ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام سایت ها ویروسی هستند؟

mohrd
17-12-2007, 23:40
سلام.
من این تاپیک رو برای کسانی زدم که می خوان ببینن سایت مورد نظرشون ویروسی هست یا نه ( البته با کمک با تجربه ها )
اولین رو خودم می گم:
می خواستم ببینم سایت ایران کوریا دات کام ویروسی هست یا نه.:13::13::13::18::18::21:
اگه میشه زودتر جواب بدید چون فوق العاده نیاز دارم.:2::31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohrd
17-12-2007, 23:42
سلام.
من این تاپیک رو برای کسانی زدم که می خوان ببینن سایت مورد نظرشون ویروسی هست یا نه ( البته با کمک با تجربه ها )
اولین رو خودم می گم:
می خواستم ببینم سایت ایران کوریا دات کام ویروسی هست یا نه.:13::13::13::18::18::21:
اگه میشه زودتر جواب بدید چون فوق العاده نیاز دارم.:2::31:

سایتش اینه:
W w w . i r a n k o r e a . c o m

zhina_gian
18-12-2007, 04:45
سایتش اینه:
W w w . i r a n k o r e a . c o m

این سایت شما سالمه و هیچ خطری برای سیستم نداره. اسکن شده توسط سایت اسکنر مک آفی.

Maximillion
18-12-2007, 07:28
یه راه آسون اینه که ادرس سایت رو به طور کامل توی گوگل سرچ کنید اگه در زیر عنوان سایت چنین چیزی نوشته بود معلوم میشه که اون سایت خطرناکه:

بازدید از این وبگاه ممکن است به رایانه شما آسیب برساند!

یا

Visiting this web site may harm your computer

گوگل از لیست سایت زیر استفاده میکنه:

مثلا ادرس سایت اداره مخابرات ایران رو توی گوگل سرچ کنید مینویسه که این سایت خطرناکه!
اینم ادرسشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا رو هم ببینید بد نیست:

mohrd
19-12-2007, 19:43
ایول. دستتون درد نکنه:31::31::31::10::27:

shahedi
20-12-2007, 15:26
سلام
بهتره این تایپیک را بذاریم برای معرفی سایت های آلوده.در وهله ی اول سایت های کرک و سریال و در مرحله ی دیگر سایت های .tkوسایت های بریتانیایی دوستان راه هایی را پیش پای شما گذاشتند شرکت مکافی هم نرم افزاری طراحی کرده که شما درجه ی امنیت هر سایت را می توانید بسنجید.البته دقت کنید این نرم افزار الحاقی یا به اصلاح پلاگین برای بروزر IEبا سایر بروزر ها تفاوت دارد در دانلود دقت لازم را بفرمایید و با توجه به بروزرتون نرم افزار را دانلود کنید.
اما سایت های wsهم دست کمی از دیگر سایت های آلوده ندارند.(ساموا غربی)

mohrd
04-01-2008, 22:42
ببخشید میشه بگیید این سایت و فایل های توش ویروسی هست یا نه؟؟ چون من وقتی روی کامپیوترم مک آفی ورژن 10 نصب بود توش تروجان پیدا کرد!!!

آدرس سایت :

mohrd
05-01-2008, 23:11
سلام .
کسانی که آنتی ویروس قدرتمند دارن میشه بگن فایل زیر ویروسی هست یا نه؟ چون خیلی مهمه !!!