PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زبوناي برنامه نويسي غير ويژوال چي داره كه زبوناي برنامه نويسي ويژوال نداره؟

Dolphin 7
12-12-2007, 13:18
سوالمو كه تو عنوان تاپيك نوشتم ولي با اين حال يه كم بيشتر توضيح از خودم در فوكولم :27:

مثلا بيسيك چي داره كه ويژوال بيسيك نداره؟ مگه ويژوال بيسيك همون زبون بيسيك نيس كه ويژوال شده؟ ويژوال بيسيك چيزي كمتر از بيسيك داره يا نه؟ اگه آره ، چيه؟ و اگه نه ، چرا بعضيا هنوز به جاي ويژوال بيسيك از بيسيك استفاده مي كنن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يا مثلا ++C چي داره كه ويژوال ++C نداره؟ يا زبوناي ديگه كه هم به صورت معموليش هس هم به صورت ويژوالش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dolphin 7
12-12-2007, 15:14
اين تاپيكه رو مي خواسم تو قسمت برنامه نويسي بزنم اشتباها تو قسمت برنامه نويسي C زدم اگه مي شه يه نفر اين تاپيكو ببره تو قسمت برنامه نويسي بندازه و اين پستم پاكش كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dolphin 7
13-12-2007, 12:50
ديگه نمي خواد منتقلش كنين خودم به روش خودم منتقلش كردم :21:
فقط هر موقه وخت داشتين اين تاپيكو كامل پاكش كنين :27:

hamidreza_buddy
14-12-2007, 12:29
c++ یا بیسیک زبون هستن. ولی ویژوال X ها معمولاً اسم محیطی برای کامپایل اون برنامه ها هستن (معمولاً از مایکروسافت) و معمولاً هم کتابخونه هایی دارند برای کارهای گرافیکی (مثلاً ساختن پنجره و دکمه و ...)

Dolphin 7
14-12-2007, 13:35
اين تاپيك به اين لينك منتقل شد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون حميد رضا كه جواب دادي اگه مي شه بيا تو لينك بالا بيشتر در موردش حرف بزنيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]