PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نهايت سرعت اينترنت را با نرم افزار TweakMASTER_PRO_2.50 تجربه كنيد

irankingworld
13-12-2007, 07:10
در ايران اسلامي عزيزان بسياري هستند كه هنوز مثل خود بنده با اينترنت دايال اپ ( همان ذغالي )
كار مي كنند و براي ذره اي سرعت بيشتر حاضرند به هر دري بزنند .

نرم افزار قدرتمند تيك مستر راه حل خوبيست و اعصاب خراب شما از كندي سرعت ملال اور اينترنت
را كمي آرام مي كند .

حجم 2.6 ميگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Password:

در ورژن نسخه 2 مي بايست حتما كرك را در حالت سيف مود كپي مي كرديد اما اينبار كراكر اين نسخه
كار شما را اسان كرده و خود به صورت اتوماتيك اينكار را انجام مي دهد .

اميدوارم از اين نرم افزار لذت ببريد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahin666
14-12-2007, 01:13
ممنون دوست عزیز از معرفی برنامه
ولی خوب برای ما دایال آپی ها یا همون به قوله شما ذغالی دانلود از rapidshare سخته
ممنون میشم یه لینک مستقیم بدید
مرسی

x_2007
14-12-2007, 09:54
ممنون دوست عزیز از معرفی برنامه
ولی خوب برای ما دایال آپی ها یا همون به قوله شما ذغالی دانلود از rapidshare سخته
ممنون میشم یه لینک مستقیم بدید
مرسی

shahin666 گرامی داخل سایت4shared اپلود کردم خدا کنه کارتو راه بندازه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahin666
14-12-2007, 13:09
x_2007 جان خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
هر چند این سایت 4shared هم ریسام نداره یعنی لینکش مستقیم نیست ولی حداقل از rapidshare بهتره
چون میشه باز حداقل با دانلود منیجر دانلود کرد
ممنون از هر دو دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad021
15-12-2007, 13:27
لینک مستقیم TweakMASTER_PRO_2.50 :

فایل فشرده پسورد نیاز نداره!

BEHZAD2007
18-12-2007, 17:15
سلام به همه ی شما عزیزان آقا دستت درد نکند از موقعی که نرم افزار رو دانلود کردم سرعت اینترنت
خیلی خوب شده هم تو دانلود و هم تو لود سایت ها

farhangian-1355
21-12-2007, 02:26
با سلام.برنامه را دانلودکردم ولی اگر زحمتی نیست در مورد استفاده ازان کمی دقیقتر راهنمایی بفرماییدچون بعضی از تازه کارها مثل من دقیقا"هیچی از ان نمی فهمند(بی نهایت ممنون خواهم شد اگر جزءبه جزءتوضیح دهید.....)

WOLF_MAJID
21-12-2007, 10:41
ممنون ....
نرم افزار واقعا" جالبیه

BEHZAD2007
21-12-2007, 21:12
با سلام.برنامه را دانلودکردم ولی اگر زحمتی نیست در مورد استفاده ازان کمی دقیقتر راهنمایی بفرماییدچون بعضی از تازه کارها مثل من دقیقا"هیچی از ان نمی فهمند(بی نهایت ممنون خواهم شد اگر جزءبه جزءتوضیح دهید.....)

سلام دوست عزیز این نرم افزار رو نصب میکنی بعد ریست میکنی و safe mode بالا مییایی و پچ رو تو قسمت نرم افزارها اجرا میکنی ببین اگه انگلیسی یه کمی بلد باشی تو تو فایل متنی how to use نوشته که چجوری ازش
استفاده کنی خلاصه اگه مشکلی داشتی بگو
ممنون

farhangian-1355
22-12-2007, 19:21
با سلام0دوست عزیزمن دراجرای path برنامه درحالت safe modeبه مشکل برخورد میکنم راهنمایی ببفرمایید....(راستی این برنامه تا چه حد کارایی دارد؟؟؟؟؟)باکمال تشکراز راهنمایی های شما....:41:

secure
22-12-2007, 19:50
کارایی خوبی داره .در مورده Dialup ها فکر کنم خوب جواب بدم.

poria_mc
22-12-2007, 20:27
یه سوال میکنم نخندید!
safe mode رو چجوری بیارم بالا؟

BEHZAD2007
22-12-2007, 20:42
یه سوال میکنم نخندید!
safe mode رو چجوری بیارم بالا؟

سلام دوست عزیز وقتی کامپیوتر رو روشن میکنی تند تند F8 رو میزنی چند تا گزینه میاد روی گزینه اول کلیک میکنی
اگر مشگلی داشتی بگو
ممنون

bahman26
31-12-2007, 19:05
irankingworld جان میشه درباره استفاده از برنامه میشه یه توضیحی بدی الان من برنامه رو نصب کردم
ممنون

irankingworld
03-01-2008, 05:46
irankingworld جان میشه درباره استفاده از برنامه میشه یه توضیحی بدی الان من برنامه رو نصب کردم
ممنون

در رابطه با استفاده از نرم افزار فوق گمان كنم همه چيز كاملا واضح و مبرهن است اما براي ان دسته از عزيزان
كه در مواجهه با صفحه نخست نرم افزار كمي سردرگم مي شوند بايد عرض كنم كه :

اگر بر روي گزينه اول Connection Optimimazation Wizard كه معناي ان بهينه ساز جادويي اتصال شما به اينترنت
مي باشد كليك كرده و سيستم را يكبار ريستارت كنيد سرعت اينترنت شما به طرز چشمگيري ارتقا پيدا مي كند .

يكي ديگر از گزينه هاي كارامد اين نرم افزار Keep Connected است كه معناي ان نگهدارنده اتصال شما به اينرنت
است در واقع سعي مي كند نگزارد ارتباط شما با اينترنت قطع شود .

به گمان من براي ارتقا سرعت همان گزينه اولي كه ذكر كردم كافيست و ابزارهاي ديگر را خود مي توانيد ازمايش
كرده و نحوست كاركرد ان را دريابيد ...