ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تنظیم دید یا لنز دوربین

fawad_qadri
16-12-2007, 19:26
سلام خدمت تمام دوستان
من یه سوال داشتم از دوستان من با تری دی مکس چند مدت می شود که کار میکنم هنوز حرفه ای نمی تونم کار کنم یه کلیپ می خام درست کنم که مشکل من از قرار دادن دوربین در محیط است می خام دوربین بصورت باشد که محیط را که ساختم خیلی بزرگ در دید دوربین باشد محیط راکه ساختم با ستون های زیاد می باشد مثلی یه کلیسا ولی وقتیکه از دید لنز دوربین را که کار گذاشتم بزرگ بنظر نمی رسدهر چند تمام چیز هارا که بزرگ کنم هم جالب نیست می خام لنز دوربین طوری باشد که که اون محیط خیلی بزرگ بنظر بیاد البته اون اندازه لنز های که در تری دی است را امتحان کردم در دید دوربین زیاد برای من جالب نیست اگر دوستان لطف کنن یه کمی توزیع بدن ممنون می شوم با تشکر

hrgh2
16-12-2007, 19:35
دوست من شما باید علاوه بر تنظیم لنز مکان دوربینتون را هم جابه جا کنید تا به دید دلخواه برسید
موفق باشید

Carl
16-12-2007, 22:13
این چیزی که من می‌گم زیاد عملی نیست؛ ولی شاید کارت رو راه بندازه:

شاید بتونی یکی از دیوارهای اون فضای دربسته رو (طوری که نورپردازی رو با مشکل روبرو نکنه)

برداری و از طرف اون دیوار [و بیرون از فضا]، دوربین رو قرار بدی!

ninja573
16-12-2007, 22:35
برای این کار با دوربین عکاسی از لنز Wide و Fisheye استفاده میشه.
تو برنامه 3dsmax وقتی دوربین رو انتخاب می کنی توی تنظیمات دوربین چند تا دکمه که عددهایی رو روش نوشته میبینی. متناسب با کارت یه دکمه بالاتر از 35 mm رو بزن. فکر کنم کارت راه بیافته.

hadi665
17-12-2007, 12:21
البته اولین کاری که باید بکنی همونیه که نینجا جان گفت ، ولی اگه بازم مشکل داری میتونی سره دوربینو بیاری پایین و نزدیک سطح زمین بکنی و بعد انتهای آن را به بالا ببری این طوری انگار از دید یک ناظر کوچک قضیه دیده میشه

fawad_qadri
17-12-2007, 20:37
سلام به همه
خیل ممنون از لطف همه دوستان تا حدی کارم شد اگر باز هم کسی از دوستان دیگر لطف کنن ممنون می شوم
با تشکر از همه دوستان