ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کامپیوترم ویروسی شده . لطفا کمک کنید.!!!

Saeid.Online
16-12-2007, 10:17
کامپیوتر من ویروسی شده بود بعد از کلین کردن درایوها یک سری پوشه ها محو شدن اما وجود دارن چه جوری

برشون گردونم.مثلا فولدرprogram files j تو درایو cمحو شده اما برنامه ها همه کار میکنند.

با کسپرسکی هم چک کردم این طوری شده یک سری فولدرام محو شدن ولی وجود دارند.میخوام بدون نصب ویندوز

درست بشه .ممنون اگه راهنماییم کنید.

MB_Danger
16-12-2007, 14:55
کامپیوتر من ویروسی شده بود بعد از کلین کردن درایوها یک سری پوشه ها محو شدن اما وجود دارن چه جوری

برشون گردونم.مثلا فولدرprogram files j تو درایو cمحو شده اما برنامه ها همه کار میکنند.

با کسپرسکی هم چک کردم این طوری شده یک سری فولدرام محو شدن ولی وجود دارند.میخوام بدون نصب ویندوز

سلام ...

به تاپیک زیر مراجعه فرمایید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

mahdi7610
16-12-2007, 18:28

با اجازه از استاد عزیزم MB_Danger خجالت می کشم در حضور شما بخوام به سوالات پاسخ بدم

گاهی اوقات با نصب مجدد ویندوز و از بین بردن ویروسها نیز فایلهای مخفی دیده نمی شوند .
برای این که بتونی فایلهای مخفی را ببینی .
اینا را توی notepad سیو کن و بعد با پسوند bat سیو کن و بعد هم اجرا کن.

attrib -s -h d:\*.* /s /d
attrib -s -h E:\*.* /s /d
attrib -s -h f:\*.* /s /d
attrib -s -h g:\*.* /s /d
attrib -s -h h:\*.* /s /d

MB_Danger
17-12-2007, 01:09
با اجازه از استاد عزیزم MB_Danger خجالت می کشم در حضور شما بخوام به سوالات پاسخ بدم

گاهی اوقات با نصب مجدد ویندوز و از بین بردن ویروسها نیز فایلهای مخفی دیده نمی شوند .
برای این که بتونی فایلهای مخفی را ببینی .
اینا را توی notepad سیو کن و بعد با پسوند bat سیو کن و بعد هم اجرا کن.

attrib -s -h d:\*.* /s /d
attrib -s -h E:\*.* /s /d
attrib -s -h f:\*.* /s /d
attrib -s -h g:\*.* /s /d
attrib -s -h h:\*.* /s /d
سلام مهدی جان
امیدوارم حالتون خوب باشه
شرمنده می کنید ... :blush:
Anti Trojan.Win32.Delf.aam علاوه بر اینکه Malware ها رو از بین می بره ، تمام پوشه های Super Hidden رو به حالت Normal بر می گردونه .
موفق و پیروز ...