PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : g800 با دوربین 5 مگاپیکسل و فلش زنون ...

asfa
14-12-2007, 18:25
سلام بچه ها
من دیشب (شب 5شنبه) یه سمینار از شرکت مایکروتل (نمایندگی سامسونگ) تو مازندران دعوت بودم که این گوشی رو اونجا معرفی کردن بابا واقعا آخرشه ...
خیلی خیلی بهتر از دوربین n95 .عکس برداری از فاصله خیلی نزدیک با شفافیت فول !
عکس برداری با حالت پانوراما !!!
3 برابر زوم اپتیکال و 4 برابر زوم دیجیتال !!
تا 1 ماه دیگه هم وارد بازار ایران میشه ...

saeidsmxo
15-12-2007, 00:57
تو gsmarena ریویو g800 رو گذاشته...
360 درجش خیل باحاله...
با k850 هم مقایسش کرده.
واقعا" دوربینش از k850 بالاتره.
کلی حال کردم.

S A M S U N G
15-12-2007, 06:42
دم سامسونگ گرم که بازم گل کاشت

perjixen
15-12-2007, 10:17
من که آخرش نفهمیدم این بهتره یا g600 ؟ دوربینشون رو میگم!

mahyarSAMSUNG
15-12-2007, 10:28
سلام بچه ها
من دیشب (شب 5شنبه) یه سمینار از شرکت مایکروتل (نمایندگی سامسونگ) تو مازندران دعوت بودم که این گوشی رو اونجا معرفی کردن بابا واقعا آخرشه ...
خیلی خیلی بهتر از دوربین n95 .عکس برداری از فاصله خیلی نزدیک با شفافیت فول !
عکس برداری با حالت پانوراما !!!
3 برابر زوم اپتیکال و 4 برابر زوم دیجیتال !!
تا 1 ماه دیگه هم وارد بازار ایران میشه ...

میگم نمیشد مارو هم توی این سمبینار دعوت میکردی . من هم دوست داشتم اونجا باشم :31::31:

S A M S U N G
15-12-2007, 11:33
من که آخرش نفهمیدم این بهتره یا g600 ؟ دوربینشون رو میگم!
100% جی800

Sasan Info
15-12-2007, 13:38
سامسونگ عجب گلی کاشته
ماشاله بزنم به تخته عجب چیزی ساخته دمش گرم

perjixen
15-12-2007, 13:54
کسی جایی دیده G600 و G800 رو با هم مقایسه کنن؟
اگه میشه لینکه صفحه شو بزارید.

asfa
15-12-2007, 14:09
آقا خداییش من تا حالا بهترین دوربینی که دیده بودم تو موبایل همین بود از نزدیک نزدیک عکس میندازه توپ بدون اینکه یه ذره تار باشه .لرزش گیرش خفن !
اگه آفتاب از پشت بتابه یه حالت داره خیلی قشنگ و واضح معلومی دیگه مثل این گوشیا سیاه نمیشی ...!!!

asfa
15-12-2007, 14:12
میگم نمیشد مارو هم توی این سمبینار دعوت میکردی . من هم دوست داشتم اونجا باشم :31::31:
جاتون خالی سمینارش مخصوص موبایل فروشای بزرگ تو استان بود 100 نفر رو دعوت کرده بودن تو یکی از هتلهای بزرگ و معروف و توپ استان نفری یه گوشی c140 هم به عنوان هدیه دادن و شام !
خداییش کلی خرج کشید این شعبان !!
شعبان اسم اون یارو رییس نمایندگی مایکروتل بود ...

morrigan_neit
15-12-2007, 17:56
اینم تو لرنامه مشکل داره؟خداییش حیف با این تفاسیر برنامه روش به خوبی نصب نشه.

morrigan_neit
15-12-2007, 17:57
اگه برنامه هم روش نصب بشه که
just Samsung

asfa
16-12-2007, 14:19
سامسونگ هم داره یه فکرایی راجه بهش میکنه فعلا که شروع کرده تا ببینیم چی میشه ...

mahyarSAMSUNG
18-12-2007, 09:30
جاتون خالی سمینارش مخصوص موبایل فروشای بزرگ تو استان بود 100 نفر رو دعوت کرده بودن تو یکی از هتلهای بزرگ و معروف و توپ استان نفری یه گوشی c140 هم به عنوان هدیه دادن و شام !
خداییش کلی خرج کشید این شعبان !!
شعبان اسم اون یارو رییس نمایندگی مایکروتل بود ...

کجا برگزار شد ؟؟؟ توی تهران ؟؟ یعنی هر کی میتونست می اومد . ؟؟؟ هر کی منظور اینکه بروبچ سامسونگی سایت موبالستان و پی سی ورد :31:

asfa
18-12-2007, 13:04
کجا برگزار شد ؟؟؟ توی تهران ؟؟ یعنی هر کی میتونست می اومد . ؟؟؟ هر کی منظور اینکه بروبچ سامسونگی سایت موبالستان و پی سی ورد :31:
فکر کنم تو همه استانها برگزار شد یعنی داره میشه .
هر کس که نه من که گفتم موبایل فروشای خوب استانها .اینجا که تو یه هتل تو نور برگزار شد ...
ولی اگه شما هم میومدین جاتون رو سر ما بود به زورم شده میرفتیم تو !!!!:46:

mahyarSAMSUNG
19-12-2007, 03:25
دمت گرم اگه بازم برگزار میشه شمارتو بده یا من میدم . باشه .؟؟؟ توی رودرواسی گیر نکنی . من خیلی دوست دارم برای مراسمهای مربوط به سامسونگ رو باشم .

S A M S U N G
19-12-2007, 07:35
منم دوست دارم باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif... ساری که سهله بندرعباش هم باشه میام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

asfa
19-12-2007, 15:38
عزیزان این حرفا چیه من سر و پا در خدمت همه دوستای گلم هستم ولی من تا اونجا که میدونم این نمایندگی اسفند 85 تاسیس شده و الان فکر کنم تو تبلیغات این این کارا رو داره میکنه .نا گفته نمونه دارن به همه استانها میرن .اگه خواستین من شمارم رو هم بدم یه وقت خدای نکرده فکر نکین من نمیخوام دعوتتون کنم !!!
راستی اگه خبری شد دوباره حتما بهتونن میگم آخه فکر نمیکردم انقدر دوست داشته باشینش ...

Ali_BlueBoy
19-12-2007, 17:27
بیبینم مگه همه میتونن بیان

asfa
19-12-2007, 22:53
بیبینم مگه همه میتونن بیان
نه عزیزم ....

asfa
19-12-2007, 23:55
راستی نگفته بودم اینو ما 2 تا کارت جور کردیم و 4 تا شدیم و رفتیم .من و پسر داییم و 2 تا از دوستام !!!
جاتون خالی نمیدونین چقدر ضایع شدیم !!!
اونا همشون کت شلواری و به اصطلاح آخر سنگینی بودن مام با کمال پر رویی رفتیم جلو و گفتیم آقا ما دو تا مهمون داریم !!!
اون بنده خدا مسئول گرفتن دعوت نامه ها و رسیدگی به مجلس تو رو دربایستی گیر کرد و مجبور شد بگه آقا خواهش میکنم بفرمایید !!!!!
یه جورایی خودمونو انداختیم بهشون .ولی حال داد !

S A M S U N G
20-12-2007, 02:15
همینطوری حالش بیشتره ... ما هم به عنوان میهمان ویزه !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

asfa
20-12-2007, 17:15
بابا شمام که از خودمونین !
دفعه بعد حتما خبرتون میکنم بنداز بندازه دیگه ...

mahyarSAMSUNG
21-12-2007, 03:11
عزیزان این حرفا چیه من سر و پا در خدمت همه دوستای گلم هستم ولی من تا اونجا که میدونم این نمایندگی اسفند 85 تاسیس شده و الان فکر کنم تو تبلیغات این این کارا رو داره میکنه .نا گفته نمونه دارن به همه استانها میرن .اگه خواستین من شمارم رو هم بدم یه وقت خدای نکرده فکر نکین من نمیخوام دعوتتون کنم !!!
راستی اگه خبری شد دوباره حتما بهتونن میگم آخه فکر نمیکردم انقدر دوست داشته باشینش ...

وقتی نمایشگاه الکامپ بود من 3 شنبه رفتم و نمایشگاه رو دیدم و اومدم خونه بعد آقا شهاب ( که تاپیکش رو هم باید دیده باشبد) بهم اس ام اس زد که آیا گوشیای سامسونگ رو دیدی توی نمایشگاه اورده بودند ؟؟؟ من هم که ندیده بودمشون دوباره چهارشنبش رفتم نمایشگاه و گوشیای سامسونگ رو دیدم . میخوام بگم که اینقدر برام مهم بود که دوباره بلند شم برم نمایشگاه برای سامسونگ :18::31:

asfa
21-12-2007, 12:26
وقتی نمایشگاه الکامپ بود من 3 شنبه رفتم و نمایشگاه رو دیدم و اومدم خونه بعد آقا شهاب ( که تاپیکش رو هم باید دیده باشبد) بهم اس ام اس زد که آیا گوشیای سامسونگ رو دیدی توی نمایشگاه اورده بودند ؟؟؟ من هم که ندیده بودمشون دوباره چهارشنبش رفتم نمایشگاه و گوشیای سامسونگ رو دیدم . میخوام بگم که اینقدر برام مهم بود که دوباره بلند شم برم نمایشگاه برای سامسونگ :18::31:
بابا این عشق سامسونگ چه میکنه ...:8:

S A M S U N G
21-12-2007, 14:23
SAMSUNG IS MY LIFE [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif

Highbury
21-12-2007, 14:25
چند تا سوال در مورد این گوشی؟
میشه نرم افزار نصب کرد؟
منشی تلفن داره؟ امکاناتی مثل دایورت کردن یا ...داره؟
در مورد کیفیت صداش که میدونم خوبه چون یو700 خوب بوده حالا اینکه اسپیکر جداگونه داره باید خوب باشه. بلندی صدای اسپیکر در چه حده؟
و از همه مهمتر کسی عکسی از وسایلی که توی جعبه هستش رو داره؟من مال جی600 رو دیدم و تکمیل هستش مهمتر از همه هندسفری اش لوله ای هست.

asfa
21-12-2007, 15:49
میشه نرم افزار نصب کرد؟
در مورد کیفیت صداش که میدونم خوبه چون یو700 خوب بوده حالا اینکه اسپیکر جداگونه داره باید خوب باشه. بلندی صدای اسپیکر در چه حده؟
و از همه مهمتر کسی عکسی از وسایلی که توی جعبه هستش رو داره؟من مال جی600 رو دیدم و تکمیل هستش مهمتر از همه هندسفری اش لوله ای هست.
منشی و دایورت رو به فکر کنم داره یعنی دایرت رو 100درصد آخه ربطی به گوشی نداره .
نرم افزار نمیشه چون سیستم عامل نداره ..
راستی فکر نمیکنم کسی داشته باشه الان اینو ...

asfa
21-12-2007, 15:51
نوع شبكه: HSDPA / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900

تاريخمعرفي:2007, October

وضعيت:موجودظاهرابعاد: 101x 51.1x 18.8 ميليمتروزن: 134 گرمطراحي:كشوييآنتن : داخليصفحه نمايشنوعنمايشگر : TFT
تعداد رنگ هاي نمايشگر:256K
اندازه: 2.4 اينچ با وضوح 240x 320 پكيسلزنگنوع: پلي فونيك( 64 كانال), MP3
ويبره: دارددفترچه تلفننوع: توانایی ذخیره 1000 نام داردحالت چندين شمارهبراي يك شخص: داردعكس براي هر تماس: داردزنگ براي هر تماس: داردحافظهحافظه داخلي: 160 MB
كارت حافظه: (microSD (TransFlash

ابزار ارتباطي گوشي
GPRS : Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD : ندارد
EDGE : Class 10, 236.8 kbps
Wireless LAN: ندارد
3G :دارد- HSDPA, 3.6 Mbps
بلوتوث: دارد - v2.0 with A2DP
USB : دارد - v2.0
Infrared ( در گاه مادون قرمز): نداردويژگي هاي ديگربازي :داردپيام رسانی : SMS, MMS, Email
مروگر اينترنت: WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS reader
راديو:دارد- Stereo FM radio
ضبط صدا:دارد
Bluetooth printing
Document viewer (Word, Excel, Power Point, PDF
Voice memo
خروجي تلويزيونماشين حساب: داردتقويم روزانه: داردپروفايل: داردليستTo-Do: داردپليرفرمت هاي صوتي قابلپخش:MP3/AAC/AAC+/e-AAC+/WMA

دوربيننوع : 5 مگا پيكسلابعادعكس:2592x1944 پيكسلاتوفوكوس:داردفيلم برداي: داردفلاش:دارد - xenon flash
بزرگنمايي: اپتيكال- 3x optical zoom
Face Detection

باترينوع:Li - Ion , 1000 mAh
زمان مكالمه مداوم: 8 ساعتحالت آماده بكار: 370 ساعت
منبع : از gsmaria به موبایلستان و از اونجا به اینجا !!!

asfa
21-12-2007, 16:14
Samsung G800

( منبع:GSMAria )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امروزه ویژگی های چند رسانه ای نقش مهمی در گوشی های موبایل ایفا می کنند . G800 یک تلفن دوربین دار با ویژگی های پیشرفته است که دوربین آن به لنز زوم Optical ، فلش Xenon ، منوی جدید و ویژگی های بسیاری مجهز می باشد SGH-G800 تلاش می کند تا بعنوان یک گوشی GSM با نوکیا ، سونی اریکسون و ال جی در زمینه دوربین های 5 مگاپیکسل رقابت کند . مدل G800 سامسونگ در میان کوچکترین گوشی های موجود در بازار قرار نمی گیرد . این مدل از استحکام کافی برخوردار است و دارای قاب کروی می باشد که جلوه خاصی به دستگاه می دهد . پوشش لنز و قسمتی که روی درب باتری قرار دارد آلومینیومی می باشد . G800 مستطیل شکل است و لبه های نسبتا گردی دارد . در طراحی گوشی از رنگ نقره ای و مشکی استفاده می شود .
این گوشی به یک صفحه نمایش QVGA در اندازه 2.4 اینچ مجهز است که 262K رنگ را نشان می دهد . متاسفانه ، حسگر برای کنترل روشنایی صفحه نمایش وجود ندارد . باز کرن درب کشویی گوشی به کمک مکانیسم فنر موجود در آن بسیار آسان است . اگرچه محل مشخصی برای قرار دادن انگشت دست در نظر گرفته نشده است .

با باز کردن درب کشویی ، صفحه کلید عددی مشخص می شود که دارای کلیدهای تخت است و بین کلیدها خطوط برجسته ای وجود دارد . کلیدهای صفحه کلید بخوبی واکنش می دهند و کار با آنها آسان است . تمام کلیدهای صفحه کلید عددی و کلیدهای Clear و دریافت و رد تماس دارای نور زمینه سفید می باشند و برخلاف سایر مدل ها ، کلیدهای دریافت و رد تماس به رنگ سبز و قرمز نمی باشند .

کلید حرکتی چهار جهتی با مرکز تایید کننده و دو SoftKey که در بالای آن قرار دارند فاقد نور زمینه می باشند. استفاده از این کلیدها در تاریکی راحت نیست . در این شرایط باید کلیدها را با لمس پیدا کنید . جهت های کلید حرکتی حتی از کلیدهای تخت صفحه کلید نیز برآمدگی کمتری دارند . با اینحال بین صفحه نمایش و کلیدها فاصله زیادی وجود ندارد و می توان از نور صفحه نمایش برای کار با کلیدها استفاده کرد .

کلید دوربین در طرف راست گوشی وجود دارد که نقطه قرمز رنگی در مرکز آن مشاهده می شود. کلید زوم / ولوم نیز در این قسمت قرار گرفته است که به راحتی مورد استفاده قرار می گیرد و انگشت دست لنز دوربین را نمی پوشاند . کانکتور سامسونگ و محل کارت حافظه microSD در طرف چپ گوشی وجود دارد که هر دوی آنها دارای یک درپوش محافظ می باشند که با طراحی گوشی سازگار است .
در طرف پایین گوشی موردی وجود ندارد و بلندگوهای استریو در قسمت بالای گوشی قرار دارند . با بسته شدن پوشش لنز دوربین در قاب پشت گوشی فقط آرم سامسنوگ و آرم دوربین قابل مشاهده است . فلش Xenon و لنز زوم سه برابر زیر دوربین وجود دارد . پوشش لنز از استحکام کافی برخوردار است و با قرار دادن انگشت در وسط آن به راحتی باز می شود .

ساختار منو در G800 متفاوت از سایر مدل های سامسونگ است و تا حدودی شبیه منوی سری Ultra II می باشد . صفحه نمایش Stand by دارای سه گزینه برای پیش زمینه است که شامل تصویر استاندارد ، Living World و My Screen می باشد . Living World ویژگی ای است که شبکه سلولی مورد استفاده را پیدا می کند و تصویر متناسب با محل را نشان می دهد . My Screen تصویر اسلاید مانند از 9 تصویر را نشان می دهد که شامل چند گزینه برای مدت زمان و نوع تغییر است .

منوی اصلی بصورت یک ماتریس 3x 4 از آیکن ها است که علامت بزرگی از هر آیکن در بالای صفحه نشان داده می شود ، منوی اصلی را می توان بصورت لیست نیز مشاهده نمود . منو فاقد تم و نمودار رنگ است . زیر منوها بصورت لیست مرتب می شوند و مانند سایر مدل ها گزینه ای برای نشان دادن مرحله بعدی وجود دارد . منو دارای حافظه است و طبق پیش فرض آخرین گزینه بکار گرفته شده را انتخاب می کند .

G800 به پروفایل هایی برای حالت نرمال ، بی صدا و همچنین برای رانندگی ، جلسه ، محیط بیرون و Offline مجهز است که حالت اخیر ویژگی های ارتباطی را غیر فعال می کند . هر یک از این پروفایل ها صدای گوشی برای تماس دریافتی ، پیام و ویژگی های تلفن برای نوع هشدار تماس ، تن و ولوم را تغییر می دهند و آنها را شخصی می کنند .

سامسونگ SGH-G800 یک گوشی سه بانده جي اس ام| 900 / 1800 / 1900 MHZ |است که از باند 2100 MHZ UMTS یا HSDPA 3.6 Mbps نیز پشتیبانی می کند . این گوشی فقط از باند آسیا و اروپا پشتیبانی می نماید و ویژگی نسل سوم آن در امریکا قابل استفاده نیست . G800 به مرورگر اینترنتی کامل HTML مجهز است که با انتخاب حالت Desktop View صفحات را درست مانند مانیتور کامپیوتر نشان می دهد . صفحات پیچیده نیز بخوبی قابل مشاهده هستند . از آنجایی که وضوح صفحه نمایش استاندارد (240x 320 ) است به مرور در جهت افقی و عمودی نیاز می باشد .

این گوشی به یک دوربین 5 مگاپیکسل مجهز است که منوی آن گزینه های بسیاری دارد . ساده ترین روش برای فعال کردن نرم افزار دوربین ، باز کردن پوشش لنز است که سپس نمایاب افقی کل صفحه نمایش 2.4 اینچ را اشغال می کند . طبق پیش فرض منو تقریبا خالی است و در سمت راست آن آیکن هایی برای دو Soft key و چهار جهت کلید حرکتی وجود دارد .

این آیکن ها بعنوان میانبر برای گزینه هایی هستند که اغلب بکار گرفته می شوند و شامل حالت نمایاب ، فلش ، کاهش قرمزی چشم در تصاویر ، Self-Timer ( زمان دادن به دوربین برای گرفتن عکس ) و حالت ماکرو می باشند . SoftKey چپ دارای میانبری به گالری است و SoftKey راست لیست گزینه ها را باز می کند . در یک لیست افقی طولانی ، زمینه های بسیاری با گزینه های متفاوت وجود دارد که شامل تصویر ، وضوح ، تعادل رنگ سفید ، جلوه های ویژه و ... است .
گزینه خاص دوربین " Face detection " است که با فعال کردن آن ، چهره انسان در نمایاب را پیدا می کند . زمانی که روی یکی از آنها متمرکز می شوید ، کانون برای آن قفل می شود و حتی با حرکت کردن شخص نیز همچنان کانون روی آن قرار دارد . اگر شخص از ناحیه دید نمایاب خارج شود سیستم تلاش می کند تا روی شخص دیگری متمرکز شود . آخرین گزینه در این قسمت ، لینک به منوی تنظیمات است که علاوه بر گزینه های استاندارد مانند کیفیت برای تصاویر ، سطح ISO ، سیستم دیجیتال ضد لرزش و زوم دیجیتال ، چند گزینه دیگر نیز وجود دارد . این گزینه ها را می توان فعال یا غیر فعال نمود . تنظیماتی برای کنتراست ، میزان نوردهی و شفافیت عکس ها نیز فراهم شده است .

Media Player بخوبی عمل می کند و نرم افزار آن مانند مدل U700 سامسونگ است . چند ..... برای تفکیک آهنگ ها وجود دارد و در طول پخش آهنگ ، منو جلد آلبوم و اطلاعاتی در رابطه با قطعه موسیقی در حال پخش را نشان می دهد . G800 دارای رادیو FM نیز می باشد .

از سایر ویژگی های گوشی می توان به آلارم ، تقویم ، ماشین حساب ، لیست To-Do ، کرنومتر ، یادداشت ، ساعت جهانی ، مبدل و ضبط صوت اشاره کرد . G800 از جاوا پشتیبانی می کند .

asfa
21-12-2007, 16:17
منبع اینم همونه که گفتم ...

S A M S U N G
22-12-2007, 00:12
میشه نرم افزار نصب کرد؟

mahyarSAMSUNG
22-12-2007, 02:37
واقعا اگه talk time ش 8 ساعت باشه عالیه . من فکر میکردم 3.30 دقیقه هست . به احتمال زیاد این گندگیش بخاطر باتریشه

asfa
22-12-2007, 13:19
واقعا اگه talk time ش 8 ساعت باشه عالیه . من فکر میکردم 3.30 دقیقه هست . به احتمال زیاد این گندگیش بخاطر باتریشه
به نسبت زیادم گنده نیست .به نظر من که میارزه به گندگیش ...
راستی تا حالا گوشیه 8 ساعته داشتیم ؟؟

morrigan_neit
22-12-2007, 18:14
یکی از گوشیای sonyericson یا lg بود که gsm ایرانی زده بود 8 ساعت
راست و دروغش با سایته

asfa
22-12-2007, 18:55
یکی از گوشیای sonyericson یا lg بود که gsm ایرانی زده بود 8 ساعت
راست و دروغش با سایته
gsm دروغ نمیگه کارش درسته !!!

hellbrain666
22-12-2007, 19:01
gsm.ir دروغ نمیگه؟
-----
راستی توی سایت mobile 9 رفتم دیدم چند نفر با نصب جاوا g600 مشکل داشتن احتمال زیاد این هم مشکل داره
پس سامسونگ کی میخواد این مشکلات نرم افزاریشو برطرف کنه؟!!!!!!!!!

morrigan_neit
23-12-2007, 18:57
فک کنم اصلا نمیخواد به قول ترکا
بودیکی وار
همینه که هست (میخوای بخوا میخوای نخوا)

Highbury
23-12-2007, 21:18
هست ساعت که هیچی سونی ده ساعتش رو داره .
سامسونگ جون من توی اون عکس درست و حسابی نفهمیدم هندسفری اش چطوره ولی به نظرم از این معمولی هاست.

asfa
23-12-2007, 23:18
هست ساعت که هیچی سونی ده ساعتش رو داره .
سامسونگ جون من توی اون عکس درست و حسابی نفهمیدم هندسفری اش چطوره ولی به نظرم از این معمولی هاست.
میشه 10 ساعته سونی رو معرفی کنی ؟؟

Highbury
24-12-2007, 13:54
میشه 10 ساعته سونی رو معرفی کنی ؟؟
الان درست و حسابی یادم نمیاد ولی کا810 و پی1 تاک تایمش 10 ساعت بود و پی1 استندبای اون فکر کنم بالای 420 ساعت بود که فعلا نسبت به اون بزرگی بهترین شارژ رو داره.
من که الان یو600 دارم از شارژش زیاد راضی نیستم البته مشکلی نیستش ها ولی شارژش بیشتر بود بهتر.
مثلا من با کا800 خودم شنبه بعدازظهر شارژ کردم رفتم مسافرت شارژر اون رو نبردم و روز چهارشنبه بعدازظهر برگشتم و 18 درصد شارژ داشت.در ضمن توی مسافرت عکس گرفتم و حدود 2-3 ساعتی موزیک گوش دادم.
از اون طرف دو روز پیش رفتم مسافرت صبح رفتم شب دیدم که شارژ یو600 کم کم داره تموم میشه مجبور شدم شب خاموش کنم تا صبح چند ساعتی بتونم باهاش کار کنم:31:
در ضمن باتری جی800 تاک تایم اون 3.20 ساعت هست. و اماده باش اون 220 ساعت آن
اخرش ما نفهمیدیم هندسفری جی800 چه شکلیه.مثل جی600 لوله ای هست یا نه؟چون جی600 لوله ای هستش

asfa
24-12-2007, 16:33
آره کا810 10 ساعته دمش گرم چقدر زیاده ....

morrigan_neit
24-12-2007, 17:39
کا 850 چی؟

S A M S U N G
25-12-2007, 02:11
معمولی .........

mahyarSAMSUNG
25-12-2007, 08:08
هندسفری این گوشی معمولی نیست یعنی از اینها نیست که میره توی گوشی ولی کیفیتش خوبه . این اون هدفونهای گنده هم نیست مثل دی 600 .

Highbury
25-12-2007, 09:09
در مورد کیفیتش باید بگم که هیچوقت به واکمن نمیرسه میدونی چرا؟چون هیچ چی مگاباس نمیشه تجربه کردم این رو و الکی نمیگم.یو600 توی هندسفری به گرد دی820 هم نرسید. دی 820 به نظرم توی سامسونگها جز بهترینها هستش.چه بلندی صدای اسپیکر و چه هندسفری.از کا800 هم بهتر بوده ولی از مگاباس واکمن کم میاره شدید:31:
اگه هندسفری اش لوله ای بود یه چیزی.جی600 که لوله ای هستش چرا جی800 نیست؟
آخه یعنی چی؟این هندسفری رو توی گوش خر کنی میفته.
من زمانی که واکمن داشتم شاید حدود دو ساعت که بیرون بودم هندسفری توی گوشم بود و هیچمشکلی نداشتم ولی مال یو600 رو نمیشه کرد توی گوش.زرت و زرت میفته و گوش رو اذیت میکنه.
ولی با این حال هنوزم از جی800 خودم راضی هستم.
انتخاب بین جی800 و کا850 کار سختی هستش.
نمیشه قید منشی سامسونگ و رمزهایی که روی پیامها و قسمت فولدرها میذاره گذشت.
اگه کا850 برنامه ای برای پسورد گذاشتم روی پیامها و فولدرها داشته باشه که خیلی خوبه
منشی هم که نداره:13:

Ali_BlueBoy
25-12-2007, 17:50
اگه یه هدفون ژله ای مثل واکمنهای سونی اریکسون رو به یو 600 وصل کنی می بینی کم نمیاره
چون توی یو 600 یه آی سی پاور گذاشتن به خاطر همین خروجی هدفونش خیلی قویه و بیس زیادی داره
فقط باید هدفونش رو عوض کنی البته با تبدیل

amirkhan_20e20
25-12-2007, 17:56
من که این مدل خیلی پسندمه .....

S A M S U N G
26-12-2007, 01:59
در مورد کیفیتش باید بگم که هیچوقت به واکمن نمیرسه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (javascript:void(0);)

mahyarSAMSUNG
26-12-2007, 02:42
ایول عکس قشنگی گذاشتی . آمپلی فایر کجا و مگاباس کجا ؟؟؟ مگاباس رو روی کا 750 دیدم بسه .

Highbury
26-12-2007, 10:53
ایول عکس قشنگی گذاشتی . آمپلی فایر کجا و مگاباس کجا ؟؟؟ مگاباس رو روی کا 750 دیدم بسه .
ببین مهیار دیگه داری خیلی با تعصب حرف میزنی:31:من خودم هم سونی داشتم و هم سامسونگ فکر نکن این اولین گوشی سامسونگ من هستش این سومیشه.
که واقعا از یو600 راضی هستم و حداقل تا 4-5 ماهی پیش من هستش.
اولا کا750 جز سری واکمن نیست.اما بازم هدفون خوبی داره.
کا800 رو که من داشتم وقتی صداش رو افزایش دادم باور کن صداش 1.2 درصد ان91 بلند بود.خیلی بلند و با کیفیت تازه فاقد مگاباس بودش.
اما سری واکمن مخصوصا هک شده ی دبلیو810 البته هک نشده اش هم خیلی خیلی خوبه.اگه گوش بدی می فهمی یعنی چی.
حالا جی800 هم که اصلا وارد بازار نشده تو میگی مگاباس کجا و آمپلی فایر کجا.
سامسونگ توی قسمت صدا چه در هدفون و چه در اسپیکر از سونی اریکسون کم میاره.خداییش نوکیاهای جدید رو امتحان نکردم.
بذار بیاد اون موقع میشه حرفی زد.
به نظر من هم جی800 توی اسپیکر از همه ی سامسونگها بلندتره.اونم به خاطر اسپیکر جداگانه و بزرگش.که حدس من اینه.
وقتی آدم میخواد آهنگ از هدفون گوش بده باید هندسفری جوری باشه که گوش رو اذیت نکنه حالا یو600 کیفیتش پایین هست که هست بالاخره میشه گوش داد ولی اون هندسفری رو اگه توی گوشت بکنی هم درد میگیره گوشت وهم اینکه میفته ولی من مدت زیادی هندسفری واکمن توی گوشم باشه هیچیم نمیشه.
راستی چه جوری میشه تبدیل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

Ali_BlueBoy
26-12-2007, 12:10
یه چیزی مثل هدفنهای سری واکمن
دیدی که دو تکه اند

واسه سامسونگ هم یه همچین چیزی هست که اگه اون رو وصل کنی می تونی هر هدفنی که بخوای
بهش وصل کنی

Highbury
26-12-2007, 14:15
یه چیزی مثل هدفنهای سری واکمن
دیدی که دو تکه اند

واسه سامسونگ هم یه همچین چیزی هست که اگه اون رو وصل کنی می تونی هر هدفنی که بخوای
بهش وصل کنی
خب از کجا میشه تهیه کرد؟

perjixen
26-12-2007, 14:40
تو تاپیک زیر دوستمون یه مدل برای D600 نشون داده! شاید برای u600 هم باشه!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ali_BlueBoy
26-12-2007, 19:56
واسه یو 600 هم هست
طبقه دوم علائدین چند تا مغازه هست که از این تبدیلها داره
فقط باید بگردی

mahyarSAMSUNG
28-12-2007, 09:02
من اصلا کاری به هدفون خود گوشی ندارم اگه یه زمانی جی 800 خریدیمو از هدفونش خوشم نیومد از هدفونی که برای دی 600 م دارم استفاده میکنم . که کیفیتش فوق العادس البته باید هم کیفیتش خوب باشه چون مارکش ipod . از همونهایی که میره توی گوشی ( لوله ای ) یه چیز دیگه . من این گوشی رو خیلی وقته دیدمش حدود2 ماه پیش توی نمایشگاه . کیفیت صدا عالی بود . ولی صداش کم بود نمیدونم حالا ولوم تا آخر بود یا نه !!!!! شاید هم بخاطر شلوغی اونجا بوده !!
من دوستم یه دبلیو 810 داره که با دبلیو 810 های دیگه خیلی فرق میکنه صداش مثل این گوشی های تی وی موبایل که خیلی بلند نمیدونم چطوری اون کارو کرده . ماله مالزی هم هست !
این هم یادم رفت بگم روی گوشی تا وقتی ساب ووفر گذاشته نشده مگاباس و این چیزا در حد یه کار غیر واقعیه . گون باس واقعی از ساب ووفر در میاد نه اسپیکر های سونی اریکسون که همش تریبل ( یا همون تیس تیس )

Ali_BlueBoy
28-12-2007, 13:27
داش مهیار اون مگا باس مخصوص هدفونه نه اسپیکر!!

Highbury
28-12-2007, 13:56
داش مهیار اون مگا باس مخصوص هدفونه نه اسپیکر!!
دقیقا توی اسپیکر تفاوت چندانی احساس نمیشه میشه گفت که نمیشه.
اون مگاباس برای هدفون هستش که فعلا واکمن سونی اریکسون با آیپود ها رقابت میکنه:31:

asfa
31-12-2007, 18:04
کسی میدونه اومده یا نه ؟؟؟

perjixen
31-12-2007, 18:57
ببینید...! باورتون میشه! من وقتی دیدم سر جام خش شدم. تو ایران خودمون ، همین تهران.

فروشنده میگفت خودش وارد کرده به صورت محدود 10 تا بیشتر نداره! فی 495 ، بدون گارانتی.
من که بدجور طلبم ! میخوام u600 رو همین امشب آب کنم برم اینو بگیرم.

corey
31-12-2007, 21:59
ببینید...! باورتون میشه! من وقتی دیدم سر جام خش شدم. تو ایران خودمون ، همین تهران.

فروشنده میگفت خودش وارد کرده به صورت محدود 10 تا بیشتر نداره! فی 495 ، بدون گارانتی.
قیمتش هم واقعا مناسبه اگه میشه لطف کن آدرسشو بده راستی جی800 خیلی از ان82 خشگلتره:31:

mahyarSAMSUNG
01-01-2008, 10:59
آقا دمت گرم چه خبر خوبی دادی . عجب عکسی هم گرفتی توی سایت موبالستان میزارمش !!!

perjixen
01-01-2008, 13:57
خواهش!
این گوشی رو تو پاساژ اندیشه طبقه زیر همکف دیدم (-1).
حالا اینو!

(بغلش D880 هم معلومه سمت چپ!)
g800 با گارانتی النصر ، فی 470 . علائدین طبقه همکف واحد 66 (از در تو حافظ.)
راستی فعلا خودتون رو کنترل کنید! به نظر تا 380-90 هم بیاد پایین!(خدا کنه! من میخوامش!!!!!)

perjixen
03-01-2008, 23:01
آخرین قیمت.
بدون گارانتی 450 !!!! پایتخت.

asfa
03-01-2008, 23:57
آقا اینجا چقدر خبرای خوش هست !!!
دوستان به نظر من هم عجله نکنین آخه همونطور که دوستمون گفتن فقط یه نفر فعلا 10 تا آورده و مسلما نهایت سود رو داره میبره !!!
یکی دو هفته صبر کنین وقتی عمده وارد شد بخرین که ضرر نکنین ...

perjixen
04-01-2008, 10:34
داداش تا الان نزدیک به 3 فروشگاه هرکدوم حدالقل 10 از این گوشی دارن!
تبلیق میکروتل رودید تو روزنامه؟؟

morrigan_neit
04-01-2008, 14:34
یکم قیمت پایین تر بیاد میخرم/فعلا نمی ارزه.(به نظر من)

mahyarSAMSUNG
04-01-2008, 15:17
انگار دیگه کاملا داره وارد میشه . چه قیمت خوبی هم داره الا 470 باشه . 2 ماه دیگه میشه 370

morrigan_neit
04-01-2008, 20:49
مگه قبلا نصفه وارد شده بود؟

asfa
04-01-2008, 22:24
حالا چه عجله ایه !!
اگه پولتون رو دوست دارین یه هفته دیگه هم صبر کنین !!!

perjixen
05-01-2008, 09:33
دادشا صبر کنید بعد محرم قیمتها رو ببینید...!!!

perjixen
06-01-2008, 07:33
اینم آخرین اخبار....!
اولا این گوشی تا وقتی شرایط بازار درست نشه توسط میکروتل عرضه نمیشه یعنی حدودا 1 ( حداقل ) ماه دیگه.!
دوما 248 با گارانتی ایرافون هم پیدا شد!!!!
(اندر کفم ...!)

mahyarSAMSUNG
06-01-2008, 15:32
مگه قبلا نصفه وارد شده بود؟

نه منظورم این نبود که گوشی نصفه وارد بشه :31: . اخه من وقتی رفتم علائدین چشمم همش دنبال جی 800 بود ولی هیچی ندیدم 2 روز بعدش این عکسها رو توی فروم گذاشتن . بعد فهمیدم که دیگه همه جا پر شده :31:

saeidsmxo
07-01-2008, 09:52

پشتيش هم که n82 هست.
اينم خيلي عجيبه!!

Highbury
07-01-2008, 10:15
واسه چی عجیبه؟
قم به این عقب افتادگی من 4-5 جا این ابر بی ریخت رو دیدم

asfa
08-01-2008, 18:45
واسه چی عجیبه؟
تو ساری هم هست ...

reza fontana
08-01-2008, 20:25
قیمت G800 چنده؟

reza fontana
08-01-2008, 20:33
اگه میخوای به خاطر دوربین 5 مگاپیکسلش بخریش سخت در اشتباهی!چون میتونی با 450 تومن دوربین سایبرشات سونیw200 با حساسیت 12.1 مگاپیکسل بگیری!

mahyarSAMSUNG
11-01-2008, 12:42
خوب اون فقط دوربین ولی این دوربین گوشی با هم . با امکانات بسیار بالا مثل تشخیص چهره و .

perjixen
11-01-2008, 13:54
کسی آماری چیزی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

morrigan_neit
11-01-2008, 23:28
اینم آخرین اخبار....!
اولا این گوشی تا وقتی شرایط بازار درست نشه توسط میکروتل عرضه نمیشه یعنی حدودا 1 ( حداقل ) ماه دیگه.!
دوما 248 با گارانتی ایرافون هم پیدا شد!!!!
(اندر کفم ...!)
جی 800
248؟ایراد میراد داشته دیگه حتما؟

saeidsmxo
12-01-2008, 03:10
واسه چی عجیبه؟
چون اين گوشي هم خيلي جديده...

عجيبه > الآن >>> تو ايران!!!!!!!!!!

perjixen
12-01-2008, 07:30
جی 800
248؟ایراد میراد داشته دیگه حتما؟
شرمنده توش نبودم! فروشنده هم با گارانتی این قیمت رو گفت.

morrigan_neit
12-01-2008, 14:48
حداقل یه تست میزدی.

perjixen
13-01-2008, 18:41
یارو میترسید بخورمش!!!!! هر کاری کردم از نزدیک ببینمش نشد.

NINTENDO_DS
13-01-2008, 22:28
بعیده الان توی ایران سالم و با گارانتی اصلی پیدا بشه
راستی چند روز پیش مایکروتل بودم گفتن داره بسته میشه و جاش گارانتی اصلی سامسونگ موبایل اومده
یعنی پارس قائم و مایکروتل پر

saeidsmxo
15-01-2008, 04:16
سلام.
امروز پارس قائم بودم گفتن که از اواسط اسفندماه گوشيهاي جديد وارد بازار ميکنيم.
يعني پارس قائم دوباره داره جون ميگيره. تبريک

:-) (-:

saeidsmxo
15-01-2008, 04:17
سلام دستان...
جاتون خالي بود امروز G800 رو گرفتم دستم.:20: تو پاساژ علاالدين . معرکست.

واقعا" زيبا و راحته. بايد بگيرين دستتون.

G800 =:40::40::40:

f500 هم داره کم کم زياد ميشه با قيمت 375 تا 380 و گارانتي مايکروتل...
اينم واقعا" شيکه و زيبا...و البته مدرن! و با امکانات فوق العاده...

من بخوام گوشي بگيرم از بين اين دو تا F500 رو انتخاب ميکنم.
حافظه ي داخليش 350 مگ ---:18:و پشتيباني از فرمت ويديوئي divx و WMV

stand by = 540 h
talk time = 11 h
يعني با استفاده ي معمولي راحت 6 روز ميونه.:18:
F500 =:40::40::40::40:

F300 هم با قيمت پايه ي 275 تومن.

mahyarSAMSUNG
15-01-2008, 13:49
اف 500 خوبه ولای برای عکاسی نه . اون که میبینی نوشته 11 ساعت با اون کیفش منظورشه . ولی بازم اف 50 قشنگه .

h_zaman06
15-01-2008, 14:49
کسی قیمت i450 نداره

h_zaman06
15-01-2008, 15:03
ببینم f700 توی ایران نمی یاد ؟

morrigan_neit
15-01-2008, 18:31
f500 دوربینش چنده؟

perjixen
15-01-2008, 19:43
آقایون لطفا فقط بحث مربوط به جی 800 رو اینجا مطرح کنید.

h_zaman06
15-01-2008, 21:00
جی 800 الان غیر از تهران شهر دیگه ای هم اومده ؟

من الان رفتم تو بازار گوشی ها اصلا جی 800 ندیدم !!!

perjixen
15-01-2008, 21:02
علاالیدن به وفور هست..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (نه به اندازه n73 ، u600)

pes68
16-01-2008, 00:14
آیا این مدل هم ایراد های خنده داره مدل های قبلی سامسونگ رو داره؟
مثل فیلمبرداری به اندازه حافظه داخلی - اسلاید شو نمایش ندادن عکس های ذخیره شده در کارت حافظه -
باتری ضعیف - صدای ضعیف- کیفیت عکسبرداری ضعیف در تاریکی- مدیا پلیر ضعیف (فاقد اکولایزر) - محدود بودن تعداد کارکتر پیامک در برنامه pc studio-
اگه بعضی از این ایراده مثل ایراد اولی و دومی و آخری که در دی 900 است رو داره فقط به درد اعصاب خورد کنی استفاده کنندش می خوره

Ali_BlueBoy
16-01-2008, 12:51
مثل فیلمبرداری به اندازه حافظه داخلی - اسلاید شو نمایش ندادن عکس های ذخیره شده در کارت حافظه -
باتری ضعیف - صدای ضعیف- کیفیت عکسبرداری ضعیف در تاریکی- مدیا پلیر ضعیف (فاقد اکولایزر)

تمام این مشکلات توی جی800 حل شده

محدود بودن تعداد کارکتر پیامک در برنامه pc studio

این مورد رو نمیدونم ولی خیلی مشکل بزرگی نیست

Highbury
17-01-2008, 15:43
بچه ها صدای این گوشی در چه حده؟

elyar...elite
18-01-2008, 02:55
اقا قیمتش چنده؟صدا رو بیخیال(شوخی)!!!!!!
الان تبلیغشو تو ماهواره دیدم
حال کردم.دم سامسونگ گرم

Ali_BlueBoy
18-01-2008, 02:58
بچه ها صدای این گوشی در چه حده؟

کیفیتش که عالی باید باشه

قدرتش هم بد نیست چون دو تا اسپیکر داره

Ali_BlueBoy
18-01-2008, 02:59
اقا قیمتش چنده؟صدا رو بیخیال(شوخی)!!!!!!
الان تبلیغشو تو ماهواره دیدم
حال کردم.دم سامسونگ گرم

بدون گارانتی 450 تومنه

perjixen
18-01-2008, 11:37
بدون گارانتی 450 تومنه
نه دادش!!!!!!!!!!
بدون گارانتی با امکانات فارسی 388 !!!!!

Highbury
18-01-2008, 13:01
یکی از بچه های موبایلستان این گوشی رو خریده و میگه صداش خوبه در حدان73ولی فکر نکنم انقدر بلند باشه در مورد کیفیتش هم که خودم مطمئنم کیفیت بالایی داره.عکساش رو هم دیدم یکی از عکساش رو هم توی کلوپکا850 دیدم یعنی از یک سوژه فکر کنم اون دوستمون کا850 رو فروخته و جی800 خریده اگه اینجوری باشه عکس جی800 با کیفیت تر بودده.
با اجازه ی اون دوستمون من دو عکس از این گوشی که خودشون گذاشتن میذارم.

mahyarSAMSUNG
19-01-2008, 03:17
آقا زیمکا جون . این کسی که این گوشی رو خرید اسمش اسمائیل . نظرش رو هم درباره این گوشی گذاشته بودم . خودش میگفت که کیفیت دوربین کا 850 افتضاح . کیفیت دوربین جی 800 باعث شده که دوربین حرفه ای کانن 950 رو بفروشه . یا مثلا میگفت اگه دوتا گوشی با دوربین خوب توی بازار باشه یکیش جی 800 . درضمن اینم بگم اصلا تعصب هم نداره ماهی به گوشی داره عوض میکنه از همه نوع مارک هم داشته . 42 سال هم سنشه

saeidsmxo
19-01-2008, 04:42
اون که میبینی نوشته 11 ساعت با اون کیفش منظورشه.
آقا منظورتون رو نفهميدم. ممکنه بيشتر توضيح بدين.
ممنون!

f500 دوربینش چنده؟
2

آیا این مدل هم ایراد های خنده داره مدل های قبلی سامسونگ رو داره؟
باتری ضعیف - صدای ضعیف- کیفیت عکسبرداری ضعیف در تاریکی- مدیا پلیر ضعیف (فاقد اکولایزر) - محدود بودن تعداد کارکتر پیامک در برنامه pc studio-
اگه بعضی از این ایراده مثل ایراد اولی و دومی و آخری که در دی 900 است رو داره فقط به درد اعصاب خورد کنی استفاده کنندش می خوره
از حرفاتون معلومه که با سامسونگ لجين:27:
دوست من در مورد فيلمبرداري سامسونگ نوکيا نيست که حافظه ي داخليش 20 يا 30 مگ باشه. اکثر مدلهاش حافظه ي بالاي 60 مگ دارن. مثل d830 خودم که 80 مگ هست. يا همين F500 که 350 مگ هست:18:. پس ديگه کسي بيشتر از اين حافظه فيلمبرداري نميکنه.
در مورد باتري هم ضعيف بودنشون(البته تعداديشون) به علت نازک بودنشونه. بازم مثل d830 خودم که 9.9 mm
چه بسا نوکيا هم همچين باتري قوي اي نداره(مثل n72 که 260 ساعت standby داره) با اون کلفتيش.
در مورد اکولايزر من که دوتا مدل از سامسوگ دارم هر دوشون اکولايزر دارن!
اميدوارم توجيه شده باشين.:10:

Highbury
19-01-2008, 10:09
آقا منظورتون رو نفهميدم. ممکنه بيشتر توضيح بدين.
ممنون!

2

از حرفاتون معلومه که با سامسونگ لجين:27:
دوست من در مورد فيلمبرداري سامسونگ نوکيا نيست که حافظه ي داخليش 20 يا 30 مگ باشه. اکثر مدلهاش حافظه ي بالاي 60 مگ دارن. مثل d830 خودم که 80 مگ هست. يا همين F500 که 350 مگ هست:18:. پس ديگه کسي بيشتر از اين حافظه فيلمبرداري نميکنه.
در مورد باتري هم ضعيف بودنشون(البته تعداديشون) به علت نازک بودنشونه. بازم مثل d830 خودم که 9.9 mm
چه بسا نوکيا هم همچين باتري قوي اي نداره(مثل n72 که 260 ساعت standby داره) با اون کلفتيش.
در مورد اکولايزر من که دوتا مدل از سامسوگ دارم هر دوشون اکولايزر دارن!
اميدوارم توجيه شده باشين.:10:
از حرفات معلومه که خیلی خاطر سامسونگ رو میخوای!!!!!
اصلا من تایید نمیکنم ببین اگه کیفیت فیلمبردای بالا باشه یعنی با VGA یا QVGA باشه مطمئن باش اگه 5 دقیقه فیلم بگیری بالای 30-40 مگابایت جا میگیره.
اون قضیه حافظه داخلی ماخلی هم اصلا یه بحث غیر منطقی هستش اگه به این باشه ان82 بالای 100 مگابایت حافظه داخلی داره همچنی ان95 پس بی خیال این حرف ها شو اگه سونی هم باشه دبلیو900 حدود 450 مگابایت داخلی و کا800 هم 72 مگابایت
اما یو700 که من داشتم دور و بر 20 مگابایت حافظه داشت.
در مورد اکولایزر هم باید بگم که یو700 قابلیتن تنظیم اکولایزر رو نداره.
اما یو600 و دی820 که خودم داشتم داره.
امیدوارم توجیه شده باشین:10::21:

Highbury
19-01-2008, 10:12
آقا زیمکا جون . این کسی که این گوشی رو خرید اسمش اسمائیل . نظرش رو هم درباره این گوشی گذاشته بودم . خودش میگفت که کیفیت دوربین کا 850 افتضاح . کیفیت دوربین جی 800 باعث شده که دوربین حرفه ای کانن 950 رو بفروشه . یا مثلا میگفت اگه دوتا گوشی با دوربین خوب توی بازار باشه یکیش جی 800 . درضمن اینم بگم اصلا تعصب هم نداره ماهی به گوشی داره عوض میکنه از همه نوع مارک هم داشته . 42 سال هم سنشه
شرمنده اینترنت قاط زد زیاد شد.

Highbury
19-01-2008, 10:14
درسته حق با شماست کیفیت عکس این گوشی از کا850 بهتره. ممکنه کا850 با فریمور جدید تا حدودی معایبش رو برطرف کنه که احتمالش زیاده خود سونی اریکسون هم پی برده که توی این گوشی گند زده.
اون اقا اسماعیل گفته بود که صداش بلند و در حد ان73 با کیفیت بالا هستش. من منکر کیفیتش نمیشم چون یو700 که داشتم کیفیتش خیلی بالا بود حتی از دبلیو950 هم کیفیتش بیشتر بود:18:حداقل در همون حد بود.:21:
میدونی من از چی جی800 خوشم اومده؟از اینکه خیلی گوشی شیک و باکلاسی هستش که هر کسی رو تحریک میکنه تا بخرتش البته اگه صداش بلند باشه این گوشی به مراتب فروشش از دی900 و یو600 بالاتر خواهد بود با وجود اینکه سامسونگ فروش خوب در ایران نداره.
یادم میاد یا شما یا اون سامسونگ مون که رفته آلمان:31:این گوشی رو تست کرده بود توی نمایشگاه میگفت که صداش متوسط هستش.
جی800 فعلا قیمتش بالاست میگن حدود 450 هستش با این حال خریدش از کا850 به صرفه تر هست اما نه به اندازه ی ان82 نوکیا.
جی800 بزرگترین عیبش همون نداشتن سیمباین هستش که این روزا واسه ی من مهم شده.
یه سوال دیگه هم داشتم
مهیار خان گوشیهای جاوا محدودیت ذخیره پیام داره مثلا یو600 هزار تا چه رسیو و چه سند.
اما توی کا850 و دبلیو910 سونی اریکسون با انتخاب اینکه توی مموری کارت ذخیره بشه این ظرفیت نامحدود شده آیا در جی800 همچین امکانی وجود داره؟
در ضمن جی800 با اون فلاشش گند زد.
کسی صدای این گوشی رو تست کرده یا نه ؟
کسی قیمت اخر این گوشی رو نداره؟

h_zaman06
19-01-2008, 11:57

ببینم این آقا بعد از یک ماه گوشی قبلیش را چی کار میکنه ؟؟؟

ببین اگه نمیخواد ... ما طالبیم ها .... بده به ما ، ما هم یه صفایی بکنیم :31::46:

corey
19-01-2008, 12:02
دوستان دیروز رفته بودم اندیشه گوشی بخرم که هم زمان 1نفر اونجا جی800 خرید با قیمت420 تومن
راستش موقعی داشت صدای گوشیو امتحان می کرد خود فروشنده هم ان82 داشت و صدای جی800 مقداری از ان82 کمتر بود:41: ولی خود فروشنده می گفت دوربین جی800 بهتره :31:
ولی به نظر خودم جی800 تو خیلی عکس خشگل تره تا از نزدیک و فکر کنم جای انگشت هم به خاطر بدنش روش زیاد بمونه:13:

Highbury
19-01-2008, 13:47
دوستان دیروز رفته بودم اندیشه گوشی بخرم که هم زمان 1نفر اونجا جی800 خرید با قیمت420 تومن
راستش موقعی داشت صدای گوشیو امتحان می کرد خود فروشنده هم ان82 داشت و صدای جی800 مقداری از ان82 کمتر بود:41: ولی خود فروشنده می گفت دوربین جی800 بهتره :31:
ولی به نظر خودم جی800 تو خیلی عکس خشگل تره تا از نزدیک و فکر کنم جای انگشت هم به خاطر بدنش روش زیاد بمونه:13:
منم همچین حدسی در مورد صداشون میزدم ولی صدای جی800 به اندازه ی کافی بلند هستش در ضمن کیفیت صدای این سامسونگ ها ی جدید خیلی زیاده.
اگه به جای لک موندن باشه کا850 سرتاسرش جاش میمونه از بدنه گرفته تا ال سی دی.
اما جی800 رو میشه راحت پاک کرد چون رنگش نقره ای زیاد به دید هم نمیاد.
کسی میدونه ظرفیت پیامهای جی800 چقدره؟معمولا گوشیهای جاوا محدودیت دارند الان یو600 من 1000 تا جا داره اما توی گوشیهای جدید سونی اریکسون با انتخاب مموری کارت ظرفیت نامحدود میشه مثل کا850 و دبلیو910
یه سوال دیگه هم داشتم آیا این گوشی فایلهای PDF و WORD و ... میخونه.مثلا صفحات اینترنتی رو میشه توش save کرد و خوند.
انصافا خیلی سامسونگ نامردی که ال سی دی اون رو 16 میلیون رنگ نذاشته وگرنه خیلی خوب میشد

Ali_BlueBoy
20-01-2008, 20:29
کسی میدونه ظرفیت پیامهای جی800 چقدره؟معمولا گوشیهای جاوا محدودیت دارند الان یو600 من 1000 تا جا داره اما توی گوشیهای جدید سونی اریکسون با انتخاب مموری کارت ظرفیت نامحدود میشه مثل کا850 و دبلیو910

احتمالا این هم همون 1000 تا رو داره

یه سوال دیگه هم داشتم آیا این گوشی فایلهای PDF و WORD و ... میخونه.مثلا صفحات اینترنتی رو میشه توش save کرد و خوند.

PDF و WORD رو باز میکنه مثل بو 600 ولی نمیدونم بشه صفحه وب رو توش save کرد

Sasan Info
21-01-2008, 00:13
هوراااااااااا g800 قیمت 400 تومن
این رو بگیرم یا n81 ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

saeidsmxo
21-01-2008, 01:27
دوستان چرا قيمت اين g800 اينقدر نامتعادله؟

saeidsmxo
21-01-2008, 01:31
از حرفات معلومه که خیلی خاطر سامسونگ رو میخوای!!!!!
اصلا من تایید نمیکنم ببین اگه کیفیت فیلمبردای بالا باشه یعنی با VGA یا QVGA باشه مطمئن باش اگه 5 دقیقه فیلم بگیری بالای 30-40 مگابایت جا میگیره.
اون قضیه حافظه داخلی ماخلی هم اصلا یه بحث غیر منطقی هستش اگه به این باشه ان82 بالای 100 مگابایت حافظه داخلی داره همچنی ان95 پس بی خیال این حرف ها شو اگه سونی هم باشه دبلیو900 حدود 450 مگابایت داخلی و کا800 هم 72 مگابایت
اما یو700 که من داشتم دور و بر 20 مگابایت حافظه داشت.
در مورد اکولایزر هم باید بگم که یو700 قابلیتن تنظیم اکولایزر رو نداره.
اما یو600 و دی820 که خودم داشتم داره.
امیدوارم توجیه شده باشین:10::21:
k800 mb 64 :27:حافظه ي داخلي!

reza fontana
21-01-2008, 01:33
هوراااااااااا g800 قیمت 400 تومن
این رو بگیرم یا n81 ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
بستگی داره که از گوشیت چی میخوای؟مثلآ قدرت دوربین-حافظه گوشی-امکانات صوتی تصویری شکل ظاهری و چیزای دیگه.....بگو بیشتر نظرت رو چیه؟:21:

reza fontana
21-01-2008, 01:37
دوستان چرا قيمت اين g800 اينقدر نامتعادله؟
اولآ چون تازه اومده و ثانیآ افراد سودجویی هستن که واسه خودشون گارانتی اصلی صادر میکنن!!!:41:مثلآ بهانه میارن که تو فلان جا با گارانتی معتبر نمیفروشن و فقط خودشون گارانتی اصلی دارن!!البته اکثرآ همین رو میگن:31:

perjixen
21-01-2008, 07:46
برای خرید جی 800 فعلا زوده چون الان تا 390 هم رسیده که به نظرم میاد پایین تر هم میاد.

Highbury
21-01-2008, 09:20
اولآ چون تازه اومده و ثانیآ افراد سودجویی هستن که واسه خودشون گارانتی اصلی صادر میکنن!!!:41:مثلآ بهانه میارن که تو فلان جا با گارانتی معتبر نمیفروشن و فقط خودشون گارانتی اصلی دارن!!البته اکثرآ همین رو میگن:31:
ببین دوست عزیز من تنها شرکت گارانتی که توی ایران قبوش دارم گارانتی شرکت میکروتل هستش.
به چند دلیل اول اینکه با بدون گارانتی یا متفرقه زیاد تفاوت نداره حدود 15-20 تومان.
درثانی واقعا خدماتشون خوبه و رفتار بسیار خوبی با مشتریان خودشون دارند.

mahyarSAMSUNG
21-01-2008, 14:58
این آقا یعنی آقا اسمائیل با دوستش گوشیش رو عوض کرد یعنی جی 800 داد ان 95 گرفت که انگار یه روز طول نکشید دوباره جی 800 رو پس گرفت .

آقا زیمکا جی 600 رو من شنیدم که میشه مسیج رو روی مموری کارت میشه گذاشت به احتمال زیاد جی 800 هم میشه حالا اگه شد ازش میپرسم . ولی 1000 تا مسیج هم کم نیستا!!!

shahin samsung
21-01-2008, 15:19
برادرم دی 900 رو که سال پیش خریده بود 360 حالا فروخت 155 !!!
و رفت یه جی 800 خرید 403000 با گارانتی متفرقه .

سعی میکنم چندتا نمونه عکس براتون بزارم !

1- از دوربینش شروع میکنم واقعا عالیه از عالیم اون ورتر اصلا نباید با ان 95 مقایسه بشه !!!!!! من وقتی قابلیت 3x optical zoom رو دیدم کفیدم !!!!!!
2- صداش نه اونقدر بلنده که آدمو کر بکنه نه اونقدر کمه مثل یو 700 و یو 600 و دی 900 کاملا صداش متعادله .
3- کیفیت صفحه مثل همیشه عالی .
اگه سوالی بود در خدمتم .

mahyarSAMSUNG
21-01-2008, 15:22
میشه اینها رو جواب بدی :

مسیج روی مموری کارت میره ؟ یا همون 1000 تا هست ؟
باتریش رو شنیدم خیلی خوبه سلام هم میرسونه . آره ؟

shahin samsung
21-01-2008, 15:34
فقط میشه بهم بگید چجوری عکسا رو باید بزارم اینجا

h_zaman06
21-01-2008, 16:09
یه جا آپلود کن بعد آدرسشو بزار اینجا

morrigan_neit
21-01-2008, 17:46
اینجوری که این قیمتش داره میاد پایین فعلا جا داره.

morrigan_neit
21-01-2008, 17:48
از طرف ما به برادرت بتبریک

Sasan Info
21-01-2008, 19:24
این آقا یعنی آقا اسمائیل با دوستش گوشیش رو عوض کرد یعنی جی 800 داد ان 95 گرفت که انگار یه روز طول نکشید دوباره جی 800 رو پس گرفت .

آقا زیمکا جی 600 رو من شنیدم که میشه مسیج رو روی مموری کارت میشه گذاشت به احتمال زیاد جی 800 هم میشه حالا اگه شد ازش میپرسم . ولی 1000 تا مسیج هم کم نیستا!!!
چرا مهیار جان باور کن خیلی کمه
من رو گوشیم الان بیش از 3000 تا sms دارم:46:

Sasan Info
21-01-2008, 19:27
یادمه میگفتین این گوشی با قیمت بسیار بالایی وارد بازار میشه
ولی این جور که معلومه اونقدرا هم گرون نیست

راستی به نظرتون تا کی و چقدر افت قیمت میکنه؟
(من فعلا n81 ام رو بگیرم تا ببینم بعدا چی میشه)

Omid Tomy
21-01-2008, 19:54
ميشه چند تا از نمونه عكسايي كه با اين دوربين گرفته شده رو بذاريد؟

perjixen
21-01-2008, 21:23

1- از دوربینش شروع میکنم واقعا عالیه از عالیم اون ورتر اصلا نباید با ان 95 مقایسه بشه !!!!!! من وقتی قابلیت 3x optical zoom رو دیدم کفیدم !!!!!!
2- صداش نه اونقدر بلنده که آدمو کر بکنه نه اونقدر کمه مثل یو 700 و یو 600 و دی 900 کاملا صداش متعادله .
اگه سوالی بود در خدمتم .
ماشالا .........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تبریک هم به خودت برای آرمانی هم به داداشت.
منتظر ری ویو شما هم هستیم.

Highbury
21-01-2008, 22:25

عزیزم من بدبخت از جیگرم دور هستم دلم به همین پیام ها خوشه.:40::40:(فکر بد نکنید من متاهلم)

اگه سوالی بود در خدمتم .
پس یو600 ما رو خوب نمیخرن برو اینجا عکسات رو آپلود کن و بعد لینکش رو توی پستت بذار

فقط میشه بهم بگید چجوری عکسا رو باید بزارم اینجا

چرا مهیار جان باور کن خیلی کمه
من رو گوشیم الان بیش از 3000 تا sms دارم:46:
باید نامحدود بشه

معمولا بعد از افت قیمت تا یه مدتی ثابت میشه و دوباره یه افت خفن میکنه

Farshadd
22-01-2008, 14:12

n81 هم خیلی قشنگه.

------------------

در مورد مسیج.

روی p990 هم میشه انداختشون روی مموری.البته فقط مسیج های ورودی رو، ارسالی ها رو نمیشه سیو کرد. ولی خود sent تا 580 را روش داشتم( بیشتر امتحان نکردم). ولی روی کارت الان 2778تا از اول مهر تا الان ورودی داشتم سیوشون کردم.

Highbury
22-01-2008, 18:00
دوست عزیز تمام گوشیهای که سیستم عامل دارن میتونن پیام ذخیره کنن به صورت نامحدود اما گوشیهای جاوا بعضی هاشون محدودیت داره.

mahyarSAMSUNG
22-01-2008, 23:13
ان 81 میتونه رقابت کنه با سامسونگ آی 450 . چون خیلی شبیه هم دیگه هستند از نظر امکانات . مثل داشتم یه قسمت لمسی . دوربین 2 ( که فکر کنم ماله ان 81 فوکاس داره ) سیستم عامل سیمبین . و هر دو هم کشویی و ...

saeidsmxo
23-01-2008, 06:08

rainyspring
24-01-2008, 00:39
من همین الان عضو گردیدم :10:
مزایای G800
-------------------
5 megapixel auto focus camera with 3x optical zoom and xenon flash
Large 2.4" QVGA 256K color display
EDGE and 3G (with HSDPA)
Bluetooth v2.0 with A2DP support
Comfortable keypad
Stereo FM radio with RDS
Stylish design
داری دوربین 5 مگاپیکسلی با 3x زوم اپتیکال و زنون فلش و تثبیت سازی تصویر
LCD بزرگ 2.4 اینچی با کیفیت 240x320 و 256 هزار رنگ
باند edge همراه با hsdpa که در ایران بی ارزشه
بلوتوث 2 با تکنولوژی a2dp
صفه کلید راحت
رادیو
طراحی با سلیقه و به روز
----------------------------------
معایب
Bad display processing
Weak sunlight legibility
Very slow memory card reading
No standard 3.5 mm audio jack
Volume/Zoom key is very hard to press
Quite chubby
پردازش بد تصویر
خوانائی ضعیف در نور آفتاب
سرعت خواندن از مموری بسیار پائین
فاقد درگاهی برای سوکت هدفون معمولی
دسترسی سخت به کلید زوم / ولوم
چاق بودن
-------------------------------
یه عکس زیبا :

-------------------------------
نتیجه مقایسه عکس با k850
امتیاز دهی از 100 بوده :
Finally, when it comes to photo quality, the Samsung G800 clearly has it all with better resolution, color accuracy, noise handling
در مورد کیفیت عکس سامسونگ g800 در رزلوشن ، رنگ ، دقت ، و نویز دارای عملکرد بهتری است .
g800 = 86/100
k850 = 62/100
یک مرتبه هم n95 رو با k850 مقایسه کرده ، امتیاز از 50 بوده :
k850 = 31/50
n95 8gig = 34/50
--------------------------------
این نظر منتقدان gsmarena هستش
-----------------------------------
اما من خودم عکساشو دیدم بسیار سرتره نسبت به k850 ، عکسای k850 بسیار ضعیف تر از حد انتظارند
در مورد فیلم کیفیت هر دو 240x320 با 30 فریم در ثانیه .
اندازه lcd هم 0.2 اینچ از k850 بزرگتره
صدای k850 هم کیفیت بهتری داره هم بلندتره
من خودم n95 داشتم وقتی عکسای g800 رو دیدم قید n95 رو زدم
زنون فلش g800 به اندازه k850 قدرت نداره تازه k850 فلش led هم داره:20:
توی یه نظر سنجی با ارائه عکسای گوشیهای 5 مگاپیکسلی lg ku990 , nokia n95 , sonyericsson k850 , samsung g600 کمترین امتیاز رو به k850 دادن مقام اول رو n95 و دوم هم g600 . البته g800 عکسش بهتره .
اینم یه عکس از مقایسه های g800 vs k850

حتما ببینین :18:
---------------------------------
اگه کسی قیمت به روز داره بده:20:

perjixen
24-01-2008, 00:43
من همین الان عضو گردیدم :10:
بت بر نخوره!! تابلو ه .........!

rainyspring
24-01-2008, 00:54
بت بر نخوره!! تابلو ه .........!