ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ضبط صدای محیط ویندوز

hardblack04
15-12-2007, 00:10
سلام به دوستان گرامی
من قبلا توسط نرم افزار jet-audio میتونستم صدای محیط ویندوز رو ضبط کنم.
الان ویندوز vista 64-bit نصب کردم، در قسمت recording در jet-audio یا نرم افزارهای دیگر، قسمتی که نوشته source و تا جایی که یادم هست باید لاین این رو انتخاب میکردیم، خالیه و هیچ چیز نیست.
منهم نمیتونم صدای محیط ویندوز رو ضبط کنم، یعنی یه فایل صوتی خالی ضبط میشه.
لطفا بگید چکار کنم!
متشکرم

mohammad021
15-12-2007, 01:21
سلام به دوستان گرامی
من قبلا توسط نرم افزار jet-audio میتونستم صدای محیط ویندوز رو ضبط کنم.
الان ویندوز vista 64-bit نصب کردم، در قسمت recording در jet-audio یا نرم افزارهای دیگر، قسمتی که نوشته source و تا جایی که یادم هست باید لاین این رو انتخاب میکردیم، خالیه و هیچ چیز نیست.
منهم نمیتونم صدای محیط ویندوز رو ضبط کنم، یعنی یه فایل صوتی خالی ضبط میشه.
لطفا بگید چکار کنم!
متشکرم

دوست عزیز چرا Line In ؟
Line In برای داستگاه های ورودی استفاده میشه مثلا وقتی بخوای یک دستگاه ضبط صوت رو وصل کنی به کامپیوتر خودت از لین پرت استفاده می کنی !
برای ضبط صدای کامپیوتر باید در قسمت Recording Control تیکStereo Mix v رو قرار بدی بعد شروع به ضبط کنی مطمئن باش جواب می گیری:46:

hardblack04
15-12-2007, 13:01
دوست عزیز چرا Line In ؟
Line In برای داستگاه های ورودی استفاده میشه مثلا وقتی بخوای یک دستگاه ضبط صوت رو وصل کنی به کامپیوتر خودت از لین پرت استفاده می کنی !
برای ضبط صدای کامپیوتر باید در قسمت Recording Control تیکStereo Mix v رو قرار بدی بعد شروع به ضبط کنی مطمئن باش جواب می گیری:46:
ببشخید دوست عزیز شما درست میگی من اشتباه کردم.
کلا همون لیستی که توش Stereo Mix هست، نیستش. جای او لیست هیچی نیست!
اون لیست یا حداقل Stereo Mix رو چطور پیدا کنم؟

mohammad021
15-12-2007, 15:06
ببشخید دوست عزیز شما درست میگی من اشتباه کردم.
کلا همون لیستی که توش Stereo Mix هست، نیستش. جای او لیست هیچی نیست!
اون لیست یا حداقل Stereo Mix رو چطور پیدا کنم؟

وارد Volume Control بشید و از منوی Option گزینه Properties انخاب کنید ، بعد تیک Recording رو بگذارید تا قسمت پائین Stereo Mix رو ببیند همونجا تیک رو بگذلرید و ok کنید در پنجره باز شده میزان ورودی صدا رو هم می تونید تغیر بدید...

Hamidkhann
17-12-2007, 00:34
احتمالا درایور کارت صوتی شما به درستی نصب نشده و یا اینکه درایورش مخصوص ویستا نیست و ناقص نصب شده. درایور ویستا رو اگه نصب کنی گزینه های اون کادر سفید که میگی باید برگرده سر جاش اصولا