PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت هاي سيستم عامل سيمبين با ويندوز موبايل

biaconero
17-12-2007, 04:10
سلام بچه ها

اونايي كه هم با سيمبين كار كردن هم با ويندوز موبايل لطف كنن تفاوت هاشو بگن

و بنا به تجربه اي كه دارن انتخابشو كداميك از اين سيستم عامل هاست ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A ZITA
17-12-2007, 20:08
با ویندوز موبایل کار نکردم ولی با سیمبین خیلی میشه ور رفت. برنامه ریخت .
اگه درست باهاش کار کنی هنگ هم نمی کنه.
همه جور برنامه ای هم براش هست.
در کل سیستم عامل خیلی خوبیه.

kiarash3500
19-12-2007, 00:50
فكر ميكنم انعطاف ويندوز بيشتره
برنامه هاي بيشتري براش نوشته شده
ويروس پذيري بالاتري داره
سرعتش به نظر خودم بايد پايين تر باشه

biaconero
21-12-2007, 18:42
فكر ميكنم انعطاف ويندوز بيشتره
برنامه هاي بيشتري براش نوشته شده
ويروس پذيري بالاتري داره
سرعتش به نظر خودم بايد پايين تر باشه

حالا شما كدومشو انتخاب مي كنيد

morteza.dmh
21-12-2007, 22:02
حالا شما كدومشو انتخاب مي كنيد

كلاً سيمبين كلاسش بالاتره... نميدونم ولي من از ويندوز خيلي خوشم نمياد. يه ذره زيادي سوسول بازيه!!!:31:

asfa
22-12-2007, 14:53
هر دوشون خوبن ولی سیمبین بیشتر تو بورسه و به دلیل برنامه نویسی راحت تر برای سیمبین نرم افزارهای بیشتری براش موجوده و پیشرفتش هم خیلی سریعه ...

S@M@Nd
23-12-2007, 17:24
تفاوت این دو سیستم عامل در یک کتاب 400 صفحه ای هم نمی گنجد

kiarash3500
28-12-2007, 21:20
هر دوشون خوبن ولی سیمبین بیشتر تو بورسه و به دلیل برنامه نویسی راحت تر برای سیمبین نرم افزارهای بیشتری براش موجوده و پیشرفتش هم خیلی سریعه ...

مطمئني برعكس نگفتي؟!!!!!!!!!!:18:

arash n
28-12-2007, 21:28
درسته مخصوصا سیمبین های سری 60

Dash_Mosi
31-12-2007, 12:09
ببین سرعت ویندوز موبایل به خاطر بهره گیری از پردازنده اینتل فوق العاده بالاس ! مثلا پاکت های مارک HTC Prophet که با مارکهای اس 200 یا جمین یا 3420 به بازار اومدن 200 مگاهرتز هستن که در مقابل A1200 Moto یا N93i نوکیا که پردازنده های 360 مگاهرتزی دارن فوق العاده بالاتره !!!

رنج نرم افزاری فوق االعاده ای داره .. به خاطر نصب بودن Virtual machine سان و Runtime IIS هرجور برنامه ای روش اجرا میشه ( حتی خودت هم میتونی کاستومایزش کنی )

امنتیش فوق العاده اس !! بی نظیره !! همگیشون خروجی صدای هدفونشون بالاس ...

نرم افزارهایی که مخصوص ویندوز موبایله شباهت زیادی به کامپیوتر داره .. مثلا نرم افزار Pocket artist یه ویرایش گر عکس فوق العاده اس ! که سیمبیان اصلا همچنین چیزی نداره که فیلترهای فتوشاپ رو رو عکس اعمال کنه !!!

از هر نظر از سیمبیان کامل تر و بهتر مطمئن تره

اگه میبینید تعداد نرم افزارهای سیمبیان و سایتهای ارائه کننده سیمبیان زیاده به خاطر اینه که این سیستم عامل روی گوشی های تقریبا ارزان قیمت نصب شده ... بعضی هاشون مثل N95 گرونتره

ولی چون پاکت ها گرونتره استفاده کننده کمتری داره .. در کل ویندوز موبایل یه دنیای دیگه ای داره که اصلا با هیچ چیز نمیشه مقایسه کرد ... مخصوصا پاکت های مارک HTC و O2 که دیگه رقیبی ندارن

حتی بازی های ویندوز موبایل کاملا 3 بعدی هستن و واقعی ! درصورتی که بهترین بازی های سیمبیان یا Asphalt هستن یا brother in arm که فقط روی UIQ3 نصب میشن

در کل فقط ویندوز موبایل!

D o l f i n
01-01-2008, 11:26
mac os آيفون بهترينه اونايي تجربه كردم ميدونن هر چند ربطي به اين تايپيك نداشت فقط مي خواستم بگم از سيمبين كه من تجربش كردم بهتره

Mojtaba N87
01-01-2008, 23:40
واسه مکینتاچ آیفون چه نرم افزارهایی اومده دلفین جان؟
به نظر من سیمبین با تجربه ترین و بهترینه...

biaconero
07-01-2008, 01:07
كلاً سيمبين كلاسش بالاتره... نميدونم ولي من از ويندوز خيلي خوشم نمياد. يه ذره زيادي سوسول بازيه!!!:31:

ببخشيد عزت خان از خطاي اين بچه سوسولاي ماكرو سافت و كاربراش بگذر با مرام

عزيزم مي گم بيا 4 تا دليل علمي و فني بيار برا ما دو تاچيز ياد بگيريم

biaconero
07-01-2008, 01:09
واسه مکینتاچ آیفون چه نرم افزارهایی اومده دلفین جان؟
به نظر من سیمبین با تجربه ترین و بهترینه...

با اوليش موافقم با دوميش نه

biaconero
07-01-2008, 01:14
تفاوت این دو سیستم عامل در یک کتاب 400 صفحه ای هم نمی گنجد

حالا شما 4 خط از اون كتاب 400 صفحه اي رو براي ما بگو

صحبت . صحبت دريا و كوزه و به قدر تشنگي چشيدنه

biaconero
07-01-2008, 01:17
آهاي اهالي تاپيك چرا كسي به فرياد ما نميرسد:19:

اگر الان حرف sms و جك بود تعداد پستا 3 رقمي شده بود آآآآآآآآآآآآآآخه چرااااااااااااااااااا؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

jimmy666
08-01-2008, 04:11
جاوا : بی درد سر
سیمبین: کارا
ویندوز مبایل: با کلاس

کسی که گوشی بازه بهترین انتخابش سیمبینه به این 2 دلیل:
1- وسعت نرم افزاری بالاتر
2-کارایی راحتتر

H M R 0 0 7
17-01-2008, 00:21
جاوا : بی درد سر
سیمبین: کارا
ویندوز مبایل: با کلاس

کسی که گوشی بازه بهترین انتخابش سیمبینه به این 2 دلیل:
1- وسعت نرم افزاری بالاتر
2-کارایی راحتتر

100 درصد تایید میشه:10:

seyyedi
17-01-2008, 16:21
دوستان سلام

ببین سرعت ویندوز موبایل به خاطر بهره گیری از پردازنده اینتل فوق العاده بالاس ! مثلا پاکت های مارک HTC Prophet که با مارکهای اس 200 یا جمین یا 3420 به بازار اومدن 200 مگاهرتز هستن که در مقابل A1200 Moto یا N93i نوکیا که پردازنده های 360 مگاهرتزی دارن فوق العاده بالاتره !!!

رنج نرم افزاری فوق االعاده ای داره .. به خاطر نصب بودن Virtual machine سان و Runtime IIS هرجور برنامه ای روش اجرا میشه ( حتی خودت هم میتونی کاستومایزش کنی )

امنتیش فوق العاده اس !! بی نظیره !! همگیشون خروجی صدای هدفونشون بالاس ...

نرم افزارهایی که مخصوص ویندوز موبایله شباهت زیادی به کامپیوتر داره .. مثلا نرم افزار Pocket artist یه ویرایش گر عکس فوق العاده اس ! که سیمبیان اصلا همچنین چیزی نداره که فیلترهای فتوشاپ رو رو عکس اعمال کنه !!!

از هر نظر از سیمبیان کامل تر و بهتر مطمئن تره

اگه میبینید تعداد نرم افزارهای سیمبیان و سایتهای ارائه کننده سیمبیان زیاده به خاطر اینه که این سیستم عامل روی گوشی های تقریبا ارزان قیمت نصب شده ... بعضی هاشون مثل N95 گرونتره

ولی چون پاکت ها گرونتره استفاده کننده کمتری داره .. در کل ویندوز موبایل یه دنیای دیگه ای داره که اصلا با هیچ چیز نمیشه مقایسه کرد ... مخصوصا پاکت های مارک HTC و O2 که دیگه رقیبی ندارن

حتی بازی های ویندوز موبایل کاملا 3 بعدی هستن و واقعی ! درصورتی که بهترین بازی های سیمبیان یا Asphalt هستن یا brother in arm که فقط روی UIQ3 نصب میشن

در کل فقط ویندوز موبایل!
کاملا موافقم
یه چیز رو باید بگم علت اینکه سیمبین پر طرفدارتره اینه گوشی هایی که با سیستم عامل زده میشن ارزونن و همچنین زیاد خریده میشن به همین علت هم نرم افزار براش زیادتره
یه چیزدیگه که باید گفت اینه درسته که نرم افزارهای پاکت کم تر هستن ولی خوب کارایی بالاتری دارن و کیفیت مطلوبتری دارن به همین علت وقتی یک نمونه نرم افزار زده میشه معمولا کامله و کس دیگه ای نمیاد که همچین نرم افزاری بده ولی برای سیمبین

mehr1095
23-01-2008, 20:19
بزرگترین تفاوتی که دارن اینه که ویندوز موبایل می تونه با ویندوز رایانه سینک بشه و از این طربق شما می تونید اطلاعات گوشی تون رو ویرایش کنید. ضمنا" برای ویندوز موبایل می شه تا n تعداد برنامه نوشت ولی سیمبین محدودتره:31:

BALABAN
24-03-2009, 23:12
با سلام.به نظر من نميشه گفت كدوم بهتره.هر كسي بر مبناي انتظاري كه از يه گوشي داره ميره سمت يه سيستم عامل.من گوشي رم قبول دارم كه از هر چيزي يه مقدار ناشته باشه.بدي ويندوز مبايلا اينه كه همچين امكانات بدردبخوري نداره.براي اونايي كه سيستم عامل بازن چرا.عاليه ولي براي عوام نه.من يه گوشي با يه دوربين متوسط و رم بالا و صفحه بزرگ و صفحه لمسي ميخواستم.رفتم w960i خريدم.كدوم ويندوز موبايلي ميتونه باهاش رقابت كنه؟960 هم نميتونه با اونا رقابت كنه.پس بحث اينكه كدوم بهتره بحث بي سرانجاميه.