ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش : رنگی کردن عکسهای سیاه و سفید ( سطح : نیمه حرفه ای )

صفحه ها : 1 [2]

bb
29-06-2006, 05:42
ساغر جان اشکالاتش اینه که کروات رو یادت رفته درست کنی بعدش هم دور و بره این آقا رو تمیز نکردی . ولی بقیه اش نسبتا خوبه و همچین اشکال مهمی نداره دیگه .

saghar_sh
29-06-2006, 05:44
دستت درد نكنه خيلي زحمت كشيدي
شرمنده

saghar_sh
29-06-2006, 05:46
كجاشو درست نكردم؟ من كه دورشو تميز كردم كجا رو ميگي؟

bb
29-06-2006, 05:50
منظورم این اطراف هستش که رنگ یکنواختی نداره اونجا رو اگه یک دست می کردی بهتر بود .

saghar_sh
29-06-2006, 05:55
اونجا رو خب عكس اصلي همينطور يكنواخت نبود من هم روش كنترل بي زدم و يكنواختش نكرد.
يه بار كردم خوشم نيومد عوش كردم.
ولي كراوات كه رنگيه
بايد چي كار ميكردم؟

bb
29-06-2006, 06:07
جزئیات کروات مشخص نیست مثلا سایه و چین خوردگی و ....
برای اینکه جزئیاتش مشخص بشه یه لایه جدید درست کن و تو لایه جدید کروات رو رنگ کن بعد Mode لایه رو به Color تغییر بده می تونی از قلم هم استفاده کنی یعنی بعد از انتخاب قلم از بالا ( تنظیمات قلم ) مد قلم رو به Color بدی و شروع کنی به رنگ کردن البته راه های زیادی واسه رنگ کردن وجود دارن . حالا اینا راحت تر بودن که گفتم .

saghar_sh
29-06-2006, 06:22
كراواتو من همينطوري رنگ كردم
تو عكس اصليشو ديدي؟
باز هم سعي ميكنم
پيغام خصوصي اتو چك كن

hemo
29-06-2006, 07:49
اين هم كار منه
ميدونم زياد جالب نشده
ولي به هر حال براي اينكه من هم كاري كرده باشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bb
29-06-2006, 08:10
آقا یه عکس جدید بگذارید
منم رنگیش کنم .
ممنون

Amin
29-06-2006, 10:36
اين بخش فتوشاپ خيلي مورد علاقه منه!
البته رو اين يكي كمتر وقت گذاشتم:

سلام
WOW!!!!
عجب طبيعي شده !!! :ohno: :ohno: :ohno:
خسته نباشي
مبل و كاغذ ديواري و ساعت خيلي طبيعي از كاردرووومدند

br0991
29-06-2006, 11:30
کل پستها رو با دقت نگاه کردم و خوندم ، با عرض خسته نباشید به تمام دوستانم ، یه تذکر دوستانه میدم
به نظر من نوع آموزشی که شاهین عزیز و همینطور یکی دیگه از دوستانمون گفتن یه کم بگی نگی ابتکاریه و درصد اشتباه کردن درونش زیاده و از راه خودش وارد نشدن

saghar_sh
29-06-2006, 19:59
منظورتون چيه؟

bb
30-06-2006, 06:48
اینم کار ساغر عزیز می باشد.

saghar_sh
30-06-2006, 07:16
نظر ندادي
اي واي يادم رفت ساعتشو رنگ كنم

Shahin King
01-07-2006, 23:23
کل پستها رو با دقت نگاه کردم و خوندم ، با عرض خسته نباشید به تمام دوستانم ، یه تذکر دوستانه میدم
به نظر من نوع آموزشی که شاهین عزیز و همینطور یکی دیگه از دوستانمون گفتن یه کم بگی نگی ابتکاریه و درصد اشتباه کردن درونش زیاده و از راه خودش وارد نشدن

سلام

منتظر روش شما دوست عزیز هستیم . احتمالا روش شما همون روشیه که در کارگاههای فنی و حرفه ای برای کارآموزانی که تصمیم به ورود به بازار کار رو دارن هست .
درسته ؟

به هر حال خیلی خوشحال میشم که روش مشا عزیز رو هم یاد بگیریم .

قربانت : شاهین کینگ

Shahin King
01-07-2006, 23:27
سلام مجدد ...

دوستان این اواخر پست بیهوده و زیرکانه برای بالا بردن تعداد ارسالها دیده میشه .
تیم گرافیک تصمیم گرفته از این پست نام کاربرانی رو که پست بیهوده ی زیرکانه برای بالا بردن تعداد ارسالهاشون دارن رو به دیگران معرفی کنه .

یه جور آبرو ریزی

=============================================

سلام

سیلور جان کار شما خوب شده ولی گردن به بالا خیلی کار داره این طور نیست ؟؟

قربانت : شاهین کینگ

saghar_sh
02-07-2006, 05:36
در مورد كار من هم نظر ندادي
يادت رفته نظر بدي

saghar_sh
02-07-2006, 17:50
اين هم عكسي كه قبلا رنگي كردم
وقتي ابزار doodge را ميزنم اينطوري ميشه ولي نميدونم چرا
بعضي وقتها هوب ميشه بعضي وقتها هم بد
دليلشو نميدونم

saghar_sh
02-07-2006, 18:03
اين هم يه عكس ديگه

saghar_sh
02-07-2006, 18:05

اين هم يكي ديگه
منتظر نظراتون هستم
متشكر بيدم

Shahin King
07-07-2006, 06:01

اين هم يكي ديگه
منتظر نظراتون هستم
متشكر بيدم

سلام

خوب این سیاه و سفیدش کو که ما مقایسه کنیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به هر حال قشنگ شده . بزرگترین مشکلش رنگ چشمه که با اولین نگاه متوجهش میشی . حالا شاید رنگ چشم ایشون این رنگی بوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رنگ زمینه هم تنده یا روشنش کن یا از این حالت ساده بودن درش بیار .

قربانت : شاهین

saghar_sh
07-07-2006, 07:56
مرسي شاهين از نظرت
فقط همين اخري رو نظر دادي؟
اونا رو نديدي؟
اين آخري والله رنگ چشمش اينجا يه كم بهتر بود رزوليشن رو كم كردم اينطوري شد.
خيلي سعي كردم بهترش كنم
باشه باز هم چشم
دستت درد نكنه
اونا رو هم ببين با ابزار دودج كه سفيد ميكنه سفيدش كردم ولي خراب شد

elahe mahyari
31-07-2006, 12:55
سلام دوستان.
اينم نمونه كار من.خوشحال ميشم نظراتتون رو بگين.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] copy.jpg

Behroooz
31-07-2006, 14:04
خوبه فقط كمي چشمهاش غير طبيعي شده

saghar_sh
01-08-2006, 05:18
چشمش كه غيرطبيعي نيست

elahe mahyari
01-08-2006, 09:19
چشمش كه غيرطبيعي نيست

سلام
ممنون از نظراتتون. ;) اما من بالاخره نفهميدم كه چشماش طبيعيه يا غير طبيعي؟!! :sad:

saghar_sh
01-08-2006, 10:25
به نظر من طبيعي هست

Behroooz
01-08-2006, 10:39
یکی زحمت رنگی کردن این را بکشه

ممنون بهروز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bb
06-08-2006, 06:07
بهروز جون این پستت دوبار تکرار شده ها .

بذار ذخیره کنمش

moosavi
06-08-2006, 13:59
سلام

من دنبال يادگيري اين کار بودم

حتما يکي از کارا رو رنگي مي کنم و قرار ميدم

bb
06-08-2006, 18:09

نظر و پیشنهاد یادتون نره

soleares
06-08-2006, 18:22
سلام دوستان.
اينم نمونه كار من.خوشحال ميشم نظراتتون رو بگين.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] copy.jpg
دوست من لب دختر رو خوب کار نکردی خودت توجه کن میفهمی از خط زده بیرون! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soleares
06-08-2006, 18:30
دوستان میشه یه منظره رو این طوری کنید !؟
البته به دو رنگ مختلف لطفا /

Behroooz
09-08-2006, 13:52
كسي از اين عكس دختر خانم بزرگش را داره ؟

soleares
09-08-2006, 15:04
دوستان كسي مي تونه منظره رو هم رنگ كنه اگر مي تونه لطفا به دو رنگ مختلف رنگ كنه .

bb
10-08-2006, 05:20
کسی درباره عکس هایی که من رنگی کردم نظر داشت ؟

کدومش بهتره ؟

Behroooz
10-08-2006, 11:56
اوني كه چادرش صورتي رنگه بهتر از بقيه است
ممنون بهروز

Hectorist
06-12-2006, 13:17
سلام
من هم روی یکی از عکس ها کار کردم :

kiarash3500
13-12-2006, 02:06
ببخشید برنامه ای نیست غیر از فوتو شاپ که این کار رو خودش هوشمندانه انجام بده؟
ممنون

mahsoft
13-12-2006, 02:19
هست تو بخش معرفی نرم افزار یه برنامه بود که مخصوص این کاره اگه جستج. کنید پیدا میکنید

GoldenDragon
29-12-2006, 19:33
به فرمايش جناب شاهين اولين نمونه کارم رو که البته اولين عکسي بود که رنگي کردم و خودم ازش راضي نيستم ميذارم شايد بدتون نيومد ، بعداً کارهاي ديگه رو هم ميذارم که از اين بهتر هستن

اصلي

کار من

اينم لينک سايز بزرگترش شايد خواستيد ببينيد

armankp3
01-01-2007, 14:12
با سلام خدمت شاهين كينگ
ميخواستم بدونم نميشه از عكس سياه و سفيد سه نسخه تهيه كرد يعني سه لايه و به اولي رنگ قرمز داد و به دومي رنگ سبز و به سومي رنگ آبي سپس اي سه لايه رو يه جوري روهم قرار داد تا تصوير رنگي بشه ؟ من تا اينجا پيش رفتم ولي همين يه جوري شو موندم .

Shahin King
01-01-2007, 16:01
با سلام خدمت شاهين كينگ
ميخواستم بدونم نميشه از عكس سياه و سفيد سه نسخه تهيه كرد يعني سه لايه و به اولي رنگ قرمز داد و به دومي رنگ سبز و به سومي رنگ آبي سپس اي سه لايه رو يه جوري روهم قرار داد تا تصوير رنگي بشه ؟ من تا اينجا پيش رفتم ولي همين يه جوري شو موندم .

سلام

اگر منظورتون اینه که با این روش میشه اتوماتیک و با چند ترفند عکس رو رنگی کردن به صورت طبیعی . خیر
بنده که همچین چیزی نه شنیدم و نه خوندم .

البته با تغییر در Mode لایه ها میشه عکس رو رنگ و وا رنگ کرد . ولی اونی که تو ذهن شما هست نه . نمیشه .

قربانت : شاهین :)

Hectorist
01-01-2007, 16:19
ولی اگه میشد اینکار رو کرد خیلی جالب میشد !!!! عجب کار خفنیه !!!!

GoldenDragon
01-01-2007, 16:58
اينم يه کار ديگه که روتوش و رنگي شده ، ميدونم خوب نشده ولي شما به استادي خودتون ببخشاييد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينم با رنگ نخودي و متعادل

GoldenDragon
01-01-2007, 17:03
اينم عکس يه ماشين که من فقط رنگش رو تغيير دادم و بازم ميدونم که خوب نشده و شما اساتيد جسارت من شاگرد رو خواهيد بخشود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Shahin King
01-01-2007, 18:09
سلام

عالی شدن مخصوصا تغییر رنگ ماشین ( مشکلی توی تغیییر رنگ ماشین ندیدم . حسابی ذره بینی کار کردی ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اما عکس اون خانوم : باز هم مشکل همیشگی رنگ پوست که اکثر دوستان و حتی بنده هم با اون مشکل دارم . یه خورده قرمزش تنده . البته ممکنه رنگ پوست واقعی این خانوم همین باشه ولی وقتی در کنار عکس سیاه و سفیدش قرار میگیره . تندی رنگ پوست آزار دهندست .

تنها راه تمرین در زمینه تغییر رنگ پوست

شما یک تصویر رنگی رو سیاه و سفید کنید - عکس رنگی ( اصلی ) رو در یه گوشه از تصویر باز بزارین و روی عکس سیاه وسفید شده کار کنین و سعی کنین که مثل اون در بیاد .
این تمرین رو بار ها و بارها و در محیطها و فضاهای گوناگون امتحان و تمرین کنین . ( مثلا تصویر یک کودک در محیط باز و در طبیعت . با نوع تابش نور و تمرین روی عکس کودکی دیگر در محیطی بسته مثل اتاق و ... )

قربانتان : شاهین

GoldenDragon
01-01-2007, 19:11
مرسي جناب استاد شاهين عزيز

من از اون خانم 2 تا نمونه دارم که يکيش روشنتر و مايل به نخودي هستش ولي به نظرم رنگ پريده اومد اين بود که اين رو گذاشتم ، بيشتر خوشم مياد روتوش و ترميم انجام بدم و رنگ ماشينها رو عوض کنم ، بازم از اين مبتدي کار خواهيد ديد
شايد به اين دليل بيشتر روي روتوش و ترميم حساسم که مدتي کارم اين بود
__________________________________________________ __________________________

جناب استاد شاهين عزيز ، عکس نخودي اون خانم رو هم گذاشتم ببينيد چطوره

GoldenDragon
07-01-2007, 19:54
سلام جناب استاد شاهين عزيز ، اگه ميشه توي تاپيکتون کارهايي که مثل اون ماشين رنگشون رو تغيير دادم بذارم ، ديدم اعتراضي نکردين که چرا فقط سياه و سفيد رنگي شده نذاشتم گفتم احتمالاً اشکالي نداشته باشه ، جايي جز اينجا براشون سراغ ندارم ، اگه ok بود بفرماييد تا کارهاي ديگه رو هم بذارم ، لطف بفرماييد يه سري هم به تاپيک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خودم بزنيد ، اينجا فقط تصاوير رنگي شده رو ميذارم ولي اونجا هر چي که بتونم ، ممنون از لطف و زحماتتون.

عکس يه هواپيماي جنگي که فقط رنگش رو عوض کردم و نوشته پايينش رو برداشتم ، کار تميزي نشده ببخشاييد ، جالب اينجاست که dpi عکس اصلي 1 بود ، ميتونين از اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اون رو بردارين و خودتون چک کنيد تا باورتون بشه ، من که تا حالا عکسي با dpi 1 نديده بودم

khabat ahmady
10-01-2007, 00:41
سلام من هم به جمع أمدم

Maysam-BFU
12-01-2007, 15:34
آقایون همه خسته نباشید.

آقا شاهین دست شما درد نکنه واقعن حال کردم. عکس زیر هم که سیاه سفید بود به رنگی تبدیل کردم .

البته وقتی کار تموم شد باورم نمی شد که خودم این عکس را رنگی کردم.

کار چطور است ؟

GoldenDragon
13-01-2007, 01:13
سلام جناب استاد شاهين عزيز ، يه پيغام براتون فرستاده بودم و درخواستي داشتم اما شما توجهي نفرمودين قربان ، من منتظر جوابتون بودم که ميشه اينجا باز هم کار تغيير رنگ داده شده بذارم يا نه اما بازم التفات نفرمودين ، به هر حال چون جوابتون رو نميدونم کار ديگه اي نميذارم ، بازم منتظر جوابتون ميمونم و در صورتيکه منفي باشه اون ماشين و هواپيما رو پاک ميکنم و فقط رنگي شده ها رو ميذارم باشن

GoldenDragon
24-01-2007, 08:47
ممنون از جناب استاد شاهين گل گلاب که اجازه دادن براي کارهاي تغيير رنگ داده شده هم اينجا پست بزنم
رنگ اين اتوبوس رو از طوسي که رنگ مرده به حساب مياد به زرد تغيير دادم بهتره مريض باشه تا مرده نه؟

GoldenDragon
24-01-2007, 08:59
باور کنيد که من چند بار پيکان بنفش ديدم ، آخرين بار همين اواخر ديماه بود داشتم ميرفتم شهرک شهرداري دم در سايپا يه وانت پيکان دقيقاً به همين رنگ ديدم ، ميدونم رنگ جالبي نيست ولي من تا چيزي رو نبينم سعي در شبيه سازيش نميکنم

GoldenDragon
24-01-2007, 09:10
وقتي بچه بودم گاهي ما رو به پارک ارم ميبردن ، يادمه يه موزه ماشين هم اونجا بود که 2 تا لامبورگيني مال محمد رضا شاه رو هم توش گذاشته بودن که همرنگ ماشينهاي پايين بودن ، نميدونم چرا توي ذهنم مونده ، شايد چون اون موقع ماشينهاي خيلي با کلاس و گروني بنظرم اومدن توي ذهنم نقش بستن البته هنوز هم لامبورگيني رو يه ماشين تاپ ميدونم بخصوص که چند سال پيش تو دروازه دولت اصفهان يه مشکيش رو ديدم ، نميدونم اون 2تا الان هم اونجا هستن يا نه آخه نزديک به 20 سال ميشه پارک ارم نرفتم ، اين ماشين اصليش قرمز بود و من جهت تکميل يه سبز لجني هم بهش اضافه کردم تا مثل اون لامبورگينيها که ديدم بشن

GoldenDragon
24-01-2007, 09:16
بنظرم خيلي حيف بود اين طفل معصوم که به اين نازي خوابيده سياه و سفيد بمونه ، اينو گذاشتم يه وقت نگين اينا که همش تغيير رنگ بود پس رنگي شده کجاست

Amin
24-01-2007, 13:07
WOW
GoldenDragon جان
دستت درد نكنه و خسته نباشي
خيلي زيبا هستن
اين تغيير رنگ‌ها هم اگه فقط مهم همون تغيير رنگ باشه كه حرفي باقي نميمونه
اما تو بعضياشون رنگها خوب انتخاب نشده (يا بهتر بگم ميشد رنگ بهتري رو جايگزين كرد)

GoldenDragon
25-01-2007, 08:03
مرسي Amin جان
عرض شود که شما درست ميگي و رنگ بعضيهاش جالب نيست ولي من براي اکثر اونها دليل انتخاب رنگ رو توضيح دادم ، ميدونم خوب نيستن ولي خب چيکار کنم سليقه منم اينجوريه نازنين

Ali_Reza_Nazari
25-01-2007, 22:03
البته فتوشاپ 9 يك ابزار براي رنگي كردن عكس ها گذاشته
اون رو ديديد؟

Shahin King
25-01-2007, 22:24
آقایون همه خسته نباشید.

آقا شاهین دست شما درد نکنه واقعن حال کردم. عکس زیر هم که سیاه سفید بود به رنگی تبدیل کردم .

البته وقتی کار تموم شد باورم نمی شد که خودم این عکس را رنگی کردم.

کار چطور است ؟

سلام

میثم جان خیلی عالی شده ، رنگ پوست رو خیلی ماهرانه در آوردی ، فقط تنها مشکلش قرمزی بیش از حد بین فرق این خانومه . اگر از قرمزی فرق موی این خانوم کم کنی طبیعی تر میشه . نه ؟؟ :rolleye:

موفق باشی

قربانت شاهین ;)

pspgames
16-03-2007, 03:58
آقایون شرمنده! من زیاد علاقه ای به Photoshop کار کردن ندارم! فقط یه خواهش از اساتید دارم! من 2تا عکس سیاه و سفید قدیمی دارم که میخوام اینارو یکی برام رنگی کنه اگه زحمتی نیست... یه تمرینی هم هست :D
اینم لینکاش:
1-
2-

axilbam
21-03-2007, 21:39
سلام
منم یکیشو انتخواب کردمو رفتم رنگیش کردم
فقط فوهش ندین چون خودم میدونم تازه کارم. فقط خواستم فعالیت داشته باشم D:

axilbam
22-03-2007, 10:42
اینم یکی از عکس های pspgames
سیاه سفیدش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم رنگیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Maysam-BFU
22-03-2007, 11:45
سلام
منم یکیشو انتخواب کردمو رفتم رنگیش کردم
فقط فوهش ندین چون خودم میدونم تازه کارم. فقط خواستم فعالیت داشته باشم D:

سلام.

دوست عزيز زیبا شده ولی بیشتر می تونستی روی قسمتهای پیراهن ، لبها ، و چشمها کار کنی.

ولی اگه واقعا تازه کار باشی . خیلی خوب درست کردی. دمت گرم :10:

pspgames
09-04-2007, 01:53
اینم یکی از عکس های pspgames
سیاه سفیدش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم رنگیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام. آقا مرسی خیلی خوب شده دستت دردنکنه! :10:
کسی هست که اون یکیم رنگی کنه ؟ :11:

Maysam-BFU
09-04-2007, 15:25
pspgames جان من تصویر دوم را برات رنگی کردم.

رنگی کردن اون عکس خیلی مشکل بود ولی خلاصه داداشت این کارو کرد (بعد از 1 ساعت)

امیدوارم تصویر درست رنگی شده باشه و مشکل خاصی نداشته باشه

موفق باشید

لینک تصویر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pspgames
10-04-2007, 03:32
سلام. آقا مرسی هردوش عالی شدن! خیلی زحمتتون دادم...
من هم داشتم سعی میکردم که یه عکس سیاه و سفید رو رنگی کنم ولی اصلا نمیشد! رنگ لباس رو میخواستم به رنگ قهوه ای در بیارم و رنگ موهارو خرمایی و صورت و دستاروهم رنگ عادی! اما هرچی زور زدم رنگا اونجور که میخواستم در نمیومد و خیلی مصنوعی میشد!!!!

اینم عکس که من سعی کردم رنگیش کنم! ببینید چه گندی زدم :D

اینم سیاه و سفیدش:

masoud110
27-05-2007, 15:38
این هم ساخت خودم

masoud110
27-05-2007, 15:47
ببین چی ساختم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] href=)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] href=)

masoud110
27-05-2007, 15:48
واییییییییییییییی کلیک کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

masoud110
27-05-2007, 15:50
کلیک کن دیگه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

masoud110
27-05-2007, 15:54
این هم کارمن

masoud110
27-05-2007, 15:55
ببینید و حال کنید

masoud110
27-05-2007, 15:56
این هم کارمن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

masoud110
27-05-2007, 15:58
اگر دوست دارید عکسهایتان را این شکلی کنم به من ایمیل بزنید
ایمیل من :md_sd13@yahoo.com

masoud110
27-05-2007, 16:00
اگر دوست دارید عکسهایتان را این شکلی که در سایت بالا آورده ام کنم به من ایمیل بزنید وعکس های خود را بفرستید تا به شکل در آورم
ایمیل من :md_sd13@yahoo.com

Saeed kmss-D
27-05-2007, 17:20
خوب روش كار شده.
يعني عالي.

aram_nfs
27-05-2007, 19:17
من هم تازه این تاپیک رو دیدم این عکس رو رنگی کردم

Saeed kmss-D
27-05-2007, 20:11
خيلي خوب رنگ كردي آرام جان.
فقط به نظرم موهاش اگه يكم زرديش كمتر بود بهتر ميشد.
سمت چپ عكس در انتهاي لباس اون قسمت سفيد قرمزه كه بايد سفيد بشه.
ولي عالي رنگ كردي.

MehranVB
14-09-2007, 15:39
سلام استاد
این هم کار ما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفاً نظرتون رو راجع بهش بگید! (البته عجله ای بود و می دونم اگه بخواید ازش انتقاد کنید این تاپیک پر میشه! راستی نصفش هم خواهرم که 11 سال داره انجام داد!)

taraneheshgh
15-09-2007, 12:50
سلام
فکر کنم دنبال موضوع های جدید برای آموزش بگردید بهتره
به نظر من که خیلی موضوع تکراری و پیش پا افتاده ای
بازم ببخشید باید انسان انتقاد پذیر باشه
=======================
هيچ زمان دل به کسي نبند ...... چون اين دنيا اين قدر کوچک است که دو تا دل کنار هم جا نميشه ..... ولي اگر دل بستي ... هيچ وقت ازش جدا نشو چون اين دنيا اين قدر بزرگه ... که ديگه پيداش نميکني

taraneheshgh
15-09-2007, 12:51
:11:سلام
فکر کنم دنبال موضوع های جدید برای آموزش بگردید بهتره
به نظر من که خیلی موضوع تکراری و پیش پا افتاده ای
بازم ببخشید باید انسان انتقاد پذیر باشه
=======================
هيچ زمان دل به کسي نبند ...... چون اين دنيا اين قدر کوچک است که دو تا دل کنار هم جا نميشه ..... ولي اگر دل بستي ... هيچ وقت ازش جدا نشو چون اين دنيا اين قدر بزرگه ... که ديگه پيداش نميکني