مشاهده نسخه کامل
: آموزش گام به گام پريمير در اينجا (فقط آموزش را قرار دهيد )
Mr Andersson
14-09-2009, 16:29
درود;
دوستان برای سوال هاشون "تاپیک" بزنند تا هم در اولین فرصت پاسخ داده بشه هم مسیر اصلی این تاپیک عوض نشه.
با تشکر...
Hossein_nasa62
17-09-2009, 22:44
درود;
دوستان برای سوال هاشون "تاپیک" بزنند تا هم در اولین فرصت پاسخ داده بشه هم مسیر اصلی این تاپیک عوض نشه.
با تشکر...
ممنون از شما كه ياد آوري كرديد
Hossein_nasa62
17-09-2009, 23:55
سلام
ممنون از آموزش هاتون
من با برنامه هايي مث Eduis و Pinnacle و Power Director و البته windows Movie Macker (!!!) کار کردم ، ولي نميدونم اين پريماير انقد پيچيده است . من پريماير Cs4 رو نصبيدم ، ولي چندتا مشکل دارم
مثلا رو کامپيوترم خيلي کند اجرا ميشه ( رم يک گيگ ، سي پي يو دو هسته 4400 ، گرافيک جي فورس جي تي 8500 )
اگه چندتا افکت استفاده کنم سيستم هنگ ميکنه !و بايد حتما ريست کنم !( راستي ويندوز ويستا 64 !)
مثلا يه مشکلي با برنامه :
هر عکسي رو که ميارم توي TimeLine خيلي بزرگه ، که يکم از اين مانيتور چپيه دستکاري ميکنم بعد از راستيه (مثل فوتوشاپ که Ctrl + T رو ميزني ) کوچيکش ميکنم !
ايا کار کردن با اين برنامه سيستم قوي ميخواد ؟
سلام
تا ورژن c3 كه من با اون كار كردم با رم يك گيگ خوب كار ميكرد
در مورد هنگ كردن شما پنجره تسك منيجر را باز كنيد و ببينيد چه مقدار از سي پي يو و رم شما در حال استفاده مي باشد
گاهي بعلت بزرگ بودن فايلهاي وارد شده به پريمير مثلا يك فايل تصويري چند ساعته مقدار زيادي رم اشغال مي شود و باعث كندي سيستم مي شود
در مورد استفاده از پريمير بايد بگم نسبت به مديا استاديو فكر كنم ساده تر باشد
اگر براي شما سنگين است بهتر از موي ميكر ويندوز استفاده كنيد كه هم راحت است و هم داراي افكت هاي زيبايي هم مي باشد و اكثر ابزار هاي كاربردي را نيز دارد
موفق باشيد
Alexinho
05-10-2009, 21:58
آموزش کامل این برنامه رو با فرمت pdf از کجا میتونم گیر بیارم ؟
Mr Andersson
14-10-2009, 02:39
درود;
آموزش کامل این برنامه رو با فرمت pdf از کجا میتونم گیر بیارم ؟
والا حسین جان زودتر از اینا قولشو به بچه ها داده بود. اما احتمالا وقت نکرده. حالا شاید این یاد آوری کمکی به اجرای این کار بکنه.:10:
متشکر...
omid_562008
16-10-2009, 13:05
سلام
من کارت pinnacle movie box DV دارم. که تو اطلاعاتش میگه ورودی و خروجی رو با پریمیر مچ هست.
میخواستم بدونم میشه قبل رندر کردن تایم لاین و پروژه رو توی تلویزیون دید؟ و چطور؟
میشه راهنمایی جامعی داشته باشین؟ ممنون میشم
rooze_valentin
18-10-2009, 08:56
لطفا نحوه ساخت سینک رو در پریمایر آموزش بدید . منونم
خیلی آقایید
بوس.......بوس
hamnafas_forever
18-10-2009, 23:30
سلام بچه ها.
سینک چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mr Andersson
19-10-2009, 01:31
درود;
با تشکر...
متشکر...
Javad_Ed
19-10-2009, 22:21
سلام
این تاپیک و تاپیک آموزش ادیوس قفل میشه
لطفا در تاپیک جداگانه سوالاتتون رو مطرح بفرمایید
با تشکر
Javad_Ed
22-10-2009, 02:21
تاپیک رو باز کردم برای ادامه آموزش ها توسط حسین عزیز
دوستان لطفا سوالاتتون رو در تاپیک جدا بپرسید
با تشکر
سلام آقا این افکتهایی که زیر فیلم ها می زارن چیه مثل حالت فلش دارند مثلا شبکه pmc دیدین چه حالتی داره
با سلام و تشكر فراوان از دوست خوبمون Hossein:11:
با توجه به درخواست هاي مكرري كه براي دريافت آموزش ها به صورت PDF شده، من از همين آموزش هايي كه Hossein آقا دادن براي خودم يه PDF درست كردم كه اگه حسين آقا بخواد در اختيار بقيه مي ذارم. البته زياد روش وقت نذاشتم، اما خوبه بد نيست...:27:
(حسين جان من ميلت رو نداشتم والا اول بهت اطلاع مي دادم و فايل رو برات مي فرستادم تا خودت ببيني. الان هم اگه بخواي به ميلت مي فرستم كه اول خودت ببينيش):10:
Hossein_nasa62
12-11-2009, 00:12
سلام آقا این افکتهایی که زیر فیلم ها می زارن چیه مثل حالت فلش دارند مثلا شبکه pmc دیدین چه حالتی داره
اين سوال حالت كلي دارد پسدر بخش ميكس ومونتاژ سوال كنيد تا پاسخ خود را دريافت كنيد
موفق باشيد
Hossein_nasa62
12-11-2009, 00:15
با سلام و تشكر فراوان از دوست خوبمون Hossein:11:
با توجه به درخواست هاي مكرري كه براي دريافت آموزش ها به صورت PDF شده، من از همين آموزش هايي كه Hossein آقا دادن براي خودم يه PDF درست كردم كه اگه حسين آقا بخواد در اختيار بقيه مي ذارم. البته زياد روش وقت نذاشتم، اما خوبه بد نيست...:27:
(حسين جان من ميلت رو نداشتم والا اول بهت اطلاع مي دادم و فايل رو برات مي فرستادم تا خودت ببيني. الان هم اگه بخواي به ميلت مي فرستم كه اول خودت ببينيش):10:
ممنون دوست عزيز من تقريبا مراحل پيكر بندي آموزش ها تمام كردم و تا هفته بعد حتما قرار ميدهدم وفقط يك خورده ريز ه كاري مونده كه سعي مي كنم تمامش كنم
از لطف شما سپا سگذارم و شرمنده كه ارائه pdf زياد طول كشيد
Davood_titan
09-12-2009, 12:39
سلام به همگی اساتید
ما همچنان منتظر PDF زیبا شما هستیم:11::11::11::11::11:
Hossein_nasa62
11-12-2009, 18:06
سلام به همگی اساتید
ما همچنان منتظر PDF زیبا شما هستیم:11::11::11::11::11:
شرمنده
شما دوستان
به علت درگيري هاي زياد نتوانستم آپ كنم
بعد از آپ كردن لينك را قرار مي دهم
با تشكر از شما
حسین جون ممنونم امشب کمک بزرگی به من کردی آچمز شده بودم ازت ممنونم
داداش:11:
Davood_titan
23-01-2010, 09:14
سلام به همه میکس کارها
این Pdf اماده نشد
پرسپولیس قهرمان
01-02-2010, 00:58
بابا از بس اومدیم تو این قسمت منتظر این pdf خیالی شدیم کپک زدیم :41::18:
پس کو:19::19::19:
اینو آپ کن ما رو راحت کن دمت گرم :10:
Hossein_nasa62
07-02-2010, 02:45
بابا از بس اومدیم تو این قسمت منتظر این pdf خیالی شدیم کپک زدیم :41::18:
پس کو:19::19::19:
اینو آپ کن ما رو راحت کن دمت گرم :10:
:11::11::11::11:
golmohammadi
19-02-2010, 00:19
سلام
مدیران این بخش لطفا آموزشها را در صفحه اول قرار دهید
Hossein_nasa62
20-02-2010, 14:01
سلام
pdf اموزش پريمير در صفحه اول قرار داده شده است
حسين آقا ممنون از فايل انضمامي در صفحه اول..
ايجاد تصوير خورشيد با استفاده از افكت شاين
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستا ن
امروز ميخواهم افكت كاربردي و زيباي شاين رو توضيح بدم
این خورشیدی که در تصویر بالا میبینید با این افکت ساخته شده و قابلیت حرکت را هم دارد وجالب است که بدانید حتی از لای برگهای درخت هم رد خواهد شد بدون اینکه تصویر برگ را بپوشاند
اين افكت رو ميتونيد از آدرس زير دانلود كني
shine
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دانلود آنرا از حالت فشرده خارج وسپس آنرا در مسير برنامه پريمیر در پوشه پلاگين نصب نماييد
به اينصورت
D:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro 2.0\Plug-ins\en_US
سپس بعد از نصب برنامه پریمیر را باز كنيد وافکت را اعمال کنید سپس از پنجره افکت کنترل وارد تنظیمات افکت شوید وبروی گزینه ای شبیه مربع کلیک کنید ودر سپس پسورد و كي را وارد نماييد
pas:Hossein_nasa62
key:AFT3-WACT-FCP5
تا ا ز حالت آزمايشي خارج شود
سپس طبق عكس تمام مراحل را انجام دهيد تا بهترين حالت پياده شود
نكته:از افكت شاين براي نوشته و متن ها هم استفاده ميشود اول هر تيتيراژ تلوزيوني هميشه خواهيد ديد فقط برا ي نوشته بايد تيك كنارuse mask را بردرايد تا از قابليت ديگر شاين هم بتوانيد استفاده نماييد
این هم یک نمونه
شما ميتوانيد با دادن تحرك به شاين جلوه ي زيبايي خلق نماييد
براي تحرك بايد با source point استفاده نماييد
از اين افكت براي ايجادتصاوير رويايي هم ميتوان استفاده كرد
دوستان به علت تفکیک شدن این برنامه از سایر برنامه ها در این تاپیک فقط آموزش های خودتون مربوط به این برنامه قرار بدید واز زدن پست های سوالی پرهیز کنید
موفق باشید
آقا جان لينك اين برنامه افكت كار نمي كنه؟ ميشه يه بار ديگه تو يه جاي ديگه بذارينش.
Hossein_nasa62
19-04-2010, 00:01
آقا جان لينك اين برنامه افكت كار نمي كنه؟ ميشه يه بار ديگه تو يه جاي ديگه بذارينش.
سلام
ممنون از اينكه اعلام كرديد
sasanch56
13-05-2010, 19:31
با سلام و تشکر دوتا سوال داشتم
1- متاسفانه براثر یک اشتباه در حین فیلمبرداری با هندی کم حالت دید در شب رو فعال کردم و در نتیجه بسیاری از رنگها به سبز تغییر پیدا کرده (تقریبا همه لباسا به شکل لباس فرم در اومده) آیا میشه اینو اصلاح کرد؟
2- میخوام یه قسمت از تصویرمو رنگی بذارم بقیه قسمتاش سیاه و سفید بشه(مثلا داخل یه دایره رنگی اطرافش سیاه و سفید)چجوری میشه اینکارو انجام داد؟
specter-1369
13-05-2010, 20:44
با سلام و تشکر دوتا سوال داشتم
1- متاسفانه براثر یک اشتباه در حین فیلمبرداری با هندی کم حالت دید در شب رو فعال کردم و در نتیجه بسیاری از رنگها به سبز تغییر پیدا کرده (تقریبا همه لباسا به شکل لباس فرم در اومده) آیا میشه اینو اصلاح کرد؟
2- میخوام یه قسمت از تصویرمو رنگی بذارم بقیه قسمتاش سیاه و سفید بشه(مثلا داخل یه دایره رنگی اطرافش سیاه و سفید)چجوری میشه اینکارو انجام داد؟
1-دوست عزیز بهتر بود که شما یه تاپیک جدید بسازید و مسالتون رو اونجا مطرح می کردید
2-تقریبا غیر ممکن هست اما می تونید با تغییر رنگ و اصلاح اون کمی رنگ رو بهبود بدید.البته میشه با استفاده از نرم افزار افتر افکت با صرف وقت + حوصله + دقت فروان این کارو انجام بدید که البته ممکن نتیجه دلخواه رو هم در پایان نگیرید.
3-به راحتی با استفاده از افتر افکت این کا رو کنید کافیه از لایه فیلم یک کپی بگیرید بر روی یک لایه افکت سیاه سفید بندازید روی یکی دیگه هم ماسک گذاری کنید.
موفق باشید
amirpers
17-05-2010, 21:03
دوستان من یه مشکلی با پریمیر دارم .
چند سال پیش فیلمی رو مونتاژ کرده بودم ، یادمه که موقع رندر کردن یه جای کار گیر می کرد . من آخرش هم مجبور شدم تا اونجا رو رندر کنم و سیو کنم . بقیه اش رو مجدد رندر کنم و سیو کنم و بعد خروجی ها رو با یه برنامه دیگه به هم متصل کنم.
الان دوباره بعد چند سال خواستم چیزی تهیه کنم.
پریمیر CS3 رو نصب کردم و فیلم رو آماده کردم رندر هم شد اما موقعی که خواستم Export کنم به صورت mpeg 1-vcd دیدم که error داد و هر کاری کردم نشد.
CS4 رو نصب کردم .با تمام مشکلاتی که سر اجرای اون داشتم ، راهش انداختم و فیلم رو دوباره رندر کردم و موقع Export دوباره به مشکل بر خورد اما بار دوم درست شد اما جالبه که آخر فیلم سیو نشد و وقتی هم که روی سی دی رایتش کردم دیدم که تو دستگاه درست کار نمی کنه.
حالا سوال من اینه که این Error که هنگام Export کردن میده برای چیه ؟
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
دوستان من یه مشکلی با پریمیر دارم .
چند سال پیش فیلمی رو مونتاژ کرده بودم ، یادمه که موقع رندر کردن یه جای کار گیر می کرد . من آخرش هم مجبور شدم تا اونجا رو رندر کنم و سیو کنم . بقیه اش رو مجدد رندر کنم و سیو کنم و بعد خروجی ها رو با یه برنامه دیگه به هم متصل کنم.
الان دوباره بعد چند سال خواستم چیزی تهیه کنم.
پریمیر CS3 رو نصب کردم و فیلم رو آماده کردم رندر هم شد اما موقعی که خواستم Export کنم به صورت mpeg 1-vcd دیدم که error داد و هر کاری کردم نشد.
CS4 رو نصب کردم .با تمام مشکلاتی که سر اجرای اون داشتم ، راهش انداختم و فیلم رو دوباره رندر کردم و موقع Export دوباره به مشکل بر خورد اما بار دوم درست شد اما جالبه که آخر فیلم سیو نشد و وقتی هم که روی سی دی رایتش کردم دیدم که تو دستگاه درست کار نمی کنه.
اعظم-آیسان-الناز
25-07-2010, 17:50
دوستان یه آموزش کامل بزارن حال کنیم
کاش متن ارور رو یا یه تصویری چیزی ازش میزاشتین....
دوستان یه آموزش کامل بزارن حال کنیم
عزیز من پارسال اومدم دیدم اینجا اموزش های مناسبی داره!!!این که یه سال بعده....
درضمن این جور برنامه ها هیچوقت اموزش ندارن! فقط تکنیک دارن....هر کسی هر کاری رو یه جور انجام میده،و ممکنه به دیگران یاد بده...
najafi r
09-08-2010, 11:32
salam mamnoon az amozeshat
سالم جادار
09-08-2010, 18:43
اقا من در Export کارها مشکل دارم وقتی پروژه رو به MPEG2تبدیل میکنم صدا افت میکنه تصویر هم بریده بریده میشه چیکار میتونم بکنم ممنون
farhadloveiran
12-08-2010, 11:06
معرفي نوار ابزار
همانطور كه در شكل پايين مي بينيد يك نوار ابزار در سمت چپ قرار دارد كه از بالا از اولين ابزار كه به صورت فلش است Selection تا آخرين يعني Zoom كه به شكل ذربين است معرفي مي كنم .
ابزارها
Selection انتخاب
از طریق این گزینه می توانیم تمام کلیپ های صوتی ، تصویری ، ترنزیشن و ... را به صورت انفرادی و یا یکجا جهت انجام عملیات های گوناگون انتخاب نمائیم . دیگر کار این گزینه کوتاه و بلند کردن زمان کلیپ های درون پنجره ی تایم لاین می باشد . برای این کار ، پس از انتخاب این ابزار و نزدیک کردن نشانگر ماوس به ابتدا یا انتهای کلیپ ها ، شکل نشانگر تغییر کرده و ما قادر به کم و زیاد کردن طول کلیپ ها هستیم .
Track Select انتخاب شيار
با انتخاب این گزینه می توانیم تمام کلیپ هایی را که در یک Track Video و Track Audio وجود دارند ، انتخاب کنیم . البته انتخاب از قسمت جلوی این ابزار به بعد می باشد و هر فایلی که در پشت این ابزار قرار گیرد ، انتخاب نمی شود .
Ripple Edit ويرايش موج گونه
با انتخاب این گزینه ، می توانیم یک کلیپ را از نظر زمانی کم یا زیاد کنیم ، بدون آنکه کلیپ بعدی یا قبلی از نظر زمانی تغییری کنند بلکه به صورت چسبیده به سمت جلو و عقب جابجا می شوند .
Rolling Edit ويرايش غلتشي
با انتخاب این گزینه ، می توانیم از انتها و ابتدای کلیپ هایی که پشت سر هم در Video Track قرار گرفته اند ، در یک زمان کم و یا زیاد کنیم . دقت داشته باشید که این گزینه مانند ابزار قبلی می باشد ، اما زمانی که بعنوان مثال فیلم 2 را کم می کنیم فیلم 1 زیاد می شود .
Rate Stretch تغيير سرعت
با انتخاب این گزینه می توانیم سرعت هر فایل صوتی و تصویری را کم و یا زیاد کنیم
Razor تيغ
با انتخاب این گزینه می توانیم فایلهای صوتی و تصویری را بریده و جدا کنیم و يكي از ابزار هاي كاربردي در پريمير مي باشد .
.
Slide لغزاندن
با انتخاب این گزینه می توانیم یک فیلم را از هر قسمت که بخواهیم به پایان برسانیم و فیلم بعدی را شروع کنیم . بدین صورت که با انتخاب این ابزار به روی فیلم 2 که بعد از فیلم 1 قرار دارد (در تایم لاین) ، کلیک چپ موس را نگه داشته و فیلم را به چپ حرکت می دهیم . با این روش در پنجرهی پروگرام مشاهده می کنیم که فیلم 2 هیچ تغییری در زمان ندارد ، اما فیلم 1 از نظر زمان کم می شود و در محل مورد نظر از فیلم می توانیم موس را رها کنیم .
دقت داشته باشید که این ابزار تنها در مواقعی کار می کند که دو فیلم مورد نظر آخرین فایلها در تایم لاین باشند و اگر بخواهیم این کار را به روی فیلمی که در وسط دو فیلم دیگر قرار دارد انجام دهیم ، هیچ عملی صورت نخواهد گرفت .
Slip سر دادن
با انتخاب این گزینه می توانیم فایل های صوتی و تصویری را از ابتدا و انتهای فیلم به سمت عقب و جلو حرکت دهیم ، بدون آنکه زمان فایل ما تغییر کند . یعنی اگر از میان یک فیلم ده دقیقه ای ، شما 5 دقیقه آن را وارد تایم لاین کنید ، می توانید این 5 دقیقه را توسط این ابزار بدون آنکه تغییری در زمان ایجاد گردد ، از هر قسمت از فیلم 10 دقیقه ای که مایل باشید ، قرار دهید .
Pen قلم
با انتخاب این ابزار می توانیم در هر قسمت از خط Level ، فایل های صوتی و تصویری ایجاد کنیم . البته این کار با نگه داشتن کلیدهای Alt + Ctrl و فشردن کلیک چپ موس بر روی خط Level فایل امکان پذیر است .
hand دست
با انتخاب این گزینه می توانید پنجره ی تایم لاین را به سمت چپ یا راست حرکت دهید .
Zoom بزرگنمايي
كار بزرگنمايي را انجام مي دهد و براي كوچك كردن كليد Alt را پايين نگه داريد .
با انتخاب این گزینه می توانید در پنجره ی تایم لاین در محور افقی Zoom داشته باشید و با نگه داشتن کلیک Alt و کلیک کردن در پنجره ی تایم لاین ، می توانید مقدار Zoom را کم کنید .
توضيح برخي از پنجره ها
پنجره Audio Mixer
صرفا" جهت تنظیم صدا و برای بالا و پائین بردن حجم صدا در قسمت Audio time line می باشد .در زمان كار بر روي يك پروژه، بخش صوتي آن را فراموش نكنيد. پريميرپرو و پنجره خاص Audio Mixer را براي كمك به شما در كنترل سطوح مختلف تراك هاي صوتي در پروژه ارائه ميدهد. مشابه ساير پنجره ها در پريمير، اين پنجره را هم ميتوانيد سفارشي كنيد. براي ديدن گزينه هاي آن، مثلث كوچك موجود در گوشه راست و بالايي آن را كليك كنيد. در منوي پنجره Audio Mixer گزينه هاي زير وجود دارند :
Master Meters Only : به صورت معمولي پنجره Audio Mixer كنترل ها و درجات هر تراك صوتي را نمايش ميدهد. اگر فقط ميخواهيد درجات اصلي را براي پروژه كلي نمايش دهيد، اين گزينه را انتخاب كنيد.
Show/Hide Tracks : اين گزينه را كليك كنيد تا كادر مكالمه آن باز شود و انتخاب كنيد كه كدام تراك هاي صوتي بايد در Audio Mixer ظاهر شوند. ممكن است بخواهيد تراك هايي را ناپديد كنيد كه حاوي هيچ صدايي در آن بخش از پروژه كه بر روي آن كار ميكنيد، نباشند.
Audio Units : اين گزينه را كليك كنيد تا كد زماني را به شكل واحدهاي صوتي (نه فريم هاي ويدئويي) نمايش دهد.
Loop : اين گزينه را كليك كنيد تا ويدئو بارها و بارها پخش شود.
Switch to Touch after Write : در حالت Write، سطوح صوتي در موقعيتهاي جاري كنترل هاي Audio Mixer تنظيم شده اند. در حالت Touch، تغييرات در سطوح صوتي فقط زماني روي ميدهند كه كنترل ها را با اشاره گر ماوس لمس كنيد. زماني كه در اين حالت يك كنترل را رها ميكنيد، به موقعيت اوليه خود باز ميگردد. اگر ميخواهيد حالت ويرايشي به طور خودكار بعد از استفاده از Write به حالت Touch تغيير كند، گزينة Switch to Touch after Write را انتخاب كنيد.
ببخشيد چجوري مي شه روي فيلم تايمر گذاشت
مثلاً همراه با فيلم تايمر هم باشه
سالم جادار
12-08-2010, 14:48
اقا یکی جواب مارو بده دیگه ...الو ...کسی نیست
Mr Andersson
14-08-2010, 13:41
اقا یکی جواب مارو بده دیگه ...الو ...کسی نیست
دوستان لطفا برای حل مشکلاتتون جستجو کنید و در صورت پیدا نکردن جواب تاپیک مجزا بزنید. اینجا تاپیک آموزش پریمیر هست.
من آموزش Adobe_Premiere_CS5 دارم می خوام بزارم واسه دانلودکه همه استفاده کنند ولی بلد نیستم آپلود کنم
یکی راهنمایی کنه
من آموزش Adobe_Premiere_CS5 دارم می خوام بزارم واسه دانلودکه همه استفاده کنند ولی بلد نیستم آپلود کنم
یکی راهنمایی کنه
بزار خیلی خوبه ما همه دنبال همین هستیم
می خوای بفرست به Email من تا من این کارو انجام بدم
من adsl دارم
MAZDAK60@yahoo.com
منتظرم
mansourfcb
09-11-2010, 22:04
آیا پرمیر فایلهای mkv. رو ساپورت میکنه ؟؟
اگه نمیکنه کدوم نرم افزار ادیت فیلم این فرمت رو ساپورت میکنه؟
mansourfcb
11-11-2010, 16:58
چرا کسی جواب نمیده ؟؟
omid.sarmad
12-11-2010, 11:23
چرا کسی جواب نمیده ؟؟
اگر Codec ی نصب کنید که امکان پخش فرمت mkv رو داشته باشه، همه ی برنامه ها می تونن از اون پشتیبانی کنند.
مثلا K-Lite Codec Pack رو نصب کنید.:20:
mansourfcb
12-11-2010, 20:50
اگر Codec ی نصب کنید که امکان پخش فرمت mkv رو داشته باشه، همه ی برنامه ها می تونن از اون پشتیبانی کنند.
مثلا K-Lite Codec Pack رو نصب کنید.:20:
من که تو پخشش مشکل ندارم. من چندتا فیلم با فرمت mkv دارم میخوام ادیتشون کنم خودم یولید دارم منتهی یولید اونا رو ساپورت نمیکنه میخوام بدونم آیا پریمیر اونا رو ساپورت میکنه یا نه
omid.sarmad
13-11-2010, 09:23
من که تو پخشش مشکل ندارم. من چندتا فیلم با فرمت mkv دارم میخوام ادیتشون کنم خودم یولید دارم منتهی یولید اونا رو ساپورت نمیکنه میخوام بدونم آیا پریمیر اونا رو ساپورت میکنه یا نه
به صورت معمول اگه نرم افزاری از یه فرمت پشتیبانی نکنه با نصب کدکش اون فرمت براش قابل پشتیبانی میشه.
می تونی نرم افزار رو نصب کنی و تست کنی، چون من الان Premiere رو سیستمم نصب نیست.
ولی اگه نشد می تونی تبدیلش کنی به AVI.:10:
من میخواهم از کلیپ آماده استفاده کنم bmp و avi و .... را به پریمیز میدم و برنامه باز میشه حالا برای خروجی گرفتن وقتی کنترل با m را میزنم پیغام
an error occurred while making the movie.
codec compression error.
this codec may be unable to support the requested frame size, or there may be a hardware or memory problem.
و وقتی اوکی میکنم
an error occurred
error writing file (disk full) ?
میده و خروجی نمیگیره کسی میتونه کنم کنه؟
omid.sarmad
16-11-2010, 10:35
من میخواهم از کلیپ آماده استفاده کنم bmp و avi و .... را به پریمیز میدم و برنامه باز میشه حالا برای خروجی گرفتن وقتی کنترل با m را میزنم پیغام
an error occurred while making the movie.
codec compression error.
this codec may be unable to support the requested frame size, or there may be a hardware or memory problem.
و وقتی اوکی میکنم
an error occurred
error writing file (disk full) ?
میده و خروجی نمیگیره کسی میتونه کنم کنه؟
مسیر انتخابی فضای کافی نداره.
دوست عزیز مسیر 18 گیگ خالی داره به نظر شما کمه؟؟
omid.sarmad
17-11-2010, 11:09
دوست عزیز مسیر 18 گیگ خالی داره به نظر شما کمه؟؟
سلام. خوب بستگی به طول پروژه و همچنین فرمت و فشرده سازی که برای خروجی انتخاب می کنین داره!:46:
طبق پیغامی که شما گذاشتید دلیل دیگش اینه که کدکی برای گرفتن خروجی انتخاب کردید از فریم سایز انتخابی شما پشتیبانی نمی کنه!:13:
با سلام ترتیب و نظم تولزباره برای من به ریخته یا بعضیهاشون نیست اینو چجوری میتونم به حالت اول برگردونم ؟
omid.sarmad
25-12-2010, 11:29
با سلام ترتیب و نظم تولزباره برای من به ریخته یا بعضیهاشون نیست اینو چجوری میتونم به حالت اول برگردونم ؟
سلام.
اگه از Premiere 6.5 استفاد ه می کنید، از منوی Window گزینه ی WorkSpace را انتخاب و یکی از حالتهای موجود رو انتخاب کنید. توی نسخه های بالاتر هم تقریبا به همین صورته.
asemanekavir38
30-12-2010, 09:35
سلام دوستان میشه لطف کنین لینک دانلود آخرین ورژن پریمییر رو بزارید؟ممنون میشم :11:
vahid_2017
25-03-2011, 18:44
سلام
چطور ميشه در پريمر پرو موشن ساخته شوده رو در هارد كامپيوتر ذخيره كرد تا در پروژه هاي بعدي بشه استفاده كرده دقيقا مثل پريمر 6.5 كه save و load داشت
البته من ميخواهم حتي با پاك شودن برنامه پريمر هم اين موشن هاي ساخته شوده در هارد داشته باشم و بتونم دوباره در برنامه استفاده كنم
و اگه ميشه لينك pdf اموزش پريمر پرو رو در اين پست بزنيد
با سپاس
taherm00
11-04-2011, 11:57
سلام به همه
دو تا سوال داشتم که اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم
1بعضی از فایل های avi توی پریمر صداش درست پخش میشه ولی تصویر پرش داره و فیریز میشه
2فایل های 3dmax رو چطوری توش عکس بزام ؟
یکی راهنمایی کنه
دوست عزیز میتونی برای منم آموزش cs5 رو بفرستی ؟
masoud_gun@yahoo.com
سلام وخسته نباشید. ایا نرم افزار پریمیرنسخه 5 تفاوت خیلی زیادی با 4 داره؟اخه میخوام کتاب اموزشیش رو بگیرم.اما 5 کتابش نیست.اگر کتاب نسخه 4رو بگیرم میتونم بعدا به راحتی با 5 کار کنم؟ به مشکلی بر نمی خورم؟با تشکر
یکی راهنمایی کنه
اگر موفق نشدی ایمیل کن به hati2010@gmail.com یا منبع معرفی کن تا دوستان همه بتونند استفاده کنند
من یک سوال دارم ایا پریمر فایل با پسوند vob پشتیبانی می کنه؟
mahtajkarimi
02-06-2011, 18:01
سلام یه سوال .
من پریمیر سی اس فور رو نصب کردم ولی فیلم دیتا بوده که به ام پی چی تبدیل کردم بعد وقتی میارمش تویه تایم لاین تصویر کند حرکت میکنه ولی صدا جلوتره یعنی هماهنگ باهم نیستن .چیکار باید بکنم میزون شن .
mahtajkarimi
03-06-2011, 11:41
یکی راهنمایی کنه
سلام .
یو میتونی تو سایتهای اپلود فایلتو اپلود کنی ولی تواین سایتی که میگم بهت باید کمتر از30 مگابایت باشه فایلت
ولی فک نکنم فیلم اموزشی پریمیر اینقد باشه باید تو چندتا فایل اپ کنی .
اینم سایتش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mahtajkarimi
03-06-2011, 11:48
سلام
فک نکنم ساپورت کنه ولی با کانورتر ویدیو میتونی فورمتشو تغییر بدی و بعد ایمپورت کنی تویه پریمیر.
من یک سوال دارم ایا پریمر فایل با پسوند vob پشتیبانی می کنه؟
نخیر . vob را پشتیبانی نمیکند. من قبلا امتحان کردم حتی با rename پسوند هم جواب نمیدهد. حتما باید کانورت کنی
سلام یه سوال .
من پریمیر سی اس فور رو نصب کردم ولی فیلم دیتا بوده که به ام پی چی تبدیل کردم بعد وقتی میارمش تویه تایم لاین تصویر کند حرکت میکنه ولی صدا جلوتره یعنی هماهنگ باهم نیستن .چیکار باید بکنم میزون شن .
شما این سوال را در یک تایپیک مجزا مطرح کردید اگر به آن سر نزدید من دوباره براتون میگم و چند تا نکته به آن اضافه میکنم. اما لطفا اگر حل نشد همین جا بفرمایید و جای دیگر نروید و دوباره مطرح کنید!:46:
سلام . برای من هم در حتی در ورژنهای قبلی پیش میآمد. اول یه بار فایلتون را کاملا از پریمیر پاک کنید و دوباره وارد کنید.
چند توصیه دارم.
1- اسم فایلها انگلیسی باشد.
2-با پسوند avi یا mpg وارد کنید.
3- مکان ذخیره فایلهای وارد شده در پریمیر با مکان نصب پریمیر در یک درایو و یکجا باشد.
4- میدانی لازم نیست فایلها را کانورت کنی و با rename فقط فورمت را عوض کنید؟
5- با توجه به مطالب بالا :31:فایل را از پریمیر کاملا پاک کن و دوباره وارد کن
اگر مشکل حل شد بفرمایید. وگرنه بگویید مشکل چیه؟
سلام وخسته نباشید. ایا نرم افزار پریمیرنسخه 5 تفاوت خیلی زیادی با 4 داره؟اخه میخوام کتاب اموزشیش رو بگیرم.اما 5 کتابش نیست.اگر کتاب نسخه 4رو بگیرم میتونم بعدا به راحتی با 5 کار کنم؟ به مشکلی بر نمی خورم؟با تشکر
سلام. cs4 خیلی مشکل داره. اما در اصل آموزش فکر نکنم خیلی تفاوت داشته باشه. اول کلیات و ریزه کاری ها را از کتاب یادبگیر اما همانها درا در cs5 کار کن و جاهاشون را پیدا کن چون گاهی در ورژنهای متفاوت یه سری تغییرات جزئی داره. اما کلیات همان است و امکانات اضافه میشود:5:
abbasjooon
16-07-2011, 09:30
سلام به دوستان
چون تقاضا براي آموزش پريمير زياد بو د من اين تاپيك رو زدم تا دوستان از اين مطالب استفاده كنند اميدوارم كه مورد توجه تان قرار بگيره ;
دوستان در این تاپیک فقط آموزش های خودتون مربوط به این برنامه قرار بدید واز زدن پست های سوالی پرهیز کنید
لينك دانلود آموزشAdobe Premier
pasword:p30world
دوست عزیز این فایل موجود نیست!!! میشه لطفا سریعتر مشکلش رو برطرف کنی تا بتونیم استفاده بکنیم:11::11::11::11:
دوست عزیز این فایل موجود نیست!!! میشه لطفا سریعتر مشکلش رو برطرف کنی تا بتونیم استفاده بکنیم
هم اکنون نیازمند یاری سبز شما هستیم
سلام
بچه ها راست میگن لینکش معتبر نیست ..........................
نخیر . vob را پشتیبانی نمیکند. من قبلا امتحان کردم حتی با rename پسوند هم جواب نمیدهد. حتما باید کانورت کنی
سلام
من توی نسخه CS5.5 - 64 bit روی ویندوز 7 تست کردم ؛ هیچ مشکلی ندارد . ففط فایلهای با پسوند .mkv را نمی شناسد.
موفق باشید
amir abolfazl
18-12-2011, 18:41
با عرض سلام و خسته نباشید بابت توضیحات کاملتون
من یه مبتدی عاشق این برنامه ام که یه سوال دارم
این که گفتین باید فرمت فایلهای تصویری avi باشه من این کارو کردم
فیلم هم مال گوشی هستش ولی برنامه پریمیر قبولش نمیکنه و این که کیفیتش کمه
ممنون میشم راهنمایی ام کنین
poriya ap
07-01-2012, 15:42
سلام
من توی نسخه CS5.5 - 64 bit روی ویندوز 7 تست کردم ؛ هیچ مشکلی ندارد . ففط فایلهای با پسوند .mkv را نمی شناسد.
موفق باشید
منم روی ویندوز7 تست کردم برنامه باز شد اما هیچ فایلی رو نیاورد باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2 4::37:
Hossein_nasa62
01-02-2012, 22:38
با سلام
لینک آموزش پریمیر به لینک زیر تغییر یافت
elahe1055
06-03-2012, 23:13
سلام
میشه لطف کنید پسورد فایل اموزش پریمیر رو بزارید
arashlolos
08-03-2012, 23:09
سلام
میشه لطف کنید پسورد فایل اموزش پریمیر رو بزارید
پسووردشوووووو ميخواممممممم
basketball
24-05-2012, 18:02
پسووردشوووووو ميخواممممممم
p30world
موفق باشید
vivabarca
29-06-2012, 17:19
کسی می دونه تو پریمیر چطوری میشه با تیغ همزمان دو لایه رو برش زد ؟ یعنی مثلا روی Audio1 که برش میزنیم همزمان روی audio 2 و در همون تایم، برش زده بشه . اصلا چنین امکانی هست ؟
omid.sarmad
29-06-2012, 23:03
کسی می دونه تو پریمیر چطوری میشه با تیغ همزمان دو لایه رو برش زد ؟ یعنی مثلا روی Audio1 که برش میزنیم همزمان روی audio 2 و در همون تایم، برش زده بشه . اصلا چنین امکانی هست ؟
همزمان دو لایه رو نمیشه ولی همزمان تمام لایه هارو میشه. یه ابزار که آیکنش شبیه چند تا تیغه با اون باید برش بدی. میانبرشم فکر کنم F10 باشه.
vivabarca
30-06-2012, 19:33
آیا راهی برای ساپورت mkv توسط این نرم افزار هست ؟ (به عنوان ورودی)
omid.sarmad
01-07-2012, 07:37
بله. نصب کدک مربوطه مثلا آخرین نسخه از K-Lite Codec Pack
senatore20042003
05-07-2012, 23:15
سلام می خواستم دوستان گفتن که کدک نصب کنید .این برنامه می تونه mkv رو ساپورت کنه من با این که کدک ها رو نصبکردم اما چنین چیزی نشد.لطفاراهنمایی کنید.
vivabarca
08-07-2012, 18:22
منم با نصب آخرین کدک تغییری ندیدم، کسی تونسته Mkv رو به این نرم افزار بشناسونه ؟!
Golbarg01
28-08-2012, 21:40
دوستان با ادوب پریمیر چطور میشه یک بخشی از تصویر رو مات یا شطرنجی کرد؟
مثل همونکاری که شبکه سه با ارم های ماهواره می کنه موقع پخش فوتبال
ضمنا من موقع اکسپورت کردن وقتی روی گزینه هایی غیر از microsoft avi که کلیک می کنم صدا و تصویر به صورت دو فایل جدا از هم اکسپورت میشن مشکل چیه؟
omid.sarmad
29-08-2012, 09:57
باید از Track matte استفاده کنی. یعنی یه تصویر ماسک (سیاه وسفید) بسازی بخشی که میخوای بلوری شه سفید و بقیه رو سایه کنی. بعد دو لایه یکی ساده و اون یکی با افکن بلور روی هم قرار بدی و Track Matte رو با ماسکت عامل کنی.
با عرض پوزش یه سواله حیاتی
سلام دوستان من یه فیلم 20 دقیقه ای دانلود کردم یه قسمت هایی از این فیلم چون از روی فیلم های ویدئو های قدیمی کپی شده یه قسمت هایی از این فیلم پرش پرش داره میخواستم بدونم چجوری این فیلمو درستش کنم کسی می تونه کمک کنه ؟
با سلام
لینک آموزش پریمیر به لینک زیر تغییر یافت
وقتی می خوام فایل رو باز کنم این error رو میده
سلام دوستان من یه مشکل ابتدای دارم
اینه که وقتی یه عکسی رو به پریمیر میدم اونو به صورت زوم کرده نشونم میده چه کار کن که کوچیک شه
mina tina
26-01-2013, 23:57
روی عکس کلیک کنیدبعدباموس ازاطراف بکشید
Rijinaaa
28-01-2013, 13:57
سلام
ببخشید من فیلمم رو تو پریمیر آوردم بعد از اکسپورت اندازه ی فیلمم خیلی کوچیک شد.
وقتی فیلم رو اجرا میکنم قسمت کمی از مانیتور رو میگیره..
در صورتی ک فیلم ساده ای ک تو پریمیر نیاوردمش.. تقریبا تمام صفحه مانیتور رو میگرفت!
چیکار کنم فیلمام بعد از اکسپورت اندازه ی بزرگ داشته باشن؟؟!!
میشه زودتر بهم کمک کنین؟؟!!!:n03:
خواهشششش...
Rijinaaa
28-01-2013, 14:28
دوستان!!!!!!!!!
کسی نیست جواب بده؟!!!!
Rijinaaa
28-01-2013, 17:17
توروخدا یکی به داد من برســــــــــــــــــــــ ــه!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا کسی جواب نمیده؟؟!!!!!:n03::n03::n03::n03:
روی عکس کلیک کنیدبعدباموس ازاطراف بکشید
راه ساده تر نداره که ما اینهمه مجبور به اعمال تغیرات نباشیم مثلا تو آپشن برنامه
یا اول انتخاب پروژه تیکی باشه که با انتخاب اون همه عکسها به یک اندازه باشن
سلام
ببخشید من فیلمم رو تو پریمیر آوردم بعد از اکسپورت اندازه ی فیلمم خیلی کوچیک شد.
وقتی فیلم رو اجرا میکنم قسمت کمی از مانیتور رو میگیره..
در صورتی ک فیلم ساده ای ک تو پریمیر نیاوردمش.. تقریبا تمام صفحه مانیتور رو میگرفت!
چیکار کنم فیلمام بعد از اکسپورت اندازه ی بزرگ داشته باشن؟؟!!
میشه زودتر بهم کمک کنین؟؟!!!:n03:
خواهشششش...
با سلام .
من هم این مشکل رو دارم با CS4 کار می کنم . کسی علتش رو می دونه ؟
سلام...من یه سوال دارم کلا ! خیلیا مخالف این مساله اند اما هرکس صلاحدیدی داره .. بدبختانه نتونستم جواب این سوالو تو نت پیدا کنم انگار هیچکس نمیخواد بتونه همچین کاری کنه ...به هرحال
چطور میشه یه فیلمو سانسور کرد ؟ یعنی نه اینکه فقط کات کنی اینکه بتونی لباس بپوشونی تار کنی و همین کارای تلوزیونی خودمون .... یه وقت یکی میگه نمیخواسته تو فیلم عروسی بیفته افتاده حالا مثلا...یا هرچی
فقط بیزحمت لطف کنید توضیح بدید دقیقا و اینکه رندر گرفتن مجدد از روی فیلم زمان بره؟
سپاس
omid.sarmad
14-02-2013, 13:01
سلام. دوست عزیز سوال شما جوری نیست که بشه تو چند خط توضیح داد. شما باید با برنامه ای که کار می کنید و زوایای آن آشنا باشید تا بتویند چنین کارهایی انجام بدید.
سلام. دوست عزیز سوال شما جوری نیست که بشه تو چند خط توضیح داد. شما باید با برنامه ای که کار می کنید و زوایای آن آشنا باشید تا بتویند چنین کارهایی انجام بدید.
با پریمیر میشه انجامش داد ؟ خیلی سخته یعنی ؟ کاش یخورده ازینکه چقدر زمانبره یا سخته بگید و ای کاش میشد بصورت تصویری همچین کاریو انجام بدید ! نمیخوام خیلی حرفه ای و تمیز در بیاد همینکه پوشیده بشه.. ایده ای به ذهنتون نمیرسه مثلا افکتی چیزی که آماده باشه و فقط بشه روی تصویر اعمال کرد دردسرش کمتر باشه ؟! چون حتما شما با فضای نرم افزار کاملا آشنایید من تازه دارم دانلودش میکنم!
omid.sarmad
15-02-2013, 10:53
نه دوست عزیز خیلی سخت نیست البته برای من ولی بیانش تو چند خط ممکن نیست. مسلمن بسته به نوع فیلم باید ایده های تو ذهنتون بیاد مثلن یه فیلمی بود که سانسورش خیلی سخت بود طرف خودشو راحت کرده بود یه پارچ گذاشته بود رو میز کل سوژه رو می پوشوند.
chris1987
15-03-2013, 16:25
با سلام
من یه فیلم از دوربین های دستی کوچک یا هندی کم است
با چه دستکاهی این فیلم را وارد کامپیوتر کنم
ایا توسط خود دوربین امکان پذیر هست
07-05-2013, 11:59
ببین دوست من اگر دوربین شما ار دوربین هایی هستش که تازه به بازار اومده که احتمالا حافظه داخلی یا جانبی یا همون RAM داره که با یه کارتخوان یا RAM reader ،کارت راه میوفته ولی اگر قدیمیه که باید یه کارت کپچر بخری:n26:
mohammadreza00
22-06-2013, 11:45
لطفا کمکم کنید
تایم لاینم غیر فعاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_siyah
01-07-2013, 03:49
لطفا کمکم کنید
تایم لاینم غیر فعاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز سکانس بساز تا فعال بشه.با راست کلیک تو پنجره پروجکت یه سکانس جدید بساز اونم فعال میشه.
با تشکر از شما بخاط مطالب ارزشمند شما
با سلام
میخوام یه کلیپ برای صدا سیما اماده کنم به من گفتن که صد ا باید مونو باشه دوستانم در ادیوس دو تا باند صداشون یکسانه ولی مال من تو پریمیر باند لفت و رایتم بالا پاینه از کجا
میتونم خروجی صدا مو یکسان کنم یا صدای استریو مو کلا مونو کنم؟ لطفا راهنماییم کنی
nega-amiry
30-10-2013, 12:04
یک راه دیگه هم اینه که بعد از نوشتن متنت توی titelیک گزینه به اسم Roll/crowl option هست که گزینه های مختلفی داره امتحان کن برای حرکت دادان نوشته. این اصولی تره تا motinدادن
برای ساخت تایم لپس با دوربینی مثل 6d، ایا نیازی هست کهبانرم افزاری مثل پریمیر از کارت تدوین هم استفاده بشه و اگر استفاده بشه چقدر در خروجی کار تاثیر گذاره؟ کارتی مثل Matrox mx02le برای این کار مناسب هست ؟
با تشکر
سلام...
فرض کنیم عکسهای تایم لپس در بهترین حالات ممکن ثبت و پروسس شده باشند ! ایا وجود کارتی مانند matrox mxo2 میتونه در خروجی فیلم
ساخته تفاوتی ایجاد کنه ؟
باز هم تشکر !
Mkhmohsenkhalili
25-12-2013, 14:28
جطور ميشه مطالب رو ديد
سلام به همه دوستان
دوستان لینکی برای دانلود پروژه های آماده پریمیر دارید؟
ممنون میشم پاسخ بدید!
سلام به همگی
کسی پیدا میشه به من جواب بده :n28:
چطوری سایز یک فریم رو تغییر بدیم؟
چطوری از ابتدا و انتهای فریم عکس بگیریم؟
ممنونم هر کسی که جواب بده
basketball
07-04-2014, 20:16
سلام به همگی
کسی پیدا میشه به من جواب بده :n28:
چطوری سایز یک فریم رو تغییر بدیم؟
چطوری از ابتدا و انتهای فریم عکس بگیریم؟
ممنونم هر کسی که جواب بده
در تاپیک دیگری به پرسش شما پاسخ دادم
با سلام ایا میشود از چندین کلیپ در یک تراک در تایم لاین {بدون اکسپورت گرفتن} در پنجره پراجکت یک کلیپ ایجاد کرد؟
omid.sarmad
24-04-2014, 17:34
با سلام ایا میشود از چندین کلیپ در یک تراک در تایم لاین {بدون اکسپورت گرفتن} در پنجره پراجکت یک کلیپ ایجاد کرد؟
بسته به نسخه Premiere باید از کلیپهای مجازی (Virtual Clips) و سکانس استفاده کنید. نسخه Premiere تون چیه؟
omid.sarmad
27-04-2014, 08:36
باید یه سکانس جدید ایجاد کنید و کلیپهاتون رو در سکانس جدید ترکیب کنید. این سکانس تو پنجره Bin هم اضافه میشه. کافیه مثله یه کلیپ معمولی بکشیدش و روی یکی از تراکهای سکانس اصلی پروژه قرارش بدین. :n17:
samibeig
30-04-2014, 13:37
سلام دوستان
ببخشید ما واسه یکی از درس ها قراره یه فیلم حدودا 5 دقیقه ای رو دوبله کنیم ... چون می خواستیم کار خوبی از آب دربیاد می خوام جاهایی رو که دوبله می کنیم فقط صدای شخصیت اصلی حذف بشه و بقیه صداهای جانبی یا صدای موزیک متن موقع صحبت کردن شخصیت اصلی باقی بمونه ... می خواستم بدونم این برنامه Adobe Primier می تونه این کار رو انجام بده یا نرم افزار قوی دیگری برای این منظور سراغ دارید ؟؟ ( می دونم کیفیتش کامل خوب نمیشه ولی به نسبت خوب باشه دیگه )
با سلام من با مشکل باز نشدن پروژه مواجه شدم این پیغام رو بهم میده
This project contained a sequence that could not be opened. No sequenec preview preset file codec could be associated with this sequence type.
من با cs6 کار میکنم.
و فایلهای auto save هم کار همین پیام میده
با تشکر از حمایتهای همیشگی شما
omid.sarmad
11-05-2014, 08:48
سلام دوستان
ببخشید ما واسه یکی از درس ها قراره یه فیلم حدودا 5 دقیقه ای رو دوبله کنیم ... چون می خواستیم کار خوبی از آب دربیاد می خوام جاهایی رو که دوبله می کنیم فقط صدای شخصیت اصلی حذف بشه و بقیه صداهای جانبی یا صدای موزیک متن موقع صحبت کردن شخصیت اصلی باقی بمونه ... می خواستم بدونم این برنامه Adobe Primier می تونه این کار رو انجام بده یا نرم افزار قوی دیگری برای این منظور سراغ دارید ؟؟ ( می دونم کیفیتش کامل خوب نمیشه ولی به نسبت خوب باشه دیگه )
دوست عزیز فیلمهایی که به این شکل دوبله میشن به صورت مولتی کانال هستند. یعنی هر کدوم از صداها در یک کانال هست و موقع دوبله صداهای کانالهای مورد نظر رو حذف می کنند.
omid.sarmad
11-05-2014, 08:49
با سلام من با مشکل باز نشدن پروژه مواجه شدم این پیغام رو بهم میده
This project contained a sequence that could not be opened. No sequenec preview preset file codec could be associated with this sequence type.
من با cs6 کار میکنم.
و فایلهای auto save هم کار همین پیام میده
با تشکر از حمایتهای همیشگی شما
سلام. احتمالا سکانشتون رندر شده و فایلهای رندر رو پیدا نمی کنه. روی Skip کلیک کنید.
نه فقط ok میاد اونم که میزنم پنجره پروجکت اول میاد
ترجمه فارسی گزینه های منو Adobe Primier رو کجا میشه گیر آورد
ahmadsolgi
31-05-2014, 15:02
آموزش حرفه ای پریمیر روی اندروید برای اولین بار رایگان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mamali5030
03-12-2014, 16:18
به نام خدا
سلام دوستان
چطور فرمت MKV رو تو پریمیر استفاده کنیم؟؟؟
!SaMiRa!
13-12-2014, 10:21
دوستان عزیز یه سوال و اینکه آیا محیط ورژن cs5.5 با cs6 خیلی متفاوته ؟
مدیران گل اگر جای سوالم اینجا نیست که البته میدونم نیست :n02: پستم رو پاک بکنید ولی الان نه هااااااااااا بگذارید یه جواب بگیرم بعد لطفااااااااا .:)
omid.sarmad
13-12-2014, 18:47
دوستان عزیز یه سوال و اینکه آیا محیط ورژن cs5.5 با cs6 خیلی متفاوته ؟
مدیران گل اگر جای سوالم اینجا نیست که البته میدونم نیست :n02: پستم رو پاک بکنید ولی الان نه هااااااااااا بگذارید یه جواب بگیرم بعد لطفااااااااا .:)
نه. در واسط کاربری تفاوتی نداره اصلا.
سلام . من از برنامه پریمیر ورژن 5.5 استفاده می کنم.فردا باید پروژه ی عملی مو تحویل بدم و این دو مورد رو نتونستم به پایان برسونم.ممنون میشم اگه کمکم کنید.
1. باید از یک فایل ویدیویی خروجی pdf بگیرم.
2.یاید روی یک فایل ویدیویی تایمر بذارم که تایم رو به صورت معکوس نشون بده.یعنی اگه زمان ویدیو 3 دقیقه است، تایمر از دقیقه سه شروع بشه و هر چه به پایان ویدیو نزدیک میشه،کم و کمتر بشه.
پیشاپیش از کمک تون متشکرم.
shayanstwo
21-01-2015, 22:16
سلام من نتونستم تاپیک بزنم
یه نرم افزار معرفی کنید که مثلا یه فیلمو به عقب برگردونه
منظورم اینه که صحنه های فیلم به عقب برگرده در قالب یه فیلم دیگه
لطفا فقط کمی سریع جواب بدهید
omid.sarmad
23-01-2015, 09:24
سلام من نتونستم تاپیک بزنم
یه نرم افزار معرفی کنید که مثلا یه فیلمو به عقب برگردونه
منظورم اینه که صحنه های فیلم به عقب برگرده در قالب یه فیلم دیگه
لطفا فقط کمی سریع جواب بدهید
نرم افزارهای زیاد از جمله پریمیر، ادیوس، کورل ویدیو استدیو و ... این کار رو انجام میدن.
bamshad70
05-02-2015, 11:16
با سلام
چجوری میشه یک فیلمو به صورت برگشت به عقب play و ویرایش کرد نمنه شو حتما تو تلویزیون دیدین ممنون میشم اگه راهنمایی کنین؟؟
سلام
Adobe premiere cc pro 2014 نصب کردم............ نهایت کاری که میخوام بکنم کات کردن چند تکه و چسبوندنشونه !!!
نمیتونم خروجی بگیرم
لطفا مختصر آموزش دهید
با تشکر
جسین آقا ناسا سلام . من بیش از سه ماهه که از آموزش های شما که با متن روان و قابل فهم نوشته شده استفاده کرده ام.
و پاسخ بسیاری ابهامات را یافته ام . زحمتت را ارج می نهم و تشکر صمیمانه ام را تقدیم میدارم. ولی الله منصوری
Hossein_nasa62
09-01-2016, 23:12
جسین آقا ناسا سلام . من بیش از سه ماهه که از آموزش های شما که با متن روان و قابل فهم نوشته شده استفاده کرده ام.
و پاسخ بسیاری ابهامات را یافته ام . زحمتت را ارج می نهم و تشکر صمیمانه ام را تقدیم میدارم. ولی الله منصوری
باسلام خدمدت شما امیدوارم این آموزش باعث پبش برد اهدافتان شده باشد
باتشکر
Hossein_nasa62
09-01-2016, 23:41
باتشکر از دوستان عزیز که من لطف دارید لینک دانلود فایل pdf این آموزش در صفحه نخست بروزرسانی شده است
aligoodbeh
31-03-2016, 11:39
سلام. یه سوال. چطوری میشه یک پروژه رو از پریمیر 2015 به پریمیر 2014 برد؟
دورود بر شما
من ادب پریمیر نصب کردم آخرش این خطا رو میده
**** شما نمی توانید اجرا کنید بخاطر wmcore.ddl is missing لطفا مدیا پلیر را نصب و دوباره اجرا کنید
من تمام مدیا پلیر 9 تا 11 رو نصب کردم ولی مشکل حل نشد
movemaker رو هم نصب کردم بازهم جواب نداد لطفا راهنمایی کنید
ممنون
موفق باشید
باتشکر از دوستان عزیز که من لطف دارید لینک دانلود فایل pdf این آموزش در صفحه نخست بروزرسانی شده است
درود
دست مریزاد از زحمتی که کشیدین در ارائه این آموزش
به نیت پیگیری این آموزش شما عضو این انجمن شدم
متأسفانه دوبار دانلود کردم فایل pdf رو اما باز نشد!
اگه امکان داره کمکم کنید
ali rezapax
16-01-2018, 18:44
سلام چطور میشه با پاور دایرکتور لباس درست کرد
mahassani
28-04-2020, 18:11
لام چطور میشه یک شی رو تمام ابعادش رو در نرم افزار نشون داد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.