صورت (چه اسكن كني چه عكس بگيري چه فيلمبرداري كني) بايد يه فيلم از اون چيزي كه مي خواي تصيور 360 درجه قابل چرخش ازش درس كني داشته باشي بعد تو فلش ايمپرتش كني (Import) بعد با اسكريپتايي كه واسش مي نويسي كاري كني كه با حركت موس ، فريمام كم و زياد بشه و به نظر بياد كه با حركت موس اون شيئو داري مي چرخونه در صورتي كه ما مي دونيم در واقه اين شيئ نيس كه مي چرخه در واقه با حركت موس فيلممون عقب و جلو مي ره كه فيلممونم چيزي غير از چرخش اون شيئ نيس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:

khosro_ba
20-12-2007, 12:47
با تشکر از جواب شما
این اسکنر نیست من این دستگاه رو از نزدیک تو نمایشگاه سبیت دیدم این یک لایت بوکس ساده هست و کابل Usb برای اتصال دوربین به کامپیوتر هست
ابتدا تو زاویه های مختلف عکس می گیره و بعد توسط یک برنامه که من نمیدونم چی هست این طوری می شود

Dolphin 7
20-12-2007, 19:22
راسي يه روش ديگم هس كه يادم رفت بگم اونم ساختن شكليه كه تصوير 360 درجشو مي خواي يعني با يه برنامه سه بعدي سازي مث تري دي استودي مكس (3DS Max) يا مايا (Maya) يا يه برنامه سه بعدي سازي ديگه بعد شكلتو بسازي بعد يا رنگش كني يا عكسي كه قبلا از اون شئي واقعي گرفتيو بندازي روش كه البته شرايط خاصي داره بعدشم به صورت چرخشي يه انيميشن ازش درس مي كني كه خيلي راحته اين قسمتش :5:

خلاصه اينم يه راه ديگه اس كه بعضي مواقع آسونه مث ساختن سيب و كره زمين و اشيائي كه نخواي دقيق عين خودش در بياد و فقط مي خواي يه طرح كلي ازش درس كني كه هر كي مي بينه مثلا بفهمه اون سيبه يا پرتقاله يا ساعته يا چيز ديگه اس و اگه بخواي دقيقا عين همون چيزي كه مي خواي در بياد (مثلا ساعت مچي خودت يا چيزي كه جزئياتش واسه شناسايي شدنش مهمه) ديگه اين روش يه روش سختي به حساب مياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بهترين راه واسه ساخت همچين انيميشنايي عكس برداري تو زاويه هاي مختلفه چون اگه فيلمبرداري كني بايد اونقد سرعت چرخش اون شيئو بياري پايين كه با تعداد فريمايي كه دوربينه قراره فيلمبرداري كنه مشكلي واسش پيش نياد چون اگه اون شيئ يه كم سريع بچرخه تو تصويري كه مي بيني پشت سر شيئ (مكاني كه چن لحظه قبلش شئي اونجا بوده) يه رد مات به جا مي مونه كه زياد جالب نيس واسه همين به نظر من عكس برداري بهتره چون تو اون حالت شيئ ثابت مي مونه تا عكس بگيري و رد مات از خودش به جا نمي ذاره و خيلي قشنگ تر مي شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راسي اگه مثلا با اختلاف زاويه دو درجه خواسي عكس برداري كني كه مي شه 180 تا عكس ، ديگه فريم آخرشو نبايد تبديل به فيلم كني يعني بايد عكساي 1 تا 179 رو فقط تبديل به فيلم كني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SIMON137
20-12-2007, 20:06
دوستان گل ببخشید.
من اشتباه کردم یه فلش دیگر رودیدم . همون فلش اول سایت رو که همین دستگاه است که میچرخه . فکر کردم اون رو می گید.ببخشید اگر اشتباه شد

Dolphin 7
20-12-2007, 20:55
دوستان گل ببخشید.
من اشتباه کردم یه فلش دیگر رودیدم . همون فلش اول سایت رو که همین دستگاه است که میچرخه . فکر کردم اون رو می گید.ببخشید اگر اشتباه شد

اشكالي نداره به قول معروف نفس عمل مهمه كه مي خواسي كمك كني :31: :11:

flashman
23-12-2007, 20:02
سلام دوسته من

با عرض پوزش از دوستان ..

راسي يه روش ديگم هس كه يادم رفت بگم اونم ساختن شكليه كه تصوير 360 درجشو مي خواي يعني با يه برنامه سه بعدي سازي مث تري دي استودي مكس (3DS Max) يا مايا (Maya) يا يه برنامه سه بعدي سازي

(انجمن فلش)

نمی دونم تاحالا اسم این برنامه رو شنیدی یا نه ولی این تصاویر رو در آن برنامه می سازند و بع وارد فلش می کنند . این برنامه خود مخصوص فلش است. Swift 3D با امکانات و افکت های زیاد خود به راحتی ایجاد چنین حرکت هایی را برای کاربر محیا می سازد

(ONLY FLASH)

با استفاده از فلش شما میتونید مثلا یه مکعب 3 بعدی درست کنید . این بحث قبلا آموزش داده شده یه دو صفحه به عقب برگردید پیدا می کنید .

موفق باشی

mhm5000
06-02-2008, 18:58
اگر فايلتان را مي توانيد به صورت gifدر بياوريد شايد ساده بشه هرچند روش نامعقولي است باز هم مارا ببخشيد...