ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازی به زبان اسمبلی

yalda.t
15-12-2007, 13:26
سلام پروژه من یک بازی به زبان اسمبلی است(از بین 4 موضوع مشخص) میدانید که اسمبلی زبان ناجوری است میخواستم بدانم راهی ندارد که خودم این این کار را بکنم مثلا یک مرجع اموزشی فارسی یا در کل از کجا شروع کنم؟ ممنون میشوم اگر کمکم کنید

saeed410
16-12-2007, 00:34
نگران نباش عزیز دلم من پروژه بازی Snak به زبان اسمبلی رو دارم ، اگه دوست داشتی می تونی به وبلاگم بری و اونجا تو قسمت نظرات درخواست کنی تا فوراً برات بزارم توی وبلاگ ، اگه از این بازی خوشت نیومد باز هم می تونی از خودم بخوای تا برات انجامش بدم:40:

اگه می خوای 4 موضوع رو برام بفرست تا ببینم می شه کاری کرد یا نه ! OK
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

yalda.t
16-12-2007, 14:32
سلام واقعا خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون:31:البته اصلا منظورم این نبود که شما انجامش بدین این خیلی پررویی است:13:فقط چون این بار اولی است که با پدیده اسمبلی مواجه شدم احتیاج به راهنمایی دارم
اگر مایل هستید موضوع ها این است:
1:بازی شبیه ماریو:(ادمک که میپردونارنجک پرتاب می کند و مین میگذارد_دشمن که ثابت است و شلیک میکند)
2:نرم افزار sound studioکه فایل نوتها را خوانده ویرایش می کند
3:نرم افزار مانند ++notepadکه امکان شناسایی کیبوردها در 3 زبان مختلف دارد
4:بازی جنگ تانکی
اگر حالتان بد شده بهتان حق میدم:2: در هر حال اگر مرجع یا هر چیز مفید دیگری سراغ داشتید واقعا لطف می کنید اگر بهم معرفی کنید

saeed410
17-12-2007, 01:46
حالا برو تو وبلاگم بازی رو که خودم نوشتم رو ببین و به استادت نشونش بده اگه خوشت نیومد چشم بازم در خدمتیم
:40:

arira
25-12-2007, 01:17
اين بازي snake هم كه هر جا و هر سايتي بري هست!

honey.com
04-01-2008, 16:17
,salam,mishe lotfan begid in barnameharo koja neveshtid,mamnon