ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خريد mp3 player

mehdi_ag
18-12-2007, 17:32
يه چيز مي خوام حول و حوش صد و خورده اي
كيفيت و بلندي صدا خيلي مهمه
تصويري باشه چه بهتر

اين iriver ها كيفيت پخششون چطوره؟ قابل رقابت با creative هست؟

از irriver clix خوشم اومده ظاهر قشنگي داره

ميشه مقايسشون كنيد؟ هم امكانات هم قيمت
ممنون

seymour
19-12-2007, 13:00
clix قیمت روی پایه 165 تومن و ایناس ... به بالا ... آیا بودجه ات انقدر هست ؟ ... اگه جواب مثبته که انتخاب خوبیه ..

بله iriver یه رقیب جدی واسه creative هستش و هرکدوم توی یکی دو زمینه بهتر از اون یکیه ...

مقایسه رو هم باید براساس یه مدل خاص انجام داد ... شما اول به من بگو که بودجه ات چطوره تا من بتونم بگم که مدل رقیبت کیه و مقایسه کنم ...

mehdi_ag
19-12-2007, 13:35
من خيلي محدوديت تو بودجه ندارم تا 250 هم راحت مي تونم بدم ولي ترجيحم اينه كه چيز ارزونتري در حدود 100-120 بگيرم
ولي اگه طوري باشه كه با قيمت بالاتر بتونم چيزي بگيرم كه ارزشش رو داشته باشه و به نسبت قيمت مزيت هاي بيشتري رو به من بده اينكار رو خواهم كرد.

من خودم قبلا يه creative juke box zen 20GB داشتم و خيلي هم راضي بودم ازش واقعا صداي معركه اي داشت و كار باهاش خيلي راحت بود. فقط سرعت انتقال ديتاش يه نمه پائين بود.

mehdi_ag
19-12-2007, 13:40
cowon D2 و q5w هم چيزاي خوفي هستن انگار وضعيت اونا چطوره؟

seymour
20-12-2007, 12:22
محدود نبودن بودجه شما خیلی خوبه ، اما بهرحال باید مشخص باشه که نیازها و محدودیتتون چیه ... مثلا همین D2 که اسم بردید ، 2 گیگش بالای 200 تومنه ... در حالیکه مثلا ما یه مدل معتبر داریم که 2 گیگش 75 تومنه ... یا Q5 قیمتش بالای 500 هزار تومنه ، در حالیکه مدلهاش مشابه داریم 250 تومن ...

قیمت های بالاتر از 175 تومن ، اکثرا بخاطر بحث تصویر هستش که افزایش قیمت پیدا می کنن ... اگه شما بحث تصویر مهمه ، بگو که منم انتخاب ها رو تغییر بدم ، اما ظاهرا واسه شما ، صدا مهم تره :

توصیه می کنم ipod nano بگیری با این بودجه ... که 2 گیگش باید 170 تومن باشه ... نسبت به رقبا گرونتره ، اما به همون اندازه شیک تر و کار باهاش راحت تره ... (هرچند نسل جدیدش هم اومده ، ولی تا وقتی قیمت اون معقول بشه ، هنوز زمان مونده)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

u3 از cowon هم کیفیت صدای خیلی خوبی داره ... 2 گیگش باید حدود 150 تومن باشه ...

mehdi_ag
22-12-2007, 09:17
من صدا برام خيلي مهمه ولي تصوير هم بي اهميت نيست. چون صداي نه چندان جالب رو با گوشي موبايل هم ميشه گوش كرد.

من از بخش تصويرش زياد استفاده نخواهم داشت ولي اگر استفاده كنم براي ديدن فيلم هاي بلند سينمائي خواهد بود و نه در حد كليپ هاي كوتاه
بنابراين اگه قراره امكانات تصوير داشته باشه بهتره اين توانائي رو داشته باشه،
بعلاوه صفحه نمايش بزرگتر بهتره
ابعادش خيلي گنده نباشه
+ خروجي تلويزيون
اگه Pdf باز كنه نور علي نوره

ولي اگه همه اين امكانات باعث بشه كه انتظاري كه از صدا دارم رو جبران نكنه ترجيح مي دم تصويري نباشه

seymour
22-12-2007, 12:23
نزدیکترین چیز به خواسته شما zen vision:m به نظرم میاد ... کیفیت صداش بسیار عالیه (چند جایزه گرفته سر همین قضیه) ... صفحه نمایش باکیفیتی داره ... ابعادش خیلی گنده نیست ... خروجی TV هم داره ... فقط pdf نداره که البته 90% مدلها این قابلیت رو ندارن و خیلی چیز عجیبی نیست که این نداره ...

تنها مشکل اینه که ظاهرا 30 گیگش (230 تومن) کمیاب شده ... 60 گیگش باید 180 تومن باشه ... (60 گیگش یه مزیت دیگه هم داره : می تونه host بشه ... یعنی دوربین دیجیتال بهش وصل کنی و عکسها رو بریزی توش

غیر از این گزینه :

cowon D2 هم گزینه خیلی خوبیه ... عین همین بالاییه ... صفحه اش تاچ اسکرینه ... ضمنا قیمتش خیلی بیشتره نسبت به حافظه اش (4 گیگ - 235 تومن // 2 گیگ 205 تومن) ... اما از نظر امکانات و کیفیت ، وحشتناکه ... (کارت حافظه هم می خوره) ... این یکی هم نمی تونه pdf بخونه ، اما txt می تونه در عوض ...

mehdi_ag
22-12-2007, 13:47
اول از همه تشكر به خاطر كمكتون و وقتي كه ميگزاريد.

zen vision:m قيمت 60 گيگش پائين تر از 30 هست؟ يا اشتباه تايپيه؟

zen vision:m هارد داره؟ درسته

هان يه چيز مهم.... convert فايل هاي ويدئو: اينها ميتونن مستقيما و بدون تبديل ويدئو پخش كنن مثلا avi

san206
22-12-2007, 20:21
اشتباه تایپی بود فکر کنم منظور جناب Seymour دویست و هشتاد هزار تومن (280.000) بود.

بله ! هارد داره. (میگن در برابر ضربه مقاومت کمتری داره. ولی من که خودم دارم ، مشکلی ندیدم . با این که ضربه خورده)

Zen vision : M در مورد فرمت های رایج مثل Mpeg و Avi , WMV احتیاج به تبدیل نداره. حتی فرمت .DAT و DivX رو هم می خونه. ولی DVD ها رو باید تبدیل کنی.

... در کل دستگاه خیلی عالیه ... من خودم چند ماه پیش با راهنمایی آقای Seymour همین مدل رو (30گیگاباتی) از تهران خریدم.
سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم.

saedy
23-12-2007, 00:00
با کسب اجازه از جناب seymour
اگر قصد خرید zvm داری دنبال 30 گیگ نگرد, پیدا نمی کنی. چون zen اومده 8 گیگ 230 تومان و نمایدگی دیگه zvm رو وارد نمی کنه. با توجه به اینکه 16 و 32 گیگ zen تو راهه اگر میخوای zvm بخری(60 گیگ) باید یکم عجله کنی که اون هم ممکنه دبگه وارد نشه!

mehdi_ag
23-12-2007, 17:02
به شخصه ترجيح مي دم هارد دار نگيرم چون هم سنگين ميشه هم نگهداريش سخته. هي مواظب باش ضربه نخوره بغل موبايل نگذار بغل كليد نگذار و ...

بازم پيشنهاد ديگه اي دارين؟

san206
23-12-2007, 18:50
این قدر هم سختگیری لازم نداره !!!!

پیشنهاد دیگه : Creative ZEN

san206
23-12-2007, 19:16
CREATIVE ZEN

امکانات اصلی :

ظرفیت : 2GB/4GB/8GB/16GB/32GB
نوع حافظه : Flash
صفحه نمایش: 2.5 اینچ
فرمت های موسیقی قایل پخش : MP3, WMA, AAC WAV (ADPCM), Audible 2,3,4
فرمت های فیلم قایل پخش : MJPEG, WMV9, MPEG4-SP, DivX 4/5 and XviD
فرمت های تصویر (عکس) قایل پخش : JPEG (BMP/ GIF / PNG / TIFF)
باطری : 30 ساعت موزیک یا 5 ساعت فیلم
رادیو : FM با قابلیت ثبت 32 ایسگاه پیش فرض
اکولایزر : 8 عدد تنظیم شده و 5 عدد قابل تنظیم
سازمان دهنده : تقویم ، دفتر تلفن و یادآوری (قابلیت دریافت اطلاعات از Microsoft Outlook)
ضبط صدا : بله
شارِژ از برق : بله

امکانات جانبی:

قابلیت اتصال کارت SD
منو هاش نسبت به مدل های قبلی Creative تغییر کرده (به ادعای Creative خوشگل تر شده)
امکان گوش دادن به موسیقی و تماشای عکس همزمان

منبع : سایت رسمی Creative
ترجمه : SAN (خودم:46:)

مزایا و معایب:

مزایا:
1. اندازه مناسب (به شکل یک کارت اعتباری)
2. استفاده از حافظه Flash

معایب :
1. زمان بوت شدن طولانی (حدود 30 ثانیه)
2. نبود اسپیکر

جمع بندی :

دستگاه خوبی به نظر میاد!

saedy
23-12-2007, 23:56
خوب zen مدل خوبیه, ولی نسبت قیمت به حافظه ای که داره اصلا مناسب نیست و خیلی گرون به نظر میاد.
امکاناتی که vision : m داره خیلی بیشتره و قیمت مناسب تری نسبت به حافظه ای که داره داره.
در ضمن فکر کنم zen خروجی A/V نداشته باشه که این یک حسن خوب برای vision : m هست.(برای من که خیلی مهم بود.)
باز هم فکر میکنم که پورت شارژر هم نداشته باشه!
به هر حال Every thing is up to you.

saedy
24-12-2007, 00:16
راستی تو این سایت اطلاعات کاملی به فارسی پیدا میکنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

san206
24-12-2007, 11:54
خودم هم Zen Vision M دارم و واقعا راضی هستم. (AV خیلی حال میده) ولی ایشون با هارد مشکل دارن! من هم پیشنهاد بعدی رو مطرح کردم.

seymour
24-12-2007, 12:27
معایب :
1. زمان بوت شدن طولانی (حدود 30 ثانیه)
2. نبود اسپیکر

فکر نکنم بشه نبود اسپیکر رو یه عیب حساب کرده ... در حالیکه 90% مدلهای معتبر چنین قابلیتی ندارن ، واسه چی به این بنده خدا گیر دادی ؟! ...

یه عیب بهتر که میشه گرفت اینه که بهرحال نیاز به تبدیل فرمت داره ...

خوب zen مدل خوبیه, ولی نسبت قیمت به حافظه ای که داره اصلا مناسب نیست و خیلی گرون به نظر میاد.

در مورد قیمتش نمیشه این حرف را با قطعیت زد ... الان همه مدلهای فلش high end (یعنی مدلهایی که به کیفیت صفحه نمایش و اینا توجه کردند و در نتیجه قیمت رو بردن بالا) ، 4 گیگشون دور و بر 200 تومنه (clix - D2 - مدل جدید سونی - Ipod nano نسل قبلی) و نهایتا 10-15 تومن اختلاف قیمت دارن ...

mehdi_ag
25-12-2007, 13:10
نداشتن اسپيكر براي من مهم نيست. حالا كه دارين زحمت مي كشين و انتخاب رو برديم طرف تصويري ها، داشتن خروجي تلويزيون مي تونه يكي از شرايط باشه.
با راهنمائي هاي آقاي seymour من فعلا از cowon D2 و zen vision:m در اولويت دوم بدم نيومده small wonder هم چيز جمع و جوريه ولي انگار خروجي TV نداره و تبديل فرمت هم مي خواد (آيا فايل Divx رو هم بايد تبديل كرد؟) اينم مي ره تو اولويت هاي بعدي.
اگه پول قلمبه داشتم Q5 مي گرفتم و خلاص. اين تاچ اسكرين منو كشته :31:

seymour جان در مورد Cowon A2, A3 هم مي توني راهنمائيم كني؟

بازم ممنون به خاطر زحمتي كه مي كشي.

san206
25-12-2007, 19:52
منم اصلا Creative Zen رو پیشنهاد نمی کنم.:46:
من به کدام یک از بندگان خدا گیر دادم؟ :18::18::18:
جناب Mehdi _AG ؟ نه بابا! من فقط گفتم که ایشون هارد دار نمی خوان بخرن!!! به هر حال من هر گونه اخبار تفرقه آمیز رو تکزیب می کنم!!!!!!

saedy
25-12-2007, 23:07
با کسب اجازه از جناب seymour .
در مورد cowon D2 حرف برای گفتن زیاده. ولی به طور خلاصه داشتن touch panel یه ویژگی خوب نیست, چون مراقبت وحشتناکی نیاز داره و به نظر من صرفا یه جور تی تیش ناش ناش بازیه! راستی شما نگران دردسر نگهداری مدلهای هارد دار بودی! d2 از اون هزار بار بد تره!

و اما ZEN یا همون small wonder :
خوب خروجی TV که نداره, به نظر شخصی من اندازه مناسبی نداره و زیادی کوچیکه! در مورد اندازه یه نظر کاملا شخصیه! در مورد استفاده از اون برای دیدن فیلم (حالا با هر فرمتی) حافظه کافی نداره. مگر اینکه بیشتر به جیبات فشار بیاری بری دنبال حافظه های بیشتر از همین مدل.

saedy
25-12-2007, 23:17
اما در مورد Cowon A3 :
من همین حالا متوجه شدم اومده, تا هفته پیش نبودش. تا بیاد ایران هم فکر کنم یه مدتی طول بکشه. حالا از قیمتش که دیگه بگذریم...................
چیز بسیار خوفی است. این رو با توجه به مدل قبلیش A2 میگم. بهش لقب روباه پیر داده بودند. هر آنچه که فکرش رو بکنی داره! فکر کنم همین جمله کافی باشه! البته قیمت قابل توجهی هم داشت.
در مورد A3 باید صبر کرد و دید چه امتیازاتی میگیره.
راستی خیلی دوست دارم قیمتشو بدونم!

seymour
26-12-2007, 14:11
طبیعتا قیمتش باید رو پایه 450 تومن باشه و به احتمال زیاد بالاتر .. چون الان A2 حدود 390 قیمتشه ...

seymour
26-12-2007, 14:24
نداشتن اسپيكر براي من مهم نيست. حالا كه دارين زحمت مي كشين و انتخاب رو برديم طرف تصويري ها، داشتن خروجي تلويزيون مي تونه يكي از شرايط باشه.
با راهنمائي هاي آقاي seymour من فعلا از cowon D2 و zen vision:m در اولويت دوم بدم نيومده small wonder هم چيز جمع و جوريه ولي انگار خروجي TV نداره و تبديل فرمت هم مي خواد (آيا فايل Divx رو هم بايد تبديل كرد؟) اينم مي ره تو اولويت هاي بعدي.
اگه پول قلمبه داشتم Q5 مي گرفتم و خلاص. اين تاچ اسكرين منو كشته :31:

seymour جان در مورد Cowon A2, A3 هم مي توني راهنمائيم كني؟

بازم ممنون به خاطر زحمتي كه مي كشي.
اگه خروجی TV میخوای ، گزینه ها کمی محدود میشه ...اما انصافا ویژگی مهمیه و مثلا من خودم خیلی ازش استفاده می کنم ...

//
تاچ اسکرین به هیچ وجه یه ضعف نیست (اگه بود ، الان این همه از محصولات جدید نمی رفتن سمتش .. . الان اکثر کمپانی ها دارن میرن سمت مدلهای تاچ اسکرین ... چون تاچ اسکرین به معنای صفحه بزرگتر و کیفیت LCD هستش) ... ولی بهرحال سلیقه اس ... مثلا دوستان ما خوششون نمیاد و حتی منم همینطور ...

D2 انتخاب خوبیه بهرحال ...

//
A2 قیمتش نزدیک 400 تومنه ... به بودجه ات می خوره ؟

من به کدام یک از بندگان خدا گیر دادم؟ :18::18::18:
جناب Mehdi _AG ؟ نه بابا! من فقط گفتم که ایشون هارد دار نمی خوان بخرن!!! به هر حال من هر گونه اخبار تفرقه آمیز رو تکزیب می کنم!!!!!!
منظورم از بنده خدا ، creative zen بود ...نه اون دوستمون ... ! ... کلا شوخی کردم ..

mehdi_ag
26-12-2007, 14:33
اگه خروجی TV میخوای ، گزینه ها کمی محدود میشه ...اما انصافا ویژگی مهمیه و مثلا من خودم خیلی ازش استفاده می کنم ...

A2 قیمتش نزدیک 400 تومنه ... به بودجه ات می خوره ؟

در مورد بودجه ميشه يكاريش كرد.

A2 خروجي TV داره؟ تاچ اسكرينه؟ (فكر كنم نه)
كار باهاش راحته؟ تبديل فايل؟ چه فرمتهائي بايد تبديل بشن؟
در مورد تبديل فايل D2 هم بگين.

خيلي ممنون

saedy
26-12-2007, 22:16
عزیزم دقت نکردی چی گفتم, به A2 میگن روباه پیر! هر کاری که بخوای میکنه! خروجی Tv. ورودی Tv. و.... هر چی که انتظار داری! فقط ببین تو بازار هست؟ مدل زیاد جدیدی نیست!

seymour
27-12-2007, 14:08
در مورد بودجه ميشه يكاريش كرد.

A2 خروجي TV داره؟ تاچ اسكرينه؟ (فكر كنم نه)
كار باهاش راحته؟ تبديل فايل؟ چه فرمتهائي بايد تبديل بشن؟
در مورد تبديل فايل D2 هم بگين.

خيلي ممنون
بله .. همونطور که دوستمون گفت A2 تقریبا کامل ترین محصولیه که توی بازار داریم ... نخیر تاچ اسکرین نیست ..

بله .. شاید اگه یه محصول به zen vision برسه از نظر حمایت از فرمت های ویدئویی ، اون محصول همین A2 هستش ... حتی از فایل زیرنویس هم حمایت می کنه ... اکثر فرمت ها نیازی به تبدیل ندارن (مگر مثلا ِDVD و...)

//

توی D2 فرمت divx نیاز به تبدیل داره ...

ase
27-12-2007, 16:18
ipod اصل تو ایران پیدا میشه؟

ase
27-12-2007, 16:19
z-cyberچی؟

saedy
27-12-2007, 16:36
منظورت از iPod اصل چیه؟ امروز اکثر این جور محصولات تو کشورهای جنوب شرق اسیا تولید میشن. خاصه در مورد iPod فکر کنم ساخت چین باشه.تو ایران هم فکر کنم نمایندگی داره! -------------->>>>>
در مورد z-cyber زیاد صحبت شده, ولی همین قدر بگم که یه برند غیر معتبر با یه گارانتی خوبه!(مهرگان ماشین آسیا)

seymour
28-12-2007, 11:13
ipod اصل تو ایران پیدا میشه؟
بله - تا دلت بخواد ... کلا دو جور آیپاد داریم : آپیاد اصل که قیمت هاش خودشون حرف می زنن ... مثلا 4 گیگ نانو 200 هزار تومنه ... و آپیاد متفرقه که اونم قیمتش حرف می زنه ! ... یعنی قیمتش زیر 60-70 تومنه ! ...

شما آپیاد اصل می خوای برو پاساژ پایتخت ...

z-cyberچی؟
زی سایبر که اصل فروشش تو ایرانه ... ضمن اینکه انقدر مارک معتبری نیست که حالا کسی بخواد متفرقه اش رو بزنه ... خیلی ساده پیدا میشه ... پاساژ ایران مثلا ...

mehdi_ag
31-12-2007, 17:22
در مورد ipod touch فكر مي كنين ارزش داشته باشه كه آدم بي خيال خروجي تلويزيون zen vision:m و صفحه بزرگ A2 بشه

كيفيت صدا و جمع و جوريش ارجحه يا فكر مي كنين كه ارزش نداره؟

saedy
31-12-2007, 22:22
انتخاب سختیه که 100% به خود خریدار و پولی که میخواد خرج کنه ربط داره!

seymour
01-01-2008, 12:29
در مورد ipod touch فكر مي كنين ارزش داشته باشه كه آدم بي خيال خروجي تلويزيون zen vision:m و صفحه بزرگ A2 بشه

كيفيت صدا و جمع و جوريش ارجحه يا فكر مي كنين كه ارزش نداره؟
والا خیلی مقایسه دقیقی نیست .. از این جهت که این دوتا (یا حتی میشه گفت این سه تا) ، سه نوع متفاوت محصول هستن ... بهرحال :

اگه هزینه واسه ات مهمه : zvm
اگه می خوای ظرفیت بالا باشه : zvm - A2
اگه امکانات می خوای : zvm - A2
اگه معمولا PC دم دستته ، مثلا لپ تاپ داری : zvm - A2 (اگه گفتی دلیلش چیه ؟)
توجه کن که خیلی از قابلیت های touch ، چندان بدرد ایران نمی خوره : WiFi - اتصال به اینترنت - ... (یعنی داری هزینه چیزایی رو میدی که استفاده ای ندارن اینجا)
اگه یه چیز شیک و ظریف می خوای که دل همه رو آب کنه : touch
اگه کیفیت صدا می خوای : zvm
اگه کیفیت تصویر می خوای : A2

mehdi_ag
09-01-2008, 17:16
خوب پس تا اينجا تنها مشكل D2 اينه كه divx رو هم بايد تبديل كني (DVD كه همشون تبديل مي خوان)
احتمالا ipod touch هم نياز به تبديل داره ولي zmv نه (منظورم Divx هست . چون الان اكثرا يا divx هست يا DVD)
+ اينكه ipod خروجي TV نداره در عوض 3.5 اينچه وضوح رنگش و رزولوشن هم مثل creative ديگه ؟ اگه نه كيفيت فيلم ديدن تو كدومشون بهتر تره؟

از لحاظ صدا مي گين كه zvm از همه سر تره

A2 رو با اينكه ظاهرا خيلي گزينه مناسبيه ولي فكر كنم به خاطر كمي بزرگ بودنش صرفنظر كنم (حتما تو جيب حا نميشه)... كيفيت صداي A2 به پاي اين مدلاي بالا ميرسه؟

becareful
10-01-2008, 03:01
والا خیلی مقایسه دقیقی نیست .. از این جهت که این دوتا (یا حتی میشه گفت این سه تا) ، سه نوع متفاوت محصول هستن ... بهرحال :

اگه هزینه واسه ات مهمه : zvm
اگه می خوای ظرفیت بالا باشه : zvm - A2
اگه امکانات می خوای : zvm - A2
اگه معمولا PC دم دستته ، مثلا لپ تاپ داری : zvm - A2 (اگه گفتی دلیلش چیه ؟)
توجه کن که خیلی از قابلیت های touch ، چندان بدرد ایران نمی خوره : WiFi - اتصال به اینترنت - ... (یعنی داری هزینه چیزایی رو میدی که استفاده ای ندارن اینجا)
اگه یه چیز شیک و ظریف می خوای که دل همه رو آب کنه : touch
اگه کیفیت صدا می خوای : zvm
اگه کیفیت تصویر می خوای : A2
creative zen رو نگفتی فکر کنم از این مدل خوشت نمیاد نه؟ البته کمبود هایی هم داره.اسلاتش دردسر سازه و...

mehdi_ag
10-01-2008, 10:07
creative zen رو نگفتی فکر کنم از این مدل خوشت نمیاد نه؟ البته کمبود هایی هم داره.اسلاتش دردسر سازه و...

والا چرا. مدل جمع و جور و خوبيه ولي همين صفحه قبل يكي از دوستان گفت كه نسبت قيمت به امكاناتش اصلا به صرفه نيست

seymour
10-01-2008, 11:26
+ اينكه ipod خروجي TV نداره در عوض 3.5 اينچه وضوح رنگش و رزولوشن هم مثل creative ديگه ؟ اگه نه كيفيت فيلم ديدن تو كدومشون بهتر تره؟

از لحاظ صدا مي گين كه zvm از همه سر تره

A2 رو با اينكه ظاهرا خيلي گزينه مناسبيه ولي فكر كنم به خاطر كمي بزرگ بودنش صرفنظر كنم (حتما تو جيب حا نميشه)... كيفيت صداي A2 به پاي اين مدلاي بالا ميرسه؟
خب هرکدوم مزایای خودشون رو دارن ... چون کلا توی دوتا فاز متفاوت هستن ... یعنی هر کدوم مال یه سلیقه متفاوته ..
بهرحال از نظر تصویری ، ipod touch صفحه بزرگتری داره ، در عوض zvm عمق رنگش کمی بالاتره .... نهایتا به نظر میاد فیلم دیدن توی touch بهتر باشه ... در نظر بگیر که صفحه بزرگتره و LCD هم هست

بله A2 کیفیت صدای خیلی بالایی داره

والا چرا. مدل جمع و جور و خوبيه ولي همين صفحه قبل يكي از دوستان گفت كه نسبت قيمت به امكاناتش اصلا به صرفه نيست
اصلا اینطوری نیست که گفتن ... قیمت این مدل ، مشابه خیلی مدلهای معتبر دیگه اس و حتی ارزونتر ... مثل ipod nano یا کارای گرونی مثل cowon ... از نظر کیفیت و امکانات هم عالیه...

mehdi_ag
17-01-2008, 16:01
seymour جان شما در مورد PSP هم اطلاعاتي دارين و اصلا قابل رقابت با اين MP3 Player ها هست.

اگه بشه كلك بزنيم و با يه تير دو نشونش كنيم. كيفيت صداش خوبه يا تعريفي نداره. كيفيت پخش تصويرش چطور؟
باطريش چقدر جواب ميده و اينجور چيز ها رو اگه مي دوني ممنون مي شم. اگرهم قابل مقايسه نيست كه اصلا طرفش هم نرم و از فكرش بيام بيرون و زوم كنم رو همين چندتائي كه شما راهنمائي كردي در موردشون

seymour
17-01-2008, 19:35
خب اونی که بهتره ، اونیه که نیازهای شما رو جواب میده ...

psp صفحه نمایش بزرگتر و بهتری داره ؛ با کیفیت بالاتر ... اما طبیعتا واسه کار تخصصی اش (=بازی) ساخته شده ... در نتیجه حافظه خیلی کمتری داره (کاملا متکی به کارت حافظه اس ؛ 2 گیگ مثلا!) .. باتری ضعیف تری داره ... طبیعیه که سایزش هم بزرگتره ... و البته امکانات جانبی (ضبط صدا - رادیو) هم خبری نیست ... من در مورد اینکه چقدر از فرمت های ویدئویی حمایت می کنه ، اطلاعات زیادی ندارم ؛ می دونم که دستگاه اصلی ، از divx و اینا حمایت نمی کنه (برعکس zvm) ، اما فکر کنم با یه سری دستکاری های نرم افزاری ، عملیه ...

نتیجه اینکه اگه دنبال قابلیت های صوتی-تصویری هستی ، همون zvm بهتره ...

mehdi_ag
20-01-2008, 13:37
مرسی. دیروز پریروزا خونه یکی از دوستان بودم که دیدم یه D2 خریده. کمی باهاش ور رفتم و تستش کردم. کار باهاش خیلی راحت بود. قدرت صوتش هم خیلی خوب بود. ولی ظاهرا کیفیتش توصداهای نزدیک ماکسیمم یه کم مورد دار می شد. نمی دونم شایدم مشکل کیفیت فایل صوتی (mp3) بود که اونجور می شد ولی احساس کردم از لحاظ کیفیت از کریتیو کم داره ولی کار باهاش خیلی راحت تر از کریتیو بود

seymour
20-01-2008, 19:57
جدی ؟ .. نمی دونم والا ... اتفاقا بعضی مدلهای cowon معروفن بخاطر اینکه به قول معروف "بلندی صدای" خوبی دارن ...

mehdi_ag
21-01-2008, 08:53
آره مي گم كه بلندي صدا عالي بود و خيلي قوي. ولي كيفيت از كريتيوي كه من داشتم كمي پائين تر بود. حالا نمي دونم مشكل از پائين بودن كيفيت خود فايل Mp3 بود يا ستينگ هاي اشتباه اكولايزر ها و يا خود سخت افزار دستگاه.

ولي چوري نبود كه صداها قاطي پاطي بشه انقدر كه زده بشي. در حد مقايسه با كريتيو اينجور به نظر مي رسيد ولي در مجموع كيفيت قابل قبولي بود.

pkr_legend
30-01-2008, 23:01
سلام منم یک mp4 می خواستم حداکثر 300تومن البته هنوز مطمئن نیستم چون یک X20 دارم ولی زیاد ازش راضی نیستم کسی خواست بگه شاید فروختم!
در ضمن اولویت من فقط و فقط کیفیت و وضوح صداست

seymour
31-01-2008, 13:05
شما همون دوستی هستی که توی PT داره می فروشه ؟ ... (چون یکی دوتا از دوستان از من پرسیدن که چطوره وضعیت اون دستگاه X20)

بهرحال اگه نزدیک به 300 تومن می خوای ، گزینه زیاده ... چقدر حافظه می خوای ؟ ... سایز چقدر باشه ؟ ...

(راستی مشکلات x20 چی بود؟... نترس به اون دوستان نمیگم ! ... برای توصیه های آتی به دیگران می خوام)

pkr_legend
31-01-2008, 14:34
شما همون دوستی هستی که توی PT داره می فروشه ؟ ... (چون یکی دوتا از دوستان از من پرسیدن که چطوره وضعیت اون دستگاه X20)

بهرحال اگه نزدیک به 300 تومن می خوای ، گزینه زیاده ... چقدر حافظه می خوای ؟ ... سایز چقدر باشه ؟ ...

(راستی مشکلات x20 چی بود؟... نترس به اون دوستان نمیگم ! ... برای توصیه های آتی به دیگران می خوام)
بله!همونم!
حافظه زیاد برام مهم نیست(ولی از 8 گیگ دیگه کمتر نباشه!) سایز هم تو جیب جا بشه
X20 هم اشکالات زیادی نداره ولی برای دیدن ویدیو کلیپ زیاد مناسب نیست و هرچی می گیری باید سایزشو تغییر بدی پشتیبانی خوبی نداره و لوازم جانبی هم واسش خیلی کمه به نظرتون اصلا" درست هست بفروشمش؟هنوز یکم شک دارم!
با تشکر

seymour
01-02-2008, 11:32
بودجه ات رو نگفتی ...

بعد ، من یه چیزی رو متوجه نشدم ... شما توی پست قبلی گفتی که اولویت واسه ات "کیفیت صداس" ، ولی الان داری از وضعیت ویدئوی X20 انتقاد می کنی ... خب اگه من دوباره یه مدلی معرفی کنم که کیفیت صداش خوب باشه ، ولی وضعیت ویدئوش مثل قبلی ، چی میشه ؟ ... منظورم اینه که بالاخره ویدئو واسه ات چقدر مهمه ؟ ... ظاهرا زیاد ..

saedy
01-02-2008, 16:08
با اجازه از جناب استاد!
تو این رنج قیمت فکر کنم D2 از Cowon و Zen از Creative گزینه مناسبی باشه.
کیفیت پخش صدای عالی و همین طور در پخش تصویر(16 میلیون رنگ)

pkr_legend
08-02-2008, 19:29
با اجازه از جناب استاد!
تو این رنج قیمت فکر کنم D2 از Cowon و Zen از Creative گزینه مناسبی باشه.
کیفیت پخش صدای عالی و همین طور در پخش تصویر(16 میلیون رنگ)
ببخشید جواب ندادم یه چند روز با مدرسه رفته بودم اردو جاتون خالی!
من که بودجه مو گفتم حدود 300
راستی zen بهتره یا zen vision:M یا W?
IPOD Video هم که هیچی!:d

kamran2000
09-02-2008, 08:02
قيمت مدل zen الان چنده؟

seymour
09-02-2008, 12:37
ببخشید جواب ندادم یه چند روز با مدرسه رفته بودم اردو جاتون خالی!
من که بودجه مو گفتم حدود 300
راستی zen بهتره یا zen vision:M یا W?
IPOD Video هم که هیچی!:d
m یا w : هرکدوم واسه یه کاری ساخته شدن ... m جمع و جورتره و بیشتر قراره که mp3 player حساب بشه ، w بزرگتره و بیشتر بدرد تصویر می خوره ... ضمن اینکه w که اصلا توی جیب جا نمیشه و m هم یه مقدار بزرگه ....

zen هم که اصلا توی کلاس پایین تر از اون دوتاس ... سری فلش محسوب میشه و به نظر میاد انتخاب خوبی واسه شما باشه ... (اگه تصویر واسه ات مهمه - هرچند اینجا هم باید convert کنی اکثر چیزها رو)

ضمنا ipod چه مشکلی داره ؟ ... خیلی چیز خوبیه ...

بهرحال vision:m از این نظر برتره که اولا سایز مناسبی داره (نسبتا) ، دوما اکثر فرمت های ویدئو رو پخش می کنه و سوما از نظر کیفیت صدا تقریبا در صدر جدوله ...

seymour
09-02-2008, 12:40
قيمت مدل zen الان چنده؟
8 گیگ 225 تومن - 4 گیگ حدود 185 تومن - 2 گیگ حدود 160 تومن

pkr_legend
09-02-2008, 16:25
m یا w : هرکدوم واسه یه کاری ساخته شدن ... m جمع و جورتره و بیشتر قراره که mp3 player حساب بشه ، w بزرگتره و بیشتر بدرد تصویر می خوره ... ضمن اینکه w که اصلا توی جیب جا نمیشه و m هم یه مقدار بزرگه ....

zen هم که اصلا توی کلاس پایین تر از اون دوتاس ... سری فلش محسوب میشه و به نظر میاد انتخاب خوبی واسه شما باشه ... (اگه تصویر واسه ات مهمه - هرچند اینجا هم باید convert کنی اکثر چیزها رو)

ضمنا ipod چه مشکلی داره ؟ ... خیلی چیز خوبیه ...

بهرحال vision:m از این نظر برتره که اولا سایز مناسبی داره (نسبتا) ، دوما اکثر فرمت های ویدئو رو پخش می کنه و سوما از نظر کیفیت صدا تقریبا در صدر جدوله ...
پس zen بهتره یا ml?کیفیت صدای کدوم بهتره؟با توجه به اینکه قیمت zen به نسبت گرونتره به علت حافظه فلش

saedy
10-02-2008, 11:52
Zvm در ظرفیت 30 گیگ هم بعد از یه مدت که نبود بالاخره اومد.220 هزار تومان.
اما گویا 60 گیگ نایاب شده!

seymour
10-02-2008, 12:39
پس zen بهتره یا ml?کیفیت صدای کدوم بهتره؟با توجه به اینکه قیمت zen به نسبت گرونتره به علت حافظه فلش
مقایسه این تیپی شاید کار درستی نباشه ، چون zen انقدر توی بازار نبوده که متخصصین در مورد این وجوه تخصی ترش نظر بدن ... اما یه چیز مشخصه : کیفیت صدای zvm خیلی بالاست و در عین حال zen هم کیفیت صدای خیلی خوبی داره که واسه اکثر مصرف کننده ها کاملا کافیه ...

Zvm در ظرفیت 30 گیگ هم بعد از یه مدت که نبود بالاخره اومد.220 هزار تومان.
اما گویا 60 گیگ نایاب شده!
جالبه .. مرسی

alil1369
11-02-2008, 01:11
من میخوام یه Mp3 player سامسونگ بگیرم و چند سالی (4 سال ) هم هست که سامسونگ دارم و به شدت ازش راضی ام !
اطلاعاتی در مورد مدل های جدید - امکاناتشون (DNs , Line Rec , Radi , Screen , Video و...... ) - قیمیت و ... می خواستم !
همچنین اگه پیشنهادی دارین بگین ؟
مرسی از همگی

alil1369
11-02-2008, 01:15
راستی نظرتون در مورد سونی چیه ؟ راستی این Sonic Stage چه مشکلی داره که این قدر همه در موردش دارن میگن ؟؟

alil1369
11-02-2008, 01:21
راستی الویت ها هم اول برام کیفیت صدا و بیس هست و دوم امکانات !
خلاصه یه چیز تک میخوام دیگه !

بازم مرسی از همگی

seymour
11-02-2008, 13:34
من میخوام یه Mp3 player سامسونگ بگیرم و چند سالی (4 سال ) هم هست که سامسونگ دارم و به شدت ازش راضی ام !
اطلاعاتی در مورد مدل های جدید - امکاناتشون (DNs , Line Rec , Radi , Screen , Video و...... ) - قیمیت و ... می خواستم !
همچنین اگه پیشنهادی دارین بگین ؟
مرسی از همگی
این سوال واقعا بی جوابه .. مثل اینه که بگی "من می خوام موبایل بخرم ، اطلاعاتی در مورد موبایل های جدید و امکاناتشون می خوام " ... میشه 70 صفحه مطلب ! ..

راستی الویت ها هم اول برام کیفیت صدا و بیس هست و دوم امکانات !
خلاصه یه چیز تک میخوام دیگه !

بازم مرسی از همگی
بودجه ات چقدره ؟ ...

راستی نظرتون در مورد سونی چیه ؟ راستی این Sonic Stage چه مشکلی داره که این قدر همه در موردش دارن میگن ؟؟
سونی خوبه - کیفیت صداش خیلی خوبه ... انتقاداتی به نرم افزارش وارده ... که البته ممکنه واسه خیلی ها هم قابل تحمل باشه ... اما مساله اینه که اصلا خیلی از مدلهای رقیب ، نرم افزار نیاز ندارن ، چه برسه به یه نرم افزار که خوشدست هم نباشه ...

alil1369
11-02-2008, 21:23
بودجه ام 250 هست

من مشکلی ندارم با Sonic Stage ندارم فقط سوال کردم ببینم چرا همه پشت سرش بد میگن !!
منظورم از سوال اول هم اینه که چند تا مدل پیشنهاد بدین که بلندی و کیفیت صداش عالی باشه ..

Seyyed_110
12-02-2008, 01:06
با سلام.
من يك mp3 player ميخوام بگيرم در حد عادي.
كيفيت صدا و بيس اصلا مهم نيست.
يه چيزي نباشه كه 2روزه خراب بشه.
باتريش قابل شارژ باشه (ليتيومي)
نياز به نرم افزار نداشته باشه (ums)
حد اقل 1گيگ
screen داشته باشه كه بتونم اسم فايل و فولدرش رو ببينم
قيمتش هر چي باشه مشكلي نيست.

seymour
12-02-2008, 12:38
بودجه ام 250 هست

من مشکلی ندارم با Sonic Stage ندارم فقط سوال کردم ببینم چرا همه پشت سرش بد میگن !!
منظورم از سوال اول هم اینه که چند تا مدل پیشنهاد بدین که بلندی و کیفیت صداش عالی باشه ..
بودجه ات خوبه ... حتی می تونی بری سراغ کارای کلاس بالاتر cowon مثل D2 و i7 و البته zen vision:m ... (البته اگه تهران هستی) ... که هم از نظر کیفیت صدا معروفن و هم امکانات خوبی دارن ... اندازه واسه ات مهمه ؟ تو جیب جا بشه یا نه ؟

معمولا اونایی که پشت سر یه چیزی بد میگن ، خودشون هم دقیقا نمیدونن که چی دارن میگن و صرفا چیزایی که از بقیه شنیدن رو تکرار می کنن ... سونی خیلی هم خوبه و اگه یکی با نرم افزارش بسازه ، می تونه انتخاب قابل قبولی باشه ..

seymour
12-02-2008, 12:44
با سلام.
من يك mp3 player ميخوام بگيرم در حد عادي.
كيفيت صدا و بيس اصلا مهم نيست.
يه چيزي نباشه كه 2روزه خراب بشه.
باتريش قابل شارژ باشه (ليتيومي)
نياز به نرم افزار نداشته باشه (ums)
حد اقل 1گيگ
screen داشته باشه كه بتونم اسم فايل و فولدرش رو ببينم
قيمتش هر چي باشه مشكلي نيست.
u3 از cowon ... باتری شارژی ... نرم افزار نمی خواد ... یک گیگ = 130 تومن ...

alil1369
12-02-2008, 15:26
هارددیسک دار نمیخوام خودم Ipod Video دارم یه چیز جمع و جور با صفحه می خوام که کیفیت صداش و بلندیش عالی باشه
بازم مرسی seymour

alil1369
12-02-2008, 15:27
اقا راستی خودت الان چی داری ؟

alil1369
12-02-2008, 15:29
راستی پلیر های کریتیو وضعش چطوریه من تاحالا امتحانشون نکردم !

فقط از هدفوناش استفاده کردم >>>> بی نظیره <<<<

Seyyed_110
12-02-2008, 17:56
u3 از cowon ... باتری شارژی ... نرم افزار نمی خواد ... یک گیگ = 130 تومن ...

نظرتون راجع به creative stone plus چيه؟

seymour
13-02-2008, 11:15
هارددیسک دار نمیخوام خودم Ipod Video دارم یه چیز جمع و جور با صفحه می خوام که کیفیت صداش و بلندیش عالی باشه
بازم مرسی seymour
خب اون i7 فلشه و جمع و جور ... ضمنا ، همین u3 که به دوستمون معرفی کردم جزو مدلهای خیلی خوبه ... کلا همه شون جمع و جورن ... مثلا این D2 :(که اونم فلشه )

اقا راستی خودت الان چی داری ؟
zen vision:m - ipod nano - Muvo slim

راستی پلیر های کریتیو وضعش چطوریه من تاحالا امتحانشون نکردم !

فقط از هدفوناش استفاده کردم >>>> بی نظیره <<<<
بسیار مدلهای خوبی هستن و جزو قدرت های اصلی بازار جهانی ... zen v plus از نظر امکانات و کیفیت صدا وضع خوبی داره ... (و قیمت مناسب) ... مدلهای زیر 100 تومنش هم خوبه که دیگه جمع و جور و ارزون هستن ... مثلا zen nano plus که 1 گیگش دور و بر 60 تومنه ...

seymour
13-02-2008, 11:18
نظرتون راجع به creative stone plus چيه؟
خوبه ؛ کیفیت خوبی داره ... از نظر قیمت ، خیلی بهتره طبیعتا .. اما از نظر عمر باتری - امکانات در سطح پایین تری قرار می گیره ... از اونجا که شما گفتی که قیمت واسه ات مهم نیست ، من بهترین گزینه رو معرفی کردم ... zen stone plus بیشتر مناسب واسه کسیه که قیمت واسه ات مهمه ! ... بهرحال گزینه خوبیه ...

alil1369
13-02-2008, 21:03
فکر کنم همون سونی از همه بهتره !!
ولی اخرش سامسونگ میگیرم واقعا عالیه !! از هر لحاظ من یه مدل قدیمی دارم 512 Mb جز اولین سری هاش هست که اکولایزر Wow و Srs بهش اضافه شده بود 3 سال و نیم هست دارمش و هروز کمه کم 2 ساعت ازش استفاده میکنم ولی هیچ مشکلی براش پیش نیومده ( باطریش هم سالمه و با هر بار شارژ 12-15 ساعت کار میکنه )

فقط جوی استیکش گاهی اوقات اذیت میکنه اونم چون ضربه زیاد خورده !

بازم مرسی

seymour
14-02-2008, 12:21
آخرش به سلیقه برمی گرده ... موفق باشی ...

nakhordemast
15-02-2008, 13:10
ایول این تاپیک چقدر حرفا ای پیش میره. خسته نباشید.
میشه راهنمایی کنید . من یه آی پد میخام حدود 1 یا نهایتا 2 گیگ باشه و تصویری و این امکانات ویژه هم نداشته باشه خبری نیست. حدود چقدره؟ چه مدلی؟ این آی پ نانو چیه جریانش؟:10::10::40:مرسی از دوستان

pkr_legend
15-02-2008, 15:18
پس Zen Vision:M بگیرم با توجه به اینکه هارددیسکه در تکون خوردن چیزیش نمی شه؟راستی می شه امکانات Zen رو بنویسین و تفاوتش با m
32 گیگ Zen تو تهران پیدا می شه؟چنده؟راستی رنگ سبز m چطوره؟
با تشکر

seymour
15-02-2008, 22:26
ایول این تاپیک چقدر حرفا ای پیش میره. خسته نباشید.
میشه راهنمایی کنید . من یه آی پد میخام حدود 1 یا نهایتا 2 گیگ باشه و تصویری و این امکانات ویژه هم نداشته باشه خبری نیست. حدود چقدره؟ چه مدلی؟ این آی پ نانو چیه جریانش؟:10::10::40:مرسی از دوستان
الان آپیاد نانو در نسل سوم هستش ... نسل سوم فقط 4 و 8 گیگ داره ... شما می تونی نسل دوم بگیری که هنوزم موجوده و مدل 2 گیگ هم داره (180 تومن حدودا) ...

همونطور که گفتی ،قابلیت پخش تصویر و این امکانات ویژه رو هم نداره ...

seymour
15-02-2008, 23:10
پس Zen Vision:M بگیرم با توجه به اینکه هارددیسکه در تکون خوردن چیزیش نمی شه؟راستی می شه امکانات Zen رو بنویسین و تفاوتش با m
32 گیگ Zen تو تهران پیدا می شه؟چنده؟راستی رنگ سبز m چطوره؟
با تشکر
بله ، هارددیسک نیاز به مواظبت بیشتری داره .. چون به تکون خوردن حساسه ... حالا نه اینکه بذاری اش تو موزه ، ولی بهرحال از فلش مراقبت بیشتری نیاز داره ...

امکانات zen رو اینجا چک کن ...

اصل تفاوت zen و m اینه که اولی نمی تونه به TV وصل بشه و ضمنا فرمت های ویدئویی کمتری رو پشتیبانی می کنه (با تبدیل البته می تونه پخش کنه) ... در عوض ، دومی کارت حافظه نمی خوره ..

شک دارم 32 گیگ پیدا بشه ... ولی شاید هم اشتباه می کنم ... می تونی از نمایندگی هاش بپرسی (شاب - رایان بدر - ...) ، یا خودت بری دوری در پاساژ ها بزنی ...

رنگ سبز m هم خوبه ... رنگ سیاه طبیعتا شیک تره ... اما خب سلیقه اس ... ضمن اینکه هرچی رنگ روشن تر باشه ، خش های روی بدنه رو کمتر نشون میده ...

nakhordemast
15-02-2008, 23:51
الان آپیاد نانو در نسل سوم هستش ... نسل سوم فقط 4 و 8 گیگ داره ... شما می تونی نسل دوم بگیری که هنوزم موجوده و مدل 2 گیگ هم داره (180 تومن حدودا) ...

همونطور که گفتی ،قابلیت پخش تصویر و این امکانات ویژه رو هم نداره ...ممنونم. با حدود تا 70-80 تومن چه مارک خوب یا کیفیت خوبی گیرم میاد. یا اصلا گیرم نمیاد و با این قیمت باید آشغال بخرم. مموری حدود 2 گیگ:10:

seymour
16-02-2008, 12:41
با 80 تومن می تونی creative بگیری که مارک خیلی خوبیه ... البته تنوع 2 گیگ یه مقدار کمه و توی این دامنه قیمت ، اکثر محصولات 1 گیگ هستن ... بهرحال v100 مدل 2 گیگ محسوب میشه ... neeon2 هم 2 گیگه ... امکانات خوب و کیفیت خوب (دومی حتی قابلیت عکس و فیلم هم داره)

nakhordemast
16-02-2008, 19:28
:40::40::40::40::40:
با 80 تومن می تونی creative بگیری که مارک خیلی خوبیه ... البته تنوع 2 گیگ یه مقدار کمه و توی این دامنه قیمت ، اکثر محصولات 1 گیگ هستن ... بهرحال v100 مدل 2 گیگ محسوب میشه ... neeon2 هم 2 گیگه ... امکانات خوب و کیفیت خوب (دومی حتی قابلیت عکس و فیلم هم داره)

واقعا ممنون. :40: دمت گرم

pkr_legend
19-02-2008, 17:32
از کمکتون متشکرم احتمالا" همون zen vision:m می خرم.مدل های cowon تو این رنج چی؟
راستی من این x20 رو می فروشم کسی رو می شناختین بخواد یا کسی تو همین فروم می خواد بگه
با تشکر

seymour
19-02-2008, 20:41
موفق باشی ... cowon توی سری هارددار (حافظه = 20 گیگ به بالا) مدلهای کمی داره که قیمتشون هم 350 تومن به بالاست ... سایزشون بزرگتر از zvm هستش .. (یه چیزی تو مایه های zen vision:w هستن) .. کیفیت خیلی خوبی هم دارن ... توی این دامنه قیمت ، zvm از نظر کیفیت و امکانات تقریبا بی رقیبه ...

//

قیمت چند گذاشتی ؟ ... بهرحال اگه کسی تایید خواست ، بگو سیمور تایید می کنه ... قیمت رو اگه خوب بگی ، زود فروش میره ... من خودم یه zcyber studio اومد دستم (هدیه) ، نواش 130 تومن بود ، حدود 90 تومن فروختمش ؛ ظرف 2 روز ... اینی که شما داری 2 گیگه ؟ ... نواش 160 تومنه ، پس شما باید حدود 120 تومن قیمت بذاری ... چند وقت دستت بوده ؟ گارانتی داره؟

alireza_blue
20-02-2008, 03:13
سلام به دوستای عزیز .

میخواستم ببینم با حدود 70 80 تومن از مارک cowon میتونم یه mp3 با حافظه 1 گیگ پیدا کنم یا نه .

با کیفیتی مشابه cowon تو این رنج قیمت مدل دیگه ای پیدا میشه ؟ ( به جز creative البته)

seymour
20-02-2008, 12:12
نه - حداقل قیمت محصولات cowon توی اون دامنه ، مربوط میشه به T2 و F2 ... حدود 110 تومن واسه 1 گیگ ...

البته من نمی دونم شما چرا سمت creative نمیری ... توجه کن که در همون دامنه ، محصولات creative از کیفیت و قیمت بهتری برخوردار هستن ... (و اصلا بطور کلی هم کاملا رقابت تنگاتنگی دارن)

نه - در اون دامنه قیمت (زیر 100) فقط creative هست که به اون خوبیه ... و البته اگه تهران باشی ، می تونی کارای iriver رو هم با قیمت حدود 90 تومن پیدا کنی ... (سری T ؛ مثل T50 ؛ پاساژ ایران)

pkr_legend
20-02-2008, 14:10
موفق باشی ... cowon توی سری هارددار (حافظه = 20 گیگ به بالا) مدلهای کمی داره که قیمتشون هم 350 تومن به بالاست ... سایزشون بزرگتر از zvm هستش .. (یه چیزی تو مایه های zen vision:w هستن) .. کیفیت خیلی خوبی هم دارن ... توی این دامنه قیمت ، zvm از نظر کیفیت و امکانات تقریبا بی رقیبه ...

//

قیمت چند گذاشتی ؟ ... بهرحال اگه کسی تایید خواست ، بگو سیمور تایید می کنه ... قیمت رو اگه خوب بگی ، زود فروش میره ... من خودم یه zcyber studio اومد دستم (هدیه) ، نواش 130 تومن بود ، حدود 90 تومن فروختمش ؛ ظرف 2 روز ... اینی که شما داری 2 گیگه ؟ ... نواش 160 تومنه ، پس شما باید حدود 120 تومن قیمت بذاری ... چند وقت دستت بوده ؟ گارانتی داره؟
بله 2 گیگ هستش-از اواخر تابستون دستم بوده-گارانتی نداره(از دوبی خریدم)-رو صفحه اش یه خط داره -فکر کنم 100-110 خوب باشه؟
اینجا که بازارچه نداره کجاش تاپیک بزنم؟

با تشکر

seymour
21-02-2008, 13:07
آره ، قیمت خوبیه ... مخصوصا خودت باید بین فاصله قیمت بین دست اولش و اینی که دست توئه مانور بدی و بگی "چون می خوام یه مدل جدید بخرم دارم انقدر پایین میدم" ...

والا نمی دونم ... بازارچه شلوغ می خوای : پی.تی ...

alireza_blue
23-02-2008, 21:53
نه - حداقل قیمت محصولات cowon توی اون دامنه ، مربوط میشه به T2 و F2 ... حدود 110 تومن واسه 1 گیگ ...

البته من نمی دونم شما چرا سمت creative نمیری ... توجه کن که در همون دامنه ، محصولات creative از کیفیت و قیمت بهتری برخوردار هستن ... (و اصلا بطور کلی هم کاملا رقابت تنگاتنگی دارن)

نه - در اون دامنه قیمت (زیر 100) فقط creative هست که به اون خوبیه ... و البته اگه تهران باشی ، می تونی کارای iriver رو هم با قیمت حدود 90 تومن پیدا کنی ... (سری T ؛ مثل T50 ؛ پاساژ ایران)

ممنون سیمور عزیز .
راستش من تو فروم پی تی هم چند ماه پیش برای خرید راهنمایی گرفتم از دوستان و مجموعش این شد که رفتم و یه 2 گیگ v-plus خریدم . ولی اصلا ازش راضی نیستم . به سرعت شارژ تموم میکنه و با اینکه ازش چندان هم بد نگهداری نکردم رو ال سی دیش کلی خط و خش افتاده . دو بار هم یکی از کلیداش از کار افتاده و رفته نمایندگی. کلا واقعا اشتباه کردم تو خریدش .

از همینجا هم به دوستان پیشنهاد میکنم اخرین گزینشون creative باشه و گول قیمت ارزونترش در مقابل امکاناتش رو نخورن . این چینیا از همه چی میزنن که انقد جنش ارزونتر میدن به بازار .

seymour
24-02-2008, 14:19
دوست من ، متاسفم که انتخابی که کرده بودی باب میلت نبوده اما شک دارم بشه براساس این تجربه ، zen v plus و کلا creative رو رد کرد ...

در مورد عمر باتری ، من شاید 10 بار zvp رو واسه دوستان تهیه کردم و شکایتی ندیده بودم ... باید بررسی کرد که ریشه اش چی بوده ؟ ... دقیقا چقدر عمر باتری میده که اگه واقعا کمتر از میزان ذکر شده هستش ، اصلا شاید باتری مشکل داشته و باید عوض بشه ...

در مورد خش ، همه مدلهای خوب همینطوری هستن .. مثلا اپیاد معروفه در این زمینه ... و کلا مدلهای کمی داریم که خش نیفتن ...

توی همین بخش دوستی بود که حتی از شما هم جلو زده بود و بجای 3 ایراد ، حدود 6-7 ایراد از zvp گرفت ... که با بررسی 5 تاش حل شد !! ...

در مورد چینی بودن ، الان ipod هم توسط چین تولید میشه و کلا چینی بودن ، اصلا نشان از بد بودن نیست ... کمپانی های بزرگ دنیا دارن بهشون اعتماد می کنن الان ...

نهایتا اینکه "قضاوت زودهنگام ، هرگز " ... و اگه creative بد بود در خیلی از سایت ها و جشنواره های معتبر ، انتخاب برتر نمی شد ...

alireza_blue
24-02-2008, 21:21
دوست من ، متاسفم که انتخابی که کرده بودی باب میلت نبوده اما شک دارم بشه براساس این تجربه ، zen v plus و کلا creative رو رد کرد ...

در مورد عمر باتری ، من شاید 10 بار zvp رو واسه دوستان تهیه کردم و شکایتی ندیده بودم ... باید بررسی کرد که ریشه اش چی بوده ؟ ... دقیقا چقدر عمر باتری میده که اگه واقعا کمتر از میزان ذکر شده هستش ، اصلا شاید باتری مشکل داشته و باید عوض بشه ...

در مورد خش ، همه مدلهای خوب همینطوری هستن .. مثلا اپیاد معروفه در این زمینه ... و کلا مدلهای کمی داریم که خش نیفتن ...

توی همین بخش دوستی بود که حتی از شما هم جلو زده بود و بجای 3 ایراد ، حدود 6-7 ایراد از zvp گرفت ... که با بررسی 5 تاش حل شد !! ...

در مورد چینی بودن ، الان ipod هم توسط چین تولید میشه و کلا چینی بودن ، اصلا نشان از بد بودن نیست ... کمپانی های بزرگ دنیا دارن بهشون اعتماد می کنن الان ...

نهایتا اینکه "قضاوت زودهنگام ، هرگز " ... و اگه creative بد بود در خیلی از سایت ها و جشنواره های معتبر ، انتخاب برتر نمی شد ...

ممنون از توجهت سیمور عزیز . هر چند که تعجبی نیست . این رویه رو توی پی تی هم ازت دیده ام . راهنمایی های شما و دوستای دیگه قطعا باعث شده و خواهد شد که کمترین پشیمونی بعد از خرید رو داشته باشیم.

قبول دارم که شاید تجریه من فراگیر نباشه و تعداد زیادی هم از این مدل راضی باشن ولی خب شاید شانس من بد بوده .
در مورد باتری حدود 2 ساعت به طور پیوسته یا متوالی شارژ داره و هیچوقت هم که شارژ میکنمش اون علامت فول شارژ حتی بعد از 10 ساعت هم ظاهر نمیشه (انگار اصلا شارژ کامل نمیشه) وقتی هم بخاطر کار نکردن یکی از کلید هاش به نمایندگی برده بودم و این مساله رو گفتم قبول نکرد که باتری مشکل داره و گفت که طبیعیه !!!
بهرحال شاید این از بدشانسیه من بوده که همون یه دونه مشکلدارش به من افتاده!!!

الان فک میکنم کاش همون cowon (مدلش یادم نیست) رو 1 گیگش رو 130 تومن گرفته بودم ولی 2 گیگ وی پلاس رو با 100 تومن نمیخریدم .

در مورد من و این ام پی به اون ضرب المثل انگلیسی رسیدم که :

هنوز انقدر پولدار نشدم که جنس بنجول بخرم! :13:

cell_phone
24-02-2008, 22:55
ممنون از توجهت سیمور عزیز . هر چند که تعجبی نیست . این رویه رو توی پی تی هم ازت دیده ام . راهنمایی های شما و دوستای دیگه قطعا باعث شده و خواهد شد که کمترین پشیمونی بعد از خرید رو داشته باشیم.

قبول دارم که شاید تجریه من فراگیر نباشه و تعداد زیادی هم از این مدل راضی باشن ولی خب شاید شانس من بد بوده .
در مورد باتری حدود 2 ساعت به طور پیوسته یا متوالی شارژ داره و هیچوقت هم که شارژ میکنمش اون علامت فول شارژ حتی بعد از 10 ساعت هم ظاهر نمیشه (انگار اصلا شارژ کامل نمیشه) وقتی هم بخاطر کار نکردن یکی از کلید هاش به نمایندگی برده بودم و این مساله رو گفتم قبول نکرد که باتری مشکل داره و گفت که طبیعیه !!!
بهرحال شاید این از بدشانسیه من بوده که همون یه دونه مشکلدارش به من افتاده!!!

الان فک میکنم کاش همون cowon (مدلش یادم نیست) رو 1 گیگش رو 130 تومن گرفته بودم ولی 2 گیگ وی پلاس رو با 100 تومن نمیخریدم .

در مورد من و این ام پی به اون ضرب المثل انگلیسی رسیدم که :

هنوز انقدر پولدار نشدم که جنس بنجول بخرم! :13:

دوست عزیز
احتمالا این از شانس بد شماست من یک zen v plus 4 gb دارم که ازش راضیم
فقط یک نظراتی دارم که قبلا هم اینجا مطرح کردم که البته مربوط به این مواردی
که شما گفتین نمی شد . در واقع این محصول با کمی توجه می تونست موفق تر باشه
و محبوبیت بیشتری کسب کنه هر چند با این همه یک دوره ی زمانی طولانی انتخاب برتر
سی نت بود وجزو 10 محصول برتر بود . و تنها چیزی که منو ناراحت می کنه افت قیمت شدید
این محصول نسبت به زمانی که من خریدم هست که نمیشه کریش کرد .
و در مورد شارج باطری هم نمایندگی مثل همیشه داخل ایران هیچ فایده ای نداره متاسفم:41:

alireza_blue
24-02-2008, 23:37
و در مورد شارج باطری هم نمایندگی مثل همیشه داخل ایران هیچ فایده ای نداره متاسفم:41:

منم متاسفم و میدونم که کاریش نمیشه کرد :41:

khatoon_87
08-03-2008, 23:01
zen v plus
امكان انتقال فيلم بلند رو هم داره؟

seymour
14-03-2008, 10:25
دوست من ، سوالاتت رو توی یه تاپیک بپرس و نیازی نیست که پخششون کنی ... با توجه به فرمت خاصش که باعث افزایش حجم ویدئوی نهایی میشه ، خیلی فرقی نمی کنه ... یعنی اگه می خوای فیلم بلند جابجا کنی ، باید بری سمت ظرفیت های بالاترش ... هرچند باز هم بدرد همون کلیپ های کوتاه می خوره با فرض اینکه صفحه نمایش کوچیکی داره ... کلا ، قابلیت پخش تصویرش یه قابلیت جانبیه و واسه این نیست که مثلا 20 دقیقه بشینی و بهش خیره بشی ...

Aryan.nik
21-03-2008, 21:47
سلام 100 تومن به بالا مارک سونی چی میتونم بگیرم؟4 گیگ به بالا با ال سی دی بزرگ

seymour
23-03-2008, 09:44
شما اگه صفحه نمایش بزرگ و حافظه 4 گیگ به بالا می خوای باید افزایش بودجه بدی ... تا نزدیک 200 تومن ... مارک های معتبری که واسه نمایش ویدئو در نظر گرفته شدن ، معمولا اینطوری هستن که 2 گیگشون حدود 160 تومنه ، 4 گیگشون حدود 200 و ...

مثلا یه گزینه خوب ، creative zen هستش که 2 گیگش باید 160 تومن باشه حدودا ... کیفیت خیلی خوب و صفحه نمایش مناسب ...

h k_pax
23-03-2008, 19:39
سلام به همه دوستان عزیز، سال تقریبا نو مبارک
خاهشن یه mp3 player تصویری خوب معرفی کنید حدود 100 هزار تومن
نظرتون در مورد APACER AUDIO STENO AU840 چیه؟
خودم خوشم اومد ولی یه جایی خوندم که صداش زیاد قوی نیست
اگه اینجوری باشه از قید تصویری میگزرم چون پخش صدای قوی برام مهمتر از تصویره
حالا لطف کنید راهنمایی کنید که چکار کنم؟ با 100تومن میشه یه چیز خوب خرید
که هم صداش خوب باشه هم تصویر و حجمش هم کمتر از یه گیگ نباشه؟
کارمم ضروریه لطفا سریعتر جواب بدین
منتظرم بدرود

Aryan.nik
25-03-2008, 00:09
mp3 player که تصویر پخش میکنه mp4 بهش میگن درسته؟
pmp player چیه؟

Aryan.nik
25-03-2008, 00:11
شما اگه صفحه نمایش بزرگ و حافظه 4 گیگ به بالا می خوای باید افزایش بودجه بدی ... تا نزدیک 200 تومن ... مارک های معتبری که واسه نمایش ویدئو در نظر گرفته شدن ، معمولا اینطوری هستن که 2 گیگشون حدود 160 تومنه ، 4 گیگشون حدود 200 و ...

مثلا یه گزینه خوب ، creative zen هستش که 2 گیگش باید 160 تومن باشه حدودا ... کیفیت خیلی خوب و صفحه نمایش مناسب ...

4 گیگ با صفحه نمایش بزرگ با مارک سونی حدود 200 تومن چی بگیرم.شیک باشه.اندازه برام مهم نیست

seymour
25-03-2008, 11:06
4 گیگ با صفحه نمایش بزرگ با مارک سونی حدود 200 تومن چی بگیرم.شیک باشه.اندازه برام مهم نیست
توجه داشته باش که سونی در مقابل همین مدلی که معرفی کردم ، ضعف های خودش رو داره ... اما بهرحال اگه خیلی واسه ات مهمه : سری Sony NWZ-A800 ، یه مدل 4 گیگ هم داره که حدود 200 تومنه ...

seymour
25-03-2008, 11:06
mp3 player که تصویر پخش میکنه mp4 بهش میگن درسته؟
pmp player چیه؟
mp4 player یه اسم غلط و من درآوردیه که الان خیلی ها استفاده می کنن ... در واقع کمپانی های بزرگ به مدلهایی که تصویر پخش می کنن ، Mp4 player نمیگن ... یا بهشون میگن Mp3 player (مدلهای جمع و جور - حافظه کم و متوسط - صفحه نمایش کوچک) و یا بهشون میگین pmp (مدلهایی با صفحه نمایش بزرگ - حافظه زیاد - امکانات بالا)... فرمت mp4 ، فقط توسط مدلهای محدودی پخش میشه و در نتیجه اطلاق این اسم به هر مدلی که تصویر پخش می کنه ، خنده داره ...

علت این نامگذاری هم برمی گرده به رواج مارک های متفرقه در ایران که برای جذب مصرف کننده ، از چنین نامی استفاده می کنن ...

سلام به همه دوستان عزیز، سال تقریبا نو مبارک
خاهشن یه mp3 player تصویری خوب معرفی کنید حدود 100 هزار تومن
نظرتون در مورد APACER AUDIO STENO AU840 چیه؟
خودم خوشم اومد ولی یه جایی خوندم که صداش زیاد قوی نیست
اگه اینجوری باشه از قید تصویری میگزرم چون پخش صدای قوی برام مهمتر از تصویره
حالا لطف کنید راهنمایی کنید که چکار کنم؟ با 100تومن میشه یه چیز خوب خرید
که هم صداش خوب باشه هم تصویر و حجمش هم کمتر از یه گیگ نباشه؟
کارمم ضروریه لطفا سریعتر جواب بدین
منتظرم بدرود
توی تاپیک دیگه ای هم این سوال رو مطرح کرده بودی ... اونجا جواب دادم و اگه سوال دیگه ای داشتی همونجا ادامه بده ...

ehbas
01-04-2008, 23:45
ممنون سیمور عزیز .
راستش من تو فروم پی تی هم چند ماه پیش برای خرید راهنمایی گرفتم از دوستان و مجموعش این شد که رفتم و یه 2 گیگ v-plus خریدم . ولی اصلا ازش راضی نیستم . به سرعت شارژ تموم میکنه .

سلام

فقط میخواستم بگم اگه دنباله یه mp3 با شارژ بالا می گردید، iaudio 7 بهترین گزینه است چون با حدود 4 ساعت شارژ کردن، تا 60 ساعت میتونید موزیک گوش کنید. البته صداش از لحاظ بلندی به f2 نمیرسه ولی کیفیتش باید عالی باشه ( چون iaudio هست به حر حال ).

paranoid_android
03-04-2008, 01:24
سلام
با بودجه 220000 میخوام یه mp3 player یا PMP یا هرچی تو این مایه ها! بخرم.
مهمترین فاکتور برام کیفیت صداس و قدرت باس عالی - دوم ظرفیت 4 گیگ به بالا - سوم شارژ باطری مناسب - چهارم عدم وابستگی به نرم افزار - قابلیت شارژ با USB یا AC- کیفیت صفحه نمایش مناسب و پلیرهای Flash Based هم با توجه به آسیب پذیر بودن پلیرهای Hard Drive یا Micro HD Based برام در اولویت هستن.

انتخاب هایی که دارم اینا هستن:

Sony NWZ-S618F 8GB

Sony NW-A806 4GB

Creative Zen Vision:M 30 GB
Samsung YP-P2 4 GB

در مورد برندهای COWON و دیگه هم به اون صورت شناخت ندارم.
نظرتون چیه؟
ممنون.

seymour
03-04-2008, 15:33
شما اگه تهران هستی ، می تونی روی cowon و iriver مانور بدی که توی این زمینه مدلهای خوبی دارن ... و ضمنا creative که البته شما هم یه مدلش رو اسم بردی ... اما توجه کن که هارد دار هستش ... اما با این وجود مدل خیلی خوبیه و مدتها به عنوان یکی از باکیفیت ترین دستگاه ها از نظر کیفیت صدا معروف بوده و هست ...

cowon iaudio i7

creative zen
(شبیه همونی که شما اسم بردی - منتها سری جدیده و تفاوت هایی با اون داره- 8 گیگش رو می تونی با این بودجه بگیری)

Iriver clix
(4 گیگ 200 تومن)

paranoid_android
03-04-2008, 21:25
آقا ممنونم
امروز فرصت پیدا کردم تا مدل های سونی که گفتم رو از نزدیک بررسی کنم راستش زیاد به دلم ننشستن!
متاسفانه تهران نیستم تبریزم و نمیدونم میتونم مدل های cowon و آی ریور رو که گفتی میتونم پیدا کنم یا نه.
کلا zen vision:m رو به zen ترجیح میدم به دلیل ظرفیت بالاش. اگه اشتباه نکنم قبلا گفتی که خودت vision رو داری. چند وقته داری ازش استفاده میکنی؟ ازش راضی هستی؟ خودت جای من بودی و اون پلیرهای دیگه رو هم نداشتی با این بودجه چی میگرفتی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

san206
04-04-2008, 11:29
باسلام

نظر من Zen Vision M هست. خودم هم حدود 8 ماه پیش تو این قیمت همین مدل رو انتخاب کردم و کاملا راضی هستم.
سوالی بود در خدمتیم.
راستی این دستگاه هک هم شده! یعنی می تونی خودت براش Them و Boot Screen و فونت و ... انتخاب کنی و بسازی!

SuB
06-04-2008, 20:44
با سلام
من می‌خواستم یه MP3 Player یا یه MP4 بخرم. قیمت هر کدام حدوداً چقدر هست؟ کدام رو پیشنهاد می‌کنید؟ چه مارکهایی بدرد بخور هستند؟

استبداد
07-04-2008, 16:08
بنر های بدرد بخور تا اونجایی که میدونم این ها هستن:

کریتیو
آی پاد
سامسونگ
ای ریور
آ اودیو

seymour
07-04-2008, 19:10
آقا ممنونم
امروز فرصت پیدا کردم تا مدل های سونی که گفتم رو از نزدیک بررسی کنم راستش زیاد به دلم ننشستن!
متاسفانه تهران نیستم تبریزم و نمیدونم میتونم مدل های cowon و آی ریور رو که گفتی میتونم پیدا کنم یا نه.
کلا zen vision:m رو به zen ترجیح میدم به دلیل ظرفیت بالاش. اگه اشتباه نکنم قبلا گفتی که خودت vision رو داری. چند وقته داری ازش استفاده میکنی؟ ازش راضی هستی؟ خودت جای من بودی و اون پلیرهای دیگه رو هم نداشتی با این بودجه چی میگرفتی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تهران نیستی ، انتخابهات قدری محدود میشن ... zvm خیلی خوبه .. من الان 2-3 ساله دارم و راضی هستم ... بخصوص نیاز اصلی من این بود که از فرمت های مختلف ویدئویی پشتیبانی کنه - به Tv وصل بشه - ظرفیت بالا داشته باشه که هر سه تا کار رو بخوبی انجام میده ... البته نیاز به نرم افزار داره که اونم مشکلی نیست ؛ چون نرم افزاری سبکیه و با محیط ویندوز ادغام میشه ..

من دوباره همون رو می گرفتم ! ... (اضافه کن به اینها : کیفیت صدای بسیار بالا)

seymour
07-04-2008, 19:12
با سلام
من می‌خواستم یه MP3 Player یا یه MP4 بخرم. قیمت هر کدام حدوداً چقدر هست؟ کدام رو پیشنهاد می‌کنید؟ چه مارکهایی بدرد بخور هستند؟
Mp3 player ها از 20 تومن شروع میشن تا 600 هزار تومن ... شما باید بگی چقدر بودجه داری - چه نیازهای داری و ... تا بشه راهنمایی ات کرد ... این چیزی که پرسیدی مثل اینه که بپرسی "من می خوام موبایل بخرم ، قیمت هرکدوم چنده ؟ ... چی پیشنهاد میدید؟" ...

پس جواب اون سوالات رو دقیق مشخص کن تا من یا دوستان دیگه راهنمایی کنیم ...

SuB
07-04-2008, 19:45
Mp3 player ها از 20 تومن شروع میشن تا 600 هزار تومن ... شما باید بگی چقدر بودجه داری - چه نیازهای داری و ... تا بشه راهنمایی ات کرد ... این چیزی که پرسیدی مثل اینه که بپرسی "من می خوام موبایل بخرم ، قیمت هرکدوم چنده ؟ ... چی پیشنهاد میدید؟" ...

پس جواب اون سوالات رو دقیق مشخص کن تا من یا دوستان دیگه راهنمایی کنیم ...

با سلام
ببخشید. حق با شما بود. در واقع یکی از دوستان می‌خواست بخره که چون من دستی در کامپیوتر دارم از بنده خواهش کرد که تحقیق بکنم.

بیشتر برای ضبط صدا هست. در واقع باید قدرت خوبی در ضبط کردن صداها داشته باشه. اما کیفیت صدای خروجی هم خوب باشه. در ضمن از باتری به طور بهینه استفاده کنه تا بتونه زمان زیادی به ضبط صدا بپردازه.
بودجه هم تا سقف 100 تا 120 هزار تومن هست.

در ضمن یه سوال دیگه. الان قیمت MP3 و MP4 در بازار چگونه هست؟ قیمت‌ها بیشتر از ارزش واقعی این دستگاهها هستند یا کمتر از ارزش واقعی‌شون. در واقع می‌خواستم بدونم الان بخرم بهتره یا صبر کنم؟ اگه باید صبر کنم تا کی؟

ممنون

استبداد
08-04-2008, 11:38
فکر کنم ایریور تی 60 مناسب باشه برات (شارژی نست و با باطری کار میکنه)

تا اونجایی که میدونم اگه 1 مدل وارد بازار بشه قیمت مدل های پایین تره همون رده رو کاهش میده

SuB
08-04-2008, 18:01
فکر کنم ایریور تی 60 مناسب باشه برات (شارژی نست و با باطری کار میکنه)

تا اونجایی که میدونم اگه 1 مدل وارد بازار بشه قیمت مدل های پایین تره همون رده رو کاهش میده

ببخشید. من زیاد اطلاعات در مورد برندهای MP3 Player ندارم. میشه بگید مشخصات این مدل رو کجا می‌تونم ببینم؟:31:

paranoid_android
08-04-2008, 23:24
اگه تهران نیستی ، انتخابهات قدری محدود میشن ... zvm خیلی خوبه .. من الان 2-3 ساله دارم و راضی هستم ... بخصوص نیاز اصلی من این بود که از فرمت های مختلف ویدئویی پشتیبانی کنه - به Tv وصل بشه - ظرفیت بالا داشته باشه که هر سه تا کار رو بخوبی انجام میده ... البته نیاز به نرم افزار داره که اونم مشکلی نیست ؛ چون نرم افزاری سبکیه و با محیط ویندوز ادغام میشه ..

من دوباره همون رو می گرفتم ! ... (اضافه کن به اینها : کیفیت صدای بسیار بالا)
ممنون سیمور جان:46: (دیگه پی تی سر نمیزنی؟:5:)

paranoid_android
08-04-2008, 23:32
مشخصات Iriver t60 برای SuB:

ظرفیت 1 گیگ
نمایشگر رنگی CSTN با وضوح 65000
توانایی پخش 19 ساعت آهنگ با یه باطری AAA
پشتیبانی از فرمت های MP3, WMA, ASF و OGG Q10
رادیوی FM
نمایش عکس فقط با فرمت BMP
آلارم و ساعت
ضبط صدا

و ...

SuB
09-04-2008, 12:46
مشخصات Iriver t60 برای SuB:

ظرفیت 1 گیگ
نمایشگر رنگی CSTN با وضوح 65000
توانایی پخش 19 ساعت آهنگ با یه باطری AAA
پشتیبانی از فرمت های MP3, WMA, ASF و OGG Q10
رادیوی FM
نمایش عکس فقط با فرمت BMP
آلارم و ساعت
ضبط صدا

و ...

ممنون
ولی قیمتش؟

استبداد
09-04-2008, 20:48
البته ظرفیت های 2 و 4 گیگ هم داره

قیمت دقیق من ندارم ولی احتمال زیاد به پول شما میخوره

paranoid_android
10-04-2008, 02:30
ممنون
ولی قیمتش؟
قیمت ندارم متاسفانه.

seymour
10-04-2008, 15:03
ممنون سیمور جان:46: (دیگه پی تی سر نمیزنی؟:5:)
وقت کنم حتما.. اونجا مسوولیتم بیشتره ، سعی می کنم وقتی فرصت کافی دارم سر بزنم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

seymour
10-04-2008, 15:07
با سلام
ببخشید. حق با شما بود. در واقع یکی از دوستان می‌خواست بخره که چون من دستی در کامپیوتر دارم از بنده خواهش کرد که تحقیق بکنم.

بیشتر برای ضبط صدا هست. در واقع باید قدرت خوبی در ضبط کردن صداها داشته باشه. اما کیفیت صدای خروجی هم خوب باشه. در ضمن از باتری به طور بهینه استفاده کنه تا بتونه زمان زیادی به ضبط صدا بپردازه.
بودجه هم تا سقف 100 تا 120 هزار تومن هست.

در ضمن یه سوال دیگه. الان قیمت MP3 و MP4 در بازار چگونه هست؟ قیمت‌ها بیشتر از ارزش واقعی این دستگاهها هستند یا کمتر از ارزش واقعی‌شون. در واقع می‌خواستم بدونم الان بخرم بهتره یا صبر کنم؟ اگه باید صبر کنم تا کی؟

ممنون
بجز موردی که دوستمون معرفی کرد (ارزونتر - کمیاب تر) ، YP-T9 از سامسونگ هم گزینه خوبیه ؛ ضبط خوب و باتری قوی ... قیمت 1 گیگ هم 110 تومن باید باشه ...

قیمت ها معمولیه .. می تونی بخری ... کلا نیمه دوم بهار اینطوریه که چون همه دارن میرن سمت امتحانات ، بازار یه مقدار دچار رکود میشه ... ولی انقدر نیست که ارزش داشته باشه بندازی واسه تابستون .. بخصوص واسه بودجه و مدلهای مورد نظر شما ، که خیلی تحت تاثیر اون قضیه نیستن ... (بیشتر مدلهای جدید و بالا دچار تغییر قیمت در نتیجه تغییر فصول میشن)

ممنون
ولی قیمتش؟
قیمت t60 باید حدود 95 تومن باشه .. من فقط 1 گیگش رو دیدم ...

Sasan Info
12-04-2008, 18:36
سلام
قیمت ipod nano 2g و ipod touch رو لطف کنید
تمام ظرفیت ها و... رو هم ذکر کنید

ممنون

saedy
12-04-2008, 23:15
سلام
قیمت ipod nano 2g و ipod touch رو لطف کنید
تمام ظرفیت ها و... رو هم ذکر کنید

ممنون

toadstool
13-04-2008, 02:28
دوستان کسی قیمت Creative Zen 4GB رو می دونه تو تهران؟؟

اصولا گارانتی های محصولات Creative راضی کننده هست؟؟ کدومشون؟؟

Iman_m123
13-04-2008, 09:34
سلام به همه دوستان
من mp3 player : mobiblue US2 رو پیشنهاد میدم.
من خودم دارم و ازش راضی هستم :31:

paranoid_android
13-04-2008, 16:39
دوستان کسی قیمت Creative Zen 4GB رو می دونه تو تهران؟؟

اصولا گارانتی های محصولات Creative راضی کننده هست؟؟ کدومشون؟؟

4 گیگش 165 و 8 گیگش 180 تومن با گارانتی شاب (البته تبریز قیمت دارم)

huti_421
16-04-2008, 21:46
سلام خدمت اساتید عزیز نظرتون راجع به Samsung YP-S5 چیه ؟

seymour
17-04-2008, 20:37
سلام به همه دوستان
من mp3 player : mobiblue US2 رو پیشنهاد میدم.
من خودم دارم و ازش راضی هستم :31:
یادش بخیر ، 2-3 سال پیش اگه اشتباه نکنم این مدل گیر میومد ، اما من خیلی وقته که ندیدمش ... شما جدید خریدی یا خیلی وقته ؟ ...

seymour
17-04-2008, 20:40
سلام خدمت اساتید عزیز نظرتون راجع به Samsung YP-S5 چیه ؟

توی این تاپیک دنبال کن :

rassool
17-04-2008, 22:35
سلام به دوستان گرامی
می خواستم بدونم ipod
8گیگ یا 15 گیگ چنداست شیراز جایی سراغ ندارید؟؟؟ممنون

javad33
22-04-2008, 07:01
اول سلام.
چند وقتیه به یه mp3 player نیاز پیدا کردم. از یه طرف نمیخوام زیاد پول خرج کنم و از یه طرف میخوام یه چیزی باشه که بعدا حالمو نگیره.
مطمئنا زیر 100 تومن و هرچی کمتر بهتر. خودم یه گشتی زدم و اینا رو پیدا کردم. میخواستم نظرتون رو بدونم و اگه چیز دیگه ای سراغ دارین بگین و البته شدیدا راهنمایی کنین.
MuVo T200 مدل دو گیگش قیمتشو نمیدونم ولی اتصال بدون کابل به pc منو وسوسه کرد. نقد فنیش با شما!
ZEN Neeon اینم دو گیگ. به نظرم خیلی ساده و کارامده. مگه اینکه شما نظر دیگه ای داشته باشین
ZEN Wav دو گیگی. واقعا دیوانه کننده است. هم اسپیکر داره هم نوشته اتصال بدون کابل! چجوریشو نمیدونم
ZEN V Plus یک گیگی که یه درمقایسه با بقیه نسبت به کاراییش گرونتره ولی نظرمو جلب کرده.
ZEN Stone یک گیگی. واقعا فوق العادست. سادگیش دیوونم میکنه. ولی به نمایشگر کم داره.
ZEN Stone Plus دو گیگی. شاید اینو بخرم شاید wav! ولی ازین بیشتر خوشم اومده همون بالاییه که یه نمایشگرم داره. تازه مدل اسپیکر دارش هم هست. فقط دو دلم.
هرچی گشتم فقط از این مدلا تو کل برندهایی که به چشمم خورد خوشم اومد. همشون کریتیون. ZEN Stone Plus بی نهایت دلمو برده! ولی مطمئن نیستم. تازه اگه گیر بیاد. اما ZEN Wav یاV Plus اگه تایید بشن سریعا خریداری میشن.
از اینکه پاسخ خواهید داد ممنونم!

javad33
22-04-2008, 07:09
آخ شرمنده. یه نکته ی دیگه. در مرود ضبط صدا کدومشون بهترن؟
در ضمن من فاکتورام برای خرید اینا هستن.
حتی الامکان mp3 player باشه! یعنی اگه اونی که میخوام پیدا نشد اونوقت اگه mp4 هم بود مشکلی نداره.
صدا خوب ضبط کنه. عمر باتریش کم نباشه حالا زیاد نبود عیب نداره. برای انتقال فایل دردسر نداشته باشه. قیمتش هم هرچی کمتر بهتر. ولی خوشگل باشه. مثل ZEN Stone Plus
از مدلهای iriver هم خوشم اومده اگه با این خصوصیات چیزی پیدا میشه معرفی کنید. لطفا!
بازم ممنون

seymour
22-04-2008, 08:37
بودجه شما (زیر 100) مناسبه ...

در این دامنه بودجه هم Creative بهترین انتخاب به نظر میاد ...

از نظر کیفیت ضبط ، تقریبا همه کارای creative در یه سطح هستن ... iriver کیفیت بهتری داره البته - اگه تهران هستی ، برو سراغ T50 و T60 ... (عکس زیر) ... قشنگن - عمر باتری بالا - ولی پخش ویدئو ندارن - کلا انتخاب خوبی هستن ...

zen stone plus انتخاب خوبیه و تنها مشکلش اینه که نسبت به بقیه ، عمر باتری کمتری داره (12 ساعت در مقابل حدود 20 ساعت بقیه) ... ولی بهرحال اگه مشکلی با باتری اش نداری (که ظاهرا نداری) انتخاب خوبیه ...

در مورد اتصال بدون کابل من نمی دونم منظورش چی بوده .. ولی اگه منظور اینه که نیازی به کابل نداره و usb built in هستش ، اشتباه میکنه ... چون هم wav و هم zen stone نیاز به کابل دارن ... (که لزوما چیز بدی هم نیست)

بهرحال :

اگه یه چیز ساده و شیک می خوای : zen stone plus ...

اگه یه چیز با امکانات(پخش تصویر) و کیفیت صدای بالا می خوای : zen v plus (فقط توجه کن که نیاز به نرم افزار مخصوص موقع نصب به PC داره)

اگه یه چیزی می خوای شبیه zen v plus که نرم افزار مخصوص نخواد : zen neeon و zen wav (که این دومی ، اسپیکر هم داره و البته کمی گرونتره)

javad33
22-04-2008, 20:56
آقا شدیدا ممنون. خودمم همین stone plus رو انتخاب کردم.
البته تهران نیستم. ولی اینجا یعنی قم دوتا مغازه کنار هم اینو داشتن که یکی میداد 72 تومن یکی دیگه 66 تومن. هیچ فرقی هم نداشتن. فکر نکنم معمای پیچیده ای هم پشتش باشه. همون 66 تومنی رو فردا میخرم. البته هیچ کدوم اون مدلی که اسپیکر داشت نبودن. بازم ممنون.

seymour
23-04-2008, 10:00
خیلی خوب و مناسب .. موفق باشی ..

mehrdad00
23-04-2008, 20:48
اقا یه سوال اساسی درباره mp-450 teac ایا اینا با usb کامپیوتر فقط شارژ میشه ؟؟؟
شه مارکی رو خودش شارژر داره؟

seymour
24-04-2008, 09:40
بله - شارژ با usb کامپیوتر هستش ... راستی Teac رو کجا پیدا کردی ؟ ...

//
قبلا بیشتر بود ، الان خیلی کم شده (دامنه قیمت متوسط به پایین که اصلا نیست)... چون دیگه همه کمپانی ها راهش رو یاد گرفتن و می دونن که وقتی میشه از فروش محصولات جانبی کلی سود کرد ، چرا بیاین و اینو در قالب محصول در اختیار مصرف کننده بذارن ؟ ...

mehrdad00
28-04-2008, 05:33
سلام من تهران نیستم
اخر یه mp-540 خریدم 2GB خوبه ولی خیلی زود شارژ خالی میکنه (حدودا 7 ساعت)
2GB 118
1GB 103
شارژر موترولا جواب داد ممنون

seymour
28-04-2008, 12:16
سلام من تهران نیستم
اخر یه mp-540 خریدم 2GB خوبه ولی خیلی زود شارژ خالی میکنه (حدودا 7 ساعت)
2GB 118
1GB 103
شارژر موترولا جواب داد ممنون
مبارکه ... ولی آخرش سوال من جواب دادن نشد ... " از کجا خریدی؟ "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (الان فقط می دونیم که ظاهرا از تهران نخریدی!!)

Reza82N
29-04-2008, 12:02
سلام دوستان تا 250 چي بگيرم
نظرتون در مورد cowon d2 چيه؟ كسي قيمت جديد اينو داره

خواسته هاي من
صداي خيلي مهمه كه با كيفيت باشه ( مخصوصا تو باس ) كيفيت واسم مهمتر از بلنديه
اسپپكر بودن يا نبودنش مهم نيست حتي اگه نداشت بهتره!
مي خوام شيك و نازك باشه
كابل تي وي حتما داشته باشه
شارژ نگه داشتنش خوب باشه مثلا همين كوان كه در جريان هستين 52h موزيك 10h فيلم

seymour
29-04-2008, 14:28
سلام دوستان تا 250 چي بگيرم
نظرتون در مورد cowon d2 چيه؟ كسي قيمت جديد اينو داره

خواسته هاي من
صداي خيلي مهمه كه با كيفيت باشه ( مخصوصا تو باس ) كيفيت واسم مهمتر از بلنديه
اسپپكر بودن يا نبودنش مهم نيست حتي اگه نداشت بهتره!
مي خوام شيك و نازك باشه
كابل تي وي حتما داشته باشه
شارژ نگه داشتنش خوب باشه مثلا همين كوان كه در جريان هستين 52h موزيك 10h فيلم
انتخاب خیلی خوبیه ... از نظر کیفیت و امکانات جزو بهتریناس ...

اگه پارامتر شارژ نگه داشتن رو کمی ضعیف تر در نظر بگیری zen vision:m از Creative انتخاب خیلی خوبیه ... کیفیت صداش معروفه ... کیفیت اتصال به TV اش هم همینطور ... 30 گیگ حافظه ... باتری اش در حد 15 ساعت صدا و 4.5 ساعت تصویر ...

signinfo
04-05-2008, 23:42
آقا من تو این 14 صفحه که خوندم هیچکس هیچی راجع به Ipod Touch ننوشته بود...فقط چند جا اسمش اومده بود...حالا در مقایسه با Vision M چجوریه کیفیت صدا و تصویرش...

flatrish
05-05-2008, 02:16
کسی در مورد meizu اطلاعاتی داره؟ من تو عصر ارتباط نقدشو خوندم از قیافش که خیلی خوشم اومده امکاناتش
طوری که نوشته بود بد نبود. البته نمیخوام یه چیزی بخرم که زود خراب شه.

seymour
05-05-2008, 14:03
آقا من تو این 14 صفحه که خوندم هیچکس هیچی راجع به Ipod Touch ننوشته بود...فقط چند جا اسمش اومده بود...حالا در مقایسه با Vision M چجوریه کیفیت صدا و تصویرش...
خب حتما موردی پیش نیومده که دوستی بخواد این مدل رو بگیره ... (از نظر بودجه - نیازمندیها - ...)

دوست خوب ، توی این پست یه مقایسه ای کرده بودم ... چک کن :

(تمام مواردی که A2 ذکر شده رو شما به جاش zvm در نظر بگیر)

seymour
05-05-2008, 14:13
کسی در مورد meizu اطلاعاتی داره؟ من تو عصر ارتباط نقدشو خوندم از قیافش که خیلی خوشم اومده امکاناتش
طوری که نوشته بود بد نبود. البته نمیخوام یه چیزی بخرم که زود خراب شه.
محصول کمپانی چینیه ... توی level متوسط جا می گیره (نه از نظر کیفیت بلکه از نظر بودجه ای/مشخصات ؛ یعنی در سطح clix و ipod nano و ... یعنی مدلهای فلش تصویری) ... از نظر امکانات وضعیت استانداردی داره ؛ نه بهتر نه بدتر ... کیفیت تصویری اش به مدلهای معتبرتر نمی رسه ، کیفیت صوتی اش خوبه ... ظاهرا از نظر منوها و رابط کاربری هم نقائص کوچکی داره ...

flatrish
05-05-2008, 19:21
پس فکر نمیکنم جالب باشه.
دیگه تصویری نمی گیرم. میشه یه mp3 player معرفی کنید:
1-زیاد بزرگ نباشه
2-ورودی line in داشته باشه
3-رابط کاریریش ساده باشه
4-شارژش بالای 12 ساعت باشه
5-اگه میشه بند گردن داشته باشه
6-حداقل مشخصات موزیک رو نشون بده
ممنون

seymour
06-05-2008, 14:06
پس فکر نمیکنم جالب باشه.
دیگه تصویری نمی گیرم. میشه یه mp3 player معرفی کنید:
1-زیاد بزرگ نباشه
2-ورودی line in داشته باشه
3-رابط کاریریش ساده باشه
4-شارژش بالای 12 ساعت باشه
5-اگه میشه بند گردن داشته باشه
6-حداقل مشخصات موزیک رو نشون بده
ممنون
بودجه ات چقدره دوست من ؟ ... اگه مثلا تا 150 تومن بخوای خرج کنی می تونی تصویری خوب هم بگیری ...

flatrish
06-05-2008, 19:45
والا من تا حدود 100 تومن در نظر دارم واسه همین تصویری دیگه منصرف شدم.
فکر می کنید با همین بودجه با مشخصاتی که گفتم پیدا میشه؟(mp3 palyer)

seymour
07-05-2008, 13:44
والا من تا حدود 100 تومن در نظر دارم واسه همین تصویری دیگه منصرف شدم.
فکر می کنید با همین بودجه با مشخصاتی که گفتم پیدا میشه؟(mp3 palyer)
قابلیت Line in توی مدلهای خاصی وجود داره ؛ در نتیجه بعضی گزینه ها حذف میشن ؛ همینطور بند رو که بعضی مدلهای دارن و بعضی ها رو خودت باید یه جوری وصل کنی و بعضی ها هم که اصلا نمیشه ... گزینه های خوبی که همه مشخصات مورد نظر شما رو دارن (حالا باید بند رو خودت یه جوری وصل کنی)

کارای Creative ؛ مثلا zen nano plus - neeon 2 که 2 گیگ اینا زیر 100 تومنه و همه اون مشخصات رو دارن ... (اولی قلمی می خوره و دومی شارژیه - هر دو هم بند می خورن)

کارای iriver اگه تهران باشی البته ؛ مدلهای T50 و T60 .. هرچند دقیقا نمی دونم که بند می خورن یا نه ... و باید چک کنی همونجا توی مغازه ...

flatrish
07-05-2008, 16:32
خیلی ممنون
در بین مدل هایی که گفتین zen neeon 2 تمام چیزی رو که میخواستم داشت.
من باتری شارژی رو دوست دارم که همین مدل داره.

iriali
07-05-2008, 21:47
امروز بازار رضا و بازار ایران بودم
Nano Plus با قیمت 68 هزار تومان تازه اون هم یادم نیست Nano Plus 2 بود یا Nano Plus ولی اصلا گیر نمیومد
v Plus هم با قیمت نجومی داده میشد 2 گیگ رو من با حداقل قیمت 86 گیر آوردم ولی بعضی ها 99 میدادن
ولی طبق اخباره رسیده و قابل اطمینان تا دو هفته دیگه بار جدید کرایتیو میرسه

seymour
08-05-2008, 11:18
امروز بازار رضا و بازار ایران بودم
Nano Plus با قیمت 68 هزار تومان تازه اون هم یادم نیست Nano Plus 2 بود یا Nano Plus ولی اصلا گیر نمیومد
v Plus هم با قیمت نجومی داده میشد 2 گیگ رو من با حداقل قیمت 86 گیر آوردم ولی بعضی ها 99 میدادن
ولی طبق اخباره رسیده و قابل اطمینان تا دو هفته دیگه بار جدید کرایتیو میرسه
nano plus 2 که نداریم ... Neeon 2 داریم فقط ... یا شاید منظورت چیز دیگه بوده ...

قیمت های این محصولات دیگه الان مدتهاست که همینه و خیلی دیگه تغییر نمی کنه ... راستی ، سعی کن از نمایندگی بخری ...

iriali
08-05-2008, 17:01
سعی کن از نمایندگی بخری

دوست من این نمایندگی توی تهران کجا هست

Assassin_0121
08-05-2008, 19:55
سلام
یه نفر میتونه قیمت mp4 مدل NW-A800 سونی 4و8 گیگ رو بهم بده؟
این مدل بهتره یا NWZ-S600?

seymour
09-05-2008, 10:12
دوست من این نمایندگی توی تهران کجا هست
اکثر پاساژهای مهم یکی دوتا نمایندگی دارن ... بازار رضا ، یکی وسط راسته جنوبی هست - پاساژ ایران ، یکی طبقه همکف و یکی هم طبقه اول روبروی پله برقی - پاساژ پایتخت یکی طبقه اول و یکی دوم (روبروی در)

سلام
یه نفر میتونه قیمت mp4 مدل NW-A800 سونی 4و8 گیگ رو بهم بده؟
این مدل بهتره یا NWZ-S600?
A800 مدل 2 گیگش 160 تومن باید باشه و 4 گیگش 190 تومن و 8 گیگش هم 240 تومن ...

از نظر کیفیت و شیکی ظاهرا NW-A در وضعیت بهتری نسبت به NWZ-S هستش ؛ در عوض NWZ-s نیازی به نرم افزار سونیک استیج نداره...

اما اگه بتونی سراغ NW-a810 به بالا بری خیلی بهتره ، چون مشکل نرم افزار سونیک استیج حل شده و نیازی بهش نیست ... در نتیجه هر دو گزینه رو با هم داری ...

muhammadinfo
12-05-2008, 17:28
یه mp4 برا ضبط صدا سر کلاس که صفحه اش زیاد بزرگ نباشه.
قیمت هم خوب باشه
به ماشین وصل بشه.
کیفیت توپ!
مموری بخوره اما الان رو خودش حداقل 1 گیگ باشه.
مدل بده

seymour
13-05-2008, 13:33
یه mp4 برا ضبط صدا سر کلاس که صفحه اش زیاد بزرگ نباشه.
قیمت هم خوب باشه
به ماشین وصل بشه.
کیفیت توپ!
مموری بخوره اما الان رو خودش حداقل 1 گیگ باشه.
مدل بده
حداکثر بودجه ات چقدره ؟ ... مدلهایی که مموری بخورن ، توی دامنه قیمت پایین (زیر 100 تومن) خیلی کیفیت بالایی ندارن ... مثل کارای زولتریکس ... اگه بتونی این قابلیت رو بی خیال بشی ، می تونی بری سراغ کارای با کیفیت تر ...

forest
24-05-2008, 23:00
آقا من هر چی گشتم creative zen vision M60 توی بازار پیدا نکردم فقط M30GB بود به نظر شما با توجه به اینکه واسه من داشتن ظرفیت بالا و کیفییت صوتی بالا و تصویر نسبتا خوب و داشتن سایز کوچک واسم ملاکه همین M30 را بخرم ؟ و یا اینکه منتظر محصولات جدید تابستانی CREATIVE بمونم(اینو یکی از فروشنده ها گفت!!)
بودجه من حدودا 220 تومانه -
من این zvm30 راچند بخرم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
راستی یک pmp پیدا کردم بنام aptech AP526 30GB به قیمت 270 کیفیت تصویری توپی داشت فرمت DVD را ساپورت میکرد فروشنده میگفت تا یکسال گارنتی تعویض داره!!!

seymour
25-05-2008, 13:38
در رده دستگاه هایی که امکانات بالا/ظرفیت بالا دارن ، zen vision:m جزو بهترین انتخابهاست (شاید بهترین ، اگه قیمت روهم در نظر بگیریم) ... 30 گیگ حافظه زیاد و خوبی به نظر میاد و به نظرم کافی باشه ... شما اینو همین 220 یا 230 بخری خوبه ؛ چون قیمتش همینه ... حتما برو سراغ نمایندگی اش البته ...

aptch مارک معتبری نیست و توصیه نمیشه ...

ضمنا به هیچ وجه به حرف فروشنده گوش نکن ... چون اون فقط فروش جنس خودش و سود خودش واسه اش مهمه ...

forest
25-05-2008, 20:04
در رده دستگاه هایی که امکانات بالا/ظرفیت بالا دارن ، zen vision:m جزو بهترین انتخابهاست (شاید بهترین ، اگه قیمت روهم در نظر بگیریم) ... 30 گیگ حافظه زیاد و خوبی به نظر میاد و به نظرم کافی باشه ... شما اینو همین 220 یا 230 بخری خوبه ؛ چون قیمتش همینه ... حتما برو سراغ نمایندگی اش البته ...

aptch مارک معتبری نیست و توصیه نمیشه ...

ضمنا به هیچ وجه به حرف فروشنده گوش نکن ... چون اون فقط فروش جنس خودش و سود خودش واسه اش مهمه ...
تشکر اقا
نمایندگی اش نداشت اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید میگه 210 تومان چند جای دیگه هم حدودا همین را میگفتن تقلبی نیست که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی هنگام خرید zvm 30 باید به چه نکاتی توجه کنیم که اصل را از جعل باز شناسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

seymour
26-05-2008, 13:19
نترس ... مدلهای رده بالا ، تقلبی ندارن ... zvm هم به همین ترتیب ... سعی کن حتما با گارانتی بخری ... (شما تهران نیستی ؟) ... و خب در هنگام تحویل هم یه سری چیزها هست مثل اینکه صفحه نمایش سالم باشه و هدفون و اینا ... (حالا نمی دونم توی تحویل پستی و اینا ، میشه این کارا رو کرد یا نه)

forest
27-05-2008, 10:33
آقا با گارانتی ایران بدر میده 208 تومان توی این سایت رایان سبا البته چون شهرستان هستم میگه 208 +6 پول بریز به حساب تا از طریق پست واست بفرستم به نظر شما من کار را بکنم؟
اینو هم در نظر بگیرید جاهای دیگر اصلا zvm30 نداشتند من چه بکنم؟
موفق باشید

seymour
27-05-2008, 13:49
سایت رایان صبا رو خیلی از دوستان استفاده کردن و مشکل خاصی نداشته ... بهرحال اینجاش دیگه به خودت مربوطه ... یعنی باید دو دو تا چارتا بکنی و ببینی که می خوای این کار رو انجام بدی یا نه ... والا از نظر ارزیدن که می ارزه ... گارانتی خوب و قیمت مناسبی داره ...

forest
20-06-2008, 20:35
اقای seymour من آخرش zen vision m 30 g گرفتم یه مشکلی است اکثر مواقع که موسیقی گوش میکنم یهو هنگ میکنه و دکمه هایش کار نمی کنند که مجبورم ریستش کنم که اونم بعضی مواقع جواب نمیده .بعضی مواقع هم با فشار همه دکمه ها با هم و اندک فشاری روی soft pad مشکل حل میشه به نظر شما مشکل سخت افزاری است و یا نرم افزازی؟
در ضمن من هنگام دویدن و یا راه رفتن ازش دارم استفاده میکنم این هنگ کردن ها بیشتر رخ میده
seymour
21-06-2008, 15:32
هنگ کردن دستگاه های mp3 player در حد یکی دوبار در هفته شاید طبیعی باشه ، اگه استفاده ازش زیاد باشه ... اینکه شما میگی با فشار روی دکمه ها مشکل حل میشه ، از دو جهت خبر خوشی نیست ؛ اول اینکه خب پدر اون صفحه کلیدش درمیاد و ثانیا اینکه احتمال مشکل سخت افزاری وجود داره ..

zvm جزو مدلهای هارد دار هستش و توصیه میشه که خیلی ضربه و تکون نخوره ... اینی که گفتی هم این رابطه رو نشون میده ... یعنی تکان باعث هنگ میشه که خب یه نتیجه طبیعیه ... مدلهای هارد دار نیاز به آرامش و سکون دارن ...

jack_sheperd
06-09-2008, 11:23
سلام
من میخواستم در باره آیپاد تاچ چند تا سوال بپرسم .
می خواستم بدونم قیمت 32گیگش چنده ؟ قیمتش به امکاناتش می ارزه ؟ کار کردن باهاش خیلی دردسر داره ؟(منظورم نصب برنامه هاست ) ؟ و اگرهم خودتون پیشنهاد بهتری دارید خیلی ممنون میشم اگه به من بگید .
مرسی

seymour
06-09-2008, 21:59
16 گیگش باید بالای 400 تومن باشه .. بنابراین 32 گیگ روی پایه 500 تومن حساب کن ...

والا ارزیدن و نیرزیدنش بستگی به نیاز شما داره ... اگه اولین mp3 player ی هستش که می خوای بخری ، بهتره بری سراغ گزینه های ارزون تر .. اگه قراره روزی کمتر از 1-2 ساعت بهش ور بری (یا تجربه ی خریدن یه دستگاه و کنار گذاشتنش در مدت زمان اندک رو داری) هم بهتره بری سراغ گزینه های پایین تر ... بطور مشابه اگه نیازی به این مقدار حافظه نداری ، برو سراغ گزینه های دیگه یا حداقل برو سراغ تاچ 8 گیگ مثلا ...

دردسر که خب ، بهرحال یه مقدار حوصله می خواد ... اما با فرض اینکه 80 درصد mp3 player ها اصلا توانایی نصب برنامه های جانبی رو ندارن : می ارزه .. (یه تاپیک خوب در همین رابطه داریم)

گزینه مشابه : اگه تمایل به دستگاهی با امکانات جانبی داری : P2 از سامسونگ - اگه واسه تصویر می خوای : A3 از cowon ...

jack_sheperd
08-09-2008, 13:37
ممنون ، ولی باز هم چندتا سوال دارم
p2 هم تاچ اسکیرین داره ؟ من بیشتر برای فیلم دیدن میخوام یه mp3 player بگیرم و کیفیت تصویر بی اندازه برام مهمه ، اون p2 یا A3کیفیت تصویرشون در برابر iPod چه طوره ؟ تو یه 8 و 16 گیگ چند دقیقه فیلم یا موسیقی جا میشه ؟ راستی کیفیت صداشون (از هدفون ) چطوره؟
ممنون که وقت میزارید .

jack_sheperd
08-09-2008, 13:39
راستی یه چیزه دیگه چه جور برنامه هایی میشه توش نصب کرد (به جز بازی) ؟ (yahoo masenger داره ؟؟) D:

seymour
08-09-2008, 15:30
ممنون ، ولی باز هم چندتا سوال دارم
p2 هم تاچ اسکیرین داره ؟ من بیشتر برای فیلم دیدن میخوام یه mp3 player بگیرم و کیفیت تصویر بی اندازه برام مهمه ، اون p2 یا A3کیفیت تصویرشون در برابر iPod چه طوره ؟ تو یه 8 و 16 گیگ چند دقیقه فیلم یا موسیقی جا میشه ؟ راستی کیفیت صداشون (از هدفون ) چطوره؟
ممنون که وقت میزارید .
بله - لمسیه

از نظر تصویر A3 اوله مطمئنا ... بعدش P2 که کیفیت تصویر بهتری داره و البته تاچ هم نیم اینچ صفحه نمایشش از P2 بزرگتره ... از نظر من تاچ واسه تماشای فیلم مناسب تره ...

مقدار خیلی زیاد !!! ... ولی گذشته از شوخی ، خودت حساب کن که مثلا اگه یه Mp3 حدود 6 مگ باشه مثلا ... 1000 تا آهنگ میشه 6 گیگ ... پس مثلا 1300 تا آهنگ میشه 8 گیگ ...حالا اگه هر آهنگ 4 دقیقه باشه ... خودت ادامه بده ...

در مورد فیلم هم بستگی به فرمت داره ... ولی کلا مشکل چندانی از نظر کمبود جا نخواهی داشت .. نگران نباش ..

کیفیت صداش هم عالیه ...

راستی یه چیزه دیگه چه جور برنامه هایی میشه توش نصب کرد (به جز بازی) ؟ (yahoo masenger داره ؟؟) D:
بله - تنوع بالاست ... تاپیک رو چک کن :

jack_sheperd
08-09-2008, 15:54
واقعا ممنونم

jack_sheperd
09-09-2008, 09:55
واقعا معذرت میخوام که این قدر مزاحم میشم

میخواستم بدونم که آیپاد تاچ توانایی استفاده از hands free های بیسیم رو نداره ؟ و حتی با یه آیپاد دیگه هم نمیشه تبادل اطلاعات کرد (با استفاده از Wi-Fi منظورمه) ؟

seymour
09-09-2008, 16:03
مزاحمتی نیست دوست من ؛ ما اینجا هستیم که کمک کنیم ... (حالا بگذریم که من از sawyer بیشتر از جک خوشم میاد !! - ولی جک هم خوبه )

هدفون بیسیم : باید آداپتور بلوتوث بهش وصل بشه و بعد از هدفون بلوتوث استفاده بشه تا اونجا که من می دونم ..

آیپاد به آیپاد : ظاهرا هنوز عملی نیست ...

jack_sheperd
10-09-2008, 20:23
مرسی lost (!!!) و مرسی جواب !

maksh
11-09-2008, 13:50
سلام من یه creative zen neeon 1G دارم که چند وقته وقتی از record میخوام استفاده کنم خاموش میشه ولی تو پخش اهنگ واستفاده از رادیو مشکلی نداره

jack_sheperd
12-09-2008, 11:02
آیپاد تاچ پک جدیدش و دیدید ؟؟!!! خیلی باحال شد !
اولا که با همه ی تغییراتی که الان میگم قیمتش پایین امومد و از 299 دلار شروع میشه !
تغییرت : گذاشتن دکمه کنترل صدا در سمت چپ آیپاد برای دسترسی راحتتر کاربر ! تغییر حالت شکل آیپاد ( یه حالت خمیده قشنگی پیدا کرده) و پشتش هم از استیل براق براق (ضد زنگ) استفاده شده و اپل میگه که تو دست بهتر میشینه !!!
ولی مهمترین تغییراتش افزایش طول عمر باطری (برای موسیقی به 36 ساعت و برای فیلم به 6 ساعت) و مهمتر از این قرار دادن یک built-in speaker که به گفته خود اپل میتونید به خوبی موسیقی و دیالوگهای فیلم رو بدون هدفون بشنوید !!
(کی میخواد p2 بگیره دیگه ؟!؟! )
این هم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

seymour
12-09-2008, 11:11
سلام من یه creative zen neeon 1G دارم که چند وقته وقتی از record میخوام استفاده کنم خاموش میشه ولی تو پخش اهنگ واستفاده از رادیو مشکلی نداره
توی اون یکی تاپیک جواب دادم :

jack_sheperd
12-09-2008, 11:14
ببخشید قیمتش پایین نیومد ثابت مونده ولی امکاناتش اضافه شده ! (8 گیگش 299 دلار)

maksh
16-09-2008, 21:39
بازم سلام از کمکتون متشکرم مشکلم تاحدودی حل شد یعنی امپیتریم ضبط میکنه ولی بانویز شدید باید خیلی آروم صحبت کنی تا خوب ضبط کنه به نظرتون مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟

jokereblis
17-09-2008, 09:03
با سلام
من تصمیم دارم یک مدل از ipod touch رو بگیرم
1.اول اینکه قیمتش چنده؟
2.مدل جدیدش توی ایران هست؟ قیمت ؟
3.از کجا می تونم تهیه کنم (البته فکر کنم از پایتخت بشه تهیه کرد ولی اگر جای دیگه هم هست بگید )

seymour
17-09-2008, 12:13
بازم سلام از کمکتون متشکرم مشکلم تاحدودی حل شد یعنی امپیتریم ضبط میکنه ولی بانویز شدید باید خیلی آروم صحبت کنی تا خوب ضبط کنه به نظرتون مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
به نظر سخت افزاری میاد ... مراجعه کنه به نمایندگی های creative ... ببین آیا قابل تعمیره یا نه و اگه هست هزینه اش چقدره .. اگه مثلا زیر 10 تومن بود می ارزه ..

seymour
17-09-2008, 12:15
با سلام
1.اول اینکه قیمتش چنده؟
2.مدل جدیدش توی ایران هست؟ قیمت ؟
3.از کجا می تونم تهیه کنم (البته فکر کنم از پایتخت بشه تهیه کرد ولی اگر جای دیگه هم هست بگید )
1. بصورت تقریبی 8 گیگش باید بالای 300 تومن باشه ، 16 گیگش نزدیک 400

2. با قاطعیت میشه گفت : نه - .. تازه یه هفته اس که معرفی شده ... بنابراین رفت تا اواخر پاییز ...

3. همون پایتخت ...

Oracle idol
17-09-2008, 14:56
سلام میدونم الان همه تو جو ipod touch هستیم ولی کمکم کنید نمیدونم ipod T بگیرم یا zen X-FI عمر باتریا رو دیدم نزدیک به هم بود ولی creative خیلی بیشتر راجع به عمر باتری اطلاعات داده اگه کمکم کنید میفشارمتون:10:
در مورد Head phone نمیدونم جاش اینجاس یا نه ولی از بین AKG و creative مدلهای DJ & X-FI نمیدونم چی بگیرم
Many thanks

jack_sheperd
18-09-2008, 10:21
با سلام
1.اول اینکه قیمتش چنده؟

من دو هفته پیش از پایتخت قیمت گرفتم 16 گیگش 420 تومان و 32گیگش هم 495 تومان بود.
جواب دوتا سوال دیگت و هم که seymuor دادند .

seymour
18-09-2008, 12:29
سلام میدونم الان همه تو جو ipod touch هستیم ولی کمکم کنید نمیدونم ipod T بگیرم یا zen X-FI عمر باتریا رو دیدم نزدیک به هم بود ولی creative خیلی بیشتر راجع به عمر باتری اطلاعات داده اگه کمکم کنید میفشارمتون:10:
در مورد Head phone نمیدونم جاش اینجاس یا نه ولی از بین AKG و creative مدلهای DJ & X-FI نمیدونم چی بگیرم
Many thanks
در مورد مقایسه تاچ و X-Fi : حالا عمر باتری فقط یه مساله اس ... که هر دوشون هم خوب هستن و Xfi یه مقدار بهتره ... (تاچ حدود 22/5 ساعت و xfi حدود 35/5 ساعت) ... مثلا تاچ صفحه تاچ اسکرین داره و اون یکی نه .. تاچ صفحه اش بزرگتره در عوض کیفیت صفحه xfi بالاتره ... xfi کارت می خوره و ضبط صدا داره ... در عوض تاچ می تونه برنامه روش نصب بشه ... از نظر کیفیت صوتی احتمالا xfi کمی بهتره .. و نیز از نظر هدفون ... ضمنا در بازار خارجی ، xfi حدودا نصف تاچ قیمت داره ..

یه برتری creative ، همیشه قیمت مناسب ترش بوده که باعث شده بخاطر کیفیت بسیار بالای صدا و تصویرش ، گزینه مناسبی باشه ... حالا من نمی دونم این مدل جدید الان قیمتش چنده توی ایران ...

----

در مورد هدفون : تعیین اصلی/تقلبی بودن AKG ها شاید خیلی ساده نباشه ...

jack_sheperd
23-09-2008, 10:55
سلام
من به شدت گیر کردم ! بین آیپاد تاچ این جدیده(32گیگ) یا این آیفون جدیده(16گیگ) آخه یکی الان دبی رفته میتونه هر کدوم و بخوام بگیره ولی نمیدونم چی کار کنم ؟!؟!:41: وقت هم ندارم باید زود بهش بگم وگر نه برای بقیه میگیره !!!!!

seymour
23-09-2008, 16:23
سلام
من به شدت گیر کردم ! بین آیپاد تاچ این جدیده(32گیگ) یا این آیفون جدیده(16گیگ) آخه یکی الان دبی رفته میتونه هر کدوم و بخوام بگیره ولی نمیدونم چی کار کنم ؟!؟!:41: وقت هم ندارم باید زود بهش بگم وگر نه برای بقیه میگیره !!!!!
در مورد مقایسه آیفون و آپیاد تاچ قبلا بحث شده ... مثلا اینجا :

و اینجا :

این لینک هم توی یکی از پستهام مطرح شده .. جالبه :

خلاصه اش اینه که اگه موبایل نیاز نداری ، به نظر من تاچ ..

caruso
24-09-2008, 18:01
سلام رفقا,
من چند تا سوال دارم که چند روز پیش تو persiantools مطرح کردم ولی انگار هیچ کس دیگه به اونجا سر نمیزنه چه برسه که بخواد جواب بده! اتفاقا این دوستمون seymour هم اونجا بودن ولی خبری نشد حالا سوالامو اینجا میگم,

من تو فکر خریدن یه player جدیدم برای ارتقای کیفیت صدا.
الان یه vision:m دارم که روی هدفونم یه صدای "hiss" تو پس زمینه ایجاد میکنه که خیلی آزار دهندس ضمن اینکه صداش یکم ماته و detail اش دقیق نیست اونطور که منو راضی کنه.
حالا یکم جستجو و پرس و جو کردم یه پست هم تو head-fi زدم و مشورت گرفتم و به این نتیجه رسیدم که cowon d2 بگیرم.
البته زون نسخه ی ۲ هم هست که مثل D2 از یه چیپ با کیفیت Wolfson استفاده میکنه (فکر کنم) ولی میگن D2 صداش شفاف تره.
حالا سوال هام ایناس:
۱- کسی D2 رو با یه هدفون audiophile تست کرده ببینه hiss داره یا نه؟
۲- سیگنیچر cowon‌ چجوریه کلن؟ من یه Player با صدای گرم میخوام با midrange خوب تا با هدفونم (ultimate ears triple fi 10) که ووکالش یکم recessed هست جور بشه البته یه خوبیه دیگه ی D2 فکر کنم EQ خوبشه که شاید بشه این ضعف هدفون رو باهاش حل کرد.
۳- وقتی اکولایزر D2 رو فعال میکنید آیا مثل همین کریتیو من جنس صدا رو عوض میکنه و detail ‌و شفافیتش کم میشه؟
۴- D2 قیمتش چنده؟ ۸ و ۱۶ قیمتی که به من دادن اصلا با اونور قابل مقایسه نیست (۱۶ 230 دلار)
۵- این پارسونی کی میخواد این سایت مسخرشو فعال کنه؟ یه هفتس میزنه در حال بازسازی‌! ( اینو باید از پارسونی جواب بدن امیدوارم ببینن!‌)
6- کسی zune 2g رو تست و با D2 و vision:m مقایسه کرده؟
7- zune 2g رو کسی تو پایتخت آورده؟ چند؟
8- به D2 میشه رم ۱۶ انداخت دیگه؟ تو بازار هست این رم؟ اگه آره چنده؟

بقیه سوال ها رو میزارم مرحله ی بعد ممکنه کتکم بزنین D:
پیشاپیش تشکر میکنم
حامد.

seymour
25-09-2008, 15:36
سلام رفقا,
من چند تا سوال دارم که چند روز پیش تو persiantools مطرح کردم ولی انگار هیچ کس دیگه به اونجا سر نمیزنه چه برسه که بخواد جواب بده! اتفاقا این دوستمون seymour هم اونجا بودن ولی خبری نشد حالا سوالامو اینجا میگم,

من تو فکر خریدن یه player جدیدم برای ارتقای کیفیت صدا.
الان یه vision:m دارم که روی هدفونم یه صدای "hiss" تو پس زمینه ایجاد میکنه که خیلی آزار دهندس ضمن اینکه صداش یکم ماته و detail اش دقیق نیست اونطور که منو راضی کنه.
حالا یکم جستجو و پرس و جو کردم یه پست هم تو head-fi زدم و مشورت گرفتم و به این نتیجه رسیدم که cowon d2 بگیرم.
البته زون نسخه ی ۲ هم هست که مثل D2 از یه چیپ با کیفیت Wolfson استفاده میکنه (فکر کنم) ولی میگن D2 صداش شفاف تره.
حالا سوال هام ایناس:
۱- کسی D2 رو با یه هدفون audiophile تست کرده ببینه hiss داره یا نه؟
۲- سیگنیچر cowon‌ چجوریه کلن؟ من یه Player با صدای گرم میخوام با midrange خوب تا با هدفونم (ultimate ears triple fi 10) که ووکالش یکم recessed هست جور بشه البته یه خوبیه دیگه ی D2 فکر کنم EQ خوبشه که شاید بشه این ضعف هدفون رو باهاش حل کرد.
۳- وقتی اکولایزر D2 رو فعال میکنید آیا مثل همین کریتیو من جنس صدا رو عوض میکنه و detail ‌و شفافیتش کم میشه؟
۴- D2 قیمتش چنده؟ ۸ و ۱۶ قیمتی که به من دادن اصلا با اونور قابل مقایسه نیست (۱۶ 230 دلار)
۵- این پارسونی کی میخواد این سایت مسخرشو فعال کنه؟ یه هفتس میزنه در حال بازسازی‌! ( اینو باید از پارسونی جواب بدن امیدوارم ببینن!‌)
6- کسی zune 2g رو تست و با D2 و vision:m مقایسه کرده؟
7- zune 2g رو کسی تو پایتخت آورده؟ چند؟
8- به D2 میشه رم ۱۶ انداخت دیگه؟ تو بازار هست این رم؟ اگه آره چنده؟

بقیه سوال ها رو میزارم مرحله ی بعد ممکنه کتکم بزنین D:
پیشاپیش تشکر میکنم
حامد.
بله - توی پرشن تولز هم خودم به سوالات جواب میدم الان بخاطر مشکلات سر نمی زنم ... قصد مقایسه ندارم ، ولی اینجا هم گاهی وقتا که سر نمی زنم شرایط مشابه پیش میاد ...

در مورد کیفیت صدای zvm : شاید بدونی و شاید ندونی که هنوزم صدای zvm بعنوان benchmark محسوب میشه ... اینکه شما باهاش مشکل داری ، حالا یا بخاطر اینه که مشخصا دستگاهت به مشکل خورده و کیفیت واقعی اش رو از دست داده (چند ساله اشه؟) .. یا اینکه همون بحث سلیقه هستش ... که اگه دومی باشه ، یه مقدار سخته رسیدن به گزینه مطلوب شما ... (یعنی منظور اینه که اگه zvm شما رو راضی نکنه ، دیگه چی می خواد راضی کنه !! - یعنی دیگه تفاوت خوب و بد نیست ، بلکه تفاوت آبی و قرمزه)

بله - مدل D2 از cowon و i7 از همین کمپانی احتمالا بهترین کیفیت رو در بین مدلهای موجود دارن ..

1. حالا یه هدفون shure که بین 15-400 دلار آب می خوره از کجا بیاریم ؟ (شوخی) - ولی خوب سایت های معتبر ریویو این کار رو انجام دادن و موردی مبنی بر هیس گزارش نکردن ... hiss فقط با یه هدفونی که امپدانس پایین و db بالا داره قابل شنیدنه - اونم وقتی که موسیقی پخش نشه و صدا رو تا ته زیاد کنی (چون اگه موسیقی پخش کنی در اون شرایط گوش کر میشه !!!) ... بنابراین هیچ مساله ای نیست ..

2. بله - EQ و تنظیمات صدای خوبی داره که ضمنا می تونی خودت دستکاری کنی و محدود به یه سری حالات از پیش تنظیم شده نیست ... اما اصولا اعتقاد خیلی از حرفه ای ها اینه که EQ و تنظیمات صوتی خیلی ابزار موثری نیستن که بشه روشون مانور داد ..

در مورد رنگ صدا : (از Cnet)

Overall, tunes sounded rich, warm, and detailed with a thumping low-end to satisfy bass-freaks

3. جواب بالا ...

4. اخرین قیمتی که من دارم 230 واسه 8 گیگ هستش ... 16 گیگ با این حساب باید نزدیک 300 باشه ... با قیمتی که بهت دادن هم جور در میاد (قیمت به دلار + 30-40 تومن = قیمت ایران)

5. بله - یه مدتیه که سایتش خوابیده (حالا قبلش هم خیلی چیزی نداشت البته!) ...

6. من تست کرده ام (حدود یه ماه پیش) و به نظرم به این دوتا نمی رسه از نظر کیفیت صدا..

7. من فقط می دونم پایتخت داردش .. اینی که دوستم داشت اگه اشتباه نکنم 2 گیگش 150 بود ...

8. مشکی نداره ظاهرا و حمایت می کنه ... قیمت هم ندارم .. حدود 100 باید باشه ..

caruso
25-09-2008, 16:59
متشکرم seymour جان
من از بازار رضا تلفنی قیمت گرفتم ۸ گیگ رو گفت 280 تومن! (پایتخت که هیچی!)
حالا باید از همینا با چونه زدن به اون قیمتی که گفتی بگیرم یا شما جای بهتری سراغ داری؟
من نه چونه زدن بلدم نه از این کار خوشم میاد :((

aria irani
25-09-2008, 20:42
سلام

قیمتاش چنده؟

آیفون بگیری خیلی عالی میشه. آیپاد تاچ بزرگ و جاگیره و اندازش فکر کنم مثل آفون باشه. ولی آیفون تلفن همره هم هست ولی قیمتش احتمالا بیشتر باشه.

تو تهران چی آیپاد تاچ گیر میاد؟
همینطور creative zen xfi?
برای این آخری تا کی باید صبر کنیم؟ چون من اسپیکر روی دستگاه برام مهمه.

ممنون

aria irani
25-09-2008, 20:47
متشکرم seymour جان
حالا باید از همینا با چونه زدن به اون قیمتی که گفتی بگیرم یا شما جای بهتری سراغ داری؟

اینی که گفتی قیمت چیه؟cowond2?
قیمت 2 گیگش رو 2 ماه پیش من 180 داشتم از پایتخت.
در ضمن منم مثل تو چونه زدن و تخفیف گرفتن بلد نیستم ولی هر چی فروشنده بگه که نباید بهش پول داد. اونم تو کشور ما که دست رو هرچی بزاری قیمتش حداقل خیلی بیشتر از قیمتهای رو اینترنته؟ که اصلا منطقی نیست!!!!

aria irani
25-09-2008, 20:59
این قضیه creative zen xFi رو هم اگر کسی میدونه بگه؟ تو تهران تو این پاساژهای پایتخت-رضا - کامپیوتر ایران گیر میاد کسی دیده ؟اگر آره یه آدرس و قیمت بهم بده.

در ضمن سامسونگP2-cowond2دو گیگ چنده ؟

caruso
25-09-2008, 21:25
این قضیه creative zen xFi رو هم اگر کسی میدونه بگه؟ تو تهران تو این پاساژهای پایتخت-رضا - کامپیوتر ایران گیر میاد کسی دیده ؟اگر آره یه آدرس و قیمت بهم بده.

برای X-Fi : نماینده ی فروش شاب (creative) فروشگاه رایتک هست که تو بازار ایرانه از پله برقی که بری بالا جلوی صورتته! واحد 119
تلفنشم 88894459
زنگ بزن بپرس کی میاره و قیمتم بگیر ازش.

aria irani
26-09-2008, 09:28
زنگ زدم بهم گفت هنوز نیاوردیم. ولی تو سایت شاب این و موزاییکش رو زده.

من قیمتش رو نمی دونم به نظر شما اگر بیاد تو بازار چنده؟

caruso
26-09-2008, 11:16
زنگ زدم بهم گفت هنوز نیاوردیم. ولی تو سایت شاب این و موزاییکش رو زده.

من پیشبینیم اینه که 8 گیگش دور و ور 210 بشه.
حالا چرا رفتی سراغ این؟ اون قدر که روی X-Fi مانور میده کریتیو من چیز خاصی درباره ی کیفیت صداش نشنیدم که آش دهن سوزی باشه ها!

seymour
26-09-2008, 13:11
متشکرم seymour جان
چقذه گرون ... من این قیمت رو یادداشت کرده بودم توی دفترم : 245 ... یعنی خودم قیمت گرفته بودم .. حالا نمی دونم چرا گرون شده .... (یا شاید من قیمت رو اشتباه نوشتم) .. با فرض اینکه قیمتش به دلار 180 دلاره حدودا ، این 100 تومن گرون تره ... همم ... شاید بخاطر کمیابی ...

نه - منم همون بازار رضایی رو می شناختم ... پایتخت هم البته داره .. ولی احتمالا ارزون تر نباشه ... هرچی هم تحفیف بده ، دیگه 30 تومن نه ! ...

تو تهران چی آیپاد تاچ گیر میاد؟
همینطور creative zen xfi?
برای این آخری تا کی باید صبر کنیم؟ چون من اسپیکر روی دستگاه برام مهمه.

ممنون
تاچ ، همه ظرفیت هاش باید گیر بیاد ...

Xfi رو هم باید پرسید از گارانتی ها (شاب - رایان بدر - فاره) ... من که ندیدم ...

2 گیگش 190 ... آخرین قیمت ...

اگه بیاد واسه شروع باید نزدیک 220 باشه ولی بعدش باید تا زیر 200 افت کنه ... zen هم همینطوری بود روند تغییر قیمتش ... میره تا اواخر پاییز ...

حالا چرا رفتی سراغ این؟ اون قدر که روی X-Fi مانور میده کریتیو من چیز خاصی درباره ی کیفیت صداش نشنیدم که آش دهن سوزی باشه ها!
اتفاقا تا دلت بخواد از کیفیت صداش تعریف شده ... مقایسه میشه با همین D2 از نظر کیفیت صدا ... (توی ریویوی ABI نوشته که فقط از نظر گرمی صدا کم میاره - وگرنه در یه سطح هستن)

aria irani
26-09-2008, 15:27
من که نمیتونم اینهمه صبر کنم . همون zen هم بد نیست. منتها یک سوالی هم دارم سامسونگ P2 ضبط صدا داره یانه؟ چون 170 قیمت دادن تو تاپیک کناری! ولی یک چیزی برام مبهمه صدا ضبط میکنه یا نه. چون چیز کاملی به نظر می رسه. با cowon d2 تو یک رده هست یا نه؟

caruso
26-09-2008, 16:59
اتفاقا تا دلت بخواد از کیفیت صداش تعریف شده ... مقایسه میشه با همین D2 از نظر کیفیت صدا ... (توی ریویوی ABI نوشته که فقط از نظر گرمی صدا کم میاره - وگرنه در یه سطح هستن)

The Zen X-Fi actually sounds better without X-Fi turned on, in my experience. With a high quality file, X-Fi sounds worse and is very fatiguing.

Why bother with trying to restore information lost in compression, which you cannot, anyway. Just use a lossless format to begin with.
--------------------------------------------------------------------------------
It ONLY sounds good with MP3 songs Encoded @ 160kbps or below..

after that it ONLY messes up the sound.
---------------------------------------------------------------------------------

به نظر میاد X-Fi فقط برای فرمت های فشرده و با بیت ریت پایین مناسبه چون کمپانی با همین هدف ساختتش که مثلا چیزهایی که در حین فشرده سازی از بین رفته رو بازسازی کنه.

Qubit
26-09-2008, 22:28
سلام.
می خواستم بدونم قیمت Sony nw-s200 چنده؟
از کدوم سایت می تونم سفارش بدم آخه تو شهر ما پیدا نمیشه:(
بعد آیا این p2 رو می شه با این ipod touch مقایسه کرد؟ یعنی در حد هم هستند؟
اگه قیمت این دو تا رو هم بزاری سنگ تموم گذاشتی.

caruso
26-09-2008, 23:41
سلام.

برای خرید اینترنتی من اینارو میشناسم:
digikala.com که سونی زیاد داشت ولی اون مدلی که شما خواستی رو نه متاسفانه,‌حالا یه نگاه بنداز.
rayansaba.com که الان لود نمیشد شما خودت بعدن چک کن ببین داره یا نه.

در مورد مقایسه کاره seymour هست چون من فقط با تاچ کار کردم ولی با یه نگاهی که به p2 انداختم میشه گفت با تاچ تو یه دسته قرار میگیره. هردو تاچ اسکرین هستن با ابعاد و کاربرد های نزدیک به هم. p2 بلوتوث هم داره که برای ارتباط با هدفون و گوشی موبایل کاربرد داره که البته اگه فکر میکنی به کارت نخواهد اومد این مزیت به عیب برای شما تبدیل میشه چون داری پولشو میدی. (مثل wifi در تاچ)
اینجا راجع بهش بیشتر بخون:

در مورد تاچ سوال داشتی بگو اگه بدونم در خدمتم ولی برای اطلا عات بیشتر منتظر seymour بمون.
قیمت تاچ هم فکر کنم برای 16 گیگ 400 تومن اینطورا باشه.

reza3600
27-09-2008, 12:52
سلام
میخام به جای خرید گوشی n7 که صدای بلندی داره یه mp3 پلیر بگیرم که صداش به بلندی n73 باشه اگر هم بیشتر بود که چه بهتر.
حافظش هم 1 یا دو گیگ باشه کافیه. و یه صفحه نمایش با یه پلیر خوب که امکان که توش اهنگها رو جابجا کرد و مرتبشون کرد
ممنون

seymour
27-09-2008, 23:00
من که نمیتونم اینهمه صبر کنم . همون zen هم بد نیست. منتها یک سوالی هم دارم سامسونگ P2 ضبط صدا داره یانه؟ چون 170 قیمت دادن تو تاپیک کناری! ولی یک چیزی برام مبهمه صدا ضبط میکنه یا نه. چون چیز کاملی به نظر می رسه. با cowon d2 تو یک رده هست یا نه؟
با نصب firmware بعدی اش ، قابلیت ضبط صداش فعال میشه .. بله - از نظر امکانات کامله ..

بله P2 با D2 توی یک رده اس .. از نظر امکانات با هم پهلو می زنن ... شاید بشه گفت امکانات جانبی P2 بیشتره ؛ در عوض امکانات D2 برای یه حرفه ای کافیه ... از نظر کیفیت صدا و تصویر ، 100% میشه گفت D2 بالاتره ... (بعد zen و بعد P2)

The Zen X-Fi actually sounds better without X-Fi turned on, in my experience. With a high quality file, X-Fi sounds worse and is very fatiguing.

Why bother with trying to restore information lost in compression, which you cannot, anyway. Just use a lossless format to begin with.
--------------------------------------------------------------------------------
It ONLY sounds good with MP3 songs Encoded @ 160kbps or below..

after that it ONLY messes up the sound.
---------------------------------------------------------------------------------

به نظر میاد X-Fi فقط برای فرمت های فشرده و با بیت ریت پایین مناسبه چون کمپانی با همین هدف ساختتش که مثلا چیزهایی که در حین فشرده سازی از بین رفته رو بازسازی کنه.

این نقل قول ها از چه ریویویی هست ؟ ... میشه منبعش رو بگی ... مرسی .. بهرحال توی اون چند جمله تکنولوژی Crystalizer رو کوبیده که خب من خودم درباره اش گفتم :

اما اصولا اعتقاد خیلی از حرفه ای ها اینه که EQ و تنظیمات صوتی خیلی ابزار موثری نیستن که بشه روشون مانور داد ..
بهرحال سعی شون رو کردن یه ابزار تبلیغاتی اضافه کنن به دستگاه ... حالا اگه چیزی اضافه نکرده به کل قضیه ، چیزی هم کم نکرده ... اکثر ریویوهای معتبر معتقدن که این ابزارها ، حالت سلیقه ای دارن .. یکی خوشش میاد ؛ یکی نه .. یه اهنگ رو بهتر می کنه ، یه آهنگ رو نه .. این تکنولوژی ها هنوز اول راه هستن ..

بهرحال اگه لازمه من بازم در مورد کیفیتش از سایت های معتبر نقل قول کنم :

از cnet :

Music sounds rich, clear, detailed, and just thumping enough through these test 'buds

از pcworld

nd the X-Fi earned the best rating of any player we've tested in terms of harmonic distortion and noise--at a barely registering 0.01 percent.

از ABI

Compared to the Cowon player’s they can probably run head to head

seymour
27-09-2008, 23:07
سلام.
حدود 120 باید باشه قیمت nw-s سونی ..

//
سایت ها رو هم که دوست خوبمون گفت ... ضمنا یه نمایندگی سونی اگه توی شهرتون باشه ، می تونه کمکت کنه ...

//
بله - به نوعی P2 و تاچ هم رده هستن ... حافظه متوسط - امکانات بالا - صفحه تاچ ... مفصل توی یکی دو تاپیک بحثش شده ... بخصوص این .. خودت چک کن :

سلام
میخام به جای خرید گوشی n7 که صدای بلندی داره یه mp3 پلیر بگیرم که صداش به بلندی n73 باشه اگر هم بیشتر بود که چه بهتر.
حافظش هم 1 یا دو گیگ باشه کافیه. و یه صفحه نمایش با یه پلیر خوب که امکان که توش اهنگها رو جابجا کرد و مرتبشون کرد
ممنون
تجربه نشون داده که عزیمت از موبایل به mp3 playe معمولا با رضایت نهایی کاربر همراه نیست ... حالا دلیلش می تونه خیلی چیزا باشه که مهمترینش سلیقه اس ... بهرحال ، شما می تونی بری سراغ کارای cowon که از نظر بلندی صدا و کیفیت صدا معروفن .. مثلا u3 که 2 گیگش 170 تومنه ... بودجه پایین تر zen v plus (از crteative) که زیر 100 تومنه ...

caruso
27-09-2008, 23:19
این نقل قول ها از چند تا کاربر بودن. (head-fi.org)
من به cnet و امثالهم اعتماد ندارم ... نه اینکه دروغ بگن ولی ریویوشون به درد پدربزرگ بنده میخوره.
آخه تو حوزه ی صدا تفاوت ها خیلی کمه و با کلمات full, rich, crisp, crystal clear‌ نمیشه توصیفشون کرد. لا اقل اینطور کلی نمیشه باید صدا رو شکست به سه رنج اصلی و ۶ رنج فرعی و بعد با دقت بیشتر اونا رو توصیف کرد و البته خوبه که با مدل های شناخته شده هم مقایسه کردشون.
به هر حال seymour جان مرسی از اطلاعاتت. من تصمیم گرفتم که D2 رو بگیرم.

osmaan
28-09-2008, 09:19
متشکرم seymour جان
من تو تاپیک اختصاصی iaudio cowon توضیح دادم که چرا سایت پارسونی خوابیده و از کجا میشه با پارسونی ارتباط داشت
لطفا به اونجا سر بزنید

osmaan
28-09-2008, 09:29
من به cnet و امثالهم اعتماد ندارم ... نه اینکه دروغ بگن ولی ریویوشون به درد پدربزرگ بنده میخوره.
آخه تو حوزه ی صدا تفاوت ها خیلی کمه و با کلمات full, rich, crisp, crystal clear‌ نمیشه توصیفشون کرد. لا اقل اینطور کلی نمیشه باید صدا رو شکست به سه رنج اصلی و ۶ رنج فرعی و بعد با دقت بیشتر اونا رو توصیف کرد و البته خوبه که با مدل های شناخته شده هم مقایسه کردشون.
اگه دوشت داشتی به تاپیک اختصاصی iaudio cowon سر بزن تا با امکانات جانبی D2 هم آشنا بشی

seymour
28-09-2008, 15:06
والا قصد جسارت ندارم ، اما عقل و تجربه من حکم می کنه که حرف چندتا سایت معتبر که چندتا کارشناس معتبر دارن و با استفاده از ابزار مناسب و روش های استاندارد یه دستگاه رو تست می کنن ، معتبر تر از حرف چندتا کاربر معمولیه ... دقیقا به همین علت که در حوزه صدا ، بحث سوبژکتیو هستش ، نیاز به یه معیار مناسب داریم ... وگرنه اگه قرار باشه دوست من یه چیز بگه و دوست شما یه چیز و فلان کاربر یه چیز که دیگه نمیشه هیچ نتیجه ای گرفت ... بازم شرمنده ..

samsam444
18-10-2008, 21:10
سلام، ممنونم از همه دوستان.می خواستم یک مدل معرفی کنید :
1.حدود 40_50 تومان
2.فقط برای گوش دادن به موسیقی صوتی.(نه فیلم و کلیپ و شو و.....)
3.ظرفیت زیاد مهم نیست.(حداکثر 1گیگ)
4.رادیو هم نداشت مهم نیست.
5.فقط هر چی نداره، کیفیت صداش خیلی خیلی مهمه.
ممنون از دوستهایی که وقت میگذارند و کمک می کنند.

seymour
19-10-2008, 12:10
سلام، ممنونم از همه دوستان.می خواستم یک مدل معرفی کنید :
1.حدود 40_50 تومان
2.فقط برای گوش دادن به موسیقی صوتی.(نه فیلم و کلیپ و شو و.....)
3.ظرفیت زیاد مهم نیست.(حداکثر 1گیگ)
4.رادیو هم نداشت مهم نیست.
5.فقط هر چی نداره، کیفیت صداش خیلی خیلی مهمه.
ممنون از دوستهایی که وقت میگذارند و کمک می کنند.
1. بودجه ات خیلی پایینه .. اصطلاحا بهش میگن " بودجه ورودی" ... یعنی با این بودجه فقط می تونی "وارد" بحث Mp3 player بشی ..

2. زیر 1 گیگ نگیر ... مطمئن باش زود پر میشه ..

مکررا در تاپیک های موجود در این مورد صحبت شده .. این دوتا رو ببین ، باز اگه سوالی بود بپرس ..

samsam444
19-10-2008, 19:46
مرسی seymour عزیز.
تا 100 تومان هم مشکلی ندارم، ولی چون mp3 player قبلیم خیلی قدیمیه و چند وقته که گوشیم مشکل پیدا کرده ، یک چیز دم دستی می خواستم تا این چند وقت استفاده کنم.فقط هم کیفیت صداش مهمه.البته دیشب تو این فروم می گشتم از p2 samsung هم خوشم اومد.اگه خوب جواب داده همون رو بگیرم.
ممنونم.

seymour
20-10-2008, 14:15
مرسی seymour عزیز.
تا 100 تومان هم مشکلی ندارم، ولی چون mp3 player قبلیم خیلی قدیمیه و چند وقته که گوشیم مشکل پیدا کرده ، یک چیز دم دستی می خواستم تا این چند وقت استفاده کنم.فقط هم کیفیت صداش مهمه.البته دیشب تو این فروم می گشتم از p2 samsung هم خوشم اومد.اگه خوب جواب داده همون رو بگیرم.
ممنونم.
در مورد P2 که به بودجه شما نمی خوره ؛ (آخرین قیمتی که دوستان دادن 150 واسه 2 گیگ بوده)

در مورد بودجه تا 100 تومن ، شما می تونی zen v plus بگیری که کیفیت صداش در اون دامنه قیمت کم نظیره ...

f-soltani
20-10-2008, 18:22
سلام

دوستاني كه اطلاع دارند آخرين قيمت d2 براي 2 گيگ چنده؟

كجا ميشه d2 رو با مناسبترين قيمت خريد

شايد تو همين ماه d2 رو بخرم
ممنون

seymour
21-10-2008, 13:03
توی تاپیک محصولات cowon ، دوستمون میگن که ظاهرا داره توی ایران کمیاب میشه :

من اطلاعی در این مورد ندارم ... بهرحال قیمت 2 گیگش باید همچنان حدود 180 تومن باشه ... بازار رضا واحد 43 رو چک کن ...

osmaan
21-10-2008, 14:21
توی تاپیک محصولات cowon ، دوستمون میگن که ظاهرا داره توی ایران کمیاب میشه :

من اطلاعی در این مورد ندارم ... بهرحال قیمت 2 گیگش باید همچنان حدود 180 تومن باشه ... بازار رضا واحد 43 رو چک کن ...
البته من با توجه به حرفا مسوول فروش پارسونی میگم

samsam444
21-10-2008, 17:16
در مورد P2 که به بودجه شما نمی خوره ؛ (آخرین قیمتی که دوستان دادن 150 واسه 2 گیگ بوده)

در مورد بودجه تا 100 تومن ، شما می تونی zen v plus بگیری که کیفیت صداش در اون دامنه قیمت کم نظیره ...
ممنونم.می دونم قیمت p2 چنده.با توجه به امکانات جالبش تو این بازه قیمت چه طوره؟خوب از آب در اومده؟
مرسی.

seymour
23-10-2008, 19:39
ممنونم.می دونم قیمت p2 چنده.با توجه به امکانات جالبش تو این بازه قیمت چه طوره؟خوب از آب در اومده؟
مرسی.
با توجه به "امکاناتش" قیمتش شاید یه خورده بالاتر از اون چیزیه که باید باشه ... اما این بحث "امکاناته" ؛ نه کیفیت .. الان مدلهایی داریم در همین رده که با کیفیت بالاتر صوتی(و تصویری) ، قیمتشون بالاتر (D2) ، معادل (نانو ایپاد) ، یا پایین تره (creative zen) ...

هرچند تفاوت های کیفیت این مدلها ، اونقدر زیاد نیستن که یکی شون بد باشه و یکی شون عالی .. همه شون در دامنه خیلی خوب و بالاتر هستن و واسه اکثر کاربرها یکسان ..

azadfreeboy
02-11-2008, 18:55
دوستان با سلام یک mp4می خوام که حدود 8gb حافظه داشته و اکثرفایلهای تصویری divx را حتما سابورت کند مارک مهم نیست(اگه میشه ارزانترین مدلها) لطفا مدل وقیمت را ذکر کنید . ضمنا آیا این MP4 ها قابلیت آبدیت از اینترنت دارند

seymour
03-11-2008, 19:25
دوستان با سلام یک mp4می خوام که حدود 8gb حافظه داشته و اکثرفایلهای تصویری divx را حتما سابورت کند مارک مهم نیست(اگه میشه ارزانترین مدلها) لطفا مدل وقیمت را ذکر کنید . ضمنا آیا این MP4 ها قابلیت آبدیت از اینترنت دارند
بودجه ات چقدره ؟ ... اکثر دستگاه های موجود ، یه فرمت یا دو فرمت رو حمایت می کنن و بقیه رو باید تبدیل کنی که البته خیلی پروسه سخت و پیچیده ای نیست و قابل تحمله ... creative zen هست (زیر 200) ... p2 از سامسونگ هم هست (زیر 250) ... D2 از cowon هست (بالای 250 اگه گیر بیاد) .. به ترتیب از ارزون به گرون گفتم .. یعنی اول zen و به همین ترتیب ...

//

در مورد آپدیت : mp3 player ها یه نرم افزاری دارن به نام firmware و در صورتی که نسخه جدید این نرم افزار بیاد ، شما می تونی دانلودش کنی و آپدیتش کنی .. حالا بسته به مدل ، گاهی این کار بصورت اتوماتیک توسط برنامه مربوطه انجام میشه و گاهی هم خودت باید اقدام کنی ...