ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا | فصل 08-2007

صفحه ها : 1 [2]

amin_oxin
21-02-2008, 16:51
کاکا بازیکن خوب و دوست داشتنی , منم دوستش دارم چون برزیلی!
اما خوبه قبول کنید که تیمتون تو بد ترین شرایط چند سال اخیر!
من میگم امید وار نباشید !
تازه اگه آرسنال رو ببرین که بعیده(به گفته آنجلوتی) تیم های دیگه رو چکار میکنید؟ رئال و بارسا و اینتر و ...
راستی این مالدینی تاکی میخواد بازی کنه؟
کمکم باید با عصا بیاد تو زمین!
صد رحمت به دایی خودمون!
به امید قهرمانی آرسنال!

amin_oxin
21-02-2008, 17:01
پست آزمایشی!

pmg_acmilan
21-02-2008, 17:34
کاکا بازیکن خوب و دوست داشتنی , منم دوستش دارم چون برزیلی!
اما خوبه قبول کنید که تیمتون تو بد ترین شرایط چند سال اخیر!
من میگم امید وار نباشید !
تازه اگه آرسنال رو ببرین که بعیده(به گفته آنجلوتی) تیم های دیگه رو چکار میکنید؟ رئال و بارسا و اینتر و ...
راستی این مالدینی تاکی میخواد بازی کنه؟
کمکم باید با عصا بیاد تو زمین!
صد رحمت به دایی خودمون!
به امید قهرمانی آرسنال!

1.كاكا يه بازيكن برزيلي ميلانيه
2. من مي گم بعد آرسنال مثل پارسال همه ي تيمها رو يكي پس از ديگري مي بريم و خيلي به قهرماني اميدوارم
3. مرد تمام نشدني باشگاه تا هر وقت كه بتونه بازي مي كنه ( فحش نده ) تازه بعد از خداحافظي شماره 3 ميلان به افتخارش بلوكه ميشه
4. اين بازيكن در اين سن مثل يه بازيكن جوان و پر انرژي بازي ميكنه فعلا توره ي شما بايد با عصا راه بره
5. تازه مگه دايي چشه ؟؟؟؟ ها
6. به اميد قهرماني ميلان :20::11::27:

h_starboy
21-02-2008, 18:12
1.كاكا يه بازيكن برزيلي ميلانيه
2. من مي گم بعد آرسنال مثل پارسال همه ي تيمها رو يكي پس از ديگري مي بريم و خيلي به قهرماني اميدوارم
3. مرد تمام نشدني باشگاه تا هر وقت كه بتونه بازي مي كنه ( فحش نده ) تازه بعد از خداحافظي شماره 3 ميلان به افتخارش بلوكه ميشه
4. اين بازيكن در اين سن مثل يه بازيكن جوان و پر انرژي بازي ميكنه فعلا توره ي شما بايد با عصا راه بره
5. تازه مگه دايي چشه ؟؟؟؟ ها
6. به اميد قهرماني ميلان :20::11::27:

کاملا باهات موافقم.

فورزا میلان

shahshahani
21-02-2008, 18:26
اگه راستشو بخوای منم از فابرگاس خوشم میاد چون هم اسپانیایی هستش و هم بازیکنه فوق العاده باهوشیه .
ولی اینکه حاله کاکا رو گرفت قبول ندارم. چند تا دلیل واسه کاکا دارم :
۱- هنوز کامل از مصدومیت رها نشده بود (البته نمیخوام توجیه کنم.) یعنی نسبت به دوران اوجش یه کم افت کرده
۲- جو بازی نمیزاشت چون همه تو دفاع بودن و خیلی سخت بود که دو نفری برن جلو (کاکا - پاتو)

انصافا خیلی بی انصافیه اینجوری قضاوت کنیم که چون کاکا خوب نبود پس حالش گرفته شد و ازش اینجوری انتقاد بشه. ما حالا حالا ها مدیون کاکا هستیم.

همچین میگه دو نفری که اگه کسی بازی رو ندیده باشه خیال میکنه میلان 90 دقیقه چپیده بود تو محوطه جریمه خودشون...:18:
نه عزیز شما هم یه حمله های نصفه و نیمه ای داشتین که با بد بازی کردن تیمتون (مخصوصا کاکا و پیرلو) همه توپ ها رو از دست دادین.:27:
کاکا میومد یکی دو نفر رو دریبل بزنه اما چون بلد نبود توپ رو لو میداد و پیرلو هم اکثر پاس های بلند و سانتر هاش بد بود و میرسید به آرسنالی ها.:13:
اما از اونجایی که میلان همیشه مثل ... شانس میاره :19:دروازه تون باز نشد.اگه همین بازی رو بخواین تو بازی برگشت هم انجان بدین مطمئنا خذف میشین.:8:

mrmmnb
21-02-2008, 18:32
اگه اینتر بتونه در بازی برگشت لیورپول رو ببره به نظر من دیگه قهرمانیش قطعی هست ولی به عنوان یه طرفداره متعصب شانس کمی رو قائل هستم برا صعود اینتر
لعنتی تیممون در لیگ قهرمانان نمیدونم چرا بد نتیجه میگیره
بع امید صعود اینتر

amin_oxin
21-02-2008, 23:33
اگه اینتر بتونه در بازی برگشت لیورپول رو ببره به نظر من دیگه قهرمانیش قطعی هست ولی به عنوان یه طرفداره متعصب شانس کمی رو قائل هستم برا صعود اینتر
لعنتی تیممون در لیگ قهرمانان نمیدونم چرا بد نتیجه میگیره
بع امید صعود اینتر
اینو میگن یک هواداره منطقی!
ولی بعضی ها نمیخوان قبول کنن تیمشون شانس صعودش کمه!
امیدوارم تو بازی برگشت هم مثل این بازی خوب و رو به جلو بازی کنه!
only ARSENAL

B3HZ@D
22-02-2008, 17:41
همچین میگه دو نفری که اگه کسی بازی رو ندیده باشه خیال میکنه میلان 90 دقیقه چپیده بود تو محوطه جریمه خودشون...:18:
نه عزیز شما هم یه حمله های نصفه و نیمه ای داشتین که با بد بازی کردن تیمتون (مخصوصا کاکا و پیرلو) همه توپ ها رو از دست دادین.:27:
کاکا میومد یکی دو نفر رو دریبل بزنه اما چون بلد نبود توپ رو لو میداد و پیرلو هم اکثر پاس های بلند و سانتر هاش بد بود و میرسید به آرسنالی ها.:13:
اما از اونجایی که میلان همیشه مثل ... شانس میاره :19:دروازه تون باز نشد.اگه همین بازی رو بخواین تو بازی برگشت هم انجان بدین مطمئنا خذف میشین.:8:

هی یارو زیادی داری تند میری....
فکر کردی خیلی حالیته...اگه به تیکه انداختن و مسخره کردنه بیا تا چند تا تیکه بهت بندازم دیگه جرات نکنی بیای توی این تاپیک
در ضمن آرسنالی هایی که میگن میلان همش دفاع کرد شما هم بیاید توی سن سیرو یکسره دفاع کنید
دفاع کردن هم خودش یک هنره که میلان اون را داشت
شما هم می تونید هنرتون را توی سن سیرو نشون بدید....اونجا میبینیمتون
shahshahani بهتره به فکر تیمتون باشی که بازی رفت را به روم باخت

vahid_civil
22-02-2008, 18:10
چرا دعوا میکنید ؟ آخرش که بارسا یا منچستر قهرمانند

آرش-19
22-02-2008, 20:55
اینو میگن یک هواداره منطقی!
ولی بعضی ها نمیخوان قبول کنن تیمشون شانس صعودش کمه!
امیدوارم تو بازی برگشت هم مثل این بازی خوب و رو به جلو بازی کنه!
only ARSENAL

کی باید قبول کنه که شانس صعودش کمه !!!!!
تا پارسال فکر میکردیم خوزه و طرفدارای چلسی اینقدر هندونه میزارن زیر بغلشون ولی مثل اینکه این خاصیت خوزه به
بقیه هم سرایت کرده.
عزیز من پارسال تیم منچستر که پرفومنس خیلی بهتری از آرسنال الان داشت تو سن سیرو کم آورد و به زانو درامد
با وجود اینکه بازی رفت در رو خانه 3-2 برده بود. حالا با یه تساوی اینهمه کری می خونین اگه یه گل میزدید چیکار میکردید؟
به هر حال زیاد امیدوار نباشید .

amin_oxin
22-02-2008, 21:38
تو میلان پار سالو با الان مقایسه میکنی!
اصلا من دیگه چیزی نمیگم تا روز بازی!
امیدوارم و مطمئنم که اشکتونو در میارن!
به امید برد آرسنال

M A R S H A L L
22-02-2008, 22:51
کی باید قبول کنه که شانس صعودش کمه !!!!!
تا پارسال فکر میکردیم خوزه و طرفدارای چلسی اینقدر هندونه میزارن زیر بغلشون ولی مثل اینکه این خاصیت خوزه به
بقیه هم سرایت کرده.
عزیز من پارسال تیم منچستر که پرفومنس خیلی بهتری از آرسنال الان داشت تو سن سیرو کم آورد و به زانو درامد
با وجود اینکه بازی رفت در رو خانه 3-2 برده بود. حالا با یه تساوی اینهمه کری می خونین اگه یه گل میزدید چیکار میکردید؟
به هر حال زیاد امیدوار نباشید .

خيلي دوست دارم امسال منچستر با ميلان دوباره روبرو بشه.
اون وقت مي فهميد Performance يعني چي.

آرش-19
23-02-2008, 00:07
تو میلان پار سالو با الان مقایسه میکنی!
اصلا من دیگه چیزی نمیگم تا روز بازی!
امیدوارم و مطمئنم که اشکتونو در میارن!
به امید برد آرسنال

نه ... منچستر پارسال رو با آرسنال الان مقایسه میکنم !!!
نباید هم آرسنالیها چیزی بگند چون فرصتشون تموم شد.
تو بازی رفت آرسنال می تونست 50 درصد راه صعودش رو بره که نتونست.
الان دیگه همه چیز به میلان بستگی داره. به قول گفتنی میلان سرنوشت خودشو چه خوب چه بد خودش رقم میزنه.
در ضمن من میلان الان رو بهتر از پارسال میبینم. وضعیت کلی پارسال با الان زیاد فرق نداره که هیچ
به نظر من ترکیب تیم کیفیت بهتری هم پیدا کرده.

خيلي دوست دارم امسال منچستر با ميلان دوباره روبرو بشه.
اون وقت مي فهميد Performance يعني چي.

پارسال فهمیدیم یعنی چی !!!
در ضمن با وضع پارسالتون که خیلی بهتر از الان بود نتونستین کاری انجام بدین چه برسه الان که ......... .
از این آرزوها نکن چون پشیمون میشی.

shahshahani
23-02-2008, 15:12
فکر کردی خیلی حالیته...اگه به تیکه انداختن و مسخره کردنه بیا تا چند تا تیکه بهت بندازم دیگه جرات نکنی بیای توی این تاپیک
در ضمن آرسنالی هایی که میگن میلان همش دفاع کرد شما هم بیاید توی سن سیرو یکسره دفاع کنید
دفاع کردن هم خودش یک هنره که میلان اون را داشت
شما هم می تونید هنرتون را توی سن سیرو نشون بدید....اونجا میبینیمتون
shahshahani بهتره به فکر تیمتون باشی که بازی رفت را به روم باخت

حالا چرا اینقدر عصبانی شدی؟

اگه به تیکه انداختن و مسخره کردنه بیا تا چند تا تیکه بهت بندازم دیگه جرات نکنی بیای توی این تاپیک
اصلا من کی شما رو مسخره کردم؟یا کی به شما تیکه انداختم؟
در کل اگه از لحن صحبتم اینگونه بر میومد از شما عذرخواهی میکنم.
به نظر من این بازی ها اینقدر ارزش نداره که به خاطرش برای همدیگه خط و نشون بکشیم یا خدای ناکرده به همدیگه فحش بدیم.

فکر کردی خیلی حالیته...
من با شما یا هر کس دیگه ای تو این تاپیک پدر کشتگی که ندارم.با تیمهاتون هم ندارم.خیلی هم از فوتبال چیزی سرم نمیشه.من فقط یه تماشاچی فوتبالم که میخواد از تماشای فوتبال لذت ببره.اگه هم طرفدار رئالم به خواطر اینه که از تماشای بازی های این تیم بیشتر لذت میبرم.اما باید قبول کرد که بازی میلان با آرسنال لذت بخش نبود.

در پایان باز هم از همه عذرخواهی میکنم.

Pario
23-02-2008, 16:14
تیم منتخب مسابقات این هفته ی لیگ قهرمانان از دید سایت گل:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سندروس؟؟ با وجود اینکه طرفدار آرسنالم اما مطمئنم تو کله این بچه هیچ چیزی نیست. کله پوکه!

amin_oxin
23-02-2008, 16:40
چرا به جون هم افتادین؟

Razmin
24-02-2008, 15:42
من به عنوان یک یوونتوسی .... هیچی آقا یان م-گ و م- پ از همدان نوبت ما هم می رسه

B3HZ@D
25-02-2008, 13:36
من از حالا حذف آرسنال را به همه آرسنالی ها تسلیت و به میلانی ها تبریک میگم
برد میلان را هم مقابل پالرمو تبریک میگم
FORZA MILAN

amin_oxin
25-02-2008, 13:43
دیدی پای ادواردو چی شد؟
ولی با این وجود میلان که خوبه انتر اوله جدولتونم شکست میدیم!
دیدید که لیورپول , تیم پنجم جدولمون انتر رو سوراخ کرد!
میلان که در رده پنجمه چی میشه!
فقط آرسنال !
لطفا برای سلامتی ادواردو دعا کنید!

B3HZ@D
25-02-2008, 22:40
دیدی پای ادواردو چی شد؟
ولی با این وجود میلان که خوبه انتر اوله جدولتونم شکست میدیم!
دیدید که لیورپول , تیم پنجم جدولمون انتر رو سوراخ کرد!
میلان که در رده پنجمه چی میشه!
فقط آرسنال !
لطفا برای سلامتی ادواردو دعا کنید!

اینتر که توی اروپا حرفی برای گفتن نداره :41:
فقط توی سری آ شاخ میشه
هر وقت هم میاد گند می زنه و میره
میلان را عشقه که سلطان بلامنازع اروپاست:11::27:
در ضمن ما هم توی سن سیرو منتظرتونیم تا فرق بین میلان و اینتر را حالیتون کنیم:21:
هم این که یادتون بدیم چجوری باید توی اروپا بازی کرد
FORZA MILAN
FORZA PRINCE PAOLO MALDINI

amin_oxin
04-03-2008, 22:45
امشب شب مرگ میلان

ahmad08
04-03-2008, 23:05
هی هی اروم اروم بچها واس چی به جون هم افتادین اینکه معلومه امشب ارسنال میبره تا بخواد اون پیرمردا به خودشون بیان 10 تا خوردن!!!(شوخی کردم اصلآ به من چه)
اما خواهشن به اینتر توهین نکنین من دوستدار بازی زانتی و سوازو و ابراهیمویچ هستم پس توهین بی توهین که ....

Actros
05-03-2008, 00:58
گل گل گل گل گل گل گل گل
آرسنال1 _ میلان 0
به من ربطی نداره. ولی از میلان بدم میاد:21:

Actros
05-03-2008, 01:06
داغون کرد میلانو
کرد تو قوطی
آرسنال 2 _ میلان 0
بازی در سنسیرو:27:

ahmad08
05-03-2008, 01:13
میگم حالا این میلانیها میتونن باز تو این تاپیک بیان؟
راستی حالا این 15 تا رای مال کدوم تیم میشه؟

kasra_khan2003
05-03-2008, 01:19
حيف 15تا راي!!! فكر كن!!! 15تا آدم اومدن رايشون رو حروم كردن!
برين خجالت بكشين بابا! يمشت بابابزرگ رو جمع كردين ريختين تو تيمتون! يه فابرگاس جمتون كرد!
آنجلوتي بيكار شد!!!
اما به قول احمد جون، به من چه؟ :31:

sagh_moha
05-03-2008, 01:27
به به... چه حالی داد ... بچه ها از یک ماه پیش من به این میلانی ها اخطار داده بودم ... خدائی برید ببینید ... هی گفتم بابا آرسنالمیزنه آبکشتون میکنه برید از جام کناره گیری کنید سنگین تر ... به گوششون نرفت تا اینکه امشب یکی از 2 آتیشه هاشون اومد در مغازه و گفت اگه آرسنال صعود بکنه 50 تا می دم اگه بتونه ببره 100 تا می دم ... اما اگه باختید 40 تا میگیرم ... گفتم برو بچه ... بنده خدا به گوشش نرفت ... حالا هم که گوشیش رو خاموش کرده ...

آرش-19
05-03-2008, 01:39
شکست میلان حقش بود.......پیروزی آرسنال هم حقش بود.
قبل از هر چیزی این پیروزی شیرین رو به آرسنالیها تبریک میگم. واقعا استحقاقشو داشتید.
در ثانی می خوام به طرفدارای میلان بگم که زیاد ناراحت نشید. از اول صعود میلان در هاله ای از ابهام بود.
از تیمی که نیم فصل اول رو بدون پیروزی در خانه پشت سر گذاشته باشه نباید انتظاری بیش از این داشت.
مطمئنا" نباید انتظار معجزه داشته باشیم که مثلا تیم اول انگلیس رو شکست بدیم در حالی که برای رسیدن
به رتبه چهارم در لیگ کلی مشکل داریم.
در مورد بازی هم چی بگم......... میلان رو به بازی مستقیم آورده بود اونم در خانه که کاملا مشخص بود نتیجه نمیده.
در نبود سیدورف که یکی از ارکان اصلی میلان در میانه میدان بود جایگزین مناسب رو نداشتیم. اینجاست که کادر فنی باید
بزنه پشت دست خودش که چرا تو این دو فصل گورکوف رو پرورش ندادند. بازیکنی که وقتی به میلان اومد به زیدان کوچک
معروف بود. در نیمه اول بارها و بارها آدبایور و کلیچی از سمت راست با حرکات ترکیبی خط دفاع رو دور زدن تا اینکه بلاخره
بین دو نیمه یه تدبیری براش اندیشیدند. من نمیدونم تو این سطح فوتبال بازیکنا نباید متوجه این موضوع بشن و
بعد از 2-3 بار ضربه خوردن راه استفاده حریف رو از این حربه ببندند به جای اینکه منتظر تدبیر مربی بین دو نیمه باشند.
چرا باید یک نیمه رو کامل با بازی مستقیم به فنا بدی!!! مهمتر اینکه بازی تو زمین خودته........ دیگه بدتر !!!
مسئله بعدی اینه که گتوزو چون تکنیک خوبی نداره وقتی صاحبه توپه باید کاملا" از طرف سایر هافکها حمایت بشه
ولی تو این بازی چون این حمایت رو نداشت مجبور بود اقدام به دادن پاس هایی کنه که کار کسی مثل پیرلو -ه .
گتوزو وقتی توپ میاد زیر پاش تا سرشو بلند کنه باید سریعا توپ رو رد کنه اونم با پاس کوتاه.
مالدینی با تمام احترامی که نسبت بهش دارم. درسته هنوز خوب چشمه های از هنرش رو نشون میده ولی دیگه باید
کنار گذاشته بشه.ترجیح میدم در این مورد حرف نزنم.
کاکا و پیرلو و پاتو اصلا در حد و اندازه های خودشون نبودند. امرسون باید خیلی زود به بازی میامد چون بیشتر نیمه
اول میانه زمین رو از دست داده بودیم. و ........................................

در مورد بازی آرسنال هم نظر نمیدم. :5: (یکی نیست بگه "نه تورو خدا بیا نظر بده :31: )
باید قبول کنیم آرسنال هم بازی رفت و هم بازی برگشت بهتر از میلان بود. صعود هم حقش بود.
بازم به ظرفدارای آرسنال هم تبریک میگم. می دونم چه احساسی دارید :27:

در آخر به طرفدارای میلان هم میگم اصلا ناراحت نشید. این تیم میلان یکی دو سال دیگه کار داره تا بتونه اوج بگیره.
به امید آن روز : Forza Milan
البته ما هم مثل همیشه پشت میلان هستیم حتی در بدتین شرایط
و در آخر ....... آقا بردتون شانسی بود . تیم شما اصلا در اون اندازه ها نبود که بیاد میلان رو ببره. رو دور شانس بودید
وگرنه به قول گفتنی عمرا" ....................:19::19:

messi_283
05-03-2008, 01:43
به بروبچ آرسنالي تبريك مي گم واقعا حقتون بود ولي بايد شانس بياريد كه دور بعد به ما نخوريد چون ما ميلان نيستيم كه تو زمين خودمون دفاع كنيم:27:

rainysky50
05-03-2008, 01:48
سلام دوباره به بروبكس!با هزار زحمت خودم رو به اينترنت رسوندم تا فقط از نتيجه ي اين بازي با خبر بشم!با ديدن نتيجه ي بازي فقط به عشق ارسنال اين جمله رو ميشه كفت:
Arsenal is my life

jingool
05-03-2008, 02:40
:27:آخ که چه حالی کردم من...میلان که اوت شد
این رئال و بارسلونم حذف شن دیگه آخرشه!!!
فردا که رئال حذفه میمونه بارسا...

Actros
05-03-2008, 02:55
با بارسلون چی کار داری رفیق؟:20:
ولی جای بایرن خالیه:41:

pmg_acmilan
05-03-2008, 09:29
سلام به همه
با این باخت هیچ چیز از ارزش های میلان کم نمیشه تازه اتفاق خاصی نیافتاده همه تیمها یه روز خوب دارن و یه روز بد که از شانس آرسنال میلان در روزهای بدش به سر می بره ...
توجیه باخت نیست :
ولی حق بدین اگه تیمی تهت فشار هوادارانش برای گل زدن باشه و دارو مسابقه در 2 دقیقه 3 اشتباه فاحش داشته باشه که حتی Kaka" رو با اون حرکات مواجه کنه دیگه روحیه ای برای ادامه بازی نداره و باید هم میانه میدان رو خالی کنه تا از اون فاصله گل بخوره
پس همگی بگین توپ تانک فشفشه ....
در آخر بازم میگم سلطه ما بر لیگ های اروپایی همچنان ادامه داره
ولی حیف که هر تیمی قهرمان میشه آبروی اروپا رو در برابر تیمهای آمریکایی می بره ( حداقل تاریخ این رو به صراحت نشون میده)
اون 15 تا رای هم برای ما می مونه
تا پیام های بعدی ...

pmg_acmilan
05-03-2008, 09:33
راستی
فوروزا میلان
ACMILAN

vahid_civil
05-03-2008, 09:53
میلان فاجعس. ارسنال خوش شانس و تیم ضد حمله ها.

بارسا و منچستر عشق!!

shahshahani
05-03-2008, 10:02
سلام به همه ی برو بچز...
مثل روز روشن بود که میلان حذف میشه.
چرا؟ به چند دلیل:

1- تیمی که تو لیگ بحران داره یعنی نمیتونه خوب بازی کنه (علی الخصوص توی ورزشگاه خانگی) معلومه که تو لیگ قهرمانان هم نمیتونه تو خونه خوب بازی کنه.(حالا هی بگید لیگ قهرمانان فرق میکنه و میلان تو لیگ قهرمانان ال میکنه و بل میکنه.(البته به قول بچه ها به من ربطی نداره.))

2- تیمی که میانگین سنی ترکیب اصلیش بالای 32 ساله ( تازه با وجود پاتو) معلومه که نمیتونه نود دقیقه پا به پای آرسنالیهای جوون بدوه.(حالا هی تجربه لیگ قهرمانانتون رو به رخ بقیه بکشید.(بازم به من ربطی نداره.))

3- ارزش بازیکن ها اونطوری که باید ارزیابی بشه نمیشه.مثلا اگه از 10 نفر بپرسی بهترین و تاثیر گذار ترین بازیکن میلان کیه؟درجواب 7 نفرشون میگن کاکا....2 نفرشون میگن پیرلو و ممکنه یه نفر هم بگه مالدینی.اما اگه از یه کارشناس حرفه ای بپرسی 100% میگه سیدورف.یه بازی نبود اینجوری حذف شدین در حالی که بقیه ستاره هاتون هم بودن.

تا بعد...

persian_antonio
05-03-2008, 11:25
تبريك
تبريك
من ديشب فقط نيمه اول بازي آرسنال ديدم
مثل اينكه برده
تبريك به آرسناليها
only fc arsenal

ahmad08
05-03-2008, 12:04
اینو ولش کن باز کدوم ادم .... اومده و به میلان رای داده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Masoud King
05-03-2008, 12:15
خدا حافظ ميلان(پيرمرد ها:27:)!!!!!!!!:2:
وشايد خدا حافظ آنجلوتي!!!!!!!

سال ديگه بايرن قهرمانه .....
شك نكنيد:40:

Masoud King
05-03-2008, 12:19
ولي خدائيش از اين حرفا بگذريم ديشب ميلان وااقعا تو كل بازي حرفي براي گفتن نداشت به يه موقعيت كه اونم پاتو خراب كرد..........
و اينجا ست كه بايد گفت بايد ونگر رو طلا گرفت

rainysky50
05-03-2008, 13:01
اقايون ميلاني تا قبل از بازي ميكفتن اين واضحه كه ميلان ميبره ولي حالا همشون تنها توجيهشون اينه كه ميلان واضح بود كه ميبازه!!

rainysky50
05-03-2008, 18:24
اقايون سوال:
دروازه بان ارسنال در بازي با اث ميلان كي بود؟لمن بود يا المونيا؟دروازه بان دوم ارسنال كي بود؟
از اخرين وضعيت ادواردو خبري داريد؟؟

آرش-19
05-03-2008, 19:13
اقايون ميلاني تا قبل از بازي ميكفتن اين واضحه كه ميلان ميبره ولي حالا همشون تنها توجيهشون اينه كه ميلان واضح بود كه ميبازه!!

ما نگفتیم واضه بود میبازه... گفتیم که در برابر تیم اول لیگ برتر انتظار معجزه نداشتیم.
قبل بازی هم مگه میشه کری نخوند.

amin_oxin
05-03-2008, 19:24
میلان چی شد ؟
سولاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااخ شد!
میلان سوراخ!
آرسنال هورا!
پس چی شد اون کل کل کردنتون!
لال شدید؟
دنیا و فابرگاس!
سلطان بازی بود فابرگاس!
فکر کردین منچستره ؟ 3تا بخوره بره؟
این آرسناله توپ چی ها سنسیرو رو به آتیش کشیدن!

amin_oxin
05-03-2008, 19:29
دیشب از خوشحالی نمی دونستم چیکار کنم تا صبح خوابم نبرد

amin_oxin
05-03-2008, 19:32
ادواردو از بیمارستان مرخص شده و دوران نقاهت رو طی مکنه!

rainysky50
05-03-2008, 19:49
در مورد دروازه بانهاي ديشب ارسنال هم لطفا جواب سوالم رو بديد!

rainysky50
05-03-2008, 20:37
در مورد دروازه بانهاي ديشب ارسنال هم لطفا جواب سوالم رو بديد!

momkhbpsp
05-03-2008, 20:41
معلوم شد که امسال بیخودی بهترین بازیکن اروپا رو به کاکا دادن حق مسی ورونالدو رو خوردن
کم کم تیمهای ایتالیایی دارن حذف میشن بعد دوباره میان میگن بهترین لیگ جهانه

MoJtaBa.R
05-03-2008, 21:16
عزيز جان با يه بازي بازيکن رو انتخاب نکردن که شما اينجوري ميگي

messi_283
05-03-2008, 22:09
به نظر من هم آدم نباید بی انصاف باشه این که کاکا بهترین بازیکن شد حقش بود امسال هم حق مسیه:20:

mrmmnb
05-03-2008, 22:56
زیاد شلوغش نکنید مگه ارسنال چند تا موقعیت داشت؟(تا قبل از گل ) مگه چطوری گل زد ؟(با یه شوت خیلی شانسی) مگه اشتباهات داوری تاثیر نداشت(هر وقت کاکا میخواست کاری کنه داور خطاش رو میگرفت)
برید دنبال کارتون این تیمای انگلیسی باید برن گل بازی کنند
بهترین لیگ هنوز لیگ ایتالیا هست(قابل توجه momkhbpsp)
ارسنال هیچم حقش نبود این خیابانی هم عد بازی طبق روال که از تیم برنده تعریف میکنه چرت وپرت تحویل داد
من خیلی نارحت شده اما هنوز اینتر کبیر ورم هستند امیدوارم اونا بتونن انتقام میللان رو بگیرن
در پایان تیم تیم های سری A (مخصوصا اینتر - میلان و رم)
لیگ فقط سریA
ملی هم فقط ایتالیا
pmg_acmilan جون شما هم ناراحت نباش خودمون به امید خدا حالشون رو میگیرم اگه البته دوباره نرن داور رو بخرن مثل بازی رفت اینتر لیورپول یا همین بازی دیشب

MoJtaBa.R
05-03-2008, 23:29

MoJtaBa.R
05-03-2008, 23:32
تا الان چلسي - رم - شالکه اومدن بالا

MoJtaBa.R
05-03-2008, 23:51

MoJtaBa.R
06-03-2008, 00:09
تا الان چلسي - رم - شالکه اومدن بالا

MoJtaBa.R
06-03-2008, 00:35
تا الان دقيقه 62 : چلسي - رم - شالکه اومدن بالا

MoJtaBa.R
06-03-2008, 00:46
رئال 1 رم 1 دقيقه : 73

vahid_vaezinia
06-03-2008, 00:49
زیاد شلوغش نکنید مگه ارسنال چند تا موقعیت داشت؟(تا قبل از گل ) مگه چطوری گل زد ؟(با یه شوت خیلی شانسی) مگه اشتباهات داوری تاثیر نداشت(هر وقت کاکا میخواست کاری کنه داور خطاش رو میگرفت)
ارسنال هیچم حقش نبود این خیابانی هم عد بازی طبق روال که از تیم برنده تعریف میکنه چرت وپرت تحویل داد
من خیلی نارحت شده اما هنوز اینتر کبیر ورم هستند امیدوارم اونا بتونن انتقام میللان رو بگیرن
لیگ فقط سریA
ملی هم فقط ایتالیا
pmg_acmilan جون شما هم ناراحت نباش خودمون به امید خدا حالشون رو میگیرم اگه البته دوباره نرن داور رو بخرن مثل بازی رفت اینتر لیورپول یا همین بازی دیشب
منم حرف شمارو قبول دارم
mrmmnb جان واقعا اشتباهات داوري زياد بوده و حق تيمهاي ميلاني رو تا به حال خوردن.:41:

MoJtaBa.R
06-03-2008, 01:11

MoJtaBa.R
06-03-2008, 01:39

تا الان

orlan2magic_66
06-03-2008, 02:05
هي ويوا رما...ما هم اومديم بالا رئال رو تركونديم...اون داوره خر يك افسايد 1 متري رو نگرفت وگرنه...
ايشالا مي خوريم به فنرباغچه

orlan2magic_66
06-03-2008, 02:07
آبروي ايتاليا دست رمه و بس..رئال رو برديم بقيه رو هم مي بريم

Actros
06-03-2008, 02:09
رئال هم ترکید
رم 2 _ رئال 1
چلسی 3 _ الپیاکو 0
شالکه هم بازیش کشیده پنالتی

messi_283
06-03-2008, 02:11
اون 18 راء رو چکارش کنیم :27::27::27:

orlan2magic_66
06-03-2008, 02:17
آخه 18 تا راي چي رو مي خواد نشون بده؟
مهم اينه كه رم زد رئال رو اونم با اقتدار...تازه گل آفسايدم زدند كه اشكال نداره اونم
ويوا رما

messi_283
06-03-2008, 02:23
آخه 18 تا راي چي رو مي خواد نشون بده؟
مهم اينه كه رم زد رئال رو اونم با اقتدار...تازه گل آفسايدم زدند كه اشكال نداره اونم
ويوا رما

این که رم عالی بود هیچ شکی توش نیست منم به عنوان یه بارسایی خیلی حال کردم ولی گمون نمی کنم رم مرحله بعد بتونه کاری بکنه مخصوصا اگه به یه تیم قوی بخوره

orlan2magic_66
06-03-2008, 02:29
من از وقتي رم ايران رو 7 - 1 برد طرفدار رم شدم...
به نظرم جز منچستر و بارسلون تيمي جلوش نميتونه وايسه حتي آرسنال و چلسي

B3HZ@D
06-03-2008, 02:47
خدا حافظ ميلان(پيرمرد ها:27:)!!!!!!!!:2:
وشايد خدا حافظ آنجلوتي!!!!!!!

سال ديگه بايرن قهرمانه .....
شك نكنيد:40:

اون دهن گشادتو میبندی یا این که خودم دست به کار بشم
همه توی بازی دیدن که داور چقدر بد کار می کرد
حالا آرسنال را هم توی مرحله های بعد می بینیم
اینو دارم به همه میگم که بدونید میلان سرور همه تیمهاست و با این باخت هیچی از ارزشهای میلان کم نشد
میلان به مربی خودش باخت و به تاکتیک غلط اون
فصل بعد می بینیمتون

FORZA MILAN

Actros
06-03-2008, 03:30
اون دهن گشادتو میبندی یا این که خودم دست به کار بشم
همه توی بازی دیدن که داور چقدر بد کار می کرد
حالا آرسنال را هم توی مرحله های بعد می بینیم
اینو دارم به همه میگم که بدونید میلان سرور همه تیمهاست و با این باخت هیچی از ارزشهای میلان کم نشد
میلان به مربی خودش باخت و به تاکتیک غلط اون
فصل بعد می بینیمتون

FORZA MILAN

یعنی انقد فشار اومد بهت. این کلمات رو به کار بردی
عزیز آرسنال تو هردو بازی کاملا سر بود. اینو حتی طرفدارای میلان هم قبول دارن برو چند صفحه قبل ببین
من خودم طرفدار آرسنال هم نیستم .
بعد تو اسمت فاشیست آواتورت فاشیست چرا طرفدار میلانی:31:
بیا تو کار آلمان و بایرن:5:

MoJtaBa.R
06-03-2008, 11:33
قوهای سپید مادرید مغلوب شدندساعت خبر: 9:40 - تاريخ خبر: 16/12/1386[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیمهای رم ، چلسی و شالکه به مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای فوتبال لیگ قهرمانان اروپا راه یافتند.

در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی این رقابتها ، دیشب تیم فوتبال چلسی با 3 گلِ میشائیل بالاک در دقیقه پنج ، فرانک لمپارد 25 و سلیمان کالو 48 مقابل المپیاکو پیروز شد و به مرحله بعد راه یافت .

تیم پورتو نیز با یک گل بر شالکه غلبه کرد تا با توجه به نتیجه بازی رفت کار دو تیم به وقتهای اضافه و پنالتی کشیده شود ، اما در ضربات پنالتی این تیم شالکه بود که 4 به 1 مقابل میزبان پرتغالی اش پیروز شد و به جمع 8 تیم برتر صعود کرد .

در پربیننده ترین مسابقه دیشب تیم مدعی رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو وداعی تلخ با لیگ قهرمانان اروپا داشت ، این تیم پس از ارائه یک بازی ضعیف خانگی مقابل رم ، در دقیقه 70 ، پپه مدافع خود را به علت دریافت کارت قرمز از دست داد و 3 دقیقه بعد دروازه خود را توسط رودریگو تادی ، باز شده دید ولی رائول با گل مشکوک به آفساید خود در دقیقه 75 اندک امیدهایی را برای مادریدیها زنده کرد تا اینکه در دقیقه 90 - تیم رم ، کار رئال را با گل میرکو ووچینیچ تمام کرد و از قوهای سپید مادرید یک مغلوب ساخت

persian_antonio
06-03-2008, 12:27
آي چه حالي كردم رئال حذف شد
دم رم گرم
با اين حال فقط آرسنال

آرش-19
06-03-2008, 13:13
میلان چی شد ؟
سولاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااخ شد!
میلان سوراخ!
آرسنال هورا!
پس چی شد اون کل کل کردنتون!
لال شدید؟
دنیا و فابرگاس!
سلطان بازی بود فابرگاس!
فکر کردین منچستره ؟ 3تا بخوره بره؟
این آرسناله توپ چی ها سنسیرو رو به آتیش کشیدن!

برو حال کن ..............
ما هم پارسال وقتی منچستر رو کوبیدیم همین حس رو داشتیم.
سعی کردیم منطقی برخورد کنیم . ولی اگه بخوای می تونیم چشمامونو ببنیدم و دهنمونو بازی کنیم.
البته ترجیح میدیم که نکنیم. بلاخره باید کمی پیشرفت از خودمون نشون بدیم یا نه :5:
تبریک بهت میگم تیم آرسنال عالی بازی کرد و به حقش رسید. اینشاالله قهرمان میشید.

pmg_acmilan
06-03-2008, 14:45
با حذف میلان و رئال که هر دو از پرافتخارترین ها بودن دیگه لیگ حال نمیده دیگه برام مهم نیست کی قهرمان میشه
ولی منتظر شگفتی سازان این جام باشید
همون طور که ما حذف شدیم شما هم حذف خواهید شد
جز این دو تا تیم هیچ تیمی شخصیت قهرمان شدن رو نداشت
فکر می کنم فینال رو رم و فنرباغچه برگزار کنند
بااین حال چون طرفدار ایتالیا هستم دوست دارم رم قهرمان بشه و همونطور که ما پارسال انتقام رم رو ازمنچستر گرفتیم - رم هم انتقام ما رو از آرسنال بگیره

میلان همیشه قهرمان

orlan2magic_66
06-03-2008, 16:01
رم اگه مثل پارسال مغرور نشه امسال فيناليسته...بچه هاي ايتاليايي بيايد و از احتمالا تك تيم ايتاليايي حمايك كنيد
ويوا رما..
در ضمن انتقام ميلان رو هم ميگيريم

messi_283
06-03-2008, 18:38
با حذف میلان و رئال که هر دو از پرافتخارترین ها بودن دیگه لیگ حال نمیده دیگه برام مهم نیست کی قهرمان میشه
ولی منتظر شگفتی سازان این جام باشید
همون طور که ما حذف شدیم شما هم حذف خواهید شد
جز این دو تا تیم هیچ تیمی شخصیت قهرمان شدن رو نداشت
فکر می کنم فینال رو رم و فنرباغچه برگزار کنند

دست شما درد نكنه از كي تا حالا بارسا و منچستر و ليورپول شخصيت قهرماني ندارن

در مورد رم و فنرباغچه مطمئن باش دور بعدي حذف مي شن

قهرماني تنها شايسته F.C BARCELONA است

end_of_world
06-03-2008, 21:41
من در اين انجمن ها بعنوان كاپيتان دوم مادريديها هستم
قبول مي كنم كه باختيم
اصلا هم نمي خوام با هيچكي درگير بشم
ما بد بازي كرديم
اين يه حقيقته و حقيقت براي ما هميشه تلخه
نه ميخوام طرفداران بارسلونا رو بيازارم و نه بقيه رو
اما چقدر دلم ميخواد اينترميلان ليورپول رو شكست بده
در بازي ما فردوسي پور و اون پيرواني چقدر عليه ما حرف زدند
و براي ما شب تلخي رو رقم زدند
نميخوام در مورد بارسلون حرفي بزنم چون هميشه از اونا جلوتر بوديم و خواهيم بود

اما ميخوام اينترميلان به دور بعد صعود كنه تا فردوسي پور بفهمه دنيا دست كيه ....
و اينكه ليورپول نيمي از ارزشهاي تيم هايي مثل رئال - ميلان - بارسلون - منچستريونايتد - چلسي هم نداره

B L A S T E R
06-03-2008, 21:49
به نظر من یا منچستر قهرمانه یا بارسلون.

MORINIO
06-03-2008, 22:25
امسال چلسی قهرمانه

mrmmnb
06-03-2008, 23:50
تیماب ایتالیایی قهرمان بشن فرقی نمیکنه کدموشون باشه من از این انگلیسیها بدم میاد هر وقت قهرمان بشن یه جای کارشون ایراد داره با اون لیگ مسخره شون باید برن گل ابزیبه جای فوتبال خاک بر سرشون کنه

ahmad08
07-03-2008, 00:04
خوشحالین شما رمی ها که تیم بیمارستان رو بردین خوشحال باشین که اگه ما یک زره شانس داشتیم و بقیه اعضا از بیمارستان مرخصی میگرفتن که الان بجای 7 تا به شما رمی ها 12 تا زده بودیم برید نه برید و به درگاه الهی شکر کنید که ما 50% تیم اصلی مون با بیمارستان قرارداد طویل المدت دارند وگرنه که الان....لا اله ...امیدوارم که یوناتید عزیز بزنه فک همه رو بیاره پایین و قهرمان بشه که شما بفهمید بازی یعنی چی و اینتر هم مث ما بدشانس سق سیاه داره و در اوج مسابقات ابراهیموویچ رو از دست داد وگر نه که الان اون لیورپول تعداد سولاخ هاش به اندازه سولاخ های تورشون بود..
ویوا مادرید
ویوا منچستر

amin_oxin
07-03-2008, 00:05
لیگ فقط سریA
ملی هم فقط ایتالیا

منم حرف شمارو قبول دارم
mrmmnb جان واقعا اشتباهات داوري زياد بوده و حق تيمهاي ميلاني رو تا به حال خوردن.:41:

تیماب ایتالیایی قهرمان بشن فرقی نمیکنه کدموشون باشه من از این انگلیسیها بدم میاد هر وقت قهرمان بشن یه جای کارشون ایراد داره با اون لیگ مسخره شون باید برن گل ابزیبه جای فوتبال خاک بر سرشون کنه

منظورتون از داور پنلاتیه که برای آرسنال نگرفت دیگه؟
قابل پیشبینی بود که پیرمرد ها کم میارن!
با تشکر از تعداد محدودی از طرفداران منطقی میلان کا تبریک گفتن!
ایشاله سال آینده تیم شما هم بیاد لیگ قهرمانان!
ولی حال کردم با رم!
خلاصه تیم های ایتالیا یکی یکی دارن توسط انگلیسی ها حذف میشن! و این تفاوت سطح لیگ ها رو نشون میده!
لطفا برای دیدن رده بندی لیگ های جهان یه سر به سایت فیفا بزنید ! میبینید که انگلیس با اختلاف اوله!

MORINIO
07-03-2008, 12:43

معلومه کدوم لیگ مسخرس:27:

وقتی تیم چهارم پنجم لیگ انگلیس صدر نشین مطلق لیگ ایتالیا رو می ترکونه معلومه سطح کدوم لیگ بالاتره:5:

MORINIO
07-03-2008, 12:46
قرعه کشی مرحله بعد کی انجام میشه؟

orlan2magic_66
07-03-2008, 13:48
خوشحالین شما رمی ها که تیم بیمارستان رو بردین خوشحال باشین که اگه ما یک زره شانس داشتیم و بقیه اعضا از بیمارستان مرخصی میگرفتن که الان بجای 7 تا به شما رمی ها 12 تا زده بودیم برید نه برید و به درگاه الهی شکر کنید که ما 50% تیم اصلی مون با بیمارستان قرارداد طویل المدت دارند وگرنه که الان....لا اله ...امیدوارم که یوناتید عزیز بزنه فک همه رو بیاره پایین و قهرمان بشه که شما بفهمید بازی یعنی چی و اینتر هم مث ما بدشانس سق سیاه داره و در اوج مسابقات ابراهیموویچ رو از دست داد وگر نه که الان اون لیورپول تعداد سولاخ هاش به اندازه سولاخ های تورشون بود..
ویوا مادرید
ویوا منچستر

ميبينم كه بدجور داري مي سوزي...اشكال نداره ما پارسال باختيم به منچستر كه امسال شما رو ببريم...انقدرم مصدوم مصدوم نكن..نصف سري آ رو بازيكن اصلي هاي ما از دست دادند... الانم بريم از فنرباغچه ببازيم اشكال نداره حاله رئال رو گرفتيم تو اون ورزشگاه با اون ادعاتون بسته

orlan2magic_66
07-03-2008, 13:50
باز منچستر يه چيزي اگه بگه حق داره اما رئال رو وا بده با اين فينگيليا اگه بالا مياومد بدتر مي باخت به بقيه...
بعد رم فقط منچستر رو خوشم مياد...

orlan2magic_66
07-03-2008, 13:51
اينم بگم با اينكه از بازي آرسنال خيلي خوشم اومد اما تيميو حذف كرد كه ميانگين سنيش 32 سال(دايناسور) بود...اگه به يه تيمي بخوره كه جوون باشه اونم حذف ميشه...
ويوا رما

mrmmnb
07-03-2008, 19:52
عجب مقایسه های جالبی میکنند بعضی ها اولا که کدوم تیم 4 یا 5 انگلیس از تیم اول ایتالیا برده ؟اگخ منظورتون لیورپول هست باید بگم اولا که با داوری بود بردشون چون دیگه همه جا گفتند که اخراج تیم اینتر درست نبود دوما بعد از ده نفره شدن شما نبود که گل زیدید مدافع خودمون به خودمون گل زد
بعد اگه مقایسه این باشه پس پارسال که میلان که 4 بود توی جدل منجستر رو برد پس لابد لیگ ایتالیا بهتر بوده؟ کلا همچین مقایسه ای در فوتبال اشتباه هست چون یه موقع یه تیم درجه 3 میاد ویه تیم استثنایی رو میبره این دلیل نمیشه که اون تیم بهتر بوده فقط مقطعی وشانسی بود
تازه هنوز هم بازی برگشت هست هر چند خودم با توجه به سبک بازی لیورپول ومصدومان زیاد اینتر امید چندانی ندارم ولی هنوز همه چیز تمام شده نسیت اگه شما تونستید توی 5 دقیقه 2 تا بزنید شاید ما هم تونستیم

charlize
07-03-2008, 20:12
به نظر من یکی از انگلیسیها قهرمان میشه..........
البته اگه بقول احمد جان اونا هم با بیمارستان قرارداد نبندند!!!!!!

Antonio Andolini
07-03-2008, 20:34
امسال چلسی قهرمانه

چلسی بدون مورینیو=شوت .
ای دلم می خواد بارسابخوره با منچستر و بارسا منچستر رو بپوکونه تا روی این انگلیسی ها و منچستری ها کم بشه

Ali Pacino
07-03-2008, 23:51
تیم خودم که ناامیدم کرده 2 تا از لیورپول خورده ولی امیدوارم اگه قهرمان نشد رم یا بارسا قهرمان بشن

Sepideh_1989
08-03-2008, 00:34
من طرفدار آرسنالم
امیدوارم ارسنال قهرمان بشه

Antonio Andolini
08-03-2008, 15:37
تیم خودم که ناامیدم کرده 2 تا از لیورپول خورده ولی امیدوارم اگه قهرمان نشد رم یا بارسا قهرمان بشن
ولی مطمئن باش اینتر میاد بالا مگه برو بچ آرژانتینی اونجا مردن؟ ولی در کل بارسا قهرمانه امیدوارم اینتر دوم بشه.

mrmmnb
08-03-2008, 21:26
امیدوارم اینتر لیورپول رو بزنه و دیگه بعدش راه اسونه

end_of_world
08-03-2008, 23:13
امیدوارم اینتر لیورپول رو بزنه و دیگه بعدش راه اسونه

فكر نمي كنم اينطور باشه البته خودم خيلي دلم ميخواد ليورپول حذف بشه:46:

pmg_acmilan
09-03-2008, 08:08
قرعه کشی مرحله بعد کی انجام میشه؟

قرعه کشی روز جمعه 23 اسفند برگزار میشه

pmg_acmilan
09-03-2008, 08:13
نکته جالب اینه که از وقتی میلان و رئال حذف شدن به هرکدوم 3 رای دیگه اضافه شده و این مطلب رو نشون میده که محبوبیت این تیمها خیلی بیشتر از بقیه است
و هنوز همه این دو تیم رو قهرمانان مطلق میدونن
پس این طرفدارای باتعصبی که دم از تیمهاشون میزنن چرا از افتخاراتشون در جام نمی گن ما هم استفاده کنیم ( البته اگه داشته باشن) :27:

شما هم حذف خواهید شد همانگونه که ما حذف شدیم

taghi444
09-03-2008, 09:01
ماهرگز حذف نمیشیم وقهرمان میشیم زنده باد ارسنال

shahshahani
09-03-2008, 09:01
سلام به همه.
حیف شد رئال حذف شد.بدون رئال و میلان که دو مدعی اصلی قهرمانی بودن دیگه لیگ قهرمانان حال نمیده.
بعد از رئال امیدم به چلسیه مگه اون یه کاری بکنه.البته اینتر هم اگه لیورپول بزنه شانسش زیاده.

Antonio Andolini
09-03-2008, 10:47
نکته جالب اینه که از وقتی میلان و رئال حذف شدن به هرکدوم 3 رای دیگه اضافه شده و این مطلب رو نشون میده که محبوبیت این تیمها خیلی بیشتر از بقیه است
و هنوز همه این دو تیم رو قهرمانان مطلق میدونن
پس این طرفدارای باتعصبی که دم از تیمهاشون میزنن چرا از افتخاراتشون در جام نمی گن ما هم استفاده کنیم ( البته اگه داشته باشن) :27:

شما هم حذف خواهید شد همانگونه که ما حذف شدیم

هر چی می خوای بگو ولی میلان و رئال زشت بازی های خودشون رو انجام دادند و امسال خوشبختانه حق به حق دار رسید پس طبق قانون اول نیوتن اینتر هم میاد بالا

vahid_civil
09-03-2008, 10:52
مسئله 3 رای نیست. مسئله اینه که بعضیا.....

MoJtaBa.R
12-03-2008, 15:05
سرمربي تيم فوتبال ليورپول انگليس بعد از پيروزي يك بر صفر تيمش مقابل اينترميلان ايتاليا و صعود به يك چهارم نهايي جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا گفت: جام باشگاه‌هاي اروپا راحت تر از ليگ برتر است.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري رويترز، ليورپول در سال ‪۲۰۰۵‬تحت رهبري رافائل بنيتزبه قهرماني در اروپا رسيد و سال گذشته نايب قهرمان شد اما در مسابقات خانگي نتوانسته است از پس منچستريونايتد، آرسنال و چلسي بر بيايد.
اين سه تيم هم به مرحله يك چهارم نهايي جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا راه يافته اند.
بنيتز در يك كنفرانس خبري گفت: از نظر من جام باشگاه‌هاي اروپا كمي آسان تر است چون مي‌توانيم توجه خود را به دو مسابقه جلب كنيم اما در ليگ برتر هر سه تيم انگليسي حريفان سر سختي هستند. در اين رقابت‌ها تمامي مسابقات سخت هستند.
وي با توجه به اينكه روبرتو مانچيني سرمربي اينترميلان بعد از اين مسابقه اعلام كرد كه در پايان فصل اين تيم را ترك مي‌كند، شايعات منتشره در مورد احتمال پيوستنش به اينتر را خنده دار توصيف كرد و اظهار داشت: از بودن با ليورپول خوشحال است.
اين مربي افزود: تيم ما اكنون بهتر از گذشته است. به نظر من مهمترين چيز قهرماني هر سال ليورپول در جام باشگاه‌هاي اروپا است. قبل از اينكه به مرحله يك چهارم نهايي فكر كنم،منتظر قرعه كشي روز جمعه هستم.
بنيتز ادامه داد: فرقي ندارد. واقعا از بازي در فينال خوشحال خواهم شد مخصوصا اگر مقابل يك تيم انگليسي ديگر باشد.
جيمي كاراگر كه به جاي استيو فينانمصدوم در اين مسابقه بازي كرد، اولين بازيكن ليورپول است كه سابقه ‪۱۰۰‬بازي اروپايي را دارد.
تكل گل اين مسابقه را فرناندو تورسدر دقيقه ‪۶۴‬به ثمر رساند.
سرمربي ليورپول خاتمه داد: مشخصا تورس براي مدافعان يك تهديد است. ما بازيكنان بسيار خوبي داريم. اين قدرت ليگ برتر است

orlan2magic_66
12-03-2008, 15:11
سرمربي تيم فوتبال ليورپول انگليس بعد از پيروزي يك بر صفر تيمش مقابل اينترميلان ايتاليا و صعود به يك چهارم نهايي جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا گفت: جام باشگاه‌هاي اروپا راحت تر از ليگ برتر است.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري رويترز، ليورپول در سال ‪۲۰۰۵‬تحت رهبري رافائل بنيتزبه قهرماني در اروپا رسيد و سال گذشته نايب قهرمان شد اما در مسابقات خانگي نتوانسته است از پس منچستريونايتد، آرسنال و چلسي بر بيايد.
اين سه تيم هم به مرحله يك چهارم نهايي جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا راه يافته اند.
بنيتز در يك كنفرانس خبري گفت: از نظر من جام باشگاه‌هاي اروپا كمي آسان تر است چون مي‌توانيم توجه خود را به دو مسابقه جلب كنيم اما در ليگ برتر هر سه تيم انگليسي حريفان سر سختي هستند. در اين رقابت‌ها تمامي مسابقات سخت هستند.
وي با توجه به اينكه روبرتو مانچيني سرمربي اينترميلان بعد از اين مسابقه اعلام كرد كه در پايان فصل اين تيم را ترك مي‌كند، شايعات منتشره در مورد احتمال پيوستنش به اينتر را خنده دار توصيف كرد و اظهار داشت: از بودن با ليورپول خوشحال است.
اين مربي افزود: تيم ما اكنون بهتر از گذشته است. به نظر من مهمترين چيز قهرماني هر سال ليورپول در جام باشگاه‌هاي اروپا است. قبل از اينكه به مرحله يك چهارم نهايي فكر كنم،منتظر قرعه كشي روز جمعه هستم.
بنيتز ادامه داد: فرقي ندارد. واقعا از بازي در فينال خوشحال خواهم شد مخصوصا اگر مقابل يك تيم انگليسي ديگر باشد.
جيمي كاراگر كه به جاي استيو فينانمصدوم در اين مسابقه بازي كرد، اولين بازيكن ليورپول است كه سابقه ‪۱۰۰‬بازي اروپايي را دارد.
تكل گل اين مسابقه را فرناندو تورسدر دقيقه ‪۶۴‬به ثمر رساند.
سرمربي ليورپول خاتمه داد: مشخصا تورس براي مدافعان يك تهديد است. ما بازيكنان بسيار خوبي داريم. اين قدرت ليگ برتر است

تيماي انگيليسي امسال شانس آوردن كه به اينجا رسيدن زيادي نبايد شلوغش كنيد...تو اين چند ساله از ايتاليا جفت فينال بودند از اسپانيا هم بودند...

MoJtaBa.R
12-03-2008, 15:16
تيماي انگيليسي امسال شانس آوردن كه به اينجا رسيدن زيادي نبايد شلوغش كنيد...تو اين چند ساله از ايتاليا جفت فينال بودند از اسپانيا هم بودند...

معنيه اين جمله نا مفهومه : خبري بود که گذاشته شد : به اين معنا نيست که هر کي يه خبر ميزاره ميخواد جنجال کنه

orlan2magic_66
12-03-2008, 15:28
منظوره بدي نداشتم خبر رو خوندم نوشتم

vahid_vaezinia
12-03-2008, 16:19
بابا اصلا بدون ميلان ليگ قهرمانان ديگه هيچ فازي نميده

pmg_acmilan
12-03-2008, 17:52
مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا دیشب با یک بازی به پایان رسید و 8 تیم زیر به مرحله یک چهارم صعود کردند
1. آرسنال
2. منچستر
3. لیورپول
4. چلسی
5. رم
6. شالکه
7. فنرباغچه
8. بارسلونا
قرعه کشی مرحله یک چهارم روز جمعه همین هفته برگزار می شود.

persian_antonio
12-03-2008, 18:24
حيف اينتر حذف شد
آخه ليورپول؟!
×فقط آرسنال×

mrmmnb
12-03-2008, 22:56
امیدوارم این تیمای انگلیسی همشون از دم حذف شوند
داوری بازی رفت و برگشت دیدار اینتر گند بود ضمن اینکه مداری در دست بررسی هست که نشونم یده عدهای از جنوب شرقی اسیا در نتیجه بازی نقش داشتند

MoJtaBa.R
12-03-2008, 23:04
در مورد 6 گل ليورپول خبري نشد که چي بود قضيه

mohsen.rajabi
13-03-2008, 13:13
نرآتزورى در سن سيرو تحقير شد

اين ليورپول نابودگر

براى دومين هفته متوالى سن سيرو شاهد شكست تيم هاى ايتاليايى مقابل تيم هاى انگليسى بود. هفته گذشته ميلان كهنه كار مقابل آرسنال جوان سرتسليم فرود آورد و اين بار هم نوبت اينتر قهرمان بود كه مقابل يك تيم انگليسى شكست بخورد. شاگردان رافا بنيتس در اين ديدار درس خوبى به روبرتو مانچينى و تيمش دادند و ثابت كردند مى توان بدون اينكه يك بازى كثيف را به نمايش گذاشت خوب و بدون نقص دفاع كرد و به نتيجه دلخواه هم دست يافت.
اينتر كه در ديدار رفت با ۲ گل در آنفيلد شكست خورده بود فقط براى حمله و دست يافتن به گل قدم به اين بازى گذاشته بود اما با بازى منطقى ليورپول آنها نتوانستند هيچ كارى از پيش ببرند. اميد اينتر به ابراهيموويچ بود كه دفاع بسته و فشرده شاگردان بنيتس اين مهاجم سوئدى را كاملا از كار انداخته بود. بنيتس كه به خوبى راه پيروز شدن در رقابت هاى اروپايى را پيدا كرده در اين فصل با در اختيار داشتن مهره كارآمدى چون فرناندو تورس از بابت خط حمله اش هم خيالش راحت است.
ليورپولى ها به خوبى مى دانستند حتى با ۲ گلى كه در ديدار رفت به ثمر رسانده بودند نبايد خيالشان از بابت صعود راحت باشد اما با اخراج نيكلاس بورديسو در دقيقه ۵۰ و گل زيبايى كه تورس ۱۳ دقيقه بعد از آن به ثمر رساند قرمزپوشان خود را جمع ۳ تيم ديگر انگليسى حاضر در مرحله يك چهارم نهايى مى ديدند. در حقيقت مى توان اخراج بورديسو مدافع ميانى اينتر را نقطه عطفى در اين ديدار دانست. ليورپول و اينتر در سال ۱۹۶۵ از سرى رقابت هاى جام قهرمانى باشگاه هاى اروپا به مصاف هم رفته بودند. در آن سال ليورپول ۳ - يك در آنفيلد پيروز شد اما در سن سيرو ۳ - صفر شكست خورد. در آن زمان ليورپولى ها خود را قربانى داورى مى دانستند اما اين بار اين اينترى ها هستند كه مى توانند مدعى شوند قربانى اشتباه داورى شده اند. تام هنينگ اوربو نروژى در اين ديدار ۹ بار از كارت زرد استفاده كرد كه ۲ كارت آن سهم بورديسو بود كه كارت زرد دوم او كاملا بى مورد بود. با خارج شدن بورديسو از قلب دفاع اينتر كريستين چيوو مسؤوليت او را بر عهده گرفت اما يك اشتباه از خط دفاع نراتزورى براى مهاجم بزرگى چون تورس كافى بود تا كار را براى اينتر تمام كند. تورس با گلى كه به اينتر زد تعداد گل هايش را در ۵ بازى به عدد ۸ رساند. با حضور او بنيتس مى تواند اميدوار باشد براى سومين سال ليورپول را به فينال ليگ قهرمانان برساند. مربى اسپانيايى آنفيلد پس از اين ديدار با تمجيد از هموطنش گفت: «ما به تورس ايمان داريم. آنچه مسلم است او يك تهديد بزرگ براى تمامى مدافعان است. او خيلى خوب خودش را با شرايط ليگ برتر تطبيق داده و من از اين بابت راضى هستم اما ما منتظر گل هاى بيشترى از سوى او هستيم. به ثمر رساندن ۲۶ گل تا بدين جاى فصل خوب است. اما فرناندو شايستگى بيشتر از اين را دارد. او يك بازيكن با روحيه است كه مى خواهد هر روز بهتر از قبل شود.» به اعتقاد بنيتس پايه اين پيروزى ۳ هفته قبل در آنفيلد ريخته شد. او گفت: «ما كنترل بازى را در اختيار داشتيم اما در عين حال مشكلاتى هم داشتيم كه آنها ۲ يا ۳ فرصت به دست آوردند. اما ما هم در ضدحملات يكى ، دو فرصت داشتيم. ما مى دانستيم كه نتيجه بازى رفت بسيار مهم است. ما در اين بازى با انديشه رقابت، تكيه برضدحملات و اشتباه نكردن قدم به ميدان گذاشته بوديم. در هر حال من از عملكرد تيمم در هر دو بازى كاملا راضى هستم.» بنيتس كه معتقد است تيمش در رقابت هاى امسال هم شانس زيادى براى رسيدن به فينال دارد در ادامه حرف هايش افزود: «ما نسبت به سال ۲۰۰۵ تيم بهترى داريم البته در فوتبال هيچ چيز مشخص نيست. در اولين سالى كه به ليورپول آمده بودم هيچكس تصور نمى كرد كه ما قهرمان ليگ قهرمانان شويم اما ما قهرمان شديم. براى من مهمترين مسأله اين است كه تيمم هر سال در رقابت هاى ليگ قهرمانان حاضر باشد.» از هشت تيم حاضر در مرحله يك چهارم پايانى ۴ تيم انگليسى هستند و به اعتقاد بنيتس اين مسأله بيانگر كلاس بالاى رقابت هاى ليگ برتر است. او در اين باره گفت: «۴ تيم اول ليگ برتر اكنون در ميان برترين هاى اروپا قرار دارند. همه ما واقعا بازيكنان خوبى داريم و اين نشان دهنده قدرت ليگ برتر است. براى من اصلا مهم نيست كه در دور بعد مقابل چه تيمى قرار خواهيم گرفت. در حال حاضر مى خواهم از اين پيروزى لذت ببرم.» بنيتس درخصوص اين بازى هم گفت: «به اعتقاد من يك بازى سخت را مقابل يك تيم خوب داشتيم. ما مى دانستيم كه آنها در بازى هوايى خوب هستند. بنابر اين سعى كرديم از لحاظ دفاعى بازى را كنترل كنيم. كاراگر، اسكرتل و هيپيا همگى در بازى هوايى خوب عمل مى كنند بنابر اين ما توانستيم كروز و ابراهيموويچ را مهار كنيم. فكر مى كنم اخراج بازيكن اينتر كمى روند بازى را تغيير داد. با يك بازيكن بيشتر ما مى توانستيم راحت تر پاسكارى كنيم و در عين حال توپ را هم حفظ كنيم.»
استيون جرارد كاپيتان ليورپول هم در پايان اين بازى گفت: «نمى توانم بگويم بازى آسانى بود چون آنها تيم خوبى هستند. تا قبل از اخراج بازى سختى بود. ما نمى خواستيم به هيچ وجه در اين ديدار گلى دريافت كنيم و مى خواستيم در نيمه دوم در صورت امكان به گل برسيم كه به اهدافمان هم رسيديم. فكر نمى كنم در مرحله يك چهارم نهايى كسى دوست داشته باشد مقابل ما قرار بگيرد. ما هر چند در ليگ برتر كمى متزلزل ظاهر شديم اما در اروپا واقعا قدرتمند هستيم.» استيون جرارد در مورد زلاتان ابراهيموويچ هم گفت: «به نظر من ابراهيموويچ يك بازيكن باكلاس و بزرگ است اما ما هم خوش شانس هستيم كه فرناندو تورس را داريم. يك فرصت براى او كافى است تا نتيجه بازى را تغيير دهد. اميدواريم او تا انتها بتواند با گلزنى هايش به ما كمك كند.»جيمى كاراگر هم به عنوان اولين بازيكن ليورپول در اين ديدار صدمين حضورش در ليگ قهرمانان را تجربه كرد ، وى پس از اين ديدار گفت: «ما مى دانستيم كه اگر در اين ديدار گل نخوريم راهى دور بعد خواهيم شد و با گل تورس هم كه خيالمان كاملا راحت شد.

pmg_acmilan
14-03-2008, 20:05
سلام
آیین قرعه کشی مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا امروز انجام شد و تیمهای صعود کننده به این مرحله رقیبان خود را به این صورت شناختند
آرسنال ------- لیورپول
رم ------------ منچستر
بارسلونا ------ شالکه
فنرباغچه ----- چلسی
بازیهای رفت روزهای 13 و 14 فروردین و بازیهای برگشت در روزهای 29 و 30 فروردین انجام خواهد شد
باز هم رم و منچستر به هم خوردن
چه بازی میشه
بوی انتقام میده

Meisam Khan
16-03-2008, 12:46
امیدوارم این تیمای انگلیسی همشون از دم حذف شوند
داوری بازی رفت و برگشت دیدار اینتر گند بود ضمن اینکه مداری در دست بررسی هست که نشونم یده عدهای از جنوب شرقی اسیا در نتیجه بازی نقش داشتن
دور از جون.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirtoty
28-03-2008, 00:14
فقط رم ....

pmg_acmilan
01-04-2008, 09:55
بازیهای رفت مرحله یک چهارم امشب و فرداشب برگزار میشه
رم و منچستر بهترین بازی !
بوی انتقام میاد!

orlan2magic_66
01-04-2008, 19:46
بازیهای رفت مرحله یک چهارم امشب و فرداشب برگزار میشه
رم و منچستر بهترین بازی !
بوی انتقام میاد!

آره تاييد ميشه

amin_oxin
03-04-2008, 09:25
داور بازی آرسنال که بازی رو خراب کرد ما باید میبردم ولی داور نذاشت!
تا کییییی بد شانسی! خدااااا....

pmg_acmilan
03-04-2008, 11:00
دور رفت از مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا با 4 بازی پیگیری شد که طی آن نتایج زیر رقم خورد:
رم 0 -------- 2 منچستر
شالکه 1 -------- 0 بارسلونا
آرسنال 1 -------- 1 لیورپول
فنرباغچه 2 -------- 1 چلسی

MoJtaBa.R
07-04-2008, 03:13
دور رفت از مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا با 4 بازی پیگیری شد که طی آن نتایج زیر رقم خورد:
رم 0 -------- 2 منچستر
شالکه 1 -------- 0 بارسلونا
آرسنال 1 -------- 1 لیورپول
فنرباغچه 2 -------- 1 چلسی

اصلاحيه : شالکه 0 -------- 1 بارسلونا

MoJtaBa.R
08-04-2008, 10:40
/مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
بنيتس: آنفيلد به تورس دل بسته است
خبرگزاري فارس: سرمربي اسپانيايي تيم فوتبال ليورپول براي بازي امشب آنفيلد به تورس دل بسته است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، شاگردان رافائل بنيتس پس از تساوي اميدوار كننده در زمين آرسنال، فرصت دارند به يك صعود خانگي برسند؛ اما براي اين منظور به درخشش وعده داده مهاجم اسپانيايي خود دل بسته اند.
فرناندو تورس ملقب به ال نينيو مي تواند در بازي امشب برابر آرسنال يك مهره تاثيرگذار و راه گشا باشد.
بنيتس كه همواره از مهاجمين خود به صورت تركيبي بهره مي برد، در بازي امشب از تورس به صورت تك مهاجم استفاده مي كند و سايرين وي را حمايت خواهند كرد.

MoJtaBa.R
08-04-2008, 10:42
مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
زيكو : بايد براي كشتن يا كشته شدن وارد استمفوردبريج شد
خبرگزاري فارس: سرمربي برزيلي فنرباغچه در آستانه جدال حساس برابر چلسي از شاگردانش خواست براي مردن وارد استمفوردبريج بشوند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري فرانسه، زيكو خطاب به بازيكنانش عنوان كرد: برويد براي مردن يا كشتن حريف. از شما كار فني نمي‌خواهم. اين ميدان ربطي به تكنيك و تاكتيك ندارد.
وي ادامه داد: بايد فقط براي تركيه بازي كنيد. چاره اي نيست و نمي توانم شما را فريب بدهم. حريف از شما با تجربه تر است. شما تنها با نيروزي تعصب خود مي توانيد از پس آنها برآييد.
زيكو اظهار داشت: در چنين بازي مهمي بايد در هر ثانيه مراقب بود. بايد بدانيد كه يك لحظه غفلت باعث مي شود تمام پل‌هاي ساخته شده تخريب شود.

Meisam Khan
09-04-2008, 00:08
ليورپول صعودكرد

Antonio Andolini
09-04-2008, 00:34
چلسی هم صعود کرد ... 2-0برد ...... دو تا تیمی که ازش متنفر بودم صعود کردند ..... وای ویلان الان میشه گفت که از چهارتا تیم نیمه نهایی سه تاش انگلیسیه از فردا دیگه خفمون می کنند
ولی امیدوارم چلسی لیورپول رو بزنه ...... مورینیو سکته می کنه

kasra_khan2003
09-04-2008, 00:39
از اين خفتم ميگيره كه، آرسنال و ليورپول، دوتا تيم خوب، به هم مي خورن، بعد تازه آرسنال كه زيبا هم بازي مي كنه حذف ميشه، اونوقت اين بارسا مفتي مفتي داره مياد بالا!
همش به تيم هاي الكي پلكي مي خوره كه اسمش رو سالي يكي دو بار بيشتر نمي شنويم!!!
آخر هم حتما مي خوره به چلسي، كه الان وضعيتش خرابه، اونو ميبره ميشه يه پاي فينال!!!! چقدر زيييييييبا!!!!

Antonio Andolini
09-04-2008, 01:04
از اين خفتم ميگيره كه، آرسنال و ليورپول، دوتا تيم خوب، به هم مي خورن، بعد تازه آرسنال كه زيبا هم بازي مي كنه حذف ميشه، اونوقت اين بارسا مفتي مفتي داره مياد بالا!
آخر هم حتما مي خوره به چلسي، كه الان وضعيتش خرابه، اونو ميبره ميشه يه پاي فينال!!!! چقدر زيييييييبا!!!!
این نشانه ی علاقه مندی شما به فوتبال است که سلتیک رو که میلان با زور ازش برد و منچستر ازش باخت رو اسمش سالی یک بار می شنوی و همچنین شالکه رو ..... شما برید رم رو ببرید بعد بیاید این جا حرف بزنید....آبروی لیگ اسپانیا هم بردید

Ezel
09-04-2008, 09:22
چلسی وضعیتش خرابه؟؟؟؟ تیم دوم لیگ انگلیسه و الانم که اومد بالا . من متحیرم شما بر اساس چه معیاری میگی اوضاع چلسی خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

Antonio Andolini
09-04-2008, 10:17
چلسی وضعیتش خرابه؟؟؟؟ تیم دوم لیگ انگلیسه و الانم که اومد بالا . من متحیرم شما بر اساس چه معیاری میگی اوضاع چلسی خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
می خواد اینو بگه که اگر بارسا تو مرحله بعد خورد به چلسی و بارسا برد بگه که چلسی تو بحران بوده و الکی اومدید بالا ......... نمی دونید که چه حالی میده وقتی که می بینی هواداران تیم رقیب بهت حسودی می کنند :27::27:

SAEED_BARCELONA
09-04-2008, 10:54
من بعد از بارسا طرفدار آرسنال بودم. حیف شد.
دوتا تیم که ازشون متنفر بودم اومدن بالا خدا کنه امشب رم بزنه منچسترو. حیفه تو نیمه نهایی یه تیم از ایتالیا نباشه در عوض 3تا انگلیسی باشه!

kasra_khan2003
09-04-2008, 11:31
این نشانه ی علاقه مندی شما به فوتبال است که سلتیک رو که میلان با زور ازش برد و منچستر ازش باخت رو اسمش سالی یک بار می شنوی و همچنین شالکه رو ..... شما برید رم رو ببرید بعد بیاید این جا حرف بزنید....آبروی لیگ اسپانیا هم بردید

واقعا هم كه ميلان چه تيمي بود!!! همه مي دونن وضعيت ميلان الان چطور هست!

بازي رفت ما روبينيو و نيسروي رو نداشتيم! بازي برگشت راموس و نيسروي رو نداشتيم!!! منچستر هم اگه يكي مثل رونالدو و روني رو نداشته باشه، خيلي تيم ها مي تونن ببرنش!
به هر حال، من كه هميشه دارم اخبار فوتبال رو نگاه مي كنم ( ميتوني بري همين تاپيك هاي ورزش رو نگاه كني ) 10 بار هم اسم سلتيك رو نشنيدم!

اما رم تيم دوم جدول سري آ هست داداش، شنيدي اسمش رو ديگه؟

kasra_khan2003
09-04-2008, 11:36

اين چلسي با اون چلسي زمان مورينيو يكي هست يعني؟!!! :18:

kasra_khan2003
09-04-2008, 11:43
می خواد اینو بگه که اگر بارسا تو مرحله بعد خورد به چلسی و بارسا برد بگه که چلسی تو بحران بوده و الکی اومدید بالا ......... نمی دونید که چه حالی میده وقتی که می بینی هواداران تیم رقیب بهت حسودی می کنند :27::27:

در حالي كه همه چششون به بازي هايي چون رم - منچستر ، آرسنال - ليورپول ، آرسنال - ميلان ، رئال - رم هست، يه تيم داره به سختي جون مي كنه و مياد بالا! جدا هم چه عرقي داره ميريزه!!! مي دوني اسمش چيه؟ تيمي كه با تفاضل گل، تونسته تازه رده دوم جدول لاليگا رو پس بگيره! تيمي كه با اين همه ادعا، تو خونش از رئال با يه يك دو يه ساده، باخت، تيمي كه وقتي ستاره هاش يكم پسرفت مي كنن، عين زباله از تيم ميندازه بيرون بدون توجه به اين كه چه افتخاراتي براشون آورده... :27::27::27:

مسابقه 20 سوالي شد، كي جوابش رو مي دونه؟ :31:

M A R S H A L L
09-04-2008, 11:53
اولاً اون دوستمون كه گفته بود منچستر روني و رونالدو رو نداشته باشه خيليا مي برنش هم نشانه قوت منچستره چون بالاخره ايشون قبول داره كه در حال حاضر كسي رقيب منچستر نيست اينو همتون ميدونيد از رئال گرفته تا آرسنالو و بارسا و ميلان و ...
دوماً فوتبال بدون حضور ستاره ها معني نداره.هر بازيكني كه استعدادشو داشته باشه و بياد بالا شايستگيه خودشه و نبايد گفت كه تيم به اون متكيه هر چند مسئله چندان غلطي هم نيست.در غياب رونالدو و روني -آندرسون و ناني مثل شير وايسادن اونا نبودن فرگي رو چه غم؟يكي ديگه كشف مي كنه.امسال كه قهرمان اروپا مائيم.رو بقيه سالا بحث كنيد.

به نظر من يه تيم بيشتر به استعداد مربيش متكيه تا استعداد ستاره هاش و اين نسبت 51 و 49 ه.

davy jones
09-04-2008, 12:04
در حالي كه همه چششون به بازي هايي چون رم - منچستر ، آرسنال - ليورپول ، آرسنال - ميلان ، رئال - رم هست، يه تيم داره به سختي جون مي كنه و مياد بالا! جدا هم چه عرقي داره ميريزه!!! مي دوني اسمش چيه؟ تيمي كه با تفاضل گل، تونسته تازه رده دوم جدول لاليگا رو پس بگيره! تيمي كه با اين همه ادعا، تو خونش از رئال با يه يك دو يه ساده، باخت، تيمي كه وقتي ستاره هاش يكم پسرفت مي كنن، عين زباله از تيم ميندازه بيرون بدون توجه به اين كه چه افتخاراتي براشون آورده... :27::27::27:

من اصلا نه طرفدار بارسا ام نه مخالف رئال ولی اگر بارسا تو مرحله ی یک چهارم هس ولی رئال نیس به خاطر اینه که بارسا روی لیگ قهرمانان تمرکز زیادی کرده و انصافا تا اینجا رو به شایستگی صعود کرده.:20:

البته بازیکنان بارسا تجربه ی بیشتری نسبت به رئالی ها در بازی های اروپایی دارن. شرایط فعلی بارسا چیزی شبیه به وضعیت میلان پارسال داره ( که البته به نظرم این مقایسه بین رئال و اینتر هم صادقه ) پس بهتره که مسائله دیگه و تعصبات بیجا رو پیش نکشیم.:46:

اما از همه ی اینها گذشته به نظرم منچستر قهرمان میشه چون ثبات بیشتری تو زمین داره.:8:

Masoud King
09-04-2008, 12:05
آرسنالم که حذف شد!!!!!!!
حالا تنها تیمی که دوست دارم قهرمان بشه شالکه هست....

ferin
09-04-2008, 12:09
من در مورد تیم های دیگه صحبتی ندارم اما خوشحالم که لیورپول صعود کرد . امیدوارم منچستر هم امشب صعود کنه.

منچستر با این تیم آماده قهرمان میشه ... :40::11:

چلسی هم صعود کرد ... 2-0برد ...... دو تا تیمی که ازش متنفر بودم صعود کردند ..... وای ویلان الان میشه گفت که از چهارتا تیم نیمه نهایی سه تاش انگلیسیه از فردا دیگه خفمون می کنند
ولی امیدوارم چلسی لیورپول رو بزنه ...... مورینیو سکته می کنه

در ضمن عزیز من قابل توجه شما که Premier League بهترین و با کیفیت ترین لیگ دنیاست پس تعجبی نداره ...

messi_283
09-04-2008, 15:17

منظورت از به سختی بالا اومدن چیه . مث اینکه تو نتایج امسال بارسارو تو لیگ قهرمانان نمی دونی:13:
بارسا تو دور مقدماتی با 14 امتیاز با اقتدار اول شد (4بردو2تساوی)
تو یک هشتم هم بازی رفتو تو سلتیک پارک 3-2 بردیم تو نیوکمپ هم0 - 1شکستشون دادیم
تو این مرحله هم شالکه رو تو زمینش بردیم .حالا اگه این جون کندنه .صعود راحت چجوریه؟
درضمن ما ستاره ای بیرون ننداختیم هر وقت انداختیم اظهار نظر کن
ماشاالله رئال تو این کارا استاده نمونش ماکلله-فرناندو رندوندو-کاپلو واز همه مهمتر مربی که تو اون فصل قهرمانتون کرد یعنی دلبسکه:41:

SAEED_BARCELONA
09-04-2008, 18:05
در حالي كه همه چششون به بازي هايي چون رم - منچستر ، آرسنال - ليورپول ، آرسنال - ميلان ، رئال - رم هست، يه تيم داره به سختي جون مي كنه و مياد بالا! جدا هم چه عرقي داره ميريزه!!! مي دوني اسمش چيه؟ تيمي كه با تفاضل گل، تونسته تازه رده دوم جدول لاليگا رو پس بگيره! تيمي كه با اين همه ادعا، تو خونش از رئال با يه يك دو يه ساده، باخت، تيمي كه وقتي ستاره هاش يكم پسرفت مي كنن، عين زباله از تيم ميندازه بيرون بدون توجه به اين كه چه افتخاراتي براشون آورده...

مسابقه 20 سوالي شد، كي جوابش رو مي دونه؟
بارسا ستاره انداخت بیرون؟ کو؟ میشه یکیشو بگی؟
ماشالا رئال که تا پارسال پری سال تو هر پستش یه فوق ستاره داشت الان همشونو کردن بیرون. حتی تدارکات چیشون هم ستاره بود
بارسا 2 ساله که داره توی لا لیگا بد بازی میکنه. البته امسال شانس نداشت که هر کدوم از بازیکناش 2بار مصدوم شدن
پار سال که قهرمان تفاضل گلش از تیم دوم 20 تا کمتر بود امسال هم که افتادیم رو دور مساوی!!!

Antonio Andolini
09-04-2008, 19:33
واقعا هم كه ميلان چه تيمي بود!!! همه مي دونن وضعيت ميلان الان چطور هست!

بازي رفت ما روبينيو و نيسروي رو نداشتيم! بازي برگشت راموس و نيسروي رو نداشتيم!!! منچستر هم اگه يكي مثل رونالدو و روني رو نداشته باشه، خيلي تيم ها مي تونن ببرنش!
به هر حال، من كه هميشه دارم اخبار فوتبال رو نگاه مي كنم ( ميتوني بري همين تاپيك هاي ورزش رو نگاه كني ) 10 بار هم اسم سلتيك رو نشنيدم!

اما رم تيم دوم جدول سري آ هست داداش، شنيدي اسمش رو ديگه؟
:27::27::27: نشون دادی به زور سالی یک بار اخبار ورزشی رو می بینی ..... عزیزم من میلانی رو میگم که کاکا تو اون سال بهترین بازیکن سال بود
بحث مصدوم ها رو وسط نکش که بارسا همیشه یه تیمش تو بیمارستان بود ... مسی اتوئو رونالدینهو دکو میلیتو ... بس نیست؟
حتما گوشات عیب داشته که اسم سلتیک رو نشنیدی

Antonio Andolini
09-04-2008, 19:37

کی گفته؟ ... تازه امشب بازی بارسا مستقیم پخش میشه نه منچستر که خودش نشون دهنده ی حساسیت بیش تر این بازیه
ما ستاره هامون رو بیرون انداختیم؟ رونالدو که خوب داغونش کردید و انداختینش به میلان .... کارلوس هم انداختید به فنر(درست گفتم؟ فنر بود دیگه؟) بقیه موارد رو هم که دوستان گفتند.

صحبت های دوستانmessi_283 و SAEED_BARCELONA هم به شدت تایید میشه

Antonio Andolini
09-04-2008, 19:41
در ضمن عزیز من قابل توجه شما که Premier League بهترین و با کیفیت ترین لیگ دنیاست پس تعجبی نداره ...
کی گفته؟... حالا امسال رو در نظر بگیریم حرف شما رو میشه قبول کرد

mrmmnb
09-04-2008, 19:48
متنفرم از هر چی تیم انگلیسی هست اخه تیمای انگلیسی هم شدن تیم دیگه همه عالم میدونن لیوپول ار اینتر نبرد بلکه داور ار اینتر برد وگرنه هیچ کدوم از تیما حریفش نمیشدن الانم به خاطر همون بازی که با بی عدالتی حذف شد توی بحران رفته تازه بازم داورا دارن به ضررش سوت میزن
کلا لیگ فقط ایتالیا تیم فقط ایتالیا باشگاهی فقط اینتر بعدشم بقیه تیمای ایتالیا یی
میدوم این حرفم چرت وپرت هست اما امیدوارم رم شگفتی خلق کنه!!!

orlan2magic_66
09-04-2008, 21:41
متنفرم از هر چی تیم انگلیسی هست اخه تیمای انگلیسی هم شدن تیم دیگه همه عالم میدونن لیوپول ار اینتر نبرد بلکه داور ار اینتر برد وگرنه هیچ کدوم از تیما حریفش نمیشدن الانم به خاطر همون بازی که با بی عدالتی حذف شد توی بحران رفته تازه بازم داورا دارن به ضررش سوت میزن
کلا لیگ فقط ایتالیا تیم فقط ایتالیا باشگاهی فقط اینتر بعدشم بقیه تیمای ایتالیا یی
میدوم این حرفم چرت وپرت هست اما امیدوارم رم شگفتی خلق کنه!!!

تاييد ميشه شديدا...ليگ انگيليس اگه به درد مي خورد به درد انگيليس ها مي خورد برسند يورو...اصلا مي دوني چيه جام جهاني 2006 تنها تيم هايي كه لژيونر نداشتند ايتاليا بود و عربستان
پس نشون مي ده كه ليگ ايتاليا ليگيه كه تو هم حرف هم عمل بهتره...
ليورپول هم شانسي اينتر رو حذف كرد رسيد اينجا
فورتزا آتزوري

Antonio Andolini
10-04-2008, 00:56
قسمتی از حرف های دو دوست عزیز بالایی تایید میشه .... اصلا این بنیتز فوتبال کثیفی ارائه می کنه.

بارسلونا1-0شالکه
منچستر1-0رم
د روسی هم یک پنالتی توی نیمه ی اول از دست داده.... گل منچستر هم کارلوس توز در دقیقه 70زده

M A R S H A L L
10-04-2008, 10:35
من فقط يه چيز برام مهمه:
اينكه ما تيممون به حدي قويه كه اصلاً تمركز روي يه جام و اينا حاليمون نيست هر رو جامو داريم مقتدارنه بالا مي كشيم.
تيم يعني اين.بدون شرط و شروط.
ديشبم ما خيلي راحت مي تونستيم 3 تا گل بزنيم البته انصافاً رم هم موقعيت داشت اما جداً‌ اين دوني خيلي از توپاي ما گرفت.ديشب با نصف توان رمو حذف كرديم حالا با تمام توان به پيش به سوي بارسلونا!

mrmmnb
10-04-2008, 19:02
متاسفانه لیگ قهرمانان امسال اشغال ترین سالش و داره طی میکنه نیمه نهایی که توش 3 تا تیم انگلیسی هست و از تیم ایتالیایی خبر نیست فقط به بارسلونا امید دارم ولی میترسم از منچستر ببره بعدش گیر موذی گری لیورپول بشه وبیخود بیخودی لیورپول قهرمان بشه
اصلا دیگه دیدنش لذت نداره بیخیال امسال

V A H I D
10-04-2008, 19:07
خدا کنه بارسا قهرمان شه ...
یا حد اقل منچسترو ببره ...

Antonio Andolini
10-04-2008, 19:12
ایول خوشم اومد ..... خوشم اومد موقعیت رو درک کردی و از روی تعصب حرف نزدی

kasra_khan2003
10-04-2008, 21:20
:27::27::27: نشون دادی به زور سالی یک بار اخبار ورزشی رو می بینی ..... عزیزم من میلانی رو میگم که کاکا تو اون سال بهترین بازیکن سال بود
بحث مصدوم ها رو وسط نکش که بارسا همیشه یه تیمش تو بیمارستان بود ... مسی اتوئو رونالدینهو دکو میلیتو ... بس نیست؟
حتما گوشات عیب داشته که اسم سلتیک رو نشنیدی

شما بورو طرز صحبت كردنت رو درست كن |:

kasra_khan2003
10-04-2008, 21:22
منظورت از به سختی بالا اومدن چیه . مث اینکه تو نتایج امسال بارسارو تو لیگ قهرمانان نمی دونی:13:
بارسا تو دور مقدماتی با 14 امتیاز با اقتدار اول شد (4بردو2تساوی)
تو یک هشتم هم بازی رفتو تو سلتیک پارک 3-2 بردیم تو نیوکمپ هم0 - 1شکستشون دادیم
تو این مرحله هم شالکه رو تو زمینش بردیم .حالا اگه این جون کندنه .صعود راحت چجوریه؟
درضمن ما ستاره ای بیرون ننداختیم هر وقت انداختیم اظهار نظر کن
ماشاالله رئال تو این کارا استاده نمونش ماکلله-فرناندو رندوندو-کاپلو واز همه مهمتر مربی که تو اون فصل قهرمانتون کرد یعنی دلبسکه:41:

بورو خوب پست من رو بخون بعد بيا اينجا بگو!!!
من منظورم در جدول ليگ بود كه تازه تونستين ويارئال رو بندازين سوم!!! امتيازتون هم باهاش برابره!

kasra_khan2003
10-04-2008, 21:25
کی گفته؟ ... تازه امشب بازی بارسا مستقیم پخش میشه نه منچستر که خودش نشون دهنده ی حساسیت بیش تر این بازیه
ما ستاره هامون رو بیرون انداختیم؟ رونالدو که خوب داغونش کردید و انداختینش به میلان .... کارلوس هم انداختید به فنر(درست گفتم؟ فنر بود دیگه؟) بقیه موارد رو هم که دوستان گفتند.

صحبت های دوستانmessi_283 و SAEED_BARCELONA هم به شدت تایید میشه

ما رونالدو رو داغون كرديم؟ زماني كه كاپلو رونالدو رو نخواست و اونو فروخت هوادارا هيچ وقت اونو نبخشيدن!!!

ما كارلوس رو انداختيم بيرون؟ ((= خيلي باحالي!!! فقط بورو اخبار جديد مرتبط با كارلوس رو بخون كه خودش گفته : نبايد به اين زودي رئال رو ترك مي كردم!!! عزيزم كارلوس خودش رفت!!!

اما شما: فيگو، شوستر، همين رونالدينيو كه تو فرودگاه اون طور باهاش برخورد شد! و اگر اشتباه نكنم ريوالدو ( اينو تو يه پست از يك شخص خارجي در سايت گل خوندم! خودم در جريانش نيستم )

kasra_khan2003
10-04-2008, 21:31
من در مورد تیم های دیگه صحبتی ندارم اما خوشحالم که لیورپول صعود کرد . امیدوارم منچستر هم امشب صعود کنه.

منچستر با این تیم آماده قهرمان میشه ... :40::11:

راستش رو بخواهيد من زياد به بازي زيبا اهميت نميدم!!! صعود ليورپول هم با قاطعيت بود!
اما در مورد اين كه ميگي ليگ اينگليس بهترين هست، بايد بگم كه طبق آخرين آمار رسمي، اولين ليگ و جذابترين ليگ، ليگ اسپانيا هست!!!
حالا اين فصل رو اگه در نظر بگيريم شايد بشه گفت اينگليس بهتر بوده چون دو تيم منچستر و آرسنال جدا زيبا بازي مي كنند و در صدر جدول هم حساسيت هست!

amirtoty
10-04-2008, 21:33
غیر ممکنه بارسا منچستر و بزنه ولی خداکمه بزنه که تو فینال دو تا تیم انگلیسی بهم نخورن!

V A H I D
10-04-2008, 22:05
راستش رو بخواهيد من زياد به بازي زيبا اهميت نميدم!!! صعود ليورپول هم با قاطعيت بود!
اما در مورد اين كه ميگي ليگ اينگليس بهترين هست، بايد بگم كه طبق آخرين آمار رسمي، اولين ليگ و جذابترين ليگ، ليگ اسپانيا هست!!!
حالا اين فصل رو اگه در نظر بگيريم شايد بشه گفت اينگليس بهتر بوده چون دو تيم منچستر و آرسنال جدا زيبا بازي مي كنند و در صدر جدول هم حساسيت هست!

بعدش ایتالیاهه بعدش انگلیس..
توی همون ...

Antonio Andolini
10-04-2008, 22:20
شما بورو طرز صحبت كردنت رو درست كن |:
جوابی کاملا بی ربط بود .......

Antonio Andolini
10-04-2008, 22:21
بورو خوب پست من رو بخون بعد بيا اينجا بگو!!!
من منظورم در جدول ليگ بود كه تازه تونستين ويارئال رو بندازين سوم!!! امتيازتون هم باهاش برابره!
این جا تاپیک لیگ قهرمانان هست نه لیگ اسپانیا

Antonio Andolini
10-04-2008, 22:28
ما رونالدو رو داغون كرديم؟ زماني كه كاپلو رونالدو رو نخواست و اونو فروخت هوادارا هيچ وقت اونو نبخشيدن!!!

ما كارلوس رو انداختيم بيرون؟ ((= خيلي باحالي!!! فقط بورو اخبار جديد مرتبط با كارلوس رو بخون كه خودش گفته : نبايد به اين زودي رئال رو ترك مي كردم!!! عزيزم كارلوس خودش رفت!!!

اما شما: فيگو، شوستر، همين رونالدينيو كه تو فرودگاه اون طور باهاش برخورد شد! و اگر اشتباه نكنم ريوالدو ( اينو تو يه پست از يك شخص خارجي در سايت گل خوندم! خودم در جريانش نيستم )
فیگو خائن که خودش اومد رئال که هنوز که هنوزه بارسایی ها نبخشیدنش که می تونستید تو بازی های ال کلاسیکو ببینید .... وقتی میگم اصلا به کل از دنیای ورزش به دوری اونوقت میگی چرا
.
خیلی ببخشید کاپلو پارسال جزو رئال نبود؟
ریوالدو هم خودش رفت میلان مگر مرز داشتیم بازیکن به این خوبی رو بندازیم بیرون؟ هنوز اون سوپر گلی که از پشت18 زد رو از خاطر نبردم.......... کارلوس خودش رفت فنر؟!

B L A S T E R
10-04-2008, 22:44
منچستر خیلی قوی شده.خیلی هم پرو...
بارسا هم ازش بدم میاد..
لیورپول خوبه

V A H I D
10-04-2008, 22:50
فیگو خائن که خودش اومد رئال که هنوز که هنوزه بارسایی ها نبخشیدنش که می تونستید تو بازی های ال کلاسیکو ببینید .... وقتی میگم اصلا به کل از دنیای ورزش به دوری اونوقت میگی چرا
.
ریوالدو هم خودش رفت میلان مگر مرز داشتیم بازیکن به این خوبی رو بندازیم بیرون؟ هنوز اون سوپر گلی که از پشت18 زد رو از خاطر نبردم.......... کارلوس خودش رفت فنر؟!

دارید گریه ی بازیکناتون رو در می اید دیگه قبول کن...
اون از رونالدینویی که خودش رو اوول زده بود به مصدومیت بعد رایکارد زد پاشو شیکوند(:27::27::27::27:)تا اخر فصل
خونه نشین شد....
اونم از جیووانی دوسانتوس که به اون خوبی بازی می کنه هنوز فصل تموم نشده اون یارو لاپرتا براش می خواد قرارداد
بنویسه بفروشش ...
معلوم نیست انری رو چی کار کردین بد بازی می کنه ...
همچنین اتوو....
دکو رو هم که رایکارد بازی نمی ده ...
و......

M A R S H A L L
10-04-2008, 23:00
ميشه بدون توهين نظر بدين؟
منچستر بهترين تيم باشگاهيه دنياست(البته اگه تو بقيه ي كرات فوتبال نباشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پس قبل از جاري نمودن واژه منچستر بر زبان حتماً از دهانشويه استفاده كنيد. با تشكر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Antonio Andolini
10-04-2008, 23:06
اون از رونالدینویی که خودش رو اوول زده بود به مصدومیت بعد رایکارد زد پاشو شیکوند(:27::27::27::27:)تا اخر فصل
خونه نشین شد....
هر بازیکنی معمولا بعد از اوج دوران افولی هم داره

اونم از جیووانی دوسانتوس که به اون خوبی بازی می کنه هنوز فصل تموم نشده اون یارو لاپرتا براش می خواد قرارداد
بنویسه بفروشش ...
اینو قبول دارم که اگر لاپورتا بفروشتش واقعا حماقت کرده

گفته میشود مشکلات خانوادگی داره

همچنین اتوو....
اتوئو خوب روحیه داره ولی هنوز بعد از مصدومیتش به اوج نرسیده البته رسید ولی بعد از جام ملت های آفریقا یکم افت کرد

مصدومه

و......
؟؟؟؟؟!!!!!!:8::8::8:

ولی در کل قبول دارم بارسا یکم ازلحاظ روحی افت داره که داره یواش یواش درست میشه

amirtoty
10-04-2008, 23:09
منچستر بهترين تيم باشگاهيه دنياست(البته اگه تو بقيه ي كرات فوتبال نباشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پس قبل از جاري نمودن واژه منچستر بر زبان حتماً از دهانشويه استفاده كنيد. با تشكر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حیف که امسال میلان نبود که 4 تا به منچستر بزنه!

منچستر خوش شانس باید هر سال بخوره به رم

ولی در هر صورت پیشاپیش قهرمانیش مبارک

Antonio Andolini
10-04-2008, 23:11
بیشین بینیم بابا حال نداریم ..... می گفتی فرگوسن اندکی راحت تر می بودیم

messi_283
11-04-2008, 01:23

منچستر تو بهترین وضعیتش به بارسا تو بدترین وضعیتش خورده.:41:

نمی خوام چیزی رو توجیح کنم ولی اگه بارسا بارسای 2 فصل پیش بود می دیدیم کی بهترین تیم باشگاهی دنیاست.

با این وجود شانس بارسا برای بردن منچستر کم نیست:20:

kasra_khan2003
11-04-2008, 10:34
.

دارید گریه ی بازیکناتون رو در می اید دیگه قبول کن...
اون از رونالدینویی که خودش رو اوول زده بود به مصدومیت بعد رایکارد زد پاشو شیکوند()تا اخر فصل
خونه نشین شد....
بنویسه بفروشش ...
همچنین اتوو....
و......

در مورد شوستر جواب ندادي!!!
عجب پس همه خودشون رفتن؟
ببينم الان مصلا مسي واسه چي بايد پاشه يهو بياد رئال؟
پس اون موقع خدوتون كاري كردين كه پا شدن اومدن!
بعله، كارلوس خودش رفت داداش!!! همه چيز براي تمديد قراردادش حاضر بود! اينم لينك خبري از فارس نيوز كه اين حرف من رو تاييد مي كنه!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جواب هاي خودت به وحيد اگه نگيم همه نصفش لااقل بي ربط بود!!! يادمه دكو آماده هم بود، بازيش نمي داد رايكارد، تازه اگه واقعا مصدوم باشه! ديگه اينا شدن چوپان دروغ گو!!!

Antonio Andolini
11-04-2008, 12:57
در مورد شوستر جواب ندادي!!!
اون موقع تلویزیون اصلا بازیا رو نشون میداد که بخوام بدونم شوستر به چه علت رفت رئال؟!! تازه اگر هم نشون میداد اون موقع مال خیلی وقت پیشه و فکر نکنم اگر دیده باشم هم به یاد داشته باشم به خاطر همین جوابی ندادم

ببينم الان مصلا مسي واسه چي بايد پاشه يهو بياد رئال؟
پس اون موقع خدوتون كاري كردين كه پا شدن اومدن!
شک نکنید اگه بره به خاطر پوله مثل فیگو
ج
واب هاي خودت به وحيد اگه نگيم همه نصفش لااقل بي ربط بود!!! يادمه دكو آماده هم بود، بازيش نمي داد رايكارد، تازه اگه واقعا مصدوم باشه! ديگه اينا شدن چوپان دروغ گو!!!
از مصدومیت در اومده بود ولی هنوز به آمادگی نرسیده بود و بازم مصدوم شد...... فکر کنم خودش گفته شاید فصل بعدی برم چلسی که با رفتن مورینیو از چلسی دیگه بعید میدونم

kasra_khan2003
11-04-2008, 16:49
خوبه خوبه
اگه اين طور كه تو ميگي باشه، همه تو بارسا شادن! هيچ كي هيچ مشكلي نداره!!!
فقط نيست شما يكم بي پوليد، بعضي وقتا بازيكناتون ميرن جاهاي ديگه!!!

Antonio Andolini
11-04-2008, 19:18
خوبه خوبه
خیر باراس بدون مشکل نیست ولی داره حل میشه ..... بارسا بی پول نیست ولی رئال خر پوله

Core
11-04-2008, 19:35
خوبه خوبه

بارسا مثل خیلی از باشگاه های دیگه رو پای خودش ایستاده بر عکس رئال که اگر خزانه دولت مرکزی نباشه نونم گیرش نمیاد بخوره. یه آمار بگیر ببین چند تا از بازیکن هایی که الان تو تیمشون ستاره هستند از آکادمی جوانان بارسا بالا اومدن و اونوقت اگه وقت کردی 2 تا بازیکن هم نام ببر که محصول باشگاه رئال باشند.
بارسا برای جایگزین کردن بازیکن های جدید مجبور بوده و هست که ستاره هایی مثل فابرگاس ، دوس سانتوس و ... رو بفروشه تا هزینه کافی برای خرید بازیکن های جدید رو داشته باشه.
با همه این حرف ها خیلی از تیم های انگلیسی که شخصی هستند و بارسا همه ساله تا مراحل پایانی جام باشگاه ها بالا میان بر عکس رئالی که 4 ساله زور میزنه و فقط از مرحله گروهی صعود میکنه و بعد از اون توسط 1 تیم که داراییش شاید یک دهم رئال هم نیست حذف میشه.

pmg_acmilan
22-04-2008, 10:02
دور رفت از مرحله نیمه پایانی رقابت های لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا امشب با دیدار
Liverpool - Chelsea
و فردا شب با دیدار تیمهای
Barcelona - Man. United
ادامه می یابد

1000_alkapone
03-05-2008, 15:49
امسال حق منچستر است که جام را به خانه ی خود ببرد