مشاهده نسخه کامل
: نوشتن یک برنامه نه چندان مشکل
باسلام
کسی می تونه برام یک برنامه بنویسه که برای عبارت i$ در یک متن عدد قرار دهد مثلا بجای اولین i$ عدد 1 را قرار بدهد برای دومین i$ عدد 2 رو قرار دهد و... و درصورت امکان اولین عدد رو هم بشه مشخص کنی:20:
با تشکر
کسی از دوستان نمی دونست؟ کارم گیر همینه
Farazb29
15-12-2007, 10:10
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Text;
using System.IO;
namespace Shomaresh
{
class Program
{
static void Main(string[] args)
{
FileStream fs = new FileStream(@"D:\Test\Test.txt", FileMode.Open, FileAccess.Read, FileShare.None);
StreamReader sr = new StreamReader(fs);
int i=0;
int conter =1;
object[] c = new object[0];
char ch;
ch = ' ';
while (ch != ';')
{
ch=(char)sr.Read();
if (ch != '$') { Array.Resize(ref c, c.Length + 1); c[i] = ch; Console.Write(" {0}", c[i]); i++; }
else if(ch=='$'&&(sr.Read()=='i'))
{
Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Red;
Array.Resize(ref c, c.Length + 1);
c[i] = conter;
conter++;
Console.Write(" {0}", c[i]);
i++;
Console.ResetColor();
}
else { Array.Resize(ref c, c.Length + 1); c[i] = ch; Console.Write(" {0}", c[i]); i++; }
}
Console.Read();
}
}
}
این کد در C# هستش.یک فایل متنی لاتین رو از مسیرd:\test میگیره و هر جا در اون عبارت 'i$'رو دید بجاش شماره قرار میده و مثل گفته شما شماره ها در حال زیاد شدن هستند.با تغییر مقدار اولیه conter از یک به هر مقدار دلخواه شمارش از اونجا شروع می شه.البته اگه منظورتون همین برنامه بوده باشه.
ممنون ولی نمی تونید این رو به صورت exe در بیارید و عدد conter هم توی یک box بزارین تا از توی خود برنامه بشه عدد رو وارد کنیم چون الا برنامش ندارم تا بنونم همراش کار کنم.یه سوال این برنامه روی فایل txt قبلی ذخیره می کنه یا جدا گانه متن رو نشون میده (#c بلد نیستم)
Farazb29
15-12-2007, 21:01
ممنون ولی نمی تونید این رو به صورت exe در بیارید و عدد conter هم توی یک box بزارین تا از توی خود برنامه بشه عدد رو وارد کنیم چون الا برنامش ندارم تا بنونم همراش کار کنم.یه سوال این برنامه روی فایل txt قبلی ذخیره می کنه یا جدا گانه متن رو نشون میده (#c بلد نیستم)
برنامه بصورت exe رو دارم.فقط نمیدونم کجا باید آپلود کنم. وارد کردن مقدار اولیه شمارنده توسط کاربر هم کار خیلی راحتیه،فقط کافیه یک عدد از ورودی بگیریم و اون رو مقدار اولیه شمارنده قرار بدیم. خروجی برنامه هم در فایل ذخیره نمیشه و فقط در صفحه خروجی نمایش داده میشه.
Farazb29
15-12-2007, 22:38
سلام
اینم لینک داونلود فایل(البته بصورت سورس کامل) آدرس فایل اجرایی Shomaresh\Shomaresh\bin\Debug
فولدر test رادر درایو d کپی کن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست شما درد نکنه ولی به این دلیل میگم که من برنامه لازم برای اجرا کردن کد های c# را ندارم
ویزوال ستادیو خریدم و امتحانش کردم عالی بود ممنون ولی چی طوری می شه اون رو کپی کرد؟
Farazb29
20-12-2007, 18:58
منظورتون از کپی کردن چیه؟
هیچی حل شد حلا اگه بخوام فایل txt توی درایو e باشه باید اینو تغییر بدم
FileStream fs = new FileStream(@"D:\Test\Test.txt", FileMode.Open, FileAccess.Read, FileShare.None);
Farazb29
21-12-2007, 18:34
بله هر مسیری که بخواین می تونین بدین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.