مشاهده نسخه کامل
: یک ویروس عجیب لطفا کمک
Adel1977
17-12-2007, 16:41
دوستان سلام.
من یه مشکل حاد پیدا کردم:2: درایو E داخلش که میرم هیچی نشون نمیده ولی properties که میگیرم حجمش رو پر نشون میده؟!
یعنی ویروسه؟ جالبه که از توی Nero درایو رو پر از فولدرهایی نشون میده مانند File000 File001.... و جالبتر
اینکه دیروز درایو D هم به همین بیماری دچار شده!!!!!!
اولار این ویروس رو چطور پاک کنم؟؟ کسی میتونه کمک کنه؟ و اگر پاک بشه آیا اطلاعات روش از بین میره؟ :19:
مرسی
Farahmand Farshidy
17-12-2007, 18:52
سلام دوست عزیز!:11::11:
1- آخرین ورژن آنتی ویروس کاسپراسکای را که 125 هستش دانلود نموده و بعد از آپدیت نمودن کامپیوتر تان را با آن اسکن نمایید.به احتمال زیاد ویروس ها را از بین میبرد.
2- در کادر Run این کد را تایپ نمایید:
attrib -s -h -r E:\*.* /d /s
با تایپ نمودن این کد فایل ها و پوشه های درایو E شما آشکار میشوند.برای آشکار ساختن فایل ها و پوشه های درایو های دیگر تان در کد بالا فقط حرف E را به حرف درایو مورد نظر تان تغیر دهید.
3- با حذف نمودن ویروس به احتمال 98 در صد فایل ها و پوشه های شما از بین نمیروند اما در حالت مخفی قرار میگیرند که شما با استفاده از کد بالا میتوانید همه آنها را دوباره آشکار سازید.
اگر مشکلی بود، درخدمتیم!
مؤفق باشید!:10:
فرهمنــــــــد
منم مشكل تو رو داشتم ولي حل شد
اگه كمك خواستي در مورد پوشه هات درايوت خوشحال ميشم كمك كنم
Adel1977
21-12-2007, 17:02
سلام دوست عزیز!:11::11:
1- آخرین ورژن آنتی ویروس کاسپراسکای را که 125 هستش دانلود نموده و بعد از آپدیت نمودن کامپیوتر تان را با آن اسکن نمایید.به احتمال زیاد ویروس ها را از بین میبرد.
2- در کادر Run این کد را تایپ نمایید:
attrib -s -h -r E:\*.* /d /s
با تایپ نمودن این کد فایل ها و پوشه های درایو E شما آشکار میشوند.برای آشکار ساختن فایل ها و پوشه های درایو های دیگر تان در کد بالا فقط حرف E را به حرف درایو مورد نظر تان تغیر دهید.
3- با حذف نمودن ویروس به احتمال 98 در صد فایل ها و پوشه های شما از بین نمیروند اما در حالت مخفی قرار میگیرند که شما با استفاده از کد بالا میتوانید همه آنها را دوباره آشکار سازید.
اگر مشکلی بود، درخدمتیم!
مؤفق باشید!:10:
فرهمنــــــــد
دوستان عزیز فرهمند و 1980 :46:
از همراهی و کمکتون ممنونم. من با یه ویروس کش دیگه (چون نتونستم کسپر اسکای رو بدست بیارم) ویروس ها رو از بین بردم ولی الان هر دو درایو D , E به فایلهایی به صورت روبرو تبدیل شده : FILE8112.CHK ,...... یعنی همه چیز تبدیل شده به این فایلهای CHK در مورد درایو عکسهام با تغییر پسوند فایلها به JPG تقریبا 70 درصد از اونها برگشت اما در مورد درایو دیگه که چیزهای متنوعی روش بوده چه کنم؟
باز هم از لطف شما ممنونم :5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.