ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا میشه این کد رو به VB.net تبدیل کرد

khatat
14-12-2007, 07:46
سلام دوستان من می خواستم یه form designer با VB درست کنم اما هرچه سعی کردم به یه مشکلی برمی خوردم گفتم برم تو اینترنت یه سرچ کنیم ببینیم چی گیرمون می آد اما بعد متوجه شدم که این کار تو vb غیر ممکنه و فقط تو#C می شه یه سری کد هم پیدا کردم اما سوال من اینکه مگه .Net یک سیستم یک پارچه نیست پس چرا می شه یه کاری رو تو یه زبان انجام داد ولی تو اون زبان دیگه نه ؟؟ حالا می خواستم از دوستان یه خواهشی کنم اگه C# بلدین لطفا یه نگاهی به صفحه زیر بندازید و ببینید می شه کد اون پروژه رو یه جوری به DLL تبدیل کرد که تو VB هم قابل استفاده باشه یا نه باید برم C# بخونم!!
خیلی ممنون
آدرس :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

_H2_
15-12-2007, 11:34
سلام

....اما بعد متوجه شدم که این کار تو vb غیر ممکنه و فقط تو#C می شه یه سری کد هم پیدا کردم اما سوال من اینکه مگه .Net یک سیستم یک پارچه نیست پس چرا می شه یه کاری رو تو یه زبان انجام داد ولی تو اون زبان دیگه نه ؟؟
اگر در C#.Net شده پس در VB.Net هم میشود!
من مشکل وقتی دارم، کد را دانلود میکنم و اگر توانستم نگاهی می اندازم ولی چند سوال؟
اگر DLL است چرا مستقیماً در پروژه استفاده اش نمیکنید؟؟؟
نمیتوانید فقط کد خطی را که نتوانسته اید تبدیل کنید اینجا بنویسید؟؟؟

khatat
16-12-2007, 08:35
خیلی ممنون حلش کردم
با سایت زیر

_H2_
17-12-2007, 15:41
سلام
بهرحال من تبدیل را انجام دادم.

البته چون نمونه VB.Netرا خودم تبدیل کرده ام و من از دستورات Using در C#.Net و معادل Imports آن در VB.Net خوشم نمی آید، این دستورات در نسخه VB حذف کردم و مسیر اشیا و کلاسسها را کامل آورده ام، دوستانی که میخواهند میتوانند برای کوتاه شدن کد دستورات فوق را اضافه کنند.
پروژه آزمایش Demo را به علت خیلی ساده بودن تبدیل نکرده ام.

راستی دوستان سایت، شاید، امکان دارد مدتی آنلاین نباشم.
خوش بگذره.
بای!

khatat
18-12-2007, 13:06
ممنون از زحمتی که کشیدی