مشاهده نسخه کامل
: مشکل ساخت اکانت در symbiansigned.com حل شد.
سلام دوستان. شما می تونید با email های رایگان سایت زیر در سیمبین ساین اکانت بسازید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این سایت به شما امکان انتخاب نام DOMAIN می دهد یعنی در آدرس ایمیل شما قسمت آخر آدرس یا domain آن انتخاب با شماست. مثال: azita@mail2rich.com azta@mail2kiss.com azit@mail2kooftezahremaar.com اینیکی شوخی البته ! خلاصه بشتابید تا این هم از دست نرفته. خودم در سیمبین ساین با این ایمیل ها اکانت ساختم: USERNAME : aztaazitaazita@mail2kiss.com PASS : 123qweasd
این تاپیک به نظر من باید برای یه چند وقتی مهم بشه.
چون خیلی ها سوال در مورد ش دارند.
Mojtaba N87
22-12-2007, 11:56
پستتون رو ویرایش کنید تا این قاطی بودنش برطرف شه!!!
واسه ایمیل هم من از سایت دانشگاهمون استفاده کردم و کاملا جواب داد.با یه سرچ تو گوگل می تونید سرویس دهنده های ایمیل گمنامی پیدا کنید...
فلسفه این کار سیمبین رو نمی دونم!
دوست عزیز این سایت رو هم که قبول نکرد و همچنین سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو هم قبول نمیکنه ... حتی با DOMAIN های زیر مجموعش ...
اگه راه حلی کسی داره بذاره واسه همه ...
ممنون ...!
essi_beckham
26-12-2007, 18:51
اقایون محترم لطفا یکی یه یوزر و پسورد بده ما بریم تو این سیمباین ساین آه نمی شه توش اکانت ساخت منم که دیگه حوصلم سر رفت کمک کنید بخدا .
Mojtaba N87
26-12-2007, 21:36
من یک بار تو همین سایت یه یوزر و پسورد دادم ولی متاسفانه یکی از افراد فروم باز نما!!! اومد و پسوردش رو عوض کرد و بقیه نتونستن ازش استفاده کنن.تنها راهش پیدا کردن سرویس های ایمیله گمنامه.ترجیحا تو سایت های فارسی دنبالش بگردین...
Mojtaba N87
26-12-2007, 21:38
ببخشید پستام دو تا شد...
کسی اینو امتحان کرده ؟؟؟
قبول نمیکنه ...
دوستان من بیشتر ه سایت ها رو امتحان کردم و در نهایت به:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رسیدم...
عضویتش TRIAL ه اما کار راه اندازه خوبیه ...!
GOOD Lock
علی جان واقعا دمت گرم این یکی خوب جواب داد هر کی میخواد زودتر بره درست کنه برای خودش ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.