ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سؤال در رابطه با برنامه BT Info

Alishmas
13-12-2007, 12:50
سلام.

اول از همه ميخواستم بدونم که اين برنامه فقط يک نسخه داره ؟ اگه يکيه که هيچی اما اگر چند ورژن داره لطفاً لينک آخرين ورژنش رو بديد.

من وقتی با اين برنامه ميخوام به گوشی کسی Connect بشم بايد حتماً توی Device هام ادش کرده باشم. و اگه هم اد نباشه از مراحل اد کردن رو انجام ميده (يعنی از طرف مقابل و من يه کد ميپرسه)

نميشه گوشی هايی که توی My Device مون اد نيست رو با اين برنامه هک کرد ؟

hamidreza_shab
18-12-2007, 16:08
من هم این برنامه رو دارم و یک نسخه بیشتر نیست

sajey
18-12-2007, 16:30
سلام دوستان من
دوستان عزیز من شما اگر درخواست نرم افزار خود را در این تاپیک بیان کنی زودتر به جواب میرسی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اموزش و کار با نرم افزارها و مشکل با نصب نرم افزار ها هم به این تاپیک مراجع کنید که دوستان شما را راهنمایی کنند.
مرسی

hamidreza_shab
18-12-2007, 20:47
:19:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

syeedalireza
19-12-2007, 21:55
سلام.

اول از همه ميخواستم بدونم که اين برنامه فقط يک نسخه داره ؟ اگه يکيه که هيچی اما اگر چند ورژن داره لطفاً لينک آخرين ورژنش رو بديد.

من وقتی با اين برنامه ميخوام به گوشی کسی Connect بشم بايد حتماً توی Device هام ادش کرده باشم. و اگه هم اد نباشه از مراحل اد کردن رو انجام ميده (يعنی از طرف مقابل و من يه کد ميپرسه)

یک نسخه بیشتر نداره از این برنامه....
شما با این برنامه اگر در گوشیهای سونی اریکسون بخواید نفوذ کنید فقط یک اجازه از قربانی میگرد....
اگر در گوشیهای نوکیا و سامسونگ بخواید استفاده کنید نیاز به کد داره یعنی شما باید یک کد مخصوصی(دلخواهی) را وارد کنید و طرف قربانی هم باید همان کد را وارد کند تا شما بتوانید به گوشی وی نفوذ کنید....
این نرم افزار مخصوص سونی اریکسون ساخته و تنظیم شده طوری که اگه شما وارد گوشی طرف بشید همه چی میاد در دستان شما از جمله

کنترل صدا(کم-زیاد کردن)
کنترل واکمن گوشی(سری W سونی اریکسون)
قابلیت ذخیره SMS و دفترچه تلفن همراه در گوشی خود
قابلیت روشن کردن ویبره قربانی طوری که تا شما دستر ندهید قطع نمیشود
قابلیت عوض کردن تم با گوشی هک کننده(یعنی شما)
و.......فقط کافیست دفعه اول به گوشی قربانی حمله کنید و کد بلوتوث وی را ذخیره کنید,این کار موجب میشود که شما در دفعه بعد کع میخواهید به او حمله کنید از شما نه کدی میخواهد نه اجازه ای!

asfa
22-12-2007, 15:10
نوکیا به نوکیا که خیلی کم جواب میده مثلا فقط میتونی شماره گیری کنی !
این برنامه ورژنهای مختلفی داره !
خودم از 1.04 دنبالش کردم و آخریشم که نصب کردم 1.08 بود ...
این نرم افزار از نوکیا به سونی اریکسون خیلی خوب جواب میده فقط باید یه بار اد کنی و برای دفعات بعدی دیگه لازم نیست ....

hamkar1981
22-12-2007, 15:32
دوستان به اين تاپيك مراجعه كن

ول از همه ميخواستم بدونم که اين برنامه فقط يک نسخه داره ؟ اگه يکيه که هيچی اما اگر چند ورژن داره لطفاً لينک آخرين ورژنش رو بديد.

اول سرچ كن اگه پيدا نكردي درخواست بده اونم تو قسمت درخواست ها
موفق باشي

H.Operator
23-12-2007, 21:59
دوستان من نسخه 1.5 رو دانلود كردم واز n73 تونستم w810 رو به طور كامل نابود كنم ولي از w810 به n73 نتونستم كاري كنم (به جز خاموش كردن گوشي )

ولي سوني اريكسون به سوني اريكسون خوب جواب ميده..........................