مشاهده نسخه کامل
: فرق Cpu هاي Dual Core با Core 2 Dou با Core 2 Quad با Core 2 Extreme چيه
AKBARPARS
17-12-2007, 03:24
1.فرق Cpu هاي Dual Core با Core 2 Dou با Core 2 Quad با Core 2 Extreme چيه
2.معني نوشتهاي مثلا : E6750 در CPU هاي Core 2 Dou 2.66GHZ يا Q6600 در CPU هاي CORE 2 QUAD 2.4GHZ یا QX6850 در CPU هاي Core 2 Extreme 3GHZ چي است !؟
3. Cpu های Amd کدام مدلشان از نوع سرعت و کارای و کیفیت برتر هستند !؟ ایا واقعا از این 3 نظر از اینتل برتر هستند ؟!
با تشکر فراوان !؟
AKBARPARS
20-12-2007, 01:35
اقا این همه مهندس عزیز تو سایت جواب سوال به این اسونی را نمیدونند . جواباشو تا حدودی خودم میدونم اما باسه این که جواب صحیح وکامل را بدونم پرسیدم و اگر میدانید لطفا بفرمائید .
با تشکر !؟ :40::11::20:
توی انجمن بارها به این سوال پاسخ داده شده ...
در کل :
Dual Core : به هر CPU دو هسته ای گفته می شه ( چه اینتل چه AMD ... )
Core 2 Duo : به پردازنده های دو هسته ای نسل Core 2 ( یک نسل از پردازنده های اینتل ) گفته میشه.
Core 2 Quad : به پردازنده های چهار هسته ای نسل Core 2 گفته می شه.
Core 2 Extreme : به پردازنده هایی در نسل Core 2 گفته می شه که شما میتونید ضریب Multiplier رو بالا ببرید یعنی هر محدودیتی در اورکلاک این پردازنده ها وجود ندارد. این پردازنده ها میتوانند دو هسته ای یا چهار هسته ای باشند.
AKBARPARS
24-12-2007, 02:56
ممنون اما دقیقا همان چیزای را گفتید که خودم میدونستم لطفا فرق انها بخصوص اولی با دوی را بیشتر تشریح کنید .
جواب سوال دومی را هم ندادید و اینو بگم تو 4 تا تایپیک گشتم اما چیزی پیدا نکردم اگر ادرس تایپیک بگید ممنون میشوم.
با تشکر فراوان !؟:40::20::11:
فرق Dual Core و Core 2 Duo ؟
دقت کنید؛ Dual Core یعنی هر CPU دو هسته ای. این CPU میتونه Pentium d باشه، میتونه Core 2 Duo باشه، میتونه AMD Athlon X2 باشه ...
Core 2 Duo هم یک نسل از پردازنده های Dual Core اینتل است.
در مورد سوال دوم،
هر قطعه الکترونیکی یک مدل داره، درسته ؟ معنی اون E6760 یا Q6600 یا QX6850 هم همینه.
مثلا در پردازنده Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz
Core 2 نسل پردازنده رو مشخص می کنه. Quad نشون می ده که چهار هسته ای است. Q6600 مدل پردازنده است و 2.4Ghz هم فرکانس کاری پردازنده ...
فرق اولی و دومی در Cache سطح 2 هم هست
Core2Duo دارای 2 مگ کش هست
و dualCore دارای 1 مگ کش
فرق اولی و دومی در Cache سطح 2 هم هست
Core2Duo دارای 2 مگ کش هست
و dualCore دارای 1 مگ کش
core2 due هم 2 مگ داره هم 4 مگ کش
dual core داریم تا doal core
مثلا athlon x2 amd تا 2 مگ کش داره
doal core های اینتل تا 4 مگ کش هم دارند
يه سوال هم من مي پرسم :
دوستان عزيز !
مثلاً Core 2 Due E6700 2.60Ghz ( به فركانس توجه كنيد ) نشون ميده كه من CPU اي با دو هسته دارم كه هر هسته به اندازه ي يه CPU 2.60Ghz سرعت داره ؟؟
يا اگه Q بود ، يعني 4 هسته كه ... ؟
مثلا Core 2 Duo E6700 2.66Ghz يعني CPU شما دو هسته داره كه هر كدوم با فركانس 2.66Ghz كار مي كنه. ( اينكه هر هسته به اندازه يك CPU 2.66Ghz سرعت داره، درست نيست.)
core2 due هم 2 مگ داره هم 4 مگ کش
dual core داریم تا doal core
مثلا athlon x2 amd تا 2 مگ کش داره
doal core های اینتل تا 4 مگ کش هم دارند
آره درسته
یادم رفته بود
ممنون از یادآوری شما
مثلا Core 2 Duo E6700 2.66Ghz يعني CPU شما دو هسته داره كه هر كدوم با فركانس 2.66Ghz كار مي كنه. ( اينكه هر هسته به اندازه يك CPU 2.66Ghz سرعت داره، درست نيست.)
خيلي ممنون Virgil عزيز !
اين رو فهميدم .
ولي يه سوال مهم ديگه دارم . فرق يه CPU 2.66Ghz معمولي فول كش ( كه خودم دارم ) با يه Core 2 Due E6700 2.66Ghz چقدره ؟
مثلاً CPU 1700 و يه CPU 2.66 رو در نظر بگيريد
كسي كه با هر دوي اينها كار كرده باشه مي فهمه كه دقيقاً فرقشون چقدره و اگه يه جا CPU 3000 ببينه ، اگر هم باهاش كار نكرده باشه مي تونه حدس بزنه كه فرقش با CPU 2.66 چقدر مي تونه باشه.
ميشه يه مثال بزنيد كه برا من كه دو سه تا CPU غير دو هسته اي بيشتر تجربه نكردم ، ملموس باشه ؟ مي خوام بفهمم چقدر با هم فرق دارن.
خيلي ممنون Virgil عزيز !
اين رو فهميدم .
ولي يه سوال مهم ديگه دارم . فرق يه CPU 2.66Ghz معمولي فول كش ( كه خودم دارم ) با يه Core 2 Due E6700 2.66Ghz چقدره ؟
مثلاً CPU 1700 و يه CPU 2.66 رو در نظر بگيريد
كسي كه با هر دوي اينها كار كرده باشه مي فهمه كه دقيقاً فرقشون چقدره و اگه يه جا CPU 3000 ببينه ، اگر هم باهاش كار نكرده باشه مي تونه حدس بزنه كه فرقش با CPU 2.66 چقدر مي تونه باشه.
ميشه يه مثال بزنيد كه برا من كه دو سه تا CPU غير دو هسته اي بيشتر تجربه نكردم ، ملموس باشه ؟ مي خوام بفهمم چقدر با هم فرق دارن.
سی پی یوی فول کش شما دارای یک هسته با فرکانس کاری 2.66 هست ولی در مدل Core 2 Duo E6700 2.66Ghz دو هسته با این فرکانس کار میکنند که عملیات های کامپیوتر شما توسط این دو هسته با سرعت بیشتری انجام میشوند این مدل دارای 4 MB کش هم هست که در برنامه ها بازده خیلی بیشتری نسبت به سی پی یوی شما نشون میده ...
AKBARPARS
30-12-2007, 01:53
ببخشید من هنوزم متوجه نشدم منظورشما از Dual Core اینکه یه جور اصطلاح برای این سی پی یوها مثل اصطلاح پنتیوم 4 یا سری n برای گوشیهای نوکیا .اگر اینه چرا تو سایتها قیمت pc از دو هر دو اینا استفاده می کنند و جعبه هاش با هم فرق ویکنه منم بیشتر باسه همین پرسیدم و اگر جدولی در رابطه با کارای هر کدام از مدلهای CPU دارید ممنون میشم معرفی کنید.
شنیدم مثلا منظور از E6750 در CPU هاي Core 2 Dou 2.66GHZ اینکه مجموع فرکانس 2 هسته CPU فوق کاریی برابر با یک CPU تک هسته ای با فرکانس 6750 را دارد.
AKBARPARS
02-01-2008, 01:41
من هنوز جوابم را نگرفتم.
منتظرم.
با تشکر !؟
عزیز جان dual core یعنی "دو تا هسته" (فرض کن ماشین سواری یا باری) خب؟
حالا core2 duo یه "اسم تجاریه" ( مثلا سواری بنز یا باری بنز). تا اینجا مشکلی نیست؟
هر شرکتی (اینتل یا AMD یا غیره) برای dual coreهای خودش یه اسم تجاری انتخاب میکنه که اینتل این اسمو در یه نسل core2 duo گذاشته. و در ادامه میتونه dual coreهای جدیدتر با اسم جدید هم تولید کنه. AMD هم برای خودش dual core داره که اسمش رو Athlon X2 گذاشته.
معني نوشتهاي مثلا : E6750 در CPU هاي Core 2 Dou 2.66GHZ يا Q6600 در CPU هاي CORE 2 QUAD 2.4GHZ یا QX6850 در CPU هاي Core 2 Extreme 3GHZ چي است !؟
شنیدم مثلا منظور از E6750 در CPU هاي Core 2 Dou 2.66GHZ اینکه مجموع فرکانس 2 هسته CPU فوق کاریی برابر با یک CPU تک هسته ای با فرکانس 6750 را دارد.
نه عزیز دل!
6750 اصلا مقدار نیست که حالا بخواد فرکانس باشه یا چیز دیگه!! 6750 قسمتی از یه کد هست.
E6750 یه کد تجاری هست که شرکت سازنده برای محصولش انتخاب میکنه تا در عملیات تجاری از این کد برای تسریع در عملیات استفاده کنه. در واقع تمام مقصود از سی پی یوی Core2 Duo 2.66GHZ و مشخصات مربوط به آن در کد E6750 خلاصه میشه. (مثل بنز E800i که مثلا حجم موتور چند سی سی هست یا چند دنده هست یا ترمز از چه نوعی هست و بقیه مشخصات)
AKBARPARS
03-01-2008, 04:32
عزیز جان dual core یعنی "دو تا هسته" (فرض کن ماشین سواری یا باری) خب؟
حالا core2 duo یه "اسم تجاریه" ( مثلا سواری بنز یا باری بنز). تا اینجا مشکلی نیست؟
هر شرکتی (اینتل یا AMD یا غیره) برای dual coreهای خودش یه اسم تجاری انتخاب میکنه که اینتل این اسمو در یه نسل core2 duo گذاشته. و در ادامه میتونه dual coreهای جدیدتر با اسم جدید هم تولید کنه. AMD هم برای خودش dual core داره که اسمش رو Athlon X2 گذاشته.
ممنون از دو تادوست عزیز !
اما من خودم Intel Dual-Core E2160 - 1.8GHz دیدم روش هم دقیقا همین اسم رو نوشته و با Intel Core 2 Duo E6320 - 1.86GHz هم جعبه اش و هم اسم سی پیوش که نوشتم فرق میکنه و در یک سایت خوندم که cpu های dual core باسش 800mhz کشش l2 :1mb تکنولوزی Virtualization Technology Support وSSE4 و vista ready رو نداره وهسته اون Allendale در صورتی که Core 2 Duo هسته اش Conroe است ( این هسته Allendale وConroe میشه بگین چی هستند) ایا اینو قبول دارین .:20:
ببخشید اینقدر سوال میکنم .:11::40:
با تشکر فراوان !؟:40::40::10::11:
این هسته Allendale وConroe میشه بگین چی هستند
Conroe , Allendale هرکدوم ترکیب معماری هسته اون CPU رو مشخص میکنه. هر سازنده برای ساخت یه پردازنده از یه معماری مخصوص استفاده میکنه که دو تاش رو شما اینجا اشاره کردی.
اما من خودم Intel Dual-Core E2160 - 1.8GHz دیدم روش هم دقیقا همین اسم رو نوشته و با Intel Core 2 Duo E6320 - 1.86GHz هم جعبه اش و هم اسم سی پیوش که نوشتم فرق میکنه و در یک سایت خوندم که cpu های dual core باسش 800mhz کشش l2 :1mb تکنولوزی Virtualization Technology Support وSSE4 و vista ready رو نداره وهسته اون Allendale در صورتی که Core 2 Duo هسته اش Conroe است. ایا اینو قبول دارین .
چیو قبول دارم! تفاوت مشخصات E2160 با E6320 رو میگی؟ آره قبول دارم. خب طبیعیه دیگه! چون دو تا cpu متفاوت هستن. ولی هر دو تا dual core هستن و از نظر dual core بودن فرقی با هم ندارن. منتها مشخصاتشون با هم فرق داره و دومی از نسل core2 duo هست.
اگه پست قبلی منو به دقت بخونی همینو توضیح دادم.
اما من خودم Intel Dual-Core E2160 - 1.8GHz دیدم روش هم دقیقا همین اسم رو نوشته و با Intel Core 2 Duo E6320 - 1.86GHz هم جعبه اش و هم اسم سی پیوش که نوشتم فرق میکنه و در یک سایت خوندم که cpu های dual core باسش 800mhz کشش l2 :1mb تکنولوزی Virtualization Technology Support وSSE4 و vista ready رو نداره وهسته اون Allendale در صورتی که Core 2 Duo هسته اش Conroe است ( این هسته Allendale وConroe میشه بگین چی هستند) ایا اینو قبول دارین .:20:
ببخشید اینقدر سوال میکنم .:11::40:
با تشکر فراوان !؟:40::40::10::11:
این سی پی یو یک سی پی یوی دوهسته ای ارزان قیمت ولی با قدرت نهفته اورکلاک بالاییه اون تکنولوژی هایی هم که اشاره کردید به خاطر پایین امودن قیمتش هست .........
اینجا تست انواع سی پی یو . . . .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AKBARPARS
04-01-2008, 02:00
1. ممنون از عزیزان 100% فهمیدم حالا Intel Core 2 Duo E6320 - 1.86GHz با قیمت 200.000 از
Intel Dual-Core E2160 - 1.8GHz که حدودا 80.000 تومان است چقدر از نظر سرعت و کارائی فرق میکند .
2. ایا Intel Dual-Core E2160 - 1.8GHz از نظر سرعت و کارائی نسبت به CPU های مثلا 3ghz یا بالاتر تک هسته ای چند درصد بیشتر است اصلا ارزش خریدن دارد . ( تو سایتها گشتم ولی REVIWE پیدا نکردم)
1. ممنون از عزیزان 100% فهمیدم حالا Intel Core 2 Duo E6320 - 1.86GHz با قیمت 200.000 از
Intel Dual-Core E2160 - 1.8GHz که حدودا 80.000 تومان است چقدر از نظر سرعت و کارائی فرق میکند .
از نظر سرعت و کارایی که Beny-Nvidia عزیز توضیح داد. E6320 خیلی بهتره و تکنولوژیش بالاتر هست. ولی E2160 هم دارای انعطاف پذیری بالایی برای اور کلاک هست و قیمتش هم که خیلی پایین تر هست.
2. ایا Intel Dual-Core E2160 - 1.8GHz از نظر سرعت و کارائی نسبت به CPU های مثلا 3ghz یا بالاتر تک هسته ای چند درصد بیشتر است اصلا ارزش خریدن دارد . ( تو سایتها گشتم ولی REVIWE پیدا نکردم)
درصدش رو اینجوری که نمیشه مشخص کرد، خودت باید در اجرای نرم افزارهای مختلف مقایسه کنی و تجربی حس کنی. ولی در کل کارایی بالاتر هست.
در مورد ارزش خریدن هم بر میگرده به بودجه و تصمیم خود شما . . .
AKBARPARS
04-01-2008, 22:16
تشکر از راهنمائی هه دوستان.
دیگر ارزی نیست 1؟
saeed1260
14-02-2010, 20:09
فرض كنيم يه سي پي يو dual core 2.6 ويه سي پي يو core 2dual 2.6 داريم يه برنامه سنگين براي پردازش در نظر بگيريد ومابقي اجزاي سيستم رو يكسان د رنظر بگيريد اگه اون كامپيوتربا سي پي يو core 2dual 2.6 تو نيم ساعت بتونه اون برنامه سنگين رو پردازش كنه اون يكي كه مجهز به سيستمcore 2dual 2.6 هست تو چه زماني اين پردازش رو انجام ميده
ramin1986
25-02-2010, 23:13
فرض كنيم يه سي پي يو dual core 2.6 ويه سي پي يو core 2dual 2.6 داريم يه برنامه سنگين براي پردازش در نظر بگيريد ومابقي اجزاي سيستم رو يكسان د رنظر بگيريد اگه اون كامپيوتربا سي پي يو core 2dual 2.6 تو نيم ساعت بتونه اون برنامه سنگين رو پردازش كنه اون يكي كه مجهز به سيستمcore 2dual 2.6 هست تو چه زماني اين پردازش رو انجام ميده
اینا که گفتی که همش یکیه :19:
قربونت اصلاحش کن
درود.تفاوت Intel Core2 با Intel Pentium Dual Core در این است که حافظه ی Cache بالاتر و پشتیبانی از دستورالعملهای جریانی جدیدتر در Intel Core2 وجود دارد.تفاوت کارایی زمانی آشکار میشود که برنامه ی سنگینی که اجرا کردیم از کش بالاتر بهتر بهره ببرد و یا وجود دستورالعملهای جدیدتر SSE در کارایی آن موثر باشد.در عوض Intel Pentium Dual Core ها قابلیت اورکلاک بیشتری دارند
amirarsalaan
01-04-2010, 15:55
حالا یکی بگه core i3 , core i5 , core i7 چیه؟؟؟
kinglife
02-04-2010, 20:29
i3 دو هسته ی نسل جدیده
i5 چهار هسته ای نسل جدیده
i7 چهار هسته ای نسل جدیده که چهار هسته مجازی هم داره یعنی 8 هسته
1.فرق Cpu هاي Dual Core با Core 2 Dou با Core 2 Quad با Core 2 Extreme چيه
2.معني نوشتهاي مثلا : E6750 در CPU هاي Core 2 Dou 2.66GHZ يا Q6600 در CPU هاي CORE 2 QUAD 2.4GHZ یا QX6850 در CPU هاي Core 2 Extreme 3GHZ چي است !؟
3. Cpu های Amd کدام مدلشان از نوع سرعت و کارای و کیفیت برتر هستند !؟ ایا واقعا از این 3 نظر از اینتل برتر هستند ؟!
با تشکر فراوان !؟
هیچ تفاوت معنا دار خاصی وجود نداره فقط اینه که با پیشرفت تکنولوژی چون سیستم قبلی شما کندتر و قابلیت های جدید تر رو پشتیبانی نمیکنه شما مجبور به خریدن یکی دیگه میشین و این چرخه همچنان ادامه خواهد داشت
:40::40::40:
ramin5749
16-04-2010, 14:47
توی انجمن بارها به این سوال پاسخ داده شده ...
در کل :
Dual Core : به هر CPU دو هسته ای گفته می شه ( چه اینتل چه AMD ... )
Core 2 Duo : به پردازنده های دو هسته ای نسل Core 2 ( یک نسل از پردازنده های اینتل ) گفته میشه.
Core 2 Quad : به پردازنده های چهار هسته ای نسل Core 2 گفته می شه.
Core 2 Extreme : به پردازنده هایی در نسل Core 2 گفته می شه که شما میتونید ضریب Multiplier رو بالا ببرید یعنی هر محدودیتی در اورکلاک این پردازنده ها وجود ندارد. این پردازنده ها میتوانند دو هسته ای یا چهار هسته ای باشند.
سلام تفاوتی که بین پردازنده های عادی اینتل و نوع extreme وجود دارد این است که در پردازنده extreme multiplier را میتوان تغییر داد ولی در بقیه پردازنده multiplier لاک است همین موضوع در پردازنده های black edition AMD وجود دارد.
fsb * multiplier=system clock
ramin5749
16-04-2010, 14:54
salam
cpu haye extreme intel va black edition AMD ra mitavan voltage karishun ra allave bar multipliereshun taghiir dad.
m_kasaeei
16-04-2010, 22:30
i3
منطورتون همون Hyper threading بود دیگه ؟!!!:31:
pooriya_hp
21-04-2010, 13:49
من خودم شخصا از تمام دوستان تشکر می کنم که همچین تاپیک خوبی رو قرار دادن و به اکثر سوالات جواب میدن
خواستم از فرصت استفاده کنم و چند تا سوال کنم :
1. می خواستم بدونم که athlon x2 قوی تره یا Truine x2 ؟
2. CPU من هست : Truine 64 x2 حالا می خوام بدونم که جزء کدوم دسته از cpuها هست؟((core2,dule core و....))
3. cpu من چند مگ کش داره؟
4.با این مقدارcpu چند گیگ رم ساپورت میشه؟ ((حداکثر))
5.با این مقدار cpu چند گیگ هارد ساپورت میشه؟ ((حداکثر))
6. این cpu بدرد برنامه های سنگین میخوره؟
شرمنده سوالات خیلی زیاد شد
پیشاپیش ممنون
sir payman
21-04-2010, 14:33
4 هسته مجازی هم داره یعنی چی؟
هر هسته 2 رشته اطلاعات رو پردازش میکنه و اسمش هم hyper- threading هست که تو بعضی کارها باعث افزایش پرفرمنس خوبی میشه.
پردازنده همون 4 هسته ای هست نه 8 هسته ای.
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
salam
cpu haye extreme intel va black edition AMD ra mitavan voltage karishun ra allave bar multipliereshun taghiir dad.
حتی اگر بلک ادیشن یا اکستریم هم نباشند با ز هم میشه ولتاژ رو تغییر داد و ربطی به مولتی باز یا بسته نداره.
البته بعضی از مادربوردهای حرفه ای اصلا براشون فرقی نداره که مولتی باز باشه یابسته چون در هر دو حالت میتونند مولتی پلایر رو تغییر بدن.
لطفا فارسی هم بنویسید.:11:
ramin5749
23-04-2010, 18:18
4 هسته مجازی هم داره یعنی چی؟
هر هسته 2 رشته اطلاعات رو پردازش میکنه و اسمش هم hyper- threading هست که تو بعضی کارها باعث افزایش پرفرمنس خوبی میشه.
پردازنده همون 4 هسته ای هست نه 8 هسته ای.
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
حتی اگر بلک ادیشن یا اکستریم هم نباشند با ز هم میشه ولتاژ رو تغییر داد و ربطی به مولتی باز یا بسته نداره.
البته بعضی از مادربوردهای حرفه ای اصلا براشون فرقی نداره که مولتی باز باشه یابسته چون در هر دو حالت میتونند مولتی پلایر رو تغییر بدن.
لطفا فارسی هم بنویسید.:11:
حرفی که در مورد پردازده های بلک ادیشن و اکستیریم زدم براساس این کتاب بود
+ comptia A
انتشارات پندار پارس احمد کبیری متخصص سخت افزار 2009
javad.moloudi
24-04-2010, 23:07
با سلام من یک سوال داشتم ما یک استاد داریم که الان داره با مدار منطق را تدریس می کنه ایشون می گه تو ایران الان داره سی پی یو طراحی می شه می گه ما الان تو ایران سی پی یو طراحی می کنیم می خواستم ببینم آیا راست هست یا نه
اگه راست هست پی چرا ما سی پی یو تولید نمی کنیم
MJ assassins creed
26-04-2010, 08:16
آقایان میتونید قیمت این cpu ها رو بنویسید.
amirarsenal
16-05-2010, 12:59
ببخشید می خواستم بدونم از این 2تا کدوم سی پی یو بهتره؟
Intel Dual-Core E5300 - 2.6GHz - 45 nm
Intel Core 2 Duo E7300 - 2.66GHz
__________________________________________________--
البته بقیه مشخصات سیستمم اینه:
مادربرد:Gigabayt EP45-UD3L
RAM:4G+1*4(یعنی 4تا 1 گیگه)
کارت گرافیک:GTS 250 1G SOYO
Power: Acbel 510 Reil
ببخشید می خواستم بدونم از این 2تا کدوم سی پی یو بهتره؟
Intel Dual-Core E5300 - 2.6GHz - 45 nm
Intel Core 2 Duo E7300 - 2.66GHz
__________________________________________________--
البته بقیه مشخصات سیستمم اینه:
مادربرد:Gigabayt EP45-UD3L
RAM:4G+1*4(یعنی 4تا 1 گیگه)
کارت گرافیک:GTS 250 1G SOYO
Power: Acbel 510 Reil
Intel Core 2 Duo E7300 - 2.66GHz اين بهتره .
با سلام من یک سوال داشتم ما یک استاد داریم که الان داره با مدار منطق را تدریس می کنه ایشون می گه تو ایران الان داره سی پی یو طراحی می شه می گه ما الان تو ایران سی پی یو طراحی می کنیم می خواستم ببینم آیا راست هست یا نه
عزیز استادتون خالی بسته ! ( به احتمال خیلی خیلی قوی ) :31:
البته شاید در حد یک تئوری باشه که گفته ولی اگه خودت هم یه دقتی کرده باشی تنها چیزی که به نظره من این چینی ها نتونستن طراحی و از نو اصلش بسازن همین سی پی یو هاست !!!!!!!!!!!:5:
حالا خودت حساب کار ساختش رو داشته باش دیگه ////////////////:8::8:
JEskandari
24-05-2010, 05:49
خوب تایوانیها توانایی ساخت CPU دارند و اصولا تمام پردازنده های گرافیکی توی TSMC تایوان ساخته میشه و فقط طراحی اونها
با AMD و NVIDIA هست .
در ضمن مشکل اصلی ساختن پردازنده هم اون طراحی اون هست.
البته من هم طراحی وساخت پردازنده هایی با سرعت 200-300 مگاهرتز توی صنایع نظامی را دو سه سال پیش شنیده بودم.
دو هستهاي و چهارهستهاي (Dual و Quad)
با ظهور پردازنده 2 هستهاي اينتل بازهم دوران سبقت چند ماهه AMD به پايان رسيد و ايندو رقابت نزديكي را در ارائه پردازندههاي دو هستهاي آغاز نمودند.
اينتل كه قبلا نيز پردازندههاي 32 بيتي Dual Core را داشت ، اين مورد را به تكنولوژي Core 2 اضافه كرد و CPUهاي سري Core 2 Duo را كه در حال حاضر سهم زيادي از بازار را دارند عرضه نمود.
توجه داريد كه Core 2 بمعني دوهستهاي نيست بلكه Duo بمعني دو هستهايست.
بهمين ترتيب Core 2 ميتواند بصورت Core 2 Solo يا Core 2 Quad باشد.
Core 2 Duo ابتدا تحت سري E4000 مثل E4300 و سپس تحت سري E6000 مثل E6600 مشهور و اينروزها سري ٍقدرتمند E8000 مثل E8400 ارائه گرديد.
CPU هاي چهارهستهاي اينتل با عنوان Quad يا Quadro شناخته ميشوند و با حرف Q يا QX مشخص ميگردند مثلا QX9650 یا Q6600 و Q9300 و يا Q9650 و ...
در اين بين AMD هم بيكار ننشست و CPU دو هستهاي خود را آماده نمود و آنرا X2 ناميد كه با تلفيق 64 بيتي ، اكنون Athlon 64 X2 و Sempron 64 X2 را در بازار داريم ، مثل Athlon 64 X2 5600+.
چهارهستهاي هاي AMD كه با X4 مشخص ميشوند با ورود سري Phenom در سال گذشته به بازار معرفي شدند ، مثل Phenom X4 9750 ، از طرفي AMD يك گروه CPU سه هستهاي را توليد و با علامت X3 كرد ، مثلا Phenom X3 8750 ، اينها با رقم 8 در ابتدا شمارهگذاري ميشوند.
از طرفي اكنون پردازندههاي Phenom II را داريم كه پيشرفتهاي درخور توجهي را نشان ميدهد.
برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب تایوانیها توانایی ساخت CPU دارند و اصولا تمام پردازنده های گرافیکی توی TSMC تایوان ساخته میشه و فقط طراحی اونها
با AMD و NVIDIA هست .
در ضمن مشکل اصلی ساختن پردازنده هم اون طراحی اون هست.
البته من هم طراحی وساخت پردازنده هایی با سرعت 200-300 مگاهرتز توی صنایع نظامی را دو سه سال پیش شنیده بودم.
چیزی که مهمه تکنولوژِی ساخت و بهره برداری از اونه که در حال حاضر دست یکی دوتا شرکت تو جهانه !
البته گفتن و صحبت در مورد چیزایی که میخواهیم بساریم بس زیاد است و تمام نشدی !:20:
ولی چیزی که بتونیم بسازیم و در موردش بخواهیم صحبت کنیم مهمه !
V i r u s e r
27-05-2010, 08:45
سلام
مگه Dual Core به این نمی گن؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل قبلی Core 2 Duo
بعدش شد این:
و بعد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بعدش اینتل سوکتهاشو عوض کرد و اولین نسل Core i7 سوکت 1366 رو عرضه کرد
این شکلی شد:
سپس پردازنده های سوکت 1156 را معرفی کرد که شامل Core i7 و Core i5 میشد
و Core i3 که Cpu های نسبتا ضعیفی هستند
بله
ابته من دیگه Intel Atom و Intel celeron و Intel Xenon رو معرفی نکردم
خودتون برید تو گوگل بزنید :31:
اینا هم همه دانسته های خودمه ممکنه اشتباه باشه
اگه میشه یه راهنمایی بکنید بگید بین این سی پی یو ها کدوم بهتره به ترتیب
2.6core2due 6gb cache
I7 1.6 up 2.8 6gb cache
i5 2.4 up 2.9 3gb cache
2.1core I3 3gb cache
daeehamid
28-06-2010, 12:32
ببخشید دوستان cpu من اینه
intel(R)pentium(R)dual cpu E2180 @ 2.00 GHZ
میخواستم بدونم این cpu چقدر یک cpu معمولی هست؟
و من تا چه اندازه واسه بازی می تونم روی این cpu حساب کنم
ممنون می شم اگه جواب بدید
daeehamid
28-06-2010, 12:37
ببخشید دوستان cpu من اینه
intel(R)pentium(R)dual cpu E2180 @ 2.00 GHZ
میخواستم بدونم این cpu چقدر یک cpu معمولی هست؟
و من تا چه اندازه واسه بازی می تونم روی این cpu حساب کنم
ممنون می شم اگه جواب بدید
ali326karaj
30-08-2010, 13:34
با سلام و تشكر از اطلاعات مفيدتون
من دارم با نرم افزار Fluent كار مي كنم
حتما مي دونيد كه اين يه نرم افزار محاسباتي شبيه سازي جريان سياله كه در نوع خود اوج هنر برنامه نويسي در محيط سيلات ميباشه
براي Run كردن هر پروژه اي بايد يك سيستم در حد چند هفته اي كار كنه (البته در شبكه هاي ساده زمان كمتري ميخواد)
مثلا من در مورد يك كانال سه بعدي دارم كار مي كنم كه زمان حل براي آن به دو سه هفته طول مي كشه!
مي خواستم ببينم من كه با cpu AMD Athlon 64 X2 4200+ كار مي كنم اگه سي پي يوم رو با يك مدل اينتل آن عوض كنم سرعت حل مسئله چند برابر ميشه!!!
همچنين با يك Corei5 يا Corei7 چقدر تاثير توي سرعت حل ميزاره؟؟؟
ممنون
V i r u s e r
30-08-2010, 13:41
الان سوالتون چه ربطی به تاپیک داره؟
زیر خاکی می کشید بالا؟
cradle666
23-03-2011, 14:18
با سلام دوستان ميشه لطفاً تفاوت intel core2 quad8400 با intel core i3 این دو مدل رو بگيد و بگيد که چه تفاوتی با هم دارند و کدمشون بهتره اخه ميخوام بخرم موندم که کدوم رو انتخاب کنم و دوستانی که تجروبه زيادی دارند بهترين cpu در حد 220 تومن چی هستش ميشه معرفی کنيد با تشکر از همگی دوستان
hag narafte
29-03-2011, 14:52
استادتون راست میگه ایران میتونه cpu بسازه ولی از نظر اقتصادی براشون به صرفه نیست .
چون باید با رقبایی مثل اینتل و Amd رقابت کنه که امکان پذیر نیست.:18:
dual core میگن اول یکی از هسته ها کار میکنه وقتی اشباع شد هسته دوم شروع به کار میکنه ولی core2dou هر دو هسته با هم کار میکنند
mojtaba915
10-12-2011, 22:58
سلام
یک سوال از دوستان داشتم.زمانی که در task manager سی پی یو را نگاه می کنم دو نمودار پردازش نشان می دهد اما در سیستم دیگری 4تا نشان می دهد.می خواستم ببینم cpu آن چه مدلی هست؟مدل من core 2 duo هست..
ممنون
EhsanCPU
12-12-2011, 02:52
سلام
یک سوال از دوستان داشتم.زمانی که در task manager سی پی یو را نگاه می کنم دو نمودار پردازش نشان می دهد اما در سیستم دیگری 4تا نشان می دهد.می خواستم ببینم cpu آن چه مدلی هست؟مدل من core 2 duo هست..
ممنون
Core 2 Quad
سلام
می خواستم بدونم بین این 2 cpu 2 هسته ای کدوم بهتره و سرعتش بیشتره؟
1.intel pentium dual cpu E2160 1.8GHz
2.intel pentium 4 cpu 3.20GHz
هر دو cpu دو هسته ای هستند
ممنون
سلام
می خواستم بدونم بین این 2 cpu 2 هسته ای کدوم بهتره و سرعتش بیشتره؟
1.intel pentium dual cpu E2160 1.8GHz
2.intel pentium 4 cpu 3.20GHz
هر دو cpu دو هسته ای هستند
ممنون
پردازنده دوم 2 هسته ای نیست و 2 ترد هست ( 1 هسته با تکنولوژی Hyper Threading )
بستگی به استفاده داره ولی پردازنده اولی در کل بهتره
من هم همین فکرو می کردم ولی میگفتن پردازنده دومی cash بیشتری داره و سرعتش بیشتره
cash دومی 2mb و اولی از 2 کمتره,پس ربطی نداره؟
مرسی
من هم همین فکرو می کردم ولی میگفتن پردازنده دومی cash بیشتری داره و سرعتش بیشتره
cash دومی 2mb و اولی از 2 کمتره,پس ربطی نداره؟
مرسی
دوست عزیز Cache مهم هست اما نه به اندازه تعداد هسته ها !!
ممنون
جواب همه سوالامو گرفتم
shahin-hawk
04-04-2012, 20:43
بچه ها بنده بعد از کلی بررسی و تحقیق به دو مقاله خوب و نسبتا ساده درمورد CPU ها بر خوردم که گقتم شاید برای کسانی که چیزی در مردCPU نمی دانند و قصد خرید آن را دارند یک اطلاعات مفید و مختصری و چمع بندی شده داده باشم ضمنا این را بگم که این را بنده از سایت سرزمین رایانه کپی کرده ام و فقط چون این مطالب اطلاعات خوبی داشت برای شما در فروم قرار دادم .:10:
این مقاله به بررسی انواع پردازنده های لپ تاپ می پردازید و ویژگیهای یک پردازنده خوب را به شما معرفی می کنید تا به راحتی و با اطلاعات کافی بتوانید پردازنده دلخواه خود را انتخاب کنید. همانطور که می دانید پردازنده های کامپیوترهای دسکتاپ به اندازه کافی از سرعت بالایی برخوردار هستند، این در حالیست که پردازنده های کامپیوتر های همراه نیز در مقایسه با رقبای خود که در سیستم های رومیزی نصب شده اند به لحاظ عملکرد تفاوتهایی با هم دارند. این روزها پردازنده های دسکتاپ بیش از دو هسته دارند و تولید و ساخت آنها در بازار بسیار متداول شده است و عمدتاً توسط کمپانی AMD و در مدل Althon II X4 620 ارائه می گردند.
حال که درباره هسته های پردازنده صحبت کردیم لازم می دانم در همین جا به مورد جالبی اشاره کنم و آن اینکه؛ هر چه تعداد هسته ها بیشتر باشد الزاماً به معنای کارایی بهتر پردازنده نیست، اما بی تردید کمپانی های بزرگ سازنده چیپ ست، این روزها در راستای عرضه پردازنده های چند هسته ایی گام برمی دارند، ولیکن این امر دال بر افزایش عملکرد پردازنده نمی تواند باشد، با این حال با بهره گیری از مزایای CPUهای بیش از دو هسته، قابلیت دسترسی به نرم افزارهای بیشتر امکان پذیر می شود. در این مورد پردازنده های دوهسته ایی کاملاً ایده آل هستند، اما پردازنده دوهسته ایی 2GHz به لحاظ عملکرد با پردازنده تک هسته ایی 4GHz کاملاً متفاوت است. در همین راستا ویندوز در زمینه تقسیم بندی فرایندهای پردازش بین دو هسته و تأمین عملکرد بهینه و مناسب، کارایی خوبی از خود نشان می دهد، بنابراین می توان اینطور عنوان کرد که عمده ترین مزایای استفاده از پردازنده های چندهسته ایی اغلب اوقات هنگامی مورد توجه قرار می گیرد که بخواهید چندین فعالیت همزمان با هم انجام دهید. بعبارت دیگر، اجرای چند کار بطور همزمان با پردازنده های چندهسته ایی کاملاً سبک و روان خواهد بود.
حالا نوبتی هم که باشد به مقایسه ی پردازنده های دو کمپانی عظیم AMD و Intel و رقابت دیرین بین آنها می پردازیم. در این بخش سعی کردیم موضوع بحث را به شکل ساده ایی برایتان مطرح کنیم. در حال حاضر، کمپانی AMD محصولات خود را با هدف جلب رضایت مشتریان خاص تولید می کند و در زمینه ساخت پردازنده های مقرون به صرفه تأکید می ورزد. اگر قصد دارید بازیهای کامپیوتری نظیر World of Warcraft را اجرا کنید، به شما اطمینان می دهیم که عملکرد پردازنده AMD به مراتب بهتر از پردازنده اینتل است، مگر اینکه سیستم شما به کارت گرافیک قدرتمند اینتل Nvidia GeForce 9400 مجهز باشد. بعلاوه، در لپ تاپهای رده ultraportable که مجهز به پردازنده های جدید AMD هستند، کارت گرافیک داخلی و مخصوص AMD نیز تعبیه می شود، که در چنین شرایطی احتمالاً عملکرد این لپ تاپها بهتر از لپ تاپهایی ست که در آنها پردازنده های CULV و کارت گرافیک داخلی اینتل بکار می برند. اما علیرغم آن، سرعت ساعت چیپهای Intel Core 2 از چیپهای دو هسته ایی AMD بیشتر است. توجه داشته باشید که ما در اینجا هنوز به پردازنده های Intel Atom که عمدتاً در نت بوکها تعبیه می شود هیچگونه اشاره ایی نکرده ایم. حال در ادامه ی همین بحث مروری خواهیم داشت بر پردازنده های Atom که محصول کمپانی بزرگ اینتل می باشند. سرزمین رایانه
سرزمین رایانه
ATOM
سریعترین مدل Atom: Atom(1.6 GHz dual core)
Atom Z280 (1.66 GHz single core)i
دامنه سرعت: 1.2 GHz ~ 1.66 GHz
پردازنده های Atom Intel عمدتاً در نت بوکهای کوچک امروزی تعبیه می شوند و با طراحی آنها بازار نت بوکها رونق گرفته است. این پردازنده ها مجهز به فناوری Hyper-Threading می باشند که هر هسته از پردازنده را به شکل دو هسته در ویندوز نشان می دهند و عملکرد بسیار خوبی دارند. این پردازنده ها بگونه ایی طراحی شده اند که جزء چیپهای مقرون به صرفه طبقه بندی می شوند که هم در کاهش مصرف انرژی و هم در کاهش هزینه ها کاملاً بهینه سازی شده اند. این واقعاً حداقل چیزیست که می توانیم درمورد پردازنده های Atom به شما بگویم. ضمن اینکه اینتل اعلام کرده که هرگز پیش از این چنین پردازنده هایی را برای بازار نت بوکها طراحی نکرده بود، اما صادقانه بگویم، این پردازنده ها به مرور از دور خارج می شوند. راستش را بخواهید پردازنده های Atom اگر چه عملکرد خوبی دارند، اما خیلی پرسرعت نیستند، و در اجرای برنامه های مولتی مدیا و multi-tasking عملکرد ضعیفی از خود نشان می دهند. کار با اینترنت را دشوارتر می کنند و برای کنترل عملکردهای سیستم سرعت چندان بالایی ندارند. سرزمین رایانه
به هر حال پردازنده Atom کم کم از دور خارج می شود. اما از طرفی، کمپانی AMD به سرعت در حال توسعه پردازنده های Althon Neo خود در نت بوکهای ارزان قیمت است. پردازنده های Althon Neo X2 و Turion X2.... در سالهای قبل بازار سیستم های ultraportable را قبضه کردند. با این حال اینتل نیز در پاسخ به این فناوری پلتفورم CULV را به سبد محصولات خود اضافه کرد. سرزمین رایانه
سرزمین رایانه
CELERON
سریعترین مدل: (Celeron Dual-Core T3100 (1.9 GHz dual core سرزمین رایانه
Celeron 900 (2.2 GHz single corep)i سرزمین رایانه
دامنه سرعت تک هسته ایی: 993 GHz ~ 2.26 GHz
دامنه سرعت دو هسته ایی: 1.6 GHz ~ 1.9 GHz سرزمین رایانه
پیش از اینها پردازنده های Celeron اینتل همواره موفق ترین، ارزان ترین، و به صرفه ترین پردازنده ها محسوب می شدند، اما مدلهای قابل دسترس آنها با پلتفورم CULV اینتل موجود است. برخی از مدلهای قبلی آنها در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی بازدهی چندانی ندارند، این درحالیست که مدلهای بعدی آن غالباً با کمترین سرعت باس قابل اجرا هستند یا ظرفیت حافظه cache آنها کم شده است. در نتیجه، پردازنده های Celeron به لحاظ عملکرد جایگاه پایینی دارند. اگر چه این پردازنده ها ارزان قیمت هستند، اما سایر پردازنده های اینتل نظیر Pentium و Core 2 علیرغم ارزان بودن شان بهتر از آنها عمل می کنند و اغلب رضایت خاطر کاربران را نیز فراهم می کنند. سرزمین رایانه
سرزمین رایانه
PENTIUM
سریعترین مدل: Pentium Dual Core T4200 (2 GHz dual core)
Pentium SU2800 (1.4 GHz single core)i
دامنه سرعت تک هسته ایی: 1.3 GHz ~ 1.4 GHz
دامنه سرعت دو هسته ایی: 1.46 GHz ~ 2.16 GHz
طبق آخرین اخبار موجود در سایتها، اینتل خط تولید پردازنده های پنتیوم را کاملاً متوقف کرد. با این وجود، عملکرد پردازنده های پنتیوم از پردازنده های Celeron بهتر بود. ضمن اینکه لپ تاپهای مجهز به پردازنده Core 2 ارزان تر است. سرزمین رایانه
تنها برخی از مدلهای پنتیوم به پلتفورم CULV مجهز می باشند، و جهت آگاهی کاربران از مدل مربوطه در کنار شماره مدل، پسوند CU را قید می کنند. این پردازنده در مقایسه با پردازنده Atom عملکرد بهتری دارد، بنابراین طبیعی ست که کاربران Core 2 Duo را به Atom ترجیح می دهند. سرزمین رایانه
لازم به ذکر است که مدلهای جدید پنتیوم با مدلهای موجود در سیستم های قدیمی دسکتاپ کاملاً فرق می کنند و برای ساخت آنها معماری پیشرفته ایی بکار برده اند. سرزمین رایانه
سرزمین رایانه
CORE 2 SOLO
سریعترین مدل: (Core 2 Solo SU3500 (1.4 GHz سرزمین رایانه
دامنه سرعت: 1.06 GHz ~ 1.4 GHZ سرزمین رایانه
پردازنده های تک هسته ایی برای انجام برخی فعالیتها از قدرت کافی برخوردار نیستند، هر چند نسبت به عملکرد پردازنده Atom هنوز هم در جایگاه بهتری قرار دارند. این پردازنده، همچنین بطور اختصاصی جزء پردازنده های مجهز به پلتفورم CULV می باشد که مصرف انرژی آن فوق العاده پایین است، و برای کاربرانی که انتظار زیادی از سیستم خود ندارند کاملاً مناسب است، اما با این حال این امر دلیل نمی شود که از سایر قابلیتهای چیپ ست ها چشم پوشی کرد. با توجه به قابلیتهای این چیپ، باز هم برخی کاربران پردازنده های دو هسته ایی را بیشتر ترجیح می دهند، حتی اگر سرعت ساعت پایین تری داشته باشند. به عقیده من چیپ های دو هسته ایی همچنان مورد پسند بسیاری از کاربران می باشند. سرزمین رایانه
CORE 2 DUO سرزمین رایانه
سریعترین مدل: (Core 2 Duo T9900 (3.06 GHz
دامنه سرعت: 1.06 GHz ~ 3.06 GHz سرزمین رایانه
نوبتی هم که باشد، نوبت مدلهای معروف دو هسته ایی اینتل است، اما اول از همه مایلیم درمورد تفاوتهای بسیار مهم آنها مواردی را ذکر کنیم. وقتی اینتل پلتفورم Centrino 2 و بدنبال آن پردازنده معروف Core 2 Duo را معرفی کرد، به شماره مدل آن پسوند P را اضافه کرد. در حال حاضر مدلهای سری P نسبت به مدلهای سری T انرژی کمتری مصرف می کنند. چیپ های سری P عمدتاً بر روی لپ تاپهای رده mainstream نصب می گردند و بازار آنها را قبضه کردند، که این امر در راستای استفاده مشتریان از امکانات این نوع چیپ ها موفقیت بزرگی محسوب می شود. سرزمین رایانه
پردازنده های Core 2 Duo در سیستم های متعددی تعبیه می شوند و دوام زیادی دارند. این پردازنده ها از عملکرد بسیار خوبی برخوردارند و در امر بهینه سازی مصرف انرژی کارایی خوبی دارند. حتی کامپیوترهای رومیزی مجهز به Core 2 Duo در مقایسه با سیستم های مجهز به چیپ های دیگر کمپانی ها از بهترین ویژگیها بهره مند هستند. این پردازنده به لحاظ کارایی جایگاه فوق العاده بالایی دارد و واقعاً مورد پسند کاربران قرار گرفته است. یکی دیگر از موفقیتها بزرگ و مزایای خوب این پردازنده؛ پشتیبانی از پلتفورم CULV می باشد که به خودی خود امتیاز بالایی محسوب می شود. بطورکلی چیپ ستهایی که دارای پسوند SU و SL می باشند، با فرکانس های پایین تر کار می کنند، میزان مصرف انرژی آنها کاهش یافته و از اتلاف انرژی جلوگیری می کنند. این پردازنده برای لپ تاپهای رده ultraportable واقعاً ایده آل است. سرزمین رایانه
علاوه بر قابلیتهای بی نظیر آن، برای اجرای بازیهای کامپیوتری کاملاً مناسب است و گیمرها می توانند با در اختیار داشتن این پردازنده با حداقل فرکانس 2 GHz بازیهای خود را اجرا کنند. فناوری بکاررفته در ساخت بازیهای جدید، و کارتهای گرافیک جدید، این امکان را فراهم می کنند تا با کمک فناوری CPU بهترین عملکرد را نشان دهند. پردازنده های چهار هسته ایی با سرعت ساعت فوق العاده زیاد عملکرد منحصر به فردی دارند اما همچنان با قیمتهای سرسام آوری به فروش می رسند. البته به نظر من استفاده از یک پردازنده دو هسته ایی پرسرعت کاملاً ایده آل است. سرزمین رایانه
CORE 2 QUAD سرزمین رایانه
سریعترین مدل: (Core 2 Quad Q9200 (2.4 GHz
دامنه سرعت: 2 GHz ~ 2.4 GHz سرزمین رایانه
این پردازنده درحقیقت متشکل از دو Core 2 Duo است که در یک چیپ ست قرار گرفته است، و در بهینه سازی مصرف انرژی بسیار کارآمد می باشد. از آنجایی که با فناوریهای مدرن ساخته شده این چیپ ست نیز گران قیمت است اما عملکرد آن واقعاً شما را غافلگیر کرده و تحت تأثیر قرار می دهد. من که پردازنده quad core را به dual core ترجیح می دهم، چرا که موقع اجرای برنامه های مولتی مدیا تحت تأثیر عملکرد بالای آن قرار گرفتم. خب، حالا اجازه دهید موضوعی را برایتان روشن کنم، چنانچه قصد دارید با سیستم خود کارهای سنگین مولتی مدیا انجام دهید یا بازیهای رایانه ایی مدرن اجرا کنید، می توانید با پرداخت هزینه بیشتر این پردازنده را خریداری کنید. این چیپ ست از قابلیتهای بی نظیری برخوردار است اما بدلیل قیمت هنگفت آن، در بسیاری از سیستم های همراه تعبیه نمی شود. اگر با کامپیوتر رومیزی کار می کنید، پس صادقاً به شما پیشنهاد می کنم که برای سیستم خود یک پردازنده quad core تهیه کنید و از مزایای خوب آن بهره مند شوید. سرزمین رایانه
سرزمین رایانه
CORE 2 EXTREME سرزمین رایانه
سریعترین مدل: QX9300 (2.53 GHz quad core)
X9100 (3.06 GHz dual core)i سرزمین رایانه
دامنه سرعت دو هسته ایی: 2.6 GHz ~ 3.06 GHz
دامنه سرعت چهار هسته ایی: 2.53 GHz سرزمین رایانه
این نوع پردازنده ها بسیار عالی هستند و عملکرد فوق العاده ایی دارند. مدل دو هسته ایی X9100 با ورود مدل استاندارد Core 2 Duo T9900 از رده خارج شد، این در حالیست که هر دوی آنها با سرعت ساعت یکسانی کار می کردند، اما مدل جدید آن در بهینه سازی مصرف انرژی موفق تر عمل می کند. پردازنده های چهار هسته ایی لپ تاپها سریعتر از بسیاری از چیپ های چهار هسته ایی کامپیوترهای دسکتاپ هستند. سرزمین رایانه
این چیپ ها با قدرت بالقوه خود، علاقمندان بسیاری دارند، و اگر سرعت بالای سیستم خیلی برایتان اهمیت دارد، می توانید با تعبیه این پردازنده در لپ تاپ خود از عملکرد خوب آن لذت ببرید. سرزمین رایانه
سرزمین رایانه
CORE i7 (AND i7 EXTREME)i سرزمین رایانه
سریعترین مدل: (Core i7 920XM (2 GHz quad core standard, up to 3.2 GHz turbo
دامنه سرعت: (1.6 GHz (up to 2.8 GHz turbo) ~ 2 GHz (up to 3.2 GHz turbo
در اینجا یکی دیگر از بهترین پردازنده های اینتل را به شما معرفی می کنیم. اگر چه این دو مدل در مقایسه با رقبای Core 2 Quad سرعت ساعت کمی دارند، اما سرعت چیپ های Core i7 لپ تاپها ساعت به ساعت بیشتر می شود. اگر می خواهید درمورد مدلهای Turbo بیشتر بدانید، به اطلاع شما می رسانیم که این فناوری به امکانات جدیدی اطلاق می شود که به تازگی در چیپ های Core i7/i5/i3 اینتل معرفی شده و اخیراً به گروه پردازنده های لپ تاپ ها ملحق شده است. قابلیت overlock کردن پردازنده با توجه به تعداد هسته های در حال اجرای آن، تغییر می کند. این پردازنده با عملکرد عالی و معماری جدید ارائه می گردد که متعاقباً از قیمت بالایی برخوردار می باشد. اینگونه چیپ ها روز به روز در حال گسترش هستند و به تازگی جایگزین چیپ های Core 2 Quad شده اند.
پردازندههاي جديد خانواده اينتل که از نسل Nehalem هستند در سه سري CORE i7، CORE i5 و CORE i3 به بازار معرفی شدهاند كه پردازندههاي سريCOREi7 پيشرفتهترين آنهاست و از سوکتهای 1136 پینی LGA1366 استفاده میکنند و پردازندههای CORE i5 از سوکتهای 1156 پینی LGA1156 استفاده ميکنند. پردازندههاي جديد اينتل كه در سه نسل CORE i3،CORE i5 و CORE i7 روي لپتاپها نصب شدهاند از تكنولوژيهاي جديدي بهرهمندند. پردازندههاي سري CORE i7 چهار هستهاي و پردازندههاي سري CORE i3 و CORE i5 دو هستهاي هستند؛ ولي سرعت بيشتري دارند.
شایان ذکر است که در حال حاضر دو نوع پردازنده i7 معرفی شده؛ یکی سری Core i7 9xx که برای سوکت 1366 و مادربورد X58 عرضه شده و دیگری Core I7 8xx که برای مادربوردهای P55,H57می باشد. مهمترین تفاوت پردازندهایی که بر اساس معماری Nehalem است عبارتند از: Corei7 9xxدارای 4 هسته حقیقی و 4 هسته مجازی می باشند در مجموع 8 رشته. تراشه Corei7 8xx دارای 4 هسته حقیقی و 4 هسته مجازی می باشد در مجموع 8 رشته. تراشه ی Corei5 دارای تنها 4 هسته حقیقی است یا به عبارتی فاقد Hyper-threading می باشد. پردازنده Corei3 دو هسته دارد که از تکنولوژی Hyper-threading پشتیبانی می نماید. به عبارتی دو هسته حقیقی و دو هسته مجازی. در پردازنده Corei3همچنین شاهد تکنولوژیهای بسیار نوینی می باشیم مانند؛ تکنولوژی ساخت 32نانومتری بکارگیری گرافیک مجتمع (IGP) که در سری های قبل وجود نداشت.
يكي از تكنولوژيهاي خاصي كه در پردازندههاي سري CORE i7 به كار رفته است SD GRAPHIC است كه باعث ميشود عكسها و رنگها طبيعيتر و قويتر نمايش داده شوند.
فناوری Hyper-Threadingنيز راهحلی برای استفاده دو پردازش همزمان در هر کدام از هستهها است که باعث شده در یک زمان شاهد انجام هشت پردازش باشیم. این مورد باعث شده است که انجام بار سنگین پردازشی را با استفاده از این پردازنده به دست آوریم. با استفاده از این فنآوری، سیستم عامل میتواند به عملکردهای چند وظیفهای خود به آسانی جامه عمل بپوشاند. با استفاده از پردازندههایی که این قابلیت را دارند قادر خواهید بود تعداد بیشتری برنامه را در یک زمان هندل کنید و در زمان کمتری نیز به نتیجه مورد نظر خود دست یابید. تراشه های Core i5 فاقد این تکنولوژی هستند، اما در عوض تراشه های Core i3 از این فناوری پشتیبانی می کنند.سرزمین
Turbo Boostتكنولوژي ديگري است كه در پردازندههاي نسل جديد اينتل مورد استفاده قرار گرفته كه اين تكنولوژي سرعت بيشتري به پردازنده ميدهد. به صورت پویا فرکانس پردازنده را در صورت نیاز افزایش میدهد. همچنين عملکرد این قسمت خودکار است و هنگامی که شما نیاز بیشتری برای پردازش دارید دست به کار خواهد شد. به عبارتي استفاده از اين تكنولوژي باعث ميشود كه كاربر بتواند بيش از هفت فايل سنگين را بدون هيچ مشكلي باز كند. نحوه كار هم به اين صورت است كه پردازنده انرژي موردنظر براي باز كردن فايلهاي سنگين را از بخشهاي ديگر به طور اتوماتيك دريافت ميكند. تمامی پردازنده های Core i5 از این فناوری پشتیبانی می کند، اما برخلاف آن تراشه های Core i3 فاقد این تکنولوژی می باشند. سرزمین رایانه
تفاوت پردازندههاي سري CORE i7،CORE i5 و CORE i3 در ايـن اســت كهCORE i7 چهار هستهاي و دو پردازنده ديگر دو هستهاي هستند. همچنين پردازنده CORE i7 ميتواند تا 12 مگ را به راحتي پشتيباني كند، پردازندههاي سري CORE i5 نيز تا 6 مگ را پشتيباني ميكنند و در نهايت پردازندههاي سري CORE i3 تا 3 مگ را پشتيباني ميكنند. یکی دیگر از تفاوت های این نوع پردازنده ها در این است که سری Core i3 فاقد فناوری مجازی سازی vPro اینتل و تکنولوژی سرعت بخش رمزگذاری AES می باشد. همچنین سرعت ساعت تراشه های Core i5 بین 2.8 تا 3.3 گیگاهرتز می باشد. این درحالیست که فناوری IGP موجود در تراشه های Core i7 موجب شده سرعت این تراشه در بالاترین سطح به 1350 مگاهرتز برسد. سرزمین رایانه سرزمین رایانه
بطورکلی سرعت اين سری از پردازندهها بسيار بالاست و يك پردازنده GHZ 66/2 از سري CORE i7 با يك پردازنده GHZ66/2 از سري CORE 2 DUO تفاوت بسيار زيادي از لحاظ سرعت دارد. پردازندههاي نسل جديد نه تنها سرعت بالاتري دارند، بلكه ميزان انرژي مصرفي توسط آنها كمتر است. به گفته وي، پشتیبانی از 2 یا 4 هسته پردازشی، افزایش و بهبود توان پردازشی نسبت به سریهای قبلی، استفاده از تکنولوژی 45 نانومتری در ساخت پردازنده برخي از ويژگيهاي اين پردازندههاست.
سرزمین رایانه
منبع : گروه نرم افزاری سرزمین رایانه
29-12-2013, 14:09
سلام دوستان من مادربردم ASROCK G41M- VS3 است رم 4 گیگ کینگیستون انداختم سی پی یو من : INTEL CORE2 E4600 2.40 است بهترین سی پی یویی که مادر بردم ساپورت کنه به من معرفی کنید
ایا این گزینه خوبی است ؟ Intel Core 2 Quad Q6600 Quad Core Processor
مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.