مشاهده نسخه کامل
: عکس های سه بعدی از ناهمواری ها و جنگلهای زمین
سلام
من عکس هایی از جنگل ها وناهمواریهای زمین میخوام ...
اگه نرمافزاری هست که باهاش همچین کاری بشه کرد معرفی کنید یا اگر عکس دارید لینک بدید ...
ممنون
سلام دوست من
شما می تونید با نرم افزار گوگل ارث یا ناسا ورلد وین به صورت انلاین از کره زمین و جزئیات اون عکس بگیرید و ببنید .
لینک دانلود در همین انجمن و انجمن های درخواست نرم افزار وجود داره
البته برای دایال اپ خیلی سنگین هستن .
گفتم 3 بعدی گوگل ارت رو دارم و ازش استفاده میکنم ..
Pouriaqazvin
14-12-2007, 09:47
فکر کنم یه چند تایی داشته باشم پیدا کردم مدرسه برات میارم
عکسی که به صورت سه بعدی ناهمواری زمین رو نشون بده وجود نداره فرقی نمیکنه که تصویر ماهواره ای باشه یا عکس هوایی
برای دیدن تصویر سه بعدی ناهمواری ها باید از قرار دان یک جفت عکس هوایی در کنار هم و از دستگاه استریسکوپ استفاده کنید
نرم افزار هم وجود داره که بتونی این تصاویر رو سه بعدی ببینی ولی من چیزی نمیشناسم
با تشکر از شما
منظور شما فتوژئولوزی هست دیگه آقا مجید؟
::::::::::
شما با قرار دادن دو تا عکس هوایی که از یک منطقه گرفته شده در زیر استریوشکوپ می تونید این عکس ها رو سه بعدی ببینید ( البته با چشم هم میشه دید ، که با کمی تمرین میشه انجامش داد )
آره همون فتوژئولوژی ولی برای رشته جغرافیا اسم این درس رو گذاشتن کاربرد عکس های هوایی یه پروژه هم میدن به عنوان کار عملی که باید ساختار زمین شناسی مثل گسل ها جنس رسوبات شیب و ... رو مشخص کنیم آخر ترم تحویل دادیم درس جالبیه منطقه فسا رو داده بودن به گروه ما
bahar1717
21-11-2008, 10:59
سالم در مورد جغرافیا مطلب می خوام می شه کمکم کنید؟؟!!!
سلام
کسانی که در مورد جغرافیا مطلب میخوان یا میخوان در مورد مطلبی جغرافیایی تحقیق اراائه بدن به وبلاگ زیر مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
clima84.blogfa.com
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.