ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موتور فوق العاده Gamebryo - آموزش در این تاپیک

Moh3en_DDD
12-12-2007, 21:56
سلام ! این موتور یکی از خفنگ ترین موتور های قابل دسترس جهان است که به عبارتی Open source است ...
یعنی شما برای کار با این موتور باید c++ را بلد باشید ... این متور قابلیت بازی سازی برای :
Windows ,linux ...
Playstation 1 , 2 , Xbox 360 , pc , game cube ,Xbox و... را داراست ...

وسایل کار ما :

SDK های Gamebryo که لینک دانلودش را تا چند وقت دیگر می گذارم ...
Visual c++ که اونم لینک دانلودش را تا چند وقت دیگه می ذارم ...

Moh3en_DDD
12-12-2007, 21:59
مقدمه :

روی سیستم هایی که Visual C++ ندارند باید dll های visual c++ v 6 یا 7 درون دایکتوری

\WINDOWS\SYSTEM32 نصب باشد .
درنتیجه اگر gamebryo به درستی اجرا نشد اطمینان حاصل کنید که dll های زیر درون آدرس گفته شده وجود دارد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

gamebryo برای کامپایل کردن دستورات خود در ویندوز از برنامه Mifrosoft visual c++ V 6 استفاده میکند .
Game bryo برای کامپایل در ویندوز از DirectX 8 یا 9 استفاده می کند ... پس بهتر است SdK های direct X 9 را از آدرس زیر دانلود کنید چون game bryo به آن احتیاج دارد :(کاملا اجباری است )

اگر از visual C++ v 6 استفاده می کنید مطمئن باشید SDK های DirectX 9 را حتما به برنامه لینک کرده اید . ( لینک کردن sdk ها در آموزش بعد گفته می شود ) .

بعضی از دستورات هم به n Vidia's cg toolkit 1.1 احتیاج دارند که شما می توانید از آدرس زیر دانلود کنید : ( کاملا اختیاری است )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

Moh3en_DDD
12-12-2007, 22:02
درون VC++ باید اول SDK های directX را درون فولدر include و library ی برنامه بریزید .

برای اینکه مطمئن شوید SDK ها با برنامه کاملا منطبق شده اند VC++ را باز کنید و به ادرس :

Tools->Options

بروید و روی تب :

Directories

بروید ..و مطمئن شوید هم در قسمت include ها و هم در قسمت library ها SDK های DirectX در اول همه قرار دارند و اگر نبود خودتان آدرس را اضافه کنید ...

حالا باید include ها و library های خود Gamebryo را وارد VC++ بکنیم ... برای این کار هر بخش از gamebryo را در بخش مربوطه در VC کپی کنید ...

حالا ما باید کتابخانه های زیر را وارد VC کنیم :

برای این کار به منوی :

Project->Settings

رفته و روی تب link زده و در قسمت input فیلد Object /library modules را پیدا کرده و کتابخانه های گفته شده را اضافه کنید ...

دقت کنید که کتابخانه ها حتما باید درون دایرکتوی کتابخانه ی VC++ باشد ...../

برای رندر گرفتن از صحنه نیز ما باید یک کتابخانه اضافه کنیم ... که باید از یکی از کتابخانه های SDK های directX 8 or 9 استفاده کرد به نام :

NiDX8Renderer.lib برای 8

یا

NiDX9Renderer.lib برای 9

که فقط یکی از آنها را باید به فیلد

Additional Dependencies

اضافه کنیم ...

کتابخانه های اختیاری دیگر :

NiAudio.lib mss32.lib

برای صدا

NiAnimation

برای انیمیشین

mohsen_3
13-12-2007, 00:02
يعني از كوئست سر تره
شما هم كه هر انجين جديدي مي ياد مي يايد تاپيك اموزششو مي زنيد ولي دوباره ....

Omid_Sadeghvand
13-12-2007, 11:58
يعني از كوئست سر تره
شما هم كه هر انجين جديدي مي ياد مي يايد تاپيك اموزششو مي زنيد ولي دوباره ....
خوب معلومه هر چه زمان میگذره موتور قوی تری ساخته میشه شاید یه دو هفته دیگه یه موتور قویتر از Gamebryo بیاد.

Moh3en_DDD
15-12-2007, 21:19
شرمنده ! این چند هفته چند تا امتحان خفنگ دارم !

تموم شد میام ادامه آمورش ها را می ذارم !

يعني از كوئست سر تره

کلا موتور های OPEN SURCE خیلی عالیند چون میشه هم زمان از چند موتور در یک بازی استفاده کنیم ... مثلا GAMEBRYO گرافیکش عالیه و فیزیکش هم عالیه اما مثلا یک موتور دیگه هست که اسمش الان یادم نمیاد که فقط مخصوص فیزیک هست ...

یعنی از هر دو تا موتور هم زمان میشه استفاده کرد ...

خوب معلومه هر چه زمان میگذره موتور قوی تری ساخته میشه شاید یه دو هفته دیگه یه موتور قویتر از Gamebryo بیاد. __________________

دقیقا ! مثلا چند وقت دیگه GAMEBRYO 2.2 میاد که EDITOR هم داره و OPENSURCE نیست و خیلی راحت تر میشه باهاش کار کرد ...

Omid_Sadeghvand
15-12-2007, 21:52

کلا موتور های OPEN SURCE خیلی عالیند چون میشه هم زمان از چند موتور در یک بازی استفاده کنیم ... مثلا GAMEBRYO گرافیکش عالیه و فیزیکش هم عالیه اما مثلا یک موتور دیگه هست که اسمش الان یادم نمیاد که فقط مخصوص فیزیک هست ...

دقیقا ! مثلا چند وقت دیگه GAMEBRYO 2.2 میاد که EDITOR هم داره و OPENSURCE نیست و خیلی راحت تر میشه باهاش کار کرد ...
پس موتورهای سورس باز ضعیف هستن و باید چندین موتور استفاده کرد.
خب میتونی موتور فوق العاده قوی پیدا کنی که زبان VB رو هم ساپورت کنه و سورس باز هم نباشه.

YAHYA-PRO
17-12-2007, 13:09
آقا محسن این موتور اوپن سورسه ؟؟؟ چرا تو سایتش هیچی نگفته ؟؟؟(حتما من ندیدم )
این چند عکس از بازی ای که با این موتور ساخته شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](main)3.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](full).jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو یوتاب با یه بازی قدرت موتور رو نشون داده که حتما ببینید اینم لینک ( دمو رو ببینید تا به قدرت موتور پی ببرید ):18:

اگه میخواین دمو رو با کیفیت بهتر ببینین اینجا با چند تا کیفیت گذاشته

با این موتور بازی OBLIVION ساخته شده که احتمالا این بازی رو کرده باشین
اینجا میتونید چند تا عکس و یه بازی که با این موتور ساخته شده رو بگیرین سیستم مورد نیاز :
Minimum Requirements:
Processor:

Processor Capability: multiprocessor and/or multicore
System Memory: 2 GB
Disk Space: 500 MB
Graphics:

Graphics Capability: Shader Model 3
Graphics Memory: 512 MB
Graphics Resolution: 1280 x 768 pixels

ابزاری که این موتور داره
1- دارای پلاگینهای مکس و مایا
2-Scene Designer: a highly customizable layout editor یه ادیتور کامل برای طراحی صحنه ها
3-Animation tools

راستی با این موتور میشه برای PS3 هم بازی ساخت .
به نظر من که کیفیت این موتور خیلی بالاست :31:
آقا محسن همگی منتظر آموزش هستیم :10:
امیدوارم تو امتحاناتت موفق باشی
این عکس رو هم داشته باشید

YAHYA-PRO
17-12-2007, 13:11

چند تا موتور با هم :18::18::18::18:
چی بشه بازی ای که با چند تا موتور ساخته بشه :31:
فکر کنم تو پست بالایی زیادی عک گذاشتم اگه نیومد بالا بگین تا برشون دارم

Moh3en_DDD
17-12-2007, 18:56
اول بگم که من توی کلمه source ایراد دارم و خیلی وقت ها surce مینویسم پس اگر surce دیدید همون source معنی کنید :d

دوم اینکه من نگفتم ضعیف هست ... گفتم اگه جایی خودش را ضعیف نشون داد میتونیم از یک موتور دیگه برا ضعفش استفاده کنیم // +_

hadi665
20-12-2007, 23:59
oخوب اون وقت محسن جان این موتوری که گفتی لینک دانلود رایگان یا دمو یی چیزی داره ؟

Moh3en_DDD
21-12-2007, 10:26
بله داره ! به زودی می ذارم ..

hossein_dig
21-12-2007, 10:49
Mamnon .daram mikhonam.

hossein_dig
24-12-2007, 19:12
سلام
ببخشید من در مورد این موتور ساخت بازی تحقیق کردم موتور فوق العاد قوی هستش البته نه در ورژن 2 که کرک شدش تو اینترنت زیاده. این ورژن ایراد زیاد داره و در ضمن کار کردن باهاش زیاد جالب نیست.از لحاظ قدرت با آن ریل برابری میکنه ،ورژن 4 این برنامه که یکی بهترین و حرفی ترین ها هست که بازی های خیلی قوی و پیشرفتهای با هاش ساختن ودر ضمن به هیچ عنوان پیدا نمیشه !! از همه اینها بهتر و قوی تر "رندر وار" که اونم هست ولی بدرد نمی خوره چون موقع پابلیش باید پول بدی شرکت خودش برات خروجی بگیره .پس بیخود خودتون رو اعلاف نکنین و فکر این جور انجین ها رو از سرتون بیرون کنین و به انجین های که دم دست تر و ارزون با ساپورت خوب هست بگردین.

در ضمن می خواستم اگه دایرکس برای گیم سازی مناسب یکی یه تاپیک بزنه .فقط سر جدتون ول نکنین برین 100 سال یه بارم بهش سر نزنین ها !

Moh3en_DDD
29-12-2007, 12:14
تا وقتی آموزش را کامل نکردم برا اینکه بی نظمی پیش نیاد قفل موقت ...